παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 24.04.2013 21:27
  Σου ευχόμαστε τα καλύτερα!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΙΧΘΥΕΣ (24.04.2013)
  Stardome* @ 24.04.2013 20:06
  Shark, θεωρητικά ναι, πρέπει να κοιτάξεις του Κριού.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24.04.2013)
  Stardome* @ 24.04.2013 20:06
  Παίδες, το 2ο κομμάτι της πρόβλεψης μιλά καθαρά για σεξουαλική χημεία με
  άλλα ζώδια, γι' αυτό και αλλάζει συχνά. Άλλωστε έχει μαλλιάσει η γλώσσα
  της Ελισάβετ σε κάθε ευκαιρία να λέει ότι άπαξ και γουστάρουν δύο
  άνθρωποι, ό, τι ζώδιο και να είναι, μπορούν να τα βρουν και να κάνουν
  θαύματα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 22.04.2013 16:26
  pisces1112, νομίζω ότι αυτό είναι λογικό, από τη στιγμή που έκλειψη γίνεται στις πρώτες μοίρες των σταθερών. Θεώρησα δεδομένο ότι άμεση επιρροή στον Ήλιο αυτών των ζωδίων δεν υπάρχει, γι' αυτό δεν αναφέρθηκα σ' αυτό.
   
  OK τώρα? Το λύσαμε?
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 22.04.2013 14:45
  pff, βλέπω ότι στο χάρτη σας δεν έχει περαστεί η πόλη γέννησης. Αντί να την καταχωρήσετε από την επιλογή "Βασικές πόλεις", δοκιμάστε παρακαλώ να την καταχωρήσετε πατώντας το κουμπί Εύρεση. Νομίζω ότι θα λυθεί το ζήτημα.
   
  vafiadoud ο δικός σας χάρτης είναι με ωροσκόπο Αιγόκερω αυτή τη στιγμή. Φαντάζομαι ότι πρόβλημα το επιλύσατε. Σωστά;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 22.04.2013 14:42
  libra24, δεν έχεις στο χάρτη σου τα στοιχεία σου απ' ότι βλέπω οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω πιο συγκεκριμένα.
   
  Θα σταθώ για λίγο στην όψη Κρόνου με το γενέθλιο Δία. Καθώς ο Δίας στο χάρτη μας συμβολίζει ταυτόχρονα και τη διάθεση μας να πάρουμε ρίσκα και να τολμήσουμε, και ο Κρόνος ότι αγγίζει το πιέζει, απαιτεί αποτελέσματα και σοβαρότητα, ενδέχεται αυτός να είναι και ο λόγος που εμφανίζεσαι τόσο διστακτική και στη γνωριμία και στην επαγγελματική πρόταση. Δεν μπορώ να σε προτρέψω προς συγκεκριμένη επιλογή, αλλά θα ήταν χρήσιμο να σκεφτείς ότι αν υπάρχουν όντως καταστάσεις και πρόσωπα που μπορούν να δώσουν ενδιαφέρον και ουσία στη καθημερινότητα σου και να τραβήξουν το μυαλό σου από τις ανησυχίες (όπως μια νέα εργασία, ακόμη και σε άλλο αντικείμενο ή περισσότερος χρόνος με τον άνθρωπο που γνώρισες), γιατί να μην απολαύσεις την παρουσία τους; Και νομίζω ότι αν το επιθυμείς, μπορούν και τα δύο να αποκτήσουν προοπτική με το χρόνο και τη διάθεση που θα τους αφιερώσεις.
   
  Υ.Γ: Προσπάθησε μελλοντικά να έχεις τα δικά σου στοιχεία στο χάρτη σου.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 22.04.2013 14:27
  fiili, πράγματι είναι μάλλον περίεργο φαινόμενο. Ίσως γενικά για όλη την οικογένεια σας να είναι μια χρονιά σημαντικών αλλαγών στη δομή της και στις σχέσεις ανάμεσα σας. Μπορείς φυσικά όποτε θες να μας δώσεις feedback να επεκταθείς περισσότερο.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 22.04.2013 14:18
  lina92, τα είπες όντως λίγο μπερδεμένα όντως. Ας προσπαθήσουμε να τα ξεμπερδέψουμε λοιπόν...
   
  Η θέση που έχουμε ένα πλανήτη στο γενέθλιο χάρτη μας είναι εκείνη η θέση που για εμάς είναι πιο οικεία. Μέσα από τα πρίσμα της συγκεκριμένης θέσης καταφέρνουμε να εκφράσουμε τις ενέργειες/ανάγκες/ροπές/επιθυμίες που συμβολίζει κάθε πλανήτης. Όταν λοιπόν ένας πλανήτης, σε διέλευση αυτή τη φορά, επιστρέφει στη θέση που τον συναντάμε στο γενέθλιο χάρτη μας τότε αφυπνίζει αυτές τις οικείες ποιότητες για εμάς.
   
