παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 04.12.2023 έως 10.12.2023
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να θέλει να σε κάνει να εστιάσεις έντονα στον εργασιακό τομέα, να αντιληφθείς πως βρίσκεσαι σε μία κατάσταση στην οποία έχεις πολλά ανοικτά μέτωπα χωρίς να είσαι σε θέση να εστιάσεις σε κάποιο εξ αυτών.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Καλείσαι να λειτουργήσεις με μαεστρία ανάμεσα σε μία σειρά από εκκρεμότητες και αποστολές, να βρεις το χρόνο να διαθέσεις προς κατευθύνσεις στις οποίες θα χρειαστεί να εξασκήσεις την ικανότητα σου να ισορροπείς πάνω σε ένα λεπτό σκοινί. Ίσως να ξεκινά κάτι νέο στον επαγγελματικό τομέα, κάτι που θα μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο που μοιράζεις το χρόνο σου στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας. Τέλος, είναι καιρός να ασχοληθείς και με την υγεία σου και να φροντίσεις τον οργανισμό σου, να προσπαθήσεις να εντάξεις στη διάρκεια της ημέρας σου κάποιες δραστηριότητες που σε βοηθούν να σταθείς καλύτερα στα πόδια σου και να αισθάνεσαι περισσότερο υγιής.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 06.12.2023 έως 12.12.2023
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)
Η Αφροδίτη ξεκινά την πασαρέλα της  στο ζώδιο του Σκορπιού και το ερωτικό κλίμα στη ζωή σου αλλάζει άρδην. Το πρώτο αίτημα αυτής της Αφροδίτης δεν είναι το «επεράσαμ’ όμορφα, όμορφα, όμορφα» που είχε όσο ήταν στον Ζυγό. Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ...
 • Αν ανήκεις στους/στις Διδύμους που εργάζονται μόνο και μόνο για να τα βγάζουν μετά βίας βόλτα, τότε αυτές τις μέρες αφυπνίζεται η παρόρμηση σου να τα βροντήξεις όλα και νʼ αναζητήσεις κάτι που να σε κάνει να νιώθεις στοιχειωδώς ζωντανός/η!
 • Δεκέμβριος

  Το τελευταίο μήνυμα του 2023 είναι πως ενώ είσαι η επιτομή της κοινωνικότητας και της διάδρασης δεν υπολογίζεις πάντα και όσο θα έπρεπε τους άλλους γύρω σου, με αποτέλεσμα να προκύπτουν συγκρούσεις για τις οποίες, έστω και άθελά σου, ευθύνεσαι εσύ. Η χρονιά που φεύγει σε προτρέπει να ενηλικιωθείς σε κάποιες συμπεριφορές σου γιατί είναι ζήτημα χρόνου να πληγωθείς κι εσύ.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Ο Δεκέμβριος που κλείνει αυτή την τόσο αντιφατική αλλά και ενδιαφέρουσα χρονιά έχει τη δυνατότητα να σε ωθήσει και να σου δώσει και τα κατάλληλα όπλα για να ασχοληθείς με τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου αλλά και με τις συνεργασίες σου. Επίσης, θα χρειαστεί να αντιληφθείς τι είναι ο καβγάς για τον καβγά και τι συνιστά ουσιαστική και αποδοτική σύγκρουση. Η αμπελοφιλοσοφία, η αντίρρηση για την αντίρρηση και το να κάνεις το δικηγόρο του διαβόλου επειδή βαριέσαι οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε έναν στείρο καβγά που αφήνει και τις δύο πλευρές στεγνές από συναίσθημα και αντοχές. Μια υγιής σύγκρουση διαφέρει στο ότι προκειμένου να διεκδικήσεις τη θέση που σου αξίζει είτε στη σχέση, στη φιλία, στο γάμο είτε σε σημαντικές συνεργασίες, πρέπει να μπορείς να εκφράσεις αυτά που δε σε ευχαριστούν – και αντίστοιχα οφείλεις να είσαι ανοιχτός στο να ακούσεις και τα παράπονα της άλλης πλευράς. Η Νέα Σελήνη στις 13/12 μπορεί να δώσει ευκαιρίες στις σχέσεις αυτές να εξελιχτούν. Οι μέρες γύρω από τις 28/12 φέρνουν σύγχυση και θολώνουν την κρίση. Απέφυγε τις σημαντικές κινήσεις, συζητήσεις και αποφάσεις γιατί δεν θα ευδοκιμήσουν – λόγω Πανσελήνου αλλά τελούμε άλλωστε μέχρι και λίγο μετά τα Χριστούγεννα υπό το καθεστώς του ανάδρομου Ερμή. Η καθημερινή ρουτίνα γίνεται πολύ πιο ανάλαφρη κι ευχάριστη από ότι συνήθως με την Αφροδίτη στο Σκορπιό σχεδόν όλο το μήνα – και ίσως και λίγο πιο ερωτική και «πικάντικη». Βιώνεις χαρά κάνοντας απλά καθημερινά πράγματα. Μια θαυμάσια συμβουλή στην εκπνοή του χρόνου είναι να ασχοληθείς με το σώμα σου και με τον εαυτό σου – να δώσεις βάση και χρόνο σε ό, τι σε ομορφαίνει, σε χαλαρώνει και σε ευχαριστεί.
  Όλοι εμείς εδώ στο Stardome σού ευχόμαστε να περάσεις υπέροχες συντροφικές γιορτές και να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα άστρα σου ώστε να έχεις ένα πραγματικά μαγικό 2024!

