παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 28.11.2022 έως 04.12.2022
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να λειτουργεί παραπλανητικά για εσένα, να σε βάζει στη διαδικασία να εμπιστευτείς ανθρώπους και καταστάσεις που δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα μπορέσουν να κρατήσουν το λόγο τους στο μέλλον.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η στις συναναστροφές σου, να φροντίσεις να αναγνωρίσεις που κρύβεται η αλήθεια και που το ψέμα, να προσπαθήσεις να αποφύγεις τις μεγάλες υποσχέσεις που θα σε εκθέσουν αργότερα. Από την άλλη πλευρά, έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις τη σχέση σου με ανθρώπους για τους οποίους μπορεί να έχεις αμφιβολίες, για τους οποίους δεν είσαι ακόμα σίγουρος/η πως μπορείς να τους εμπιστευτείς και να βασιστείς πάνω τους. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα χρειαστεί να παίξεις κάποια λεκτικά παιχνίδια μαζί τους, να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις ένα πλαίσιο αμφιβολίας και ασάφειας σχετικά με την ισορροπία στη σχέση σας, για να δεις τον τρόπο που θα αντιδράσουν και τις προτεραιότητες που θα θέσουν σχετικά με τη σχέση σας.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 30.11.2022 έως 06.12.2022
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)
Μια συσσώρευση πλανητών και κατά συνέπεια ενέργειας στον Τοξότη, που για σένα αποτελεί τον τομέα των σχέσεων και του σημαντικού άλλου της ζωής σου είναι ήδη εξαιρετικό νέο που ωθεί προς την θετικότερη δυνατή κατεύθυνση τις εξελίξεις στον ερωτικό τομέα. Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα ...
 • Δίδυμε, σύνελθε! Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο/η προϊστάμενος σου ή η εταιρία σου σε επηρεάζουν μεν, δεν είναι όμως δική σου δουλειά να τα λύσεις! Μην μπλέκεις!
 • Νοέμβριος

  Ως πρωτότοκο παιδί του Ερμή στο ζωδιακό, τα γενέθλια δώρα σου είναι η απίστευτη οξύνοιά σου, που την συνοδεύουν τόσο η επικοινωνιακή δεινότητα όσο και η εφευρετικότητα κι η ικανότητα για προσαρμογή.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Ο Νοέμβριος, όμως, ίσως σου φανεί κάπως «άκαμπτος» και γενικά απαιτητικός. Δεν είναι ακριβώς έτσι, όμως, τα πράγματα – εσύ τα βλέπεις και τα βιώνεις έτσι υπό το πρίσμα της απίστευτης σωματικής κούρασης και του άγχους που έχεις συσσωρεύσει. Επίσης, παραδέξου το, έχεις συσσωρεύσει πάρα πολύ θυμό για κάποιο λόγο, αν και άλλοι είναι που θα έπρεπε να είναι θυμωμένοι μαζί σου – κάποιοι τους οποίους το καλοκαίρι φλόμωσες στα λόγια και τις υποσχέσεις και τελικά από πράξεις τίποτα – άνθρακας ο θησαυρός! Ναι, μιλάω για την οικογένειά σου με την οποία θα κληθείς να συμφιλιωθείς. Ο Άρης, από τις 9 του μήνα και μετά μπορεί να φέρει εξελίξεις σε ένα οικογενειακό ζήτημα. Παράλληλα, η Αφροδίτη από τον Τοξότη και με την παρουσία και του Ερμή εκεί, θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ να μαζέψεις τα λόγια και να προβείς σε έργα. Εξακολουθείς να είσαι δημιουργικός (Δίας στους Ιχθύς, έστω και ανάδρομος), η τύχη εξακολουθεί να σε σώζει σαν από μηχανής θεός τελευταία στιγμή κι από τις 21/11 που ο Ήλιος περνά στον αισιόδοξο Τοξότη μπορεί να νιώσεις ξανά ερωτευμένος, ή να ανανεώσεις θεαματικά μια βαλτωμένη κατάσταση.
  Πανσέληνος στον Ταύρο: Μην αγνοείς τα καμπανάκια της υγείας, κράτα μόνο ότι είναι σημαντικό, πάρε απόφαση ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα εσύ, μην κυνηγάς ανεμόμυλους.
  Νέα Σελήνη στον Τοξότη: Καλημέρα καινούργια μου αγάπη, καλημέρα καινούργια ζωή. Και είπαμε, δεν μιλάμε απαραίτητα για καινούργια αγάπη!

