παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 29.05.2023 έως 04.06.2023
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως βρίσκεσαι μπροστά σε εξελίξεις στις οποίες δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο της πορείας των πραγμάτων.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί να έρχεσαι σε επαφή με αποφάσεις τρίτων που αλλάζουν τα πράγματα στον εργασιακό χώρο, με κινήσεις κάποιων ανθρώπων που έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν παρακάτω τη ζωή τους. Μπορεί να αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα και να μην είσαι σε θέση να διαχειριστείς τις επιθυμίες των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεσαι, με αποτέλεσμα να θέλεις να απομακρυνθείς. Κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει πως θα χάσεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε κάτι που μακροπρόθεσμα θα μπορούσε να φέρει μεγάλα οφέλη και σε εσένα. Τέλος, είναι καιρός να ακούσεις το σώμα σου που φωνάζει πως χρειάζεται φροντίδα και περιποίηση, πως είναι καιρός να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να πάψεις να λειτουργείς πολύ επιφανειακά. Κάτι μέσα σου φωνάζει πως δεν είναι σε καλή κατάσταση και δεν μπορείς να κλείνεις μάτια και αυτιά μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 24.05.2023 έως 30.05.2023
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)
Εξαιρετική και αυτή η εβδομάδα, η πρώτη των γενεθλίων σου – βέβαια, έπειτα από τη λαίλαπα που μας πάτησε χάμω με τις εκλείψεις και τον ανάδρομο ΦΥΣΙΚΑ κάθε κανονικότητα μάς φαίνεται λουκούμι. Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και ...
 • Ακόμη και για ένα/μια Δίδυμο καταντά κουραστικό να διαμελίζεται ενεργειακά, σωματικά και πνευματικά για να υποστηρίξει τον/την σύντροφο του/της (ή έναν/μια συνεργάτη), η εργασία του/της να αντανακλά τον κρυστάλλινο δυναμισμό του/της και την ίδια στιγμή να βρίσκει χρόνο και για τον εαυτό του/της. Που θα ξεσπάσεις αναρωτιέμαι;
 • Μάιος

  Ο Μάιος ξεκινά αρκετά νωχελικά λόγω ανάδρομου Ερμή, αλλά η ταυτόχρονη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου φέρνει και συναίσθημα, και ρομαντισμό, και ενωτική διάθεση.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Χρειάζεται αρκετή προσοχή στο τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα, ωστόσο, το οποίο ενδέχεται να φέρει φρούδες ελπίδες και εν τέλει εξαπάτηση και απογοήτευση. Ίσως διαπιστώσεις ότι ο/η σύντροφός σου είναι κάτι άλλο από αυτό που παρουσιάζεται, ενώ είναι εξαιρετικά πιθανό να βρεθείς μπλεγμένος/η σε μία κρυφή ή παράνομη ερωτική ιστορία, κάτι που δεν θα έχει καθόλου καλή εξέλιξη για κανέναν. Όταν η Αφροδίτη περάσει στον Καρκίνο τα πράγματα αλλάζουν πρόσημο, θέτεις τα δικά σου θέλω πρώτα και δεν αποκλείεται και μία περίοδος σπατάλης σε μια προσπάθεια εντυπωσιασμού. Τα οικονομικά, με τον Άρη να βρίσκεται στον τομέα αυτόν του ωροσκοπίου σου, είναι ένα θέμα και χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή οι χειρισμοί σου. Προπαντός απέφυγε να δανειστείς γιατί πολύ δύσκολα θα μπορέσεις να τα επιστρέψεις. Με τον κυβερνήτη σου ανάδρομο η ενέργειά σου είναι πεσμένη – επίσης, παρασύρεσαι πολύ εύκολα σε παρασκηνιακές κινήσεις και λόγια τα οποία δεν θα σου βγουν σε καλό. Προσπάθησε να μη δίνεις αφορμές για σχόλια και απόφυγε εντελώς να σχολιάζεις τρίτους πίσω από την πλάτη τους. Να θυμάσαι ότι η έκλειψη της 5/5 είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει μια διασπορά ψευδών ειδήσεων στο χώρο που δουλεύεις και να έρθουν τα πάνω-κάτω σε εγχειρήματα για τα οποία κοπιάζεις μήνες.

