παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Starface @ 20.09.2010 07:45
  Όλα αυτά που περιγράφεις μοιάζουν λίγο Κρόνια, δηλαδή αφορούν την επιρροήτου Κρόνου που από το καλοκαίρι και μετά έκανε αντίθεση με τον Ήλιο σου και τώρα διελαύνει τον 11ο οίκο σου. Το ότι είχες σύνοδο με Δία δε σημαίνει ότι ό,τι σου συνέβαινε στη ζωή τότε ήταν μόνο επιρροή του Δία ή ότι όλοι οι άλλοι πλανήτες σταμάτησαν την δική τους επιρροή για να "λάμψει" ο Δίας. Όπως έχουμε ξαναπεί, δεν υπάρχουν μόνο καλές περίοδοι ή μόνο κακές, αλλά συνήθως και τα δύο συμβαίνουν ταυτόχρονα.  
  Έτσι λοιπόν κι εσύ, κάπου εκεί μέσα ανακάλυψες τον Κρόνο αλλά αν ψάξεις καλύτερα θα βρεις και το Δία. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Starface @ 20.09.2010 07:32
  Ακριβώς! Μέχρι Σεπτέμβρη του 2011 διελαύνει από τον 1ο οίκο σου. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Starface @ 17.09.2010 11:54
  Από 18 Νοεμβρίου ο Δίας γυρίζει ορθόδρομος, και μέχρι το καλοκαίρι θα έχει περάσει πάνω από τον Ερμή, την Αφροδίτη και τη Σελήνη σου καθώς και από την ακμή του 4ου! Υπομονή και έχε τα μάτια σου ανοιχτά!  
  (Όσο για το θέμα της συναισθηματικής κάλυψης, εξαρτάται τι ζητάς από τους άλλους και τι δίνεις από τον εαυτό σου... μεγάαααααλο θέμα...) 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Starface @ 17.09.2010 10:46
  Είναι πολύ καλή περίοδος για να ξεκινήσεις! Ο Κρόνος που διελαύνει μέσα από τον 9ο οίκο σου θα σε βοηθήσει να το πάρεις στα σοβαρά και να στρωθείς στο διάβασμα προκειμένου να πάρεις το πολυπόθητο χαρτί! Και με ακμή του 9ου στην Παρθένο, είμαι σίγουρη ότι θα οργανωθείς καλά και θα επιλύσεις τις οποιεσδήποτε δυσκολίες άμεσα και πρακτικά.  
  Go for it! 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Starface @ 17.09.2010 10:42
  Βλέπω αυτή την ερώτηση να ανεβαίνει κάθε δυο τρεις μέρες και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να δοθούν κάποιες εξηγήσεις. Καταλαβαίνεις ότι το θέμα που θέτεις είναι πέραν του αστρολογικού πεδίου, καθώς ο όρος "γκαντεμιά εφ όρου ζωής" δεν αντιστοιχεί σε κάποια πλανητική ή ζωδιακή δύναμη.  
  Αναγνωρίζω ότι με Πλούτωνα στον 1ο οίκο, με Αφροδίτη στον Υδροχόο και 7ο οίκο στον Κριό, οι σχέσεις σου κάθε άλλο παρά βαρετές είναι. Μάλλον γεμάτες ένταση, πάθος, εξελίξεις, απρόοπτα, δυναμισμό και προκλήσεις. Αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι το μεγαλύτερο ρόλο σε αυτή την υπόθεση είναι η δική σου επιλογή. Εσύ τις επιλέγεις, συνειδητά ή ασυνείδητα, και το γεγονός ότι λες πως "όλες σου οι σχέσεις ήταν με ένταση δύσκολες", νομίζεις ότι είναι τυχαίο; Μήπως απολαμβάνεις κάτι από όλη αυτή την κατάσταση και για το λόγο αυτό το κάνεις ξανά και ξανά; 
   
  Οι θέσεις και οι πλανήτες που ανέφερα παραπάνω δεν είναι απαραίτητα αρνητικά στοιχεία για μία σχέση, καθώς πάντα υπάρχουν δύο πλευρές του νομισματος, π.χ. η Αφροδίτη στον Υδροχόο δεν είναι απαραίτητο να σημαίνει επιλέγω ανθρώπους που αποφεύγουν την δέσμευση ή δεν θέλω να χάσω την ελευθερία μου, αλλά σημαίνει επίσης ότι έλκομαι μάλλον πνευματικά παρά συναισθηματικά από το σύντροφό μου. 
   
  Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η δική σου επιλογή και η δική σου ευθύνη! Εσύ πρέπει να σπάσεις το καλούπι! 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 16.09.2010 23:37
  bellla, προχωράς κανονικά να διαπραγματευτείς την αγοροπωλησία. Δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό αυτή την περίοδο στο χάρτη σου.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Starface @ 16.09.2010 20:26
  Anteros, ναι, όσοι έχουν ανάδρομο γενέθλιο Δία τους πάει καλά και ο ανάδρομος διελαύνων. 
   
  Valiaadion, με το διελαύνοντα ανάδρομο Δία πάνω σε Κρόνο και Χείρωνα και απέναντι από Ερμή, Ήλιο, Πλούτωνα και Ουρανό, όντως δεν ξέρεις που να γύρεις... αλλά πιστεύω ότι όταν γυρίσει ορθόδρομος, και περάσει την αντίθεση, τα πράγματα θα ηρεμήσουν λίγο... Αλλά με τόση κίνηση στο γενέθλιο 7ο οίκο σου, δεν νομίζω ότι σε ενδιαφέρουν και πολύ οι ήσυχες σχέσεις, εεεε; (έλα μεταξύ μας μιλάμε...) 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Starface @ 16.09.2010 14:54
  Υπομονή, 18 Νοεμβρίου ο Δίας γυρίζει ορθόδρομος και τα συναισθηματικά σου θα πάρουν λίγο τα πάνω τους, καθώς ο Δίας διελαύνει από τον 7ο οίκο σου, και πολύ σύντομα θα κάνει και σύνοδο με τη Σελήνη σου στον 8ο!  
   
  κάτι θετικό ζήτησες έτσι...; 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Starface @ 16.09.2010 13:03
  Φυσικά και να ελπίζεις!!! Όπως έχουμε ξαναπει, η αστρολογία είναι, κατά κύριο λόγο, κύκλοι ζωής, όπου ο ένας κλείνει και ένας άλλος ανοίγει, οπότε και στη δική σου την περίπτωση ορισμένες καταστάσεις είχαν περάσει το όριο της αντοχής τους και έπρεπε να τελειώσουν.  
  Μπορεί ο Κρόνος να είναι ακόμα στον 1ο οίκο σου, αλλά ο Δίας είναι μέσα στον 7ο (σχέσεις, συνεργασίες, γάμος), όταν λοιπόν 18 Νοεμβρίου αρχίσει την ορθόδρομη πορεία του, σίγουρα θα έχεις κάτι να ελπίζεις, και ακόμα περισσότερα όταν πάει στον Κριο και στον Ταύρο όπου έχεις Κρόνο, Αφροδίτη και Ήλιο! Μέσα λοιπόν σε όλα τα υπόλοιπα, θα νιώσεις μια γερή δόση αισιοδοξίας και εύνοιας μέσα στο κομμάτι "σχέσεις", θα αναγνωρίσεις ότι καλώς έγιναν κάποια πράγματα όπως έγιναν, και θα αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τον άλλο και τις σχέσεις σου με αυτόν! 
   
  Βάστα γερά! 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Starface @ 15.09.2010 20:39
  Ο 3ος οίκος αφορά κυρίως τα κοντινά ταξίδια, και ο 9ος οίκος αφορά τα μακρινά ταξίδια. Κατ' αναλογία, ο Ερμής στα κοντινά και ο Δίας στα μακρινά. Άρα όταν έχεις διελεύσεις σε αυτούς τους οίκους ή όψεις με αυτούς τους πλανήτες, υπολογίζεις και το θέμα των μετακινήσεων/ταξιδίων.  το θέμα των μετακινήσεων/ταξιδίων. 

έχουν γενέθλια 206 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...