παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 17.01.2022 έως 23.01.2022
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Η νέα εβδομάδα μπορεί να προκαλέσει κάποιες αναταράξεις στον τομέα της καθημερινότητας σου, να δοκιμάσει τα νεύρα και τις αντοχές σου απέναντι σε ανατροπές και αναποδιές που είναι δύσκολο να διαχειριστείς.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Το πρόγραμμα της καθημερινότητας σου δεν μπορεί να είναι δεδομένα, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι πως χάνεις τον έλεγχο των καταστάσεων, πως δεν υπάρχει ροή και αναγκάζεσαι να ζεις σε μία συνεχή εσωτερική αναταραχή. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να κλείσεις τις δικές σου εργασιακές εκκρεμότητες, να ασχοληθείς με ότι μπορείς να φέρεις εις πέρας και να αφήσεις τα υπόλοιπα που σου φορτώνουν σε δεύτερο χρόνο, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποια από τα ανοικτά θέματα. Παράλληλα, προσπάθησε να βρεις το χρόνο τον οποίο θα επενδύσεις στην προσωπική σου ζωή, τον οποίο θα μπορέσεις να προσφέρεις στο έτερο ήμισυ για να περάσετε κάποιες στιγμές μαζί, για να μπορέσετε να βελτιώσετε τη σχέση σας πριν να προκύψουν μεγαλύτερα προβλήματα από τα υπάρχοντα.

 

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 19.01.2022 έως 25.01.2022
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)
Ο Άρης διελαύνει στον τομέα Οικίας και Οικογένειας και ο τομέας έρχεται και γίνεται Κόσοβο με μεγάλη ευκολία και χάρη ώσπου να πεις «κοινά εισοδήματα».  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής ...
 • Ας ξεκαθαρίσουμε δύο πράγματα για το παρελθόν: 1 ) Δεν αλλάζει (λέγεται και τετελεσμένο), 2) όταν παίρνει τη μορφή προσώπων (λέγονται και επιστροφές) σπάνια επιστρέφει για μια δεύτερη ευκαιρία αλλά για μια υπενθύμιση να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη. Συμπέρασμα: Αν τις επόμενες μέρες έχεις για τον οποιοδήποτε λόγο νοσταλγικές διαθέσεις, χίλιες φορές νʼ ανοίξεις ένα μπουκάλι ουίσκι παρά την πόρτα του σπιτιού σου, του γραφείου σου ή της καρδιάς σου σε μπαγιάτικες υποσχέσεις.
 • Ιανουάριος

  Παρθένε, σου ευχόμαστε η φετινή χρονιά να είναι ένα λαμπερό ορόσημο προς την κατάκτηση στόχων, ονείρων κι επιθυμιών! Ο Ιανουάριος σίγουρα σε βάζει στο σωστό μονοπάτι προς αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση, μιας και αποτελεί ένα μήνα ιδιαίτερα «δυνατό» αστρολογικά, γεμάτο απαιτήσεις αλλά, κυρίως, δυνατότητες.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Ξεκινά πολύ έντονα, με μια θεαματική και άκρως ερωτική και ξεσηκωτική όψη τριγώνου μεταξύ του Ήλιου από τον Αιγόκερω και του Ουρανού από τον Ταύρο. Είναι μια όψη αλλαγής, καινοτομίας και μέλλοντος – ένας φρέσκος αέρας από το πιο ελπιδοφόρο αύριο. Όλη σου η δύναμη, η ουσία, η πειθώς, η ενέργεια, πρέπει να στραφεί στα θέματα του 5ου Οίκου σου: στον έρωτα ως κινητήρια δύναμη ζωής, στη δημιουργία ως ανάγκη επιβίωσης της ψυχής σου, στο παιδί ή τα παιδιά σου αν είσαι γονιός… Μέσα από εντάσεις ή ακόμα και κρίσεις αναδεικνύεται ο τομέας εκείνος που πάσχει περισσότερο από όλους και που απαιτεί την ενέργειά σου. Η παρουσία του Άρη στον Τοξότη προτρέπει σε πρωτοβουλία και δράση. Προσφέρει όμως και άπλετες ευκαιρίες για συναντήσεις και γνωριμίες που αφορούν στα επαγγελματικά σου, στην αναβίωση ή στη γέννηση ενός δυναμικού επαγγελματικού project. Μην αποφύγεις και μην υποτιμήσεις καμία συνάντηση, καμία γνωριμία, όσο ανιαρή κι αν μοιάζει – δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει η μεγάλη ευκαιρία να αλλάξεις την αντιμετώπιση και τη διαχείριση των επαγγελματικών και των οικονομικών σου ζητημάτων, ή να αναβαθμίσεις την ποιότητα της δουλειάς σου. Με τον κυβερνήτη σου ανάδρομο από τις 13 του μήνα και μετά, χρυσή, πραγματικά, συμβουλή είναι το «ου μπλέξεις» προσωπικών σχέσεων με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου.

