παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 14.03.2011 13:15
  Η δική μου προσωπική θέση είναι ότι αυτής της κλίμακας η καταστροφή που συμβαίνει στην Ιαπωνία είναι κάτι που δεν έχει νόημα να συζητηθεί ακόμη αστρολογικά. Όταν ακόμη ξεθάβουν ανθρώπους από τη λάσπη και τα συντρίμμια θεωρώ ανήθικο και απάνθρωπο από μέρους μου να συζητάω για τις όποιες πλανητικές επιρροές μπορεί να υπάρχουν. Αν θέλει κάποιος άλλος να σχολιάσει πάνω σ' αυτό φυσικά και δεν μπορώ να του το απαγορεύσω, όμως εγώ δεν δύναμαι αυτή τη στιγμή για τους λόγους που εξήγησα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Starfemina @ 11.03.2011 02:08
  Lydia, μια σημαντική διέλευση που σε επηρεάζει αυτή την περίοδο είναι ότι ο Ποσειδώνας από τις τελευταίες  μοίρες του Υδροχόου σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Ήλιο σου στην Παρθένο. Ο Ποσειδώνας σε δύσκολη όψη με τον Ήλιο, μας δημιουργεί μια τάση απόσυρσης από τον κόσμο καθώς και μια άρνηση να αναλάβουμε οποιαδήποτε ευθύνη ή να αντιμετωπίσουμε άμεσα και αποτελεσματικά τις καταστάσεις γύρω μας.Επιπλέον, θολώνει την κρίση μας με αποτέλεσμα να μην είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε αντικειμενικά αυτά που μας συμβαίνουν. Οδηγούμαστε στις αυταπάτες, τείνουμε να εξιδανικεύουμε πρόσωπα και καταστάσεις και όπως είναι φυσικό, στο τέλος απογοητευόμαστε αφού συνειδητοποιούμε ότι τα πράγματα δεν ήταν όπως φαίνονταν στην αρχή. Έτσι λοιπόν, θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτική  και επιφυλακτική με όσα βλέπεις και ακούς αυτό το διάστημα και να προσπαθήσεις να βάλεις πιο σαφείς και ρεαλιστικούς στόχους στη ζωή σου, ώστε να μην βρεθείς προ εκπλήξεως. Καλό κουράγιο!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Starfemina @ 11.03.2011 00:18
  Νanouska, με τoν Ουρανό να έχει αρχίσει ήδη το πέρασμα του στον 1ο σου οίκο, η ανάγκη για ελευθερία, ανεξαρτησία και δραστικές αλλαγές γίνεται πολύ έντονη για το επόμενο διάστημα. Το βασικό αίτημα του Ουρανού είναι η εξέλιξη και κάτω από αυτή την επίδραση υπάρχει η τάση να διαλύουμε σχέσεις και συνεργασίες που θεωρούμε ότι μας εγκλωβίζουν ή μας καταπιέζουν και να ψάχνουμε για καινούριους προορισμούς και εμπειρίες. Όλα αυτά σίγουρα δεν φαίνονται άσχημα, αλλά θα ήταν καλό οι αλλαγές στις οποίες θα θελήσεις να προχωρήσεις και τα ρίσκα που πιθανόν να πάρεις, να γίνουν μετά από όσο το δυνατόν περισσότερη σκέψη και όχι πάνω στην έξαψη της στιγμής. Καλή τύχη!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Starfemina @ 10.03.2011 22:56
  Magneto, σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, βρίσκεσαι στη φάση επιστροφής Κρόνου. Ο Κρόνος δηλαδή, επιστρέφει ξανά στην θέση που βρισκόταν όταν γεννήθηκες. Αυτό το γεγονός συμβαίνει σε όλους μας και συγκεκριμένα το βιώνουμε γύρω στην ηλικία των 28-30. Η μητέρα σου έχει ήδη περάσει την 2η επιστροφή Κρόνου, ενώ ο αδερφός σου θα την βιώσει από το Νοέμβριο του 2011 και μετά.
