παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 04.12.2023 έως 10.12.2023
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε βάζει σε διαδικασία έντονης σκέψης και αναζήτησης ως προς τις λύσεις που θα χρειαστεί να βρεις σε θέματα που αφορούν και τα συγγενικά σου πρόσωπα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να εξετάσεις το βάθος κάθε θέματος που σε απασχολεί και να προσμετρήσεις στην προσπάθεια που κάνεις για να φτάσεις σε συμπέρασμα και το γεγονός της προσωπικής σου ασφάλειας. Αν θεωρείς πως εκτίθεσαι σε σχόλια και κριτική από τρίτους από τη στιγμή που συμμετέχεις σε μία κουβέντα, τότε προσπάθησε να την αποφύγεις και να παραμείνεις αμέτοχος/η. Αν πάλι φοβάσαι να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που έχεις στο μυαλό σου, επειδή νιώθεις ανασφάλεια στον οικονομικό τομέα, τότε καλύτερα να το αναβάλεις για αργότερα όταν θα είσαι σε θέση να ελέγξεις καλύτερα κάποιες παραμέτρους. Τέλος, αν βρίσκεσαι σε μία εποχή έντονης εκπαιδευτικής δραστηριότητας για εσένα, τότε θα χρειαστεί να εστιάσεις σε αυτό το γεγονός ώστε να μη χάσεις τις προθεσμίες που έχουν τεθεί.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 06.12.2023 έως 12.12.2023
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)
Η Love Week σου χαρακτηρίζεται από ένα σημαντικότατο για τις σχέσεις αστρολογικό γεγονός: η Αφροδίτη, ο πλανήτης της έλξης, του έρωτα, της συντροφικότητας, περνά στο ζώδιο του Σκορπιού. Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά ...
 • Ίσως το μεγαλύτερο θαύμα του ανθρώπινου νου είναι η ικανότητα του νʼ αλλάζει τρόπο σκέψης. Μια μικρή αλλαγή, μια μετάβαση ή μια ιδέα μπορούν νʼ αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Αυτός το στόχο έχουν οι μέρες που αυτές, να σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις πως δεν γίνεται να συνεχίζεις να υπομένεις σχέσεις με ανθρώπους που δεν έχεις τίποτα κοινό πλέον εκτός από το χρόνια γνωριμίας που σας συνδέουν.
 • Δεκέμβριος

  Το μήνυμα του 2023 προς εσένα, Παρθένε μου, είναι πως πρέπει να αρχίσεις να διαχειρίζεσαι τις οικογενειακές εντάσεις και διχογνωμίες με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Η μέχρι τώρα στάση σου είναι πολύ πιθανό να έχει κάνει κάποια άτομα να έχουν επαναπαυθεί και να είναι σίγουρα πως το «κάρο» θα τραβηχτεί στην ανηφόρα από το σύνηθες «θύμα»: εσένα. Αυτό πρέπει να αλλάξει κι αν φοβάσαι να προβείς σε τομές, θα χρειαστεί να καταλάβεις πως εάν αλλάξεις εσύ τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα θέματα και θέσεις τα όριά σου, αναγκαστικά και οι άλλοι θα αλλάξουν βιολί.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Τις πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη υπάρχει ένταση που φέρνει εκνευρισμό και λάθη. Καθ’ όλη, όμως, τη διάρκεια του μήνα, ελλοχεύει ένας πολύ πιο σημαντικός κίνδυνος όπου εκεί πρέπει να επικεντρωθείς: οι λάθος εκτιμήσεις και η υπεραισιοδοξία σχετικά με το ταίρι σου ή με την πορεία μιας σχέσης. Ποσειδώνα παρόντος στις όψεις αλλά και ανάδρομου Ερμή στο δεύτερο μισό του μήνα φοράς ωραιότατα ροζ γυαλιά σχετικά με την πραγματικότητα μιας σχέσης και της εκμετάλλευσης εκ μέρους του άλλου, μοιράζοντας συγχωροχάρτια ενώ θα έπρεπε να μοιράζεις… τελεσίγραφα. Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία η ουσιαστική επικοινωνία θα χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια, ιδίως με τα παιδιά ή με νεότερα άτομα. Παρότι το κλείσιμο της χρονιάς κρύβει ευκαιρίες σε θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων, θα προκύψει και αρκετή κούραση από τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις. Η προσπάθειά σου να τα έχεις όλα σε τάξη δεν ανταποκρίνεται πάντα στις απαιτήσεις των αγαπημένων σου. Αυτό κάποιες φορές σε κάνει να δυσφορείς και να απογοητεύεσαι. Συζήτησε ανοιχτά με τους άλλους θέματα που έχουν μπει σε παύση από τον προηγούμενο καιρό και εκμεταλλεύσου την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο φιλικό για σένα Αιγόκερω, για να τα κλείσεις. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα ωστόσο δεν ενδείκνυται για επικοινωνία μιας και επικρατεί ασυνεννοησία, μπερδέματα και παρεξηγήσεις (ελέω και Πανσελήνου). Η ανάγκη σου να διευρύνεις τις γνώσεις και τους ορίζοντες σου παραμένει ισχυρή και σταδιακά οι επιθυμίες θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα.
  Εμείς εδώ στο Stardome σού ευχόμαστε να συνειδητοποιήσεις μέσα στις γιορτές όχι μόνο ότι δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα αλλά και το ότι όλα όσα λαχταρά η καρδιά σου είναι στην απέναντι πλευρά από τους φόβους σου! Καλές γιορτές!