   

  Η Νέα Σελήνη στις 2/1 πραγματοποιείται στο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Αιγόκερω και φέρνει δώρα! Μία καινούργια, πολλά υποσχόμενη ερωτική γνωριμία που σε συναρπάζει; Μια ευκαιρία για επαγγελματική άνοδο και ευημερία μέσω κάποιας πολύ πρωτότυπης και κερδοφόρας ιδέας; Σε κάθε περίπτωση, το φεγγαράκι αυτό σε ευνοεί πάρα πολύ!

  Η πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 18/1 στο ζώδιο του Καρκίνου, και είναι ιδανική για να συναντηθείς με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους από το παρελθόν. Απόλαυσε την ημέρα, αποκατάστησε την χαμένη επαφή με ανθρώπους που αγαπάς αλλά δεν βλέπεις όσο συχνά θα ήθελες, χαλάρωσε και νιώσε πώς είναι να γελάς και να σε αγαπούν.


  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει...
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)


  1 Ιανουαρίου 2022
  Ήλιος 10° 57' Αιγόκερω τρίγωνο με Ουρανό 10° 57' Ταύρου

   

  5 Ιανουαρίου 2022
  Αφροδίτη (ανάδρομη) 20° 45' Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 20° 45' Ιχθύων

  8 Ιανουαρίου 2022
  Ήλιος σύνοδο με Αφροδίτη (ανάδρομη) 18° 43' Αιγόκερω

  10 Ιανουαρίου 2022
  Ήλιος 20° 52' Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 20° 52' Ιχθύων

  11 Ιανουαρίου 2022
  Άρης 20° 53' Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 20° 53' Ιχθύων

  14 Ιανουαρίου 2022
  Ερμής (στάση) 10° 19' Υδροχόου τετράγωνο με Ουρανό 10° 19' Ταύρου

  16 Ιανουαρίου 2022
  Ήλιος σύνοδο με Πλούτωνα 26° 27' Αιγόκερω

  23 Ιανουαρίου 2022
  Σύνοδος Ήλιου και Ερμή (ανάδρομος) 3° 23' στον Υδροχόο

  28 Ιανουαρίου 2022
  Σύνοδος Ερμή (ανάδρομου) και Πλούτωνα 26° 21' Αιγόκερω

  30 Ιανουαρίου 2022
  Ήλιος 10° 53' Υδροχόου τετράγωνο με Ουρανό 10° 53' Ταύρου

  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  02/01/2022, ώρα Ελλάδας 20:34, στις 12° 20' του Αιγόκερω

  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  18/01/2022, ώρα Ελλάδας 01:48, στις 27° 50' του Καρκίνου

   

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2022

  Και αν υπάρχει τελικά ευτυχία;;

   

