παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 29.05.2023 έως 04.06.2023
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε δυσκολεύει να κινηθείς μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο καθημερινότητας, αφού το μυαλό σου έχει αποφασίσει να ταξιδέψει μακριά από αυτή.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί να ονειρεύεσαι ένα ταξίδι που θα ήθελες να κάνεις πράξη, να επιθυμείς να αλλάξεις παραστάσεις και να βρεθείς σε έναν τόπο που θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα μέσα από μία νέα οπτική γωνία. Μπορεί πάλι να θελήσεις να σπάσεις το πλαίσιο μέσα στο οποίο βρίσκεσαι και να μιλήσεις, να εκφράσεις τις αντιρρήσεις και τις ενστάσεις σου σε πρόσωπα που δεν περιμένουν από εσένα να φέρεις στην επιφάνεια μία τόσο έντονη ατομική πρωτοβουλία. Χρειάζεσαι όμως κάποιες αφορμές για να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να λειτουργήσεις ατομικά, πως μπορείς να πάρεις στους ώμους σου κάποιες δράσεις που δεν έχουν καταφέρει να φέρουν εις πέρας κάποιοι τρίτοι. Τέλος, είναι καιρός να δεις με πιο σοβαρή ματιά το θέμα της εκπαίδευσης σου σε ένα αντικείμενο που σε ευχαριστεί και θα μπορούσε να αλλάξει το μονοπάτι της καριέρας σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 31.05.2023 έως 06.06.2023
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)
Το σπίτι, οι οικείοι και η οικογένεια, η βάση σου, ο μύχιος εαυτός που διαφυλάσσεις ως κόρη οφθαλμού και κρατάς για ελάχιστους αλλά και η αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα, Παρθένε, με την πανσέληνο που λάμπει στις 4 του μήνα στον 4ο ηλιακό σου οίκο. Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες ...
 • Ένας/Μια Παρθένος ξέρει ενστικτωδώς να αμύνεται και να υπομένει. Όμως όταν πάρεις έναν/μια μετρ της άμυνας και του προσδώσεις και επιθετικές αρετές έχεις την τέλεια μηχανή πολέμου. Η μέρα ξεκινά με τη διάθεση να επιβληθείς άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά στον εργασιακό σου χώρο για να μην σε πρήζουν μέσα στην εβδομάδα. Και θα το πετύχεις!
 • Ιούνιος

  Η αστρολογική εικόνα του Ιουνίου είναι απλά υπέροχη για σένα, Παρθένε μας αγαπημένε. Θα μου πεις, «πώς θα γίνει αυτό ρε παιδιά που έχει εγκατασταθεί απέναντί μου ακριβώς ο Κρόνος, στον τομέα των σχέσεών μου;»

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Καταρχάς ο Κρόνος όπου εγκαθίσταται δεν φέρνει μόνο μαύρα μαντάτα, φέρνει σταθερότητα, ανταμοιβή και αντοχή στο χρόνο – ποια σχέση δε θέλει κάτι τέτοιο; Τώρα, τον Ιούνιο, ο Κρόνος ενεργοποιείται εξαιρετικά θετικά από το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Δία: οι μόνοι του ζωδίου ίσως γνωρίσετε τώρα ένα άτομο που έρχεται στη ζωή σας για να μείνει ενώ οι ήδη δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ξαναζωντανέψετε τη σχέση σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που χρονίζουν. Ο Ερμής από το άλλο ζώδιο της κυριαρχίας του, τους Διδύμους, σου φέρνει πολλές συζητήσεις και ίσως και εξελίξεις (ευχάριστες) σε πράγματα που αφορούν στην καριέρα σου και στη δημόσια εικόνα σου. Η διάθεση και η αυτοπεποίθησή σου είναι σε εξαιρετικό επίπεδο λόγω της διέλευσης της Αφροδίτης από τον τομέα της διάθεσης και της ψυχολογίας σου. Τα καλά νέα είναι ότι εκεί η Αφροδίτη θα παραμείνει για τέσσερις ολόκληρους μήνες, οπότε εσύ με το ηθικό ακμαίο και τη διάθεση χαρούμενη θα μπορείς να κάνεις θαύματα. Μια προσοχή θέλει το τέλος του μήνα όπου και έχουμε το εκρηκτικό τετράγωνο Άρη – Ουρανού όπου πιθανόν ο εκνευρισμός σου να σε κάνει να απομακρυνθείς προσωρινά από τους στόχους σου. Θυμήσου, το άγχος και ιδιαίτερα η βιασύνη δεν είναι υπέρ σου. . Η πανσέληνος στον Τοξότη στις 4/6 εξομαλύνει τα οικονομικά σου προσφέροντας μία ανάσα μέσα στην τόση πίεση, ενώ η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 18 του μήνα φέρνει ξεκαθαρίσματα μέσα στον κύκλο σου. Φίλοι, συγγενείς, γνωστοί… όποιος δεν είναι μαζί σου, είναι εναντίον σου.

