παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 11.11.2019 έως 17.11.2019
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)
Η νέα εβδομάδα θέλει να σου τονίσει πως αφήνεις ανοικτές εκκρεμότητες σε θέματα της καθημερινότητας σου, κάτι που έχει άμεση επίδραση στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους ανθρώπους που είναι κοντά σου και δε χρειάζεται να βλέπουν μία τέτοια συμπεριφορά από την πλευρά σου. Θα προκύψουν αναποδιές σε θέματα μετακινήσεων και επικοινωνίας με συναδέλφους και συνεργάτες και θα ανακαλύψεις λόγους για τους οποίους θα ήθελες να λάβεις αποστάσεις από κάποια πρόσωπα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Σαφώς και έχεις και εσύ το δικό σου μερίδιο ευθύνης, αφού επιτρέπεις να διαιωνίζονται συμπεριφορές και καταστάσεις τις οποίες δεν αποφασίζεις να διαχειριστείς. Από την άλλη πλευρά, ίσως να χρειαστεί να ασχοληθείς με ένα θέμα που αφορά το/η συνεργάτη σου και έχει άμεση επίδραση στον επαγγελματικό τομέα, κάτι που θα ταρακουνήσει και την προσωπική σου ζωή. Να θυμάσαι λοιπόν πως θέματα που φαινομενικά δε σχετίζονται μεταξύ τους, μπορεί τελικά να έχουν σχέση και το ταρακούνημα σε έναν τομέα να έχει επίδραση και στον άλλο.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Ερωτική πρόβλεψη: 13.11.2019 έως 19.11.2019
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)
Με τον Ερμή που σε κυβερνά ανάδρομο στο ζώδιο του Σκορπιού (και σούπερ τονισμένο λόγω και της συνόδου του με τον Ήλιο) η καθημερινότητα και η συνεννόηση για τα απλά, ρεαλιστικά κι όμως τόσο απαραίτητα πραγματάκια ρουτίνας με το έτερό σου ήμισυ καθίσταται μάλλον… προβληματική. Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι ...
 • Είναι λίγο ασαφές σήμερα ποιος/α είναι ο/η εριστικός/η και προκλητικός/η της υπόθεσης. Μπορεί να είσαι εσύ, μπορεί να είναι ο/η σύντροφος σου ή μερικοί/ες φίλοι/ες σου. Το αποτέλεσμα είναι ένα: με τόσο σκληρή κριτική και τεταμένα νεύρα να κυκλοφορούν στον αέρα, προετοιμάσου για γκραν καυγάδες!
 • Νοέμβριος

  Σε γενικές γραμμές ο τελευταίος μήνας του φθινοπώρου ξεκινά αρκετά θετικά για εσάς – αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν και έκρυθμες καταστάσεις ή απρόοπτα. Ο Ουρανός στον 12ο οίκο σας δημιουργεί μεγάλες ανασφάλειες και φοβίες ενώ αρκετές είναι οι καταστάσεις που σε βγάζουν από την ασφάλειά σου, από την πεπατημένη, και φέρνουν ρίσκο και αστάθεια. Τα καλά νέα είναι πως με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, οι ιδιαίτερες σχέσεις σας δυναμώνουν, τα συναισθήματα φουντώνουν και γενικότερα ενισχύεται η μεταξύ σας αρμονία και ό,τι σας ενώνει.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Θες προχωρήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κολλάς; Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Όλες οι απαντήσεις για την ερωτική χημεία και τις προοπτικές της σχέσης σου υπάρχουν στις συναστρίες του Stardome*! Κανε κλικ εδώ και απόκτησε τώρα τη δική σου!

