παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 03.10.2022 έως 09.10.2022
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να φέρνει εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο, να σε καλεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να καταφέρεις να εκφράσεις τις ανάγκες και επιθυμίες σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί να δηλώνεις ανοικτά πως ζητά κάτι καλύτερο στον τομέα της δουλειάς σου, να εκφράζεις την πεποίθηση σου πως χρειάζεται να αμειφθείς πολύ καλύτερα. Μπορεί να σκέφτεσαι σοβαρά μία επαγγελματική πρόταση που έχεις δεχτεί και την οποία δεν μπορείς να αγνοήσεις, η οποία αποτελεί την ευκαιρία σου ώστε να σπάσεις το προστατευτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείσαι και αποτελεί ένα όριο που πιστεύεις πως μπορείς πλέον να ξεπεράσεις. Στον προσωπικό τομέα, κάτι νέο φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα, κάτι που σε γεμίζει με ενθουσιασμό και αισιοδοξία για το μέλλον, κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο ούτε από εσένα, ούτε όμως και από τους γύρω σου, αφού βλέπουν την αλλαγή στη διάθεση σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 28.09.2022 έως 04.10.2022
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)
Η χθεσινή Νέα Σελήνη πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο του Ζυγού με εξαιρετικά θετική συμμετοχή και όψεις διαφόρων άλλων πλανητών. Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ! Βασικότερη ...
 • Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις μέρες σαν την σημερινή είναι προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου πως κάθε φορά που βγάζεις τον εγωισμό σου στην επιφάνεια, όλα καταστρέφονται γύρω σου. Ο εγωισμός στην περίπτωση σου είναι υγεία, καθώς έχεις την τάση να ελκύεις στη ζωή σου διάφορα φασιστοειδή με τη μορφή φίλων ή συντρόφων. Ψηλά το κεφάλι!
 • Οκτώβριος

  Δεν θα λέγαμε ότι ο Οκτώβριος είναι ένας εύκολος μήνας, Παρθένε – δεν είναι όμως και τραγικός, και σίγουρα είναι διαχειρίσιμος και βελτιώνεται εύκολα.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Λόγω της απόλυτα πρακτικής σου φύσης, δυσκολεύεσαι αρκετά να διαχειριστείς το άυλο και κατά συνέπεια καταστάσεις που δεν είναι χειροπιαστές και «τόπος-ώρα-γεγονός». Αυτό ακριβώς θα συμβεί και τώρα. Ο Άρης βρίσκεται στους Διδύμους, στον τομέα της κοινωνικής σου υπόστασης και της δημόσιας εικόνας. Στο τέλος του μήνα θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία ενώ ταυτόχρονα «παίζει» κι ένα δύσκολό του τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ψευδαισθήσεων και της απάτης. Ο Ποσειδώνας βρίσκεται ακριβώς απέναντί σου, στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου και το εν λόγω προβληματικό τετράγωνο θα έχει διάρκεια και τον επόμενο μήνα. Δεν σε αφήνει να δεις τα πράγματα καθαρά και ρεαλιστικά ενώ αλλοιώνει την πραγματικότητα. Πολύ απλά, αυτό που βλέπεις δεν ισχύει. Ενδέχεται επίσης να υπάρξουν δυσάρεστα «αποκαλυπτήρια», μια κατάσταση απατηλή στην οποία όμως εσύ έχεις πιστέψει κι επενδύσει. Σωτήρια λοιπόν καθ’ όλη τη διάρκεια Οκτωβρίου και Νοεμβρίου είναι η ψυχραιμία και η διασταύρωση δεδομένων και πληροφοριών. Ένας άλλος τομέας που βάλλεται μέσα στον Οκτώβριο είναι ο οικονομικός, κι αυτό συμβαίνει λόγω της αντίθεσης της Αφροδίτης με τον Δία. Ο Δίας είναι ανάδρομος κι αυτό οδηγεί σε υπερβολές και απερίσκεπτες σπατάλες και, επειδή μιλάμε και για την Αφροδίτη πάντα, οι απερίσκεπτες σπατάλες δεν αποκλείεται καθόλου να αφορούν σε συναισθήματα. Στις 25 του μήνα πραγματοποιείται μια πολύ ευνοϊκή Νέα Σελήνη που είναι και μερική Ηλιακή έκλειψη κι έχεις ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες και μια πολύ δυναμική αλλαγή σκηνικού. Ενδέχεται να παίξει πολύ θετικό ρόλο-κλειδί στις εξελίξεις της ζωής σου η καλή σχέση σου με ένα παιδί, ή κάποια πολύ νεαρή κοπέλα ή γυναίκα.

