παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 27.11.2023 έως 03.12.2023
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε απασχολεί έντονα ως προς τα οικονομικά δεδομένα της ζωής σου, να σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς με κάποια θέματα που σε ενοχλούν και δε θέλεις να συνεχίσεις να τα ακολουθείς χωρίς να έχεις τη δυνατότητα να τα αλλάξεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Η παραπάνω πρόταση θα μπορούσε να βρει εφαρμογή σε κάποια υποχρέωση που έχεις αναλάβει και την οποία δεν μπορείς να συνεχίσεις να επιτελείς, αφού θεωρείς πως δεν επιφέρει κάποιο ουσιαστικό όφελος για εσένα. Ίσως αυτό να σημαίνει πως είσαι πρόθυμος/η να διακόψεις αυτή τη συνήθεια, να απομακρυνθείς από τη συμμετοχή σου σε μία ομάδα στην οποία δε βλέπεις να υπάρχουν πλέον ορατά σημάδια σύνδεσης με τα υπόλοιπα μέλη. Ίσως πάλι να θελήσεις να κυνηγήσεις κάποια χρέη που έχουν τρίτοι προς εσένα με στόχο να κλείσεις τους ανοικτούς λογαριασμούς και να σταματήσεις να σέρνεσαι πίσω από τις διαθέσεις τρίτων σχετικά με το κατά πόσο θα παραμείνουν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 29.11.2023 έως 05.12.2023
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)
Ο μήνας οδεύει προς το τέλος του γιορτινός και λαμπερός, το τέλειο προοίμιο για τον Δεκέμβριο των Χριστουγέννων και των μεγάλων απολογισμών της χρονιάς. Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με ...
 • Από τη στιγμή που οι οικονομικές σου δυνατότητες έχουν περιοριστεί στη διαδρομή «Παίρνω λεφτά – Ξοδεύω λεφτά» για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες του σπιτιού/της οικογένειας/της στοιχειώδους αυτονομία σου, είναι λες και κάποιος σκέπασε με λινάτσα όλα τα φωτεινά σημεία του μυαλού σου και δεν μπορείς να κάνεις μια (έστω μια ρε γαμώτο) αισιόδοξη πρόβλεψη για το μέλλον… Κατάρα στο λαδέμπορα (που έλεγε και η Μαλβίνα)!
 • Δεκέμβριος

  Το τελευταίο μήνυμα του 2023 προς εσένα, το παιδί του Πλούτωνα, είναι ουσιαστικά μια ερώτηση: «Γιατί αναλώνεσαι σε σενάρια καταστροφής κι εκδίκησης όταν, πάρα πολύ απλά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη γοητεία σου;» - κι αυτό, να πω την αλήθεια, είναι και δική μας απορία, Σκορπιέ.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Μετά από ένα πάρα πολύ μεγάλο διάστημα πίεσης και εντάσεων, ο Δεκέμβριος ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο φιλικό σου Αιγόκερω αλλά, κυρίως, με την πανηγυρική είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου. Η είσοδος της Αφροδίτης, του πλανήτη της αρμονίας και της συντροφικότητας, στο ζώδιό σου έρχεται για να εξομαλύνει καταστάσεις πυρηνικές (ελέω Ουρανού στον τομέα των σχέσεών σου!)  και να σου χαρίσει στιγμές αρμονίας. Με εξαίρεση τις μέρες γύρω από το χειμερινό Ηλιοστάσιο στις 21/12 που το κλίμα είναι κάπως ηλεκτρισμένο, θα έλεγα ότι ολόκληρος ο Δεκέμβριος  προσφέρεται για να διεκδικήσεις τους στόχους σου με όπλο τη γοητεία σου και το μαγνητισμό που εκπέμπεις στους άλλους. Τα οικονομικά, ωστόσο, με τον Άρη στον αντίστοιχο τομέα του ωροσκοπίου σου, σε απασχολούν αρκετά έντονα και ψάχνεις τρόπους καλύτερης διαχείρισης τους. Πρέπει να «μπλοκάρεις» λίγο τον παρορμητισμό του Άρη ενώ χρειάζεται να κρατήσεις τον δυναμισμό και τη διεκδίκηση από τα χαρακτηριστικά του πλανήτη. Πρέπει να επιστρατεύσεις τη λογική σου ώστε να μην παρασυρθείς από το συναίσθημα και κάνεις παρορμητικές κινήσεις – και σε αυτό, ανάδρομος ή όχι, θα σε βοηθήσει ο Ερμής από τον λογικό, συγκροτημένο Αιγόκερω. Η Νέα Σελήνη στις 13/12 στον τομέα αυτό φέρνει κάποιες ιδέες για νέα ξεκινήματα. Κάποιες επικοινωνίες και μετακινήσεις συναντούν καθυστερήσεις αλλά εσύ πρέπει να ακολουθήσεις την ροή των πραγμάτων γνωρίζοντας ότι πολλές φορές τα εμπόδια εξελίσσονται σε κάτι καλύτερο που δεν το αντιλαμβανόμαστε εξ’ αρχής.  
  Η ομάδα του Stardome σού εύχεται ολόψυχα να περάσεις υπέροχες γιορτές έχοντας κοντά σου όποιους κι όσους αγαπάς και το 2024 να είναι μια χρονιά εκπλήρωσης, έρωτα και μαγείας!