   

  Αν είστε μόνοι ίσως νιώσετε τώρα έντονη την ανάγκη να υπάρξει στη ζωή σας ένα άτομο με το οποίο θα βρίσκεστε στην ίδια συχνότητα και πάνω στο οποίο θα μπορείτε να ακουμπήσετε τις βαθύτερες ανησυχίες σας. Ίσως νιώσετε έτσι για κάποιον αλλά θα είναι καλό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί, με τον ανάδρομο παρόντα, ό,τι λάμπει δεν είναι απαραίτητα και χρυσός. Γενικά θα είναι αρκετά εύκολο να δείτε καθαρά τα καλά αλλά και τα αρνητικά της συναισθηματικής σας ζωής και να αποφασίσετε να κινηθείτε ανάλογα, μετά τις 21/11, όταν ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία. Το πέρασμα του Άρη στον Σκορπιό μιλά για εντατικοποίηση της καθημερινότητας, για πολλή δουλειά αλλά και για κάποια θεματάκια υγείας (μια υπερκόπωση καραδοκεί, όσο να πεις!) Ομήνας κλείνει με απρόσμενες θετικές εξελίξεις στα οικονομικά, κάτι που σας χαρίζει μεγάλη αισιοδοξία και πολλή χαρά. Η Νέα Σελήνη φέρνει έναν άνεμο ανανέωσης και αλλαγών σε επίπεδο προσωπικό κι ερωτικό. Αν είστε μόνοι ίσως μπει τώρα ένα νέο άτομο στη ζωή σας – αν είστε δεσμευμένοι, ίσως η σχέση σας ανανεωθεί με απρόσμενους τρόπους. Η Πανσέληνος  είναι ένα σημείο… τζιζ μέσα στον μήνα. Πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και λόγω του ανάδρομου Ερμή είναι απαγορευτική για οριστικές αποφάσεις, υπογραφές, μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις και συμφωνίες.


  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)


  ▸ 5 Νοεμβρίου 2019,
  Άρης 20° 54’ Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 20° 54’ Αιγόκερω
  ▸ 8 Νοεμβρίου 2019,
  Ήλιος 15° 59’ Σκορπιού εξάγωνο με Κρόνο 15° 59’ Αιγόκερω
  ▸9 Νοεμβρίου 2019,
  Ήλιος 16° 01’ Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 16° 01’ Ιχθύων
  Κρόνος 16° 01’ Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 16° 01’ Ιχθύων
  ▸ 10 Νοεμβρίου 2019,
  Ερμής 20° 59’ (ανάδρομος) Σκορπιού εξάγωνο με Πλούτωνα 20° 59’ Αιγόκερω
  ▸ 11 Νοεμβρίου 2019,
  Ήλιος σύνοδο με Ερμή (ανάδρομο) 18° 56’ Σκορπιού
  ▸ 12 Νοεμβρίου 2019,
  Άρης 25° 42’ Ζυγού εξάγωνο με Δία 25° 42’ Τοξότη
  ▸ 13 Νοεμβρίου 2019,
  Ερμής (ανάδρομος) 16° 23’ Σκορπιού εξάγωνο με Κρόνο 16° 23’ Αιγόκερω
  Ήλιος 21° 03’ Σκορπιού εξάγωνο με Πλούτωνα 21° 03’ Αιγόκερω
  ▸ 13 Νοεμβρίου 2019,
  Ερμής (ανάδρομος) 15° 59’ Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 15° 59’ Ιχθύων
  ▸ 14 Νοεμβρίου 2019,
  Αφροδίτη 15° 59’ Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 15° 59’ Ιχθύων
  ▸ 24 Νοεμβρίου 2019,
  Αφροδίτη σύνοδο με Δία 28° 12’ Τοξότη
  Άρης 3° 33’ Σκορπιού αντίθεση με Ουρανό 3° 33’ Ταύρου
  ▸ 28 Νοεμβρίου 2019,
  Ερμής 15° 55’ Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 15° 55’ Ιχθύων
  Αφροδίτη 3° 24’ Αιγόκερω τρίγωνο με Ουρανό 3° 24’ Ταύρου
  ▸ 30 Νοεμβρίου 2019,
  Ερμής 17° 55’ Σκορπιού εξάγωνο με Κρόνο 17° 55’ Αιγόκερω

  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  26/11/2019 17:04, 04° 02’ Τοξότη
  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  12/11/2019 15:33, 17° 51’ Ταύρου

