παρακαλώ περιμένετε...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ (01.05.2013)
  Starhicker @ 02.05.2013 22:18
  Χαχχαχαχα, @AriesLeo, ο Κριός δεν κοιτάει κομψότητες, κοιτάει να σου πάρει το σκαλπ και να πάει παρακάτω.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 02.05.2013 21:24
  e - mail ελήφθη.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 02.05.2013 11:05
  xanoum καλημέρα κατ' αρχήν.
   
  Πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσω πως προσπάθησες να στείλεις τα μηνύματα. Μπορώ να αντιληφθώ δύο πιθανότητες.
   
  1. Να επιχειρήσατε να στείλετε προσωπικό μήνυμα στο λογαριασμό Stardome* (πατώντας "αποστολή μηνύματος" όταν περνάτε με το mouse πάνω από το ψευδώνυμο.
  2. Να επιχειρήσατε να στείλετε προσωπικό μήνυμα στο λογαριασμό Stardome* Official.
   
  Στη δεύτερη περίπτωση επειδή έχουμε πάνω από ένα μήνα να ανεβάσουμε ποστ με νέα και ανακοινώσεις, δεν έχουμε ελέγξει το λογαριασμό. Θα το κάνω άμεσα για να το διαπιστώσω
   
  Στη πρώτη όμως περίπτωση, η δυνατότητα αποστολής προσωπικού μηνύματος στον λογαριασμό Stardome* ήταν απενεργοποιημένη από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες λειτουργίας του Stardome.gr. Με άλλα λόγια και να αποστείλει κάποιος εκεί μηνύματα δεν φτάνουν ποτέ. Θα το ελέγξω σε κάθε περίπτωση με τον προγραμματιστή μας να εμφανίζεται πλέον ένα μήνυμα για να μην μπερδεύετε κανείς άλλος στο μέλλον.
   
  Σε κάθε περίπτωση, νομίζω θα ήταν πολύ πιο λειτουργικό για όλους να στέλνατε ένα e-mail από τη φόρμα επικοινωνίας μας
   
  http://www.stardome.gr/contact.html
   
  και να μας ρωτούσατε τι συνέβη μ' αυτή την επικοινωνία. Αν κάτι τουλάχιστον έχει αλλάξει τη τελευταία χρονιά στο Stardome* είναι ότι δεν αφήνουμε mail αναπάντητα και προσπαθούμε να έχουμε τακτική επικοινωνία με όλους σας για κάθε ζήτημα, μικρό ή μεγάλο, που ανακύπτει.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΙΧΘΥΕΣ (01.05.2013)
  Starhicker @ 02.05.2013 09:36
  Εκ προσωπικής πείρας, ένας / μία Δίδυμος με Σελήνη στους Ιχθείς είναι χαρά Θεού.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ (01.05.2013)
  Starhicker @ 02.05.2013 09:31
  Να 'μαι λοιπόν η Σκορπιός αστρολόγος, κατόπιν παλλαϊκού αιτήματος, χαχαχαχα. Λοιπόν.
  Κριός - Σκορπιός
  Και τα δύο ζώδια έχουν κυβερνήτη τον Άρη (ΚΑΙ ο Σκορπιός παραδοσιακά, προ ανακαλύψεως Πλούτωνα). Τί σημαίνει αυτό; Δύο άνθρωποι για τους οποίους ο ανταγωνισμός και η μάχη εκλαμβάνονται το ίδιο, είναι το ίδιο σοβαρά και βεβαίως, και τα δύο συμπαθή ζώδια πολεμούν α) σα να μην υπάρχει αύριο και β) για τη νίκη και μόνο.
  Διαφορές;
  Ο Κριός κρατάει μπαλτά, ενώ ο Σκορπιός νυστέρι. Μην αναλωθούμε σε συγκρίσεις, και τα δύο μία χαρά σπίτια κλείνουν.
  Λογικό λοιπόν είναι ανάμεσα στους 2 να υπάρχει φλογοβόλο σεξ (ο Σκορπιός είναι ο 8ος οίκος του Κριού, άλλωστε) και φωτιά στο Κορδελιό κατά τα άλλα, επίσης.
  Μία περίοδο σαν κι αυτήν όπου:
  - ο κοινός κυβερνήτης Άρης είναι στον Ταύρο (2ος οίκος του Κριού, και μιλά για τις αξίες του, τα θέλω του και το σώμα του - 7ος οίκος για το Σκορπιό: σχέσεις, ο Σημαίνων Άλλος)
  - ο δε Κρόνος ανάδρομος στο Σκορπιό (8ος οίκος του Κριού: σεξ, κοινοκτημοσύνη, απόλυτη ένωση)
  - και πάνω στον Κρόνο έχουμε μία σεληνιακή έκλειψη (25/4), στον δε Ταύρο θα έχουμε μία ηλιακή (10/5)
  για πείτε μου εσείς τώρα, αν σε μία μεταξύ τους σχέση αυτή την εποχή θα χρειαστούμε τα οδοντιατρικά αρχεία για να αναγνωρίσουμε ποιανού πτώμα είναι ποιό.
  Κίσσεζ,
  your friendly neighborhood astrologer!
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΛΕΩΝ (????? 2013)
  Starface @ 01.05.2013 21:20
  Καλό Μήνα, λοιπόν, και Καλές Περιπέτειες! 
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΔΙΔΥΜΟΙ (????? 2013)
  Starface @ 01.05.2013 21:19
  @Roverandom*, κλείστε τα αυτιά σας και πράξτε κατά βούληση! Είστε πολύ έξυπνοι για να χρειάζεστε εντολές τέτοιου είδους. 
   
