παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 21.06.2021 έως 27.06.2021
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να ξεκολλά ένα ζήτημα επαγγελματικού περιεχομένου, να αποτελεί την αφορμή για να ξετυλιχθούν τα σχέδια που έχεις κατά νου και θα ήθελες να αποτελέσουν τη βάση πάνω στην οποία θα κινηθείς από εδώ και πέρα. Μία παρεξήγηση στο χώρο της δουλειάς είναι ώρα να λυθεί και να αφήσεις πίσω σου τη δύσκολη σχέση με ένα άτομο που δεν είναι ώρα να επιμείνεις να θέλεις να αντιμετωπίσεις κατά πρόσωπο. 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως να χρειαστεί να κάνεις μερικά βήματα προς τα πίσω, γιατί η απευθείας έκθεση απέναντι στον/ην αντίπαλο θα σε βλάψει αυτή την περίοδο. Από την άλλη πλευρά, μπορείς να ξεκαθαρίσεις τη στάση σου εφόσον είσαι έτοιμος/η να δεχτείς τις συνέπειες αυτής, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως θα κόψεις κάποιες σχέσεις με πρόσωπα που έχεις συνηθίσει να βρίσκονται στην καθημερινότητα σου. Είναι πιθανό να χρειαστεί να λειτουργήσεις και να εργαστείς βασιζόμενος/η πλέον στον εαυτό σου, αφού η συλλογικότητα είναι ένα δύσκολο στοίχημα από εδώ και πέρα.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Ερωτική πρόβλεψη: 23.06.2021 έως 29.06.2021
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)
Τόσο η συγκεκριμένη ερωτική σου εβδομάδα όσο κι ένα μεγάλο διάστημα που αρχίζει από σήμερα, χαρακτηρίζονται και χρωματίζονται – πέρα από την ορθή πορεία του κυβερνήτη σου, του Ερμή -  από ένα σημαντικότατο για τις σχέσεις αστρολογικό γεγονός: η Αφροδίτη, ο πλανήτης της έλξης, του έρωτα, της συντροφικότητας, εισέρχεται στις 27 του μήνα στο θερμό και άκρως ερωτικό ζώδιο του ...
 • Μέσα στις επόμενες μέρες: 1) αν είσαι σε σχέση ίσως έρθεις αντιμέτωπος/η με την προοπτική μιας μετάβασης από τον έρωτα στη φιλία (ή το αντίστροφο), 2) αν είσαι ελεύθερος/η ίσως προκύψουν σύντομες ερωτικές εξάψεις ή 3) να αναγκαστείς να επιλέξεις ανάμεσα στην διατήρηση του συναισθηματικού status quo και σε μια νέα επαγγελματική προοπτική που απαιτεί από εσένα συνολική αλλαγή της καθημερινότητας σου.
 • Ιούνιος

  Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού φιλοξενεί την πλήρη ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου, του Ερμή, Παρθένε μου. Είναι ένας μήνας που απαιτεί ισορροπίες και όλη σου τη λογική, κι αυτό κυρίως διότι οι επιρροές που δέχεσαι είναι τουλάχιστον αντιφατικές. Ο Ποσειδώνας βρίσκεται πάντοτε στους Ιχθύς, απέναντί σου, στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και καθιστά οποιαδήποτε σιγουριά, οποιαδήποτε ασφάλεια ή σταθερότητα εξαιρετικά δύσκολη. Επίσης, με αυτόν τον Ποσειδώνα και με τον κυβερνήτη σου ανάδρομο η κρίση σου ενδέχεται να μην είναι η καλύτερη κι όσον αφορά στα συναισθηματικά σου, φοράς ροζ γυαλιά. Στην άλλη άκρη της διελκυστίνδας βρίσκεται το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, όψη δύσκολη και σκληρή που διαρκεί όλο τον μήνα και που έχει πραγματοποιηθεί ξανά τον περασμένο Φεβρουάριο. Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού μιλά για ένα ζήτημα (είτε υγείας είτε εργασιακό) που αποτελεί τροχοπέδη στα όνειρα και στα μεγαλεπήβολα σχέδιά σου. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως πρέπει να παραιτηθείς από τα σχέδιά σου αυτά: απλώς πρέπει να έχεις υπομονή και να μη σε καταβάλλουν οι δυσκολίες και οι αναβολές. 

