παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 20.09.2021 έως 26.09.2021
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Η νέα εβδομάδα θα σε κάνει αρκετά εξωστρεφή και έτοιμο/η να δώσεις απαντήσεις και να αναλάβεις πρωτοβουλίες που μπορεί να σε ξεχωρίζουν από το πλήθος μέσα στο οποίο βρίσκεσαι. Αυτό μπορεί να σε αγχώνει και να σε κάνει να χάνεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, αφού δεν είσαι έτοιμος/η να εκτεθείς στα μάτια τρίτων, αλλά την ίδια στιγμή θα αποτελέσει και την ευκαιρία σου ώστε να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που είναι πολύ πιθανό να αποτελεί τη φυλακή σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μία τέτοια κίνηση βέβαια θα μπορούσε να βάζει στη διαδικασία να ρισκάρεις οικονομικά, αφού αναλαμβάνεις υποχρεώσεις τις οποίες δεν έχεις ζυγίσει καλά και είναι πιθανό να μην μπορείς να διαχειριστείς σε βάθος χρόνου. Προσπάθησε να έχεις κοντά σου ένα άτομο που σε υποστηρίζει και σε βοηθά να αποφύγεις τις παγίδες, να σε επαναφέρει στην πραγματικότητα όταν χάνεσαι μέσα σε σκέψεις και πλάνα που μπορεί να μην πατάνε στη Γη, να σε βοηθά ώστε να αποφεύγεις τους περιττούς κινδύνους που θα μπορούσες να εμπλακείς αν ακούσεις την παρόρμηση σου.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Ερωτική πρόβλεψη: 22.09.2021 έως 28.09.2021
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)
Που λες, Παρθένε, έχουμε καθίσει εδώ στο Stardome και συζητάμε την πιθανότητα να βγάλουμε κονκάρδες, να τις φοράτε οι Παρθένοι, να γράφουν «Υπάρχουν άλλα 11 ζώδια», να καταλάβει βρε παιδί μου το χέρι της μοίρας να πέσει και σε κανέναν άλλο!  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. ...
 • Παρθένε, μέρες σαν τη σημερινή δεν έχει καμία σημασία η ασφάλεια κι ηρεμία που σου προσφέρει η σταθερή καθημερινή σου ρουτίνα. Όταν γεννιούνται σκέψεις για μελλοντικά σχέδια περνάς από μίνι κρίσεις. Γιατί; Ξαφνικά συνειδητοποιείς πως για να κάνεις όνειρα, μάλλον δεν αντλείς ευχαρίστηση από την πραγματικότητα σου ως έχει.
 • Σεπτέμβριος

  Ειδικά για σένα, Παρθένε, το φθινόπωρο είναι μία εξαιρετικά γόνιμη περίοδος – ή, μια περίοδος συγκομιδής, όπως ορίζει και το ίδιο σου το ζώδιο για τη συγκεκριμένη εποχή του έτους! Με τον Ήλιο αλλά και τον Άρη να λάμπουν στο ζώδιό σου, νιώθεις δημιουργικός και γεμάτος σκέψεις, ιδέες και όνειρα. Απέναντί σου, ο Ποσειδώνας ενισχύει αφάνταστα τα ταλέντα και τη δημιουργικότητά σου, ταυτόχρονα όμως σε κάνει ιδιαίτερα εύπιστο, ανασφαλή και αιθεροβάμονα: προσοχή λοιπόν στις οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που συνοδεύουν τη δουλειά σου ή τη δημιουργική σου έκφραση.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Με τον κυβερνήτη σου στον Ζυγό, στον 2ο ηλιακό σου οίκο των χρημάτων και της υλικής ασφάλειας, τα οικονομικά ζητήματα ίσως αποδειχθούν πονοκέφαλος ενώ δεν αποκλείεται να έχεις διαρκώς την αίσθηση ότι δεν προχωρούν οι εξελίξεις όπως θα ήθελες. Καλό θα είναι επίσης να μην ενδώσεις στην τάση να γίνεις σπάταλος προκειμένου να νιώσεις καλύτερα ψυχολογικά ή να ευχαριστήσεις κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο: φημίζεσαι για τον καλό έλεγχο των οικονομικών σου, επιστράτευσε λοιπόν το ταλέντο σου για να αποφύγεις τους όποιους κλυδωνισμούς. Ερωτικά τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά στις 11 του μήνα, όπου η Αφροδίτη περνά στον πολύ αρμονικό απέναντί σου Σκορπιό. Η Αφροδίτη αυτή ενισχύει τη γοητεία σου και σε φέρνει στο επίκεντρο παρεών, ενώ απολαμβάνουν τη συντροφιά σου και υπολογίζουν τη γνώμη σου. Δίχως να το επιδιώκεις, γιατί δεν είναι και στον χαρακτήρα σου, βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής με πολύ ωραίο τρόπο. Θα χρειαστεί όμως να κάνεις κάτι κι εσύ: λόγω του παραπλανητικού, θολού Ποσειδώνα απέναντί σου, πρέπει να αποφύγεις να βγάζεις συμπεράσματα με τη μία γιατί ενδέχεται να μην βλέπεις την πραγματικότητα αλλά αυτό που θέλεις να δεις. Προς το τέλος του μήνα η ερωτική ένταση συναντιέται με το ρομαντισμό και δεν είναι διόλου απίθανη μια πολύ όμορφη, καινούργια συναισθηματική ιστορία!


  Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και μπορείς να προβείς σε αλλαγές όλων όσων δεν σε εκφράζουν πλέον – ξεκινώντας, όπως καταλαβαίνεις, εκ των έσω!
  Η Πανσέληνος είναι ιδιαίτερα συναισθηματική! Βγαίνουν στην επιφάνεια όλα τα καρδιοχτύπια κι οι ανάγκες σου και ίσως είσαι πιο ευσυγκίνητος κι ευαίσθητος από όσο πρέπει αυτές τις μέρες. Μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς.

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)


  2 Σεπτεμβρίου 2021
  Άρης 22° 06’ Παρθένου αντίθεση με Ποσειδώνα 22° 06’ Ιχθύων
  4 Σεπτεμβρίου 2021
  Ερμής 7° 54’ Ζυγού τρίγωνο με Κρόνο 7° 54’ Υδροχόου
  5 Σεπτεμβρίου 2021
  Αφροδίτη 24° 32’ Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 24° 32’ Αιγόκερω
  6 Σεπτεμβρίου 2021
  -Άρης 24° 32’ Παρθένου τρίγωνο με Πλούτωνα 24° 32’ Αιγόκερω
  -Αφροδίτη 25° 01’ Ζυγού τρίγωνο με Δία 25° 01’ Υδροχόου
  -Ήλιος 14° 40’ Παρθένου τρίγωνο με Ουρανό 14° 40’ Ταύρου
  14 Σεπτεμβρίου 2021
  Ήλιος 21° 47’ Παρθένου αντίθεση με Ποσειδώνα 21° 47’ Ιχθύων
  16 Σεπτεμβρίου 2021
  Ήλιος 24° 24’ Παρθένου τρίγωνο με Πλούτωνα 24° 24’ Αιγόκερω
  17 Σεπτεμβρίου 2021
  Αφροδίτη 7° 20’ Σκορπιού τετράγωνο με Κρόνο 7° 20’ Υδροχόου
  20 Σεπτεμβρίου 2021
  Ερμής 23° 32’ Ζυγού τρίγωνο με Δία 23° 32’ Υδροχόου
  22 Σεπτεμβρίου 2021
  Ερμής 24° 22’ Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 24° 22’ Αιγόκερω
  23 Σεπτεμβρίου 2021
  Αφροδίτη 14° 19’ Σκορπιού αντίθεση με Ουρανό 14° 19’ Ταύρου
  25 Σεπτεμβρίου 2021
  Άρης 07° 04’ Ζυγού τρίγωνο με Κρόνο 07° 04’ Υδροχόου
  29 Σεπτεμβρίου 2021
  -Αφροδίτη 21° 22’ Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα Ιχθύων
  -Ήλιος 06° 59’ Ζυγού τρίγωνο με Κρόνο 06° 59’ Υδροχόου
  30 Σεπτεμβρίου 2021
  Αφροδίτη 22° 49’ Σκορπιού τετράγωνο με Δία 22° 49’ Υδροχόου

  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ

  06/10/2021 ώρα Ελλάδας 14:04, στις 13° 24’ Ζυγού
  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  21/09/2021 ώρα Ελλάδας 02:53, στις 28° 13’ Ιχθύ

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2021

  Αλλάζοντας πορεία

   

  Το 2021 μοιάζει με μία σημαντική χρονιά στη ζωή σου αφού λαμβάνεις σινιάλα αλλαγής που έχουν να κάνουν με τους τομείς της καριέρας και της οικογένειας. Από τη μία πλευρά, έχεις την ευκαιρία να στρέψεις την προσοχή και το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικά μονοπάτια που βρίσκονται μακριά από την καριέρα που έχεις ακολουθήσει μέχρι σήμερα, έχοντας όμως την υποχρέωση να βρεθείς για κάποια χρονικά διαστήματα μακριά από το οικείο περιβάλλον σου. Από την άλλη όμως πλευρά, υπάρχει η προοπτική του επόμενου βήματος στη σχέση μέσα από μία μετακόμιση ή τη δημιουργία οικογένειας, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορείς να επενδύεις άπλετο χρόνο στον επαγγελματικό τομέα.