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)
  5 Νοεμβρίου 2022 Αφροδίτη 17° 03’ Σκορπιού αντίθεση με Ουρανό 17° 03’ Ταύρου
  7 Νοεμβρίου 2022 Αφροδίτη 18° 47’ Σκορπιού τετράγωνο με Κρόνο 18° 47’ Υδροχόου
  8 Νοεμβρίου 2022 Σύνοδος Ήλιου με Ερμή 16° 15’ Σκορπιού
  9 Νοεμβρίου 2022 Ερμής 16° 55’ Σκορπιού αντίθεση με Ουρανό στις 16ο 54’ του Ταύρου                                    Ήλιος 16° 54’ Σκορπιού αντίθεση με Ουρανό 16° 54’ Ταύρου
  10 Νοεμβρίου 2022 Ερμής 18° 52’ Σκορπιού τετράγωνο με Κρόνο 18° 52’ Υδροχόου
  Αφροδίτη 22° 48’ Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 22° 48’ Ιχθύων
  11 Νοεμβρίου 2022 Ήλιος 18° 54’ Σκορπιό τετράγωνο με Κρόνο 18° 54’ Υδροχόου
  12 Νοεμβρίου 2022 Ερμής 22° 46’ Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 22° 46’ Ιχθύων
  13 Νοεμβρίου 2022 Αφροδίτη 26° 25’ Σκορπιού εξάγωνο με Πλούτωνα 26° 25’ Αιγόκερω
  14 Νοεμβρίου 2022 Ερμής 26° 27’ Σκορπιό εξάγωνο με Πλούτωνα 26° 27’ Αιγόκερω
  Ήλιος 22° 45’ Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 22° 45’ Ιχθύων
  15 Νοεμβρίου 2022 Αφροδίτη 28° 55’ Σκορπιού τρίγωνο με Δία 28° 55’ Ιχθύων
  16 Νοεμβρίου 2022 Ερμής 28° 53’ Σκορπιού τρίγωνο με Δία 28° 53’ Ιχθύων
  18 Νοεμβρίου 2022 Ήλιος 26° 31’ Σκορπιού εξάγωνο Πλούτωνα 26° 31’ Αιγόκερω
  19 Νοεμβρίου 2022 Άρης (ανάδρομος) 22° 42’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 22° 42’ Ιχθύων
  20 Νοεμβρίου 2022 Ήλιος 28° 49’ Σκορπιού τρίγωνο με Δία 28° 49’ Ιχθύων
  21 Νοεμβρίου 2022 Σύνοδος Ερμή με Αφροδίτη 7° 06’ Τοξότη
  28 Νοεμβρίου 2022 Άρης (ανάδρομος) 19° 43’ Διδύμων τρίγωνο με Κρόνο 19° 43’ Υδροχόου
  29 Νοεμβρίου 2022 Ερμής 19° 18’ Τοξότη αντίθεση με Άρη (ανάδρομο) 19° 18’ Διδύμων
  Ερμής 19° 48’ Τοξότη εξάγωνο με Κρόνο 19° 48’ Υδροχόου

  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  08/11/2022 13:02 ώρα Ελλάδας, στις 16° 00’ του Ταύρου (Blood Moon και έκλειψη)
  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  24/11/2022, 00:57 ώρα Ελλάδας, στις 01° 37’ Τοξότη

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2022
  Αναζητώντας την κρυμμένη παγίδα;

   

