παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 22.04.2024 έως 28.04.2024
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε βάζει στη διαδικασία να ρίξεις ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα εργασιακής καθημερινότητας με στόχο να μπορέσεις να επιλύσεις τις διαφωνίες και τις εντάσεις που έχουν προκύψει.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Θα χρειαστεί να αντιληφθείς πως είναι καιρός να κοιτάξεις με σοβαρότητα και ουσιαστικό τρόπο τις δύσκολες περιστάσεις που έχουν προκύψει στην καθημερινή σου σχέση με πρόσωπα που συνεργάζεστε ή που χρειάζεται να έρχεσαι σε επαφή. Μπορεί να προκύψουν συζητήσεις στις οποίες θα πάρεις μέρος για να αντιληφθείς τις αλλαγές στις ισορροπίες που λαμβάνουν χώρα και να συνειδητοποιήσεις το νέο σου ρόλο στο όλο σύστημα. Ίσως πάλι να ασχολείσαι με ένα θέμα που αφορά την υγεία σου και να επιδιώξεις να κάνεις κάτι ώστε να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, να προσπαθήσεις να αλλάξεις κάποιες διατροφικές συνήθειες με στόχο να μπορέσεις να πάρεις μέρος σε δραστηριότητες στις οποίες μέχρι σήμερα δυσκολευόσουν να παρευρεθείς.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 24.04.2024 έως 30.04.2024
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την τιμητική σου, Σκορπίδι αγαπημένο, μιας και η σημαντικότατη αυτή πανσέληνος του Απριλίου (24/4) λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σου.  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας ...
 • Δεν είναι κουραστικό κάθε φορά που ρωτάς «Μπορείς να με αισθανθείς;» ο/η άλλος/η να απαντά «Δεν σε καταλαβαίνω.»; Όσο θα περιστοιχίζεσαι από ανθρώπους που προσπαθούν να σε καταλάβουν από όσα λες και όχι από όσα κάνεις για αυτούς, τόσο θα έρχονται μέρες σαν τη σημερινή που θα νιώθεις τόσο μόνος/η που θα σκότωνες για να προκαλέσεις μια ανθρώπινη αντίδραση.
 • Απρίλιος

  Η άνοιξη προχωρά δυναμικά και πολύ ερωτικά! Ο Απρίλιος ξεκινά μέσα σε ένα κλίμα έντονα φορτισμένο και ερωτικό που ξεκίνησε από τα τέλη Μαρτίου και εξελίσσεται στους ρυθμούς μιας εξαιρετικά σημαντικής για σένα συνόδου, που θα καθορίσει πάρα πολλά στην ερωτική σου κυρίως ζωή.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Μιλάμε για την εκπληκτική, άκρως θεαματική σύνοδο Δία – Ουρανού που πραγματοποιείται στις 20 του μήνα απέναντί σου, δηλαδή στο ζώδιο του Ταύρου. Είναι μια όψη εξαιρετικά ισχυρή που θα φέρει απρόσμενες και σημαντικές αλλαγές σε έναν γάμο, μια σχέση ή μια στενή συνεργασία. Η όψη αυτή ενεργοποιεί εξαιρετικά έντονα τη δική σου επιθυμία για ελευθερία, αλήθεια, ειλικρίνεια και μια ζωή όπως τη θέλεις εσύ κι όπως εσύ νιώθεις άνετα κι ο εαυτός σου μέσα σε αυτήν: συνεπώς, μπορεί να γίνεις ακραίος και επαναστατικός, ρηξικέλευθος, ανίκανος για κάποιου είδους νέο συμβιβασμό. Εάν λοιπόν έχεις στη ζωή σου μια κατάσταση που μέρα με την ημέρα διαπιστώνεις ότι «δεν πάει άλλο», η όψη αυτή λειτουργεί σαφώς ως η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Η ίδια όψη είναι μια όψη έντονα ερωτική και ίσως φέρει στη ζωή σου έναν νέο έρωτα. Επίσης, η τάση σου να παίρνεις ρίσκα ίσως γίνει πιο έντονη από ποτέ, και εδώ μεγάλη άγκυρα σιγουριάς αποτελεί το γεγονός ότι ο Άρης, παραδοσιακός σου κυβερνήτης, σχηματίζει θετική όψη εξαγώνου με τη σύνοδο. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις είναι για το καλό των σχέσεών σου και θα αποβούν και σε δικό σου καλό. Αρκετά επίσης, λόγω Πλούτωνα, θα σε απασχολήσει η οικογένειά σου ενώ η σύνοδος Άρη-Κρόνου στις 10 μιλά για προβλήματα, αποξένωση και χάσμα με τα παιδιά σου ή με νεότερα μέλη της οικογένειάς σου.