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)

  -1 Οκτωβρίου 2022
  Αφροδίτη 3°02’ Ζυγού αντίθεση με Δία 3°02’ Κριού
  -6 Οκτωβρίου 2022
  Ερμής 26° 07’ Παρθένου τρίγωνο με Πλούτωνα 26° 07’ Αιγόκερω
  -11 Οκτωβρίου 2022
  Ήλιος 18° 42’ Ζυγού τρίγωνο με Κρόνο 18° 42’ Υδροχόου
  -12 Οκτωβρίου 2022
  Άρης 23° 22’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 23° 22’ Ιχθύων
  Ερμής 1° 41’ Ζυγού αντίθεση με Δία 1° 41’ Κριού
  -14 Οκτωβρίου 2022
  Αφροδίτη 18° 40’ Ζυγού τρίγωνο με Κρόνο 18° 40’ Υδροχόου
  -17 Οκτωβρίου 2022
  Ήλιος 24° 31’ Ζυγού τρίγωνο με Άρη 24° 31’ Διδύμων
  -18 Οκτωβρίου 2022
  Αφροδίτη 24° 42’ Ζυγού τρίγωνο με Άρη 24° 42’ Διδύμων
  -19 Οκτωβρίου 2022
  Ήλιος 26° 09’ Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 26° 09’ Αιγόκερω
  -20 Οκτωβρίου 2022
  Αφροδίτη 26° 09’ Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 26° 09’ Αιγόκερω
  -22 Οκτωβρίου 2022
  Σύνοδος Ήλιου με Αφροδίτη 29° 27’ Ζυγού
  -23 Οκτωβρίου 2022
  Ερμής 18° 36’ Ζυγού τρίγωνο με Κρόνο 18° 36’ Υδροχόου
  -26 Οκτωβρίου 2022
  Ερμής 25° 32’ Ζυγού τρίγωνο με Άρη 25° 32’ Διδύμων
  -27 Οκτωβρίου 2021
  Ερμής 26° 12’ Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 26° 12’ Αιγόκερω

  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  09/10/2022 στις 23:54 ώρα Ελλάδας, στις 16° 32’ Κριού
  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  25/10/2022 στις 13:49 ώρα Ελλάδας, στις 02° 00’ Σκορπιού (πρόκειται για μερική Ηλιακή Έκλειψη)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2022

  Και αν υπάρχει τελικά ευτυχία;;

   

