παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Starface @ 06.10.2010 14:51
  lenaki2009, με την Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου και ειδικά από Παρασκευή που γυρίζει ανάδρομη, σε βλέπω να το στέλνεις το μήνυμα στον παλιό γνωστό (Έχεις και γενέθλια ανάδρομη Αφροδίτη, αυτό που το πας. Όπως και να έχει, επειδή Αφροδίτη είναι αυτή, και γενικά δεν ξέρω τι προθέσεις έχεις στο μυαλό σο, κάνε μια δοκιμή, αφού τον έχεις και τόσα χρόνια στο μυαλό σου, ποτέ δεν ξέρεις.... 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Starface @ 06.10.2010 14:23
  manu06, ο Κρόνος στον 5ο θα σε δυσκολέψει στο επίπεδο που εξήγησα και παραπάνω. Κατά τ' άλλα δεν έχεις κάτι αποτρεπτικό στο χάρτη σου για το θέμα της μητρότητας. Ίσα ίσα η Σελήνη σου είναι στον Τοξότη σε σύνοδο με το Δία (μη σου πω θα κάνεις και πολλά παιδιά, αλλά γενικά η μητρότητα θα είναι κάτι ευχάριστο γεα σένα) και σε σύνοδο με Ουρανό. Αυτο το τελευταίο μπορεί να σημαίνει ότι η μητρότητα θα έρθει εκεί που δεν την περιμένεις, ή ότι θα είσαι μία μάλλον αντισυμβατική μαμά (single mother ή θα γίνεις πρώτα μαμά και μετά θα παντρευτείς ή μαμά σε μικρή ηλικίας, και γενικά κάτι πέρα από τα συνηθισμένα). 
   
  Μην ανησυχείς, και συν Αθηνά και χείρα κίνει... Αν σε ενδιαφέρει το θέμα, είπαμε, ο Κρόνος λέει να το δουλέψεις...! 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Starface @ 06.10.2010 13:23
  revna, ο Κρόνος έχει αρχίσει ήδη να λειτουργεί εδώ και καιρό, μην περιμένεις τη σύνοδο. Είναι πλανήτης που δρα πολύ αργά και σταθερά. Σκέψου τις αλλαγές που έγιναν αυτό τον ένα μήνα (όχι απαραίτητα εξωτερικές αλλάγές, αλλά τις αποφάσεις που πήρες σε αυτό το διάστημα για τη ζωή σου) ή τις επιπλέον υποχρεώσεις που ενδέχεται να ανέλαβες και κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. 
   
   
  Ο Κρόνος δεν είναι μπαμπούλας, το έχουμε ξαναπεί... Είναι καλό παιδί... 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Starface @ 06.10.2010 13:15
  kid, μέσα Μαίου ο διελαύνων Δίας θα περνάει από τον 10ο οίκο σου, τον οίκο της καριέρας, άρα θα έχεις αρκετές ευκαιρίες και αλλαγές στα επαγγελματικά. 
   
  Βέβαια με τον Πλούτωνα στον 6ο οίκο, σε εξάγωνο με τον Ήλιο και σε τετράγωνο με το Βόρειο Δεσμό σου, θα περάσεις μέσα από δυνατές εμπειρίες, ίσως αλλάξεις και εργασιακό αντικείμενο, θα αναθεωρήσεις τον τρόπο σκέψης σου, τις παρέες, αλλά ο Πλούτωνας δίνει και μεγάλο απόθεμα ενέργειας, οπότε, μην ανησυχείς, θα αντέξεις! 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Starface @ 06.10.2010 12:39
  AlekVan, ο Κρόνος στον 5ο δεν είναι απαγορευτικός για την απόκτηση παιδιού (που ειπώθηκε κάτι τέτοιο. Μπορεί να σημαίνει δυσκολία αλλά όχι απαραίτητα στέρηση. Δυσκολία, γιατί μπορεί να αργήσουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι θέλουμε ένα παιδί, γιατί μπορεί να αργήσουμε να βρουμε τον κατάλληλο σύντροφο με τον οποίο θα ξεκινήσουμε μία οικογένεια, γιατί έχουμε άλλες προτεραιότητες στη ζωή μας, γιατί πρέπει πρώτα να φροντίσουμε άλλα θέματα υγείας μέχρι να είμαστε εντελώς έτοιμοι για ένα παιδί, κλπ κλπ... 
   
  Τώρα, αν ο Κρόνος κάνει σύνοδο με τον Άρη, σημαίνει ότι ο Άρης θέλει να προχωρήσει γρήγορα και απερίσκεπτα, ενώ ο Κρόνος τον οριοθετεί και βάζει τον παρορμητισμό του σε ένα πρόγραμμα έτσι ώστε να διοχετεύσει την ενέργειά του σε κάτι που πραγματικά θα φέρει το ποθητό αποτέλεσμα . Που είναι το κακό σε αυτό;... 
   
  Εξάλλου, η έλευση παιδιού δε φαίνεται μόνο από τον 5ο, αλλά και από τη Σελήνη, αλλά και από τις διελεύσεις σε 5ο και 10ο, και όψεις με Σελήνη. Μην απογοητεύεσαι, υπάρχουν πολλοί, όπως και η statula, με Κρόνο στον 5ο που έγιναν γονείς. 
 • Ο Κρόνος στους Οίκους του γενέθλιου χάρτη
  Starface @ 05.10.2010 08:26
  Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Βλέπω πολλές ερωτήσεις, και γι' αυτό χαίρομαι που το άρθρο ήταν απαρχή για περαιτέρω προβληματισμό.  
  Φυσικά και θα επακολουθήσουν κι άλλα άρθρα. Η ομάδα του stardome* εργάζεται πυρετωδώς!!! 
   