   

   Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…(ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)
  2 Δεκεμβρίου 2023
  Ερμής 1° 13’ Αιγόκερω εξάγωνο με Κρόνο 1° 13’ Ιχθύων
  3 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 28° 34’ Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 28° 34’ Αιγόκερω
  5 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 1° 22’ Σκορπιού τρίγωνο με Κρόνο 1° 22’ Ιχθύων
  7 Δεκεμβρίου 2023
  Ερμής 06° 29’ Αιγόκερω τρίγωνο με Δία 06° 29’ Ταύρου
  9 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 6° 20’ Σκορπιού αντίθεση με Δία 6° 20’ Ταύρου
  11 Δεκεμβρίου 2023
  Ερμής 8° 18’ Αιγόκερω εξάγωνο με Αφροδίτη 8° 18’ Σκορπιού
  16 Δεκεμβρίου 2023
  Ήλιος 24° 55’ Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 24° 55’ Ιχθύων
  18 Δεκεμβρίου 2023
  Ανάδρομος Ερμής 5° 51’ Αιγόκερω τρίγωνο με Δία 5° 51’ Ταύρου
  21 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 19° 40’ Σκορπιού αντίθεση με Ουρανό 19° 40’ Ταύρου
  Ανάδρομος Ερμής 2° 23’ Αιγόκερω εξάγωνο με Κρόνο 2° 23’ Ιχθύων
  22 Δεκεμβρίου 2023
  Σύνοδος Ήλιου και Ερμή ανάδρομου 00° 40’ Αιγόκερω
  24 Δεκεμβρίου 2023
  Ήλιος 2° 38’ Αιγόκερω εξάγωνο με Κρόνο 2° 38’ Ιχθύων
  25 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 25° 00’ Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 25° 00’ Ιχθύων
  27 Δεκεμβρίου 2023
  Ανάδρομος Ερμής 25° 01’ Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 25° 01’ Ιχθύων
  Ήλιος 5° 36’ Αιγόκερω τρίγωνο με Δία 5° 36’ Ταύρου
  28 Δεκεμβρίου 2023
  Άρης 25° 02’ Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 25° 02’ Ιχθύων
  29 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 29° 16’ Σκορπιού εξάγωνο με Πλούτωνα 29° 16’ Αιγόκερω
  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  13/12/2023, στις 13:31 ώρα Ελλάδας στις 20° 40’ του Τοξότη
  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  27/12/2023, στις 02:33 ώρα Ελλάδας στις 04° 58’ του Καρκίνου