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)


  2 Ιουνίου 2023    Αφροδίτη 27° 28’ Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 27° 28’ Ιχθύων
  4 Ιουνίου 2023    Σύνοδος Ερμή με Ουρανό 20° 24’ Ταύρου
  5 Ιουνίου 2023    Αφροδίτη 00° 05’ Λέοντα αντίθεση με Πλούτωνα 00° 05’ Υδροχόου
  8 Ιουνίου 2023    Ερμής 27° 34’ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 27° 34’ Ιχθύων
  11 Ιουνίου 2023    Αφροδίτη 05° 38’ Λέοντα τετράγωνο με Δία 05° 38’ Ταύρου
  15 Ιουνίου 2023    Ερμής 7° 13’ Διδύμων τετράγωνο με Κρόνο 7° 13’ Ιχθύων
  17 Ιουνίου 2023    Ερμής 10° 50’ Διδύμων εξάγωνο με Αφροδίτη 10° 50’ Λέοντα
  18 Ιουνίου 2023     Ήλιος 27° 39’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 27° 39’ Ιχθύων
  21 Ιουνίου 2023    Ερμής 18°40’ Διδύμων εξάγωνο με Άρη 18°40’ Λέοντα
  25 Ιουνίου 2023    Ερμής 27° 41’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 27° 41’ Ιχθύων
  26 Ιουνίου 2023    Άρης 21° 30’ Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό 21° 30’’ Ταύρου
  28 Ιουνίου 2023     Ήλιος 7° 07’ Καρκίνου τρίγωνο με Κρόνο 7° 07’ Ιχθύων
  30 Ιουνίου 2023    Ερμής 7° 05’ Καρκίνου τρίγωνο με Κρόνο 7° 05’ Ιχθύων

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2023

  Επιστροφή στα θρανία

  Το 2023 είναι μία χρονιά που θα σε βάλει στη διαδικασία να συνειδητοποιήσεις πως βρίσκεσαι μπροστά σε κομβικές αλλαγές στη ζωή σου. Από τη μία πλευρά, ο Κρόνος θα περάσει στους Ιχθείς στις 7 Μαρτίου και θα σε βάλει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με το ειδικό βάρος των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να παραμείνεις δεσμευμένος/η σε μία σχέση που έκανε τον κύκλο της και να μπαίνεις στη διαδικασία ενός χωρισμού που έχει όμως αρκετά οικονομικά σκέλη που θα πρέπει να διαχειριστείς. Μπορεί πάλι να έχεις μπροστά σου μία επαγγελματική πρόκληση που σε δοκιμάζει, αφού καλείσαι να αναλάβεις ευθύνες τις οποίες αποφεύγεις, τις οποίες δεν έχεις σκεφτεί να αναλάβεις. Θα μπορούσες όμως να κάνεις την υπέρβαση και να δεις τον εαυτό σου με ένα ρόλο που δε φανταζόσουν;
  Από την άλλη πλευρά, έχεις πολλά να μάθεις και να εκτεθείς στα μάτια ανθρώπων που είναι σε θέση να αλλάξουν τη ρότα της ζωής σου. Αυτό που καλείσαι να θυμάσαι είναι πως κάθε εμπόδιο έχει να σου διδάξει κάτι, πως κάθε απομάκρυνση από ένα γνώριμο περιβάλλον δημιουργεί το χώρο και την ευκαιρία για νέες γνωριμίες, πως κάθε επικοινωνιακή δυσκολία προσφέρει την ευκαιρία να αναδιαμορφώσεις τον τρόπο που σκέφτεσαι. Όλα τα παραπάνω σημαίνουν πως είναι καιρός να ανοίξεις το μυαλό σου και να δεχτείς απόψεις και ιδέες που θα μπορούσαν να αλλάξουν το στάτους της επαγγελματικής σου ζωής σε βάθος χρόνου.

