παρακαλώ περιμένετε...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΔΙΔΥΜΟΙ (12.03.2014)
  Starhicker @ 11.03.2014 23:03
  @Gemini86, θα μπορούσα να τελειώσω το σχόλιό σου εγώ, με τη φράση/κλειδί: "...said no Gemini ever!"
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΡΙΟΣ (12.03.2014)
  Starhicker @ 11.03.2014 23:00
  @Aries Leo, δεν πιστεύουμε λόγια του Αέρα, η αγάπη έρχεται με αποδείξεις. Πράγματα χειροπιαστά, στα οποία μπορείς να βασιστείς και θα είναι εκεί και την επόμενη μέρα!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 11.03.2014 19:35
  isa μας ξέφυγε. Θα το κοιτάξουμε αύριο με τη πρώτη ευκαιρία.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stardome* @ 11.03.2014 14:32
  Να είσαι καλά!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stardome* @ 11.03.2014 13:59
  sylvia_73 διορθώνω μερικώς ένα λάθος από παρόρμηση. Έχει ωροσκόπο Ζυγό οπότε ναι ο Άρης είναι δικός σου κυβερνήτης και για εκείνον κυβερνήτης του 7ου οίκου των σχέσεων. Παράλληλα σας επηρεάζει πάντα στον 12ο οίκο και τους δύο και ο Κρόνος επισης.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 11.03.2014 13:58
  eternalvoyager, ως προς το φορτίο κινήτρων που κουβαλούμε δεν μπορούμε να επέμβουμε. Εννοώ μια όψη Αφροδίτης - Ποσειδώνα ή Αφροδίτης - Ουρανού δεν μπορεί να γίνει όψη Αφροδίτης - Κρόνου. Πάντα τις σχέσεις θα τις βλέπουμε μέσα από το πρίσμα των γενέθλιων όψεων μας. Όμως τι κάνουμε με τις γενέθλιες όψεις μας και πως τις εκφράζουμε είναι κάτι που ενδέχεται να αλλάξει και εξαρτάται τόσο από τη δουλειά που κάνουμε εμείς με τον εαυτό μας, όσο και από τις επικρατούσες συνθήκες του περιβάλλοντος που ζούμε.
   
  Έτσι όταν η Αφροδίτη βρίσκεται σε όψη με τον Ουρανό, και ο Ουρανός στον 7ο οίκο, σημαίνει ότι προσπαθούμε ιδανικά να δημιουργήσουμε μια σχέση που να περιέχει λίγο περισσότερη ελευθερία κινήσεων και προσωπικών αποφάσεων. Επίσης αποζητούμε από τις σχέσεις περισσότερη εγκεφαλική επικοινωνία και εξέλιξη - δε μπορούμε τις στάσιμες καταστάσεις. Και ακόμη και ένα άλλο κομμάτι της προσωπικότητας μας αποζητά στασιμότητα και ασφάλεια, αυτές οι ποιότητες καλούνται να βρουν τη θέση τους σε μια άλλη σφαίρα της ζωής μας. Όσο για την εκκεντρικότητα και την αντισυμβατικότητα, σας προσκαλώ να διαβάσετε το άρθρο μας για τις όψεις Αφροδίτης - Ουρανού καθώς θα σας δώσει αρκετές πληροφορίες. Και για να αγγίξω λίγο και το θέμα των συνθηκών του περιβάλλοντος που ζούμε, να δώσω ένα παράδειγμα. Αν έχω μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον που μου δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστώ με τις σχέσεις, τότε ο πειραματισμός και η εναλλαγή ερωτικών συντρόφων δε συνιστά τη παράβαση του κανόνα (αυτό που θα επιθυμούσε δηλαδή η Ουράνια παρόρμηση μέσα μου). Ίσως τότε η εκκεντρική επιλογή να είναι να σχηματίσω μια σταθερή σχέση και να την υποστηρίξω. Αντίστοιχα αν έχω μεγαλώσει σε ένα περιοριστικό περιβάλλον που ντύνει τις σχέσεις κάτω από το μανδύα της "ιερότητας" ή της ¨κοινωνικής υποχρεώσεις", ίσως το να επιλέξω μια μοναχική ζωή να συνιστά το αντισυμβατικό μονοπάτι μου. Με απλά λόγια, τα κοινωνικά στερεότυπα στα οποία έχουμε εκτεθεί είναι αυτά στα οποία θα εφαρμόσει την εκκεντρικότητα του ο Ουρανός. Και αυτό δεν είναι κοινό για όλους.
