παρακαλώ περιμένετε...
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 30.03.2010 20:01
  Προς όλους όσους έχουν πρόβλημα να δουν τα tips με χρήση του Internet Explorer...
  Το σύνηθες πρόβλημα είναι ο Internet Explorer έχει μια επιλογή που λέγεται "λειτουργία συμβατότητας". Όταν είναι επιλεγμένη η "λειτουργία συμβατότητας" δεν φαίνονται τα tips. Για να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση παρακαλώ πηγαίνετε στην μπάρα του Internet Explorer, πατήστε πάνω στο μενού "Εργαλεία" και δείτε αν είναι με ένα τικ επιλεγμένη η επιλογή "λειτουργία συμβατότητας". Αν είναι επιλεγμένη πατήστε πάνω της για να μην είναι πλέον επιλεγμένη και κάντε refresh στη σελίδα. Λογικά θα πρέπει να εμφανιστούν τα tips... 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stargazer @ 27.03.2010 08:22
  dimitra1982, ο Ουρανός πράγματι βρίσκεται πάνω στο κεφάλι σου, καθώς εδώ και καιρό σχηματίζει σύνοδο με το Μεσουράνημά σου και βεβαίως οι πρόσφατες αντιθέσεις Κρόνου-Ουρανού έγιναν επάνω στον άξονα 4ου-10ου οίκου. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο προοδευμένο ωροσκόπιό σου, πριν από δύο χρόνια - αν η ώρα γέννησής σου είναι ακριβής - είχες σύνοδο ακμής 4ου οίκου με Πλούτωνα. Όσο κι αν αγαπάει κανείς τον Πλούτωνα, δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι συνδέεται απόλυτα με την απώλεια. Πόσο μάλλον εσύ, με κυβερνήτη χάρτη τη Σελήνη στον Σκορπιό, μια δύσκολη και επώδυνη θέση.
  Επαγγελματικά θα σου έλεγα ότι τόσο η φετινή όσο και η επόμενη χρονιά φαίνονται αρκετά καλές. Για φέτος, έχε το νου σου στις περιόδους που ο Δίας θα βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων. Μπορεί να σου παρουσιαστεί μια επαγγελματική ευκαιρία και πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.
  Θέλω όμως να αναφερθώ και σε αυτό που λες για τους φίλους σου. Δεν έχω κανέναν λόγο να μη σε πιστέψω, όμως ο χάρτης σου δείχνει πολύ δυνατούς φίλους, που θέλουν το καλό σου και είναι σε θέση να σε βοηθήσουν. Το πιθανότερο είναι ότι εσύ δεν έχεις κάνει και τις καλύτερες επιλογές μέχρι τώρα. Πρόσεξέ το αυτό.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 26.03.2010 18:24
  Βοήθησες με τα σχόλια...κάναμε τις διορθώσεις, και θα θέλαμε να μας πεις αν τώρα λειτουργεί σωστά το νέο μας site.
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stardome* @ 26.03.2010 12:16
  Κι εγώ το καταλαβαίνω Smapar πως δεν έγινε κακοπροαίρετα, όμως οφείλω να το επισημάνω...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stardome* @ 26.03.2010 12:06
  Smapar, σας παρακαλώ να συγκεντρώνεται όλα τα ερωτήματά σας σε ένα ποστ γιατί υποσκελίζετε τα ποστ άλλων μελών...