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)

  1 Μαΐου 2023 Σύνοδος Ήλιου και Ερμή (ανάδρομου) 11° 20’ Ταύρου
  4 Μαΐου 2023 Αφροδίτη 26° 50’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 26° 50’ Ιχθύων
  5 Μαΐου 2023 Αφροδίτη 27° 19’ Διδύμων εξάγωνο με Δία 27° 19’ Κριού
  9 Μαΐου 2023 Ήλιος σύνοδο με Ουρανό 18° 56’ Ταύρου
  12 Μαΐου 2023 ανάδρομος Ερμής 6° 09’ Ταύρου εξάγωνο με Κρόνο 6° 09’ Ιχθύων
  15 Μαΐου 2023 Άρης 27° 07’ Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 27° 07’ Ιχθύων
  17 Μαΐου 2023 Δίας 00ο 18’ Ταύρου τετράγωνο με Πλούτωνα 00ο 18’ Υδροχόου
  18 Μαΐου 2023 Ήλιος 27° 11’ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 27° 11’ Ιχθύων
  19 Μαΐου 2023 Ερμής 6° 30’ Ταύρου εξάγωνο με Κρόνο 6° 30’ Ιχθύων
  20 Μαΐου 2023 Άρης 00° 16’ Λέοντα αντίθεση με Πλούτωνα 00° 16’ Υδροχόου
  21 Μαΐου 2023 Ήλιος 00° 16’ Διδύμων τρίγωνο με Πλούτωνα 00° 16’ Υδροχόου
  22 Μαΐου 2023 Ήλιος 00° 55’ Διδύμων εξάγωνο με Άρη 00° 55’ Λέοντα
  23 Μαΐου 2023 Άρης 01ο 28’ Λέοντα τετράγωνο με Δία 01ο 28’ Ταύρου
  26 Μαΐου 2023 Αφροδίτη 19° 53’ Καρκίνου εξάγωνο με Ουρανό 19° 53’ Ταύρου
  28 Μαΐου 2023 Ήλιος 6° 52’ Διδύμων τετράγωνο με Κρόνο 6° 52’ Ιχθύων

  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  05/05/2023 στις 20:24 ώρα Ελλάδας στις 14° 58’ του Σκορπιού (Πανσέληνος των Λουλουδιών και έκλειψη)
  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  19/05/2023, στις 18:59 ώρα Ελλάδας, στις 28° 25’ Ταύρου

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2023
  Ποια είναι η σχέση σου με το χρόνο;

  Το 2023 είναι μία χρονιά που θα σε εισάγει σε μία τριετία πίεσης και δοκιμασίας στον τομέα της καριέρας και της οικογένειας, μετά από κάποια χρόνια που είχες την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές κινήσεις προσωπικής εξέλιξης. Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς στις 7 Μαρτίου, σε συνδυασμό με την παραμονή του Δία στον Ταύρο μετά τις 16 Μαΐου, δηλώνουν πως είναι καιρός να λάβεις τη δουλειά σου με περισσότερη σημασία σε σχέση με ότι έκανες μέχρι σήμερα. Καλείσαι να απαντήσεις κατά πόσο είσαι σε θέση να σηκώσεις βάρη στους ώμους σου, να γίνεις αυτός/η που κινεί τα νήματα, να αναλάβεις να οδηγήσεις άλλους προς το στόχο που έχετε θέσει. Μπορεί να σου προταθεί μία καλύτερη θέση εργασίας, η οποία όμως κουβαλά αρκετές υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορείς να αγνοήσεις, με αποτέλεσμα να περιοριστεί ο ελεύθερος χρόνος σου. Μπορεί πάλι να φύγεις από μία δουλειά που έκανε τον κύκλο της και να θελήσεις να ψαχτείς εσωτερικά ώστε να καταλάβεις τι είναι αυτό που σου ταιριάζει, ποιο θα ήθελες να είναι το επόμενο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν πάλι υπάρχουν αλλαγές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, τότε είναι καιρός να καταλάβεις πως ο χρόνος περνά και αφήνει σημάδια πάνω σου, τα οποία ίσως να μην μπορείς να δεις αν δεν εστιάσεις στον καθρέφτη σου. Φρόντισε να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να τον προετοιμάσεις για τη νέα σου ταυτότητα που θα ολοκληρωθεί την επόμενη χρονιά.

