παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stargazer @ 31.01.2011 20:29
  aniaania, στην περίπτωσή σου, θα έλεγα ο Κρόνος στον Ζυγό.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stargazer @ 31.01.2011 20:25
  aniaania, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τους παραδοσιακούς κυβερνήτες. Κυβερνήτης του ωροσκόπου σου ο Δίας.
  Να πω βεβαίως ότι μπορεί ο κυβερνήτης του ωροσκόπου μας να είναι ο ίδιος με τον Lord of the Geniture. Δεν ψάχνουμε απαραίτητα κάποιον άλλον πλανήτη.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stargazer @ 31.01.2011 20:03
  Την έννοια του Lord of the Geniture την χρησιμοποιούν κυρίως όσοι είναι της σχολής Lilly. Με δυο λόγια είναι ο πλανήτης που ξεχωρίζει μέσα στο ωροσκόπιο. Δηλαδή, αυτός που ΚΑΙ είναι σε καλή κατάσταση από θεμελιώδεις δυνάμεις (βλ. πίνακα Πτολεμαίου), αλλά και από τυχαίες δυνάμεις (η θέση σε οίκο κλπ.) Σε κάποιους χάρτες υπάρχει πράγματι ένας πλανήτης που "φωνάζει από μακριά", σε κάποιους άλλους όχι.
  Πώς βρίσκεται; Κοιτάμε αρχικά να βρούμε ποιοι πλανήτες μας έχουν τις περισσότερες θεμελιώδεις δυνάμεις, με έμφαση στην κυριαρχία (στο ζώδιο που κυβερνούν δηλαδή) και στην έξαρση. Στη συνέχεια, ελέγχουμε αν είναι τοποθετημένοι σε "καλό" σπίτι. Μπορεί δηλαδή να έχουμε έναν Άρη στον Κριό, αλλά στον 12ο οίκο. Αυτός ο Άρης τα πάει καλά από θεμελιώδεις δυνάμεις, αλλά όχι από τυχαίες, επομένως θα απορριφθεί.
  Η λογική πίσω από τον Lord of the Geniture είναι η εξής, κατά Frawley τουλάχιστον: Αυτός που συνήθως κάνει κουμάντο στον χάρτη μας είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου του ωροσκόπου. Αυτός που ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να κάνει κουμάντο είναι ο Lord of the Geniture και γενικά το άτομο θα βοηθηθεί αν στραφεί σε ένα μεγάλο βαθμό προς τα κει, αν φροντίσει δηλαδή να αναδείξει τις αρετές αυτού του πλανήτη.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stargazer @ 30.01.2011 21:38
  Ο Κρόνος είναι στον Ζυγό σε έξαρση.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stargazer @ 30.01.2011 21:37
  Επίσης, ο Ήλιος (απόφαση) δεν πρόκειται να κάνει όψη με τον Δία (καλό αυτό), αλλά θα αργήσει ΠΑΡΑ πολύ να κάνει σύνοδο με τον Ερμή. Ναι, ο Ερμής είναι πιο γρήγορος από τον Ήλιο, αλλά θα αργήσει πολύ η σύνοδος. Μπορεί αυτό να είναι και μια ένδειξη ότι θα τραβήξει αρκετά η ιστορία.
  Τέλος, ο Δϊας (αντίδικος) βρίσκεται σε καλύτερο οίκο (11ο) απ'ό,τι η φίλη σου (8ος, άντε 9ος). Γενικά, είναι αρκετά μπερδεμένα τα πράγματα και δεν έχουμε κάτι που να κάνει "μπαμ" υπέρ της μίας ή της άλλης πλευράς. Ίσως να φταίει και η Σελήνη που είναι κενή πορείας και κακώς το ψάχνουμε τόσο. Γι'αυτό θα έχει ενδιαφέρον να μας ενημερώσεις για το αποτέλεσμα, ώστε να ξαναδούμε τον χάρτη.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stargazer @ 30.01.2011 21:14
  Ο Ήλιος βρίσκεται στις 10ο και 12΄του Υδροχόου. Πάμε στον χάρτη των θεμελιωδών δυνάμεων και βλέπουμε ότι από 6 μέχρι 12 μοίρες του Υδροχόου είναι τα όρια του Ερμή και από 10 μέχρι 20 μοίρες του Υδροχόου είναι το πρόσωπο πάλι του Ερμή.
  Όσο είναι στον Τοξότη, η Σελήνη δεν θα κάνει καμία άλλη όψη, Θα πρέπει να μπει στον Αιγόκερω για να κάνει τις όψεις που λες.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stargazer @ 30.01.2011 21:11
  Συνοψίζοντας:
  1) Σελήνη κενή πορείας. Αφήνουμε τον χάρτη στην άκρη και δεν τον διαβάζουμε. Ή το δικαστήριο θα πάρει αναβολή.
  2) Αν είμαστε της άποψης ότι μπορεί να διαβαστεί ο χάρτης, η φίλη σου έχει το θετικό ότι η απόφαση (Ήλιος) βρίσκεται στα όρια και το πρόσωπο του Ερμή (η ίδια δηλαδή). Άρα η απόφαση την συμπαθεί, όχι πολύ, αλλά τουλάχιστον περισσότερο από τον άλλον.
  3) Αρνητική ένδειξη ότι δεν έχουμε όψη ανάμεσα στον Ερμή (η φίλη) και στη Σελήνη (κυβερνήτης του 2ου, των χρημάτων της φίλης) με τα λεφτά του αντιδίκου (Κρόνος), ούτε τα λεφτά του αντιδίκου βρίσκονται σε κάποια από τις θεμελιώδεις δυνάμεις του Ερμή ή της Σελήνης. Μάλιστα, ο Κρόνος βρίσκεται στα όρια του Δία, άρα τα λεφτά του θα θέλουν να μείνουν σ'αυτόν.
   
