παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 22.07.2024 έως 28.07.2024
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η νέα εβδομάδα θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως πιέζεσαι έντονα σε ένα περιβάλλον στο οποίο δεν μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, στο οποίο δυσκολεύεσαι ώστε να εκφράσεις την πραγματική σου ταυτότητα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αυτό μπορεί να σημαίνει πως δεν είναι καθόλου εύκολο να παραμείνεις μέσα στο σπίτι σου και να αντέξεις τη συναναστροφή με ένα πρόσωπο που μοιάζει να σε φέρνει αντιμέτωπο/η με ένα κομμάτι της προσωπικότητας σου που θα ήθελες να αφήσεις στην άκρη. Ίσως πάλι να αποφασίσεις να αντιδράσεις σε μία κατάσταση που σε κάνει να νιώθεις πως δε σε σέβονται, να θελήσεις να αποδείξεις πως διαθέτεις την οξυδέρκεια ώστε να διαλέξεις τη διαφορετική κατεύθυνση σε σχέση με αυτή που σου προσφέρεται και σε αναγκάζει να κλείνεσαι σε ένα περιβάλλον που σε αγχώνει και κλειδώνει. Ίσως πάλι να αντιμετωπίσεις μία κρίση στη σχέση σου, την οποία μπορείς να αντιμετωπίσεις μέσω της επαφής σου με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος που θα σε βοηθήσουν να δεις πιο καθαρά την πραγματικότητα.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 24.07.2024 έως 30.07.2024
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)
Ο Πλούτωνας, Ομοζώδια καμάρια της καρδιάς μου, είναι ο μπαμπάς μας ο αστρολογικός και η μεγαλύτερη δύναμη στο σύμπαν σε ό, τι αφορά πλανητικές ενέργειες. Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας ...
 • Ποτέ δεν μπορούσες να καταλάβεις γιατί πρέπει να αισθάνεται κάποιος/α άσχημα με το να είναι εγωιστής και να λέει φωναχτά «Θέλω!». Ποτέ σου δεν είχες τέτοια ενοχικά σύνδρομα. Όμως επειδή γύρω σου αφθονούν εκείνοι/ες που ζουν και αναπνέουν γιʼ αυτά. Οπότε ετοιμάσου για σφοδρές συγκρούσεις!
 • Ιούλιος

  Μολονότι βρισκόμαστε μες στην κάψα του καλοκαιριού, ο Ιούλιος αρχίζει για σένα δυναμικά και εξελίσσεται ιδιαίτερα παραγωγικά, αγαπημένε μας Σκορπιέ.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Στον φιλικό σου Καρκίνο, ζώδιο που αποτελεί το πεδίο εκείνο του ωροσκοπίου σου που μιλά για την εξέλιξη και την επέκτασή σου, βρίσκεται η Αφροδίτη αλλά και ο Ήλιος και από εκεί σχηματίζουν τη μία μετά την άλλη θαυμάσιες όψεις με τον Κρόνο, τον Ουρανό αλλά και τον Ποσειδώνα. Είναι μια αστρολογική αλληλουχία όψεων που θα σε φέρει πιο κοντά σε σχέδια και όνειρα που αφορούν ίσως την επέκταση των γνώσεων και της δράσης σου ακόμα και στο εξωτερικό, σε ταξίδια αλλά και σε μια μεγάλη αλλαγή σχετικά με ένα πατρικό οίκημα ή κάτι που αφορά στον τόπο καταγωγής σου. Το ένα πρόβλημα που υπάρχει και που είναι ευτυχώς παροδικό δεν είναι άλλο από τον Άρη: ο Άρης βρίσκεται στον Ταύρο, ακριβώς απέναντί σου, ταλανίζοντας τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σου ή έναν γάμο. Ο σύντροφός σου παρουσιάζεται ίσως εριστικός απέναντί σου, αμέτοχος στα όνειρα και στις επιθυμίες σου και ίσως και πολέμιος αυτών σε κάποιες στιγμές. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί γύρω στα μέσα του μήνα, όταν ο Άρης θα συναντηθεί σε σύνοδο με τον Ουρανό. Εκεί τα πράγματα μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν ανεξέλεγκτα και να υπάρξει μια έντονη, απρόβλεπτη κρίση που να επιφέρει ακόμα και ρήξη μιας συνεργασίας ή, αν μιλάμε για γάμο, έναν άσχημο χωρισμό. Το τρίγωνο του πολεμικού Άρη με τον Ποσειδώνα μαλακώνει τα πράγματα λίγες μέρες μετά, ιδίως εάν επιλέξεις την ενσυναίσθηση και την τρυφερότητα και αφήσεις κάτω το τσεκούρι του πολέμου. Η καριέρα σου σε απασχολεί επίσης αρκετά – στον χώρο αυτό βρίσκεται ο Ερμής, με πολύ βοηθητικές όψεις, ενώ περνά στις 11 και η Αφροδίτη εκεί. Μπορεί να φορτώνεσαι επιπλέον αρμοδιότητες ή ένα project επαγγελματικό να σου φαίνεται βουνό, αλλά ταυτόχρονα ξεχωρίζεις με τον πιο θετικό τρόπο. Παρά τις επιπλέον ευθύνες, αναγνωρίζεται η δουλειά και η αξία σου!

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)
  2 Ιουλίου 2024
  -Ερμής 29° 56’ Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 29° 56’ Ιχθύων
  3 Ιουλίου 2024
  -Αφροδίτη 19° 25’ Καρκίνου τρίγωνο με Κρόνο 19° 25’ Ιχθύων
  -Ερμής 1° 20’ Λέοντα αντίθεση με Πλούτωνα 1° 20’ Υδροχόου
  5 Ιουλίου 2024
  -Άρης 19° 24’ Ταύρου εξάγωνο με Κρόνο 19° 24’ Ιχθύων
  8 Ιουλίου 2024
  -Αφροδίτη 26° 03’ Καρκίνου εξάγωνο με Ουρανό 26° 03’ Ταύρου
  -Ερμής 9° 50’ Λέοντα εξάγωνο με Δία 9° 50’ Διδύμων
  10 Ιουλίου 2024
  -Ήλιος 19° 19’ Καρκίνου τρίγωνο με Κρόνο 19° 19’ Ιχθύων
  11 Ιουλίου 2024
  -Αφροδίτη 29° 55’ Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 29° 55’ Ιχθύων
  12 Ιουλίου 2024
  -Αφροδίτη 1° 07’ Λέοντα αντίθεση με Πλούτωνα 1° 07’ Υδροχόου
  15 Ιουλίου 2024
  -Σύνοδος Άρη και Ουρανού 29° 26’ Ταύρου
  18 Ιουλίου 2024
  -Ήλιος 26° 26’ Καρκίνου εξάγωνο με Ουρανό 26° 26’ Ταύρου
  20 Ιουλίου 2024
  -Άρης 29° 51’ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 29° 51’ Ιχθύων
  22 Ιουλίου 2024
  -Αφροδίτη 12° 31’ Λέοντα εξάγωνο με Δία 12° 31’ Διδύμων
  Ερμής 26° 33’ Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό 26° 33’ Ταύρου
  21 Ιουλίου 2024
  -Ήλιος 29° 49’ Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 29° 49’ Ιχθύων
  22 Ιουλίου 2024
  -Άρης 0° 54’ Διδύμων τρίγωνο με Πλούτωνα 0° 54’ Υδροχόου
  23 Ιουλίου 2024
  -Ήλιος 0° 52’ Λέοντα αντίθεση με Πλούτωνα 0° 52’ Υδροχόου
  26 Ιουλίου 2024
  -Ήλιος 3° 37’ Λέοντα εξάγωνο με Άρη 3° 37’ Διδύμων

  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  06/07/2024, ώρα Ελλάδας 01:57, στις 14° 23’ του Καρκίνου
  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  21/07/2024, ώρα Ελλάδας 13:16 29°, στις 08’ του Αιγόκερω (Supermoon)

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2024
  Σε άγνωστα νερά
  Το 2024 μοιάζει να είναι μία χρονιά που θα μπορούσε να χωριστεί σε δύο κομμάτια, το πρώτο μισό μέχρι το τέλος του Μαΐου και το επόμενο κομμάτι από εκεί και μέχρι το τέλος του έτους.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!