  Κεφάλαιο Δίας
  Ο Δίας θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 16 Μαΐου προσφέροντας ευκαιρίες ώστε να γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η, να δημιουργήσεις νέες φιλίες, να πιστέψεις πως μπορείς να συνεισφέρεις μέσα σε μία κοινωνία που βρίσκεται κάτω από αλλαγές και εξελίξεις. Μπορείς να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να κινηθείς με γνώμονα την προσωπική σου βούληση, να επιδιώξεις να περάσεις τις δικές σου ιδέες και απόψεις, κάτι που θα μπορούσε να βρει ενδιαφέρον από τρίτους. Ίσως να θελήσεις να κάνεις κάτι που θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα, να ξεκινήσεις μία ομάδα ή έναν όμιλο που θεωρείς πως μπορεί να προσφέρει αλλαγές στην υπάρχουσα κοινωνία, Από την άλλη πλευρά, μπορεί να γίνεις έντονα φανατικός/η σχετικά με τις απόψεις σου, να αυξήσεις το βαθμό της υποκειμενικότητας σου απέναντι σε κοινωνικές απόψεις και δράσεις, θέλοντας να τονίσεις την ανάγκη να ακουστείς και να αφήσεις το αποτύπωμα σου. Αυτό είναι πιθανό να γεννήσει εντάσεις με άτομα που συναναστρέφεσαι, καθώς μοιάζεις διατεθειμένος/η να διαχωρίσεις τη θέση σου και να ακολουθήσεις ένα δικό σου ατομικό δρόμο. Στον προσωπικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να κάνεις το παρακάτω βήμα στη σχέση σου, το οποίο μπορεί να περνά μέσα από τη δημιουργία οικογένειας.
  Η είσοδος του Δία στον Ταύρο στις 16 Μαΐου και η παραμονή του στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι το τέλος του έτους, μοιάζει να μειώνει τις αντοχές σου, να ελαττώνει τη δυναμική σου και να σε βάζει στη διαδικασία να γίνεις περισσότερο εσωστρεφής. Ίσως να θελήσεις να εστιάσεις στον τομέα της δουλειάς σου, να σκύψεις το κεφάλι και να ακολουθήσεις ένα καθημερινό επαναλαμβανόμενο πρόγραμμα που θα σου προσφέρει την ευκαιρία να εκτιμηθεί η αφοσίωση στο στόχο σου. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον και να θέλεις να γνωρίσεις καλά τον κόσμο που είναι γύρω σου, με αποτέλεσμα να αποφεύγεις να εκτεθείς στα μάτια τους, αλλά να προτιμάς να είσαι μέλος της ομάδας. Τέλος, είναι καιρός να ασχοληθείς και με την υγεία σου, να προσέξεις τη διατροφή σου, να φροντίσεις τον οργανισμό σου. Προσπάθησε να κάνεις κάποιες αποτοξινώσεις, να πετάξεις από το διαιτολόγιο σου ότι μπορεί να σε γεμίζει με τοξίνες και περιττά και να εναρμονίσεις την καθημερινότητα σου με την ευεξία του οργανισμού σου. Μπορεί να συνειδητοποιείς πως καλείσαι να αλλάξεις τον τρόπο που αθλείσαι, καθώς καταλαβαίνεις πως το σώμα σου έχει πλέον διαφορετικές ανάγκες σε σχέση με αυτές που συνήθισες να αναγνωρίζεις.