  Το 2022 μοιάζει να είναι μία καλή χρονιά για εσένα, κυρίως λόγω του γεγονότος της παρουσίας του Δία και του Ποσειδώνα στους Ιχθείς, το μεγαλύτερο μέρος του έτους. Έχεις την ευκαιρία να πάψεις να είσαι μόνος/η, να βρεις το ιδανικό έτερο ήμισυ, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να δεις τη ζωή μέσα από μία περισσότερο αισιόδοξη ματιά. Έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις ένα άτομο που θα μπορούσε να καλύπτει αυτά που αναζητάς σε ένα/μία σύντροφο, κάτι που βέβαια θα μπορούσε να σε τρομάξει, αφού δεν πιστεύεις στα θαύματα. Καλείσαι όμως να ζήσεις έχοντας εντάξει και αυτή την παράμετρο στη φιλοσοφία σου, έχοντας την υποχρέωση να μάθεις να δέχεσαι δώρα χωρίς να εξετάζεις αν υπάρχει αντίτιμο. Αν πάλι είσαι σε μία σχέση, τότε το επόμενο βήμα είναι μπροστά στα μάτια σου, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να το υποστηρίξεις, να έχεις συνειδητοποιήσει πως ένας γάμος ή η απόκτηση οικογένειας είναι στοιχεία που φέρνουν μαζί τους και συγκεκριμένες υποχρεώσεις. Το ζήτημα είναι να μπορέσεις να εκτιμήσεις το δώρο που σου φέρνουν, χωρίς όμως να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητες του. Αν οι προσδοκίες σου είναι μεγαλύτερες από τις πραγματικές, τότε με την πάροδο του χρόνου θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις μπροστά σου ένα δώρο που τελικά δεν έχεις και μεγάλη ανάγκη. Αν πάλι επιμένεις να θεωρείς πως υπάρχει και κάτι καλύτερο που θα σου προσφερθεί αργότερα με αποτέλεσμα να μη δέχεσαι να ανοίξεις το δώρο που έχεις μπροστά σου, τότε μπορεί να χάσεις μία ευκαιρία για να νιώσεις πλήρης και γεμάτος/η. Η ουσία είναι πως κάποια στιγμή καλείσαι να δοκιμάσεις να ζήσεις τα όνειρα σου και όχι απλά να συνεχίσεις να τα αποδομείς σε ολοένα και μικρότερα κομμάτια με στόχο να βρεις την ατέλεια που περιλαμβάνουν. Θα τολμούσες να πεις ναι σε μία ευκαιρία χωρίς να την έχεις πλήρη αποδομήσει;

   

  Κεφάλαιο Δίας

  Η παρουσία του Δία στους Ιχθείς από το ξεκίνημα της χρονιάς και μέχρι τις 10 Μαΐου, αλλά και από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις ή να βρεις ένα άτομο που θα αποτελέσει το έτερο ήμισυ που αναζητάς. Αυτό που έχεις ανάγκη είναι να πάψεις να θεωρείς πως βαδίζεις μόνος/η, πως δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που θα μπορούσε να αποτελέσει το ιδανικό έτερο ήμισυ. Η παραμονή του Δία στους Ιχθείς, σε συνδυασμό με την παρουσία του Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο, μοιάζει με το δώρο που φτάνει έξω από την πόρτα σου χωρίς να το έχεις ζητήσει ή να γνωρίζεις πως ήρθε. Μία τυχαία συνάντηση θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία ώστε να εμπιστευτείς και πάλι τις διαπροσωπικές σχέσεις, να πιστέψεις στον έρωτα τον οποίο έχεις διώξει από το οπτικό σου πεδίο, να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν δώρα χωρίς αποστολέα τα οποία μπορείς να απολαύσεις χωρίς να αισθάνεσαι τύψεις και ενοχές. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία σχέση, τότε το επόμενο βήμα μοιάζει με κάτι το φυσιολογικό, με αποτέλεσμα να περνάς στον επόμενο ρόλο που καλείσαι να κρατήσεις μέσα στη σχέση. Αυτό το πέρασμα στην επόμενη φάση μπορεί να γίνει με μαλακό τρόπο, με αποτέλεσμα να μην αγχώνεσαι και να μην τρομάζεις από τις ευθύνες που φέρνει μία τέτοια πράξη. Στον επαγγελματικό τομέα, η παρουσία του Δία στους Ιχθείς θα σου φέρει μία νέα επαγγελματική πρόταση που θα μπορούσε να μοιάζει απρόσμενη, την οποία καλείσαι να απαντήσεις κατά πόσο την εμπιστεύεσαι ή όχι. Η λογική σου δεν μπορεί να δώσει τη συγκεκριμένη απάντηση, αφού το ένστικτο σου γνωρίζει περισσότερα. Η δοκιμαστική είσοδος και παραμονή του Δία στον Κριό το διάστημα από τις 10 Μαΐου μέχρι τις 28 Οκτωβρίου θα αποτελέσει την ευκαιρία ώστε να μοιραστείς μία κατάσταση με ένα άτομο που θα μπορούσε να σου προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά. Μία νέα σχέση που έχει προκύψει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μπορεί να προχωρά γρήγορα παρακάτω και να προκύπτει η ανάγκη της συγκατοίκησης. Ίσως πάλι να επιθυμείς να παραμείνεις αδέσμευτος/η, κάτι που όμως δε σημαίνει πως δεν υπάρχει το σεξ στη ζωή σου, αφού μπορεί να αποτελεί τη βασική σου επιδίωξη για κάθε νέα γνωριμία που επιδιώκεις να κάνεις. Στον επαγγελματικό τομέα, μία συνεργασία θα περάσει και μέσα από το μοίρασμα του οικονομικού οφέλους, οπότε τεστάρισε κατά πόσο η άλλη πλευρά είναι προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο.