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

   

   

 • 2019

  Αφήνοντας πατημασιές που δηλώνουν ποιος/α πραγματικά είσαι

   

  Το 2019 είναι μία χρονιά με διλήμματα και με διφορούμενα μηνύματα. Από τη μία πλευρά, έχεις το Δία απέναντι σου ο οποίος σου προσφέρει την ευκαιρία να ανοίξεις πανιά για κάπου μακριά από το χθες και το σήμερα. Αυτό το ταξίδι μπορεί να περιλαμβάνει τον επαγγελματικό τομέα, οπότε και μπορεί να παρουσιαστεί μία ευκαιρία για μία δουλειά σε μία νέα χώρα ή να εκπαιδευτείς σε ένα κομμάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει σκαλοπάτι για την άνοδο της καριέρας σου. Θα μπορούσε όμως να αφορά και την ερωτική σου ζωή, αφού οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες είναι παρούσες και σε καλούν να ζήσεις πολύ πιο απελευθερωμένα από όσο συνήθισες να ζεις το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αν πάλι είσαι σε μία σχέση που θέλεις να έχεις μέλλον, τότε μία συγκατοίκηση ή απόκτηση παιδιών θα μπορούσε να αλλάξει το ρόλο σου απέναντι στην κοινωνία.

  Από την άλλη όμως πλευρά, υπάρχουν οι μεγάλες αλλαγές που συντελούνται γύρω σου και δείχνουν πως μία ολόκληρη γενιά αλλάζει μορφή και ρόλο, με αποτέλεσμα να πρέπει να κολυμπήσεις με το ρεύμα. Καλείσαι να αποχωρήσεις από σχέσεις που έκαναν τον κύκλο τους, να δεις κοντινά σου πρόσωπα να μεγαλώνουν ηλικιακά και ίσως και να αρρωσταίνουν, να παρατηρήσεις οικονομικές επενδύσεις στις οποίες συμμετείχες να καταρρέουν και να πρέπει να στρέψεις το επαγγελματικό και οικονομικό σου ενδιαφέρον κάπου μακριά.

  Ο χρόνος είναι αμείλικτος και σου φωνάζει πως δεν μπορείς να τον φυλακίσεις. Αυτό όμως δε σημαίνει πως πρέπει να τον αφήσεις να κυλά ανεξέλεγκτα, αφού υπάρχουν στιγμές στην ιστορία που καταγράφει ο χρόνος και μπορούν να αποτελέσουν επιτεύγματα-χνάρια της παρουσίας σου πάνω στον πλανήτη.

   

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της ζωής σου.

  Μίλησε με τους έμπειρους αστρολόγους μας και μάθε τα πάντα για σένα και ότι σε απασχολεί.

  Κάλεσε στο 9011513420.

   

  Κεφάλαιο Δίας

  Η παρουσία του Δία στον Τοξότη για σχεδόν όλο το 2019, πιο συγκεκριμένα μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου οπότε και περνά στον Αιγόκερω, αποτελεί μία πολύ καλή ένδειξη πως θα ανακαλύψεις λόγους για να θεωρήσεις πως έχεις ανακαλύψει μία σχέση ή συνεργασία που ανοίγει ορίζοντες στη ζωή σου. Στον προσωπικό τομέα, είναι πιθανό να συναντάς ένα άτομο που σε παρακινεί να ταξιδέψετε κάπου μακριά για να εξετάσετε μία πιθανή συμβίωση, ειδικά προς τον Ιανουάριο και τον Ιούνιο του συγκεκριμένου έτους. Ίσως να προκύπτουν σχέδια συγκατοίκησης ή μετακόμισης αν βρίσκεσαι σε μία σχέση, αφού μοιάζει σαν να υπάρχουν κάποιες σοβαρές ενδείξεις πως η σχέση σας θα μπορούσε να περάσει σε ένα επόμενο στάδιο. Αν πάλι δεν έχεις κάποιο ενδιαφέρον για μία μόνιμη σχέση, είτε επειδή βγαίνεις ή βγήκες από μία υπάρχουσα σχέση, τότε οι ευκαιρίες για γνωριμίες και περιστασιακές σχέσεις είναι παρούσες και μπορεί να σου δημιουργήσουν διλήμματα επιλογής, τα οποία βέβαια δεν είναι απαραίτητα προβληματικά.