  Το 2022 είναι μία περίεργη χρονιά, αφού δε φαίνεται να σε αγγίζουν άμεσα τα περισσότερα πλανητικά γεγονότα, αλλά το δεύτερο μισό του έτους θα κληθείς να σταθείς μπροστά σε κοινό και να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Με τον Δία να παραμένει στους Ιχθείς το μεγαλύτερο μέρος του έτους, έχεις την ευκαιρία να κάνεις άλματα στον τομέα της καριέρας, να δεις τον κόπο σου να ανταμείβεται μετά από μία διετία που έχεις παλέψει για κάτι τέτοιο. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως μετακινείσαι σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον, πως κάνεις το επόμενο βήμα στην υπάρχουσα δουλειά σου, πως βρίσκεις την ευκαιρία να ενταχθείς σε ένα περιβάλλον που σε βοηθά να νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Από την άλλη όμως πλευρά, οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού θα αποτελέσουν τροχοπέδη για τα παραπάνω, ειδικά αν εστιάζεις στον οικονομικό τομέα. Θα κληθείς να αποφασίσεις αν διαλέγεις τη δουλειά στη βάση της αμοιβής σου ή της ευχαρίστησης που λαμβάνεις από αυτή. Θα χρειαστεί να αποδείξεις πως διαθέτεις σωματικές και ψυχικές αντοχές για να φέρεις εις πέρας όλα όσα σου έχουν ανατεθεί ή όσα σχεδιάζεις. Θα χρειαστεί να προσέξεις τον εαυτό σου και να εναρμονίσεις τη σωματική σου άσκηση σε σχέση με τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Και τέλος, θα χρειαστεί να διαθέτεις αυξημένη εγκεφαλική εγρήγορση από τον Αύγουστο και μετά, αφού με τον Άρη στο ζώδιο σου, και μάλιστα ανάδρομο από τις 30 Οκτωβρίου, καλείσαι να ηγηθείς σε κάποιες προσπάθειες που έχουν στόχο και πλάνο, οπότε δεν μπορείς να αποχωρίσεις χωρίς να έχεις ουσιαστικό λόγο και επιχειρήματα.

   

  Κεφάλαιο Δίας

  Η παρουσία του Δία στους Ιχθείς από το ξεκίνημα της χρονιάς και μέχρι τις 10 Μαΐου, αλλά και από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα αποτελέσει την ευκαιρία σου για να κάνεις σημαντικά βήματα στον τομέα της καριέρας ή της οικογένειας. Ο Δίας ευνοεί την ανάληψη νέων επαγγελματικών προκλήσεων, την είσοδο σου σε ένα εργασιακό περιβάλλον μέσα στο οποίο καλείσαι να λειτουργήσεις με γνώμονα την ισότιμη συμμετοχή, τη δημιουργία συνδέσεων με ανθρώπους που μοιράζεστε κοινό τρόπο σκέψης και συναισθηματική αντίληψη. Θα μπορούσες να θέσεις το προσωπικό όφελος σε δεύτερη μοίρα και να προσπαθήσεις να γίνεις ένα με την υπόλοιπη ομάδα, προσπαθώντας να βρεις εσωτερική ικανοποίηση μέσα από τη συνολική προσφορά και το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης δράσης. Είναι πάλι πιθανό να μεγαλώνει η οικογένεια και να νιώθεις μία συναισθηματική πληρότητα, αφού βλέπεις να υπάρχουν δίπλα σου πρόσωπα που έχουν ανάγκη την παρουσία και τη συνεισφορά σου, αναγνωρίζεις πως αποκτάς ένα διαφορετικό ρόλο που θα μπορούσε να περιλαμβάνει την έννοια της καθοδήγησης. Η παρουσία του Δία στους Ιχθείς όμως θα μπορούσε να θολώσει την κρίση σου και να σε παρασύρει σε αποφάσεις και δράσεις που δε βασίζονται στη λογική, αλλά καθαρά στο ένστικτο σου. Έχεις την ευκαιρία να εμβαθύνεις στο συναισθηματικό τομέα, αλλά παράλληλα θα συνειδητοποιήσεις πως χάνεις την επαφή με τη λογική, κάτι που μπορεί να σε τρομάξει και σε κάνει να αντιδράσεις σε προσκλήσεις για συμμετοχή σε ομάδες και σύνολα που έχουν ως γνώμονα τη συναισθηματική νοημοσύνη. Η δοκιμαστική είσοδος και παραμονή του Δία στον Κριό το χρονικό διάστημα από τις 10 Μαΐου μέχρι τις 28 Οκτωβρίου σηματοδοτεί την ευκαιρία να ανακτήσεις την προσωπικότητα σου και να καταφέρεις να ηγηθείς σε ομάδες αναζητούν καθοδήγηση. Μπορεί να σκεφτείς να οργανώσεις κάπως διαφορετικά το σύνολο μέσα στο οποίο κινείσαι ή να αποφασίσεις να επενδύσεις χρόνο στις φιλικές σου συντροφιές, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

   

