παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 10.06.2024 έως 16.06.2024
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η νέα εβδομάδα θα σε βοηθήσει να γίνεις ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η και εξωστρεφής, να τολμήσεις να βγεις από το καβούκι σου και να προσπαθήσεις να κάνεις κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αυτό βέβαια θα μπορούσε να περιλαμβάνει και κάποιους κινδύνους, όπως για παράδειγμα το να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που δε γνωρίζεις αν είσαι σε θέση να σε βλάψουν. Θα χρειαστεί λοιπόν να είσαι προσεκτικός/η σε γνωριμίες που λαμβάνουν χώρα και μπορεί να προχωρούν πολύ γρήγορα παρακάτω, να προστατέψεις τον εαυτό σου από εξομολογήσεις που δε γνωρίζεις αν μπορούν να γίνουν όπλο στα χέρια ανθρώπων που θα μπορούσαν να σε βλάψουν. Ίσως πάλι να είναι καιρός να μιλήσεις στη δουλειά σου, θέλοντας να εκφράσεις τις σκέψεις ανθρώπων που αποτελούν τον εργασιακό σου κύκλο και επιδιώκοντας να βγεις μπροστά και να δώσεις το παράδειγμα σε τρίτους ως προς τον τρόπο που μπορούν να αποκτήσουν σάρκα και οστά οι θεωρητικοί στόχοι.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 12.06.2024 έως 18.06.2024
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)
Τα πεδία δόξης λαμπρής για ένα Διδύμι είναι γνωστά – είτε μεγάλα πολυκαταστήματα ηλεκτρικών συσκευών, gadgets και πολυμορφικών μικροεπίπλων (δεν μας αφορά στην παρούσα στήλη) ή στις φιλικές σου παρέες, όπου και συνήθως είσαι η ψυχή, η πηγή του χιούμορ και των πληροφοριών και το επίκεντρο. Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις ...
 • Δίδυμε, φρόντισε να περάσεις με ηρεμία τη σημερινή μέρα. Ναι, με αυτό εννοώ να κάνεις και ένα δύο πράγματα για τον εαυτό σου και το σώμα σου και να μην τρέχεις σαν 15χρονο πίσω από τέσσερις διαφορετικές παρέες προσπαθώντας να αρέσεις σε όλους.
 • Ιούνιος

