παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 28.11.2022 έως 04.12.2022
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με τα έξοδα σου, να προσπαθήσεις να βάλεις σε τάξη τις εκκρεμότητες σου έχοντας κατά νου πως είναι καιρός να διεκδικήσεις κάποια μερίδια που θεωρείς πως σου ανήκουν αλλά δε σου δίνονται.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα μιλήσεις σχετικά με την αμοιβή σου στον επαγγελματικό τομέα, πως θα επιδιώξεις να αλλάξεις κάποια δεδομένα που θεωρείς πως βασίζονται σε άδικες βάσεις. Ίσως να χρειαστεί να εμπλακείς σε μία συζήτηση που αφορά κάποιες περικοπές που χρειάζεται να λάβουν χώρα και να χρειαστεί να εκφράσεις τις σκέψεις σου, να μιλήσεις σχετικά με τις προθέσεις σου. Στον τομέα των αγορών, προσπάθησε να αποφύγεις να κάνεις παρορμητικές κινήσεις και δράσεις, να μετρήσεις πολύ προσεκτικά τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας ώστε να αποφύγεις την έκθεση σε μελλοντικούς κινδύνους.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 30.11.2022 έως 06.12.2022
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)
Η ερωτική εβδομάδα που ανατέλλει σού επιφυλάσσει πολλές καλές ειδήσεις κι εξελίξεις, Σκορπιέ αγαπημένε! Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ! Πρώτα από όλα, Αφροδίτη, Ερμής ...
 • Σκορπιέ, να συζητήσουμε πόσες μέρες σκέφτεσαι το "αύριο θα καταφέρω να χαλαρώσω σπίτι μου"; Καλά το φαντάστηκα. Όμως κάτι μου λέει πως σήμερα θα δαγκώσεις κανένα λαρύγγι αν δεν τα καταφέρεις.
 • Νοέμβριος

  Happy birthday, μικρή μου σκοτεινή αποθήκη ακατανίκητης ενέργειας! Χρόνια μας πολλά! Ο Νοέμβριος είναι αναμφισβήτητα ο μήνας μας, κι υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι γι’ αυτό. Ο πρώτος είναι ο …προφανής: έχουμε γενέθλια!

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Ως τις 21/11 όλα τα φώτα είναι επάνω σου, η  γοητεία και ο μαγνητισμός σου είναι αυξημένος, είναι δύσκολο έως αδύνατον να μη σε προσέξει κάποιος κι επίσης είσαι βαθύτερα και καλύτερα συντονισμένος με το Όλον. Στο πλαίσιο αυτό και  ο Ερμής από το ζώδιό σου θα κάνει την ικανότητά σου να εμβαθύνεις και να αντιλαμβάνεσαι ενστικτωδώς πρόσωπα και καταστάσεις σχεδόν μαγική. Σχεδόν το ίδιο δεκαήμερο η Αφροδίτη θα προσφέρει ευκαιρίες υλικής και συναισθηματικής φύσης ενώ ο Άρης και ο Κρόνος, καθώς οδεύουν προς ένα εξαιρετικό τρίγωνο προς το τέλος του μήνα θα σου αφαιρούν τις ψευδαισθήσεις: ευκαιρία μαζί με ρεαλισμό και πρόγραμμα ίσον σίγουρη επιτυχία. Η Αφροδίτη θα κάνει θαύματα στις επαφές, την καθημερινότητα και τα επικοινωνιακά σου – μπορείς μάλιστα να περιμένεις και μια μεγάλη ευκαιρία που μπορεί εν δυνάμει να μεταμορφώσει το άμεσο περιβάλλον σου! Ό,τι κινείται είναι για καλό, είναι για τη μεταμόρφωση και την αναγέννησή σου κι έχει σχέση με χρήματα – με καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό χρημάτων, για να ακριβολογώ.  Θα έλεγα με βεβαιότητα ότι παίζει πάρτι στο νησί, αγαπημένε μου.
  Πανσέληνος στον Ταύρο: Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με τον δικό σου τρόπο τα προβλήματα και τα κακώς κείμενα σε σχέσεις και συνεργασίες. Ιδίως όσον αφορά στις σχέσεις, αν έχεις συναισθήματα έχει καλώς που προσπαθείς. Αν όχι, τι ακριβώς κάνεις;
  Νέα Σελήνη στον Τοξότη: Άλλη μια αστρολογική «πληροφορία» που μιλά για ευκαιρίες οικονομικής βελτίωσης. Δεν είναι απαραίτητα το Τζόκερ! Θα μπορούσε να είναι μια ευκαιρία συνεργασίας που μπορεί να αποδειχθεί πολύ αποδοτική.