   

   Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…(ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)
  2 Δεκεμβρίου 2023
  Ερμής 1° 13’ Αιγόκερω εξάγωνο με Κρόνο 1° 13’ Ιχθύων
  3 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 28° 34’ Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 28° 34’ Αιγόκερω
  5 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 1° 22’ Σκορπιού τρίγωνο με Κρόνο 1° 22’ Ιχθύων
  7 Δεκεμβρίου 2023
  Ερμής 06° 29’ Αιγόκερω τρίγωνο με Δία 06° 29’ Ταύρου
  9 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 6° 20’ Σκορπιού αντίθεση με Δία 6° 20’ Ταύρου
  11 Δεκεμβρίου 2023
  Ερμής 8° 18’ Αιγόκερω εξάγωνο με Αφροδίτη 8° 18’ Σκορπιού
  16 Δεκεμβρίου 2023
  Ήλιος 24° 55’ Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 24° 55’ Ιχθύων
  18 Δεκεμβρίου 2023
  Ανάδρομος Ερμής 5° 51’ Αιγόκερω τρίγωνο με Δία 5° 51’ Ταύρου
  21 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 19° 40’ Σκορπιού αντίθεση με Ουρανό 19° 40’ Ταύρου
  Ανάδρομος Ερμής 2° 23’ Αιγόκερω εξάγωνο με Κρόνο 2° 23’ Ιχθύων
  22 Δεκεμβρίου 2023
  Σύνοδος Ήλιου και Ερμή ανάδρομου 00° 40’ Αιγόκερω
  24 Δεκεμβρίου 2023
  Ήλιος 2° 38’ Αιγόκερω εξάγωνο με Κρόνο 2° 38’ Ιχθύων
  25 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 25° 00’ Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 25° 00’ Ιχθύων
  27 Δεκεμβρίου 2023
  Ανάδρομος Ερμής 25° 01’ Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 25° 01’ Ιχθύων
  Ήλιος 5° 36’ Αιγόκερω τρίγωνο με Δία 5° 36’ Ταύρου
  28 Δεκεμβρίου 2023
  Άρης 25° 02’ Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 25° 02’ Ιχθύων
  29 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 29° 16’ Σκορπιού εξάγωνο με Πλούτωνα 29° 16’ Αιγόκερω
  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  13/12/2023, στις 13:31 ώρα Ελλάδας στις 20° 40’ του Τοξότη
  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  27/12/2023, στις 02:33 ώρα Ελλάδας στις 04° 58’ του Καρκίνου