   
  Αντίστοιχα, όταν η Αφροδίτη βρίσκεσαι σε όψη με το Ποσειδώνα, προσπαθώ να δημιουργήσω σχέσεις που έχουν έντονα μέσα τους το στοιχείο της συναίσθησης, του ρομαντισμού, της ψυχικής επαφής. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για την Αφροδίτη, δηλαδή για πράγματα που εκτιμώ και με μαγνητίζουν. Οπότε περιμένω να μου τα προσφέρουν και όχι μόνο να τα προσφέρω. Όσο για την εξιδανίκευση, θα συμφωνήσω μαζί σας ότι είναι μια επικίνδυνη κατάσταση, όμως εξιδανικεύω κάποιον, σημαίνει ότι βλέπω σε αυτόν και πιστεύω στην καλύτερη δυνατή εικόνα του εαυτού του. Και η καλύτερη δυνατή εικόνα του εαυτού του είναι και η καλύτερη δυνατή εικόνα του εαυτού μου αφού τον επιλέγω. Συνεπώς, με καλώ και καλώ και εκείνον μέσα από τη σχέση μας να γίνουμε καλύτεροι, να ζήσουμε περισσότερο, να προσφέρουμε περισσότερο ο ένας στον άλλο σε μια αμοιβαία σχέση υποστήριξης. Το κίνητρο λοιπόν δεν είναι αρνητικό. Το τι κάνουμε με αυτό είναι που το καθιστά κακό ή κακό. Αν κρατώ στα χέρια μου μια φλόγα μπορώ να ζεστάνω με αυτήν έναν άνθρωπο ή να βάλω φωτιά σε ένα σπίτι. Ό, τι κι αν κάνω δε φταίει η φλόγα αλλά τι κάνω εγώ με αυτή από τη στιγμή που συνειδητοποιών ότι την έχω στα χέρια μου.
   
  Και για να απαντήσω και στο άλλο ερώτημα σου, προφανώς άνθρωποι που έχουν όμοιες όψεις πιθανόν να έλκονται, αλλά κανένας δε μπορεί να σου εξασφαλίσει ότι έχει κατανοήσει στον ίδιο βαθμό με εσένα τις ποιότητες του χαρακτήρα του. Για να συνεχίσω το παράδειγμα με το φλόγα, έστω ότι εσύ και ο Άλλος κρατάτε την ίδια φλόγα (έχετε την ίδια όψη). Εσύ καταλαβαίνεις ότι αν ενώσετε τη φλόγα σας μπορείτε να ζεσταθείτε καλύτερα και οι δύο (γιατί ενδεχομένως έχεις φτάσει κοντά στο να τη χάσεις κάποτε και θέλεις να τη δυναμώσεις). Εκείνος από την άλλη θεωρεί ότι αν ενώσετε τη φλόγα σας θα χάσει τη δική του και δεν θα μπορεί να τη πάρει πίσω. Άρα τη κρατάει για τον εαυτό του. Η ίδια φλόγα δε σημαίνει ότι θα χρησιμοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο και από τους δύο.
   
  * Για το άρθρο των όψεων Αφροδίτης - Ουρανού κάνε κλικ εδώ.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 11.03.2014 13:13
  Να είσαι καλά Annamoz!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 11.03.2014 13:12
  STARLIGHT1980, αν δε γίνεις πιο συγκεκριμένη δε μπορώ να σε βοηθήσω σημαντικά. Έχεις σχέση; Βγήκες από σχέση; Είσαι σε κάτι που πάει και δεν πάει; Υπάρχει χρόνος για μια σχέση ή οι απαιτήσεις είναι υπερβολικά μεγάλες στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stardome* @ 11.03.2014 13:02
  sylvia__73, από τη στιγμή που έχετε κοινό ωροσκόπο, σας ενώνει η διελέυση του Κρόνου από τον ωροσκόπο σας. Συνεπώς, υπάρχει η ανάγκη για συνέπεια, σταθερότητα και αργά βήματα. Ή να το θέσω πιο σωστά, οι συνθήκες σας υποχρεώνουν να κινηθείτε μ' αυτό το τρόπο αυτή την εποχή. Παράλληλα ο κοινός κυβερνήτης είναι ανάδρομος στον 12ο οίκο και των δύο, κάτι που γενικά ταιριάζει με αυτή τη διαδικασία επαναπροσέγγισης. Υπάρχει κάποιο συναισθηματικό περιεχόμενο και στους δύο που ζητά να εκφραστεί. Αν όμως είναι ερωτικό και που μπορεί να οδηγήσει, δεν μπορεί κάποιος να το πει ακόμη μέσα στην ανάδρομη πορεία. Αίσθηση μου είναι ότι η προσέγγιση θα εξελιχθεί με αργό τρόπο και που πάει αυτή η προσέγγιση θα ξεκαθαρίσει μετά το πέρας του ανάδρομου και ίσως αφού περάσει στο 1ο οίκο και των δύο σας (μιλάμε για το καλοκαίρι δηλαδή). Και ξανατονίζω, δεν εννοώ ότι ερωτική εξέλιξη θα υπάρχει τότε, αλλά λέω ότι αν υπάρξει ερωτική εξέλιξη, τότε θα φανούν τα αποτελέσματα της. Που πάει η φάση με άλλα λόγια.