  Στο πρώτο μισό της χρονιάς, ο Δίας θα βρίσκεται στον Ταύρο, και μάλιστα θα συναντήσει και τον Ουρανό στον Απρίλιο του 2024, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό κλίμα αλλαγών, εξελίξεων και προοπτικών για τη ζωή σου μέσα από τις διαπροσωπικές σχέσεις. Θα βρεθείς αντιμέτωπος/η με εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, αφού είναι πιθανό να γίνεται το επόμενο βήμα στη σχέση σου, ακόμα και αν κάτι τέτοιο προκαλείται από την επιθυμία της άλλης πλευράς. Ίσως να προκύψει μία νέα γνωριμία την οποία δεν μπορείς να αφήσεις στο περιθώριο, να έρθεις αντιμέτωπος/η με ένα πρόσωπο που μοιάζει να είναι σε θέση να ανακατέψει την τράπουλα των επιλογών που έχεις κάνει μέχρι σήμερα. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να προχωρήσεις σε μία μετακόμιση η οποία μοιάζει απαραίτητη, είτε επειδή θέλεις να δώσεις μία ευκαιρία στη σχέση σου, είτε επειδή χρειάζεται να είσαι πιο κοντά στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.
  Το δεύτερο κομμάτι του έτους μοιάζει να είναι περισσότερο προσανατολισμένο προς τον τομέα των επαγγελματικών σου θεμάτων. Μπορεί να χρειαστεί να εργαστείς με μεγαλύτερη ζήλο και για περισσότερο χρόνο πάνω στο αντικείμενο της απασχόλησης σου ή να προκύψει η προοπτική μίας δεύτερης δουλειάς που θα μπορούσε να συνεισφέρει στην ανάγκη σου για οικονομική σταθερότητα. Ίσως πάλι να έχει προκύψει μία συνεργασία με ένα άτομο που δε γνωρίζεστε και πολύ καλά, με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητο να δοθεί κάποιος χρόνος για να μπορέσετε να μιλήσετε την ίδια γλώσσα. Τέλος, στον προσωπικό τομέα, η απόκτηση ενός παιδιού είναι ένα στοίχημα για εσένα, αφού μπορεί να δυσκολεύει τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και προθέσεις.

  Κεφάλαιο Δίας
  Ο Δίας θα παραμείνει στον Ταύρο και 7ο Ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 25 Μαΐου, προσφέροντας σου την ευκαιρία να δημιουργήσεις κάτι σταθερό στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα μπορούσες να προχωρήσεις σε μία δέσμευση που αποτελεί μία καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να πατήσεις καλύτερα στα πόδια σου, να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια στην προσωπική σου ζωή. Ένας γάμος τη συγκεκριμένη περίοδο φαίνεται να αποτελεί την ευκαιρία για να βρεις λύσεις και σε πρακτικά ζητήματα της ζωής σου, να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που μπορεί να φέρνει καλύτερες οικονομικές συνθήκες στη ζωή σου. Μία επαγγελματική συνεργασία μοιάζει μία πολύ καλή ευκαιρία για να ενωθείς με ένα άτομο ή έναν οργανισμό που θα μπορούσε να σε εξασφαλίσει, να σε βάλει σε ένα περιβάλλον που θα νιώσεις πολύ καλύτερα σε σχέση με αυτό που υπήρχε στη ζωή σου μέχρι σήμερα. Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στον Ταύρο τον Απρίλιο μοιάζει να κινητοποιεί και να ταρακουνά τις εξελίξεις, να προσθέτει ταχύτητα στις αποφάσεις σου και να σε ρίχνει με φόρα σε μία νέα πραγματικότητα η οποία θα αποτελέσει το νέο σου σπιτικό. Αν αυτό το γεγονός σημαίνει πως φεύγεις από ένα σύστημα που δε σε εκφράζει πλέον, τότε φρόντισε να αποδεσμευτείς γρήγορα και πλήρως, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως δε θα μπορέσεις να διατηρήσεις όλα τα κεκτημένα σου. Η πραγματική σου ανάγκη και ευκαιρία βρίσκεται κάπου μακριά, εκεί που θα μπορέσεις να δεις το μέλλον μέσα από μία διαφορετική ματιά.