  Η επιστροφή Κρόνου, είναι μεν μια δύσκολη δοκιμασία αλλά δεν θα πρέπει να θεωρείται ως κάτι το καταστροφικό. Ο Κρόνος είναι ένας δάσκαλος ο οποίος έρχεται για να σου θέσει κάποια όρια και να σου δώσει κάποια σημαντικά μαθήματα ζωής. Η βασική του δουλειά είναι να γκρεμίσει οτιδήποτε δεν προχωράει στη ζωή σου, αλλά μέχρι στιγμής σου προσέφερε ασφάλεια (είτε αυτό είναι μια δουλειά που δεν σε ικανοποιεί, είτε είναι η σχέση με ένα σύντροφο που έχει βαλτώσει, είτε αξίες και πεποιθήσεις που είχες μέχρι τώρα, οι οποίες θα πρέπει πλέον να αναθεωρηθούν). Ταυτόχρονα, ο Κρόνος σου δίνει τη δυνατότητα να δομήσεις και να θεμελιώσεις όλα εκείνα που αξίζουν να βρίσκονται στη ζωή σου. Γι' αυτό και η επιστροφή Κρόνου συνδέεται με το γάμο ή με νέες επαγγελματικές συνεργασίες, γεγονότα δηλαδή που σε ωριμάζουν και σε ολοκληρώνουν σαν προσωπικότητα, αλλά σε γεμίζουν με περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις. Κάπως έτσι γίνεται κατανοητό ότι μέσα σε αυτό το διάστημα (το οποίο στην περίπτωση σου θα διαρκέσει έως και το Νοέμβριο του 2011), πιθανόν να πιεστείς και να αντιμετωπίσεις δυσκολίες αλλά καλείσαι να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά και να δείξεις περισσότερη σύνεση και υπομονή εάν θέλεις πραγματικά να επιτύχεις τους στόχους σου. Μην ξεχνάς ότι ο Κρόνος μετά από όλη αυτή τη διαδικασία θα σε ανταμείψει εάν έχεις αφομοιώσει τα μαθήματα του, και θα έχεις κερδίσει τελικά περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Starfemina @ 10.03.2011 21:31
  Kακλησπέρα Εvo8xt. O ωροσκόπος σου είναι όντως Ιχθύς εάν έχεις γεννηθεί στην Αθήνα. Το ότι πολλές φορές οι προβλέψεις είναι πιο κοντά στον ωροσκόπο μας, έχει να κάνει με το γεγονός ότι στις γενικές προβλέψεις που διαβάζουμε, λαμβάνεται υπόψη το ηλιακό ζώδιο ως ωροσκόπος/ 1ος οίκος, και σε καμία περίπτωση με το ότι υπερισχύει ο ωροσκόπος μετά τα 30. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα, σε παραπέμπω στις συχνές ερωτήσεις που υπάρχουν στη βιβλιοθήκη του site:
   
  http://www.stardome.gr/library/faq.html
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 08.03.2011 13:29
  Ο Ήλιος μας δεν είναι κάτι που είμαστε συνεχώς. Είναι κάτι που προσπαθούμε συνεχώς να γίνουμε. Τα μαθήματα και τα διλήμματα του ήλιου επανέρχονται στη ζωή μας συνεχώς μέχρι να τ' αφομοιώσουμε.
  Επίσης δεν υπάρχει θέμα ανταγωνισμού εδώ.  Ο Ήλιος είναι ροπή, είναι ορμέμφυτο, είναι εσωτερικός μηχανισμός. Οι δεσμοί είναι σημεία και όχι πλανήτες: αυτό σημαίνει πως συμβολίζουν επιρροές πέρα από το δικό μας έλεγχο. Εξ ου και η πνευματική διάσταση που έχουν στο χάρτη.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 08.03.2011 13:14
  faychio, ένα από τα σημαντικά μαθήματα του Κρόνου είναι αυτό της θνητότητας. Ο Κρόνος βρίσκεται πάνω από τον Ήλιο σου αυτή τη στιγμή και αυτό είναι ένα από τα μαθήματα του. Οι διελεύσεις από τον 2ο οίκο θεωρώ πως δεν σηματοδοτούν ούτε δείχνουν κάτι τέτοιο. Εδώ μιλάμε για έναν οριστικό θάνατο, κάτι που μόνο ο Κρόνος μπορεί να το δηλώσει.
  Πάντως ήταν ένα τυχερό πλάσμα το σκυλάκι σου που βρήκε τόση αγάπη. Κι εσύ τυχερή που το είχες...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 08.03.2011 13:06
  Αρχικά μια παράκληση: όταν ανεβάζετε μια ερώτηση να διατηρείται στο χάρτη σας για λίγες μέρες τα προσωπικά σας στοιχεία και όχι άλλα γιατί έτσι είναι αδύνατο να σας δώσουμε μια απάντηση με βάση το δικό σας χάρτη και καταφεύγουμε σε γενικά σχόλια. (πχ στο χάρτη που βλέπω εγώ τώρα στο προφίλ σου ο Βόρειος Δεσμός είναι στο Καρκίνο και ο Νότιος στον Αιγόκερω)
   
  Οι δεσμοί της Σελήνης έχουν σαχλοποιηθεί τόσο πολύ από την εμπορικότητα της λέξης "κάρμα" και "καρμική σχέση", που πραγματικά είναι σπάνιο να βλέπεις μια πραγματικά σοβαρή και αξιόλογη ερώτηση που να τους αφορά.