  Κεφάλαιο Κρόνος
  Η παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο μέχρι τις 7 Μαρτίου αποτελεί μία καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να ασχοληθείς με τον τρόπο σκέψης σου, να εστιάσεις στις απόψεις σου, να διαμορφώσεις με ακόμα πιο σταθερό τρόπο τις ιδέες σου. Μπορεί να δίνεις τις τελευταίες σου εξετάσεις για να αποκτήσεις ένα δίπλωμα που θα σε βοηθήσει στον επαγγελματικό τομέα, για να προσθέσεις περισσότερα εφόδια στον εαυτό σου τα οποία θα χρησιμοποιήσεις για να βελτιώσεις την επαγγελματική σου θέση. Ίσως πάλι να δυσκολεύεσαι για να ολοκληρώσεις μία δράση στην οποία συμμετέχεις, να συνειδητοποιείς πως δεν είναι καθόλου εύκολο να περάσεις με επιτυχία το τελευταίο εμπόδια προς την απόκτηση ενός διπλώματος που αναμένεις.
  Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς στις 7 Μαρτίου και η παραμονή του στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι τις αρχές του 2026, σηματοδοτεί την έναρξη μίας τριετίας κατά τη διάρκεια της οποίας θα αλλάξουν πολλά στη δημόσια εικόνα σου. Το 2023 θα συνειδητοποιήσεις πως κάποιοι αναμένουν από εσένα να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες, να πάρεις ένα διαφορετικό ρόλο τον οποίο καλείσαι να υποστηρίξεις μέχρι τέλους, με όσες δυσκολίες και αν κουβαλά. Αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβεις κατά πόσο μπορείς να οδηγήσεις τις καταστάσεις προς την κατεύθυνση που έχουν πάρει ή μήπως σέρνεσαι πίσω από τις επιλογές και προθέσεις τρίτων. Η ανάληψη ηγετικού ρόλου είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει χωρίς να έχεις πλάνο και σχέδια στα χέρια σου, είναι μία πράξη υπευθυνότητας και πλήρους αφοσίωσης και όχι μία επιλογή που δείχνει επιπολαιότητα. Ίσως πάλι να δυσκολευτείς στον επαγγελματικό τομέα, αφού υπάρχουν αλλαγές στην πυραμίδα της ιεραρχίας της δουλειάς σου με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να χωρέσεις μέσα στο πλαίσιο που σου προσφέρεται. Οι συγκρούσεις μπορεί να οδηγήσουν στη λύση μίας συνεργασίας, οπότε φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος/η για τις συνέπειες αυτού που ετοιμάζεσαι να κάνεις. Στον οικογενειακό τομέα, θα χρειαστεί να αναλάβεις ένα διαφορετικό ρόλο μέσα στη σχέση ή την οικογένεια σου, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως περνά η σκυτάλη σε εσένα. Οι γονείς σου μεγαλώνουν και αυτό είναι φανερό, η απουσία κάποιου ατόμου θα γίνει περισσότερο έντονη, αλλά παράλληλα μοιάζεις έτοιμος/η να διεκδικήσεις αυτό που ονειρεύεσαι. Να θυμάσαι όμως πως το όνειρο και η πραγματικότητα θα πρέπει να έχουν επαφή, δεν μπορεί να είναι δύο άγνωστοι που περπατούν προς την ίδια κατεύθυνση.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις
  Το πρώτο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στις 20 Απριλίου στην τελευταία μοίρα του Κριού σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θέλοντας να δοκιμάσει το ρόλο σου μέσα σε κοινωνικές ομάδες και δραστηριότητες. Είναι πιθανό να θελήσεις να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να κινήσεις τα νήματα, να τεστάρεις κατά πόσο σου επιτρέπουν να έχεις τον πρώτο λόγο και ρόλο σε καταστάσεις που εμπλέκονται και άλλοι. Το γεγονός πως κάποιοι θεωρούν πως πρέπει να είναι πάνω από εσένα βασίζεται κατά κύριο λόγο στην εμπειρία που κουβαλούν και στην πεποίθηση τους πως είσαι πολύ νέος/η ή χωρίς την απαραίτητη εμπειρία για να μπορείς να έχεις ουσιαστική άποψη για τα γεγονότα. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 5 Μαΐου στη 14η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Ουρανό από τον Ταύρο φαίνεται να ταρακουνά τα λιμνάζοντα ύδατα στον επαγγελματικό τομέα, να δοκιμάζει τις αντοχές σου σε ένα εργασιακό πλαίσιο που φαίνεται να μην μπορεί να σου προσφέρει περισσότερες συγκινήσεις. Οι σχέσεις σου με συναδέλφους και συνεργάτες θα δοκιμαστούν και θα κληθείς να αποφασίσεις κατά πόσο μπορείς να ακολουθήσεις τις εντολές τρίτων ή επιδιώκεις να απεμπλακείς. Τέλος, φρόντισε τον εαυτό σου ξεκινώντας από την ψυχική σου υγεία, αφού δεν μπορείς να παραμελείς τον εσωτερικό σου κόσμο και αυτό να έχει επίπτωση στην εικόνα σου.
  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου στην 21η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω η οποία επηρεάζει την ερωτική σου ζωή. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως λείπει ο ενθουσιασμός στην προσωπική σου ζωή, πως έχεις βαλτώσει και δεν μπορείς να ανακαλύψεις λόγους για να σηκώνεσαι το πρωί από το κρεβάτι σου. Μπορεί πάλι να συνειδητοποιείς πως κριτικάρεις τη σχέση σου και τη συγκρίνεις με τις σχέσεις ανθρώπων του κοινωνικού σου περιβάλλοντος, βλέποντας πως έχεις χάσει το στόχο σου, πως έχεις αφήσει την άλλη πλευρά να σε οδηγεί εκεί που εκείνη θέλει. Τέλος, αν έχεις παιδιά, είναι καιρός να ασχοληθείς μαζί τους και να εξετάσεις μήπως έχουν τραβήξει το δρόμο τους και εσύ παραμένεις σε απόσταση από αυτά. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 28 Οκτωβρίου στην 5η μοίρα του Ταύρου σε αντίθεση με τους Ερμή και Άρη από το Σκορπιό φαίνεται να θέλει να σε βάλει στη διαδικασία να εξετάσεις κατά πόσο υπάρχουν απολαύσεις στη ζωή σου. Μπορεί να συνειδητοποιείς πως ζεις μία στεγνή πραγματικότητα, πως έχεις λάβει αποστάσεις από καταστάσεις που είναι σε θέση να σου προσφέρουν ερωτική και σεξουαλική απόλαυση. Ίσως πάλι να προκύπτουν προβλήματα στη δουλειά σου και να αναγνωρίζεις το γεγονός πως μοιάζεις με ξένος/η μέσα σε ένα περιβάλλον που αλλάζει πορεία, χωρίς να είσαι σε θέση να το ακολουθήσεις.