 • 2023

  Και τώρα οι δυο σας

  Το 2023 μοιάζει να είναι μία ιδιαίτερα έντονη χρονιά, αφού καλείσαι να αποδείξεις όλα όσα έμαθες την τελευταία τριετία, μετά τη διέλευση του Κρόνου από τον Υδροχόο που ολοκληρώνεται στις 7 Μαρτίου του συγκεκριμένου έτους. Καταρχάς, θα έχεις την εύνοια του Δία από τον Ταύρο από τις 16 Μαΐου και μέχρι το τέλος της χρονιάς, κάτι που φαίνεται να δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να δημιουργήσεις διαπροσωπικές σχέσεις που βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και ταύτιση. Θα μπορούσες να βρεις το ιδανικό έτερο ήμισυ και να προχωρήσετε μαζί παρακάτω ή αν το έχεις βρει να κάνεις το επόμενο βήμα της επισημοποίησης της συγκεκριμένης σχέσης. Ίσως πάλι να είναι εύκολο να αποδράσεις από μία σχέση που έχει βαλτώσει, γιατί μπαίνει ένα τρίτο πρόσωπο μέσα σε αυτή και φαίνεται να παρασύρει στο διάβα της ότι βρει και μοιάζει να είναι παρατημένο και νεκρό. Στον επαγγελματικό τομέα, μοιάζει να μπορείς να δημιουργήσεις συνδέσεις που σε βοηθούν ώστε να αισθανθείς μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια, ενώ μπορεί να σου προσφέρεται ένας ρόλος που ταιριάζει πολύ περισσότερο με τη δυναμική σου. Όλα τα παραπάνω θα γίνουν περισσότερο έντονα κοντά στις περιόδους των εκλείψεων (Μάιος και Νοέμβριος), όταν και θα συνειδητοποιείς πως η δυναμική που έχει μαζευτεί, χρειάζεται να εκτονωθεί με κινήσεις που μπορεί να μοιάζουν ανατρεπτικές και ιδιαίτερα εντυπωσιακές.
  Το 2023 θα σε βάλει μπροστά σε καρμικές προκλήσεις εύρεσης της ευτυχίας, αρκεί να έχεις κατανοήσει πως όσο διατηρείς στη ζωή σου ότι μοιάζει να έχει σαπίσει ή ακόμα και πεθάνει, είναι μία πράξη αποδοχής της ήττας σου απέναντι στην αναζήτηση ενός υγιούς μέλλοντος. Έχεις το κουράγιο να προχωρήσεις σε μία τέτοια επανεκκίνηση μετά την τελευταία τριετία που άλλαξε τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή;

  Κεφάλαιο Δίας
  Ο Δίας θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 16 Μαΐου, προσθέτοντας ταχύτητα και δράσεις στην καθημερινότητα σου. Μπορεί να αυξάνονται οι εργασιακές σου υποχρεώσεις, να χρειαστεί να βάλεις σε τάξη τις εκκρεμότητες, να φροντίσεις να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν και δεν μπορούν να συνεχίσουν να σέρνονται πίσω σου. Ίσως πάλι να αναλαμβάνεις και μία δεύτερη δουλειά, κάτι που μοιάζει εποχικό και ικανό να σε βοηθήσει να νιώσεις μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια, να πατήσεις καλύτερα στα πόδια σου. Παράλληλα, μπορείς να έρθεις σε επαφή με αρκετό κόσμο και να κάνεις γνωριμίες που θα μπορούσαν να φανούν σημαντικές και χρήσιμες στο άμεσο μέλλον, να ανοίξεις τον κύκλο σου και να φροντίσεις να διαφημίσεις τις ικανότητες σου. Στον τομέα της υγείας, έχεις την ευκαιρία να προσέξεις τη διατροφή σου και να πετάξεις από αυτή ότι είναι περιττό και σε βαραίνει χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Προσπάθησε να εντάξεις και κάποιες αθλητικές δράσεις στη ζωή σου, ώστε να βοηθήσεις το σώμα σου να αποκτήσει μία καλύτερη εικόνα, να μπορείς να κοιτάξεις το είδωλο σου στον καθρέφτη και να μη θέλεις να γυρίσεις το βλέμμα από την άλλη πλευρά.
  Η είσοδος του Δία στον Ταύρο στις 16 Μαΐου, και η παραμονή του μέχρι το τέλος του έτους, φαίνεται να ανοίγει μία πολύ πιο ευνοϊκή για εσένα περίοδο, αφού έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα μπορούσες να συνάψεις μία συνεργασία που είναι σε θέση να αποτελέσει για εσένα το έδαφος πάνω στο οποίο θα χτίσεις την καριέρα σου, να εμπλακείς σε ένα επαγγελματικό αντικείμενο που σου ταιριάζει και μοιάζει σαν να το αναζητούσες αρκετό καιρό. Ίσως πάλι να σου προσφέρεται μία εργασιακή αναβάθμιση, η οποία σαφώς και ακολουθείται από αύξηση της αμοιβής σου, από οικονομικές απολαβές που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε κάποιες αγορές και επενδύσεις που φαίνεται να έχεις ανάγκη. Στον προσωπικό τομέα, μία σχέση μπορεί να προχωρά παρακάτω και να βάζει τα θεμέλια της δέσμευσης ή ακόμα και της δημιουργίας οικογένειας. Αν πάλι η σχέση σου δεν είναι στα καλύτερα της ή είσαι μόνος/η, τότε οι ερωτικές προκλήσεις είναι παρούσες και σε βοηθούν να νιώσεις και πάλι επιθυμητός/η. Είναι καιρός να βάλεις το σεξ σε πρώτη προτεραιότητα και να φροντίσεις να ικανοποιήσεις τις σαρκικές σου επιθυμίες που φαίνεται να χτυπούν κόκκινο.