  Οι δεσμοί της Σελήνης είναι μαθηματικά σημεία που η τροχιά της Σελήνης τέμνει την εκλειπτική (δηλαδή τη φαινόμενη τροχιά του Ήλιου γύρω από τη Γη). Με απλά λόγια είναι τα μοναδικά δύο σημεία στον ουρανό που η τροχιά της Σελήνης και του Ήλιου ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τη Γη (γι' αυτό και όταν έχουμε Νέα Σελήνη ή Πανσέληνο κοντά στους Δεσμούς έχουμε και έκλειψη). Συμβολικά για την αστρολογία, οι δεσμοί είναι τα σημεία του χάρτη μας όπου το παρελθόν (Σελήνη) και το μέλλον (Ήλιος), η ψυχή (Σελήνη) και το πνεύμα (Ήλιος), οι ανάγκες (Σελήνη) και οι στόχοι (Ήλιος) ενσαρκώνονται (Γη, σώμα), εισέρχονται στο παιχνίδι της υλικής ζωής μέσα από εμάς.
  Οι Δεσμοί της Σελήνης έχουν, όπως γίνεται προφανές, βαθιές πνευματικές και ψυχολογικές προεκτάσεις και είναι τα κατεξοχήν σημεία του χάρτη για τα οποία μπορούμε να μιλάμε με πνευματικούς όρους. Φαίνεται πως το ζώδιο και ο οίκος του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης συνιστά ένα κάλεσμα, μας μαγνητίζουν και μας ελκύουν τα χαρακτηριστικά του ζωδίου και τα θέματα του οίκου αυτού. Εκεί είναι η χαμένη Ιθάκη, εκεί είναι το μέλλον μας, εκεί θέλουμε να βρεθούμε, όμως ο δρόμος είναι δύσκολος και γεμάτος προκλήσεις και κακουχίες. Σ' αυτό το αίσθημα βοηθάει και ο Νότιος Δεσμός (που ήταν και το θέμα της ερώτησης σου). Το ζώδιο και ο οίκος του Νότιου Δεσμού συμβολίζουν αντίστοιχα τα στοιχεία της προσωπικότητας και το σφαίρα της ζωής που αισθανόμαστε ασφαλείς να τα εκφράζουμε και να δραστηριοποιούμαστε σ' αυτή. Είναι αυτό που γνωρίζουμε, που δεν χρειάζεται να μοχθήσουμε για να μας βγει στην επιφάνεια (όπως και η ίδια το έθεσες, αισθάνεσαι πολύ οικεία με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του Κριού). Το στοίχημα με τους δεσμούς, είναι το στοίχημα που έχουμε με κάθε αντίθεση/πολικότητα στο ζωδιακό: πως να ισορροπήσουμε ανάμεσα στα δύο αντικρουόμενα στοιχεία - δηλαδή τα δύο απέναντι ζώδια που συνεχώς μάχονται και περιπλέκονται.
  Είναι λοιπόν φυσικό να νιώθεις οικεία και να έχεις ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα σου ακριβώς επειδή ανήκει στο ζώδιο του Νότιου Δεσμού σου. Όμως με την ίδια λογική πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πως η οικειότητα που νιώθεις γι' αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα σου κάποια στιγμή θα εξαντληθεί αν δεν την τροφοδοτήσεις και δεν της δώσεις διέξοδο προς τον Βόρειο δεσμό. Με απλά λόγια: ο Νότιος Δεσμός στον Κριό ξέρει και του αρέσει να πετυχαίνει πράγματα για τον εαυτό του, να κυνηγά προσωπικούς στόχους, να ενδιαφέρεται για τη δική του ζωή/εξέλιξη/διάθεση/διασκέδαση/απόλαυση/έξαψη. Ο Βόρειος Δεσμός στον Ζυγό συνεχώς σου υπενθυμίζει πως όσα κι αν πετύχεις μόνη σου, αν δεν υπάρχουν μερικοί κοντινοί άνθρωποι να τα μοιραστείς μαζί τους, ποτέ δεν θα νιώθεις ικανοποίηση και πληρότητα. Κι έτσι θα κυνηγάς τον ένα στόχο πίσω από τον άλλο χωρίς ποτέ κάτι να καλύπτει τις προσδοκίες σου.