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Η παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο για όλο το 2022 θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να φροντίσεις να κάνεις μικρά αλλά ουσιαστικά βήματα αλλαγής του τρόπου που σκέφτεσαι. Μπορεί να βρίσκεσαι σε διαδικασία απόκτησης ενός πτυχίου, να προσπαθείς να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου και αυτό να χρειάζεται επένδυση χρόνου και κόπου από εσένα. Ίσως πάλι να έχεις αποφασίσει να προχωρήσεις σε συμπληρωματικές σπουδές που θα αποτελέσουν το σκαλοπάτι ώστε να προχωρήσεις στην αλλαγή του τομέα της καριέρας σου, προσπαθώντας να αποδράσεις από ένα εργασιακό περιβάλλον που σε έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο. Παράλληλα, μπορεί να έχεις αποφασίσει να μελετήσεις τη φιλοσοφία κοινωνιών που έχουν καταφέρει να εξελιχθούν με την πάροδο του χρόνου, φροντίζοντας να εστιάσεις στα κατορθώματα τους όταν ήταν σε θέση να προσφέρουν όραμα στους ανθρώπους τους και όχι μέσω της επιβολής ποινών και τιμωριών. Σε περισσότερο πρακτικό επίπεδο, η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο θα μπορούσε να αποτελέσει το λόγο για τον οποίο έχεις αποφασίσει να κλείσεις τις ανοικτές σου εκκρεμότητες με το νόμο. Μπορεί να βρίσκεσαι σε διαδικασία συμβιβασμού με την αντίπαλη πλευρά και να ολοκληρώνεται μία δικαστική διαμάχη με περισσότερο ευνοϊκό τρόπο σε σχέση με αυτό που φαινόταν μέχρι πριν από λίγα χρόνια. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να κάνεις μία στροφή στον εργασιακό τομέα, θέλοντας να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του εξωτερικού με στόχο να βρεις διεξόδους που δεν έχεις καταφέρει να ανακαλύψεις όσο παραμένεις δεμένος/η με το γνώριμο περιβάλλον που κινείσαι.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Το πρώτο σετ εκλείψεων της χρονιάς ξεκινά στις 30 Απριλίου με την Ηλιακή έκλειψη στη 10η μοίρα του Ταύρου σε σύνοδο με τον Ουρανό που φαίνεται να αναστατώνει την ηρεμία στον τομέα της καθημερινότητας. Θα χρειαστεί να προσέξεις θέματα οικονομικού περιεχομένου και να είσαι προετοιμασμένος/η για απαιτήσεις τρίτων που δεν περίμενες. Προσπάθησε να κερδίσεις χρόνο και να μη βιαστείς να δώσεις απαντήσεις ή να δεσμευτείς σε κινήσεις που θα σε μπλέξουν ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Ίσως πάλι να υπάρξει ένα ξεκαθάρισμα στον εργασιακό χώρο και να χρειαστεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με το αληθινό πρόσωπο κάποιων που κινούνται στον κύκλο σου, οπότε πρέπει να τους προσέχεις περισσότερο από όσο θεωρούσες μέχρι σήμερα. Η Σεληνιακή έκλειψη της 16ης Μαΐου στην 25η μοίρα του Σκορπιού σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο μοιάζει να σε φέρνει αντιμέτωπο/η με την έννοια του νόμιμου και του δίκαιου. Ίσως να ζορίζεσαι να χωρέσεις μέσα σε μία καθημερινότητα που σε εγκλωβίζει, αλλά την ίδια στιγμή χρειάζεται να κάνεις υπομονή για να αντέξεις σε συνθήκες εργασίας που θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν στο επόμενο βήμα της καριέρας σου. Επίσης, θα χρειαστεί να προσέξεις την υγεία σου και να αντιμετωπίσεις κάτι που προκύπτει και μπορεί να κουβαλά μαζί του κάποιες παρενέργειες που θα μπορούσαν να εμφανιστούν προς το τέλος της χρονιάς και να αποτελούν την είσοδο σου σε μία νέα μορφή σωματικής και πνευματικής υγείας που καλείσαι να εντάξεις στη ζωή σου. Το δεύτερο σετ εκλείψεων ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στις 25 Οκτωβρίου στο Σκορπιό σε σύνοδο με την Αφροδίτη και quincunx με το Δία από τον Κριό. Θα χρειαστεί να εστιάσεις στον τομέα της καθημερινότητας και να φροντίσεις να ισορροπήσεις πάνω σε σχέσεις που φαίνεται πως δυσκολεύονται. Ο προσωπικός εγωισμός είναι κακός σύμβουλος σε αυτή τη χρονική στιγμή, αφού μπορεί να σε οδηγήσει στο να χάσεις από κοντά σου πρόσωπα που δεν είσαι έτοιμος/η να αποχαιρετήσεις. Από την άλλη πλευρά, βρίσκεσαι σε μία περίοδο εκκαθάρισης του περιβάλλοντος γύρω σου, επιδιώκοντας να μπορείς να ορίζεις τη ζωή σου με βάση τις προσωπικές σου ανάγκες. Κάτι τέτοιο βέβαια μπορεί να σημαίνει πως δυσκολεύεσαι να συνεχίσεις να εργάζεσαι με τον τρόπο που έχεις συνηθίσει και πως είναι καιρός να προχωρήσεις σε τολμηρές ρήξεις με ένα γνώριμο παρελθόν που δε θέλεις να είναι και το παρόν σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το Σκορπιό φαίνεται να σκοτεινιάζει το τοπίο της καθημερινότητας σου. Μπορεί να ζορίζεσαι να φέρεις εις πέρας μία καθημερινότητα που επηρεάζει την υγεία σου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν συνέπειες στον τομέα της υγείας σου. Φρόντισε τον εαυτό σου και προσπάθησε να εστιάσεις σε τομείς που πραγματικά υπάρχει ανάγκη να συμμετάσχεις. Ίσως να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεται να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου, πως δεν μπορείς αν επιμείνεις να κινείσαι με γνώμονα τον παλιό σου εαυτό, από τη στιγμή που έχεις αλλάξει και δεν μπορείς να αγνοείς την έννοια του χρόνου.