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Ο ανάδρομος Ερμής, ο οποίος είναι και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της έκλειψης της 10/6, θα φέρει τα πάνω – κάτω στα επαγγελματικά σου και ίσως πολλά ζητήματα που τώρα σού φέρνουν πονοκέφαλο λυθούν μόνα τους με τρόπους που δεν φανταζόσουν ποτέ. Ο τομέας που θα σε εκπλήξει ευχάριστα αυτόν τον μήνα είναι ο ερωτικός: πράγματι, η Αφροδίτη είναι μεγάλη σύμμαχος και από το ζώδιο του Καρκίνου όπου θα βρίσκεται ως τις 26 και από το ζώδιο του Λέοντα στο οποίο περνά μετά. Από το ζώδιο του Καρκίνου θα τονώσει απίστευτα την κοινωνική σου ζωή, θα φέρει άνοιγμα του κύκλου των γνωριμιών σου, θα φέρει ενδιαφέροντες και διαφορετικούς ανθρώπους στη ζωή σου κι έναν έρωτα που έχει να σε μάθει πολλά. Στον Λέοντα θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση κι αισιοδοξία, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει μια ιστορία από το παρελθόν με την οποία έχεις ρέστα ακόμα. Η προοπτική μιας οικογένειας ή ενός απογόνου πλησιάζει πάρα πολύ για μερικούς από εσάς!

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα) 

   

   ▸3 Ιουνίου 2021

  Ήλιος 13° 25’ Διδύμων τρίγωνο με Κρόνο 13° 25’ Υδροχόου

  Αφροδίτη 1° 45’ Καρκίνου τρίγωνο με Δία 1° 45’ Ιχθύων

   

  ▸5 Ιουνίου 2021

  Ερμής 23° 05’ Διδύμων (ανάδρομος) τετράγωνο με Ποσειδώνα 23° 05’ Ιχθύων

  Άρης 26° 28’ Καρκίνου αντίθεση με Πλούτωνα 26° 28’ Αιγόκερω

   

  ▸10 Ιουνίου 2021 

  Σύνοδος Ήλιου με Ερμή (ανάδρομο) 20° 21’ Διδύμων 

   

  ▸13 Ιουνίου 2021

  Αφροδίτη 13° 02’ Καρκίνου εξάγωνο με Ουρανό 13° 02’ Ταύρου

  Ήλιος 23° 10’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 23° 10’ Ιχθύων

   

  ▸21 Ιουνίου 2021

  Αφροδίτη 23° 12’ Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 23° 12’ Ιχθύων

   

  ▸23 Ιουνίου 2021

  Ήλιος 02° 11’ Καρκίνου τρίγωνο με Δία 02° 11’ Ιχθύων

  Αφροδίτη 26° 07’ Καρκίνου αντίθεση με Πλούτωνα 26° 07’ Αιγόκερω

   

  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ

  10/06/2021 στις 13:53 ώρα Ελλάδας, στις 19°47’ των Διδύμων (έκλειψη)

  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

  24/06/2021, στις 21:39 ώρα Ελλάδας, στις 03° 27’ του Αιγόκερω


   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 

 • 2021

  Αλλάζοντας πορεία

   

  Το 2021 μοιάζει με μία σημαντική χρονιά στη ζωή σου αφού λαμβάνεις σινιάλα αλλαγής που έχουν να κάνουν με τους τομείς της καριέρας και της οικογένειας. Από τη μία πλευρά, έχεις την ευκαιρία να στρέψεις την προσοχή και το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικά μονοπάτια που βρίσκονται μακριά από την καριέρα που έχεις ακολουθήσει μέχρι σήμερα, έχοντας όμως την υποχρέωση να βρεθείς για κάποια χρονικά διαστήματα μακριά από το οικείο περιβάλλον σου. Από την άλλη όμως πλευρά, υπάρχει η προοπτική του επόμενου βήματος στη σχέση μέσα από μία μετακόμιση ή τη δημιουργία οικογένειας, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορείς να επενδύεις άπλετο χρόνο στον επαγγελματικό τομέα.