  Η είσοδος και παραμονή του Δία στους Διδύμους από τις 25 Μαΐου σηματοδοτεί την έναρξη μίας περιόδου κατά τη διάρκεια της οποίας θα χρειαστεί να ασχοληθείς επισταμένα με ζητήματα οικονομικού περιεχομένου. Μπορεί να έχεις μία θέση εργασίας που σε κάνει να ασχολείσαι με την επένδυση πόρων σε νέες ευκαιρίες και συστήματα, να χρειαστεί να εκπαιδευτείς πάνω στα καινούργια δεδομένα της τεχνολογίας ώστε να κατανοήσεις που κρύβονται οι πραγματικές ευκαιρίες κέρδους. Ίσως πάλι να εργάζεσαι πάνω σε δύο αντικείμενα οπότε να έχεις έσοδα από δύο πλευρές, κάτι που όμως σημαίνει πως θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η, γιατί υπάρχουν παγίδες εξόδων που δεν έχεις δει με την πρώτη ματιά. Στον ερωτικό τομέα, η σεξουαλική σου χημεία με ένα πρόσωπο είναι παρούσα και μπορεί να αποτελεί την ευκαιρία για να νιώσεις πολύ νεότερος/η σε σχέση με την ηλικία σου, να ανακαλύψεις εκ νέου την ευχαρίστηση της σχέσης με ένα πρόσωπο που καταφέρνει να διεγείρει τόσο το μυαλό όσο και το σώμα σου.

  Κεφάλαιο Κρόνος
  Η παραμονή του Κρόνου στους Ιχθείς και 5ο Ηλιακό σου οίκο για όλο το 2024 φαίνεται να δημιουργεί την ευκαιρία να προχωρήσεις σε ουσιαστικές κινήσεις στην ερωτική σου ζωή. Καλείσαι να φέρεις σε επαφή τον ερωτικό ενθουσιασμό με τις προοπτικές σχετικά με το μέλλον και να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες ανάμεσα στις δύο παραπάνω καταστάσεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως είσαι έτοιμος/η να προχωρήσεις παρακάτω μία σχέση που υπάρχει στη ζωή σου, να κάνεις το επόμενο βήμα που εμπεριέχει την έννοια της απόκτησης απογόνων. Ίσως πάλι να έρχεσαι σε μεγαλύτερη επαφή με τα παιδιά σου και να βρίσκεσαι στη διαδικασία να βρείτε από κοινού φόρμουλες επικοινωνίας και συνεννόησης ώστε να μπορέσετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που βρίσκονται μπροστά σας. Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να προσγειώσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου μέσα από τη διαμόρφωση ενός πλάνου που θα σε βοηθήσει να σταθείς καλύτερα στα πόδια σου, να ασχοληθείς με ένα αντικείμενο που ταιριάζει με τα ταλέντα και τις κλίσεις σου και να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να δημιουργήσεις κάτι πολύ όμορφο πατώντας πάνω στις δυναμικές σου και γνωρίζοντας πολύ καλά πώς να προσγειώσεις τα όνειρα και να τα μετατρέψεις σε πρακτικές φιλοδοξίες.