   

   Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…(ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)
  2 Δεκεμβρίου 2023
  Ερμής 1° 13’ Αιγόκερω εξάγωνο με Κρόνο 1° 13’ Ιχθύων
  3 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 28° 34’ Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 28° 34’ Αιγόκερω
  5 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 1° 22’ Σκορπιού τρίγωνο με Κρόνο 1° 22’ Ιχθύων
  7 Δεκεμβρίου 2023
  Ερμής 06° 29’ Αιγόκερω τρίγωνο με Δία 06° 29’ Ταύρου
  9 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 6° 20’ Σκορπιού αντίθεση με Δία 6° 20’ Ταύρου
  11 Δεκεμβρίου 2023
  Ερμής 8° 18’ Αιγόκερω εξάγωνο με Αφροδίτη 8° 18’ Σκορπιού
  16 Δεκεμβρίου 2023
  Ήλιος 24° 55’ Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 24° 55’ Ιχθύων
  18 Δεκεμβρίου 2023
  Ανάδρομος Ερμής 5° 51’ Αιγόκερω τρίγωνο με Δία 5° 51’ Ταύρου
  21 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 19° 40’ Σκορπιού αντίθεση με Ουρανό 19° 40’ Ταύρου
  Ανάδρομος Ερμής 2° 23’ Αιγόκερω εξάγωνο με Κρόνο 2° 23’ Ιχθύων
  22 Δεκεμβρίου 2023
  Σύνοδος Ήλιου και Ερμή ανάδρομου 00° 40’ Αιγόκερω
  24 Δεκεμβρίου 2023
  Ήλιος 2° 38’ Αιγόκερω εξάγωνο με Κρόνο 2° 38’ Ιχθύων
  25 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 25° 00’ Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 25° 00’ Ιχθύων
  27 Δεκεμβρίου 2023
  Ανάδρομος Ερμής 25° 01’ Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 25° 01’ Ιχθύων
  Ήλιος 5° 36’ Αιγόκερω τρίγωνο με Δία 5° 36’ Ταύρου
  28 Δεκεμβρίου 2023
  Άρης 25° 02’ Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 25° 02’ Ιχθύων
  29 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 29° 16’ Σκορπιού εξάγωνο με Πλούτωνα 29° 16’ Αιγόκερω
  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  13/12/2023, στις 13:31 ώρα Ελλάδας στις 20° 40’ του Τοξότη
  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  27/12/2023, στις 02:33 ώρα Ελλάδας στις 04° 58’ του Καρκίνου

 • 2023
  Ποια είναι η σχέση σου με το χρόνο;