  Η δοκιμαστική είσοδος του Δία στους Ιχθείς το χρονικό διάστημα Μάιος-Ιούλιος είναι ένα χρονικό διάστημα που σε κάνει επιρρεπή στις αποφάσεις που σε οδηγούν σε καταστάσεις στις οποίες δεν έχεις τον έλεγχο. Το ζητούμενο δεν είναι να συνεχίσεις να ελέγχεις με αυστηρότητα και με ένταση το τιμόνι του οχήματος της ζωής σου, αλλά να μπορείς να κάνεις κινήσεις επέκτασης χωρίς όμως να μετανιώνεις για αυτές. Προς το τέλος του χρόνου λοιπόν καλείσαι να είσαι έτοιμος/η να κάνεις ένα άλμα στο κενό, χωρίς όμως να θεωρείς πως κάτι τέτοιο ισχύει απαραίτητα, αφού έχεις δοκιμάσει τον εαυτό σου και θεωρείς πως μπορείς να διαχειριστείς μία τέτοια κατάσταση. 

   

  Κεφάλαιο Δίας

  Ο Δίας θα παραμείνει στον Υδροχόο και 6ο Ηλιακό σου οίκο το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του έτους, εκτός από την περίοδο από τις 13 Μαΐου μέχρι τις 28 Ιουλίου, αλλά και από τις 29 Δεκεμβρίου οπότε και θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων.

  Η παραμονή του Δία στον Υδροχόο θα αυξήσει τις ασχολίες της καθημερινότητας σου μέσα από την προσθήκη εργασιών που θα ήθελες να μπορούν να γίνουν από άλλους ή με διαφορετικό τρόπο. Ίσως να ζητήσεις τη βοήθεια ανθρώπων της οικογένειας ή να θελήσεις να μεταφέρεις κάποιες από τις συγκεκριμένες ευθύνες στα ίδια πρόσωπα, αφού θεωρείς πως κάποια πράγματα δε χρειάζεται να πέφτουν στους ώμους σου. Ίσως πάλι να αναγκαστείς να αυξήσεις τις καθημερινές σου μετακινήσεις, είτε επειδή υπάρχει απόσταση στο χώρο της δουλειάς σου, είτε επειδή αναλαμβάνεις να εξυπηρετήσεις τις μετακινήσεις και άλλων προσώπων. Στον εργασιακό χώρο, θα κληθείς να λειτουργήσεις ομαδικά και να αποδείξεις πως μπορείς να συγχρονιστείς με τις απόψεις και θέσεις άλλων προσώπων, ακόμα και αν σου φαντάζουν εντελώς παράταιρες σε σχέση με τη δική σου φιλοσοφία. Ένα άλλο θέμα που θα χρειαστεί να ασχοληθείς μαζί του είναι η υγεία σου, αφού θα κληθείς να εξετάσεις μήπως είναι καιρός να αλλάξεις τις συνήθειες της διατροφής και σωματικής σου άσκησης ώστε να συμβαδίζουν με τις ανάγκες της υγείας σου. Μην παραμένεις δέσμιος/α συνηθειών που δεν έχουν πλέον επιρροή στον εαυτό σου, αλλά τόλμησε να ανοίξεις το μυαλό σου σε νέες προοπτικές.

  Η δοκιμαστική είσοδος του Δία στους Ιχθείς φαίνεται να θέλει να σου τονίσει την ανάγκη να επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου και να φροντίσεις να ανοίξεις τον κύκλο σου. Αν η σχέση σου έχει πάψει να σε ευχαριστεί, τότε θα είναι αρκετά εύκολο να βρεθεί ένα άτομο που έρχεται ώστε να κάνει τα αισθήματα σου να ξυπνήσουν. Μπορεί να μπλέξεις σε μία περιπέτεια που περιλαμβάνει και άλλα άτομα, αφού μία παράλληλη σχέση αυτή την εποχή θα σε βοηθήσει να σπάσεις μία ρουτίνα που σε σκοτώνει. Την ίδια όμως στιγμή, θα δημιουργήσεις τύψεις στον εαυτό σου και είναι πιθανό να χάσεις και την εύνοια κοντινών σου προσώπων που βλέπουν μία ξένη συμπεριφορά από την πλευρά σου. Αν πάλι είσαι σε μία σχέση που προχωρά, τότε η δημιουργία οικογένειας είναι ένα σοβαρό ενδεχόμενο. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να ξεκινά κάτι νέο, που δεν είναι όμως απαραίτητο να είναι οριοθετημένο, κάτι που σε αγχώνει, αλλά παράλληλα σε βοηθά να μεγαλώσεις τον κύκλο των επαγγελματικών σου γνωριμιών και σου προσφέρει την ευκαιρία μίας ανόδου. 