 • 2023

  Επιστροφή στα θρανία

  Το 2023 είναι μία χρονιά που θα σε βάλει στη διαδικασία να συνειδητοποιήσεις πως βρίσκεσαι μπροστά σε κομβικές αλλαγές στη ζωή σου. Από τη μία πλευρά, ο Κρόνος θα περάσει στους Ιχθείς στις 7 Μαρτίου και θα σε βάλει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με το ειδικό βάρος των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να παραμείνεις δεσμευμένος/η σε μία σχέση που έκανε τον κύκλο της και να μπαίνεις στη διαδικασία ενός χωρισμού που έχει όμως αρκετά οικονομικά σκέλη που θα πρέπει να διαχειριστείς. Μπορεί πάλι να έχεις μπροστά σου μία επαγγελματική πρόκληση που σε δοκιμάζει, αφού καλείσαι να αναλάβεις ευθύνες τις οποίες αποφεύγεις, τις οποίες δεν έχεις σκεφτεί να αναλάβεις. Θα μπορούσες όμως να κάνεις την υπέρβαση και να δεις τον εαυτό σου με ένα ρόλο που δε φανταζόσουν;
  Από την άλλη πλευρά, έχεις πολλά να μάθεις και να εκτεθείς στα μάτια ανθρώπων που είναι σε θέση να αλλάξουν τη ρότα της ζωής σου. Αυτό που καλείσαι να θυμάσαι είναι πως κάθε εμπόδιο έχει να σου διδάξει κάτι, πως κάθε απομάκρυνση από ένα γνώριμο περιβάλλον δημιουργεί το χώρο και την ευκαιρία για νέες γνωριμίες, πως κάθε επικοινωνιακή δυσκολία προσφέρει την ευκαιρία να αναδιαμορφώσεις τον τρόπο που σκέφτεσαι. Όλα τα παραπάνω σημαίνουν πως είναι καιρός να ανοίξεις το μυαλό σου και να δεχτείς απόψεις και ιδέες που θα μπορούσαν να αλλάξουν το στάτους της επαγγελματικής σου ζωής σε βάθος χρόνου.

  Κεφάλαιο Δίας
  Ο Δίας θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 16 Μαΐου κάτι που σημαίνει πως έχεις την ευκαιρία να κοιτάξεις τα οικονομικά σου και να κάνεις κάποιες συμφωνίες που σε βοηθούν να κοιτάξεις το μέλλον με περισσότερο αισιόδοξη ματιά. Θα σου προσφερθεί η ευκαιρία να συζητήσεις μία επαγγελματική πρόταση που είναι σε θέση να βελτιώνει το οικονομικό κλίμα στη ζωή σου, αλλά παράλληλα θα χρειαστεί να εστιάσεις στις αρμοδιότητες που αναλαμβάνεις. Μπορεί αυτό που έχεις μπροστά σου να φαντάζει εξαιρετικά ενδιαφέρον και προκλητικό, αλλά παράλληλα προσπάθησε να εστιάσεις και στο ισοζύγιο με την προσωπική σου ζωή, αφού είναι πιθανό να χάνεις χρόνο από τη σχέση σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να λειτουργήσεις περισσότερο επιθετικά απέναντι σε επαγγελματικές συνεργασίες που έχεις μπροστά σου, να αναλάβεις ρόλους που δε σου δίνονταν μέχρι σήμερα, να διεκδικήσεις κομμάτια μίας πίτας που δεν κρατούσες στα χέρια σου. Στον ερωτικό τομέα, μπορεί να προκύπτει μία έντονα παθιασμένη σχέση στη ζωή σου, κάτι που όμως μπορεί να μην έχει ιδιαίτερο μέλλον. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να προκύψει μία εγκυμοσύνη, κάτι που δεν περιμένεις ή το θέλεις πολύ ώστε να σταθεροποιήσεις ακόμα περισσότερο τη σχέση σου.
  Η είσοδος και παραμονή του Δία στον Ταύρο από τις 16 Μαΐου σηματοδοτεί την έναρξη μίας ιδιαίτερα ελκυστικής και ενδιαφέρουσας περιόδου για τη ζωή σου. Θα έχεις την ευκαιρία να εξελίξεις τις γνώσεις σου, να πάρεις μέρος σε εκπαιδευτικές διαδικασίες που σε βοηθούν να βελτιώσεις το βιογραφικό σου, να ταξιδέψεις και να έρθεις σε επαφή με άτομα που είναι σε θέση να ανοίξουν τους οπτικούς σου ορίζοντες. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να εστιάσεις στο κομμάτι των γνώσεων σου, να εξετάσεις τη φιλοσοφία σου και να δεις μήπως υπάρχουν τρόποι να γίνεις περισσότερο ελαστικός/η σε κάποια πράγματα που σε δυσκολεύουν. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως αναγνωρίζεις κάποιες αδυναμίες σου και προσπαθείς να τις καλύψεις, να βελτιώσεις ένα κομμάτι σου που παραμένει εν υπνώσει και είναι καιρός να κάνεις κάτι ώστε να το φέρεις στην επιφάνεια.