  Στον επαγγελματικό τομέα, θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς σε μία δουλειά που μπορεί να κουβαλά την έννοια της καθημερινής μετακίνησης ή επαφής με αρκετό κόσμο. Να έχεις κατά νου πως αυτή η δουλειά μπορεί να μην είναι μόνιμη, αφού στην πορεία του χρόνου θα παρουσιαστούν μπροστά σου και νέες ευκαιρίες για εργασιακή απασχόληση που θα σε βάλουν στο δίλημμα της επιλογής. Σε κάθε όμως περίπτωση, έχεις την ευκαιρία να εκπαιδευτείς σε κάτι νέο, να ανοίξεις το μυαλό σου αφού θα βρεθείς δίπλα σε άτομα που είναι σε θέση να αποτελέσουν μέντορες για εσένα και να αρχίσεις να χτίζεις ένα επαγγελματικό προφίλ που σε διαφοροποιεί σε σχέση με την εικόνα που είχες πριν από περίπου μία τριετία.

  Σε κάθε περίπτωση η παρουσία του Δία απέναντι σου μπορεί να ανοίξει πόρτες ευκαιριών και να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις λόγους για να μπορείς να βλέπεις το μέλλον με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία. Την ίδια όμως στιγμή, δημιουργεί και μία ψευδαίσθηση μόνιμης αισιοδοξίας και ευτυχίας, στοιχεία που μπορούν να λειτουργήσουν σαν θεμέλια στη νέα σου ζωή, χωρίς όμως να έχεις εξετάσει αν αυτά τα θεμέλια μπαίνουν σε στέρεο έδαφος. Η παρόρμηση της στιγμής, η εξιδανίκευση της εικόνας, η μεγέθυνση της ευκαιρίας μπορούν να αποτελέσουν παγίδες εγκλωβισμού σε καταστάσεις που προσφέρουν εφήμερα κέρδη και επιφανειακή ευχαρίστηση. Προς το τέλος του 2019 λοιπόν καλό θα ήταν να εξετάσεις τι έχεις κερδίσει και τι έχεις επενδύσει, γιατί το ταμείο που θα κάνεις σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να σου προκαλέσει κάποιες εκπλήξεις που δεν περιμένεις.

   

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Η παραμονή του Κρόνου στον Αιγόκερω για όλο το 2019 δηλώνει πως βρίσκεσαι μπροστά στο τέλος μίας ολόκληρης εποχής και μπορεί να αφορά την οικογενειακή και επαγγελματική σου ζωή. Θα πρέπει να έχεις ήδη αρχίσει να παρατηρείς πως κάποια άτομα του συγγενικού κύκλου μεγαλώνουν και μπορεί να φέρνουν στην επιφάνεια και κάποιες ασθένειες, ένα γεγονός που μπορεί και να δηλώνει πως κλείνει ένας μεγάλος κύκλος της ζωής σου. Μέσα από τέτοιου είδους γεγονότα καλείσαι να συνειδητοποιήσεις πως αλλάζει ο ρόλος σου, πως θα πρέπει να αποκτήσεις νέες αρμοδιότητες που μπορεί να σε φοβίζουν καταρχάς, αλλά ταυτόχρονα αποτελούν μεγάλες προκλήσεις για εσένα που συμβαδίζουν με την ηλικιακή σου ενηλικίωση. Στον οικονομικό τομέα, καλό θα ήταν να σκεφτείς μήπως είναι ώρα να διώξεις από πάνω σου ακίνητα ή κινητά που κουβαλούν μία αξία, με στόχο να κάνεις μία ουσιαστική εκκαθάριση όλης της ζωής σου από βαρίδια και ντουλάπες που σου φόρτωσαν κάποιοι άλλοι. Ασφαλώς και μία τέτοια πράξη μπορεί να δηλώνει πως γράφεις τον επίλογο σε μία ιστορία που σου έχουν κληροδοτήσει, αλλά αν θεωρείς πως αυτές οι αλυσίδες είναι πλέον βάρος στα πόδια σου και δεν μπορείς να ανοίξεις το βήμα σου, τότε είναι καιρός να κάνεις την παραπάνω κίνηση.