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 25.03.2010 13:24
  ariesgavisus83, αν πραγματικά διαβάζατε τα tip όλη της προηγούμενης εβδομάδας κάθε άλλο παρά σε κυνήγι παθών δεν σας βγάζουμε κάθε μέρα... Ο σκοπός του tip δεν είναι να γκαντεμιάζει τα μέλη αλλά να τους δίνει μια ώθηση ή ένα πλαίσιο για το τι ευνοεί ή δεν ευνοεί η μέρα. Προφανώς βέβαια την ημέρα που μια νέα γνωριμία θα ήταν ευνοϊκή εσείς μπορεί να δουλεύετε 24ώρες το 24ώρο και να μην συμβεί τίποτα. Δεν μπορούμε να καταργήσουμε τις αντικειμενικές δυσκολίες της ζωής για να λειτουργήσουν τα tip...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 24.03.2010 15:48
  evi823 συγνώμη που θα σας απογοητεύσω αλλά έχετε ωροσκόπο στις 24 μοίρες και 8 λεπτά του Καρκίνου... Επιβεβαιωμένο και τσεκαρισμένο!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardhomme @ 24.03.2010 13:28
  geminicious, όπως και εσύ αναφέρεις η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου είναι μία βασικότατη ένδειξη για έλλειψη αυτοπεποίθησης ειδικά σε άτομα μικρής ηλικίας. Θα αρχίσεις να βλέπεις όμως με την πάροδο του χρόνου πως αυτή η όψη μπορεί να γίνει ευλογία σε ένα χάρτη αφού με την απόκτηση εμπειρίας και υπομονής θα αποκτήσεις αυξημένη αυτοπεποίθηση και κύρος στις πράξεις σου. Η αυτοεκτίμηση ως έννοια στην Αστρολογία είναι όρος κυρίως του 2ου οίκου, εκεί που συναντάμε σε εσένα το ζώδιο του Ζυγού, που κυβερνάται από την Αφροδίτη. Η γενέθλια Αφροδίτη σου στον 8ο οίκο και Ταύρο είναι μία καλή θέση, αλλά ταυτόχρονα δίνει μία ένδειξη πως για να σχετιστείς θα πρέπει να γίνει από την άλλη πλευρά το πρώτο βήμα. Επίσης η γενέθλια όψη τετραγώνου Αφροδίτης-Σελήνης (τα δύο χαρακτηριστικά της θηλυκότητας σε κάθε χάρτη) σε κάνει να αμφιβάλεις για το δυναμισμό σου αλλά και την εμφάνισή σου πολλές φορές. Ο Κρόνος και πάλι εμπεριέχεται στο όλο θέμα αφού με την όψη quincux με τη γενέθλια Αφροδίτη σου μονό μπελάδες προκαλεί όταν πρέπει να αποφασίσεις αν θα κάνεις την κίνηση στον ερωτικό τομέα ή όχι (ανασφάλεια και αδυναμία να κάνεις το πρώτο βήμα). Επίσης, με Παρθένο ωροσκόπο, ο τρόπος με τον οποίο θα σχετιστείς έχει να κάνει με τον Ερμή. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη σου θα έπρεπε να σε κάνει ιδιαίτερα ανοικτή στην επικοινωνία, αλλα η σύνοδος τους στον Καρκίνο σε κάνει ένα άτομο που προτιμά να ξεκινά κάτι με συναίσθημα παρά με λογική. Αυτό σημαίνει πως θα πιάσεις κουβέντα μόνο όταν καταλάβεις πως δεν απειλείται η ασφάλεια σου και πως κανείς δε θα προσπαθήσει να ρίξει τα τείχη που ορθώνεις για να προστατευθείς. Με λίγα λόγια, ο Κρόνος σε αυτή τη φάση της ζωής σου μπορεί να φαίνεται κατάρα, αλλά ίσως να είναι ευλογία αφού σε βοηθά να αποκτήσεις εμπειρία που θα φανεί υπερπολύτιμη στο μέλλον...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stargazer @ 23.03.2010 18:19
  elinamale, πολλά θα εξαρτηθούν από το προσωπικό ωροσκόπιο και τι θέση έχει εκεί ο Ποσειδώνας. Είναι ξεχασμένος σε κάποιον κατιόντα οίκο, χωρίς σημαντικές όψεις ή είναι γωνιακός με πολλές όψεις; Στην πρώτη περίπτωση, η ποσειδώνια ενέργεια σου είναι σχεδόν άγνωστη. Αν είσαι ένα άτομο που αγαπάει αστρολογικά τον Κρόνο ή έχει συνηθίσει σε πιο γήινους ρυθμούς ή να ζει με ένταση και αρκετή κινητικότητα, αυτή η διέλευση θα είναι δύσκολη. Αν πάλι είσαι συνηθισμένος στον Ποσειδώνα και δεν σου είναι ξένος, θα ενισχυθεί αυτή σου η τάση.
  Η ψυχική υγεία, ναι, μπορεί να κλονιστεί, γιατί δεν βρίσκεις νόημα σε τίποτα κι αυτό μπορεί να έχει και σωματικό αντίκτυπο. Συμπτώματα που έχουν αναφερθεί είναι κατακράτηση υγρών, πρηξίματα, αδυναμία, κόπωση, ατονία... Για περισσότερες λετπομέρειες διάβασε στη βιβλιοθήκη για τις διελεύσεις των εξωκρόνιων πλανητών (Περίοδοι Κρίσης).
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stardome* @ 23.03.2010 17:03
  Smapar ανεβάστε ένα ακόμη ποστ μελλοντικά για αυτό το θέμα... Είναι άδικο για άλλους που παίρνουν μια απάντηση στο ποστ τους μετά από καιρό να απαντάω σε δύο ζητήματα δικά σας σε ένα ποστ... Καταλαβαίνετε ελπίζω και τη θέση μου... Σας ευχαριστώ...

έχουν γενέθλια 241 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ξανθίππη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...