  Κεφάλαιο Κρόνος
  Ο Κρόνος θα παραμείνει στον Υδροχόο μέχρι τις 7 Μαρτίου, επηρεάζοντας κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του τέλους του τρίτου δεκαημέρου μέσα από δοκιμασίες που έχουν ως στόχο να σε βάλουν στη διαδικασία να κλείσεις ανοικτά κεφάλαια. Μπορεί να θέλεις να αποχωρήσεις από το σπίτι που βρίσκεσαι, να κλείσεις πίσω σου την πόρτα με δύναμη και να αναζητήσεις τη νέα σου εστία. Μπορεί πάλι να συνειδητοποιείς πως δεν μπορείς να συνεννοηθείς με ανθρώπους που κάποτε μοιραζόσουν τον ίδιο τρόπο σκέψης και δράσης, να δυσκολεύεσαι να συνυπάρξεις μέσα στον ίδιο χώρο. Στον επαγγελματικό τομέα, ίσως να λαμβάνεις αποστάσεις από την ομάδα με την οποία συνεργάζεσαι, αφού θεωρείς πως μπορείς να προσφέρεις πολύ περισσότερα σε σχέση με εκείνους. Ίσως πάλι να βιώνεις μία πρωτόγνωρη πίεση από αφεντικά πάνω από το κεφάλι σου, να δυσκολεύεσαι να χωρέσεις μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον που σε εγκλωβίζει και σε κάνει να χάνεις την ανάγκη για να αναλάβεις πρωτοβουλίες. Αν το κεφάλαιο κλείνει, τότε φρόντισε να φύγεις χωρίς να αφήσεις κακές εντυπώσεις πίσω σου, γιατί δεν μπορείς να γνωρίζεις τι επιφυλάσσει το μέλλον.
  Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς στις 7 Μαρτίου και η παραμονή για όλο το έτος θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να κάνεις ουσιαστικά βήματα σταθερότητας στην προσωπική σου ζωή. Μετά από μία περίοδο εντάσεων και αναταράξεων, έχεις την ευκαιρία να βρεις ένα άτομο που συνεννοείστε και μπορείτε να μιλήσετε την ίδια γλώσσα σχετικά με τις ερωτικές σας επιθυμίες. Ίσως να προχωράς παρακάτω τη σχέση σου, να δεσμεύεσαι σε αυτή και να συνειδητοποιείς πως έχεις κοντά σου ένα άτομο που μοιάζει να μπορείς να στηριχτείς πάνω του. Ίσως πάλι να καταλαβαίνεις πως έχουν ωριμάσει και οι επιλογές σου ως προς τον/ην κατάλληλο/η σύντροφο να είναι πλέον διαφορετικές, να επιλέγεις ανθρώπους που μέχρι πριν από κάποια χρόνια δε θα μπορούσες ούτε να κοιτάξεις. Αν πάλι έχεις παιδιά, τότε η σχέση σου μαζί τους αλλάζει και μπορεί να βλέπεις πως μεγαλώνουν, πως προχωράνε παρακάτω τη δική τους ζωή σου και εσύ καλείσαι να αναλάβεις ένα διαφορετικό ρόλο μέσα σε αυτό το πλαίσιο. Αν πάλι επιθυμείς να αποκτήσεις παιδί, τότε να γνωρίζεις πως αυτή η διαδικασία δεν είναι κάτι το απλό, αλλά χρειάζεται χρόνο και υπομονή για να γίνει πράξη. Δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι, αλλά να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να θέτεις μακροχρόνια πλάνα, τα οποία μπορούν να γίνουν πράξη εφόσον δείξεις προσήλωση στο στόχο.