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Η παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο μέχρι τις 7 Μαρτίου συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στη σχέση σου με άτομα της εργασιακής σου καθημερινότητας, καθώς υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σας που σε δυσκολεύουν να χωνέψεις. Μπορεί να είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις με άτομα που έχουν έναν τρόπο σκέψης που δεν αλλάζει, να συναντάς μπροστά σου εμπόδια τα οποία δεν μπορείς να ξεπεράσεις, να ορθώνονται τείχη τα οποία μοιάζουν αδιαπέραστα. Παράλληλα όμως μπορείς να διδαχτείς αρκετά πράγματα σχετικά με το διπλωματικό τρόπο που μπορείς να λύνεις τις διαφορές σου με άτομα που μοιάζουν άκαμπτα, να εκπαιδεύεσαι σχετικά με τον τρόπο που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν την ισχύ που έχουν στα χέρια τους, να παραδειγματιστείς σχετικά με τη στάση ζωής που κάποιοι έχουν επιλέξει να εφαρμόζουν. Παράλληλα, καλό θα ήταν να προσέχεις την υγεία σου και να δώσεις βάση σε ενδείξεις που έχουν ως στόχο να σε ξυπνήσουν από ένα λήθαργο που έχεις πέσει τον τελευταίο καιρό.
  Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς στις 7 Μαρτίου θα ξεκινήσει μία μεγάλη και μακρά περίοδο τριών περίπου ετών κατά τη διάρκεια της οποίας θα κληθείς να δώσεις απαντήσεις σχετικά με την προσωπική σου αυτοεκτίμηση. Με τον Κρόνο απέναντι σου, αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου/ωροσκόπου, θα βιώσεις αρκετά μεγάλες προκλήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αφού χρειάζεται να αποφασίσεις κατά πόσο μπορείς να συνεχίσεις να βρίσκεσαι σε καταστάσεις που σε φθείρουν. Από τη μία πλευρά μπορεί να θέλεις να αποδράσεις, να σπάσεις τον προστατευτικό κλοιό που έχεις γύρω σου, και από την άλλη πλευρά έχεις την ευκαιρία να επενδύσεις χρόνο και κόπο ώστε να στηρίξεις πολύ καλύτερα τη σχέση σου. Από τη μία πλευρά, μπορεί να σε έχει φθείρει ο χρόνος και να θεωρείς πως είναι καιρός να σπάσεις μία σχέση ή συνεργασία και από την άλλη πλευρά μπορεί να βλέπεις πως υπάρχουν περιθώρια γεφύρωσης του χάσματος. Αυτό το δίπολο θα σε ταλαιπωρήσει, αφού δε σου δίνει σαφείς απαντήσεις, οπότε δεν είσαι σε θέση να λάβεις οριστικές αποφάσεις, κάτι που όμως σημαίνει πως ωριμάζεις και καταλαβαίνεις πως είναι καιρός να προχωράς έχοντας κάνει την αυτοκριτική σου και χωρίς να περιμένεις άλλους να σε πάρουν από χεράκι για να πάτε παρακάτω.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις
  Το πρώτο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στις 20 Απριλίου στην τελευταία μοίρα του Κριού σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θέλοντας να τονίσει τον τομέα των ερωτικών σχέσεων και της απόκτησης παιδιού. Ίσως να δυσκολεύεσαι να προχωρήσεις σε μία τέτοια απόφαση ή σε μία τέτοια κίνηση, αφού υπάρχουν ακόμα αγκυλώσεις που κουβαλάς και δεν μπορείς να ξεπεράσεις με εύκολο τρόπο. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε διαδικασία απεγκλωβισμού από ένα πατρόν στην προσωπική σου ζωή, με στόχο να γίνεις περισσότερο ανάλαφρος/η, να καταφέρεις να λειτουργήσεις χωρίς τις γνώριμες αγκυλώσεις που κουβαλάς και σε κάνουν να εσωτερικεύεις τις ανησυχίες και τις φοβίες σου. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να διεκδικήσεις περισσότερα, αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου και να εμπιστευτείς το ένστικτο σου που φαίνεται πως χτυπά καμπανάκια στα αυτιά σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 5 Μαΐου στη 14η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Ουρανό από τον Ταύρο φαίνεται να θέλει να σε αφυπνίσει και να σε βάλει στη διαδικασία να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου. Μπορεί να χρειαστεί να βουτήξεις βαθιά μέσα σου ώστε να βγάλεις συμπεράσματα σχετικά με το αν εμπιστεύεσαι το άτομο που έχεις απέναντι σου, αφού το ένστικτο σου θα σε βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια. Από την άλλη όμως πλευρά, δεν μπορείς να συνεχίσεις να κρύβεσαι και να αποφεύγεις να εκφράζεις τις απόψεις σου, αφού η αλήθεια θα λάμψει αργά ή γρήγορα. Γίνε περισσότερο τολμηρός/η απέναντι σε συγγενικά σου πρόσωπα και φρόντισε να κινητοποιήσεις διαδικασίες που θα σε βοηθήσουν να αποδράσεις από ένα σαθρό και άρρωστο περιβάλλον.
  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου στην 21η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που επηρεάζει κατά κύριο λόγο τον τομέα των οικονομικών σου και των πηγών αυτών. Ίσως να συζητάς κάποια επαγγελματική πρόταση και να δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς αυτά που βρίσκονται πάνω στο τραπέζι αφού θεωρείς πως υποβιβάζεται η αξία σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να θέσεις σε εφαρμογή ένα πλάνο συζητήσεων με το έτερο ήμισυ σχετικά με το κοινό σας επενδυτικό σχέδιο, σχετικά με αγορές που αφορούν το σπίτι σας ή την οικογένεια σας. Στον προσωπικό τομέα, προσπάθησε να ενώσεις το χάσμα με την άλλη πλευρά και να αποφύγεις τις εντάσεις που είναι πιθανό να οδηγήσουν σε ρήξεις που θα αφήσουν και μία πικρία σε όλους σας. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 28 Οκτωβρίου στην 5η μοίρα του Ταύρου σε αντίθεση με τους Ερμή και Άρη από το Σκορπιό θα σε βάλει στη διαδικασία να επικοινωνήσεις τις φοβίες και ανασφάλειες σου, να εξετάσεις κατά πόσο είναι εφικτό να ξεπεράσεις τις αγκυλώσεις σου και να δώσεις εξήγηση σε καταστάσεις που δεν είναι εφικτό να προχωρήσουν μόνο με γνώμονα την κοινή λογική. Αν βρίσκεσαι σε μία εκπαιδευτική διαδικασία, τότε χρειάζεται να ενισχύσεις την προσπάθεια σου και να βάλεις ως στόχο να ολοκληρώσεις κάποιες διαδικασίες μέχρι το τέλος του έτους.