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός
  Ο Βόρειος Δεσμός θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τις 17 Ιουλίου, οπότε και αντίστοιχα ο Νότιος Δεσμός στον αντιδιαμετρικό Σκορπιό, θέλοντας να τονίσει την ανάγκη να πετάξεις από τη ζωή σου ότι μοιάζει να είναι περιττό και να έχει σαπίσει. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως είσαι σε φάση αποδέσμευσης από τα υλικά αγαθά και τις σωματικές απολαύσεις, πως αναζητάς την ευχαρίστηση και την ευτυχία μέσα από την πνευματικότητα. Μπορεί να ολοκληρώνεις την επαγγελματική σου συνεργασία με ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο έζησες για αρκετό χρονικό διάστημα, αλλά έχει πάψει να σε γεμίζει πλέον, αφού ιεραρχείς πλέον διαφορετικά τις προτεραιότητες σου. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να ασχοληθείς με τη διατροφή σου, να αλλάξεις τις συνήθειες σου και να πετάξεις από πάνω σου περιττό βάρος. Μπορεί να κάνεις μία συνολική στροφή σε περισσότερο υγιεινό τρόπο διαβίωσης, να προσπαθείς να αλλάξεις πορεία σε μία κατεύθυνση της ζωής σου που σε οδηγούσε σε μονοπάτια που δε σε εξυπηρετούν πλέον.
  Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Κριό, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Ζυγό, στις 17 Ιουλίου θα σηματοδοτήσει την έναρξη μίας νέας περιόδου που μοιάζει να είναι περισσότερο εξωστρεφής για εσένα. Έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να δεις τη ζωή με μεγαλύτερη δόση αισιοδοξίας και να αποφύγεις να δεσμεύεσαι σε περιστάσεις που σε περιορίζουν και εγκλωβίζουν. Ίσως να έχεις την ευκαιρία να κάνεις ερωτικές γνωριμίες, να φλερτάρεις και να αποφασίσεις πως δεν μπορείς να παραμένεις κολλημένος/η σε γνωριμίες και σχέσεις που σε βαλτώνουν. Παράλληλα, θα αναπτύξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την πορεία της κοινωνίας και ίσως να θελήσεις να λάβεις μέρος σε ομάδες και δράσεις που έχουν ως στόχο να κάνουν τομές στις υπάρχουσες δομές. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως επαναστατείς απέναντι στο σύστημα, αλλά την ίδια στιγμή θα μπορούσες απλά να αποκτήσεις μία μεγαλύτερη κριτική ματιά απέναντι στα πράγματα, χωρίς να θέλεις απλά να βρεθείς απέναντι τους.