  Η δοκιμαστική είσοδος του Δία στους Ιχθείς το χρονικό διάστημα Μάιος-Ιούλιος είναι ένα χρονικό διάστημα που σε κάνει επιρρεπή στις αποφάσεις που σε οδηγούν σε καταστάσεις στις οποίες δεν έχεις τον έλεγχο. Το ζητούμενο δεν είναι να συνεχίσεις να ελέγχεις με αυστηρότητα και με ένταση το τιμόνι του οχήματος της ζωής σου, αλλά να μπορείς να κάνεις κινήσεις επέκτασης χωρίς όμως να μετανιώνεις για αυτές. Προς το τέλος του χρόνου λοιπόν καλείσαι να είσαι έτοιμος/η να κάνεις ένα άλμα στο κενό, χωρίς όμως να θεωρείς πως κάτι τέτοιο ισχύει απαραίτητα, αφού έχεις δοκιμάσει τον εαυτό σου και θεωρείς πως μπορείς να διαχειριστείς μία τέτοια κατάσταση. 

   

  Κεφάλαιο Δίας

  Ο Δίας θα παραμείνει στον Υδροχόο και 6ο Ηλιακό σου οίκο το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του έτους, εκτός από την περίοδο από τις 13 Μαΐου μέχρι τις 28 Ιουλίου, αλλά και από τις 29 Δεκεμβρίου οπότε και θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων.

  Η παραμονή του Δία στον Υδροχόο θα αυξήσει τις ασχολίες της καθημερινότητας σου μέσα από την προσθήκη εργασιών που θα ήθελες να μπορούν να γίνουν από άλλους ή με διαφορετικό τρόπο. Ίσως να ζητήσεις τη βοήθεια ανθρώπων της οικογένειας ή να θελήσεις να μεταφέρεις κάποιες από τις συγκεκριμένες ευθύνες στα ίδια πρόσωπα, αφού θεωρείς πως κάποια πράγματα δε χρειάζεται να πέφτουν στους ώμους σου. Ίσως πάλι να αναγκαστείς να αυξήσεις τις καθημερινές σου μετακινήσεις, είτε επειδή υπάρχει απόσταση στο χώρο της δουλειάς σου, είτε επειδή αναλαμβάνεις να εξυπηρετήσεις τις μετακινήσεις και άλλων προσώπων. Στον εργασιακό χώρο, θα κληθείς να λειτουργήσεις ομαδικά και να αποδείξεις πως μπορείς να συγχρονιστείς με τις απόψεις και θέσεις άλλων προσώπων, ακόμα και αν σου φαντάζουν εντελώς παράταιρες σε σχέση με τη δική σου φιλοσοφία. Ένα άλλο θέμα που θα χρειαστεί να ασχοληθείς μαζί του είναι η υγεία σου, αφού θα κληθείς να εξετάσεις μήπως είναι καιρός να αλλάξεις τις συνήθειες της διατροφής και σωματικής σου άσκησης ώστε να συμβαδίζουν με τις ανάγκες της υγείας σου. Μην παραμένεις δέσμιος/α συνηθειών που δεν έχουν πλέον επιρροή στον εαυτό σου, αλλά τόλμησε να ανοίξεις το μυαλό σου σε νέες προοπτικές.