  Τώρα σχετικά με την ωφέλεια ή όχι της κάθε θέσης, νομίζω ότι είναι λάθος το πρίσμα που το βλέπεις. Κάθε θέση, ακόμη και η καλύτερη για κάθε πλανήτη, έρχεται με ένα πακέτο θετικών στοιχείων και ένα πακέτο προκλήσεων που καλούμαστε να λύσουμε. Οπότε δεν θα έλεγα ότι μια θέση είναι "προτιμότερη" από κάποια άλλη. Απλά μιλάμε για διαφορετικές προκλήσεις σε κάθε περίπτωση, κάποιες πιο ευχάριστες, άλλες πιο δύσκολες.
   
  Τέλος, για την ερώτηση σου σχετικά με τον Άρη σε παραπέμπω σε μια απάντηση που έδωσα σε παρόμοια ερώτηση λίγο πριν.
   
  http://www.stardome.gr/tribes/aquarius/32759.html
   
  Ελπίζω να κάλυψα ένα μέρος από τις απορίες σου. Καλή συνέχεια!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 22.04.2013 14:02
  pisces1112, μια Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει αρχικά τους οίκους του χάρτη που λαμβάνει χώρα η αντίθεση Ήλιου - Σελήνης. Άρα πρώτο βήμα είναι να δούμε σε ποιους οίκους του γενέθλιου χάρτη μας λαμβάνει χώρα η αντίθεση. Αυτές είναι και οι περιοχές που θα βιώσουν την ανάγκη (ή θα υποχρεωθούμε) σε αλλαγή στάσης και προσαρμογή.
   
  Μερικά χρήσιμα στοιχεία για τις εκλείψεις μπορείς να βρεις στο ακόλουθο άρθρο που είχαμε γράψει με αφορμή τις περυσινές εκλείψεις στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού.
   
  Οι Εκλείψεις και πώς λειτουργούν
   
  Σε δεύτερο επίπεδο κοιτάζουμε αν η έκλειψη γίνεται σε σύνοδο ή αντίθεση με κάποιο πλανήτη του χάρτη μας. Στο τελευταίο μέρος του ακόλουθου άρθρου μπορείς να βρεις πληροφορίες για το πως μια έκλειψη εκφράζεται όταν αγγίζει ένα πλανήτη.

  Εκλείψεις: Μερικές απαραίτητες πληροφορίες
   
  Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις στη διάθεση σου (με λίγη υπομονή)...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 22.04.2013 13:41
  updown, παραθέτω απάντηση του Stargazer σε αντίστοιχο ερώτημα που έχει γίνει παλαιότερα.
   
  Θα τη βρεις στις FAQ του Stardome* στην ακόλουθη σελίδα:
   
  http://www.stardome.gr/library/faq.html
   
  Από τον StargazerΟι επιστροφές πλανητών πέρα από αυτή του Δία και του Κρόνου, δεν φαίνεται να έχουν κάποια ιδιαίτερη σημασία κι ούτε είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται ευρέως. Ο Άρης χρειάζεται δύο χρόνια περίπου για να κάνει τον κύκλο του ζωδιακού, οπότε δεν μιλάμε για κάποιο σπάνιο φαινόμενο. Χωρίς πολλές κουβέντες, θα μπορούσε να πει κανείς πως με την επιστροφή Άρη το άτομο "ξαναθυμάται" τις εγωιστικές (και με την καλή και με την κακή έννοια) επιθυμίες του, σε περίπτωση που οι συνθήκες της ζωής του τον έχουν κάνει να τις έχει ξεχάσει. Είναι μια περίοδος που λες: "Είμαι εδώ και ΕΓΩ, θέλω ΑΥΤΟ".Στην ψυχολογική αστρολογία δίνεται μια έμφαση στην πρώτη επιστροφή Άρη, όπου το πολύ μικρό ακόμα παιδί δίνει για πρώτη φορά σημάδια αναγνώρισης ότι είναι ξεχωριστό και έχει κάνει ένα βήμα για να αποσυνδεθεί από τη μητέρα. Είναι η φάση που το παιδί διαπιστώνει ότι έχει επιθυμίες διαφορετικές από αυτές του περιβάλλοντός του.
  Στην ψυχολογική αστρολογία δίνεται μια έμφαση στην πρώτη επιστροφή Άρη, όπου το πολύ μικρό ακόμα παιδί δίνει για πρώτη φορά σημάδια αναγνώρισης ότι είναι ξεχωριστό και έχει κάνει ένα βήμα για να αποσυνδεθεί από τη μητέρα. Είναι η φάση που το παιδί διαπιστώνει ότι έχει επιθυμίες διαφορετικές από αυτές του περιβάλλοντός του.

έχουν γενέθλια 228 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...