  Στον προσωπικό τομέα, η σχέση σου μπορεί να περάσει κρίση, αφού θα αναζητήσει νέο μονοπάτι για να βρει τα πατήματα της. Η απομάκρυνση από το έτερο ήμισυ μπορεί να είναι μία σοφή πράξη αφού είναι σε θέση να αλλάξει την καθημερινότητα σας και να σας βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείτε μήπως έχετε βουλιάξει σε μία σχέση απραξίας. Η επαφή σου με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και αρκετής εμπειρίας θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τους λόγους για τους οποίους αναζητάς μία επανεκκίνηση της σχέσης σου, αφού είσαι από τα άτομα που δεν αντέχει να βλέπει το χρόνο να περνά και να αφήνει ορατά σημάδια. Ένας χωρισμός αυτή τη χρονιά μπορεί να μοιάζει λυτρωτικός για το συναισθηματικό σου κόσμο, αφού δημιουργεί νέο χώρο για να υπάρξει κάτι νέο στη ζωή σου. Την ίδια όμως στιγμή, μπορεί να ματώσει την τσέπη σου και να σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως θα πρέπει να μάθεις να λειτουργείς καλύτερα μέσα σε έναν κόσμο ενηλίκων που υπάρχουν κανόνες που δεν μπορείς να παραβείς.

  Η έντονη επαφή του Κρόνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω από τον Απρίλιο και μετά δείχνει πως είναι καιρός να καταλάβεις πως αναζητάς μία απόδραση από ένα περιβάλλον που δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία σου. Το θέμα όμως είναι κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να θυσιάσεις κάποια πράγματα που έχεις χτίσει ή κερδίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια και να ξεκινήσεις από την αρχή ή μήπως υπάρχουν δεδομένα που αποτελούν κομμάτια του εαυτού σου και δεν μπορείς να αφήσεις να σβήσουν καθώς θα προσπαθείς να απομακρυνθείς από αυτά. Ο κύκλος της ζωής είναι μπροστά στα μάτια σου και πρέπει να αποδείξεις πως τον κατανοείς και τον σέβεσαι.

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Το πρώτο σετ εκλείψεων του νέου έτους λαμβάνει χώρα τον Ιανουάριο του 2019, ξεκινώντας από την Ηλιακή έκλειψη της 6ης Ιανουαρίου στη 15η μοίρα του Αιγόκερου. Η συγκεκριμένη έκλειψη, σε σύνοδο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σε κάνει να αντιληφθείς πως βρίσκεσαι σε ένα χρονικό σημείο που πρέπει να αποφασίσεις αν θα αφήσεις κάτι να σβήσει πίσω σου και θα προχωρήσεις παρακάτω ή θα γίνεις ένα μέρος αυτού που παλιώνει και αλλάζει μορφή. Καλείσαι να διαχειριστείς με σύνεση θέματα συναισθηματικού και οικονομικού περιεχομένου, προσπαθώντας να αποδείξεις πως αντιλαμβάνεσαι την έννοια του χρόνου, πως κατανοείς τη φυσιολογική ροή των καταστάσεων. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις την ασθένεια κοντινών σου προσώπων ή τη δική σου ανικανότητα να συνεχίσεις να είσαι μέλος ενός συστήματος που παλιώνει και να πρέπει να βρεις τη θεραπεία των καταστάσεων. Κάποιες φορές όμως η θεραπεία είναι απλά η παραδοχή πως κάτι έχει φτάσει στο τέλος του και πρέπει απλά να το αφήσεις να εξαφανιστεί.