   

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο στις 18 Ιανουαρίου, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Σκορπιό, εκκινεί μία περίοδο ενάμισι περίπου έτους κατά τη διάρκεια του οποίου οι τομείς που θα σε απασχολήσουν είναι η υγεία σου και τη εργασιακή καθημερινότητα. Από τη μία πλευρά, έχεις την υποχρέωση να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να φροντίσεις τη σωματική σου υγεία, ξεκινώντας από τον τομέα της διατροφής. Καλό θα ήταν να αλλάξεις κάποιες συνήθειες που υπάρχουν στη ζωή σου και να προσπαθήσεις να εναρμονίσεις την καθημερινότητα σου με τις διατροφικές σου συνήθειες. Ίσως να λάβεις αποστάσεις από συγκεκριμένες κατηγορίες τροφίμων, να προσθέσεις στο διαιτολόγιο σου κάποιες συστατικά που απόφευγες όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, έχοντας αποφασίσει να φροντίσεις το βάρος σου. Ίσως πάλι να θέλεις να κάνεις μία γενναία στροφή στη ζωή σου και να αφήσεις πίσω σου ένα μοτίβο ζωής που στηριζόταν στον υλικό τομέα, έχοντας αποφασίσει να εντρυφήσεις στον εσωτερικό σου κόσμο. Κάτι τέτοιο δεν είναι και πολύ εύκολο, αφού έχεις μία καθημερινότητα που καταναλώνει αρκετό από το χρόνο σου και την οποία δεν μπορείς να κόψεις από τη ζωή σου. Σε περισσότερο πρακτικό επίπεδο, καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η με τις συναναστροφές σου σε επαγγελματικό επίπεδο και να φροντίσεις να διαβάσεις καλά τους/ις συναδέλφους σου πριν να ανοίξεις τα χαρτιά σου. Κάποιοι μπορεί να είναι διπρόσωποι και να είναι πολύ εύκολο να σε προδώσουν, οπότε προσπάθησε να κρατήσεις για εσένα τα μυστικά που έχεις στο μυαλό σου και δεν είναι ακόμα ο χρόνος να τα μοιραστείς. Αν πάλι ζορίζεσαι επειδή δεν έχεις δουλειά ή επειδή βρίσκεσαι σε ένα εργασιακό αντικείμενο που σε απωθεί, τότε αναρωτήσου ποια είναι η κλίση σου και πότε ξέχασες να την εντάξεις στη ζωή σου. Ίσως να αντιληφθείς πως απαιτείται να κάνεις μία στροφή στην καριέρα σου, να τολμήσεις να κάνεις τα όνειρα που κάποτε έθαψες, να αποφασίσεις να κλείσεις ένα επαγγελματικό κεφάλαιο που σου προσφέρει υλική ασφάλεια, αλλά φαίνεται να ταλαιπωρεί την ανάγκη σου για ψυχική ηρεμία.