  Κεφάλαιο Δίας
  Ο Δίας θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 16 Μαΐου κάτι που σημαίνει πως έχεις την ευκαιρία να κοιτάξεις τα οικονομικά σου και να κάνεις κάποιες συμφωνίες που σε βοηθούν να κοιτάξεις το μέλλον με περισσότερο αισιόδοξη ματιά. Θα σου προσφερθεί η ευκαιρία να συζητήσεις μία επαγγελματική πρόταση που είναι σε θέση να βελτιώνει το οικονομικό κλίμα στη ζωή σου, αλλά παράλληλα θα χρειαστεί να εστιάσεις στις αρμοδιότητες που αναλαμβάνεις. Μπορεί αυτό που έχεις μπροστά σου να φαντάζει εξαιρετικά ενδιαφέρον και προκλητικό, αλλά παράλληλα προσπάθησε να εστιάσεις και στο ισοζύγιο με την προσωπική σου ζωή, αφού είναι πιθανό να χάνεις χρόνο από τη σχέση σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να λειτουργήσεις περισσότερο επιθετικά απέναντι σε επαγγελματικές συνεργασίες που έχεις μπροστά σου, να αναλάβεις ρόλους που δε σου δίνονταν μέχρι σήμερα, να διεκδικήσεις κομμάτια μίας πίτας που δεν κρατούσες στα χέρια σου. Στον ερωτικό τομέα, μπορεί να προκύπτει μία έντονα παθιασμένη σχέση στη ζωή σου, κάτι που όμως μπορεί να μην έχει ιδιαίτερο μέλλον. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να προκύψει μία εγκυμοσύνη, κάτι που δεν περιμένεις ή το θέλεις πολύ ώστε να σταθεροποιήσεις ακόμα περισσότερο τη σχέση σου.
  Η είσοδος και παραμονή του Δία στον Ταύρο από τις 16 Μαΐου σηματοδοτεί την έναρξη μίας ιδιαίτερα ελκυστικής και ενδιαφέρουσας περιόδου για τη ζωή σου. Θα έχεις την ευκαιρία να εξελίξεις τις γνώσεις σου, να πάρεις μέρος σε εκπαιδευτικές διαδικασίες που σε βοηθούν να βελτιώσεις το βιογραφικό σου, να ταξιδέψεις και να έρθεις σε επαφή με άτομα που είναι σε θέση να ανοίξουν τους οπτικούς σου ορίζοντες. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να εστιάσεις στο κομμάτι των γνώσεων σου, να εξετάσεις τη φιλοσοφία σου και να δεις μήπως υπάρχουν τρόποι να γίνεις περισσότερο ελαστικός/η σε κάποια πράγματα που σε δυσκολεύουν. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως αναγνωρίζεις κάποιες αδυναμίες σου και προσπαθείς να τις καλύψεις, να βελτιώσεις ένα κομμάτι σου που παραμένει εν υπνώσει και είναι καιρός να κάνεις κάτι ώστε να το φέρεις στην επιφάνεια.