   
  Υ.Γ: Αν παρατηρήσουμε τους χάρτες των σημαντικών ανθρώπων της ζωής μας (κολλητοί φίλοι, αγαπημένοι συγγενείς, σημαντικές σχέσεις, γονείς ή παππούδες) θα δούμε πως, είτε έχουν σημαντικούς προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια των δεσμών μας, είτε οι Δεσμοί τους κάνουν σύνοδο ή τετράγωνο με τους δικούς μας.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 08.03.2011 12:41
  Εγώ θα σου έλεγα να απολαύσεις το ταξίδι. Για την επόμενη επταετία θα δεις γεγονότα να τρέχουν τόσο γρήγορα που δεν θα μπορείς να παρακολουθήσεις την εξέλιξη τους. Απότομες αλλαγές στους στόχους σου, την ταυτότητα σου, τον κοινωνικό σου κύκλο, εξάψεις που έρχονται και φεύγουν από μέρα σε μέρα και μεγάλη διάθεση πειραματισμού. Θα θες να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα, ανθρώπους, σχέσεις, γνώσεις... Αν προσπαθήσεις να αντισταθείς στην ταχύτητα θα υποφέρεις. Γι' αυτό αφέσου να σε πάει η ζωή όπου πιστεύει εκείνη.
   
  Υ.Γ1: Με τον Ουρανό θα πιάσεις τον εαυτό σου να ενδιαφέρεται όλο και λιγότερο με τα συναισθήματα των άλλων (και τα δικά σου ίσως) και να νοιάζεσαι περισσότερο για ότι εξάπτει το μυαλό και την περιέργεια σου. Υπό αυτό το πρίσμα η ικανότητα να πληγώνεις τους κοντινούς σου ανθρώπους γιγαντώνεται. Ελπίζω να είσαι έτοιμη για αυτό.
   
  Υ.Γ2: Η ταυτόχρονη παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σου μέχρι τον Οκτώβρη του 2012 σημαίνει πως μέχρι εκείνο το σημείο η φυσική σου ροπή θα είναι να αμύνεσαι, να αντιστέκεσαι και να προσπαθείς να ελέγξεις τις αλλαγές. Θεωρώ η πλήρης ισχύς του Ουρανού θα αρχίσει να φαίνεται από εκείνη τη χρονική στιγμή και μετά.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 08.03.2011 12:31
  tavrosmedidimo, μα και ότι ανήκεις σε ένα ζώδιο προκύπτει από μια πλανητική θέση. Είσαι Ταύρος γιατί ο Ήλιος σου βρίσκεται στον Ταύρο (επειδή η αστρολογία είναι γεωκεντρική και ο Ήλιος υπολογίζεται σαν πλανήτης αν και ξέρουμε πως δεν είναι).
  Για να απαντήσω στην ερώτηση σου, κάθε προσωπικός πλανήτης έχει ένα δικό τομέα επιρροής και συμβολίζει μια διαφορετική πτυχή του χαρακτήρα σου. Έτσι πράγματι, η διέλευση του Δία από την Αφροδίτη σου αλλά και η επιστροφή του στην γενέθλια θέση σου (επιστροφή Δία το λέμε αυτό, όπως επισήμανε και η Argy10 πιο πάνω) είναι σημαντικά γεγονότα αφού από τη μια θα δημιουργήσουν τις συνθήκες για ανανέωση και επέκταση των επαγγελματικών/κοινωνικών στόχων σου (επιστροφή Δία) κι από την άλλη πλευρά θα ανοίξουν/επεκτείνουν τον κοινωνικό σου κύκλο (σύνοδος με Αφροδίτη). Πάντως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάς πως ο Δίας δεν παίζει μόνος του μπάλα καθώς αυτή την περίοδο ο Κρόνος κάνει αντίθεση με τους ίδιους προσωπικούς σου πλανήτες. Συνεπώς βρίσκεσαι συνεχώς σε καταστάσεις που σε πάνε γκάζι - φρένο - όταν θες να επιταχύνεις βρίσκεις εμπόδια κι όταν θες να ηρεμήσεις αναγκάζεσαι να τρέξεις.
  Σε σχέση τώρα με το δεύτερο σκέλος της ερώτησης σου, θεωρώ πως ο Ήλιος έχει μια βαρύνουσα σημασία στο ωροσκόπιο καθώς με βάση την δική του κίνηση υπολογίζονται και προκύπτουν οι κινήσεις των υπόλοιπων πλανητών. Μια διέλευση πάνω από τον Ήλιο είναι πάντα απείρως πιο σημαντική σε βάθος χρόνου, ακόμη κι αν τη στιγμή που συμβαίνει δεν έχουμε μεγάλη αλλαγή στην ζωή μας. Συνεπώς μην συγκρίνεις μ' αυτό τον τρόπο τους προσωπικούς πλανήτες με τον Ήλιο σου. Μια διέλευση από τους πρώτους επηρεάζει κάποια από τα στοιχεία της προσωπικότητας, ενώ μια διέλευση από τον δεύτερο επηρεάζει συνολικά τον χαρακτήρα και τη στάση σου στη ζωή.

έχουν γενέθλια 206 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...