  Stay tuned! 
 • Ο Κρόνος στους Οίκους του γενέθλιου χάρτη
  Stardome* @ 04.10.2010 18:41
  artNfish, μπορώ να σκεφτώ καμιά εικοσαριά με έναν πρόχειρο υπολογισμό που μαγνητίζονται από τέτοιου είδους άντρες... 
  Όσο για τον Κρόνο στον 7ο, πάντα υπονοείται μια σχέση εξάρτησης με αυτή τη θέση: ο ένας μπαίνει χωρίς άμυνες στη σχέση, κι ο άλλος όντας πιο συγκρατημένος μπορεί να χειρίζεται τις καταστάσεις ή/και τον πρώτο κατά το δοκούν. Ίσως στην περίπτωση σου το μάθημα του Κρόνου είναι να μάθεις πως και πότε αξίζει ο άλλος εκεί έξω την κατάλυση των αμυνών σου και να μην του εκχωρείς άμεσα πλήρη δύναμη πάνω στα συναισθήματα σου ή τη ζωή σου... Έτσι για να δώσω μια εναλλακτική προοπτική...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 04.10.2010 16:14
  Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε σε όλες τις υπηρεσίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όσο έχετε εσείς αγωνία, έχουμε και εμείς άγχος να τα προλάβουμε όλα. Όμως τρέχουν ταυτόχρονα διάφορα projects σχετικά με το site που κι εκείνα απαιτούν χρόνο και μάλιστα πολύ πιεστικά τις τελευταίες μέρες. Δείξτε λίγο υπομονή παραπάνω παρακαλώ if it's not too much to ask of you.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Starface @ 04.10.2010 01:24
  fidel2006, με τον Κρόνο μέσα στον 6ο οίκο σου μπορώ να πω ότι για τα επόμενα 2-3 χρόνια θα χρειαστεί να πάρεις ορισμένες σοβαρές αποφάσεις πάνω στο θέμα εργασία. Δε λέω ότι όλα θα πάνε άσχημα, αλλά ότι θα πρέπει να αναθεωρήσεις πολλά από τα επαγγελματικά σου "πιστεύω" και να δεις αν όλα αυτά που σχεδίαζες και ακολουθούσες τόσα χρόνια σε ικανοποιούν. Αν δεν σε ικανοποιούν πια και συν τοις άλλοις έχεις να υπομείνεις και τα συναδελφικά μαχαιρώματα και τον ανταγωνισμό, η κούραση και το άγχος σου θα γίνουν εντονότερα και θα θελήσεις να αλλάξεις εργασιακό περιβάλλον ή αντικείμενο ή ακόμα και χώρα εργασίας (?). Αν πάλι η απόφασή σου δε συνιστά αλλαγή περιβάλλοντος, αλλά θέσης, τότε θα βρεθείς σε μία κατάσταση όπου απαιτείται πολλή δουλειά, υπερωρίες, πειθαρχία και επιμονή, με στόχο μία προαγωγή ή μια καλύτερη αμοιβή. Καμία αλλαγή βέβαια δε γίνεται ελαφρά τη καρδία ούτε εν μια νυκτί. Θα χρειαστεί πολύς χρόνος μέχρι να σιγουρευτείς για την απόφασή σου και να ξεκινήσεις την υλοποίησή της, αλλά στο τέλος αυτής της περιόδου (κυρίως σε 2 χρόνια από τώρα) θα νιώθεις πολύ πιο ώριμη και σίγουρη για τις επιλογές σου. Στο ενδιάμεσο αυτές οι αμφιταλαντεύσεις σου ενδέχεται να επηρεάζουν και τις συντροφικές σου σχέσεις, καθώς θα εντείνουν τους φόβους και θα μεγαλώσουν τη συναισθηματική σου απόσταση από τους άλλους. Αλλά, επειδή δεν είναι όλα ή μαύρα ή άσπρα, να ξέρεις ότι από τέλος Γενάρη θα μπει ο Δίας στο 12ο οίκο σου και από αρχές Ιουνίου θα διανύει και τον 1ο: άρα, καινούργια σχέδια και νέες ευκαιρίες τόσο επαγγελματικές όσο και συναισθηματικές θα υπάρξουν, αλλά πάνω απ΄όλα θα μπορέσεις να νιώσεις ξανά αισιοδοξία παρά τις οποιεσδήποτε προκλήσεις. 
   
  Υ.Γ. Με τον Κρόνο στον 6ο, προσθέτουμε άλλη ακομα μία υποχρέωση στην ατζέντα μας: να προσέχουμε την υγεία μας. Άρα, σωστή διατροφή, άσκηση για την μείωση του άγχους, και τσεκαπ είναι οι φύλακες μας! Δε θα σκάσουμε κιόλας για μία παλιο-δουλειά...! 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Starface @ 03.10.2010 20:54
  fidel2006, έχουμε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσουμε, αλλά πρέπει πρώτα να βάλεις τα στοιχεία σου στο προφίλ σου για να μπορούμε να δούμε τον γενέθλιο χάρτη σου, τους πλανήτες και τις διελεύσεις στους οίκους σου, και μετά να σου πούμε για τα επαγγελματικά σου. Κάτω αρίστερα στο τρίτο κουμπάκι θα εισάγεις ημερομηνια, ώρα και τόπο γέννησης, και μετά εμείς εδώ είμαστε, θα σε περιμένουμε. 

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαγδαλινή, Πλάτωνας, Μαρκέλλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...