   

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…(ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)
  3 Απριλίου 2024
  Σύνοδος Αφροδίτης με Ποσειδώνα 28° 00’ Ιχθύων
  6 Απριλίου 2024
  Αφροδίτη 1° 57’ Κριού εξάγωνο με Πλούτωνα 1° 57’ Υδροχόου
  11 Απριλίου 2024
  Σύνοδος Άρη με Κρόνο 14° 41’ Ιχθύων
  12 Απριλίου 2024
  Σύνοδος Ήλιου με Ερμή ανάδρομου 22° 32’ Κριού
  19 Απριλίου 2024,
  Σύνοδος Ερμή ανάδρομου με Αφροδίτη 17° 32’ Κριού
  Άρης 21° 30’ Ιχθύων εξάγωνο με Δία 21° 30’ Ταύρου
  20 Απριλίου 2024
  Άρης 21° 46’ Ιχθύων εξάγωνο με Ουρανό 21° 46’ Ταύρου     
  Άρης 21ο 46’ Ιχθύων εξάγωνο με Δία 21ο 45’ Ταύρου
  Δίας σύνοδο με Ουρανό 21ο 46’ Ταύρου
  21 Απριλίου 2024
  Ήλιος 2° 05’ Ταύρου τετράγωνο με Πλούτωνα 2° 05’ Υδροχόου
  29 Απριλίου 2024
  Σύνοδος Άρη με Ποσειδώνα 28° 53’ Ιχθύων

  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  08/04/2024, 21:21 ώρα Ελλάδας,  στις 19° 24’ του Κριού
  (Ολική Ηλιακή έκλειψη)
  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  24/04/2024 02:49 ώρα Ελλάδας, στις 04° 17’ του Σκορπιού
  (Ροζ Πανσέληνος)

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2024
  Σε άγνωστα νερά
  Το 2024 μοιάζει να είναι μία χρονιά που θα μπορούσε να χωριστεί σε δύο κομμάτια, το πρώτο μισό μέχρι το τέλος του Μαΐου και το επόμενο κομμάτι από εκεί και μέχρι το τέλος του έτους.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!


  Στο πρώτο μισό της χρονιάς, ο Δίας θα βρίσκεται στον Ταύρο, και μάλιστα θα συναντήσει και τον Ουρανό στον Απρίλιο του 2024, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό κλίμα αλλαγών, εξελίξεων και προοπτικών για τη ζωή σου μέσα από τις διαπροσωπικές σχέσεις. Θα βρεθείς αντιμέτωπος/η με εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, αφού είναι πιθανό να γίνεται το επόμενο βήμα στη σχέση σου, ακόμα και αν κάτι τέτοιο προκαλείται από την επιθυμία της άλλης πλευράς. Ίσως να προκύψει μία νέα γνωριμία την οποία δεν μπορείς να αφήσεις στο περιθώριο, να έρθεις αντιμέτωπος/η με ένα πρόσωπο που μοιάζει να είναι σε θέση να ανακατέψει την τράπουλα των επιλογών που έχεις κάνει μέχρι σήμερα. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να προχωρήσεις σε μία μετακόμιση η οποία μοιάζει απαραίτητη, είτε επειδή θέλεις να δώσεις μία ευκαιρία στη σχέση σου, είτε επειδή χρειάζεται να είσαι πιο κοντά στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.
  Το δεύτερο κομμάτι του έτους μοιάζει να είναι περισσότερο προσανατολισμένο προς τον τομέα των επαγγελματικών σου θεμάτων. Μπορεί να χρειαστεί να εργαστείς με μεγαλύτερη ζήλο και για περισσότερο χρόνο πάνω στο αντικείμενο της απασχόλησης σου ή να προκύψει η προοπτική μίας δεύτερης δουλειάς που θα μπορούσε να συνεισφέρει στην ανάγκη σου για οικονομική σταθερότητα. Ίσως πάλι να έχει προκύψει μία συνεργασία με ένα άτομο που δε γνωρίζεστε και πολύ καλά, με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητο να δοθεί κάποιος χρόνος για να μπορέσετε να μιλήσετε την ίδια γλώσσα. Τέλος, στον προσωπικό τομέα, η απόκτηση ενός παιδιού είναι ένα στοίχημα για εσένα, αφού μπορεί να δυσκολεύει τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και προθέσεις.