  Το καλοκαίρι είναι η εποχή σου και ο Ιούνιος ο μήνας των αστρολογικών σου γενεθλίων – κοινώς, ποιος σε πιάνει! Η αλήθεια είναι πως οι τρεις μήνες που λατρεύεις και που θα ήθελες να μην τελείωναν ποτέ ξεκινούν με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Το θαυμάσιο και πάρα πολύ θετικό τρίγωνο του Δία, που μόλις έχει περάσει στο ζώδιό σου, προς τον Πλούτωνα από τον φιλικό σου Υδροχόο μάς μιλά για έναν μήνα όπου μπορείς να στοχεύσεις στα όνειρά σου, στην προσωπική σου εξέλιξη και επέκταση, να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, να ταξιδέψεις και να γίνεις αυτό που η εσωτερική σου πυξίδα δείχνει. Οι πρώτοι που θα βιώσουν την αλλαγή είναι τα Διδύμια του Μαΐου: θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες για πρόοδο και καινούργια σχέδια. Τα νέα αυτά οράματα θα φέρουν με τη σειρά τους νέα δεδομένα και, σταδιακά, μια νέα πραγματικότητα. Οι γεννημένοι γύρω στις 9-11 Ιουνίου έχετε ακόμη μερικές δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, ας είναι καλά ο Κρόνος. Ο πλανήτης του περιορισμού και της δυσκολίας, όμως, στο τέλος του Ιουνίου γυρνά σε ανάδρομη πορεία και αυτό εσάς θα σας χαρίσει χρόνο και ευκαιρίες να επεξεργαστείτε τα όποια προβλήματα και να βρείτε τις καλύτερες δυνατές λύσεις! Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη στο ζώδιό σας σάς κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και πολύ συναισθηματικούς, συνεπώς είστε κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να εμπλακείτε σε μια ερωτική ιστορία που υπόσχεται πολλά. Προσοχή: το φως είναι πράσινο εάν είστε και οι δύο ελεύθεροι λοιπών δεσμεύσεων και υποχρεώσεων. Εάν έστω και ο ένας από τους δύο σας είναι δεσμευμένος, προφανώς η σχέση δεν θα μακροημερεύσει αλλά θα υπάρξουν και πολλά προβλήματα που θα πηγάζουν από ακριβώς αυτό το γεγονός. Κλείστε λοιπόν όποιον κύκλο ολοκληρώθηκε και δεν σας εξυπηρετεί πια και προχωρήστε στο μέλλον που ευαγγελίζεται ο Δίας από το ζώδιό σας χωρίς περιττές βαλίτσες και αποσκευές. Θα είναι κρίμα σε μια χρονιά που οι ευκαιρίες θα χτυπάνε την πόρτα εσείς να είστε δεμένοι χειροπόδαρα σε πράγματα και καταστάσεις που δεν συμβαδίζουν πια ούτε με την εξέλιξή σας ούτε με το ποιος είστε πραγματικά.
  Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)
  3 Ιουνίου 2024
  Ερμής 29° 42’ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 29° 42’ Ιχθύων
  4 Ιουνίου 2024
  Ερμής 1° 52’ Διδύμων τρίγωνο με Πλούτωνα 1° 52’ Υδροχόου
  Σύνοδος Ερμή και Δία 2° 13’ Διδύμων
  Σύνοδος Ήλιου και Αφροδίτης 14° 28 Διδύμων
  8 Ιουνίου 2024
  Αφροδίτη 19° 03’ Διδύμων τετράγωνο με Κρόνο 19° 03’ Ιχθύων
  9 Ιουνίου 2024
  Ήλιος 19° 05’ Διδύμων τετράγωνο με Κρόνο 19° 05’ Ιχθύων
  11 Ιουνίου 2024
  Άρης 1° 45’ Ταύρου τετράγωνο με Πλούτωνα 1° 45’ Υδροχόου
  12 Ιουνίου 2024
  Ερμής 19° 11’ Διδύμων τετράγωνο με Κρόνο 19° 11’ Ιχθύων
  14 Ιουνίου 2024
  Σύνοδος Ήλιου και Ερμή 24° 06’ Διδύμων
  16 Ιουνίου 2024
  Αφροδίτη 29° 52’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 29° 52’ Ιχθύων
  17 Ιουνίου 2024
  Ερμής 29° 52’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 29° 52’ Ιχθύων
  Σύνοδος Ερμή και Αφροδίτης 0° 20’ Καρκίνου
  20 Ιουνίου 2024
  Ήλιος 29° 53’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 29° 53’ Ιχθύων
  21 Ιουνίου 2024
  Ερμής 9° 13’ Καρκίνου εξάγωνο με Άρη 9° 13’ Ταύρου
  26 Ιουνίου 2024
  Ερμής 19° 25’ Καρκίνου τρίγωνο με Κρόνο 19° 25’ Ιχθύων
  29 Ιουνίου 2024
  Αφροδίτη 14° 40’ Καρκίνου εξάγωνο με Άρη 14° 40’ Ταύρου
  Ερμής 25° 41’ Καρκίνου εξάγωνο με Ουρανό 25° 41’ Ταύρου
  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ    
  Στις 06/06/2024, στις 15:36 ώρα Ελλάδας, στις 16° 17’ των Διδύμων
  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  Στις 22/06/2024, στις 04:07 ώρα Ελλάδας, στις 01° 06’ του Αιγόκερω (Πανσέληνος της Φράουλας)

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2024
  Ώρα να σπάσεις τους κανόνες
  Το 2024, ειδικά μετά το τέλος του Μαΐου οπότε και περνά ο Δίας στο ζώδιο σου, θα αποτελέσει μία χρονιά-ορόσημο για εσένα, αφού θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που είναι σε θέση να αλλάξουν τη ρότα της ζωής σου. Με τον Κρόνο όλο το έτος στους Ιχθείς και Ηλιακό σου μεσουράνημα, δυσκολεύεσαι να βρεις επαγγελματική ικανοποίηση, αφού κρίνεσαι αυστηρά ή δεν έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις τις ικανότητες σου. Μπορεί να έχεις πάνω από το κεφάλι σου ένα αφεντικό που δε σου επιτρέπει να κινείσαι όπως θα ήθελες, να καλείσαι να δώσεις εξετάσεις σε βασικά κομμάτια της δουλειάς σου, να είναι απαραίτητο να δουλέψεις εντατικά και μεθοδικά για να ξεπεράσεις τα εμπόδια που τίθενται στο δρόμο σου.
  Με την είσοδο όμως του Δία στο ζώδιο σου, θα μπορέσεις να πάρεις βαθιές ανάσες, να γίνεις περισσότερο εξωστρεφής και να δοκιμάσεις να ξεφύγεις από όρια και κανόνες που σε δυσκολεύουν. Μία νέα γνωριμία θα μπορούσε να φέρει προσωπικές ή επαγγελματικές εξελίξεις, να αποτελέσει τη βάση μίας νέας πραγματικότητας, μίας κατάστασης που μοιάζει να φέρνει εκ νέου την αισιοδοξία στη ζωή σου. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να συνεταιριστείς με ένα άτομο στον επαγγελματικό τομέα και να χτίσετε κάτι που βασίζεται στην ικανότητα σας να μετατρέπετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας σε ένα αποτέλεσμα που αρέσει σε μεγάλο μερίδιο κόσμου γύρω σου.