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις
  Το πρώτο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στις 20 Απριλίου στην τελευταία μοίρα του Κριού σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να παρατηρήσεις τις συγκρούσεις και διαμάχες μεταξύ ατόμων του ευρύτερου επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Μπορείς να λάβεις πολλά μαθήματα καθώς θα παρατηρείς όσα γίνονται γύρω σου, να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν μέθοδοι αντιμετώπισης των καταστάσεων που δε βασίζονται στην κατά μέτωπο επίθεση, αλλά στη διπλωματική οδό επίλυσης αυτών. Ίσως πάλι να νιώθεις πως έχει μειωθεί η ενέργεια σου, πως δεν έχεις τις αντοχές που περίμενες να βρεις ώστε να αντιμετωπίσεις ανθρώπους που στέκονται απέναντι σου και μοιάζουν έτοιμοι να επιμείνουν για τη δική τους άποψη. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 5 Μαΐου στη 14η μοίρα του ζωδίου σου σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Ουρανό από τον Ταύρο φαίνεται να προκαλεί ισχυρές αναταράξεις στη ζωή των εκπροσώπων του δευτέρου δεκαημέρου. Θα βρεθείς μπροστά σε προκλήσεις τις οποίες μπορεί να μην περιμένεις, καθώς χρειάζεται να απαντήσεις με αμεσότητα και διαφάνεια. Ίσως να πιαστείς στον ύπνο με τα σχέδια της άλλης πλευράς και να χρειαστεί να αναλάβεις άμεση πρωτοβουλία, κάτι που βέβαια κρύβει κινδύνους. Να θυμάσαι πως αν λειτουργήσεις παρορμητικά, μπορεί να έχεις ατυχήματα, να χάσεις τον έλεγχο της κατάστασης και να βρεθείς να αιωρείσαι στο κενό. Από την άλλη πλευρά, έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάτι που ανατρέπει τα δεδομένα και σε βάζει σε θέση οδηγού της κατάστασης, έχοντας την υποχρέωση όμως να συνεχίσεις να λειτουργείς με γνώμονα την προσωπική σου βούληση και χωρίς να φοβάσαι όσα θα συναντήσεις στο δρόμο σου.
  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου στην 21η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που μοιάζει να προκαλεί εργασιακές αναταράξεις στην καθημερινότητα σου. Μπορεί να βιώσεις δύσκολες συνθήκες συνεργασίας και συνεννόησης με ανθρώπους που επιμένουν στις απόψεις τους και λειτουργούν με γνώμονα τη διαφάνεια. Θα χρειαστεί να παρατηρήσεις τις εξελίξεις σε θέματα συνεργασίας και συμπόρευσης ανθρώπων που έχουν την ευθύνη να δημιουργούν ομάδες, με στόχο να λάβεις μαθήματα που θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα το επόμενο χρονικό διάστημα. Στον προσωπικό τομέα, προσπάθησε να κατανοήσεις τις φοβίες και ανασφάλειες της άλλης πλευράς, χωρίς να υψώνεις τείχη και αντιστάσεις που λειτουργούν διχαστικά για τη σχέση σας. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 28 Οκτωβρίου στην 5η μοίρα του Ταύρου σε αντίθεση με τους Ερμή και Άρη από το ζώδιο σου φαίνεται να επηρεάζει έντονα τους/ις εκπροσώπους του πρώτο δεκαημέρου, μέσα από την αίσθηση πως είναι καιρός να κάνεις κάτι ώστε να κινητοποιήσεις τις διαπροσωπικές σχέσεις που παραμένουν εγκλωβισμένες στη γνώριμη συνήθεια. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως προκαλείς το άτομο που έχεις απέναντι σου, πως είσαι διατεθειμένος/η να φέρεις στην επιφάνεια τα κρυφά σου όπλα ώστε να κόψεις τον ομφάλιο λώρο που επιμένει να σε κρατά δέσμιο/α ενός περιβάλλοντος που είναι καιρός να αφήσεις να φύγει από τη ζωή σου. Ίσως πάλι να βιώνεις την απώλεια ενός γνωστού ατόμου, να συνειδητοποιείς πως ο χρόνος περνά και δεν μπορείς να διατηρήσεις στην κατοχή σου ότι θεωρούσες πως θα υπήρχε για πάντα.