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)
  5 Νοεμβρίου 2022 Αφροδίτη 17° 03’ Σκορπιού αντίθεση με Ουρανό 17° 03’ Ταύρου
  7 Νοεμβρίου 2022 Αφροδίτη 18° 47’ Σκορπιού τετράγωνο με Κρόνο 18° 47’ Υδροχόου
  8 Νοεμβρίου 2022 Σύνοδος Ήλιου με Ερμή 16° 15’ Σκορπιού
  9 Νοεμβρίου 2022 Ερμής 16° 55’ Σκορπιού αντίθεση με Ουρανό στις 16ο 54’ του Ταύρου                                    Ήλιος 16° 54’ Σκορπιού αντίθεση με Ουρανό 16° 54’ Ταύρου
  10 Νοεμβρίου 2022 Ερμής 18° 52’ Σκορπιού τετράγωνο με Κρόνο 18° 52’ Υδροχόου
  Αφροδίτη 22° 48’ Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 22° 48’ Ιχθύων
  11 Νοεμβρίου 2022 Ήλιος 18° 54’ Σκορπιό τετράγωνο με Κρόνο 18° 54’ Υδροχόου
  12 Νοεμβρίου 2022 Ερμής 22° 46’ Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 22° 46’ Ιχθύων
  13 Νοεμβρίου 2022 Αφροδίτη 26° 25’ Σκορπιού εξάγωνο με Πλούτωνα 26° 25’ Αιγόκερω
  14 Νοεμβρίου 2022 Ερμής 26° 27’ Σκορπιό εξάγωνο με Πλούτωνα 26° 27’ Αιγόκερω
  Ήλιος 22° 45’ Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 22° 45’ Ιχθύων
  15 Νοεμβρίου 2022 Αφροδίτη 28° 55’ Σκορπιού τρίγωνο με Δία 28° 55’ Ιχθύων
  16 Νοεμβρίου 2022 Ερμής 28° 53’ Σκορπιού τρίγωνο με Δία 28° 53’ Ιχθύων
  18 Νοεμβρίου 2022 Ήλιος 26° 31’ Σκορπιού εξάγωνο Πλούτωνα 26° 31’ Αιγόκερω
  19 Νοεμβρίου 2022 Άρης (ανάδρομος) 22° 42’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 22° 42’ Ιχθύων
  20 Νοεμβρίου 2022 Ήλιος 28° 49’ Σκορπιού τρίγωνο με Δία 28° 49’ Ιχθύων
  21 Νοεμβρίου 2022 Σύνοδος Ερμή με Αφροδίτη 7° 06’ Τοξότη
  28 Νοεμβρίου 2022 Άρης (ανάδρομος) 19° 43’ Διδύμων τρίγωνο με Κρόνο 19° 43’ Υδροχόου
  29 Νοεμβρίου 2022 Ερμής 19° 18’ Τοξότη αντίθεση με Άρη (ανάδρομο) 19° 18’ Διδύμων
  Ερμής 19° 48’ Τοξότη εξάγωνο με Κρόνο 19° 48’ Υδροχόου

  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  08/11/2022 13:02 ώρα Ελλάδας, στις 16° 00’ του Ταύρου (Blood Moon και έκλειψη)
  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  24/11/2022, 00:57 ώρα Ελλάδας, στις 01° 37’ Τοξότη

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2022

  Ο φόβος της απώλειας της συνήθειας

   