  Κεφάλαιο εκλείψεις
  Η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη του έτους στις 25 Μαρτίου στην 5η μοίρα του Ζυγού θα μπορούσε να αναταράξει τις ισορροπίες στη ζωή σου, αφού πιθανό να δημιουργεί ένα έντονο παρασκήνιο. Καλείσαι να είσαι προσεκτικός/η με ανθρώπους που δε γνωρίζεις και πολύ καλά, με άτομα που έχουν βαλθεί να αναταράξουν τα δεδομένα που θέλεις να διατηρήσεις σε ισορροπία. Ίσως να υπάρχει επικοινωνία και επαφή με άτομα που έρχονται από το παρελθόν και αυτό να είναι κάπως επικίνδυνο, αφού δεν μπορείς να γνωρίζεις με ποιο τρόπο αυτή η πράξη θα μπορούσε να δημιουργήσει ρήγματα στις υπάρχουσες διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν πάλι υπάρχει ένα θέμα που θα πρέπει να συζητηθεί μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, τότε φρόντισε να διατηρήσεις τις αποστάσεις, να παραμείνεις σιωπηλός/η εκεί που θα χρειαστεί και να αποφύγεις τις μεγάλες δηλώσεις που είναι σε θέση να φέρουν στην επιφάνεια κάτι που δεν είναι ακόμα η κατάλληλη ώρα να αρχίσει να ξετυλίγεται. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί, στις 8 Απριλίου στη 19η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, τον Χείρωνα και το Βόρειο Δεσμό θα μπορούσε να αποτελεί την έναρξη μίας νέας κατάστασης στον τομέα της εργασιακής καθημερινότητας. Θα κληθείς να εξηγήσεις τους λόγους για τους οποίους θέλεις να αλλάξει κάτι, να κλείσεις τις ανοικτές εκκρεμότητες ώστε να μην υπάρχουν στοιχεία που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση των ενστάσεων που κάποιοι έχουν απέναντι σου και να λειτουργήσεις γνωρίζοντας πως δεν είναι απαραίτητο να συγκρουστείς. Μπορεί να προκληθείς για να λάβει χώρα κάτι τέτοιο, να θελήσεις να εκραγείς απέναντι σε συμπεριφορές ανθρώπων που λειτουργούν με τρόπο που δεν μπορείς να διαχειριστείς, να προσπαθήσεις να σπάσεις κάποιες συμφωνίες που αρχίζουν να σε προβληματίζουν και να σε δυσκολεύουν. Τέλος, καλό θα ήταν να φροντίσεις την υγεία σου, να προστατέψεις τον οργανισμό σου από υπερβολές και παρασπονδίες που είναι σε θέση να προκαλέσουν προβλήματα τα οποία θα χρειαστούν αρκετή προσπάθεια για να ξεπεραστούν.