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Η παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο μέχρι τις 7 Μαρτίου συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στη σχέση σου με άτομα της εργασιακής σου καθημερινότητας, καθώς υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σας που σε δυσκολεύουν να χωνέψεις. Μπορεί να είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις με άτομα που έχουν έναν τρόπο σκέψης που δεν αλλάζει, να συναντάς μπροστά σου εμπόδια τα οποία δεν μπορείς να ξεπεράσεις, να ορθώνονται τείχη τα οποία μοιάζουν αδιαπέραστα. Παράλληλα όμως μπορείς να διδαχτείς αρκετά πράγματα σχετικά με το διπλωματικό τρόπο που μπορείς να λύνεις τις διαφορές σου με άτομα που μοιάζουν άκαμπτα, να εκπαιδεύεσαι σχετικά με τον τρόπο που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν την ισχύ που έχουν στα χέρια τους, να παραδειγματιστείς σχετικά με τη στάση ζωής που κάποιοι έχουν επιλέξει να εφαρμόζουν. Παράλληλα, καλό θα ήταν να προσέχεις την υγεία σου και να δώσεις βάση σε ενδείξεις που έχουν ως στόχο να σε ξυπνήσουν από ένα λήθαργο που έχεις πέσει τον τελευταίο καιρό.
  Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς στις 7 Μαρτίου θα ξεκινήσει μία μεγάλη και μακρά περίοδο τριών περίπου ετών κατά τη διάρκεια της οποίας θα κληθείς να δώσεις απαντήσεις σχετικά με την προσωπική σου αυτοεκτίμηση. Με τον Κρόνο απέναντι σου, αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου/ωροσκόπου, θα βιώσεις αρκετά μεγάλες προκλήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αφού χρειάζεται να αποφασίσεις κατά πόσο μπορείς να συνεχίσεις να βρίσκεσαι σε καταστάσεις που σε φθείρουν. Από τη μία πλευρά μπορεί να θέλεις να αποδράσεις, να σπάσεις τον προστατευτικό κλοιό που έχεις γύρω σου, και από την άλλη πλευρά έχεις την ευκαιρία να επενδύσεις χρόνο και κόπο ώστε να στηρίξεις πολύ καλύτερα τη σχέση σου. Από τη μία πλευρά, μπορεί να σε έχει φθείρει ο χρόνος και να θεωρείς πως είναι καιρός να σπάσεις μία σχέση ή συνεργασία και από την άλλη πλευρά μπορεί να βλέπεις πως υπάρχουν περιθώρια γεφύρωσης του χάσματος. Αυτό το δίπολο θα σε ταλαιπωρήσει, αφού δε σου δίνει σαφείς απαντήσεις, οπότε δεν είσαι σε θέση να λάβεις οριστικές αποφάσεις, κάτι που όμως σημαίνει πως ωριμάζεις και καταλαβαίνεις πως είναι καιρός να προχωράς έχοντας κάνει την αυτοκριτική σου και χωρίς να περιμένεις άλλους να σε πάρουν από χεράκι για να πάτε παρακάτω.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις
  Το πρώτο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στις 20 Απριλίου στην τελευταία μοίρα του Κριού σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θέλοντας να τονίσει τον τομέα των ερωτικών σχέσεων και της απόκτησης παιδιού. Ίσως να δυσκολεύεσαι να προχωρήσεις σε μία τέτοια απόφαση ή σε μία τέτοια κίνηση, αφού υπάρχουν ακόμα αγκυλώσεις που κουβαλάς και δεν μπορείς να ξεπεράσεις με εύκολο τρόπο. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε διαδικασία απεγκλωβισμού από ένα πατρόν στην προσωπική σου ζωή, με στόχο να γίνεις περισσότερο ανάλαφρος/η, να καταφέρεις να λειτουργήσεις χωρίς τις γνώριμες αγκυλώσεις που κουβαλάς και σε κάνουν να εσωτερικεύεις τις ανησυχίες και τις φοβίες σου. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να διεκδικήσεις περισσότερα, αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου και να εμπιστευτείς το ένστικτο σου που φαίνεται πως χτυπά καμπανάκια στα αυτιά σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 5 Μαΐου στη 14η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Ουρανό από τον Ταύρο φαίνεται να θέλει να σε αφυπνίσει και να σε βάλει στη διαδικασία να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου. Μπορεί να χρειαστεί να βουτήξεις βαθιά μέσα σου ώστε να βγάλεις συμπεράσματα σχετικά με το αν εμπιστεύεσαι το άτομο που έχεις απέναντι σου, αφού το ένστικτο σου θα σε βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια. Από την άλλη όμως πλευρά, δεν μπορείς να συνεχίσεις να κρύβεσαι και να αποφεύγεις να εκφράζεις τις απόψεις σου, αφού η αλήθεια θα λάμψει αργά ή γρήγορα. Γίνε περισσότερο τολμηρός/η απέναντι σε συγγενικά σου πρόσωπα και φρόντισε να κινητοποιήσεις διαδικασίες που θα σε βοηθήσουν να αποδράσεις από ένα σαθρό και άρρωστο περιβάλλον.
  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου στην 21η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που επηρεάζει κατά κύριο λόγο τον τομέα των οικονομικών σου και των πηγών αυτών. Ίσως να συζητάς κάποια επαγγελματική πρόταση και να δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς αυτά που βρίσκονται πάνω στο τραπέζι αφού θεωρείς πως υποβιβάζεται η αξία σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να θέσεις σε εφαρμογή ένα πλάνο συζητήσεων με το έτερο ήμισυ σχετικά με το κοινό σας επενδυτικό σχέδιο, σχετικά με αγορές που αφορούν το σπίτι σας ή την οικογένεια σας. Στον προσωπικό τομέα, προσπάθησε να ενώσεις το χάσμα με την άλλη πλευρά και να αποφύγεις τις εντάσεις που είναι πιθανό να οδηγήσουν σε ρήξεις που θα αφήσουν και μία πικρία σε όλους σας. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 28 Οκτωβρίου στην 5η μοίρα του Ταύρου σε αντίθεση με τους Ερμή και Άρη από το Σκορπιό θα σε βάλει στη διαδικασία να επικοινωνήσεις τις φοβίες και ανασφάλειες σου, να εξετάσεις κατά πόσο είναι εφικτό να ξεπεράσεις τις αγκυλώσεις σου και να δώσεις εξήγηση σε καταστάσεις που δεν είναι εφικτό να προχωρήσουν μόνο με γνώμονα την κοινή λογική. Αν βρίσκεσαι σε μία εκπαιδευτική διαδικασία, τότε χρειάζεται να ενισχύσεις την προσπάθεια σου και να βάλεις ως στόχο να ολοκληρώσεις κάποιες διαδικασίες μέχρι το τέλος του έτους.