  Η δεύτερη έκλειψη είναι η Σεληνιακή έκλειψη την 21η Ιανουαρίου στην 1η μοίρα του Λέοντα, μία στιγμή κατά την οποία θα προσπαθήσεις να συνειδητοποιήσεις τις αλλαγές που γίνονται γύρω σου και τη νέα σου θέση μέσα στο περιβάλλον που διαμορφώνεται. Μπορεί να αναζητάς τον τρόπο να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι για να απομακρυνθείς από το πεδίο των γεγονότων, κάτι που όμως δεν είναι και πολύ εύκολο να πετύχεις. Αν καταφέρεις να το κάνεις πράξη, τότε καλύτερα να είναι ένα μοναχικό ταξίδι, μία περιπλάνηση που θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μία σειρά τα πράγματα που βρίσκονται μέσα στο μυαλό σου και σε ταλαιπωρούν. Ένα άλλο στοιχείο της συγκεκριμένης έκλειψης είναι η ανάγκη να μιλήσεις μία γλώσσα που ταιριάζει με την ψυχοσύνθεση σου, αλλά μπορεί να είναι μακριά από αυτή που κατανοούν τα πρόσωπα γύρω σου. Μπορεί να θελήσεις να διαφοροποιηθείς και αυτό να προκαλέσει τριγμούς σε υπάρχουσες σχέσεις, κάτι που όμως είναι φυσιολογικό, αφού η καρδιά σου φωνάζει πως αναζητά τρόπο να εκφραστεί χωρίς να πρέπει να υπακούει σε κανόνες που έχουν τεθεί από άλλους και την περιορίζουν.

  Το δεύτερο σετ εκλείψεων λαμβάνει χώρα τον Ιούλιο, ξεκινώντας με την Ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου στη 10η μοίρα του Καρκίνου σε οριακή αντίθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τετράγωνο με το Χείρωνα από τον Κριό, θέλοντας να δηλώσει πως είναι καιρός να αποφασίσεις ποια είναι η αξία σου χωρίς αυτή να περνά μέσα από το ρόλο που έχεις μέσα σε μία ομαδική δραστηριότητα. Είναι πιθανό να βρίσκεσαι μπροστά σε ένα επαγγελματικό δίλημμα που έχει να κάνει με την ανάληψη μίας πρόκλησης που μπορεί να φέρνει προσωπικά έσοδα αλλά πιθανότατα να σε απομακρύνει από άτομα που συνήθισες να έχεις γύρω σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να αναλάβεις ένα νέο ρόλο μέσα στο περιβάλλον που κινείσαι, κάτι που σημαίνει πως αλλάζουν οι υπάρχουσες ισορροπίες με άτομα που συνηθίσατε να μοιράζεστε κάποιες δράσεις. Στον ερωτικό τομέα, μπορεί να έχει χαθεί η σπίθα της σχέσης, οπότε καλείσαι να απαντήσεις κατά πόσο η ύπαρξη συναισθημάτων μπορεί να καλύπτει αυτή την απώλεια. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16 Ιουλίου στην 24η μοίρα του Αιγόκερου, σε σύνοδο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, φαίνεται να δίνει απαντήσεις στα παραπάνω διλήμματα σου και να σε βοηθά να χωνέψεις το τέλος μίας κατάστασης που σε προβλημάτιζε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Καλό θα ήταν να επιτρέψεις στην πόρτα να ανοίξει ώστε να απομακρυνθεί ότι είναι σαθρό και παλιό, να εξαφανιστεί το παρελθόν που σε στοιχειώνει, να αποχαιρετήσεις αυτό που πεθαίνει. Είναι όμως καιρός και να συνειδητοποιήσεις πως καλείσαι να αποφασίσεις αν ωριμάζεις ή θα συνεχίσεις να λειτουργείς σαν αθώο παιδί, αφού η υπογραφή που καλείσαι να βάλεις σε ένα συμβόλαιο έχει ιδιαίτερη πλέον βαρύτητα.