  Το 2023 είναι μία χρονιά που θα σε εισάγει σε μία τριετία πίεσης και δοκιμασίας στον τομέα της καριέρας και της οικογένειας, μετά από κάποια χρόνια που είχες την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές κινήσεις προσωπικής εξέλιξης. Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς στις 7 Μαρτίου, σε συνδυασμό με την παραμονή του Δία στον Ταύρο μετά τις 16 Μαΐου, δηλώνουν πως είναι καιρός να λάβεις τη δουλειά σου με περισσότερη σημασία σε σχέση με ότι έκανες μέχρι σήμερα. Καλείσαι να απαντήσεις κατά πόσο είσαι σε θέση να σηκώσεις βάρη στους ώμους σου, να γίνεις αυτός/η που κινεί τα νήματα, να αναλάβεις να οδηγήσεις άλλους προς το στόχο που έχετε θέσει. Μπορεί να σου προταθεί μία καλύτερη θέση εργασίας, η οποία όμως κουβαλά αρκετές υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορείς να αγνοήσεις, με αποτέλεσμα να περιοριστεί ο ελεύθερος χρόνος σου. Μπορεί πάλι να φύγεις από μία δουλειά που έκανε τον κύκλο της και να θελήσεις να ψαχτείς εσωτερικά ώστε να καταλάβεις τι είναι αυτό που σου ταιριάζει, ποιο θα ήθελες να είναι το επόμενο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν πάλι υπάρχουν αλλαγές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, τότε είναι καιρός να καταλάβεις πως ο χρόνος περνά και αφήνει σημάδια πάνω σου, τα οποία ίσως να μην μπορείς να δεις αν δεν εστιάσεις στον καθρέφτη σου. Φρόντισε να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να τον προετοιμάσεις για τη νέα σου ταυτότητα που θα ολοκληρωθεί την επόμενη χρονιά.

  Κεφάλαιο Δίας
  Ο Δίας θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 16 Μαΐου προσφέροντας ευκαιρίες ώστε να γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η, να δημιουργήσεις νέες φιλίες, να πιστέψεις πως μπορείς να συνεισφέρεις μέσα σε μία κοινωνία που βρίσκεται κάτω από αλλαγές και εξελίξεις. Μπορείς να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να κινηθείς με γνώμονα την προσωπική σου βούληση, να επιδιώξεις να περάσεις τις δικές σου ιδέες και απόψεις, κάτι που θα μπορούσε να βρει ενδιαφέρον από τρίτους. Ίσως να θελήσεις να κάνεις κάτι που θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα, να ξεκινήσεις μία ομάδα ή έναν όμιλο που θεωρείς πως μπορεί να προσφέρει αλλαγές στην υπάρχουσα κοινωνία, Από την άλλη πλευρά, μπορεί να γίνεις έντονα φανατικός/η σχετικά με τις απόψεις σου, να αυξήσεις το βαθμό της υποκειμενικότητας σου απέναντι σε κοινωνικές απόψεις και δράσεις, θέλοντας να τονίσεις την ανάγκη να ακουστείς και να αφήσεις το αποτύπωμα σου. Αυτό είναι πιθανό να γεννήσει εντάσεις με άτομα που συναναστρέφεσαι, καθώς μοιάζεις διατεθειμένος/η να διαχωρίσεις τη θέση σου και να ακολουθήσεις ένα δικό σου ατομικό δρόμο. Στον προσωπικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να κάνεις το παρακάτω βήμα στη σχέση σου, το οποίο μπορεί να περνά μέσα από τη δημιουργία οικογένειας.
  Η είσοδος του Δία στον Ταύρο στις 16 Μαΐου και η παραμονή του στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι το τέλος του έτους, μοιάζει να μειώνει τις αντοχές σου, να ελαττώνει τη δυναμική σου και να σε βάζει στη διαδικασία να γίνεις περισσότερο εσωστρεφής. Ίσως να θελήσεις να εστιάσεις στον τομέα της δουλειάς σου, να σκύψεις το κεφάλι και να ακολουθήσεις ένα καθημερινό επαναλαμβανόμενο πρόγραμμα που θα σου προσφέρει την ευκαιρία να εκτιμηθεί η αφοσίωση στο στόχο σου. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον και να θέλεις να γνωρίσεις καλά τον κόσμο που είναι γύρω σου, με αποτέλεσμα να αποφεύγεις να εκτεθείς στα μάτια τους, αλλά να προτιμάς να είσαι μέλος της ομάδας. Τέλος, είναι καιρός να ασχοληθείς και με την υγεία σου, να προσέξεις τη διατροφή σου, να φροντίσεις τον οργανισμό σου. Προσπάθησε να κάνεις κάποιες αποτοξινώσεις, να πετάξεις από το διαιτολόγιο σου ότι μπορεί να σε γεμίζει με τοξίνες και περιττά και να εναρμονίσεις την καθημερινότητα σου με την ευεξία του οργανισμού σου. Μπορεί να συνειδητοποιείς πως καλείσαι να αλλάξεις τον τρόπο που αθλείσαι, καθώς καταλαβαίνεις πως το σώμα σου έχει πλέον διαφορετικές ανάγκες σε σχέση με αυτές που συνήθισες να αναγνωρίζεις.