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός
  Ο Βόρειος Δεσμός θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τις 17 Ιουλίου, οπότε και αντίστοιχα ο Νότιος Δεσμός στον αντιδιαμετρικό Σκορπιό, θέλοντας να τονίσει την ευκαιρία που έχεις ώστε να κάνεις βήματα προόδου ως προς τον τρόπο που σκέφτεσαι και επικοινωνείς με τους γύρω σου. Είναι πιθανό να βρίσκεσαι σε διαδικασία απόκτησης ενός διπλώματος, να συζητάς το ενδεχόμενο να ανοίξεις το μυαλό σου και να έρθεις σε επαφή με γνώσεις που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το επόμενο βήμα στον επαγγελματικό τομέα. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να βρεις μέθοδο και δομή στο πρόγραμμα που ακολουθείς και να είσαι έτοιμος/η να αποδεχτείς κάποιες ιδέες που μπορεί να μοιάζουν περίεργες ή έστω προκλητικές. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να πάρεις αποστάσεις από συγγενικά και κοντινά σου πρόσωπα, γιατί χρειάζεσαι χώρο ώστε να γεμίσεις το μυαλό σου με τις νέες ιδέες και απόψεις που υπάρχουν γύρω σου. Παράλληλα, θα χρειαστεί να ολοκληρώσεις διαδικασίες που έχουν να κάνουν με δικηγόρους και δικαστήρια, ώστε να διώξεις από πάνω σου εκκρεμότητες που παραμένουν εδώ και καιρό και σε αναγκάζουν να σέρνεις βαρίδια που δεν έχουν καμία πλέον αξία στη ζωή σου.
  Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Κριό, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Ζυγό, στις 17 Ιουλίου θα στρέψει το ενδιαφέρον σου, αλλά και τις καρμικές προκλήσεις στον οικονομικό τομέα. Αυτό που χρειάζεται να αναζητήσεις είναι η ουσιαστική ένωση με ανθρώπους και καταστάσεις που μπορεί να μοιάζουν προκλητικά, αλλά παράλληλα σε τρομάζουν. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως είσαι μπροστά σε ένα ενδεχόμενο που δεν είχες στο μυαλό σου, πως μπορεί να έχεις συναντήσει ένα άτομο που ξυπνά ερωτικά αισθητήρια που δε φανταζόσουν πως θα μπορούσαν να ξυπνήσουν. Ίσως πάλι να σκέφτεσαι ή να προκύπτει μία συνεργασία που θα μπορούσε να αλλάξει το οικονομικό σου στάτους, η οποία όμως θα πρέπει να βασιστεί σε μία καλύτερη ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και την άλλη πλευρά. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως αποκτάς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, πως είσαι σε θέση να διαχειριστείς τη δυσκολία του να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που έχουν την τάση να σε επισκιάζουν και βγαίνεις από τη σκιά σου.