  Η τελευταία έκλειψη της χρονιάς λαμβάνει χώρα στις 26 Δεκεμβρίου στην 4η μοίρα του Αιγόκερου, σε σύνοδο με το Δία και θα μπορούσε να λειτουργήσει και σαν το νέα βαλίτσα που αρχίζεις να γεμίζεις με ανθρώπους, συναισθήματα και αντικείμενα που θα ήθελες να αντέξουν στο χρόνο. Μπορεί να ξεκινάς να χτίζεις τα νέα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής, μακριά όμως από τα χαλάσματα της προηγούμενης περιόδου, σε απόσταση από ένα παρελθόν που σβήνει πλέον αργά και σταθερά. Είναι η ώρα που θα έχεις την ευκαιρία να αποδεχτείς μία σοβαρή επαγγελματική πρόταση, η οποία όμως σε μετακινεί μακριά από το υπάρχον περιβάλλον σου. Είναι η στιγμή που συνειδητά αλλάζεις ρόλο μέσα στη σχέση σου, κατανοώντας πως ο χρόνος δεν είναι πλέον αντίπαλος, αλλά ευλογία.

   

  Βρες όλες τις απαντήσεις για τον έρωτα, τις σχέσεις και την απιστία.
  Κάλεσε στο 9011513410 για να μιλήσεις με τους αστρολόγους μας.

   

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Η παρουσία και παραμονή του Βόρειου Δεσμού στον Καρκίνο, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στον Αιγόκερω, για όλο το 2019 συμβολίζει μία μάχη ανάμεσα στην προσωπική σου αξία και τις ατομικές σου πηγές και σε αυτά που αποκτάς ή μοιράζεσαι όταν ενώνεσαι με άλλους ανθρώπους. Από τη μία πλευρά, καλείσαι να επενδύσεις στον εαυτό σου και τα ταλέντα σου, να εργαστείς σε κάτι δικό σου που μπορεί να σε βγάζει εκτός γνώριμου πλαισίου, εκτός comfort zone, αφού θα πρέπει να φέρεις στην επιφάνεια στοιχεία της προσωπικότητας σου που έκρυβες. Ίσως πάλι να χρειάζεται να βγάλεις συναίσθημα σε μία σχέση που σε δοκιμάζει και σε αναγκάζει να αναρωτηθείς αν μπορείς να συνεχίσεις να λειτουργείς ως μικρό παιδί σε έναν κόσμο ενηλίκων. Από την άλλη πλευρά, θα δεις πως στηρίγματα που είχες τόσα χρόνια στον οικονομικό και συναισθηματικό τομέα μπορεί να χάνονται και να λαμβάνουν αποστάσεις από εσένα, με αποτέλεσμα να νιώθεις πως ξεκόβεσαι από γνώριμες παραστάσεις.

  Η ανάγκη να δημιουργήσεις μία σχέση ή μία δουλειά ξεκινώντας από εσένα και όχι ως μέλος σε αυτό που σου προσφέρεται είναι το μεγάλο στοίχημα της χρονιάς. Θα έχεις ευκαιρίες να μπεις σε μία σχέση ή συνεργασία που σου προσφέρονται, αλλά θα πρέπει να εξετάζεις κατά πόσο νιώθεις μέλος αυτής. Θα χρειαστεί να αναρωτηθείς αν μπορείς να επενδύσεις στο χρόνο ή μήπως κάνεις κάτι με σαφή ημερομηνία λήξεως. Είναι απαραίτητο να ανοίξεις το πορτοφόλι και την καρδιά σου και να βγάλεις από εκεί μέσα κομμάτια του εαυτού σου που θεωρείς πως μπορείς να μοιραστείς με ανθρώπους που καλείσαι να ονομάσεις οικογένεια. Αυτό φαντάζει κάπως δύσκολο, αλλά σε κάτι τέτοιες δύσκολες συνθήκες αποχωρισμού, μπορείς να βρεις στηρίγματα που θα αντιληφθείς πως ήρθαν για να μείνουν για πολλά χρόνια στη ζωή σου.