  Κεφάλαιο Κρόνος
  Η παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο μέχρι τις 7 Μαρτίου αποτελεί μία καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να ασχοληθείς με τον τρόπο σκέψης σου, να εστιάσεις στις απόψεις σου, να διαμορφώσεις με ακόμα πιο σταθερό τρόπο τις ιδέες σου. Μπορεί να δίνεις τις τελευταίες σου εξετάσεις για να αποκτήσεις ένα δίπλωμα που θα σε βοηθήσει στον επαγγελματικό τομέα, για να προσθέσεις περισσότερα εφόδια στον εαυτό σου τα οποία θα χρησιμοποιήσεις για να βελτιώσεις την επαγγελματική σου θέση. Ίσως πάλι να δυσκολεύεσαι για να ολοκληρώσεις μία δράση στην οποία συμμετέχεις, να συνειδητοποιείς πως δεν είναι καθόλου εύκολο να περάσεις με επιτυχία το τελευταίο εμπόδια προς την απόκτηση ενός διπλώματος που αναμένεις.
  Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς στις 7 Μαρτίου και η παραμονή του στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι τις αρχές του 2026, σηματοδοτεί την έναρξη μίας τριετίας κατά τη διάρκεια της οποίας θα αλλάξουν πολλά στη δημόσια εικόνα σου. Το 2023 θα συνειδητοποιήσεις πως κάποιοι αναμένουν από εσένα να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες, να πάρεις ένα διαφορετικό ρόλο τον οποίο καλείσαι να υποστηρίξεις μέχρι τέλους, με όσες δυσκολίες και αν κουβαλά. Αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβεις κατά πόσο μπορείς να οδηγήσεις τις καταστάσεις προς την κατεύθυνση που έχουν πάρει ή μήπως σέρνεσαι πίσω από τις επιλογές και προθέσεις τρίτων. Η ανάληψη ηγετικού ρόλου είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει χωρίς να έχεις πλάνο και σχέδια στα χέρια σου, είναι μία πράξη υπευθυνότητας και πλήρους αφοσίωσης και όχι μία επιλογή που δείχνει επιπολαιότητα. Ίσως πάλι να δυσκολευτείς στον επαγγελματικό τομέα, αφού υπάρχουν αλλαγές στην πυραμίδα της ιεραρχίας της δουλειάς σου με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να χωρέσεις μέσα στο πλαίσιο που σου προσφέρεται. Οι συγκρούσεις μπορεί να οδηγήσουν στη λύση μίας συνεργασίας, οπότε φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος/η για τις συνέπειες αυτού που ετοιμάζεσαι να κάνεις. Στον οικογενειακό τομέα, θα χρειαστεί να αναλάβεις ένα διαφορετικό ρόλο μέσα στη σχέση ή την οικογένεια σου, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως περνά η σκυτάλη σε εσένα. Οι γονείς σου μεγαλώνουν και αυτό είναι φανερό, η απουσία κάποιου ατόμου θα γίνει περισσότερο έντονη, αλλά παράλληλα μοιάζεις έτοιμος/η να διεκδικήσεις αυτό που ονειρεύεσαι. Να θυμάσαι όμως πως το όνειρο και η πραγματικότητα θα πρέπει να έχουν επαφή, δεν μπορεί να είναι δύο άγνωστοι που περπατούν προς την ίδια κατεύθυνση.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις
  Το πρώτο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στις 20 Απριλίου στην τελευταία μοίρα του Κριού σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θέλοντας να δοκιμάσει το ρόλο σου μέσα σε κοινωνικές ομάδες και δραστηριότητες. Είναι πιθανό να θελήσεις να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να κινήσεις τα νήματα, να τεστάρεις κατά πόσο σου επιτρέπουν να έχεις τον πρώτο λόγο και ρόλο σε καταστάσεις που εμπλέκονται και άλλοι. Το γεγονός πως κάποιοι θεωρούν πως πρέπει να είναι πάνω από εσένα βασίζεται κατά κύριο λόγο στην εμπειρία που κουβαλούν και στην πεποίθηση τους πως είσαι πολύ νέος/η ή χωρίς την απαραίτητη εμπειρία για να μπορείς να έχεις ουσιαστική άποψη για τα γεγονότα. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 5 Μαΐου στη 14η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Ουρανό από τον Ταύρο φαίνεται να ταρακουνά τα λιμνάζοντα ύδατα στον επαγγελματικό τομέα, να δοκιμάζει τις αντοχές σου σε ένα εργασιακό πλαίσιο που φαίνεται να μην μπορεί να σου προσφέρει περισσότερες συγκινήσεις. Οι σχέσεις σου με συναδέλφους και συνεργάτες θα δοκιμαστούν και θα κληθείς να αποφασίσεις κατά πόσο μπορείς να ακολουθήσεις τις εντολές τρίτων ή επιδιώκεις να απεμπλακείς. Τέλος, φρόντισε τον εαυτό σου ξεκινώντας από την ψυχική σου υγεία, αφού δεν μπορείς να παραμελείς τον εσωτερικό σου κόσμο και αυτό να έχει επίπτωση στην εικόνα σου.
  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου στην 21η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω η οποία επηρεάζει την ερωτική σου ζωή. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως λείπει ο ενθουσιασμός στην προσωπική σου ζωή, πως έχεις βαλτώσει και δεν μπορείς να ανακαλύψεις λόγους για να σηκώνεσαι το πρωί από το κρεβάτι σου. Μπορεί πάλι να συνειδητοποιείς πως κριτικάρεις τη σχέση σου και τη συγκρίνεις με τις σχέσεις ανθρώπων του κοινωνικού σου περιβάλλοντος, βλέποντας πως έχεις χάσει το στόχο σου, πως έχεις αφήσει την άλλη πλευρά να σε οδηγεί εκεί που εκείνη θέλει. Τέλος, αν έχεις παιδιά, είναι καιρός να ασχοληθείς μαζί τους και να εξετάσεις μήπως έχουν τραβήξει το δρόμο τους και εσύ παραμένεις σε απόσταση από αυτά. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 28 Οκτωβρίου στην 5η μοίρα του Ταύρου σε αντίθεση με τους Ερμή και Άρη από το Σκορπιό φαίνεται να θέλει να σε βάλει στη διαδικασία να εξετάσεις κατά πόσο υπάρχουν απολαύσεις στη ζωή σου. Μπορεί να συνειδητοποιείς πως ζεις μία στεγνή πραγματικότητα, πως έχεις λάβει αποστάσεις από καταστάσεις που είναι σε θέση να σου προσφέρουν ερωτική και σεξουαλική απόλαυση. Ίσως πάλι να προκύπτουν προβλήματα στη δουλειά σου και να αναγνωρίζεις το γεγονός πως μοιάζεις με ξένος/η μέσα σε ένα περιβάλλον που αλλάζει πορεία, χωρίς να είσαι σε θέση να το ακολουθήσεις.