  Κεφάλαιο Δίας
  Ο Δίας θα παραμείνει στον Ταύρο και 7ο Ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 25 Μαΐου, προσφέροντας σου την ευκαιρία να δημιουργήσεις κάτι σταθερό στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα μπορούσες να προχωρήσεις σε μία δέσμευση που αποτελεί μία καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να πατήσεις καλύτερα στα πόδια σου, να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια στην προσωπική σου ζωή. Ένας γάμος τη συγκεκριμένη περίοδο φαίνεται να αποτελεί την ευκαιρία για να βρεις λύσεις και σε πρακτικά ζητήματα της ζωής σου, να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που μπορεί να φέρνει καλύτερες οικονομικές συνθήκες στη ζωή σου. Μία επαγγελματική συνεργασία μοιάζει μία πολύ καλή ευκαιρία για να ενωθείς με ένα άτομο ή έναν οργανισμό που θα μπορούσε να σε εξασφαλίσει, να σε βάλει σε ένα περιβάλλον που θα νιώσεις πολύ καλύτερα σε σχέση με αυτό που υπήρχε στη ζωή σου μέχρι σήμερα. Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στον Ταύρο τον Απρίλιο μοιάζει να κινητοποιεί και να ταρακουνά τις εξελίξεις, να προσθέτει ταχύτητα στις αποφάσεις σου και να σε ρίχνει με φόρα σε μία νέα πραγματικότητα η οποία θα αποτελέσει το νέο σου σπιτικό. Αν αυτό το γεγονός σημαίνει πως φεύγεις από ένα σύστημα που δε σε εκφράζει πλέον, τότε φρόντισε να αποδεσμευτείς γρήγορα και πλήρως, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως δε θα μπορέσεις να διατηρήσεις όλα τα κεκτημένα σου. Η πραγματική σου ανάγκη και ευκαιρία βρίσκεται κάπου μακριά, εκεί που θα μπορέσεις να δεις το μέλλον μέσα από μία διαφορετική ματιά.
  Η είσοδος και παραμονή του Δία στους Διδύμους από τις 25 Μαΐου σηματοδοτεί την έναρξη μίας περιόδου κατά τη διάρκεια της οποίας θα χρειαστεί να ασχοληθείς επισταμένα με ζητήματα οικονομικού περιεχομένου. Μπορεί να έχεις μία θέση εργασίας που σε κάνει να ασχολείσαι με την επένδυση πόρων σε νέες ευκαιρίες και συστήματα, να χρειαστεί να εκπαιδευτείς πάνω στα καινούργια δεδομένα της τεχνολογίας ώστε να κατανοήσεις που κρύβονται οι πραγματικές ευκαιρίες κέρδους. Ίσως πάλι να εργάζεσαι πάνω σε δύο αντικείμενα οπότε να έχεις έσοδα από δύο πλευρές, κάτι που όμως σημαίνει πως θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η, γιατί υπάρχουν παγίδες εξόδων που δεν έχεις δει με την πρώτη ματιά. Στον ερωτικό τομέα, η σεξουαλική σου χημεία με ένα πρόσωπο είναι παρούσα και μπορεί να αποτελεί την ευκαιρία για να νιώσεις πολύ νεότερος/η σε σχέση με την ηλικία σου, να ανακαλύψεις εκ νέου την ευχαρίστηση της σχέσης με ένα πρόσωπο που καταφέρνει να διεγείρει τόσο το μυαλό όσο και το σώμα σου.