   

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

   

   

   

   

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Όπως όλα τα ζώδια του αέρα η κοινωνικότητα βρίσκεται στο DNA σου.Έχεις ανάγκη την ανθρώπινη επαφή,την επικοινωνία, την ανταλλαγή πληροφοριών.Φυσικά και υπάρχουν εσωστρεφείς Δίδυμοι, αλλά είναι σπάνιοι. Συνήθως θέλεις να βρίσκεσαι περιτρυγιρισμένος από ανθρώπους και να συμμετέχεις, ή τουλάχιστον να γνωρίζεις την καθημερινότητά τους.Τίποτα δεν είναι πιο ενδιαφέρον για σένα από ένα κουτσομπολιό, μία πληροφορία,ή ένα νέο που δεν ήξερες. Όχι από απλή περιέργεια, αλλά γιατί έτσι αισθάνεσαι ότι είσαι μέρος ενός μεγαλύτερου δίκτυου ανθρώπων Αναζητάς την συντροφιά προσώπων που όπως εσύ διαθέτουν το ταλέντο της συζήτησης με μια γκάμα θεμάτων που  ξεκινάει από τη τελευταία θεατρική  παράσταση που έκανε πρεμιέρα,περνάει σε ένα ενδιαφέρον βιβλίο που διάβασες  και φτάνει μέχρι τις εξονυχιστικά λεπτομερείς συνθήκες που χώρισε ο καλύτερος φίλος σου.Εννοείται ότι κάποιος μυστικοπαθής , που δυσκολεύεται στη λεκτική επικοινωνία  μπαίνει στο περιθώριο της ζωή σου, αφού η ζωή είναι πολύ μικρή για να περιμένεις πληροφορίες από κάποιον που απαντάει μονολεκτικά. Αντίθετα αισθάνεσαι υπέροχα όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε πολλούς εξωστρεφείς φίλους ώστε να ικανοποιείται η ανάγκη σου για συνεχή ερεθίσματα ώστε να μη πλήττεις. Όσον αφορά τον έρωτα είσαι διστακτικός/η και η μονογαμία δεν αποτελεί απαράβατο στόχο σου. Βαριέσαι αφόρητα να βρίσκεσαι με κάποιον που η ζωή του δεν αλλάζει κάθε τόσο, ή δεν σε εκπλήσσει με τη συμπεριφορά του αποκαλύπτοντάς  σου καινούργιες πλευρές του εαυτού του που δεν υποψιαζόσουν.Εάν πρόκειται να συγκατοικήσεις, να δεσμευτείς, ή να παντρευτείς κάποιον/α  αυτός/ή  θα πρέπει να είναι ευμετάβλητος όπως κι εσύ., κάποιος διατεθειμένος να αλλάζει κάθε τόσο και να παραμένει συνεχώς ενδιαφέρον.Μια καλή συζήτηση βρίσκεται στη κορυφή των προτεραιοτήτων σου ακόμα και-ναι, ναι - πριν από το σεξ. Εάν φέρεις στη μνήμη σου τους ανθρώπους που σου  έκλεψαν τη καρδιά είναι οι έξυπνες παρατηρήσεις, το χιούμορ και τα λεκτικά αερόμπικ τους  που θυμάσαι, παρά τα παθιασμένα φιλιά τους. Επιτυχημένη είναι η σχέση που διαθέτει την κοινωνικότητα της φιλίας και της δίνει διάρκεια  όπως και το γέλιο που την διαπερνάει.Είναι οι αστραπές που διαπερνάνε το μυαλό σου  το καύσιμο που χρειάζεται η καρδιά σου  για να πάρει μπροστά. Μερικές φορές προτιμάς διαδοχικές,  μοναγαμικές σχέσεις γιατί σε αυτή τη ζωή έχεις επιλέξει τη ζωή μιας πεταλούδας-να  φτερουγίζεις διαρκώς δοκιμάζοντας το νέκταρ πολλών λουλουδιών.

 • Johhny Depp

έχουν γενέθλια 240 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...