  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη της 18ης Σεπτεμβρίου στην 25η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε τετράγωνο με τον Δία από τους Διδύμους που φαίνεται να επηρεάζει κατά κύριο λόγο την ερωτική σου ζωή. Μία νέα γνωριμία μπορεί να σε γεμίσει με αισιοδοξία και ευχαρίστηση, επειδή φαίνεται ικανή να σε κάνει να αποδράσεις από τη σύγχρονη πραγματικότητα. Έχεις την ανάγκη να ονειρευτείς και να ζήσεις πέρα από το σύνηθες πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείσαι, να κάνεις όνειρα για το αύριο βασιζόμενος/η σε ένα πρόσωπο που θα παραμείνει κοντά σου και μπορείς να το εμπιστευτείς. Ίσως πάλι να έρχεται στην επιφάνεια ένα θέμα που αφορά την υπάρχουσα σχέση σου, κάτι που μοιάζει να λειτουργεί αφυπνιστικά για εσένα, αλλά παράλληλα δεν μπορεί να σου προσφέρει και την απαραίτητη ενέργεια ώστε να προχωρήσεις παρακάτω. Τέλος, η διαδικασία απόκτησης ενός παιδιού θα μπορούσε να γίνει μία πράξη που βασίζεται κατά κύριο λόγο στο μυαλό σου, αφού δεν υπάρχουν σωματικά προβλήματα και όρια που δυσκολεύουν αυτή τη διαδικασία, αλλά όλα τα εμπόδια βρίσκονται μέσα στο μυαλό σου. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 2 Οκτωβρίου στη 10η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο φαίνεται να τονίζει τις δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα και να σε βάζει στη διαδικασία να κρίνεις πιο προσεκτικά τη σχέση σου με συναδέλφους και συνεργάτες. Καλείσαι να αποφασίσεις αν θα πρέπει να θυσιάσεις την προσωπική ελευθερία στο βωμό της διατήρησης μίας θέσης εργασίας την οποία έχεις ανάγκη από οικονομικής απόψεως. Ίσως να υπάρχουν εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή που υπαγορεύουν την απαίτηση να αποφύγεις τις παράτολμες και βιαστικές κινήσεις στον εργασιακό στίβο. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να εστιάσεις στον τομέα της εκπαίδευσης ώστε να καταφέρεις να δημιουργήσεις μία πολύ καλύτερη βάση για τον εαυτό σου με στόχο να πατήσεις καλά στα πόδια σου και να ανέβεις στον τομέα της καριέρας στο μέλλον. Τέλος, φρόντισε την υγεία σου και προσπάθησε να δεις τα σημάδια που μπορεί να δηλώνουν πως είναι καιρός να κάνεις κάτι ώστε να κόψεις τις κακές συνήθειες από τη ζωή σου.

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός
  Η παραμονή του Βόρειου Δεσμού στον Κριό και 6ο Ηλιακό σου οίκο για όλο το 2024 σηματοδοτεί την ευκαιρία σου να προχωρήσεις σε κινήσεις εξυγίανσης της καθημερινότητας σου. Μπορεί να χρειαστεί να εστιάσεις έντονα στον τομέα της εργασιακής καθημερινότητας με στόχο να απομακρύνεις από κοντά σου ανθρώπους που λειτουργούν με τοξικό για εσένα τρόπο. Μπορεί να θελήσεις να λάβεις απόσταση από ένα επαγγελματικό περιβάλλον που σε κάνει να βγάζεις στην επιφάνεια τον ανταγωνιστικό σου εαυτό, που σε κάνει να χάνεις εύκολα την υπομονή σου και να κρίνεις με άδικο τρόπο τους γύρω σου ανθρώπους. Μπορεί τέλος να ξεκινάς μία νέα δουλειά και να χρειαστεί να δώσεις μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια των διαπροσωπικών σχέσεων, αφού είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν κόντρες με πρόσωπα που δε χρειάζεται να έχεις απέναντι σου. Στον τομέα της υγείας σου, καλό θα ήταν να φροντίσεις το σώμα σου, να προσπαθήσεις να εντάξεις στη ζωή σου αθλητικές δραστηριότητες που σε βοηθούν να διαθέτεις αντοχή αλλά και ικανότητα να ξεπερνάς τις δυσκολίες και τα εμπόδια που είναι γύρω σου. Τέλος, καλό θα ήταν να δώσεις βάση στον τρόπο που διαχειρίζεσαι την καθημερινότητα σου. Κάποιες αποφάσεις χρειάζεται να λαμβάνονται πολύ πιο γρήγορα, να είναι άμεσες και τελεσίδικες, να μη δίνεις το λάθος μήνυμα στους γύρω σου πως διστάζεις και δεν είσαι σε θέση να ορίσεις την κατεύθυνση που θα λάβει η ζωή σου. Σε περίπτωση διλημμάτων και αναποφιαστικότητας, να έχεις κατά νου πως μπορεί να βαραίνει το κεφάλι σου και να έχεις συχνούς πλέον πονοκεφάλους.