  Κεφάλαιο Κρόνος
  Η παραμονή του Κρόνου στους Ιχθείς και 5ο Ηλιακό σου οίκο για όλο το 2024 φαίνεται να δημιουργεί την ευκαιρία να προχωρήσεις σε ουσιαστικές κινήσεις στην ερωτική σου ζωή. Καλείσαι να φέρεις σε επαφή τον ερωτικό ενθουσιασμό με τις προοπτικές σχετικά με το μέλλον και να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες ανάμεσα στις δύο παραπάνω καταστάσεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως είσαι έτοιμος/η να προχωρήσεις παρακάτω μία σχέση που υπάρχει στη ζωή σου, να κάνεις το επόμενο βήμα που εμπεριέχει την έννοια της απόκτησης απογόνων. Ίσως πάλι να έρχεσαι σε μεγαλύτερη επαφή με τα παιδιά σου και να βρίσκεσαι στη διαδικασία να βρείτε από κοινού φόρμουλες επικοινωνίας και συνεννόησης ώστε να μπορέσετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που βρίσκονται μπροστά σας. Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να προσγειώσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου μέσα από τη διαμόρφωση ενός πλάνου που θα σε βοηθήσει να σταθείς καλύτερα στα πόδια σου, να ασχοληθείς με ένα αντικείμενο που ταιριάζει με τα ταλέντα και τις κλίσεις σου και να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να δημιουργήσεις κάτι πολύ όμορφο πατώντας πάνω στις δυναμικές σου και γνωρίζοντας πολύ καλά πώς να προσγειώσεις τα όνειρα και να τα μετατρέψεις σε πρακτικές φιλοδοξίες.

  Κεφάλαιο εκλείψεις
  Η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη του έτους στις 25 Μαρτίου στην 5η μοίρα του Ζυγού θα μπορούσε να αναταράξει τις ισορροπίες στη ζωή σου, αφού πιθανό να δημιουργεί ένα έντονο παρασκήνιο. Καλείσαι να είσαι προσεκτικός/η με ανθρώπους που δε γνωρίζεις και πολύ καλά, με άτομα που έχουν βαλθεί να αναταράξουν τα δεδομένα που θέλεις να διατηρήσεις σε ισορροπία. Ίσως να υπάρχει επικοινωνία και επαφή με άτομα που έρχονται από το παρελθόν και αυτό να είναι κάπως επικίνδυνο, αφού δεν μπορείς να γνωρίζεις με ποιο τρόπο αυτή η πράξη θα μπορούσε να δημιουργήσει ρήγματα στις υπάρχουσες διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν πάλι υπάρχει ένα θέμα που θα πρέπει να συζητηθεί μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, τότε φρόντισε να διατηρήσεις τις αποστάσεις, να παραμείνεις σιωπηλός/η εκεί που θα χρειαστεί και να αποφύγεις τις μεγάλες δηλώσεις που είναι σε θέση να φέρουν στην επιφάνεια κάτι που δεν είναι ακόμα η κατάλληλη ώρα να αρχίσει να ξετυλίγεται. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί, στις 8 Απριλίου στη 19η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, τον Χείρωνα και το Βόρειο Δεσμό θα μπορούσε να αποτελεί την έναρξη μίας νέας κατάστασης στον τομέα της εργασιακής καθημερινότητας. Θα κληθείς να εξηγήσεις τους λόγους για τους οποίους θέλεις να αλλάξει κάτι, να κλείσεις τις ανοικτές εκκρεμότητες ώστε να μην υπάρχουν στοιχεία που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση των ενστάσεων που κάποιοι έχουν απέναντι σου και να λειτουργήσεις γνωρίζοντας πως δεν είναι απαραίτητο να συγκρουστείς. Μπορεί να προκληθείς για να λάβει χώρα κάτι τέτοιο, να θελήσεις να εκραγείς απέναντι σε συμπεριφορές ανθρώπων που λειτουργούν με τρόπο που δεν μπορείς να διαχειριστείς, να προσπαθήσεις να σπάσεις κάποιες συμφωνίες που αρχίζουν να σε προβληματίζουν και να σε δυσκολεύουν. Τέλος, καλό θα ήταν να φροντίσεις την υγεία σου, να προστατέψεις τον οργανισμό σου από υπερβολές και παρασπονδίες που είναι σε θέση να προκαλέσουν προβλήματα τα οποία θα χρειαστούν αρκετή προσπάθεια για να ξεπεραστούν.
  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη της 18ης Σεπτεμβρίου στην 25η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε τετράγωνο με τον Δία από τους Διδύμους που φαίνεται να επηρεάζει κατά κύριο λόγο την ερωτική σου ζωή. Μία νέα γνωριμία μπορεί να σε γεμίσει με αισιοδοξία και ευχαρίστηση, επειδή φαίνεται ικανή να σε κάνει να αποδράσεις από τη σύγχρονη πραγματικότητα. Έχεις την ανάγκη να ονειρευτείς και να ζήσεις πέρα από το σύνηθες πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείσαι, να κάνεις όνειρα για το αύριο βασιζόμενος/η σε ένα πρόσωπο που θα παραμείνει κοντά σου και μπορείς να το εμπιστευτείς. Ίσως πάλι να έρχεται στην επιφάνεια ένα θέμα που αφορά την υπάρχουσα σχέση σου, κάτι που μοιάζει να λειτουργεί αφυπνιστικά για εσένα, αλλά παράλληλα δεν μπορεί να σου προσφέρει και την απαραίτητη ενέργεια ώστε να προχωρήσεις παρακάτω. Τέλος, η διαδικασία απόκτησης ενός παιδιού θα μπορούσε να γίνει μία πράξη που βασίζεται κατά κύριο λόγο στο μυαλό σου, αφού δεν υπάρχουν σωματικά προβλήματα και όρια που δυσκολεύουν αυτή τη διαδικασία, αλλά όλα τα εμπόδια βρίσκονται μέσα στο μυαλό σου. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 2 Οκτωβρίου στη 10η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο φαίνεται να τονίζει τις δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα και να σε βάζει στη διαδικασία να κρίνεις πιο προσεκτικά τη σχέση σου με συναδέλφους και συνεργάτες. Καλείσαι να αποφασίσεις αν θα πρέπει να θυσιάσεις την προσωπική ελευθερία στο βωμό της διατήρησης μίας θέσης εργασίας την οποία έχεις ανάγκη από οικονομικής απόψεως. Ίσως να υπάρχουν εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή που υπαγορεύουν την απαίτηση να αποφύγεις τις παράτολμες και βιαστικές κινήσεις στον εργασιακό στίβο. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να εστιάσεις στον τομέα της εκπαίδευσης ώστε να καταφέρεις να δημιουργήσεις μία πολύ καλύτερη βάση για τον εαυτό σου με στόχο να πατήσεις καλά στα πόδια σου και να ανέβεις στον τομέα της καριέρας στο μέλλον. Τέλος, φρόντισε την υγεία σου και προσπάθησε να δεις τα σημάδια που μπορεί να δηλώνουν πως είναι καιρός να κάνεις κάτι ώστε να κόψεις τις κακές συνήθειες από τη ζωή σου.