   

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Η παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο για όλο το 2022 θα αποτελέσει την αφορμή για να προσπαθήσεις να βελτιώσεις τις συνθήκες της καθημερινότητας, αποφεύγοντας να προσθέσεις και νέα εμπόδια σε αυτή. Καλείσαι να θέσεις προτεραιότητες και να πάψεις να κατακερματίζεις την ημέρα σου σε μικρές και ποικίλες δράσεις, που τελικά σου αφήνουν το αίσθημα της ατελούς διαχείρισης των καταστάσεων που σε αφορούν. Καλό θα ήταν να ιεραρχήσεις κάπως διαφορετικά τα σημαντικά κομμάτια της ζωής σου και να εστιάσεις σε ότι μπορεί να σου προσφέρει ικανοποίηση. Μπορεί κάτι τέτοιο να σημαίνει πως θα εστιάσεις στον τομέα της καριέρας και θα θελήσεις να κάνεις βήματα προόδου, που θα σε βοηθήσουν να ζητήσεις κάτι περισσότερο στο μέλλον. Ίσως να αλλάζεις δουλειά, να αλλάζεις αντικείμενο και να προσπαθείς να πάρεις στα χέρια σου περισσότερες αρμοδιότητες θέλοντας να αποδείξεις πως μπορείς να είσαι σημαντικό μέλος μίας ομάδας. Ίσως πάλι να θελήσεις να επενδύσεις χρόνο και στην προσωπική σου ζωή, επιδιώκοντας να βάλεις τα θεμέλια μίας σταθεροποίησης την οποία αναζητάς εδώ και καιρό, χωρίς όμως να μπορείς να κατακτήσεις. Αυτό που χρειάζεται να έχεις κατά νου είναι πως καλείσαι να ακούσεις το σώμα σου και να εστιάσεις σε εσένα, αφού δεν είναι πλέον εφικτό να συνεχίζεις να ζεις με τον τρόπο που είχες συνηθίσει παλιότερα. Φρόντισε τη διατροφή σου, πρόσεξε την υγεία σου, ξεκουράσου περισσότερο και χρησιμοποίησε με περισσότερο σοφό τρόπο τη δύναμη και την αντοχή σου αν θέλεις να αλλάξεις την καθημερινότητα σου. Όλα τα παραπάνω είναι σημαντικές παράμετροι στην προσπάθεια που θα κάνεις ώστε να δείξεις πως ωριμάζεις και συμμορφώνεσαι με την ορθή χρήση του χρόνου στη ζωή σου.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Το πρώτο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 20 Απριλίου με την Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό που θα μπορούσε να προκαλέσει μία μετακίνηση η οποία αλλάζει την οπτική σου για τα πράγματα. Ένα ταξίδι είναι σε θέση να ανοίξει νέους ορίζοντες και να σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις το μέγεθος σου απέναντι στα πράγματα. Ίσως να θελήσεις να προθέσεις στη ζωή σου την εκπαίδευση που δεν έχεις κάνει με στόχο να ξεκολλήσεις από μία εργασιακή καθημερινότητα που σε εγκλωβίζει. Ίσως πάλι να υπάρξει μία νέα επαγγελματική πρόκληση που σε καλεί να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου σε ένα νέο αντικείμενο, η οποία εφόσον συνοδεύεται και από ένα καλό οικονομικό πακέτο είναι σε θέση να σε οδηγήσει στην απόφαση μίας αλλαγής της δουλειάς σου. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 16 Μαΐου στο Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε τρίγωνα με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία να κλείσεις πίσω σου μία πόρτα καθώς ανοίγεις πανιά για κάτι νέο. Μπορεί να μετακομίζεις σε μία νέα γειτονιά, ακολουθώντας το άτομο που έχει μπει στη ζωή σου και αποτελεί το/η σύντροφο που αναζητούσες. Ίσως πάλι να τολμάς να κάνεις το επαγγελματικό βήμα που σου έχουν προτείνει και σε προκαλεί να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες από αυτές που σου επέτρεπαν να διατηρείς μέχρι σήμερα. Ίσως πάλι να ξεκαθαρίζεις ένα θέμα με πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος, θέλοντας να αποδείξεις πως διαθέτεις την απαραίτητη προσωπικότητα ώστε να σταθείς στα πόδια σου. Το δεύτερο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου με την Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό σε σύνοδο με την Αφροδίτη και quincunx με τον Δία από τον Κριό, που φαίνεται να σε μπερδεύει σχετικά με τις αποφάσεις που καλείσαι να λάβεις. Ίσως να παρασύρεσαι από το συναισθηματικό φορτίο που κουβαλάς και να δυσκολεύεσαι να σκεφτείς λογικά, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συγκρούσεις με το έτερο ήμισυ ή με το/η συνεργάτη. Ίσως πάλι να δυσκολεύεσαι να χωρέσεις τη λογική και το συναίσθημα σε μία γνωριμία που έχει προκύψει στη ζωή σου, κάτι που σημαίνει πως δε σκέφτεσαι καθόλου καθαρά και μπορεί να καταλήγεις σε λανθασμένες αποφάσεις. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεσαι ψυχραιμία για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις από γύρω σου, οπότε προσπάθησε να κερδίσεις χρόνο αν αυτό είναι εφικτό. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το Σκορπιό σε δυσκολεύει να εκφραστείς, αφού υπάρχουν γύρω σου άτομα που έχουν βαλθεί να μην κάνουν εύκολη την απόφαση σου. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να μιλήσεις ανοικτά σε πρόσωπα του συγγενικού κύκλου, αφού υπάρχει το συναίσθημα που δυσκολεύει τα λόγια σου, κάνοντας την απόφαση σου να αποδράσεις πολύ πιο δύσκολη από όσο πραγματικά είναι. Ίσως πάλι να έχεις πολλά στο μυαλό σου, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να έχεις καλή απόδοση στη δουλειά σου, κάτι που σημαίνει πως δίνεις αφορμές για κριτική από πρόσωπα που δε χρειάζεται να διαμορφώσουν μία κακή εικόνα για εσένα.