  Κεφάλαιο Δίας
  Ο Δίας θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τις 25 Μαΐου οπότε και θα περάσει στο ζώδιο σου για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα του έτους. Η παραμονή του Δία στον Ταύρο το πρώτο αυτό χρονικό διάστημα μοιάζει να προετοιμάζει το έδαφος για τις μεγάλες προκλήσεις που θα συναντήσεις μπροστά σου το επόμενο χρονικό διάστημα. Μπορεί να χρειαστεί να εργαστείς στο παρασκήνιο για κάτι που θα αποτελέσει τη νέα σου επαγγελματική ασχολία, να εμπλακείς σε μία ανομοιογενή ομάδα στην οποία θα έχεις το ρόλο να συντονίσεις ώστε να κινηθεί αρμονικά. Ίσως πάλι να αυξηθεί ο όγκος της δουλειάς σου και να χρειαστεί να ζητήσεις βοήθεια από τρίτους, ώστε να αποφύγεις να χαθείς μέσα σε λεπτομέρειες και υλικά ζητήματα τα οποία δεν μπορείς να διαχειριστείς. Καλό θα ήταν επίσης να θυμηθείς να ασχοληθείς με τα οικονομικά ζητήματα και να αποφύγεις να ξοδέψεις πολλά χρήματα σε επενδύσεις και προτάσεις που μοιάζουν με ευκαιρίες, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο πως αποτελούν κάτι τέτοιο. Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στον Ταύρο τον Απρίλιο θα μπορούσε να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για να καταφέρεις να ξεδιαλύνεις την πραγματικότητα, για να μπορέσεις να κατανοήσεις τις πραγματικές διαθέσεις και προθέσεις ανθρώπων που είναι γύρω σου. Η επαφή σου με το εξωτερικό ή με ένα περιβάλλον που είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που κινείσαι θα μπορούσε να ανοίξει τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Ίσως πάλι να δεις κάποια πράγματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και να λάβεις αποφάσεις που μοιάζουν να είναι βιαστικές, αλλά παράλληλα θα αποτελέσουν και την αφετηρία για τις μεγάλες εξελίξεις του επόμενου χρονικού διαστήματος.
  Η είσοδος του Δία στο ζώδιο σου στις 25 Μαΐου και η παραμονή του σε αυτό μέχρι το τέλος του έτους θα αποτελέσει την ευκαιρία να κάνεις βήματα που σε οδηγούν σε μία νέα κατεύθυνση. Μπορείς να ξεκινήσεις κάτι νέο στον επαγγελματικό τομέα, κάτι που μοιάζει τολμηρό και παράλληλα πολύ ελπιδοφόρο, κάτι που γεννά προσδοκίες για το μέλλον. Μπορεί πάλι να μπαίνεις σε μία άκρως ενδιαφέρουσα ομάδα, σε ένα περιβάλλον που θα ανοίξει έναν καινούργιο τρόπο σκέψης για εσένα και θα σε βοηθήσει να απομακρυνθείς από το περιβάλλον που κινείσαι και σε δυσκολεύει. Στον ερωτικό τομέα, τα πράγματα ενδέχεται να μπερδευτούν εφόσον βρίσκεσαι σε μία σταθερή σχέση, λόγω μίας γνωριμίας που είναι σε θέση να δημιουργήσει νέες προσδοκίες στη ζωή σου. Αν είσαι μόνος/η, τότε οι ερωτικές προκλήσεις είναι παρούσες, αρκεί να θυμάσαι πως κάποιες από αυτές θα μπορούσαν να προχωρήσουν πολύ γρήγορα και να σε βάλουν στη διαδικασία ταχύτατων εξελίξεων που δεν είναι καθόλου βέβαιο πως μπορείς να τις διαχειριστείς.

