παρακαλώ περιμένετε...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΔΙΔΥΜΟΙ (08.05.2013)
  Stardome* @ 09.05.2013 21:10
  *επαναλαμβάνεται (ορθογραφικό, sorry)
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΔΙΔΥΜΟΙ (08.05.2013)
  Stardome* @ 09.05.2013 21:09
  Shark, έστω ότι το κάνουμε αυτό που προτείνετε. Θα δημιουργηθεί ένα καινούργιο nickname και θα επαναλαμβάνετε ο ίδιος κύκλος ξανά και ξανά και ξανά. Δεν ενδιαφερόμαστε σε αυτή τη φάση να μπούμε σ' αυτό το παιχνίδι καθόλου.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΔΙΔΥΜΟΙ (08.05.2013)
  Stardome* @ 09.05.2013 20:59
  Shark το θέμα δεν είναι ποιος πήρε χαμπάρι ποιον ή τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια ή να καθίσουμε εδώ πέρα να αραδιάζουμε λίστες με nick και δίπλο/τρίπλο εγγραφές. Είναι σαν να κοιτάζουμε το δέντρο και όχι το δάσος. Το θέμα είναι να μιλάμε σαν ενήλικες άνθρωποι. Και αυτό σημαίνει να καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν όρια και κανόνες. Δεν θα κουραστούμε να το λέμε και να το υποστηρίζουμε αυτό για όσο καιρό χρειαστεί.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΔΙΔΥΜΟΙ (08.05.2013)
  Stardome* @ 09.05.2013 20:48
  Επιστρέφω την ερώτηση: εσείς Stavros M7 πόσους?
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΔΙΔΥΜΟΙ (08.05.2013)
  Stardome* @ 09.05.2013 20:41
  Game over σ' αυτή την ανούσια λογομαχία/βωμολοχία. Η έκλειψη άρχισε νωρίς φαίνεται...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ (08.05.2013)
  Starhicker @ 09.05.2013 13:58
  Έτσι, @mini2012!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΖΥΓΟΣ (08.05.2013)
  Starhicker @ 09.05.2013 13:44
  @mpoumpou255, εγώ ως Σκορπιός έχω να πω ότι αυτός είναι θαυμάσιος τρόπος για να ψοφήσει κανείς!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 09.05.2013 12:51
  evateini, είναι σύνηθες ερώτημα αυτό, ειδικά για άτομα που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με την αστρολογία, διαβάζουν τα χαρακτηριστικά του ζωδίου τους και λένε "Α, εγώ δεν είμαι έτσι! Κάτι τρέχει με εμένα! Και κοίτα να δεις, έχω χαρακτηριστικά που ταιριάζουν περισσότερο στο προηγούμενο/επόμενο ζώδιο!". Η παραδοσιακή θεώρηση της αστρολογίας λέει ότι ειδικά η πρώτη μοίρα κάθε ζωδίου είναι από τις πιο δυνατές θέσεις και τα άτομα που γεννιούνται σ' αυτή έχουν πολύ έντονα τα χαρακτηριστικά του ζωδίου. Όμως τι σημαίνει άραγε "πολύ δυνατή θέση" και πως σχετίζεται με το "έχω έντονα τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μου;".
   
  Ο Ήλιος μας, το ζώδιο μας δηλαδή, είναι ένα σύμβολο της βασικής προσωπικότητας και είναι αρκετά πιο σύνθετο από τις γενικές κατευθύνσεις που συνήθως δίνουμε σε ένα κείμενο μερικών εκατοντάδων λέξεων. Ο Ήλιος είναι για το ωροσκόπιο ότι είναι και η καρδιά για το ανθρώπινο σώμα. Βλέπεις ποτέ την καρδιά κοιτώντας ένα σώμα; Μπορείς να ξέρεις αν είναι ανθεκτική ή όχι στη κούραση; Πόσους χτύπους το λεπτό κάνει; Αν είναι μια καρδιά που χτυπά δυνατότερα όταν στεναχωριέται ή όταν χαίρεται; Όπως δεν μπορείς να απαντήσεις σ' αυτά τα ερωτήματα μόνο κοιτώντας ένα άτομο με τα μάτια σου, αντίστοιχα δεν μπορείς να απαντήσεις με απόλυτη βεβαιότητα για τα ποια χαρακτηριστικά και σε ποια ένταση θα εμφανίζονται κάθε φορά στην επιφάνεια. Όμως ξέρεις ότι η καρδιά υπάρχει και εξαιτίας της μπορείς να δεις το άτομο να κινείται και να σου μιλά, μπορείς να δεις τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του και να το αγγίξεις. Με άλλα λόγια είναι εξαιτίας του Ήλιου κάθε ατόμου που μπορούμε να δούμε τα χαρακτηριστικά όλων των υπόλοιπων πλανητών του χάρτη του. Και είναι αυτοί οι πλανήτες (μαζί με τον ωροσκόπο του) που μας δίνουν μια εικόνα πιο αντιπροσωπευτική των χαρακτηριστικών του.
   