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός
  Ο Βόρειος Δεσμός θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τις 17 Ιουλίου, οπότε και αντίστοιχα ο Νότιος Δεσμός στο ζώδιο σου, επηρεάζονται κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου μέσα από την ανάγκη να αφήσεις να φύγει ότι διατηρείς στη ζωή σου και δημιουργεί αγκυλώσεις και προβλήματα. Καλείσαι να εμπιστευτείς την κρίση και τη διάθεση του ανθρώπου που έχεις δίπλα σου, να δημιουργήσεις συνδέσεις που βασίζονται στην αμοιβαία στήριξη και τη διάθεση να μοιραστείς τα κεκτημένα σου. Μπορεί βέβαια να πέφτεις στην παγίδα να τιμωρείς τον εαυτό σου, να δηλητηριάζεις τον εαυτό σου μέσα από δράσεις που θυμίζουν τον παλιό σου εαυτό, την αυτοκαταστροφική σου πλευρά, αφού δεν μπορείς να ανοιχτείς τόσο εύκολα, αφού μοιάζει σχεδόν αδύνατο να επιτρέψεις σε ένα άλλο άτομο να μπει στη ζωή σου. Ίσως πάλι να μαθαίνεις να δημιουργείς επαγγελματικές σχέσεις συνεργασίες με ανθρώπους ή ομίλους που είναι σε θέση να εξασφαλίσουν την οικονομική σου ακεραιότητα, να έρθεις πιο κοντά με την πιθανότητα του να ενταχθείς σε μία ομάδα που θα μπορούσε να αποτελέσει το μελλοντικό σου ασφαλές επαγγελματικό περιβάλλον ή ακόμα και σπίτι. Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Κριό, και του Νότιου Δεσμού στο Ζυγό, στις 17 Ιουλίου φαίνεται να μετατοπίζει το ενδιαφέρον από τις άμεσες διαπροσωπικές σου σχέσεις και να σε βάζει στη διαδικασία να παρατηρήσεις καλύτερα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Ίσως να χρειαστεί να λάβεις μέρος σε ένα ευρύτερο περιβάλλον μέσα στο οποίο καλείσαι να τιθασεύσεις τους προσωπικούς σου εγωισμούς και να χωρέσεις την αλαζονεία σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να υπομείνεις συμπεριφορές ανθρώπων που λειτουργούν αρχηγικά και κυριαρχικά, θέλοντας να λάβεις ουσιαστικά μαθήματα, να παρατηρήσεις και να φροντίσεις να αντιγράψεις κάποιες συμπεριφορές που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο άμεσο μέλλον. Τέλος, είναι καιρός να ασχοληθείς και με την υγεία σου, να φροντίσεις τον εαυτό σου, να προσέξεις τη διατροφή σου, να εντάξεις στη ζωή σου δραστηριότητες που σε βοηθούν να νιώθεις ανάλαφρα και πολύ καλύτερα σε σχέση με το χρόνο που περνά από πάνω σου.