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!


  Κεφάλαιο Κρόνος

  Η παραμονή του Κρόνου στους Ιχθείς και Ηλιακό σου μεσουράνημα για όλο το έτος θα αποτελέσει την αφορμή για να προκύψουν συγκρίσεις και συγκρούσεις με πρόσωπα εξουσίας, για να εξετάσεις κατά πόσο θεωρείς πως η εικόνα που λαμβάνεις μέσα από τη δουλειά σου είναι αυτή που θα ήθελες να βγαίνει προς τα έξω, κατά πόσο έχεις καταφέρει να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και μπορείς να διεκδικήσεις κάτι μεγαλύτερο. Μπορεί να συνειδητοποιείς πως είναι καιρός να ενηλικιωθείς, να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να φροντίσεις να ακολουθήσεις το μονοπάτι που θεωρείς πως θα μπορέσει να σε οδηγήσει στην κατάκτηση των στόχων σου. Ίσως πάλι να αντιμετωπίσεις δυσκολίες και προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα, να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που έχουν διαφορετική αντίληψη από τη δική σου, που ακολουθούν ένα τρόπο σκέψης που σε βρίσκει αντίθετο/η. Μπορεί να διαλύεται το σύννεφο μέσα στο οποίο ζούσες όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, να πέφτεις ξαφνικά στο έδαφος και να καταλαβαίνεις πως είναι καιρός να σταθείς στα πόδια σου, να προσπαθήσεις να φέρεις αποτέλεσμα σε μία αποστολή βασιζόμενος/η στις δικές σου δυνάμεις. Τέλος, είναι καιρός να απομακρυνθείς από άτομα της οικογένειας που σε βαραίνουν πλέον, να σπάσεις το προστατευτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείσαι και να αποφασίσεις αν θα προχωρήσεις παρακάτω προχωρώντας στη δημιουργία της δικής σου οικογένειας, αν θα δεσμευτείς στην υπάρχουσα σχέση σου ή θα δοκιμάσεις να ζήσεις μόνος/η σου.