   

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Η παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο για όλο το 2021 μοιάζει να θέλει να βάλει θεμέλια και σταθερές σε ένα εργασιακό περιβάλλον που μπορεί να είναι καινούργιο για εσένα. Η καθημερινότητα μπορεί να είναι ένα δύσκολο μάθημα το οποίο καλείσαι να μάθεις, το οποίο έχει κανόνες και όρια τα οποία θα πρέπει να ανεχτείς και να πειθαρχήσεις, αλλά την ίδια στιγμή η όλη διαδικασία σε βοηθά να μη χάνεις τον προσανατολισμό σου. Είναι πιθανό να χρειαστεί να υπακούσεις εντολές ανωτέρων και να θεωρήσεις τον εαυτό σου μαθητή, ακόμα και αν πίστευες πως μία τέτοια διαδικασία θα μπορούσες να την αποφύγεις. Θα μπορούσε να εργάζεσαι σε ένα αντικείμενο που σε ζορίζει, είτε επειδή έχει απαιτήσεις τις οποίες δεν μπορείς ακόμα να ικανοποιήσεις, είτε επειδή καλείσαι να λειτουργήσεις μέσα σε ένα πλαίσιο καθημερινότητας που σε κουράζει πνευματικά και σωματικά.

  Ένα άλλο θέμα που θα απασχολήσει με την παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο είναι αυτό της υγείας σου. Αν χρειαστεί να ασχοληθείς μαζί της, τότε προσπάθησε να ανοίξεις τα μάτια και τα αυτιά σου και να εξετάσεις μήπως είναι καιρός να δεις πιθανές εναλλακτικές μορφές θεραπείας, τις οποίες δεν μπορείς να απορρίπτεις πριν καν να δοκιμάσεις. Κάποια θέματα υγείας μπορεί να ξεκινούν από τον τρόπο που σκέφτεσαι και βλέπεις τα πράγματα γύρω σου, κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει πως υπάρχουν εγκεφαλικές αγκυλώσεις που έχουν τις ρίζες τους σε βαθιά ριζωμένα πιστεύω πως δεν είναι δικά σου. Προσπάθησε να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες, να βρεις νέες μορφές άσκησης και φρόντισε να κρατάς το πνεύμα σου ζωντανό και νεανικό, γιατί από εκεί πηγάζουν οι περισσότερες αγκυλώσεις που συναντάς στη διάρκεια της ημέρας σου. 

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Το πρώτο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά στις 26 Μαΐου με τη Σεληνιακή έκλειψη στην 5η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό και σε τετράγωνο με τον Δία από τους Ιχθείς, που επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου/ωροσκόπου σου. Πιθανότατα να αντιλαμβάνεσαι πως ένα μοτίβο διαβίωσης έχει κάνει τον κύκλο του και καλείσαι να προχωρήσεις σε αλλαγές που μπορεί να εμπεριέχουν μεγάλες δόσεις ρίσκου και τόλμης. Ίσως να θελήσεις να βγεις από μία σχέση ή εργασιακή πραγματικότητα, χωρίς όμως να έχεις μπροστά σου χειροπιαστές αποδείξεις πως η νέα κατάσταση στην οποία κατευθύνεσαι θα σε ικανοποιήσει περισσότερο από αυτή που βιώνεις μέχρι σήμερα. Αν πάλι βρίσκεσαι στο μεταίχμιο του επόμενου βήματος της σχέσης σου, τότε προσπάθησε να χαρτογραφήσεις τα βήματα που ετοιμάζεσαι να κάνεις, γιατί μπορεί να οδηγείσαι σε μία σημαντική αλλαγή, χωρίς να γνωρίζεις πλήρως τα απόνερα αυτής της πράξης. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 10 Ιουνίου στην 20η μοίρα των Διδύμων σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Καλείσαι να είσαι ξεκάθαρος/η με τις προθέσεις σου, να μπορείς να εξηγήσεις τους λόγους για τους οποίους αποφασίζεις να κινηθείς προς μία κατεύθυνση και αφήσεις στο περιθώριο μία κατάσταση που έμοιαζε να εμπιστεύεσαι μέχρι σήμερα. Μπορεί να έχεις μπροστά σου μία προοπτική που σε ενθουσιάζει και τυφλώνει, αλλά παράλληλα προσπάθησε να διατηρείς και τη λογική μέσα στο όλο οπτικό σου πεδίο. Φρόντισε να συνειδητοποιείς πως μπορεί να εισέρχεσαι σε μία κατάσταση που δεν μπορείς να ορίσεις πολύ εύκολα, κάτι που σημαίνει πως είναι πιθανό να χάσεις τον έλεγχο των κινήσεων.