  Το 2022 μοιάζει να είναι μία καλή χρονιά για εσένα, κυρίως λόγω του γεγονότος της παρουσίας του Δία και του Ποσειδώνα στους Ιχθείς, το μεγαλύτερο μέρος του έτους. Έχεις την ευκαιρία να πάψεις να είσαι μόνος/η, να βρεις το ιδανικό έτερο ήμισυ, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να δεις τη ζωή μέσα από μία περισσότερο αισιόδοξη ματιά. Έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις ένα άτομο που θα μπορούσε να καλύπτει αυτά που αναζητάς σε ένα/μία σύντροφο, κάτι που βέβαια θα μπορούσε να σε τρομάξει, αφού δεν πιστεύεις στα θαύματα. Καλείσαι όμως να ζήσεις έχοντας εντάξει και αυτή την παράμετρο στη φιλοσοφία σου, έχοντας την υποχρέωση να μάθεις να δέχεσαι δώρα χωρίς να εξετάζεις αν υπάρχει αντίτιμο. Αν πάλι είσαι σε μία σχέση, τότε το επόμενο βήμα είναι μπροστά στα μάτια σου, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να το υποστηρίξεις, να έχεις συνειδητοποιήσει πως ένας γάμος ή η απόκτηση οικογένειας είναι στοιχεία που φέρνουν μαζί τους και συγκεκριμένες υποχρεώσεις. Το ζήτημα είναι να μπορέσεις να εκτιμήσεις το δώρο που σου φέρνουν, χωρίς όμως να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητες του. Αν οι προσδοκίες σου είναι μεγαλύτερες από τις πραγματικές, τότε με την πάροδο του χρόνου θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις μπροστά σου ένα δώρο που τελικά δεν έχεις και μεγάλη ανάγκη. Αν πάλι επιμένεις να θεωρείς πως υπάρχει και κάτι καλύτερο που θα σου προσφερθεί αργότερα με αποτέλεσμα να μη δέχεσαι να ανοίξεις το δώρο που έχεις μπροστά σου, τότε μπορεί να χάσεις μία ευκαιρία για να νιώσεις πλήρης και γεμάτος/η. Η ουσία είναι πως κάποια στιγμή καλείσαι να δοκιμάσεις να ζήσεις τα όνειρα σου και όχι απλά να συνεχίσεις να τα αποδομείς σε ολοένα και μικρότερα κομμάτια με στόχο να βρεις την ατέλεια που περιλαμβάνουν. Θα τολμούσες να πεις ναι σε μία ευκαιρία χωρίς να την έχεις πλήρη αποδομήσει;

   

  Κεφάλαιο Δίας

  Η παρουσία του Δία στους Ιχθείς από το ξεκίνημα της χρονιάς και μέχρι τις 10 Μαΐου, αλλά και από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις ή να βρεις ένα άτομο που θα αποτελέσει το έτερο ήμισυ που αναζητάς. Αυτό που έχεις ανάγκη είναι να πάψεις να θεωρείς πως βαδίζεις μόνος/η, πως δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που θα μπορούσε να αποτελέσει το ιδανικό έτερο ήμισυ. Η παραμονή του Δία στους Ιχθείς, σε συνδυασμό με την παρουσία του Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο, μοιάζει με το δώρο που φτάνει έξω από την πόρτα σου χωρίς να το έχεις ζητήσει ή να γνωρίζεις πως ήρθε. Μία τυχαία συνάντηση θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία ώστε να εμπιστευτείς και πάλι τις διαπροσωπικές σχέσεις, να πιστέψεις στον έρωτα τον οποίο έχεις διώξει από το οπτικό σου πεδίο, να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν δώρα χωρίς αποστολέα τα οποία μπορείς να απολαύσεις χωρίς να αισθάνεσαι τύψεις και ενοχές. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία σχέση, τότε το επόμενο βήμα μοιάζει με κάτι το φυσιολογικό, με αποτέλεσμα να περνάς στον επόμενο ρόλο που καλείσαι να κρατήσεις μέσα στη σχέση. Αυτό το πέρασμα στην επόμενη φάση μπορεί να γίνει με μαλακό τρόπο, με αποτέλεσμα να μην αγχώνεσαι και να μην τρομάζεις από τις ευθύνες που φέρνει μία τέτοια πράξη. Στον επαγγελματικό τομέα, η παρουσία του Δία στους Ιχθείς θα σου φέρει μία νέα επαγγελματική πρόταση που θα μπορούσε να μοιάζει απρόσμενη, την οποία καλείσαι να απαντήσεις κατά πόσο την εμπιστεύεσαι ή όχι. Η λογική σου δεν μπορεί να δώσει τη συγκεκριμένη απάντηση, αφού το ένστικτο σου γνωρίζει περισσότερα. Η δοκιμαστική είσοδος και παραμονή του Δία στον Κριό το διάστημα από τις 10 Μαΐου μέχρι τις 28 Οκτωβρίου θα αποτελέσει την ευκαιρία ώστε να μοιραστείς μία κατάσταση με ένα άτομο που θα μπορούσε να σου προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά. Μία νέα σχέση που έχει προκύψει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μπορεί να προχωρά γρήγορα παρακάτω και να προκύπτει η ανάγκη της συγκατοίκησης. Ίσως πάλι να επιθυμείς να παραμείνεις αδέσμευτος/η, κάτι που όμως δε σημαίνει πως δεν υπάρχει το σεξ στη ζωή σου, αφού μπορεί να αποτελεί τη βασική σου επιδίωξη για κάθε νέα γνωριμία που επιδιώκεις να κάνεις. Στον επαγγελματικό τομέα, μία συνεργασία θα περάσει και μέσα από το μοίρασμα του οικονομικού οφέλους, οπότε τεστάρισε κατά πόσο η άλλη πλευρά είναι προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο.