  Το 2022 μοιάζει να είναι μία κομβική χρονιά για τη ζωή σου, αφού μία σειρά από γεγονότα έχουν ως στόχο να σε ξεβολέψουν και να σε αναγκάσουν να παραδεχτείς πως μπορείς να ξεκινήσεις από την αρχή. Με τον Κρόνο να βρίσκεται στον Υδροχόο, ζορίζεσαι ώστε να κλείσεις κεφάλαια στη ζωή σου, μπορεί να δυσκολεύεσαι να χωρέσεις μέσα σε πλαίσια που έχουν διαμορφωθεί με την πάροδο του χρόνου και αποτελούν συνήθειες της ζωής σου. Ίσως να προσπαθείς να ολοκληρώσεις το κεφάλαιο της σχέσης σου, να χρειαστεί να κλείσεις μία πόρτα φεύγοντας από το σπίτι σου και να αναζητάς τη νέα σου στέγη. Ίσως πάλι να δυσκολεύεσαι να χωρέσεις στα καινούργια επαγγελματικά δεδομένα, με αποτέλεσμα να παλεύεις να αποδείξεις πως έχεις λόγο και ικανότητα να κινήσεις τα πράγματα, χωρίς όμως αυτό να γίνεται κατανοητό και αποδεκτό από τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Με την παρουσία του Νότιου Δεσμού στο ζώδιο σου από την αρχή του έτους, προσπάθησε να αποφύγεις να πέσεις στην παγίδα να διατηρήσεις στην κατοχή σου κεκτημένα που τα θεωρείς σημαντικά, αλλά στην πραγματικότητα σε βολεύουν επειδή αποτελούν κομμάτια των συνηθειών σου. Αυτό που έχει σημασία είναι να δοκιμάσεις να αλλάξεις το πατρόν της ζωής σου, είτε μέσα από την εμπιστοσύνη που θα δείξεις στο/η σύντροφο, είτε επιδιώκοντας να αφήσεις το τιμόνι της καριέρας σου στα χέρια άλλων, κάτι που σε τρομάζει στη σκέψη, αλλά την ίδια στιγμή θα μπορούσε να αποτελέσει μία εξαιρετικά σημαντική εκπαιδευτική δραστηριότητα. Αυτό που έχει σημασία να καταλάβεις είναι πως η αρχή και το τέλος του 2022 σε βρίσκουν εντελώς διαφορετικό άτομο, οπότε φρόντισε να κατανοήσεις πως έχεις μπροστά σου αλλαγές στις οποίες δεν μπορείς να αντιστέκεσαι.

   