  Κεφάλαιο εκλείψεις
  Η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη του έτους στις 25 Μαρτίου στην 5η μοίρα του Ζυγού μοιάζει να δημιουργεί μία μορφή σκιάς στην ερωτική σου ζωή, να αποτελεί την αφορμή για να ξεκαθαρίσουν κάποια θέματα με το έτερο ήμισυ. Θα χρειαστεί να γίνει μία κουβέντα που είναι απαραίτητη ώστε να εξηγηθούν κάποιες συμπεριφορές που προβληματίζουν, να υπάρξει η ευκαιρία ώστε να προσεγγίσεις το/η σύντροφο για να βρεθούν κοινοί κώδικες επικοινωνίας. Αν πάλι δεν έχεις το χρόνο να ασχοληθείς με τη σχέση ή τα παιδιά σου, τότε να θυμάσαι πως μπορούν να προκύψουν παράπονα από την πλευρά τους, αφού εστιάζεις στην επαγγελματική σου ζωή και αγνοείς τις ανάγκες των κοντινών σου ανθρώπων.  Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί, στις 8 Απριλίου στη 19η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, τον Χείρωνα και το Βόρειο Δεσμό, φαίνεται να αποτελεί την αφορμή για να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις φιλικές σου παρέες και την ευρύτερη κοινωνική σου ζωή. Θα κληθείς να εξετάσεις κατά πόσο διατηρείς κοντά σου πρόσωπα που έχουν πάψει να σε ενδιαφέρουν, μήπως συνεχίζεις να λαμβάνεις μέρος σε ομαδικές δράσεις και δραστηριότητες που δε σου προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό. Ίσως πάλι να σε προσεγγίζουν φίλοι από τα παλιά και να αναρωτιέσαι αν υπάρχουν πλέον κοινοί κώδικες επικοινωνίας ανάμεσα σας ή έχει χαθεί όποιο στοιχείο σύνδεσης υπήρχε παλιότερα.  
  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη της 18ης Σεπτεμβρίου στην 25η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε τετράγωνο με τον Δία από το ζώδιο σου, που θα επηρεάσει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου σε ζώδιο/ωροσκόπο. Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η με τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μπροστά σου και μπορεί να σε καλούν να πιστέψεις στην ευκαιρία που ανοίγεται, να ανοίξεις την πόρτα και να βρεθείς σε ένα νέο περιβάλλον. Ίσως να είναι καιρός να εμπιστευτείς την τύχη σου, να πιστέψεις πως μπορεί κάποιοι να σε βοηθήσουν να αποδράσεις από μία πραγματικότητα που σε πιέζει και εξουθενώνει. Από την άλλη πλευρά, αν βρεθείς σε ένα περιβάλλον που κυριαρχούν ψέματα και φήμες, θα είναι αρκετά εύκολο να εμπλακείς σε μία τέτοια παρερμηνεία των γεγονότων και να εκτεθείς μακροπρόθεσμα στα μάτια ανθρώπων που δεν είναι καλό να έχουν μία τέτοιου είδους άποψη για τον εαυτό σου.  Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 2 Οκτωβρίου στη 10η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο μοιάζει να σου ζητά να αποφασίσεις αν θα εμπιστευτείς το άτομο που βρίσκεται γύρω σου και προσπαθεί να σε προσεγγίζει ερωτικά ή θα επιδιώξεις να έχεις μία επιφανειακή σχέση μαζί του. Στην πρώτη περίπτωση, θα χρειαστεί να είσαι προετοιμασμένος/η να ανοίξεις τον εσωτερικό σου κόσμο και να φέρεις στην επιφάνεια αυτά που σε φοβίζουν και τρομάζουν. Αν πάλι η συγκεκριμένη έκλειψη έχει κύριο στόχο τα επαγγελματικά σου, τότε προσπάθησε να ξεδιαλύνεις κατά πόσο έχεις κοντά σου ένα άτομο που υπόσχεται συνεργασία και κέρδη το οποίο μπορείς να εμπιστευτείς ή όχι. Η άμυνα σου βασίζεται κατά κύριο λόγο στη φοβία σου μήπως εκτεθείς σε κινδύνους τους οποίους δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις με γνώμονα μόνο τη λογική σου.

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός
  Η παραμονή του Βόρειου Δεσμού στον Κριό για όλο το 2024 σημαίνει πως έχεις την ευκαιρία να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους, να γίνεις περισσότερο ενεργός/η σε θέματα ευρύτερου κοινωνικού περιεχομένου. Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να αναλάβεις δράση μέσα σε ομαδικές δραστηριότητες, να πάρεις μέρος και να οδηγήσεις τις εξελίξεις σε περιστάσεις που θα ζητηθεί από εσένα να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να γίνεις αυτός/η που δίνει τον τόνο στις εξελίξεις. Ίσως πάλι να επιδιώξεις να λειτουργήσεις περισσότερο ατομικά μέσα σε επαγγελματικές καταστάσεις που επιζητούν την ομάδα, θέλοντας να δοκιμάσεις να τρέξεις τις εξελίξεις και να πάρεις στα χέρια σου το τιμόνι της ομάδας. Μπορεί να δοκιμάζεις τις ικανότητες σου ή να προσπαθείς να εξετάσεις ποιοι είναι αυτοί που σε αποδέχονται και θα σε ακολουθούσαν στην παραπάνω προσπάθεια. Παράλληλα όμως δεν πρέπει να ξεχνάς πως η παραμονή του Νότιου Δεσμού στο Ζυγό την ίδια χρονική περίοδο, σε βοηθά να αποφεύγεις τις εντάσεις και τη ρήξη των σχέσεων όταν γίνεσαι περισσότερο ατομιστής από όσο αντέχουν οι γύρω σου. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις κομμάτια διπλωματίας για να αποφύγεις να πέσεις σε παγίδες που θα μπορούσαν να καταστρέψουν σχέσεις τις οποίες δεν είσαι ακόμα έτοιμος/η να αποχωριστείς. Μπορεί να μοιάζεις έτοιμος/η να προχωρήσεις την ερωτική σου ζωή, αλλά αυτό δε σημαίνει πως είσαι μόνος/η σε αυτή την προσπάθεια, πως χρειάζεται να διαλύσεις όλα όσα έχεις χτίσει μέχρι σήμερα, θεωρώντας πως μπορείς μόνος/η να χτίσεις τα πάντα από την αρχή. Τέλος, να θυμάσαι πως σε περιστάσεις που θα ζοριστείς και θα πιεστείς υπέρμετρα να αποδείξεις ποιος/α είσαι, τόλμησε να στηριχτείς στον ώμο του προσώπου που στέκεται δίπλα σου τόσα χρόνια, χωρίς να φοβάσαι μήπως αυτό δείξει αδυναμία ή ανασφάλεια.