   

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Η παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο για όλο το 2022 θα αποτελέσει την αφορμή για να προσπαθήσεις να βελτιώσεις τις συνθήκες της καθημερινότητας, αποφεύγοντας να προσθέσεις και νέα εμπόδια σε αυτή. Καλείσαι να θέσεις προτεραιότητες και να πάψεις να κατακερματίζεις την ημέρα σου σε μικρές και ποικίλες δράσεις, που τελικά σου αφήνουν το αίσθημα της ατελούς διαχείρισης των καταστάσεων που σε αφορούν. Καλό θα ήταν να ιεραρχήσεις κάπως διαφορετικά τα σημαντικά κομμάτια της ζωής σου και να εστιάσεις σε ότι μπορεί να σου προσφέρει ικανοποίηση. Μπορεί κάτι τέτοιο να σημαίνει πως θα εστιάσεις στον τομέα της καριέρας και θα θελήσεις να κάνεις βήματα προόδου, που θα σε βοηθήσουν να ζητήσεις κάτι περισσότερο στο μέλλον. Ίσως να αλλάζεις δουλειά, να αλλάζεις αντικείμενο και να προσπαθείς να πάρεις στα χέρια σου περισσότερες αρμοδιότητες θέλοντας να αποδείξεις πως μπορείς να είσαι σημαντικό μέλος μίας ομάδας. Ίσως πάλι να θελήσεις να επενδύσεις χρόνο και στην προσωπική σου ζωή, επιδιώκοντας να βάλεις τα θεμέλια μίας σταθεροποίησης την οποία αναζητάς εδώ και καιρό, χωρίς όμως να μπορείς να κατακτήσεις. Αυτό που χρειάζεται να έχεις κατά νου είναι πως καλείσαι να ακούσεις το σώμα σου και να εστιάσεις σε εσένα, αφού δεν είναι πλέον εφικτό να συνεχίζεις να ζεις με τον τρόπο που είχες συνηθίσει παλιότερα. Φρόντισε τη διατροφή σου, πρόσεξε την υγεία σου, ξεκουράσου περισσότερο και χρησιμοποίησε με περισσότερο σοφό τρόπο τη δύναμη και την αντοχή σου αν θέλεις να αλλάξεις την καθημερινότητα σου. Όλα τα παραπάνω είναι σημαντικές παράμετροι στην προσπάθεια που θα κάνεις ώστε να δείξεις πως ωριμάζεις και συμμορφώνεσαι με την ορθή χρήση του χρόνου στη ζωή σου.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Το πρώτο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 20 Απριλίου με την Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό που θα μπορούσε να προκαλέσει μία μετακίνηση η οποία αλλάζει την οπτική σου για τα πράγματα. Ένα ταξίδι είναι σε θέση να ανοίξει νέους ορίζοντες και να σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις το μέγεθος σου απέναντι στα πράγματα. Ίσως να θελήσεις να προθέσεις στη ζωή σου την εκπαίδευση που δεν έχεις κάνει με στόχο να ξεκολλήσεις από μία εργασιακή καθημερινότητα που σε εγκλωβίζει. Ίσως πάλι να υπάρξει μία νέα επαγγελματική πρόκληση που σε καλεί να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου σε ένα νέο αντικείμενο, η οποία εφόσον συνοδεύεται και από ένα καλό οικονομικό πακέτο είναι σε θέση να σε οδηγήσει στην απόφαση μίας αλλαγής της δουλειάς σου. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 16 Μαΐου στο Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε τρίγωνα με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία να κλείσεις πίσω σου μία πόρτα καθώς ανοίγεις πανιά για κάτι νέο. Μπορεί να μετακομίζεις σε μία νέα γειτονιά, ακολουθώντας το άτομο που έχει μπει στη ζωή σου και αποτελεί το/η σύντροφο που αναζητούσες. Ίσως πάλι να τολμάς να κάνεις το επαγγελματικό βήμα που σου έχουν προτείνει και σε προκαλεί να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες από αυτές που σου επέτρεπαν να διατηρείς μέχρι σήμερα. Ίσως πάλι να ξεκαθαρίζεις ένα θέμα με πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος, θέλοντας να αποδείξεις πως διαθέτεις την απαραίτητη προσωπικότητα ώστε να σταθείς στα πόδια σου. Το δεύτερο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου με την Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό σε σύνοδο με την Αφροδίτη και quincunx με τον Δία από τον Κριό, που φαίνεται να σε μπερδεύει σχετικά με τις αποφάσεις που καλείσαι να λάβεις. Ίσως να παρασύρεσαι από το συναισθηματικό φορτίο που κουβαλάς και να δυσκολεύεσαι να σκεφτείς λογικά, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συγκρούσεις με το έτερο ήμισυ ή με το/η συνεργάτη. Ίσως πάλι να δυσκολεύεσαι να χωρέσεις τη λογική και το συναίσθημα σε μία γνωριμία που έχει προκύψει στη ζωή σου, κάτι που σημαίνει πως δε σκέφτεσαι καθόλου καθαρά και μπορεί να καταλήγεις σε λανθασμένες αποφάσεις. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεσαι ψυχραιμία για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις από γύρω σου, οπότε προσπάθησε να κερδίσεις χρόνο αν αυτό είναι εφικτό. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το Σκορπιό σε δυσκολεύει να εκφραστείς, αφού υπάρχουν γύρω σου άτομα που έχουν βαλθεί να μην κάνουν εύκολη την απόφαση σου. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να μιλήσεις ανοικτά σε πρόσωπα του συγγενικού κύκλου, αφού υπάρχει το συναίσθημα που δυσκολεύει τα λόγια σου, κάνοντας την απόφαση σου να αποδράσεις πολύ πιο δύσκολη από όσο πραγματικά είναι. Ίσως πάλι να έχεις πολλά στο μυαλό σου, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να έχεις καλή απόδοση στη δουλειά σου, κάτι που σημαίνει πως δίνεις αφορμές για κριτική από πρόσωπα που δε χρειάζεται να διαμορφώσουν μία κακή εικόνα για εσένα.

