παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Starface @ 20.10.2010 15:25
  Ice, οι όψεις παύουν να υφίστανται πέραν τις ανοχής που έχει η καθεμία. Η έντασή τους μειώνεται όσο απομακρυνόμαστε από την ακριβή σύνοδο, μέχρι να φτάσουμε και στο μεγαλύτερο σημείο της ανοχής. Από εκείνο το σημείο και πέρα, έχουν εξασθενίσει πλήρως.  
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Starface @ 20.10.2010 15:19
  Η ακμή του 1ου οίκου είναι όντως στην Παρθένο. Είναι όμως στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου και έτσι επηρεάζεται αρκετά από το Ζυγό. Αν σε όλα αυτά προσθέσεις και Ήλιο, Έρμή και Πλούτωνα στο Ζυγό στον 1ο οίκο, τότε μπορούμε να πούμε ότι ο 1ος οίκος σου είναι πολύ πιο έντονα χρωματισμένος από τα ζυγίσια χαρακτηριστικά.  
  Ο ωροσκόπος σου όμως εξακολουθεί να είναι η Παρθένος!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Starface @ 20.10.2010 08:56
  lila_m, υπάρχουν πολλά άρθρα τόσο για πλανήτες όσο και για οίκους στη Βιβλιοθήκη. Εκεί μπορείς να βρεις πληροφορίες και για τα εισαγωγικά ενός χάρτη αλλά και πληροφορίες για το σημείο όπου θα έχεις προχωρήσει στη μελέτη σου. 
   
  Καλή αρχή!  
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Starface @ 20.10.2010 08:35
  vikaki88, όντως τα πράγματα ήταν κάπως ζόρικα μέχρι σήμερα με τον Κρόνο να έχει περάσει από όλο τον 10 οίκο σου και τώρα να βρίσκεται απέναντι από τον 5ο οίκο σου και τον Άρη σου, γεγονός που σου εξαντλεί τα αποθέματα ενέργειας και την αισιοδοξία για το μέλλον. Λοιπόν, σου έχω καλά νέα: από τις 18 Νοεμβρίου, ο Δίας γυρίζει ορθόδρομος και μπαίνει στον 5ο οίκο σου σιγά σιγά, πράγμα που σημαίνει ότι αν βρεις τη δύναμη να ξεκινήσεις από το μηδέν και να αφήσεις πίσω τα παλιά, θα έχεις νέες ευκαιρίες να γνωρίσεις τον έρωτα. Επίσης, την ίδια ημερομηνία γυρίζει ορθόδρομη και η Αφροδίτη, και μάλιστα στον 1ο οίκο σου, που θα σε βοηθήσει να βγεις έξω με περισσότερη αυτοπεποίθηση και να αρέσεις στον κόσμο που γνωρίζεις. Άρα από Δεκέμβριο και μετά σε περιμένουμε ανανεωμένη!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Starface @ 20.10.2010 08:17
  Bisco, η βιβλιοθήκη του Stardome* σου δίνει πολύ υλικό για να ξεκινήσεις τη μελέτη του χάρτη σου. Μπορείς λοιπόν, να τον τυπώσεις και να αρχίσεις σιγά σιγά να εισέρχεσαι στα μυστικά του! Για ό,τι χρειαστείς στην πορεία, ρώτα στις Φυλές και θα σου λύσουμε οποιαδήποτε απορία σου! 
   