  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου στην 27η μοίρα του Ταύρου σε τετράγωνο με τον Δία από τον Υδροχόο και η οποία μπορεί να σε βάζει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με τη συνείδηση σου. Θα χρειαστεί να εξετάσεις κατά πόσο μπορείς να σπάσεις το πλαίσιο του τρόπου της σκέψης σου και να βρεθείς μέσα σε ένα περιβάλλον που είναι άλλοι αυτοί που δίνουν τον τόνο. Ίσως να αναζητάς τον τρόπο να αποδράσεις από την καθημερινότητα σου και αυτό να μπορεί να λάβει χώρα μέσα από ένα ταξίδι, αρκεί βέβαια να έχεις κάνει πολύ συγκεκριμένα τα έξοδα που προκύπτουν από αυτή την προοπτική και κατά πόσο μπορείς να τα αντέξεις. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 4 Δεκεμβρίου στη 12η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Ερμή και σε quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα σε βάλει στη διαδικασία διλημμάτων σχετικά με τη φυγή από μία κατάσταση. Μπορεί να αναζητάς ένα νέο σπίτι που θα καλύψει τις ανάγκες σου, αλλά το οικονομικό κομμάτι είναι παρόν και σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως δεν έχεις την απόλυτη ελευθερία των κινήσεων. Μπορεί πάλι να είσαι έτοιμος/η να δοκιμάσεις την τύχη σου σε μία επαγγελματική πρόκληση που έρχεται από μακριά, δημιουργώντας όμως την υποχρέωση να βρεθείς σε απόσταση από ανθρώπους που έχεις κοντά σου και έχουν δημιουργήσει το ασφαλές σου καταφύγιο τα τελευταία χρόνια. Η απόφαση δεν είναι καθόλου εύκολη, αφού αν αναζητάς την προσωπική σου ελευθερία, τότε πρέπει να είσαι έτοιμος/η να θυσιάσεις κάποιες σταθερές της ζωής σου. 

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   


  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Η παραμονή του Βόρειου Δεσμούς στους Διδύμους και 10ο Ηλιακό σου οίκο, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στον Τοξότη και 4ο Ηλιακό σου οίκο, σηματοδοτεί μία χρονιά με μεγάλες προκλήσεις στον τομέα καριέρα/οικογένεια. Η παρουσία του Βόρειου Δεσμού στους Διδύμους θα μπορούσε να σου ανοίξει νέα επαγγελματικά μονοπάτια, να σε βοηθήσει να βρεις μία νέα δουλειά στην οποία όμως καλείσαι να γίνεις μαθητής από την αρχή ή να αναλάβεις το ρόλο του εκπαιδευτή. Η μαθητεία βέβαια είναι ένα πολύ καλό στοίχημα για εσένα, αφού έχεις να διδαχτεί πράγματα που δύσκολα θα έβρισκες μπροστά σου και τα οποία θα σου φανούν πολύ χρήσιμα στο μέλλον της ζωής σου. Ίσως να αποφασίζεις να δοκιμάζεις να βρεθείς σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που μοιάζει καινούργιο σε σχέση με όσα έχεις συνηθίσει να αντιμετωπίζεις, που θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να προκύπτουν εξελίξεις στον τομέα σχέση/οικογένεια και να μεγαλώνει το σπίτι σου, κάτι που σημαίνει πως καλείσαι να ανακαλύψεις νέες ισορροπίες ανάμεσα στο δίπολο σπίτι/δουλειά.