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός
  Ο Βόρειος Δεσμός θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τις 17 Ιουλίου, οπότε και αντίστοιχα ο Νότιος Δεσμός στον αντιδιαμετρικό Σκορπιό, θέλοντας να τονίσει την ανάγκη να πετάξεις από τη ζωή σου ότι μοιάζει να είναι περιττό και να έχει σαπίσει. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως είσαι σε φάση αποδέσμευσης από τα υλικά αγαθά και τις σωματικές απολαύσεις, πως αναζητάς την ευχαρίστηση και την ευτυχία μέσα από την πνευματικότητα. Μπορεί να ολοκληρώνεις την επαγγελματική σου συνεργασία με ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο έζησες για αρκετό χρονικό διάστημα, αλλά έχει πάψει να σε γεμίζει πλέον, αφού ιεραρχείς πλέον διαφορετικά τις προτεραιότητες σου. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να ασχοληθείς με τη διατροφή σου, να αλλάξεις τις συνήθειες σου και να πετάξεις από πάνω σου περιττό βάρος. Μπορεί να κάνεις μία συνολική στροφή σε περισσότερο υγιεινό τρόπο διαβίωσης, να προσπαθείς να αλλάξεις πορεία σε μία κατεύθυνση της ζωής σου που σε οδηγούσε σε μονοπάτια που δε σε εξυπηρετούν πλέον.
  Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Κριό, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Ζυγό, στις 17 Ιουλίου θα σηματοδοτήσει την έναρξη μίας νέας περιόδου που μοιάζει να είναι περισσότερο εξωστρεφής για εσένα. Έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να δεις τη ζωή με μεγαλύτερη δόση αισιοδοξίας και να αποφύγεις να δεσμεύεσαι σε περιστάσεις που σε περιορίζουν και εγκλωβίζουν. Ίσως να έχεις την ευκαιρία να κάνεις ερωτικές γνωριμίες, να φλερτάρεις και να αποφασίσεις πως δεν μπορείς να παραμένεις κολλημένος/η σε γνωριμίες και σχέσεις που σε βαλτώνουν. Παράλληλα, θα αναπτύξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την πορεία της κοινωνίας και ίσως να θελήσεις να λάβεις μέρος σε ομάδες και δράσεις που έχουν ως στόχο να κάνουν τομές στις υπάρχουσες δομές. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως επαναστατείς απέναντι στο σύστημα, αλλά την ίδια στιγμή θα μπορούσες απλά να αποκτήσεις μία μεγαλύτερη κριτική ματιά απέναντι στα πράγματα, χωρίς να θέλεις απλά να βρεθείς απέναντι τους.