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός
  Ο Βόρειος Δεσμός θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τις 17 Ιουλίου, οπότε και αντίστοιχα ο Νότιος Δεσμός στον αντιδιαμετρικό Σκορπιό, θέλοντας να τονίσει την ευκαιρία που έχεις ώστε να κάνεις βήματα προόδου ως προς τον τρόπο που σκέφτεσαι και επικοινωνείς με τους γύρω σου. Είναι πιθανό να βρίσκεσαι σε διαδικασία απόκτησης ενός διπλώματος, να συζητάς το ενδεχόμενο να ανοίξεις το μυαλό σου και να έρθεις σε επαφή με γνώσεις που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το επόμενο βήμα στον επαγγελματικό τομέα. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να βρεις μέθοδο και δομή στο πρόγραμμα που ακολουθείς και να είσαι έτοιμος/η να αποδεχτείς κάποιες ιδέες που μπορεί να μοιάζουν περίεργες ή έστω προκλητικές. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να πάρεις αποστάσεις από συγγενικά και κοντινά σου πρόσωπα, γιατί χρειάζεσαι χώρο ώστε να γεμίσεις το μυαλό σου με τις νέες ιδέες και απόψεις που υπάρχουν γύρω σου. Παράλληλα, θα χρειαστεί να ολοκληρώσεις διαδικασίες που έχουν να κάνουν με δικηγόρους και δικαστήρια, ώστε να διώξεις από πάνω σου εκκρεμότητες που παραμένουν εδώ και καιρό και σε αναγκάζουν να σέρνεις βαρίδια που δεν έχουν καμία πλέον αξία στη ζωή σου.
  Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Κριό, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Ζυγό, στις 17 Ιουλίου θα στρέψει το ενδιαφέρον σου, αλλά και τις καρμικές προκλήσεις στον οικονομικό τομέα. Αυτό που χρειάζεται να αναζητήσεις είναι η ουσιαστική ένωση με ανθρώπους και καταστάσεις που μπορεί να μοιάζουν προκλητικά, αλλά παράλληλα σε τρομάζουν. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως είσαι μπροστά σε ένα ενδεχόμενο που δεν είχες στο μυαλό σου, πως μπορεί να έχεις συναντήσει ένα άτομο που ξυπνά ερωτικά αισθητήρια που δε φανταζόσουν πως θα μπορούσαν να ξυπνήσουν. Ίσως πάλι να σκέφτεσαι ή να προκύπτει μία συνεργασία που θα μπορούσε να αλλάξει το οικονομικό σου στάτους, η οποία όμως θα πρέπει να βασιστεί σε μία καλύτερη ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και την άλλη πλευρά. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως αποκτάς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, πως είσαι σε θέση να διαχειριστείς τη δυσκολία του να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που έχουν την τάση να σε επισκιάζουν και βγαίνεις από τη σκιά σου.