   
  Ενδεικτικό επίσης ότι στο χάρτη του η Σελήνη του δέχεται σε πλήρη ένταση το ταυ - τετράγωνο Πλούτωνα - Δία - Ουρανού, ένας σχηματισμός που απαιτεί ριζοσπαστικές αλλαγές στο τομέα των συναισθηματικών αναγκών. Μιλάμε για μια Σελήνη στο Καρκίνο, όσο καλά συγκαλυμένη κι αν είναι πίσω από τη μάσκα του ωροσκόπου και άλλον θέσεων, δίνει άτομα που έχουν ανάγκη να λάβουν και να προσφέρουν τρυφερότητα. Στη προκειμένη περίπτωση αυτή η ανάγκη ξυπνά με άγριο, ενστικτώδη τρόπο, γι' αυτό κιόλας απαιτείται ένα διάστημα για να ξεχωρίσουμε αν το ενδιαφέρον είναι μια βίαιη αντίδραση είναι κάτι που θα έχει συνέπεια στο χρόνο.
   
  Αυτά για μια αρχική τροφή για σκέψη και κυρίως (γιατί Κριός είσα) για να μην τρέχεις με χίλια σε ένα δρόμο που το όριο ταχύτητας είναι τα 50 χμ/ώρα. Με Άρη ανάδρομο (κοινός κυβερνήτης χάρτη) και Κρόνο ανάδρομο (στο 1ο οίκο σας), είστε ακόμη στη διερευνητική περίοδο. Αυτό είναι ξεκάθαρο.
 • Άξονας Δεσμών της Σελήνης - Ερμήνεια και Παράδειγμα
  Stardome* @ 11.03.2014 12:45
  Infernal, όπως υποσχέθηκα, επιστρέφω με απάντηση. Δεν ξέρω κατά πόσον θα είναι ικανοποιητική, αλλά θα κάνω μια προσπάθεια.
  Κοιτώντας το γενέθλιο χάρτη σου δε μπορεί κανείς να μην παρατηρήσει ότι η βασική όψη του άξονα των Δεσμών σου είναι το τετράγωνο του με το Δία στον Υδροχόο. Και αυτό είναι ένα τετράγωνο που φέρνει σε επαφή τους 2ο - 8ο - 4ο οίκο (με τον Δία στον 4ο οίκο). Η όψη είναι συγκλίνουσα, καθώς οι δεσμοί κινούνται αντίστροφα από τους πλανήτες του χάρτη, αλλά συγκλίνει με πολύ αργούς ρυθμούς καθώς έχεις γεννηθεί με στάσιμο Δία που στο προοδευμένο έχει γυρίσει ανάδρομος – με απλά λόγια στέκεται στην 7η μοίρα του Υδροχόου και στέκεται εκεί για αρκετά χρόνια στο προοδευμένο χάρτη σου (πιο συγκεκριμένα, γύρισε στάσιμος προς ορθός το Νοέμβριο του 1996 – δε ξέρω αν σ’ αυτό το διάστημα συν πλην κάποιους μήνες είχες κάποιο σημαντικό γεγονός σχετικό με αλλαγή κατοικίας, αλλαγή οικογενειακής δομής ή σε σχέση με τους γονείς αλλά αξίζει να το κοιτάξεις…)
  Τώρα, ο Δίας είναι ένας πολύ σημαντικός πλανήτης στο χάρτη σου αφού όχι μόνο είναι γωνιακός, αλλά είναι και ο μόνος ανάδρομος πλανήτης που συναντάμε και επιπλέον, όπως αναφέραμε, είναι και ο πλανήτης με τη πιο στενή όψη με τον άξονα των δεσμών σου (τα τρίγωνα δεν μας απασχολούν σχετικά με τους δεσμούς, το υπενθυμίζω). Όμως, ως Παρθένος στο ζώδιο, η προσπάθεια ενσωμάτωσης του Δία είναι κομβική για την ανάπτυξη της ταυτότητας σου (ο πλανήτης βρίσκεται σε αδυναμία, και για πολλούς και σε πτώση, στο ζώδιο της Παρθένου και αυτό σημαίνει ότι πάντα σε ένα Παρθένο θα κοιτάξουμε και τη θέση του Δία στο χάρτη και θα μιλήσουμε γι’ αυτή).