   

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Όπως όλα τα ζώδια του αέρα η κοινωνικότητα βρίσκεται στο DNA σου.Έχεις ανάγκη την ανθρώπινη επαφή,την επικοινωνία, την ανταλλαγή πληροφοριών.Φυσικά και υπάρχουν εσωστρεφείς Δίδυμοι, αλλά είναι σπάνιοι. Συνήθως θέλεις να βρίσκεσαι περιτρυγιρισμένος από ανθρώπους και να συμμετέχεις, ή τουλάχιστον να γνωρίζεις την καθημερινότητά τους.Τίποτα δεν είναι πιο ενδιαφέρον για σένα από ένα κουτσομπολιό, μία πληροφορία,ή ένα νέο που δεν ήξερες. Όχι από απλή περιέργεια, αλλά γιατί έτσι αισθάνεσαι ότι είσαι μέρος ενός μεγαλύτερου δίκτυου ανθρώπων Αναζητάς την συντροφιά προσώπων που όπως εσύ διαθέτουν το ταλέντο της συζήτησης με μια γκάμα θεμάτων που  ξεκινάει από τη τελευταία θεατρική  παράσταση που έκανε πρεμιέρα,περνάει σε ένα ενδιαφέρον βιβλίο που διάβασες  και φτάνει μέχρι τις εξονυχιστικά λεπτομερείς συνθήκες που χώρισε ο καλύτερος φίλος σου.Εννοείται ότι κάποιος μυστικοπαθής , που δυσκολεύεται στη λεκτική επικοινωνία  μπαίνει στο περιθώριο της ζωή σου, αφού η ζωή είναι πολύ μικρή για να περιμένεις πληροφορίες από κάποιον που απαντάει μονολεκτικά. Αντίθετα αισθάνεσαι υπέροχα όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε πολλούς εξωστρεφείς φίλους ώστε να ικανοποιείται η ανάγκη σου για συνεχή ερεθίσματα ώστε να μη πλήττεις. Όσον αφορά τον έρωτα είσαι διστακτικός/η και η μονογαμία δεν αποτελεί απαράβατο στόχο σου. Βαριέσαι αφόρητα να βρίσκεσαι με κάποιον που η ζωή του δεν αλλάζει κάθε τόσο, ή δεν σε εκπλήσσει με τη συμπεριφορά του αποκαλύπτοντάς  σου καινούργιες πλευρές του εαυτού του που δεν υποψιαζόσουν.Εάν πρόκειται να συγκατοικήσεις, να δεσμευτείς, ή να παντρευτείς κάποιον/α  αυτός/ή  θα πρέπει να είναι ευμετάβλητος όπως κι εσύ., κάποιος διατεθειμένος να αλλάζει κάθε τόσο και να παραμένει συνεχώς ενδιαφέρον.Μια καλή συζήτηση βρίσκεται στη κορυφή των προτεραιοτήτων σου ακόμα και-ναι, ναι - πριν από το σεξ. Εάν φέρεις στη μνήμη σου τους ανθρώπους που σου  έκλεψαν τη καρδιά είναι οι έξυπνες παρατηρήσεις, το χιούμορ και τα λεκτικά αερόμπικ τους  που θυμάσαι, παρά τα παθιασμένα φιλιά τους. Επιτυχημένη είναι η σχέση που διαθέτει την κοινωνικότητα της φιλίας και της δίνει διάρκεια  όπως και το γέλιο που την διαπερνάει.Είναι οι αστραπές που διαπερνάνε το μυαλό σου  το καύσιμο που χρειάζεται η καρδιά σου  για να πάρει μπροστά. Μερικές φορές προτιμάς διαδοχικές,  μοναγαμικές σχέσεις γιατί σε αυτή τη ζωή έχεις επιλέξει τη ζωή μιας πεταλούδας-να  φτερουγίζεις διαρκώς δοκιμάζοντας το νέκταρ πολλών λουλουδιών.

 • Naomi Campbell

έχουν γενέθλια 170 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...