  Καλό Μήνα! 
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΑΥΡΟΣ (????? 2013)
  Starface @ 01.05.2013 21:17
  @vasiliki28, οι εκλείψεις μας επηρεάζουν λίγο ή πολύ. Μπορεί όταν πέφτουν στον άξονα που μας αφορά περισσότερο, η επίδρασή τους να "ακούγεται" σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα στη ζωή μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όταν είναι σε κάποιον άλλο άξονα, δεν μας αφορούν καθόλου. Ας μην ξεχνάμε ότι ένα πακέτο εκλείψεων σε έναν άξονα (για περίπου τρία χρόνια) δεν συμβαίνει σε κάποιο άλλο παράλληλο σύμπαν, στον χάρτη του διπλανού μας και όχι στον δικό μας. Ο άξονας αυτός καταλαμβάνει κάποιους οίκους στον χάρτη μας, άρα οι εκλείψεις θα επηρεάσουν με τη δράση τους αυτούς τους οίκους και αυτούς τους τομείς της ζωής μας. Και αν δεν μας επηρεάσει η μία έκλειψη σε αυτό τον άξονα (γιατί δεν σχηματίζει όψη με κάποιον από τους πλανήτες μας), μπορεί να μας επηρεάσει η επόμενη, που θα βρεθεί στις κοντινές (ή στην ακριβή) μοίρες με πλανήτες του γενέθλιου χάρτη μας. Οπότε, ας έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας τι αλλαγές να περιμένουμε όταν ξεκινάει ένας κύκλος εκλείψεων, απλώς για να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι.  
   
  Ελπίζω να βοήθησα. 
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΑΥΡΟΣ (????? 2013)
  Starface @ 01.05.2013 21:07
  @vafiadoud, αν από τότε ξεκίνησε ένας κύκλος μέσα στον οποίο έχτισες με πολύ σημαντικά επιτεύγματα και γεγονότα την καριέρα σου, τότε ναι, μπορεί να έχεις κάποιες εξελίξεις που αφορούν τη δουλειά σου και το μέλλον σου. Εμείς εδώ στο Stardome*, σου ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα! Fingers crossed! 
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΑΥΡΟΣ (????? 2013)
  Starface @ 01.05.2013 21:03
  @Mossistheboss, δεν χρειάζεται να φοβηθείς τίποτα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αναλογιστείς τι αλλαγές έγιναν σε όλο αυτό το διάστημα, και να κάνεις έναν απολογισμό. Αν δεις τα γεγονότα και τις εξελίξεις από τότε μέχρι τώρα, είμαι σίγουρη ότι θα καταλάβεις αμέσως τι να περιμένεις από αυτή την έκλειψη. 

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαγδαλινή, Πλάτωνας, Μαρκέλλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...