   

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Όπως όλα τα ζώδια του αέρα η κοινωνικότητα βρίσκεται στο DNA σου.Έχεις ανάγκη την ανθρώπινη επαφή,την επικοινωνία, την ανταλλαγή πληροφοριών.Φυσικά και υπάρχουν εσωστρεφείς Δίδυμοι, αλλά είναι σπάνιοι. Συνήθως θέλεις να βρίσκεσαι περιτρυγιρισμένος από ανθρώπους και να συμμετέχεις, ή τουλάχιστον να γνωρίζεις την καθημερινότητά τους.Τίποτα δεν είναι πιο ενδιαφέρον για σένα από ένα κουτσομπολιό, μία πληροφορία,ή ένα νέο που δεν ήξερες. Όχι από απλή περιέργεια, αλλά γιατί έτσι αισθάνεσαι ότι είσαι μέρος ενός μεγαλύτερου δίκτυου ανθρώπων Αναζητάς την συντροφιά προσώπων που όπως εσύ διαθέτουν το ταλέντο της συζήτησης με μια γκάμα θεμάτων που  ξεκινάει από τη τελευταία θεατρική  παράσταση που έκανε πρεμιέρα,περνάει σε ένα ενδιαφέρον βιβλίο που διάβασες  και φτάνει μέχρι τις εξονυχιστικά λεπτομερείς συνθήκες που χώρισε ο καλύτερος φίλος σου.Εννοείται ότι κάποιος μυστικοπαθής , που δυσκολεύεται στη λεκτική επικοινωνία  μπαίνει στο περιθώριο της ζωή σου, αφού η ζωή είναι πολύ μικρή για να περιμένεις πληροφορίες από κάποιον που απαντάει μονολεκτικά. Αντίθετα αισθάνεσαι υπέροχα όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε πολλούς εξωστρεφείς φίλους ώστε να ικανοποιείται η ανάγκη σου για συνεχή ερεθίσματα ώστε να μη πλήττεις. Όσον αφορά τον έρωτα είσαι διστακτικός/η και η μονογαμία δεν αποτελεί απαράβατο στόχο σου. Βαριέσαι αφόρητα να βρίσκεσαι με κάποιον που η ζωή του δεν αλλάζει κάθε τόσο, ή δεν σε εκπλήσσει με τη συμπεριφορά του αποκαλύπτοντάς  σου καινούργιες πλευρές του εαυτού του που δεν υποψιαζόσουν.Εάν πρόκειται να συγκατοικήσεις, να δεσμευτείς, ή να παντρευτείς κάποιον/α  αυτός/ή  θα πρέπει να είναι ευμετάβλητος όπως κι εσύ., κάποιος διατεθειμένος να αλλάζει κάθε τόσο και να παραμένει συνεχώς ενδιαφέρον.Μια καλή συζήτηση βρίσκεται στη κορυφή των προτεραιοτήτων σου ακόμα και-ναι, ναι - πριν από το σεξ. Εάν φέρεις στη μνήμη σου τους ανθρώπους που σου  έκλεψαν τη καρδιά είναι οι έξυπνες παρατηρήσεις, το χιούμορ και τα λεκτικά αερόμπικ τους  που θυμάσαι, παρά τα παθιασμένα φιλιά τους. Επιτυχημένη είναι η σχέση που διαθέτει την κοινωνικότητα της φιλίας και της δίνει διάρκεια  όπως και το γέλιο που την διαπερνάει.Είναι οι αστραπές που διαπερνάνε το μυαλό σου  το καύσιμο που χρειάζεται η καρδιά σου  για να πάρει μπροστά. Μερικές φορές προτιμάς διαδοχικές,  μοναγαμικές σχέσεις γιατί σε αυτή τη ζωή έχεις επιλέξει τη ζωή μιας πεταλούδας-να  φτερουγίζεις διαρκώς δοκιμάζοντας το νέκταρ πολλών λουλουδιών.

 • Lenny Kravitz

έχουν γενέθλια 220 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θεοδόσης, Θεοδοσία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...