   

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Σκορπιό, στις 18 Ιανουαρίου θα αποτελέσει μία από τις αφορμές για να εστιάσεις στην αλλαγή του τρόπου σκέψης σου, για να αρχίσεις να γίνεσαι περισσότερο πρακτικός/η στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα οφέλη από την επαγγελματική σου πορεία. Ίσως να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεται να εστιάσεις στον τομέα της απόκτησης γνώσης, να θέσεις σε εφαρμογή τα εκπαιδευτικά σου σχέδια που σχετίζονται με γνώση που θα μπορούσες να εξαργυρώσεις οικονομικά στο μέλλον. Ίσως να θελήσεις να κάνεις ένα διάλειμμα από την εργασιακή σου καθημερινότητα και να δοκιμάσεις να ζήσεις κάπου μακριά, εκεί που θα τεστάρεις την ικανότητα σου να εργάζεσαι σε περιβάλλοντα που έχουν διαφορετικό τρόπο λειτουργίας από αυτόν που συνήθισες. Ίσως πάλι να ξεκινά μία περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας θα ταξιδεύεις αρκετά συχνά για επαγγελματικούς λόγους και αυτό θα σε κάνει να δεις τα πράγματα μέσα από μία νέα οπτική γωνία. Ένα άλλο σημαντικό κεφάλαιο που ανοίγει είναι αυτό της σχέσης σου με άτομα του συγγενικού κύκλου και των συζητήσεων που θα πρέπει να λάβουν χώρα μεταξύ σας. Καλό θα ήταν να ξεθάψεις αυτά που δεν έχουν λεχθεί και να τα μετατρέψεις σε έναν ειλικρινή διάλογο που είναι σε θέση να διαλύσει κάθε πιθανή σκιά που έχει υπάρξει ανάμεσα σας. Μπορεί να χρειαστεί να παραδεχτείς δικά σου λάθη και παραλείψεις, να ασχοληθείς εκ νέου με ζητήματα που είχες τοποθετήσει μέσα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας με στόχο να καθαρίσεις και να διώξεις κάθε άρρωστη πτυχή μίας σχέσης που είναι καιρός να περάσει σε διαφορετικό επίπεδο.