  Τι σημαίνει αρχικά Δίας στον Υδροχόο; Με απλά λόγια θα έλεγε κανείς ότι δηλώνει ένα άτομο που αναζητά (Δίας) ομοϊδεάτες, ανθρώπους με κοινά ιδεώδη (Υδροχόος). Ένα άτομο που πιστεύει και έχει ως φιλοσοφία ζωής και ηθική αξία (Δίας) την εξέλιξη των δομών, των θεσμών, των σχέσεων και των σκέψεων (Υδροχόος). Θα λέγαμε ότι αν ο Υδροχόος αναζητά ανθρώπους με τους οποίους θα έχει ένα κοινό κώδικα σκέψης για να ανήκει στην ομάδα τους, ο Δίας αναγάγει αυτή την αναζήτηση σε στάση ζωής. Τι γίνεται όταν ο Δίας είναι ανάδρομος; Όπως με κάθε ανάδρομο πλανήτη, η ενέργεια πρέπει να καλλιεργηθεί εκ των έσω και όχι μέσα από την εμπλοκή/αλληλεπίδραση με τον κόσμο. Έτσι πριν αναζητήσω τους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζομαι τις κοινές ιδέες και το κοινό κώδικα, πρέπει να κοιτάξω μέσα μου, να ανακαλύψω τη πηγή και τη ρίζα αυτών των ιδεών/αξιών που με καλύπτουν. Καλούμαι να βρω σε τι πιστεύω σαν άνθρωπος, τι θέλω να επιτύχω στην κοινωνία που ζω ανεξάρτητα από τα κοινωνικά πρέπει, με απλά λόγια να ακολουθήσω ένα μοναχικό δρόμο εσωτερικής αναζήτησης. Σε αυτή τη πορεία θα αισθάνομαι ότι (α) η οικογένεια μου δεν μπορεί να με καταλάβει ή ότι δεν έχει νόημα να μπω καν στο κόπο να τους αναλύσω τα πιστεύω μου, (β) η τοπική κοινωνία ή και η χώρα στη οποία ζω με κάνω να νιώθω απομονωμένος, (γ) η συμβατική εκπαίδευση που ακολουθούν όλοι δε με καλύπτει, το αληθινό σχολείο είναι η ζωή. Συνεπώς πριν βρω τους ανθρώπους με τους οποίους θα μοιράζομαι κοινές ιδέες και ιδανικά, θα αισθάνομαι μέσα μου παράταιρος/ξένος στο περιβάλλον μου. Καθώς τέλος συναντάμε τον Δία στον 4ο οίκο σου αυτή η αναζήτηση και η λειτουργία του Δία συνδέεται πολύ βαθιά με την ψυχολογική/συναισθηματική σου δομή. Πρακτικά αναζητάς οικείους έξω από την οικογένεια, ανθρώπους με τους οποίους θα μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Η λειτουργία του Δία κρατά εν μέρει το κλειδί για την αίσθηση ότι «Εγώ με τον Εαυτό μου, είμαστε καλά και αισθάνομαι συναισθηματικά πλήρης!».