  Κεφάλαιο Δίας

  Η παρουσία του Δία στους Ιχθείς από το ξεκίνημα της χρονιάς και μέχρι τις 10 Μαΐου, αλλά και από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου αποτελεί μία καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή, να περάσεις χρόνο με το άτομο που καταφέρνει να καλύπτει τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Μπορεί να έχεις βρει το ιδανικό έτερο ήμισυ, να βρίσκεσαι σε μία σχέση που σε βοηθά να ονειρεύεσαι και πάλι, να θεωρείς πως μπορείς να μοιραστείς αυτά που αισθάνεσαι χωρίς να νιώθεις απειλή. Μπορεί να ανακαλύπτεις και πάλι την έννοια του έρωτα, αφού μία φιγούρα σε παρασέρνει στο να κάνεις σχέδια για το μέλλον, χωρίς όμως αυτό να είναι απόλυτα ταυτισμένο με την πραγματικότητα. Ίσως να θεοποιείς ένα άτομο που έχει βρεθεί στο δρόμο σου, να ονειρεύεσαι καταστάσεις μαζί του χωρίς όμως να έχετε γνωριστεί πλήρως, χωρίς να μπορείς να θεωρήσεις πως έχετε περάσει δοκιμασίες που θα δυναμώσουν τη σχέση σας. Αν πάλι έχεις βγει από μία σχέση, τότε δεν έχεις καμία διάθεση να προχωρήσεις σε κάτι σταθερό στη ζωή σου, γι’ αυτό και αποφασίζεις να ζήσεις χωρίς να σκέφτεσαι το μέλλον, παρά μόνο τις περιστασιακές σχέσεις που έχεις στο παρόν σου. Αν πάλι είσαι σε μία σχέση που δοκιμάστηκε και έχει δυναμώσει, τότε η απόκτηση ενός παιδιού είναι ένα γεγονός που θα μπορούσε να λάβει χώρα, που θα μπορούσε να αποτελέσει τη λογική συνέχεια αυτής. Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να αναμιχθείς με μία ομάδα που ασχολείται με ένα αντικείμενο που σε εκφράζει. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με τα χόμπι σου, αλλά στην πορεία θα μπορούσες να καταλάβεις πως μπαίνεις σε μία δραστηριότητα που θα μπορούσε να αποτελέσει και τη μελλοντική σου επαγγελματική απασχόληση. Η δοκιμαστική είσοδος και παραμονή του Δία στον Κριό από τις 10 Μαΐου μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου θα τεστάρει κατά πόσο μπορείς να εντάξεις στη ζωή σου δύο διαφορετικές εργασιακές δραστηριότητες, αν αντέχεις να σηκώσεις ένα τέτοιο βάρος. Θα κληθείς να εργαστείς σκληρά και να δοκιμάσεις τα όρια της σωματικής σου αντοχής, αλλά και να αντιπαρατεθείς σε καταστάσεις που ανεβάζουν την αδρεναλίνη. Ίσως πάλι να χρειαστεί να φροντίσεις την υγεία σου, να εντάξεις στη ζωή σου δράσεις που είναι ωφέλιμες για εσένα και ταιριάζουν με το νέο τρόπο ζωής που αρχίζεις να εφαρμόζεις.

   