  Η δοκιμαστική είσοδος του Δία στους Ιχθείς φαίνεται να θέλει να σου τονίσει την ανάγκη να επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου και να φροντίσεις να ανοίξεις τον κύκλο σου. Αν η σχέση σου έχει πάψει να σε ευχαριστεί, τότε θα είναι αρκετά εύκολο να βρεθεί ένα άτομο που έρχεται ώστε να κάνει τα αισθήματα σου να ξυπνήσουν. Μπορεί να μπλέξεις σε μία περιπέτεια που περιλαμβάνει και άλλα άτομα, αφού μία παράλληλη σχέση αυτή την εποχή θα σε βοηθήσει να σπάσεις μία ρουτίνα που σε σκοτώνει. Την ίδια όμως στιγμή, θα δημιουργήσεις τύψεις στον εαυτό σου και είναι πιθανό να χάσεις και την εύνοια κοντινών σου προσώπων που βλέπουν μία ξένη συμπεριφορά από την πλευρά σου. Αν πάλι είσαι σε μία σχέση που προχωρά, τότε η δημιουργία οικογένειας είναι ένα σοβαρό ενδεχόμενο. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να ξεκινά κάτι νέο, που δεν είναι όμως απαραίτητο να είναι οριοθετημένο, κάτι που σε αγχώνει, αλλά παράλληλα σε βοηθά να μεγαλώσεις τον κύκλο των επαγγελματικών σου γνωριμιών και σου προσφέρει την ευκαιρία μίας ανόδου. 

   

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Η παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο για όλο το 2021 μοιάζει να θέλει να βάλει θεμέλια και σταθερές σε ένα εργασιακό περιβάλλον που μπορεί να είναι καινούργιο για εσένα. Η καθημερινότητα μπορεί να είναι ένα δύσκολο μάθημα το οποίο καλείσαι να μάθεις, το οποίο έχει κανόνες και όρια τα οποία θα πρέπει να ανεχτείς και να πειθαρχήσεις, αλλά την ίδια στιγμή η όλη διαδικασία σε βοηθά να μη χάνεις τον προσανατολισμό σου. Είναι πιθανό να χρειαστεί να υπακούσεις εντολές ανωτέρων και να θεωρήσεις τον εαυτό σου μαθητή, ακόμα και αν πίστευες πως μία τέτοια διαδικασία θα μπορούσες να την αποφύγεις. Θα μπορούσε να εργάζεσαι σε ένα αντικείμενο που σε ζορίζει, είτε επειδή έχει απαιτήσεις τις οποίες δεν μπορείς ακόμα να ικανοποιήσεις, είτε επειδή καλείσαι να λειτουργήσεις μέσα σε ένα πλαίσιο καθημερινότητας που σε κουράζει πνευματικά και σωματικά.

  Ένα άλλο θέμα που θα απασχολήσει με την παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο είναι αυτό της υγείας σου. Αν χρειαστεί να ασχοληθείς μαζί της, τότε προσπάθησε να ανοίξεις τα μάτια και τα αυτιά σου και να εξετάσεις μήπως είναι καιρός να δεις πιθανές εναλλακτικές μορφές θεραπείας, τις οποίες δεν μπορείς να απορρίπτεις πριν καν να δοκιμάσεις. Κάποια θέματα υγείας μπορεί να ξεκινούν από τον τρόπο που σκέφτεσαι και βλέπεις τα πράγματα γύρω σου, κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει πως υπάρχουν εγκεφαλικές αγκυλώσεις που έχουν τις ρίζες τους σε βαθιά ριζωμένα πιστεύω πως δεν είναι δικά σου. Προσπάθησε να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες, να βρεις νέες μορφές άσκησης και φρόντισε να κρατάς το πνεύμα σου ζωντανό και νεανικό, γιατί από εκεί πηγάζουν οι περισσότερες αγκυλώσεις που συναντάς στη διάρκεια της ημέρας σου. 

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Το πρώτο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά στις 26 Μαΐου με τη Σεληνιακή έκλειψη στην 5η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό και σε τετράγωνο με τον Δία από τους Ιχθείς, που επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου/ωροσκόπου σου. Πιθανότατα να αντιλαμβάνεσαι πως ένα μοτίβο διαβίωσης έχει κάνει τον κύκλο του και καλείσαι να προχωρήσεις σε αλλαγές που μπορεί να εμπεριέχουν μεγάλες δόσεις ρίσκου και τόλμης. Ίσως να θελήσεις να βγεις από μία σχέση ή εργασιακή πραγματικότητα, χωρίς όμως να έχεις μπροστά σου χειροπιαστές αποδείξεις πως η νέα κατάσταση στην οποία κατευθύνεσαι θα σε ικανοποιήσει περισσότερο από αυτή που βιώνεις μέχρι σήμερα. Αν πάλι βρίσκεσαι στο μεταίχμιο του επόμενου βήματος της σχέσης σου, τότε προσπάθησε να χαρτογραφήσεις τα βήματα που ετοιμάζεσαι να κάνεις, γιατί μπορεί να οδηγείσαι σε μία σημαντική αλλαγή, χωρίς να γνωρίζεις πλήρως τα απόνερα αυτής της πράξης. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 10 Ιουνίου στην 20η μοίρα των Διδύμων σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Καλείσαι να είσαι ξεκάθαρος/η με τις προθέσεις σου, να μπορείς να εξηγήσεις τους λόγους για τους οποίους αποφασίζεις να κινηθείς προς μία κατεύθυνση και αφήσεις στο περιθώριο μία κατάσταση που έμοιαζε να εμπιστεύεσαι μέχρι σήμερα. Μπορεί να έχεις μπροστά σου μία προοπτική που σε ενθουσιάζει και τυφλώνει, αλλά παράλληλα προσπάθησε να διατηρείς και τη λογική μέσα στο όλο οπτικό σου πεδίο. Φρόντισε να συνειδητοποιείς πως μπορεί να εισέρχεσαι σε μία κατάσταση που δεν μπορείς να ορίσεις πολύ εύκολα, κάτι που σημαίνει πως είναι πιθανό να χάσεις τον έλεγχο των κινήσεων.

