παρακαλώ περιμένετε...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΙΧΘΥΕΣ (27.02.2013)
  Starhicker @ 28.02.2013 11:10
  @lenapsaraki, είναι πολύ σύντομο το "ανάδρομο" διάστημα. Με τόσο ...πλανητομάνι στους Ιχθείς, δεν θα έλεγα ότι οι βιασύνες, τα ντε και σώνει ξεκαθαρίσματα και η συζήτηση "τί σου είμαι και πού πάει η σχέση μας" είναι καλές ιδέες. Just wait it out...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΙΧΘΥΕΣ (27.02.2013)
  Starhicker @ 27.02.2013 23:11
  @sgouromallousa, μας αρέσει να μας δίνετε ιδέες!!!!!!!! @Stardome ακούει;;;;
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΙΧΘΥΕΣ (27.02.2013)
  Starhicker @ 27.02.2013 23:10
  @psarina77, θα έλεγα να χρησιμοποιήσεις τις εβδομάδες του ανάδρομου Ερμή για συλλογή πλληροφοριών - και μόλις γυρίσει ορθόδρομος, θα έχεις πλέον την σωστή, ολόκληρη εικόνα για να κινηθείς ΣΩΣΤΑ.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ (27.02.2013)
  Starhicker @ 27.02.2013 23:08
  @xanoum, κατ΄αρχήν μόνο πτωχή των πνεύματι δεν είσαι - και μου έδωσες μία ιδέα, μα μία ιδέα... άσε με λίγο να το σκεφτώ και να το επεξεργαστώ, και να τα μιλήσωμενε και με τον @Stardome.... νιεχνιεχ, σατανικό γελάκι, χεχ λέω!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 27.02.2013 15:42
  gemini86, σκέφτομαι παραγωγικά προσπαθώντας να διαμοιράσω τους περιορισμένους πόρους που έχω για την ώρα στη διάθεση μου με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Γι' αυτό άλλωστε και θέλουμε να εκπαιδεύσουμε νέα συντακτική ομάδα. Για να καλύψουμε τις ελλείψεις στη βιβλιοθήκη μας σταδιακά...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 27.02.2013 15:30
  Η ιστορία της αστρολογίας είναι άρρηκτα συνυφασμένη με την ιστορία της αστρονομίας αρχικά. Γι' αυτό κιόλας τις πρώτες ρίζες της, τις εντοπίζουμε στους λαούς της Μεσοποταμίας που ανέπτυξαν τεχνικές αστρονομικών παρατηρήσεων. Όμως η δυτική αστρολογία διαμορφώθηκε σε μεγάλο βαθμό κατά την Ελληνιστική Εποχή, επηρεαζόμενη από διάφορα ρεύματα σκέψη (Νεοπλατωνισμός κτλ).  Μετά την έλευση και επικράτηση του Χριστιανισμού άρχισε σταδιακά να περνάει στο παρασκήνιο και να χαρακτηρίζεται ως "μαύρη" ή "σκοτεινή" τέχνη. Τα σύμβολα της συνδέθηκαν με την Αλχημεία και την αποστολή των Αλχημιστών για τη Φιλοσοφική Λίθο. Μετά το πέρας του Μεσαίωνα συναντάμε την προσπάθεια να γεφυρωθεί το χάσμα με το Χριστιανισμό με αποκορύφωμα το έργο του William Lilly με την ονομασία "Christian Astrology". Ακολούθησαν και άλλες μεταβάσεις και μεταμορφώσεις μέχρι τον 20ο αιώνα, όπου σταδιακά η Αστρολογία βγήκε πάλι στο φως δειλά δειλά, άρρηκτα συνδεδεμένη με την πρόβλεψη, ώσπου φτάσαμε στο τέλος του 20ου αιώνα και την προσπάθεια κατανόησης των συμβόλων της υπό το πρίσμα εικόνων του ασυνειδήτου και ψυχολογικών τάσεων.
   
  Gemini86, εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι η ιστορία της πορείας της αστρολογίας είναι πολύ σύνθετη και εντοπίζεται σε πολλά διαφορετικά πεδία. Θα προσπαθήσω τις επόμενες μέρες να προτείνω μερικά ενδιαφέροντα βιβλία πάνω στο θέμα, αν και σίγουρα είναι αδύνατο να καλύψουν όλο το εύρος των πληροφοριών.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 27.02.2013 15:03
  queen of hearts, περισσότερο σύμμαχο σας θεωρώ προσωπικά τον Κρόνο που από τον 6ο οίκο σας απαιτεί εργατικότητα και μεθοδικότητα παρά τον Ποσειδώνα σε αυτή τη φάση. Προσωπική γνώμη εκφέρω πάντα...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΙΧΘΥΕΣ (27.02.2013)
  Starhicker @ 27.02.2013 14:12
  @sgouromallousa, η Σελήνη στους Ιχθείς δεν τα θέλει όλα. Θέλει (α) αυτό που δεν υπάρχει (πρίγκιπα) ή/και που δεν μπορεί να έχει (παντρεμένο/δεσμευμένο/αδιάφορο/εθισμένο/λάτρη του "λάθος" φύλου (δηλαδή άλλου φύλου από αυτο στο οποίο ανήκει η Ψαροσελήνη που τον θέλει, όχι πως υπάρχουν λάθος και σωστά φύλα). (β) θέλει το ρόλο του μάρτυρα, ελπίζοντας πάντοτε σε έναν μεσσία/σωτήρα. Με τις ανάλογες όψεις, και σε κάθε διαφορετικό οίκο, αυτές οι επιθυμίες της αλλοιώνονται, διαφοροποιούνται, "ενηλικιώνονται". Βλέπεις, η Σελήνη δεν είναι μόνη της στο χάρτη, δεν δρα μόνη της. Το άτομο κάπου θα έχει έναν Άρη (διεκδίκηση), κάπου θα έχει έναν Κρόνο (αξιακό σύστημα, όρια), θα υπάρχει ένας Πλούτωνας (επιβίωση no matter what). Πάντως, αμιγώς για την Σελήνη στους Ιχθείς μιλώντας, δεν ονομάζεται τυχαία "η Σελήνη του άγιου ή του κορόιδου".  Οι δε συναισθηματικές της ανάγκες είναι λίιιγο μεγαλύτερες από το Σύμπαν, οπότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να νιώσει αρκετή ασφάλεια μέσα στην αγάπη, ή στη σχέση. Αυτά, όμως, όπως είπαμε, απομονώνοντάς την. Ο χάρτης μας όμως, δεν  λειτουργεί με τα στοιχίεα του σε απομόνωση, αλλά σε διάδραση.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΔΙΔΥΜΟΙ (27.02.2013)
  Starhicker @ 27.02.2013 14:05
  @sgouromallousa, είσαι στο σωστό δρόμο: με Σελήνη στους Ιχθείς και, άρα, όλη αυτή την πολυαστρία των ημερών επάνω της ή και σε σύνοδο μαζί της ακόμα, η ασάφεια και η υπεκφυγή είναι στο καθημερινό μενού.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΡΙΟΣ (27.02.2013)
  Starhicker @ 27.02.2013 14:02
  Έχει υπάρξει τρελό τζέρτζελο με Κριούς στα do της εβδομάδας, και ξανάρχεται η ώρα τους ωσονούπω - υπομονή!!!!

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...