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Όπως όλα τα ζώδια του αέρα η κοινωνικότητα βρίσκεται στο DNA σου.Έχεις ανάγκη την ανθρώπινη επαφή,την επικοινωνία, την ανταλλαγή πληροφοριών.Φυσικά και υπάρχουν εσωστρεφείς Δίδυμοι, αλλά είναι σπάνιοι. Συνήθως θέλεις να βρίσκεσαι περιτρυγιρισμένος από ανθρώπους και να συμμετέχεις, ή τουλάχιστον να γνωρίζεις την καθημερινότητά τους.Τίποτα δεν είναι πιο ενδιαφέρον για σένα από ένα κουτσομπολιό, μία πληροφορία,ή ένα νέο που δεν ήξερες. Όχι από απλή περιέργεια, αλλά γιατί έτσι αισθάνεσαι ότι είσαι μέρος ενός μεγαλύτερου δίκτυου ανθρώπων Αναζητάς την συντροφιά προσώπων που όπως εσύ διαθέτουν το ταλέντο της συζήτησης με μια γκάμα θεμάτων που  ξεκινάει από τη τελευταία θεατρική  παράσταση που έκανε πρεμιέρα,περνάει σε ένα ενδιαφέρον βιβλίο που διάβασες  και φτάνει μέχρι τις εξονυχιστικά λεπτομερείς συνθήκες που χώρισε ο καλύτερος φίλος σου.Εννοείται ότι κάποιος μυστικοπαθής , που δυσκολεύεται στη λεκτική επικοινωνία  μπαίνει στο περιθώριο της ζωή σου, αφού η ζωή είναι πολύ μικρή για να περιμένεις πληροφορίες από κάποιον που απαντάει μονολεκτικά. Αντίθετα αισθάνεσαι υπέροχα όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε πολλούς εξωστρεφείς φίλους ώστε να ικανοποιείται η ανάγκη σου για συνεχή ερεθίσματα ώστε να μη πλήττεις. Όσον αφορά τον έρωτα είσαι διστακτικός/η και η μονογαμία δεν αποτελεί απαράβατο στόχο σου. Βαριέσαι αφόρητα να βρίσκεσαι με κάποιον που η ζωή του δεν αλλάζει κάθε τόσο, ή δεν σε εκπλήσσει με τη συμπεριφορά του αποκαλύπτοντάς  σου καινούργιες πλευρές του εαυτού του που δεν υποψιαζόσουν.Εάν πρόκειται να συγκατοικήσεις, να δεσμευτείς, ή να παντρευτείς κάποιον/α  αυτός/ή  θα πρέπει να είναι ευμετάβλητος όπως κι εσύ., κάποιος διατεθειμένος να αλλάζει κάθε τόσο και να παραμένει συνεχώς ενδιαφέρον.Μια καλή συζήτηση βρίσκεται στη κορυφή των προτεραιοτήτων σου ακόμα και-ναι, ναι - πριν από το σεξ. Εάν φέρεις στη μνήμη σου τους ανθρώπους που σου  έκλεψαν τη καρδιά είναι οι έξυπνες παρατηρήσεις, το χιούμορ και τα λεκτικά αερόμπικ τους  που θυμάσαι, παρά τα παθιασμένα φιλιά τους. Επιτυχημένη είναι η σχέση που διαθέτει την κοινωνικότητα της φιλίας και της δίνει διάρκεια  όπως και το γέλιο που την διαπερνάει.Είναι οι αστραπές που διαπερνάνε το μυαλό σου  το καύσιμο που χρειάζεται η καρδιά σου  για να πάρει μπροστά. Μερικές φορές προτιμάς διαδοχικές,  μοναγαμικές σχέσεις γιατί σε αυτή τη ζωή έχεις επιλέξει τη ζωή μιας πεταλούδας-να  φτερουγίζεις διαρκώς δοκιμάζοντας το νέκταρ πολλών λουλουδιών.

 • Αργύρης Αγγέλου

έχουν γενέθλια 220 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ανδρέας, Ανδριανή

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...