  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου στην 27η μοίρα του Ταύρου σε τετράγωνο με τον Δία από τον Υδροχόο και η οποία μπορεί να σε βάζει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με τη συνείδηση σου. Θα χρειαστεί να εξετάσεις κατά πόσο μπορείς να σπάσεις το πλαίσιο του τρόπου της σκέψης σου και να βρεθείς μέσα σε ένα περιβάλλον που είναι άλλοι αυτοί που δίνουν τον τόνο. Ίσως να αναζητάς τον τρόπο να αποδράσεις από την καθημερινότητα σου και αυτό να μπορεί να λάβει χώρα μέσα από ένα ταξίδι, αρκεί βέβαια να έχεις κάνει πολύ συγκεκριμένα τα έξοδα που προκύπτουν από αυτή την προοπτική και κατά πόσο μπορείς να τα αντέξεις. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 4 Δεκεμβρίου στη 12η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Ερμή και σε quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα σε βάλει στη διαδικασία διλημμάτων σχετικά με τη φυγή από μία κατάσταση. Μπορεί να αναζητάς ένα νέο σπίτι που θα καλύψει τις ανάγκες σου, αλλά το οικονομικό κομμάτι είναι παρόν και σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως δεν έχεις την απόλυτη ελευθερία των κινήσεων. Μπορεί πάλι να είσαι έτοιμος/η να δοκιμάσεις την τύχη σου σε μία επαγγελματική πρόκληση που έρχεται από μακριά, δημιουργώντας όμως την υποχρέωση να βρεθείς σε απόσταση από ανθρώπους που έχεις κοντά σου και έχουν δημιουργήσει το ασφαλές σου καταφύγιο τα τελευταία χρόνια. Η απόφαση δεν είναι καθόλου εύκολη, αφού αν αναζητάς την προσωπική σου ελευθερία, τότε πρέπει να είσαι έτοιμος/η να θυσιάσεις κάποιες σταθερές της ζωής σου. 

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   


  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Η παραμονή του Βόρειου Δεσμούς στους Διδύμους και 10ο Ηλιακό σου οίκο, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στον Τοξότη και 4ο Ηλιακό σου οίκο, σηματοδοτεί μία χρονιά με μεγάλες προκλήσεις στον τομέα καριέρα/οικογένεια. Η παρουσία του Βόρειου Δεσμού στους Διδύμους θα μπορούσε να σου ανοίξει νέα επαγγελματικά μονοπάτια, να σε βοηθήσει να βρεις μία νέα δουλειά στην οποία όμως καλείσαι να γίνεις μαθητής από την αρχή ή να αναλάβεις το ρόλο του εκπαιδευτή. Η μαθητεία βέβαια είναι ένα πολύ καλό στοίχημα για εσένα, αφού έχεις να διδαχτεί πράγματα που δύσκολα θα έβρισκες μπροστά σου και τα οποία θα σου φανούν πολύ χρήσιμα στο μέλλον της ζωής σου. Ίσως να αποφασίζεις να δοκιμάζεις να βρεθείς σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που μοιάζει καινούργιο σε σχέση με όσα έχεις συνηθίσει να αντιμετωπίζεις, που θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να προκύπτουν εξελίξεις στον τομέα σχέση/οικογένεια και να μεγαλώνει το σπίτι σου, κάτι που σημαίνει πως καλείσαι να ανακαλύψεις νέες ισορροπίες ανάμεσα στο δίπολο σπίτι/δουλειά.