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Η παρουσία και παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο θα δυσκολέψει τις ανέμελες κινήσεις σου το 2022, αφού καλείσαι να βάλεις τέλος σε κάποιες καταστάσεις που επιμένεις να σέρνεις μαζί σου και να αποτελούν τα βαρίδια σου. Ίσως να έχει φτάσει η ώρα που θα ξεκαθαρίσεις το οικογενειακό τοπίο, που θα αντιπαρατεθείς με τη γονεϊκή φιγούρα που εκφράζει την πατρική πλευρά και θα λύσεις τα θέματα που κουβαλάς τόσα χρόνια μαζί σου. Ίσως να δυσκολεύεσαι να χωρέσεις μέσα στο ίδιο σπίτι με ένα άτομο που επιμένει να κινεί τα νήματα και να θέτει τους κανόνες, ένα πρόσωπο που ρίχνει μία βαριά σκιά πάνω σου και δε σου επιτρέπει να πάρεις ανάσα. Ίσως πάλι να επιδιώκεις να μετακομίσεις, κάτι που όμως είναι αρκετά δύσκολο, σχεδόν ακατόρθωτο, αφού δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να μεταφερθείς σε ένα νέο σπίτι και να υποστηρίξεις τις ανάγκες βασιζόμενος/η μόνο στον εαυτό σου και χωρίς τη στήριξη κοντινών σου προσώπων. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να δυσκολεύεσαι να χωρέσεις μέσα σε ένα σχήμα στο οποίο θέτουν οι άλλοι τους κανόνες, να μπορέσεις να λειτουργήσεις ομαδικά από τη στιγμή που έχεις αντιρρήσεις ως προς τον τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι. Θα χρειαστεί βέβαια να σκάψεις βαθιά μέσα σου για να ανακαλύψεις τους λόγους για τους οποίους δεν μπορείς να μοιραστείς με τους άλλους, τους λόγους για τους οποίους είναι δύσκολο, σχεδόν ακατόρθωτο, να αποδεχτείς αυθεντίες στο περιβάλλον σου. Μία τέτοια αφορμή θα μπορούσε να σε οδηγήσει στο συμπέρασμα πως δεν είσαι φτιαγμένος/η για να εργάζεσαι μέσα σε ομάδες, πως προτιμάς μία δουλειά που στηρίζεται μόνο σε εσένα. Στον προσωπικό τομέα, αν βρίσκεσαι σε μία σχέση που δεν προχωρά παρακάτω, τότε φρόντισε να αρχίσεις να απομακρύνεσαι από το έτερο ήμισυ και να κλείνεις το κεφάλαιο. Όσο παραμένεις σε κάτι που έχει κάνει τον κύκλο του, τόσο δυσκολεύεις τον εαυτό σου, αφού στην πραγματικότητα αυτό που έχεις ανάγκη είναι να εμπιστευτείς και πάλι την έννοια του έρωτα και όχι να παραμείνεις ουτοπικά ασφαλής σε μία σχέση στην οποία έχει εκλείψει η έννοια του συναισθηματικού δεσίματος.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Το πρώτο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 20 Απριλίου με την Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό που επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του τέλους του πρώτου και των αρχών του δευτέρου δεκαημέρου. Θα βιώσεις τις σεισμικές δονήσεις στη ζωή σου, καθώς θα κληθείς να απαντήσεις σε ερωτήματα ή επισημάνσεις που έρχονται από την άλλη πλευρά και τεστάρουν την ικανότητα σου να διαχειρίζεσαι το απρόβλεπτο. Μπορεί να υπάρξει ένα σοβαρό ταρακούνημα στη σχέση σου, να αποδράσει ή να εξαφανιστεί ο/η σύντροφος και να χρειαστεί να συνειδητοποιήσεις πως μένεις μόνος/η. Μπορεί πάλι να προκύψει μία νέα γνωριμία που έρχεται να ταράξει τα νερά της ζωής σου, να βρεθεί ένα άτομο που σου ξυπνά το ερωτικό ένστικτο και μεταθέτει το ενδιαφέρον σου προς νέες παραμέτρους. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να υπάρξουν νέα δεδομένα στον οικονομικό τομέα που σε κάνουν να σκέφτεσαι πολύ σοβαρά μία μετακίνηση ή μία επανάσταση απέναντι σε αιτιάσεις τις οποίες θεωρείς άδικες και παράλογες. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 16 Μαΐου στο ζώδιο σου σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε τρίγωνα με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου και τους/ις φέρνει μπροστά στο κλείσιμο μίας εποχής. Είναι πιθανό να αλλάζουν τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, να κλείνει ένα κεφάλαιο και να χρειαστεί να ασχοληθείς και με τα πρακτικά ζητήματα αυτής της πράξης. Η στήριξη που μπορεί να λάβεις από τα παιδιά σου θα μπορούσε να κάνει αυτό το χωρισμό περισσότερο μαλακό από όσο φανταζόσουν, αλλά την ίδια στιγμή έχεις να αντιμετωπίσεις κάποια κοινωνικά στερεότυπα. Από την άλλη πλευρά, μία νέα γνωριμία είναι σε θέση να βάλει βόμβα στα θεμέλια της ζωής σου και να σε οδηγήσει σε αποφάσεις που δύσκολα θα λάμβανες κάτω από άλλες περιστάσεις. Το δεύτερο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου σε σύνοδο με την Αφροδίτη και quincunx με τον Δία από τον Κριό που επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου. Θα κληθείς να εστιάσεις στον εαυτό σου, να ασχοληθείς με την εικόνα σου, να βρεις ευχαρίστηση από πράγματα που κάνεις για εσένα. Ίσως να δυσκολεύεσαι να χωρέσεις στα νέα εργασιακά δεδομένα της ζωής σου, με αποτέλεσμα να προσπαθείς να ελέγξεις τους γύρω σου ώστε να πάψεις να κινείσαι σε αχαρτογράφητα νερά. Ίσως πάλι να θελήσεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στον επαγγελματικό τομέα, προσπαθώντας να χωρέσεις πολλά μέσα στην ημέρα σου, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να είναι εύκολο και απλό. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το ζώδιο σου θα αποτελέσει την αφορμή για να ξεκαθαρίσει το τοπίο στη ζωή σου και να λήξει ένα θέμα που σε έχει ταλαιπωρήσει. Έχεις την ευκαιρία να τολμήσεις να σπάσεις το προστατευτικό πλαίσιο που έχεις γύρω σου, να κάνεις την προσωπική σου επανάσταση και να βγεις από τη φυλακή που έχεις βρεθεί, αρκεί να τολμήσεις να κάψεις ότι θεωρείται δεδομένο στη ζωή σου. Κάτι τέτοιο μπορεί να μοιάζει πολύ τολμηρό και να σε τρομάζει και μόνο στην ιδέα, αλλά την ίδια στιγμή θα μπορούσε να αποτελέσει και τον τρόπο για να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να αναγεννηθείς από τις στάχτες σου. Διώξε από τη ζωή σου όποιον/α σε αναγκάζει να ζεις διαφορετικά από αυτό που έχεις συνηθίσει, και θα συνειδητοποιήσεις πως θα καταφέρεις να βρεις και πάλι τον εαυτό σου.