   

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Σκορπιό, στις 18 Ιανουαρίου θα αποτελέσει μία από τις αφορμές για να εστιάσεις στην αλλαγή του τρόπου σκέψης σου, για να αρχίσεις να γίνεσαι περισσότερο πρακτικός/η στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα οφέλη από την επαγγελματική σου πορεία. Ίσως να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεται να εστιάσεις στον τομέα της απόκτησης γνώσης, να θέσεις σε εφαρμογή τα εκπαιδευτικά σου σχέδια που σχετίζονται με γνώση που θα μπορούσες να εξαργυρώσεις οικονομικά στο μέλλον. Ίσως να θελήσεις να κάνεις ένα διάλειμμα από την εργασιακή σου καθημερινότητα και να δοκιμάσεις να ζήσεις κάπου μακριά, εκεί που θα τεστάρεις την ικανότητα σου να εργάζεσαι σε περιβάλλοντα που έχουν διαφορετικό τρόπο λειτουργίας από αυτόν που συνήθισες. Ίσως πάλι να ξεκινά μία περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας θα ταξιδεύεις αρκετά συχνά για επαγγελματικούς λόγους και αυτό θα σε κάνει να δεις τα πράγματα μέσα από μία νέα οπτική γωνία. Ένα άλλο σημαντικό κεφάλαιο που ανοίγει είναι αυτό της σχέσης σου με άτομα του συγγενικού κύκλου και των συζητήσεων που θα πρέπει να λάβουν χώρα μεταξύ σας. Καλό θα ήταν να ξεθάψεις αυτά που δεν έχουν λεχθεί και να τα μετατρέψεις σε έναν ειλικρινή διάλογο που είναι σε θέση να διαλύσει κάθε πιθανή σκιά που έχει υπάρξει ανάμεσα σας. Μπορεί να χρειαστεί να παραδεχτείς δικά σου λάθη και παραλείψεις, να ασχοληθείς εκ νέου με ζητήματα που είχες τοποθετήσει μέσα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας με στόχο να καθαρίσεις και να διώξεις κάθε άρρωστη πτυχή μίας σχέσης που είναι καιρός να περάσει σε διαφορετικό επίπεδο.