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός
  Η παραμονή του Βόρειου Δεσμού στον Κριό και 6ο Ηλιακό σου οίκο για όλο το 2024 σηματοδοτεί την ευκαιρία σου να προχωρήσεις σε κινήσεις εξυγίανσης της καθημερινότητας σου. Μπορεί να χρειαστεί να εστιάσεις έντονα στον τομέα της εργασιακής καθημερινότητας με στόχο να απομακρύνεις από κοντά σου ανθρώπους που λειτουργούν με τοξικό για εσένα τρόπο. Μπορεί να θελήσεις να λάβεις απόσταση από ένα επαγγελματικό περιβάλλον που σε κάνει να βγάζεις στην επιφάνεια τον ανταγωνιστικό σου εαυτό, που σε κάνει να χάνεις εύκολα την υπομονή σου και να κρίνεις με άδικο τρόπο τους γύρω σου ανθρώπους. Μπορεί τέλος να ξεκινάς μία νέα δουλειά και να χρειαστεί να δώσεις μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια των διαπροσωπικών σχέσεων, αφού είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν κόντρες με πρόσωπα που δε χρειάζεται να έχεις απέναντι σου. Στον τομέα της υγείας σου, καλό θα ήταν να φροντίσεις το σώμα σου, να προσπαθήσεις να εντάξεις στη ζωή σου αθλητικές δραστηριότητες που σε βοηθούν να διαθέτεις αντοχή αλλά και ικανότητα να ξεπερνάς τις δυσκολίες και τα εμπόδια που είναι γύρω σου. Τέλος, καλό θα ήταν να δώσεις βάση στον τρόπο που διαχειρίζεσαι την καθημερινότητα σου. Κάποιες αποφάσεις χρειάζεται να λαμβάνονται πολύ πιο γρήγορα, να είναι άμεσες και τελεσίδικες, να μη δίνεις το λάθος μήνυμα στους γύρω σου πως διστάζεις και δεν είσαι σε θέση να ορίσεις την κατεύθυνση που θα λάβει η ζωή σου. Σε περίπτωση διλημμάτων και αναποφιαστικότητας, να έχεις κατά νου πως μπορεί να βαραίνει το κεφάλι σου και να έχεις συχνούς πλέον πονοκεφάλους.