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Είσαι αυτός που όταν οι φίλοι σου έχουν πρόβλημα τρέχουν σε σένα για να τους βγάλεις από το αδιέξοδο, ή για να τους βοηθήσεις πρακτικά. Είσαι καλός ακροάτής και εξαιρετικός  στο να δίνεις συμβουλές. Αφού έχεις τη τάση να συμπαραστέκεσαι και να γιατρεύεις τις πληγές των άλλων είσαι και εξαιρετικά προσεκτικός στην επιλογή των φίλων και των συντρόφων σου. Αν δεν το κάνεις καταλήγεις να ακούς όλη τη μέρα τις ατυχίες και τα βάσανα των άλλων. Προτιμάς να μοιράζεσαι την ζωή σου με επιλεγμένους φίλους που οι ευαισθησίες τους ταιριάζουν με την δική σου άποψη για τη ζωή.Η Παρθένος  θεωρείται ότι είναι ένα από τα ζώδια που συμβολίζουν την εργένικη ζωή, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη που πολλοί από τους εξαδέλφους σου Παρθένους προτιμάνε τη μοναχική ζωή.Αν ένας Παρθένος επιλέγει να ζήσει μόνος του το κάνει γιατί πιστεύει ακράδαντα ότι μόνο όταν  δεν έχεις υποχρεώσεις και δεσμεύσεις μπορείς αδιατάρακτα να ακολουθήσεις το δρόμο σου. Αισθάνεται τέτοια ευθύνη για τις ανάγκες του Άλλου, που προτιμάει να μη μπει σε σχέση από το να μπει και να τις αγνοήσει. Αυτό σημαίνει ότι σαν Παρθένος δεν έχεις επιθυμίες και ανάγκες για συντροφικότητά; Ή ότι σου λείπει το σεξ απίλ με το οποίο μπορείς να κατακτήσεις κάποιον/α; Το αντίθετο! Μερικά από τα μεγαλύτερα σεξ σύμβολα του κινηματογράφου ανήκουν στο ζώδιό σου. Διαθέτεις ένα πολύ φυσικό και γήινο τρόπο που αντιμετωπίζεις το σεξ . Για σένα το σεξ είναι απλό, χωρίς επιπλοκές, αισθησιακό. Έχεις στο μυαλό σου την τέλεια, αληθινή αγάπη κατά την οποία στη συγχώνευσή σου  με τον άλλο κανείς  να μη μπορεί να διακρίνει τις ραφές της ένωσής σας.Σε απορυθμίζουν οι σκηνές ζήλειας, οι αναίτιες συγκρούσεις και οι υπερβολικές απαιτήσεις- ο Αλλος/η έτσι κι αλλιώς προηγείται πάντα.Φυσικά μια τέτοια αγάπη είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προτιμάς να μένεις μόνος  για μεγάλα χρονικά διαστήματα από το να ζεις σε μια σχέση που δεν καλύπτει τα υψηλά στάνταρνς σου. Μπορείς να περιμένεις όσο χρειαστεί, η στέρηση δεν σε ενοχλεί αν η μοναδική σου επιλογή είναι  να ριχτείς σε αδιάφορες σχέσεις  μόνο και μόνο για να μη μένεις μόνος .Δεν υπολογίζεις  καθόλου το χρόνο , όταν η αναμονή έχει σαν αποτέλεσμα τον Έναν/Μία που περιμένεις..

 • Νένα Χρονοπούλου

έχουν γενέθλια 256 μέλη.

γιορτάζουν οι: Διονύσης, Διονυσία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...