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Όπως όλα τα ζώδια του αέρα η κοινωνικότητα βρίσκεται στο DNA σου.Έχεις ανάγκη την ανθρώπινη επαφή,την επικοινωνία, την ανταλλαγή πληροφοριών.Φυσικά και υπάρχουν εσωστρεφείς Δίδυμοι, αλλά είναι σπάνιοι. Συνήθως θέλεις να βρίσκεσαι περιτρυγιρισμένος από ανθρώπους και να συμμετέχεις, ή τουλάχιστον να γνωρίζεις την καθημερινότητά τους.Τίποτα δεν είναι πιο ενδιαφέρον για σένα από ένα κουτσομπολιό, μία πληροφορία,ή ένα νέο που δεν ήξερες. Όχι από απλή περιέργεια, αλλά γιατί έτσι αισθάνεσαι ότι είσαι μέρος ενός μεγαλύτερου δίκτυου ανθρώπων Αναζητάς την συντροφιά προσώπων που όπως εσύ διαθέτουν το ταλέντο της συζήτησης με μια γκάμα θεμάτων που  ξεκινάει από τη τελευταία θεατρική  παράσταση που έκανε πρεμιέρα,περνάει σε ένα ενδιαφέρον βιβλίο που διάβασες  και φτάνει μέχρι τις εξονυχιστικά λεπτομερείς συνθήκες που χώρισε ο καλύτερος φίλος σου.Εννοείται ότι κάποιος μυστικοπαθής , που δυσκολεύεται στη λεκτική επικοινωνία  μπαίνει στο περιθώριο της ζωή σου, αφού η ζωή είναι πολύ μικρή για να περιμένεις πληροφορίες από κάποιον που απαντάει μονολεκτικά. Αντίθετα αισθάνεσαι υπέροχα όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε πολλούς εξωστρεφείς φίλους ώστε να ικανοποιείται η ανάγκη σου για συνεχή ερεθίσματα ώστε να μη πλήττεις. Όσον αφορά τον έρωτα είσαι διστακτικός/η και η μονογαμία δεν αποτελεί απαράβατο στόχο σου. Βαριέσαι αφόρητα να βρίσκεσαι με κάποιον που η ζωή του δεν αλλάζει κάθε τόσο, ή δεν σε εκπλήσσει με τη συμπεριφορά του αποκαλύπτοντάς  σου καινούργιες πλευρές του εαυτού του που δεν υποψιαζόσουν.Εάν πρόκειται να συγκατοικήσεις, να δεσμευτείς, ή να παντρευτείς κάποιον/α  αυτός/ή  θα πρέπει να είναι ευμετάβλητος όπως κι εσύ., κάποιος διατεθειμένος να αλλάζει κάθε τόσο και να παραμένει συνεχώς ενδιαφέρον.Μια καλή συζήτηση βρίσκεται στη κορυφή των προτεραιοτήτων σου ακόμα και-ναι, ναι - πριν από το σεξ. Εάν φέρεις στη μνήμη σου τους ανθρώπους που σου  έκλεψαν τη καρδιά είναι οι έξυπνες παρατηρήσεις, το χιούμορ και τα λεκτικά αερόμπικ τους  που θυμάσαι, παρά τα παθιασμένα φιλιά τους. Επιτυχημένη είναι η σχέση που διαθέτει την κοινωνικότητα της φιλίας και της δίνει διάρκεια  όπως και το γέλιο που την διαπερνάει.Είναι οι αστραπές που διαπερνάνε το μυαλό σου  το καύσιμο που χρειάζεται η καρδιά σου  για να πάρει μπροστά. Μερικές φορές προτιμάς διαδοχικές,  μοναγαμικές σχέσεις γιατί σε αυτή τη ζωή έχεις επιλέξει τη ζωή μιας πεταλούδας-να  φτερουγίζεις διαρκώς δοκιμάζοντας το νέκταρ πολλών λουλουδιών.

 • Brooke Shields

έχουν γενέθλια 256 μέλη.

γιορτάζουν οι: Τίχων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...