  Ο Μάρτιος και ο Απρίλιος της χρονιάς είναι δύο μήνες που είναι αρκετά πιθανό να προκύψουν επαγγελματικές αλλαγές που περιλαμβάνουν και την έννοια της πρόκλησης. Αν τολμήσεις να κάνεις το βήμα που υπάρχει μπροστά σου, τότε μπορεί να ταρακουνάς τα νερά στα οποία έχεις συνηθίσει να κολυμπάς, αλλά ταυτόχρονα θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις το ρόλο σου μέσα στο σπίτι. Τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο θα θελήσεις να κοιτάξεις πλέον τον εαυτό σου και είναι πιθανό να θελήσεις να κάνεις αλλαγές στο πρόγραμμα της ζωής σου, επιδιώκοντας να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, ενώ τον Δεκέμβριο μοιάζει να αποφασίζεις να κάνεις το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή έχοντας αποφασίσει να ρισκάρεις. 

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Είσαι αυτός που όταν οι φίλοι σου έχουν πρόβλημα τρέχουν σε σένα για να τους βγάλεις από το αδιέξοδο, ή για να τους βοηθήσεις πρακτικά. Είσαι καλός ακροάτής και εξαιρετικός  στο να δίνεις συμβουλές. Αφού έχεις τη τάση να συμπαραστέκεσαι και να γιατρεύεις τις πληγές των άλλων είσαι και εξαιρετικά προσεκτικός στην επιλογή των φίλων και των συντρόφων σου. Αν δεν το κάνεις καταλήγεις να ακούς όλη τη μέρα τις ατυχίες και τα βάσανα των άλλων. Προτιμάς να μοιράζεσαι την ζωή σου με επιλεγμένους φίλους που οι ευαισθησίες τους ταιριάζουν με την δική σου άποψη για τη ζωή.Η Παρθένος  θεωρείται ότι είναι ένα από τα ζώδια που συμβολίζουν την εργένικη ζωή, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη που πολλοί από τους εξαδέλφους σου Παρθένους προτιμάνε τη μοναχική ζωή.Αν ένας Παρθένος επιλέγει να ζήσει μόνος του το κάνει γιατί πιστεύει ακράδαντα ότι μόνο όταν  δεν έχεις υποχρεώσεις και δεσμεύσεις μπορείς αδιατάρακτα να ακολουθήσεις το δρόμο σου. Αισθάνεται τέτοια ευθύνη για τις ανάγκες του Άλλου, που προτιμάει να μη μπει σε σχέση από το να μπει και να τις αγνοήσει. Αυτό σημαίνει ότι σαν Παρθένος δεν έχεις επιθυμίες και ανάγκες για συντροφικότητά; Ή ότι σου λείπει το σεξ απίλ με το οποίο μπορείς να κατακτήσεις κάποιον/α; Το αντίθετο! Μερικά από τα μεγαλύτερα σεξ σύμβολα του κινηματογράφου ανήκουν στο ζώδιό σου. Διαθέτεις ένα πολύ φυσικό και γήινο τρόπο που αντιμετωπίζεις το σεξ . Για σένα το σεξ είναι απλό, χωρίς επιπλοκές, αισθησιακό. Έχεις στο μυαλό σου την τέλεια, αληθινή αγάπη κατά την οποία στη συγχώνευσή σου  με τον άλλο κανείς  να μη μπορεί να διακρίνει τις ραφές της ένωσής σας.Σε απορυθμίζουν οι σκηνές ζήλειας, οι αναίτιες συγκρούσεις και οι υπερβολικές απαιτήσεις- ο Αλλος/η έτσι κι αλλιώς προηγείται πάντα.Φυσικά μια τέτοια αγάπη είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προτιμάς να μένεις μόνος  για μεγάλα χρονικά διαστήματα από το να ζεις σε μια σχέση που δεν καλύπτει τα υψηλά στάνταρνς σου. Μπορείς να περιμένεις όσο χρειαστεί, η στέρηση δεν σε ενοχλεί αν η μοναδική σου επιλογή είναι  να ριχτείς σε αδιάφορες σχέσεις  μόνο και μόνο για να μη μένεις μόνος .Δεν υπολογίζεις  καθόλου το χρόνο , όταν η αναμονή έχει σαν αποτέλεσμα τον Έναν/Μία που περιμένεις..

 • Sean Connery

έχουν γενέθλια 294 μέλη.

γιορτάζουν οι: Αργύρης, Αργυρό

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...