  Ο Δίας λοιπόν έχει γυρίσει σε ορθή πορεία από το 1996. Οπότε από τη στιγμή της γέννησης σου μέχρι το 1996 έχουμε το πρώτο μισό ενός σταδίου εσωτερικής αναζήτησης, διερωτήσεων, ατομικής εξέλιξης. Είναι το στάδιο του ανάδρομου Δία που περιέγραψα πιο πάνω. Είναι ας πούμε η προίκα του γενέθλιου χάρτη σου από τα χρόνια που διαμορφώνεσαι. Μέχρι και φέτος που έχουμε 2014, έχουμε την ολοκλήρωση του 2ου σταδίου. Ο Δίας στο προοδευμένο χάρτη, σε ορθή πορεία φυσικά, βρίσκεται σε σύνοδο με την ακμή του 4ου οίκου σου. Αυτή η αίσθηση ότι είσαι στα καλύτερα σου που αναφέρεις, έχει τις ρίζες της σε πιο βαθιά αίτια από μερικές γωνιακές διελεύσεις. Είναι λες και φέτος (πρακτικά από την αρχή της χρονιάς) να βρίσκεσαι σε μια άλλου είδους επαφή με τον εαυτό σου – να βρίσκεις ανθρώπους με τους οποίους αισθάνεσαι ότι έχει νόημα (Δία) να βρίσκεσαι και να ανήκουν στην παρέα σου ή εσύ στη δική τους (Υδροχόος) και με τους οποίους μπορείς να εκφράσεις τα βαθύτερα πιστεύω και τα συναισθήματα σου (4ος οίκος). Είναι λες και η αναζήτηση (Δίας) των οικείων σου (4ος οίκος) επιτέλους αποδίδει. Ναι, φυσικά και όλη έμφαση στο Δία στις υπόλοιπες τεχνικές που αναφέρει είναι σημαντικότατη, και συνεπικουρεί στο αίσθημα αυτό που σε διακατέχει αλλά εδώ έχουμε μια πολύ κομβική αλλαγή στάσης ζωής, έχουμε το επιτυχημένο τέλος ενός κύκλου.Όσο για το ρόλο των δεσμών στο παιχνίδι αυτό. Όπως έχω αναφέρει και στο κείμενο της ανάλυσης «Και αυτό είναι ίσως το σημαντικότερο στοιχείο που πρέπει να κρατήσουμε αρχικά στη προσέγγιση της ερμηνείας των Δεσμών: έχουν μια αίσθηση αναπόδραστου όταν ενεργοποιούνται, είναι σαν να μην μπορείς να αποφύγεις την εμπλοκή με τα συγκεκριμένα θέματα που φέρουν.». Οι Δεσμοί σου το τελευταίο χρόνο ενεργοποιούνται από τις εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, εκλείψεις που επηρεάζουν τόσο το γενέθλιο χάρτη σου, όσο όμως και το προοδευμένο αφού η σύγκλιση της όψης με το Δία γίνεται πολύ αργά. Όπως πάντα οι εκλείψεις στον άξονα των Δεσμών σου ήταν ο καταλύτης και φέρνει κοντά σου άτομα για σχέσεις, ερωτική εμπλοκή ή συνεργασίες που δέχονται ένα τμήμα της προβολής της ενσωμάτωσης του Δία στη προσωπικότητα σου. Και επειδή σε έναν άξονα Ταύρου/Σκορπιού, τα θέματα που ανακινούνται συνήθως είναι θέματα αυτοεκτίμησης, φαίνεται πως ο μηχανισμός ισορροπίας ανάμεσα στα δύο άκρα των Δεσμών είναι για εσένα ο Δίας. Είναι αυτό το ιδεολογικό ανήκειν, αυτή η αίσθηση ότι οι άνθρωποι που έλκω γύρω μου πιστεύουν έμπρακτα στην αλλαγή και με αφήνουν να αλλάζω, που με κάνει να αισθάνομαι καλά και μαζί μου και μαζί τους, που με κάνει να μη σκέφτομαι πως θα μοιραστώ και τι αλλά να μοιράζομαι. Όμως τα άτομα που σχετίζεσαι είναι ενδεικτικά της διαδικασίας που βιώνεις εντός σου και όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό αντιληπτό, τόσο πιο γρήγορα θα καταλάβεις ότι αυτή η εσωτερική κατάκτηση είναι δικό σου κερδισμένο στοίχημα. Οι άνθρωποι είναι παροδικοί άλλωστε, αυτά που κερδίζουμε μένουν.
  Ελπίζω να σου έδωσα μια διαφορετική προοπτική για να προσθέσεις στο πάζλ των ερμηνειών σου. Καλή σου μέρα!

έχουν γενέθλια 186 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...