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Γοητεία είναι η λεξη που χαρακτηρίζει τη Σκορπίσια προσωπηκότητα.στο τομέα των σχέσεων. Θυμήσου ότι το φίδι είναι ένα από τα σύμβολα του ζωδίου σου.Θυμήσου την εικόνα του γητευτή των φιδιών. Παίζοντας το φλάουτό του, το φίδι σηκώνεται από το καλάθι σε τέλεια ισορροπία και με εξαιρετική χάρη στο λίκνισμά του. Ποιός υπνωτίζει τον άλλο; Ο γητευτής, ή το φίδι; Αυτό αποτελεί και το μυστήριο των σχέσεων σου. Τα αισθήματά σου είναι ακραία και η γκάμα τους περιέχει αφοσίωση, αποστροφή, αγάπη, μίσος. Το πάθος των αντιδράσεών σου, που είναι εμφανές ακόμα και σε καθημερινές σχέσεις, είναι το δώρο που απέκτησες με τη γέννησή σου. Άπαξ και αποφασίσεις ότι θα δεθείς με κάποιον οι δεσμός που δημιουργείς είναι τόσο βαθύς που μετατρέπεται σε δεσμούς αίματος. Αυτό βεβαίως έχει και μια σκοτεινή πλευρά όταν δεν συμφωνηθούν από την αρχή κιόλας τα όρια μεταξύ σας. Η αφοσίωση εύκολα μεταμορφώνεται σε αυτοκαταστροφική κτητικότητα και ο έρωτας βρίσκεται μεσοτοιχία με τη παθολογική ζήλεια. Σαν Σκορπιός μπορείς να μεταμορφώσεις οτιδήποτε και οποιονδήποτε μπει στη ζωή σου. Στη συμβίωσή σου με κάποιον, ή στο γάμο ξέρεις ότι η πίστη, το γυμνό συναίσθημα, η οικειότητα, η εμπιστοσύνη και ο αγώνας για τους κοινούς στόχους είναι αδιαπραγμάτευτες αρετές που πρέπει να μοιράζεσαι με τον Άλλο. Η δέσμευση είναι τόσο σημαντική για σένα που μοιάζει σχεδόν με άτυπο επαγγελματικό συμβόλαιο με κανόνες, ρήτρες, ποινές και μπόνους. Κι εδώ έρχονται πάλι στο προσκήνιο οι δικές σου ανασφάλειες. Ο φόβος της εγκατάλειψης, η αγωνία μη προδοθείς και η έμφυτη καχυποψία σου είναι αγκάθια που πρέπει να βγάλεις από πάνω σου για να απολαύσεις τη σχέση. Η τρυφερότητά σου για τον σύντροφό σου είναι απεριόριστη, αλλά θα πρέπει να μάθεις τη σημασία της υποχωρητικότητάς και της ανοχής στις ανθρώπινες αδυναμίες που έχει ο σύντροφός σου, ώστε το σπίτι σου να γίνει το ειρηνικό και ασφαλές καταφύγιο που ονειρεύεσαι. Μη ξεχνάς επίσης ότι η μυστικοπάθεια, δηλαδή το να μην εξωτερικεύεις τα παράπονά σου, τις αντιρρήσεις σου, τις ανάγκες σου, μπορεί να γίνει μπούμεραγκ στις στενές σου σχέσεις. Η φράση «συγχώρεσε, ξέχνα και προχώρα» είναι ένα αξίωμα που δεν πρέπει να ξεχνάς ποτέ.

 • Ελένη Μενεγάκη

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...