   

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Είσαι αυτός που όταν οι φίλοι σου έχουν πρόβλημα τρέχουν σε σένα για να τους βγάλεις από το αδιέξοδο, ή για να τους βοηθήσεις πρακτικά. Είσαι καλός ακροάτής και εξαιρετικός  στο να δίνεις συμβουλές. Αφού έχεις τη τάση να συμπαραστέκεσαι και να γιατρεύεις τις πληγές των άλλων είσαι και εξαιρετικά προσεκτικός στην επιλογή των φίλων και των συντρόφων σου. Αν δεν το κάνεις καταλήγεις να ακούς όλη τη μέρα τις ατυχίες και τα βάσανα των άλλων. Προτιμάς να μοιράζεσαι την ζωή σου με επιλεγμένους φίλους που οι ευαισθησίες τους ταιριάζουν με την δική σου άποψη για τη ζωή.Η Παρθένος  θεωρείται ότι είναι ένα από τα ζώδια που συμβολίζουν την εργένικη ζωή, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη που πολλοί από τους εξαδέλφους σου Παρθένους προτιμάνε τη μοναχική ζωή.Αν ένας Παρθένος επιλέγει να ζήσει μόνος του το κάνει γιατί πιστεύει ακράδαντα ότι μόνο όταν  δεν έχεις υποχρεώσεις και δεσμεύσεις μπορείς αδιατάρακτα να ακολουθήσεις το δρόμο σου. Αισθάνεται τέτοια ευθύνη για τις ανάγκες του Άλλου, που προτιμάει να μη μπει σε σχέση από το να μπει και να τις αγνοήσει. Αυτό σημαίνει ότι σαν Παρθένος δεν έχεις επιθυμίες και ανάγκες για συντροφικότητά; Ή ότι σου λείπει το σεξ απίλ με το οποίο μπορείς να κατακτήσεις κάποιον/α; Το αντίθετο! Μερικά από τα μεγαλύτερα σεξ σύμβολα του κινηματογράφου ανήκουν στο ζώδιό σου. Διαθέτεις ένα πολύ φυσικό και γήινο τρόπο που αντιμετωπίζεις το σεξ . Για σένα το σεξ είναι απλό, χωρίς επιπλοκές, αισθησιακό. Έχεις στο μυαλό σου την τέλεια, αληθινή αγάπη κατά την οποία στη συγχώνευσή σου  με τον άλλο κανείς  να μη μπορεί να διακρίνει τις ραφές της ένωσής σας.Σε απορυθμίζουν οι σκηνές ζήλειας, οι αναίτιες συγκρούσεις και οι υπερβολικές απαιτήσεις- ο Αλλος/η έτσι κι αλλιώς προηγείται πάντα.Φυσικά μια τέτοια αγάπη είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προτιμάς να μένεις μόνος  για μεγάλα χρονικά διαστήματα από το να ζεις σε μια σχέση που δεν καλύπτει τα υψηλά στάνταρνς σου. Μπορείς να περιμένεις όσο χρειαστεί, η στέρηση δεν σε ενοχλεί αν η μοναδική σου επιλογή είναι  να ριχτείς σε αδιάφορες σχέσεις  μόνο και μόνο για να μη μένεις μόνος .Δεν υπολογίζεις  καθόλου το χρόνο , όταν η αναμονή έχει σαν αποτέλεσμα τον Έναν/Μία που περιμένεις..

 • Νένα Χρονοπούλου

έχουν γενέθλια 170 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...