  Γι'αυτό και λέω, ακόμα και να δικαιωθεί η φίλη σου, δεν φαίνεται να της επιδικάζεται το ποσό που θα ήθελε. Εύχομαι να πέφτω έξω και να πάνε όλα καλά για τη φίλη σου.
   
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stargazer @ 30.01.2011 20:55
  Μην τις κοιτάς αυτές τις όψεις, είναι πολύ μακριά. Η φίλη σου είναι στον Αιγόκερω, στον 8ο οίκο, θέλει τα λεφτά του άλλου (Κρόνος) και δεν τον συμπαθεί καθόλου. Ερμής στο ζώδιο της πτώσης του Δία. Ως εδώ καλά και περιγράφει σωστά ο χάρτης την κατάσταση. Από κει και πέρα, δεν έχουμε κάποια πολύ σοβαρή ένδειξη προς τα πού γέρνει το πράγμα. Μια αρνητική ένδειξη είναι ότι το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου έχει γίνει και οι δύο πλανήτες απομακρύνονται. Τα λεφτά του άλλου, δηλαδή, απομακρύνονται από τη φίλη σου. Επίσης, δεν πρόκειται να έχουμε όψη Σελήνης (κυβερνήτης 2ου) με τον Κρόνο.
  Δικαστής και λεφτά του άλλου είναι ο ίδιος πλανήτης που από μόνο του μπορεί να λέει κάτι, αλλά ας το αφήσουμε και ας πάμε στην απόφαση. Ο Ήλιος βρίσκεται μεν στα όρια και το πρόσωπο του Ερμή, αλλά ελέγχεται από τον Κρόνο, λόγω ζωδίου και τριπλότητας. Και να δικαιωθεί η φίλη σου, δεν βλέπω να παίρνει αυτά που θέλει, αλλά λιγότερα. Όλα αυτά βέβαια, με την προϋπόθεση ότι καλά κάνουμε και διαβάζουμε τον χάρτη με τη Σελήνη κενή πορείας.
  Η Σελήνη είναι κενή πορείας όταν πριν αφήσει το ζώσιο στο οποίο βρίσκεται τώρα δεν σχηματίσει καμία όψη με κανέναν άλλον πλανήτη. Θεωρείται ότι αυτό δείχνει μια στασιμότητα, ότι δεν θα έχουμε καμία εξέλιξη και τα πράγματα θα παραμείνουν ως έχουν.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stargazer @ 30.01.2011 20:30
  Έχουμε ένα προβληματάκι... Η Σελήνη είναι κενή πορείας. Υπάρχει πιθανότητα για αναβολή;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stargazer @ 30.01.2011 20:20
  1ος η φίλη σου, 7ος ο αντίδικος, 10ος ο δικαστής, 4ος η απόφαση.

έχουν γενέθλια 184 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...