  Για να γυρίσω τώρα στην ερώτηση σου, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα κάποιος που έχει γεννηθεί στη πρώτη μέρα του ζωδίου να μερικούς σημαντικούς πλανήτες στο αμέσως προηγούμενο. Παράδειγμα ο Ερμής που είναι ο τρόπος που επικοινωνεί και σκέφτεται και η Αφροδίτη που συμβολίζει τι του αρέσει, σε τι δίνει αξία και τι επιθυμεί. Όμως μπορεί να είναι και η Σελήνη ή ο κυβερνήτης του ωροσκόπου του. Σ' αυτή τη περίπτωση ο Ήλιος που βρίσκεται στη πρώτη μοίρα, που είναι μια πολύ ισχυρή θέση όπως είπαμε, είναι σαν μια καρδιά που λειτουργεί πολύ καλά και δίνει ζωή στο χάρτη. Έτσι θα βλέπεις με ακόμη πιο έντονο τρόπο όλο τον χάρτη και τις πλανητικές θέσεις να ξετυλίγονται μπροστά σου. Είναι ακριβώς επειδή η θέση του Ήλιου σ' αυτή τη μοίρα είναι τόσο σημαντική που μπορούν και οι υπόλοιποι πλανήτες να πάρουν δύναμη να εκφραστούν.
   
  Όσο για τα χαρακτηριστικά του ζωδίου και πόσο έντονα είναι, εδώ θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες. Ο Ήλιος είναι ένα πολύ προσωπικό, εσωτερικό και σχεδόν μεταφυσικό σύμβολο της προσωπικότητας και είναι συνεχώς υπό διαμόρφωση. Ο Ήλιος δεν είναι ένα στατικό σετ χαρακτηριστικών όσο κι αν αυτή είναι η αίσθηση που δημιουργείται (ξανά εξαιτίας αυτής της εικόνας της pop αστρολογίας). Στη πραγματικότητα το ζώδιο μας δείχνει με ποιο τρόπο και που εκφράζεται η εμπειρία ζωής μας και τελικά η συνείδηση μας σε αυτό το κόσμο. Έτσι κάποιος που είναι Καρκίνος αισθάνεται από ένα σημείο κι έπειτα στη ζωή του την ανάγκη να εκφράσει τη συνείδηση του και τον εαυτό του μέσα στις σχέσεις με τους οικείους του - με τους ανθρώπους που θα αποκαλέσει οικογένεια του. Όμως οι επιλογές είναι πρακτικά απεριόριστες καθώς έχουμε ξεφύγει από τις παραδοσιακές κοινωνικές δομές. Ένας Καρκίνος στον 21ο αιώνα δεν είναι ανάγκη να δημιουργήσει κυριολεκτικά μια οικογένεια αλλά μπορεί να δημιουργήσει μια δουλειά που θα την αισθάνεται σπίτι του και οικογένεια του να είναι οι συνεργάτες του ή μπορεί να αισθάνεται ότι οι φίλοι του είναι η οικογένεια του. Με άλλα λόγια μπορεί να εκφράζει εκεί που ο ίδιος έχει επιλέξει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του και στις κοινωνικές του επαφές ή στις σχέσεις του να βλέπεις ένα άτομο που εμφανίζει πολύ έντονα τα χαρακτηριστικά του Διδύμου (αν έχει για παράδειγμα εκεί τον Ερμή του ή την Αφροδίτη του)...
   
  Ελπίζω να έδωσα μια προοπτική και τροφή για ακόμη μεγαλύτερη σκέψη.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΙΧΘΥΕΣ (08.05.2013)
  Starhicker @ 09.05.2013 12:47
  @CapricOrn, όπως θα σου έλεγε ο κυβερνήτης σου ο Κρόνος, αν είχε στόμα να μιλήσει, "δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα". Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me, λένε τα Βρετανά κι έχουν δίκιο βουνό.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΙΧΘΥΕΣ (08.05.2013)
  Starhicker @ 09.05.2013 12:46
  @pisces1112, μπορείς να ευχαριστείς ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τον Κρόνο για το ότι δεν κουνήθηκε φύλλο, χεχε. Επίσης μην το πεις παραέξω, θα πε΄σουν Ταύροι - Σκορπιοί που τους έχει ρημάξει τα σπίτια το των εκλείωεων και θα σε λυντσάρει!
  υ.γ. Όχι ότι θα τους αφήναμε να σε λυντσάρουν, αλλά λέμε.

έχουν γενέθλια 170 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...