  Ο Μάρτιος και ο Απρίλιος της χρονιάς είναι δύο μήνες που είναι αρκετά πιθανό να προκύψουν επαγγελματικές αλλαγές που περιλαμβάνουν και την έννοια της πρόκλησης. Αν τολμήσεις να κάνεις το βήμα που υπάρχει μπροστά σου, τότε μπορεί να ταρακουνάς τα νερά στα οποία έχεις συνηθίσει να κολυμπάς, αλλά ταυτόχρονα θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις το ρόλο σου μέσα στο σπίτι. Τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο θα θελήσεις να κοιτάξεις πλέον τον εαυτό σου και είναι πιθανό να θελήσεις να κάνεις αλλαγές στο πρόγραμμα της ζωής σου, επιδιώκοντας να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, ενώ τον Δεκέμβριο μοιάζει να αποφασίζεις να κάνεις το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή έχοντας αποφασίσει να ρισκάρεις. 

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Είσαι αυτός που όταν οι φίλοι σου έχουν πρόβλημα τρέχουν σε σένα για να τους βγάλεις από το αδιέξοδο, ή για να τους βοηθήσεις πρακτικά. Είσαι καλός ακροάτής και εξαιρετικός  στο να δίνεις συμβουλές. Αφού έχεις τη τάση να συμπαραστέκεσαι και να γιατρεύεις τις πληγές των άλλων είσαι και εξαιρετικά προσεκτικός στην επιλογή των φίλων και των συντρόφων σου. Αν δεν το κάνεις καταλήγεις να ακούς όλη τη μέρα τις ατυχίες και τα βάσανα των άλλων. Προτιμάς να μοιράζεσαι την ζωή σου με επιλεγμένους φίλους που οι ευαισθησίες τους ταιριάζουν με την δική σου άποψη για τη ζωή.Η Παρθένος  θεωρείται ότι είναι ένα από τα ζώδια που συμβολίζουν την εργένικη ζωή, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη που πολλοί από τους εξαδέλφους σου Παρθένους προτιμάνε τη μοναχική ζωή.Αν ένας Παρθένος επιλέγει να ζήσει μόνος του το κάνει γιατί πιστεύει ακράδαντα ότι μόνο όταν  δεν έχεις υποχρεώσεις και δεσμεύσεις μπορείς αδιατάρακτα να ακολουθήσεις το δρόμο σου. Αισθάνεται τέτοια ευθύνη για τις ανάγκες του Άλλου, που προτιμάει να μη μπει σε σχέση από το να μπει και να τις αγνοήσει. Αυτό σημαίνει ότι σαν Παρθένος δεν έχεις επιθυμίες και ανάγκες για συντροφικότητά; Ή ότι σου λείπει το σεξ απίλ με το οποίο μπορείς να κατακτήσεις κάποιον/α; Το αντίθετο! Μερικά από τα μεγαλύτερα σεξ σύμβολα του κινηματογράφου ανήκουν στο ζώδιό σου. Διαθέτεις ένα πολύ φυσικό και γήινο τρόπο που αντιμετωπίζεις το σεξ . Για σένα το σεξ είναι απλό, χωρίς επιπλοκές, αισθησιακό. Έχεις στο μυαλό σου την τέλεια, αληθινή αγάπη κατά την οποία στη συγχώνευσή σου  με τον άλλο κανείς  να μη μπορεί να διακρίνει τις ραφές της ένωσής σας.Σε απορυθμίζουν οι σκηνές ζήλειας, οι αναίτιες συγκρούσεις και οι υπερβολικές απαιτήσεις- ο Αλλος/η έτσι κι αλλιώς προηγείται πάντα.Φυσικά μια τέτοια αγάπη είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προτιμάς να μένεις μόνος  για μεγάλα χρονικά διαστήματα από το να ζεις σε μια σχέση που δεν καλύπτει τα υψηλά στάνταρνς σου. Μπορείς να περιμένεις όσο χρειαστεί, η στέρηση δεν σε ενοχλεί αν η μοναδική σου επιλογή είναι  να ριχτείς σε αδιάφορες σχέσεις  μόνο και μόνο για να μη μένεις μόνος .Δεν υπολογίζεις  καθόλου το χρόνο , όταν η αναμονή έχει σαν αποτέλεσμα τον Έναν/Μία που περιμένεις..

 • Νένα Χρονοπούλου

έχουν γενέθλια 261 μέλη.

γιορτάζουν οι: Έρωτας

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...