  Καλή αρχή! 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stargazer @ 19.10.2010 20:02
  Safiye1975, διάβασε δεξιά στις stardome απαντήσεις, για να πάρεις μια ιδέα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stargazer @ 19.10.2010 19:49
  Με 7ο οίκο στον Υδροχόο, ήθελα να πω...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stargazer @ 19.10.2010 19:44
  Ειδικά όταν ψάχνουμε συγκεκριμένες πληροφορίες για έναν οίκο στον χάρτη μας, κρίνω σκόπιμο να αφήνουμε στην άκρη τους μοντέρνους κυβερνήτες. Ο Ουρανός έμεινε 7 χρόνια στον Ζυγό, όπως βέβαια και στα υπόλοιπα ζώδια. Δεν είναι λογικά όλοι αυτοί που γεννήθηκαν παγκοσμίως εκείνη την επταετία με 7ο οίκο στον Ζυγό, να έχουν την ίδια συμπεριφορά στις σχέσεις τους.
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 19.10.2010 00:39
  bella, ίσως να μην γίνεται κατανοητή άμεσα η ειρωνεία της λέξης "χαρούμενος"... Όμως σκέψου, μπορεί στ' αλήθεια υπάρχει χαρά στην απομόνωση, και ειδικά για έναν Τοξότη;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stargazer @ 16.10.2010 23:30
  nanouli: Ναι, όλος ο χάρτης είναι δικός μας, οπότε δικός σου είναι και ο Ερμής στους Διδύμους. Όμως ο χάρτης μας χωρίζεται σε δύο μέρη, το ανατολικό (10ος, 11ος...3ος), η μεριά του ωροσκόπου, όπου οι εμπειρίες μας είναι αποτέλεσμα κυρίως δικής μας δράσης και το δυτικό (9ος, 8ος... 4ος), η μεριά του 7ου οίκου, όπου οι εμπειρίες μας προέρχονται κυρίως μέσω των άλλων. Ναι μεν είναι δικός σου ο Ερμής, αλλά για να βιώσεις αυτόν τον Ερμή, χρειάζεσαι τους άλλους.
   
  aniaania: Ο Κρόνος στον Ζυγό έχει εν γένει καλή συμπεριφορά, καθώς βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσής του. Απλά, ο Κρόνος και ο Άρης έχουν αποκτήσει κακή φήμη, γιατί η δράση τους δεν είναι ευχάριστη. Μπορεί να είναι χρήσιμη και ωφέλιμη, ευχάριστη όμως δεν είναι. Ο Άρης π.χ. κυβερνάει και τις εγχειρήσεις. Όσο απαραίτητη και για το καλό μου μπορεί να είναι μια εγχείρηση, δεν πρόκειται να χοροπηδήσω κιόλας από τη χαρά μου. 
   
  Τώρα, επειδή τέθηκαν και άλλα ερωτήματα που σηκώνουν ολόκληρη συζήτηση και παραπέμπουν την κουβέντα αλλού, να πω μόνο τούτο. Ας υποθέσουμε, που δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, ότι πάντοτε ο Άρης στον 7ο σήμαινε διαζύγιο. Το να λέω, πω πω, τι καταστροφή, δεν οδηγεί πουθενά. Γιατί δεν είμαι σε θέση ως άνθρωπος με πεπερασμένες ικανότητες να κρίνω αυτή τη θέση. Δεν μου αρέσει να μπλέκω τη μεταφυσική με την αστρολογία, αλλά θα κάνω μια εξαίρεση αυτή τη φορά. Ας πούμε ότι είμαι ένας άνθρωπος με 100 προηγούμενες ζωές και στις 80 από αυτές, άφηνα τις σχέσεις μου να με καταπιέζουν και πάντοτε ακολουθούσα τη θέληση των άλλων. Αυτή τη φορά, με τον Άρη στον 7ο, πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω να χωρίζω.  Πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω να σέβομαι τον εαυτό μου και τα θέλω του. Επομένως, το γιατί έχουμε αυτές τις θέσεις που έχουμε δεν το ξέρουμε. Εντάξει, δεν θα σταματήσουμε ποτέ ίσως την κλάψα, κι εγώ έχω κάποιες θέσεις που μου δημιούργησαν προβλήματα και εξακολουθώ να λέω κάποιες φορές "Γιατί Θεέ μου;" Όμως μετά την ενασχόλησή μου με την αστρολογία και μαθαίνοντας σιγά σιγά να εκτιμώ τη λογική της, αν μου δινόταν η δυνατότητα να αλλάξω αυτές τις θέσεις, σήμερα δεν νομίζω ότι θα το έκανα.

έχουν γενέθλια 270 μέλη.

γιορτάζουν οι: Κυριάκος, Κυριακή

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...