   

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Είσαι αυτός που όταν οι φίλοι σου έχουν πρόβλημα τρέχουν σε σένα για να τους βγάλεις από το αδιέξοδο, ή για να τους βοηθήσεις πρακτικά. Είσαι καλός ακροάτής και εξαιρετικός  στο να δίνεις συμβουλές. Αφού έχεις τη τάση να συμπαραστέκεσαι και να γιατρεύεις τις πληγές των άλλων είσαι και εξαιρετικά προσεκτικός στην επιλογή των φίλων και των συντρόφων σου. Αν δεν το κάνεις καταλήγεις να ακούς όλη τη μέρα τις ατυχίες και τα βάσανα των άλλων. Προτιμάς να μοιράζεσαι την ζωή σου με επιλεγμένους φίλους που οι ευαισθησίες τους ταιριάζουν με την δική σου άποψη για τη ζωή.Η Παρθένος  θεωρείται ότι είναι ένα από τα ζώδια που συμβολίζουν την εργένικη ζωή, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη που πολλοί από τους εξαδέλφους σου Παρθένους προτιμάνε τη μοναχική ζωή.Αν ένας Παρθένος επιλέγει να ζήσει μόνος του το κάνει γιατί πιστεύει ακράδαντα ότι μόνο όταν  δεν έχεις υποχρεώσεις και δεσμεύσεις μπορείς αδιατάρακτα να ακολουθήσεις το δρόμο σου. Αισθάνεται τέτοια ευθύνη για τις ανάγκες του Άλλου, που προτιμάει να μη μπει σε σχέση από το να μπει και να τις αγνοήσει. Αυτό σημαίνει ότι σαν Παρθένος δεν έχεις επιθυμίες και ανάγκες για συντροφικότητά; Ή ότι σου λείπει το σεξ απίλ με το οποίο μπορείς να κατακτήσεις κάποιον/α; Το αντίθετο! Μερικά από τα μεγαλύτερα σεξ σύμβολα του κινηματογράφου ανήκουν στο ζώδιό σου. Διαθέτεις ένα πολύ φυσικό και γήινο τρόπο που αντιμετωπίζεις το σεξ . Για σένα το σεξ είναι απλό, χωρίς επιπλοκές, αισθησιακό. Έχεις στο μυαλό σου την τέλεια, αληθινή αγάπη κατά την οποία στη συγχώνευσή σου  με τον άλλο κανείς  να μη μπορεί να διακρίνει τις ραφές της ένωσής σας.Σε απορυθμίζουν οι σκηνές ζήλειας, οι αναίτιες συγκρούσεις και οι υπερβολικές απαιτήσεις- ο Αλλος/η έτσι κι αλλιώς προηγείται πάντα.Φυσικά μια τέτοια αγάπη είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προτιμάς να μένεις μόνος  για μεγάλα χρονικά διαστήματα από το να ζεις σε μια σχέση που δεν καλύπτει τα υψηλά στάνταρνς σου. Μπορείς να περιμένεις όσο χρειαστεί, η στέρηση δεν σε ενοχλεί αν η μοναδική σου επιλογή είναι  να ριχτείς σε αδιάφορες σχέσεις  μόνο και μόνο για να μη μένεις μόνος .Δεν υπολογίζεις  καθόλου το χρόνο , όταν η αναμονή έχει σαν αποτέλεσμα τον Έναν/Μία που περιμένεις..

 • Sean Connery

έχουν γενέθλια 227 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρθα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...