παρακαλώ περιμένετε...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ (10.10.2012)
  Starhicker @ 09.10.2012 23:24
  @Journey, όλοι έχουν/με ανάγκη το σεξ, και ουχί ως αθλοπαιδειά, αλλά ως μεταμορφωτική διαδικασία (8ος οίκος). Γελάω πάντα πάρα πολύ με τα στερεότυπα, τα οποία σιχαίνομαι έχοντας Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό... Οι πιστοί Ταύροι πχ (τυχαία η αναφορά  μου) όταν πάψουν να περνούν καλά στο ηδονιστικό επίπεδο που ορίζει ο κυβερνήτης τους η Αφροδίτη, μπορούν να γίνουν ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΑ πιό άπιστοι και από τον πιό άπιστο Δίδυμο.... και όποιος μου δείξει typical Παρθένο που έμεινε σε σχέση που το σεξ δεν του έλεγε τίποτα και το σώμα του έμενε ανικανοποίητο, θα κερδίσει το σεβασμό μου για πάντα, χεχεχε!
  υ.γ. : κι εγώ σας αγαπώ. πολύ τα περιμένω κάθε φορά τα σχολιάκια σας!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ (10.10.2012)
  Starhicker @ 09.10.2012 23:11
  @aniti, γράφω τις προβλέψεις με γνώμονα ζώδιο ή ωροσκόπο, οπότε that should do. Να σου πω πάντως πως έχεις μια πολύ γενναιόδωρη και χαρούμενη Αφροδίτη. Λογικά σε έχει προικίσει με χαρούμενους, πιστούς φίλους με τους οποίους μοιράζεσαι και χαβαλέ και βαθύτερες ανησυχίες, και σε κάνει και λίγο πιο ...."φλογοβόλο" πλάσμα από τον μέσο Υδροχόο. Οπότε, cool!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ (10.10.2012)
  Starhicker @ 09.10.2012 23:07
  Μην υποτιμάμε την Αφροδίτη στην Παρθένο. Δίνω μόνο ένα μικρό hint προς astrohomework - μια Αφροδίτη που βρίσκεται στο κατ΄ εξοχήν ζώδιο του σώματος, της φύσης και άρα των φυσικών λειτουργιών και διαδικασιών και βεβαίως, μην ξεχνιόμαστε, της τελειότητας. Χμμμμ.....μούμπλε μούμπλε...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΛΕΩΝ (10.10.2012)
  Starhicker @ 09.10.2012 23:04
  Ωραίον λαλά, @manini μας! <3
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΙΧΘΥΕΣ (10.10.2012)
  Starhicker @ 09.10.2012 23:03
  @sweetoctober, καλησπέρα! φοβάμαι πως ο Αιγόκερως είναι στα dont's αυτής της LoveWeek - επειδή όμως, οι LoveWeeks έρχονται και παρέρχονται αλλά εμείς και οι μεγάλοι μας έρωτες μένουν, πάντα μα πάντα σας ενθαρρύνω να κάνετε αυτό που λέει η καρδιά σας (κι ας είναι κόντρα στις προβλέψεις μου, βρε αδερφέ!μια ζωή την έχουμε!). Εκπλήξτε με με αναφορές για ...κόντρα ρόλους που τελικά πήγαν καλά, δώστε χαρά στην καθημερινότητά σας, τολμήστε. Κυρίως, σαν Ψάρια, να βάλετε στο επίκεντρο τον εαυτό σας!
 • Κρόνος στο Σκορπιό: Οδηγίες επιβίωσης για Σκορπιούς
  Starocket @ 09.10.2012 22:50
  Η διέλευση του Κρόνου από τη Σελήνη αφορά κυρίως θέματα
  ψυχολογίας, υγείας, οικογενειακά και συναισθηματικής ασφάλειας, δηλαδή ο Κρόνος
  επηρεάζει σε κάποιους από αυτούς τους τομείς, ενώ για τον ωροσκόπο , επειδή αυτός
  είναι και ο πρώτος οίκος του χάρτη μας, άρα η διέλευση συμβαίνει στον πρώτο, η
  διέλευση αφορά εμάς τους ίδιους, τις επιλογές μας, και με ποιό τρόπο και μέσα
  σε ποιες συνθήκες καλείται να πραγματοποιήσει κάποιος τα σχέδια και τις αποφάσεις
  του, να κάνει ένα βήμα μπροστά.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 09.10.2012 12:18
  Η ενεργοποιήση είναι ενεργοποίηση. Δεν υπάρχει λιγότερη ή περισσότερη. Όταν ο πλανήτης έχει και πολλές όψεις εντός συναστρίας, επηρεάζει και τη συμπεριφορά στη σχέση.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 04.10.2012 11:48
  Έλα katerina423, δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα! Μόνο το τετράγωνο Πλούτωνα - Ουρανού πάνω στη Σελήνη σου (συναισθηματικός κόσμος, ενστικτώδεις συμπεριφορές, παρελθόν) και πλέον αντίθεση του Ήλιου σου στον Ταύρο με τον Κρόνο που μπαίνει στο Σκορπιό...
   
  Άρα παίζεις σε διπλό ταμπλό. (1) εσωτερικά (Σελήνη) είσαι στη φάση διάλυσης δεσμών με μια σειρά από πρόσωπα που θεωρείς οικεία γιατί το συναισθηματικό αίτημα σου με Σελήνη στον Αιγόκερω είναι αυτονομία και ρεαλιστικές σχέσεις, σχέσεις που μπορείς να οικοδομήσεις αντί να βρίσκονται στο περίμενε, στο θα δούμε ή στο σε θέλω μεν, αλλά... (2) Η επαφή του Κρόνου με τον Ήλιο σου απαιτεί να κάνει επιλογές με άξονα εσένα! Δεν είσαι μόνο οι σχέσεις σου, σου λέει ο Κρόνος. Είσαι ο εαυτός σου και αυτόν πρέπει να τον φτιάξεις με καλύτερα υλικά και να τον προσέξεις περισσότερο. Η ευθύνη του εαυτού σου είναι το δεύτερο στοίχημα.
   
  Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε όποτε χρειαστεί. Για την ώρα υπομονή και να θυμάσαι πως πάντα υπάρχει το παρακάτω. Ίσως τώρα να σου φαίνεται δυσβάσταχτο και νοσηρό, αλλά δεν θα είναι πάντα έτσι.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 04.10.2012 11:37
  Έχεις λοιπόν πολύ Αφροδίτη να παίζει στο συγκεκριμένο πρόσωπο vikaki88. Και Ταύρος και ωροκσόπος Ζυγός.
  Το θέμα είναι (1) αν ο Ήλιος του πέφτει στον 8ο οίκο (εκεί θα έχεις κάποια θέματα συναισθηματικών εμμονών, μυστικοπάθειας, κτλ) και (2) αυτή η Σελήνη τι κάνει αυτή την εποχή. Γιατί αν είναι περίπου στις 10 μοίρες (εκεί που γίνεται το τετράγωνο Πλούτωνα - Ουρανού αυτή την εποχή) έχεις πολύ κυκλοθυμία να αντιμετωπίσεις.
  Πάντως για μένα μετράει ότι τον θέλεις, οπότε go ahead!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 04.10.2012 11:30
  archive, να είσαι καλά σκορπίδι! Να περνάς που και που για ένα γεια όπως σήμερα! Καλή συνέχεια και σε εσένα. Κάθε ευτυχία. 

έχουν γενέθλια 206 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...