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Γοητεία είναι η λεξη που χαρακτηρίζει τη Σκορπίσια προσωπηκότητα.στο τομέα των σχέσεων. Θυμήσου ότι το φίδι είναι ένα από τα σύμβολα του ζωδίου σου.Θυμήσου την εικόνα του γητευτή των φιδιών. Παίζοντας το φλάουτό του, το φίδι σηκώνεται από το καλάθι σε τέλεια ισορροπία και με εξαιρετική χάρη στο λίκνισμά του. Ποιός υπνωτίζει τον άλλο; Ο γητευτής, ή το φίδι; Αυτό αποτελεί και το μυστήριο των σχέσεων σου. Τα αισθήματά σου είναι ακραία και η γκάμα τους περιέχει αφοσίωση, αποστροφή, αγάπη, μίσος. Το πάθος των αντιδράσεών σου, που είναι εμφανές ακόμα και σε καθημερινές σχέσεις, είναι το δώρο που απέκτησες με τη γέννησή σου. Άπαξ και αποφασίσεις ότι θα δεθείς με κάποιον οι δεσμός που δημιουργείς είναι τόσο βαθύς που μετατρέπεται σε δεσμούς αίματος. Αυτό βεβαίως έχει και μια σκοτεινή πλευρά όταν δεν συμφωνηθούν από την αρχή κιόλας τα όρια μεταξύ σας. Η αφοσίωση εύκολα μεταμορφώνεται σε αυτοκαταστροφική κτητικότητα και ο έρωτας βρίσκεται μεσοτοιχία με τη παθολογική ζήλεια. Σαν Σκορπιός μπορείς να μεταμορφώσεις οτιδήποτε και οποιονδήποτε μπει στη ζωή σου. Στη συμβίωσή σου με κάποιον, ή στο γάμο ξέρεις ότι η πίστη, το γυμνό συναίσθημα, η οικειότητα, η εμπιστοσύνη και ο αγώνας για τους κοινούς στόχους είναι αδιαπραγμάτευτες αρετές που πρέπει να μοιράζεσαι με τον Άλλο. Η δέσμευση είναι τόσο σημαντική για σένα που μοιάζει σχεδόν με άτυπο επαγγελματικό συμβόλαιο με κανόνες, ρήτρες, ποινές και μπόνους. Κι εδώ έρχονται πάλι στο προσκήνιο οι δικές σου ανασφάλειες. Ο φόβος της εγκατάλειψης, η αγωνία μη προδοθείς και η έμφυτη καχυποψία σου είναι αγκάθια που πρέπει να βγάλεις από πάνω σου για να απολαύσεις τη σχέση. Η τρυφερότητά σου για τον σύντροφό σου είναι απεριόριστη, αλλά θα πρέπει να μάθεις τη σημασία της υποχωρητικότητάς και της ανοχής στις ανθρώπινες αδυναμίες που έχει ο σύντροφός σου, ώστε το σπίτι σου να γίνει το ειρηνικό και ασφαλές καταφύγιο που ονειρεύεσαι. Μη ξεχνάς επίσης ότι η μυστικοπάθεια, δηλαδή το να μην εξωτερικεύεις τα παράπονά σου, τις αντιρρήσεις σου, τις ανάγκες σου, μπορεί να γίνει μπούμεραγκ στις στενές σου σχέσεις. Η φράση «συγχώρεσε, ξέχνα και προχώρα» είναι ένα αξίωμα που δεν πρέπει να ξεχνάς ποτέ.

 • Ελένη Μενεγάκη

έχουν γενέθλια 283 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ολυμπία, Άννα, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...