   

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Γοητεία είναι η λεξη που χαρακτηρίζει τη Σκορπίσια προσωπηκότητα.στο τομέα των σχέσεων. Θυμήσου ότι το φίδι είναι ένα από τα σύμβολα του ζωδίου σου.Θυμήσου την εικόνα του γητευτή των φιδιών. Παίζοντας το φλάουτό του, το φίδι σηκώνεται από το καλάθι σε τέλεια ισορροπία και με εξαιρετική χάρη στο λίκνισμά του. Ποιός υπνωτίζει τον άλλο; Ο γητευτής, ή το φίδι; Αυτό αποτελεί και το μυστήριο των σχέσεων σου. Τα αισθήματά σου είναι ακραία και η γκάμα τους περιέχει αφοσίωση, αποστροφή, αγάπη, μίσος. Το πάθος των αντιδράσεών σου, που είναι εμφανές ακόμα και σε καθημερινές σχέσεις, είναι το δώρο που απέκτησες με τη γέννησή σου. Άπαξ και αποφασίσεις ότι θα δεθείς με κάποιον οι δεσμός που δημιουργείς είναι τόσο βαθύς που μετατρέπεται σε δεσμούς αίματος. Αυτό βεβαίως έχει και μια σκοτεινή πλευρά όταν δεν συμφωνηθούν από την αρχή κιόλας τα όρια μεταξύ σας. Η αφοσίωση εύκολα μεταμορφώνεται σε αυτοκαταστροφική κτητικότητα και ο έρωτας βρίσκεται μεσοτοιχία με τη παθολογική ζήλεια. Σαν Σκορπιός μπορείς να μεταμορφώσεις οτιδήποτε και οποιονδήποτε μπει στη ζωή σου. Στη συμβίωσή σου με κάποιον, ή στο γάμο ξέρεις ότι η πίστη, το γυμνό συναίσθημα, η οικειότητα, η εμπιστοσύνη και ο αγώνας για τους κοινούς στόχους είναι αδιαπραγμάτευτες αρετές που πρέπει να μοιράζεσαι με τον Άλλο. Η δέσμευση είναι τόσο σημαντική για σένα που μοιάζει σχεδόν με άτυπο επαγγελματικό συμβόλαιο με κανόνες, ρήτρες, ποινές και μπόνους. Κι εδώ έρχονται πάλι στο προσκήνιο οι δικές σου ανασφάλειες. Ο φόβος της εγκατάλειψης, η αγωνία μη προδοθείς και η έμφυτη καχυποψία σου είναι αγκάθια που πρέπει να βγάλεις από πάνω σου για να απολαύσεις τη σχέση. Η τρυφερότητά σου για τον σύντροφό σου είναι απεριόριστη, αλλά θα πρέπει να μάθεις τη σημασία της υποχωρητικότητάς και της ανοχής στις ανθρώπινες αδυναμίες που έχει ο σύντροφός σου, ώστε το σπίτι σου να γίνει το ειρηνικό και ασφαλές καταφύγιο που ονειρεύεσαι. Μη ξεχνάς επίσης ότι η μυστικοπάθεια, δηλαδή το να μην εξωτερικεύεις τα παράπονά σου, τις αντιρρήσεις σου, τις ανάγκες σου, μπορεί να γίνει μπούμεραγκ στις στενές σου σχέσεις. Η φράση «συγχώρεσε, ξέχνα και προχώρα» είναι ένα αξίωμα που δεν πρέπει να ξεχνάς ποτέ.

 • Ελένη Μενεγάκη

έχουν γενέθλια 186 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...