   

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο ζώδιο σου στις 18 Ιανουαρίου θα σηματοδοτήσει την είσοδο σου σε μία εποχή ενάμισι περίπου έτους κατά τη διάρκεια του οποίου έχεις την ευκαιρία να οδηγήσεις τη ζωή σου εκεί που έχεις ονειρευτεί, αρκεί να γνωρίζεις πως υπάρχουν και κάποια όρια στις φιλοδοξίες σου. Θα βιώσεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις τον/ην ιδανικό/η σύντροφο στη ζωή σου, να βρεις το άτομο που κουμπώνει με αυτά που πραγματικά θέλεις, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως σου δίνει και μία σταθερότητα. Η ταυτόχρονη παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο θέλει να σου υπενθυμίσει πως κάποια πράγματα δεν είναι στο χέρι σου, πως εσύ μπορεί να επιθυμείς και να ελπίζεις σε κάτι, αλλά αυτό δε σημαίνει πως το δώρο που φτάνει στα χέρια σου θα παραμείνει για πάντα δικό σου. Καλείσαι να ζήσεις στο σήμερα, να γεμίσεις με συναισθήματα και με απολαύσεις της στιγμής, χωρίς όμως να μπορείς να διατηρήσεις αυτές τις αισθήσεις στο βάθος χρόνου που θα ήθελες. Μία νέα δουλειά θα μπορούσε να σε ανανεώσει και να σε κάνει να λάμψεις, αλλά μετά από λίγο καιρό μπορεί να σε διώξουν από αυτή, επειδή δεν ταιριάζεις με το υπόλοιπο κλίμα. Μία γνωριμία μπορεί να σου προσφέρει μεγάλες δόσεις σεξουαλικής απόλαυσης και συναισθηματικής ταύτισης, αλλά μετά από λίγο καιρό μπορεί η άλλη πλευρά να εξαφανιστεί χωρίς να αφήσει ίχνη πίσω της. Το κλείσιμο της επαγγελματικής σου σταδιοδρομίας στον τομέα που συνήθισες να βρίσκεσαι μπορεί να είναι σκληρό και δύσκολο, αλλά μετά από λίγο καιρό θα νιώσεις ελεύθερος/η και ικανός/η να ζήσεις σύμφωνα με τα προσωπικά σου δεδομένα χωρίς να τρομάζεις από το γεγονός πως έχεις χάσει κάποιες ασφαλείς δικλείδες. Με λίγα λόγια, μαθαίνεις να ζεις σύμφωνα με τα δεδομένα που έρχονται μπροστά σου, να απολαμβάνεις κάθε μικρή στιγμή και να κάνεις μικρά βήματα προς το μονοπάτι που ταιριάζει με τις δικές σου βλέψεις. Η ζωή είναι μικρή για να σχεδιάζεις τόσο προσεκτικά και με λεπτομέρεια το μέλλον σου, γι’ αυτό τόλμησε να χάσεις τα πάντα για να συνειδητοποιήσεις πόσα αξίζεις. Αυτή η τελευταία φράση μπορεί να σε τρομάζει σε μία πρώτη ανάγνωση, αλλά παράλληλα θα μπορούσε να αποτελέσει το μότο σου στην προσπάθεια να στήσεις τη ζωή που πάντα ήθελες να ζήσεις αλλά ποτέ δεν τόλμησες να κάνεις πράξη.