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Είσαι αυτός που όταν οι φίλοι σου έχουν πρόβλημα τρέχουν σε σένα για να τους βγάλεις από το αδιέξοδο, ή για να τους βοηθήσεις πρακτικά. Είσαι καλός ακροάτής και εξαιρετικός  στο να δίνεις συμβουλές. Αφού έχεις τη τάση να συμπαραστέκεσαι και να γιατρεύεις τις πληγές των άλλων είσαι και εξαιρετικά προσεκτικός στην επιλογή των φίλων και των συντρόφων σου. Αν δεν το κάνεις καταλήγεις να ακούς όλη τη μέρα τις ατυχίες και τα βάσανα των άλλων. Προτιμάς να μοιράζεσαι την ζωή σου με επιλεγμένους φίλους που οι ευαισθησίες τους ταιριάζουν με την δική σου άποψη για τη ζωή.Η Παρθένος  θεωρείται ότι είναι ένα από τα ζώδια που συμβολίζουν την εργένικη ζωή, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη που πολλοί από τους εξαδέλφους σου Παρθένους προτιμάνε τη μοναχική ζωή.Αν ένας Παρθένος επιλέγει να ζήσει μόνος του το κάνει γιατί πιστεύει ακράδαντα ότι μόνο όταν  δεν έχεις υποχρεώσεις και δεσμεύσεις μπορείς αδιατάρακτα να ακολουθήσεις το δρόμο σου. Αισθάνεται τέτοια ευθύνη για τις ανάγκες του Άλλου, που προτιμάει να μη μπει σε σχέση από το να μπει και να τις αγνοήσει. Αυτό σημαίνει ότι σαν Παρθένος δεν έχεις επιθυμίες και ανάγκες για συντροφικότητά; Ή ότι σου λείπει το σεξ απίλ με το οποίο μπορείς να κατακτήσεις κάποιον/α; Το αντίθετο! Μερικά από τα μεγαλύτερα σεξ σύμβολα του κινηματογράφου ανήκουν στο ζώδιό σου. Διαθέτεις ένα πολύ φυσικό και γήινο τρόπο που αντιμετωπίζεις το σεξ . Για σένα το σεξ είναι απλό, χωρίς επιπλοκές, αισθησιακό. Έχεις στο μυαλό σου την τέλεια, αληθινή αγάπη κατά την οποία στη συγχώνευσή σου  με τον άλλο κανείς  να μη μπορεί να διακρίνει τις ραφές της ένωσής σας.Σε απορυθμίζουν οι σκηνές ζήλειας, οι αναίτιες συγκρούσεις και οι υπερβολικές απαιτήσεις- ο Αλλος/η έτσι κι αλλιώς προηγείται πάντα.Φυσικά μια τέτοια αγάπη είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προτιμάς να μένεις μόνος  για μεγάλα χρονικά διαστήματα από το να ζεις σε μια σχέση που δεν καλύπτει τα υψηλά στάνταρνς σου. Μπορείς να περιμένεις όσο χρειαστεί, η στέρηση δεν σε ενοχλεί αν η μοναδική σου επιλογή είναι  να ριχτείς σε αδιάφορες σχέσεις  μόνο και μόνο για να μη μένεις μόνος .Δεν υπολογίζεις  καθόλου το χρόνο , όταν η αναμονή έχει σαν αποτέλεσμα τον Έναν/Μία που περιμένεις..

 • Νένα Χρονοπούλου

έχουν γενέθλια 216 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...