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Γοητεία είναι η λεξη που χαρακτηρίζει τη Σκορπίσια προσωπηκότητα.στο τομέα των σχέσεων. Θυμήσου ότι το φίδι είναι ένα από τα σύμβολα του ζωδίου σου.Θυμήσου την εικόνα του γητευτή των φιδιών. Παίζοντας το φλάουτό του, το φίδι σηκώνεται από το καλάθι σε τέλεια ισορροπία και με εξαιρετική χάρη στο λίκνισμά του. Ποιός υπνωτίζει τον άλλο; Ο γητευτής, ή το φίδι; Αυτό αποτελεί και το μυστήριο των σχέσεων σου. Τα αισθήματά σου είναι ακραία και η γκάμα τους περιέχει αφοσίωση, αποστροφή, αγάπη, μίσος. Το πάθος των αντιδράσεών σου, που είναι εμφανές ακόμα και σε καθημερινές σχέσεις, είναι το δώρο που απέκτησες με τη γέννησή σου. Άπαξ και αποφασίσεις ότι θα δεθείς με κάποιον οι δεσμός που δημιουργείς είναι τόσο βαθύς που μετατρέπεται σε δεσμούς αίματος. Αυτό βεβαίως έχει και μια σκοτεινή πλευρά όταν δεν συμφωνηθούν από την αρχή κιόλας τα όρια μεταξύ σας. Η αφοσίωση εύκολα μεταμορφώνεται σε αυτοκαταστροφική κτητικότητα και ο έρωτας βρίσκεται μεσοτοιχία με τη παθολογική ζήλεια. Σαν Σκορπιός μπορείς να μεταμορφώσεις οτιδήποτε και οποιονδήποτε μπει στη ζωή σου. Στη συμβίωσή σου με κάποιον, ή στο γάμο ξέρεις ότι η πίστη, το γυμνό συναίσθημα, η οικειότητα, η εμπιστοσύνη και ο αγώνας για τους κοινούς στόχους είναι αδιαπραγμάτευτες αρετές που πρέπει να μοιράζεσαι με τον Άλλο. Η δέσμευση είναι τόσο σημαντική για σένα που μοιάζει σχεδόν με άτυπο επαγγελματικό συμβόλαιο με κανόνες, ρήτρες, ποινές και μπόνους. Κι εδώ έρχονται πάλι στο προσκήνιο οι δικές σου ανασφάλειες. Ο φόβος της εγκατάλειψης, η αγωνία μη προδοθείς και η έμφυτη καχυποψία σου είναι αγκάθια που πρέπει να βγάλεις από πάνω σου για να απολαύσεις τη σχέση. Η τρυφερότητά σου για τον σύντροφό σου είναι απεριόριστη, αλλά θα πρέπει να μάθεις τη σημασία της υποχωρητικότητάς και της ανοχής στις ανθρώπινες αδυναμίες που έχει ο σύντροφός σου, ώστε το σπίτι σου να γίνει το ειρηνικό και ασφαλές καταφύγιο που ονειρεύεσαι. Μη ξεχνάς επίσης ότι η μυστικοπάθεια, δηλαδή το να μην εξωτερικεύεις τα παράπονά σου, τις αντιρρήσεις σου, τις ανάγκες σου, μπορεί να γίνει μπούμεραγκ στις στενές σου σχέσεις. Η φράση «συγχώρεσε, ξέχνα και προχώρα» είναι ένα αξίωμα που δεν πρέπει να ξεχνάς ποτέ.

 • Ελένη Μενεγάκη

έχουν γενέθλια 220 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ανδρέας, Ανδριανή

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...