παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 16.05.2022 έως 22.05.2022
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε παρασέρνει σε ένα ρυθμό που δεν μπορείς να ελέγξεις και διαμορφώσεις όπως εσύ ο/η ίδιος/α θα ήθελες.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Είναι πιθανό να έχεις παραδοθεί σε ένα πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή σου και την έχει αναστατώσει, την έχει μετατρέψει σε ένα χορό στον οποίο δεν έχεις κανένα έλεγχο. Αυτό μπορεί να είναι πολύ καλό από τη μία πλευρά, αφού θέλεις να μη σκέφτεσαι και απλά να ακολουθείς το μονοπάτι που σου ανοίγουν οι άλλοι. Από την άλλη όμως πλευρά, πως θα νιώσεις όταν ξυπνήσεις και καταλάβεις πως δεν έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων, πως δεν μπορείς να πάρεις το τιμόνι στα χέρια σου και να κατευθυνθείς προς το μέρος που έχεις στο μυαλό σου; Καλό θα ήταν να έχεις κατά νου πως χρειάζεται κάποια στιγμή να ελέγξεις τις αποφάσεις σου, να δοκιμάσεις να αρνηθείς κάποιες προτάσεις ή νουθεσίες, να αποφασίσεις να λειτουργήσεις χωρίς να ακολουθείς πιστά τις διαθέσεις και εντολές τρίτων.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 18.05.2022 έως 24.05.2022
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)
Η υπέροχη και εξαιρετικά ισχυρή πανσέληνος της 16/5 έλαβε χώρα στη Χώρα του Σκορπιού και ήδη θα έχεις προσέξει ότι η ερωτική επικοινωνία έχει πάρει πάρα πολύ τα πάνω της. Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα ...
 • Νομίζω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα να καταλάβεις το νόημα. Όσο περισσότερο διπλωματικός/η είσαι και προσπαθείς να δικαιολογείς εξάρσεις/εντάσεις/κουλές συμπεριφορές συναδέλφων σου, τόσο καταλήγεις στο τέλος να κάνεις δουλειές για 45 άτομα. Όσο πιο αποστασιοποιημένος/η γίνεσαι όμως και δεν μιλάς σε κανένα/καμία, τόσο σε εξωθούν στην απομόνωση. Αν δεν βάλεις συγκεκριμένα όρια τώρα, αυτό θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες. ΟΚ?
 • Μάιος

  Ο μήνας ξεκινά όμορφα – τις πρώτες ιδίως μέρες του μήνα θα έχεις την ευκαιρία να ξεκουραστείς αλλά και να βρίσκεσαι με ανθρώπους με τους οποίους περνάς καλά και σού εμπνέουν εμπιστοσύνη.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Παρά το ότι είναι ημέρες γιορτινές, η επικοινωνία και οι συζητήσεις μαζί τους θα είναι γόνιμες και ουσιαστικές και θα σού φέρουν πληρότητα και χαρά. Εσύ θα είσαι και ιδιαίτερα ρομαντικός μιας και ο Ποσειδώνας βρίσκεται ακριβώς απέναντί σου – και είναι πολύ όμορφο το να είσαι ρομαντικός, καλό είναι να μην είσαι όμως ουτοπικός. Η φιλανθρωπία και τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα εντείνονται αλλά εντείνεται και η έλλειψη συγκέντρωσης και οργάνωσης. Ο Άρης στους Ιχθύς φέρνει κοινωνικότητα και χαρούμενες στιγμές με φίλους, κι ενδέχεται μάλιστα ένας από αυτούς να χρειαστεί τη βοήθειά σου. Το σταδιακό πέρασμα του Ερμή που σε κυβερνά, και του Ήλιου στους Διδύμους, που αποτελούν το Μεσουράνημά σου, λέει πως παρά τη χαλαρότητα των ημερών θα σε απασχολήσει έντονα η δημόσια εικόνα σου και σαφώς θα υπάρξουν εξελίξεις στην καριέρα σου. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή προς τα τέλη του μήνα δείχνει εμπόδια σε κάτι που έχεις δρομολογήσει, θα είναι ωστόσο παροδικά. Η παρουσία του Δία στους Ιχθύς φέρνει καλοτυχία και επέκταση σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, όμως μην ονειροβατείς. Εάν αυτή η σχέση δεν είναι παρά μία πρόσκαιρη περιπέτεια, μην ασχοληθείς καν. Η Πανσέληνος/Έκλειψη του μήνα φέρνει διλήμματα και προβλήματα μεταξύ καριέρας και οικογενειακών καθηκόντων, δεν χρειάζεται να προσθέσεις ακόμα ένα πρόβλημα σε αυτό.

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)

  1 Μαΐου 2022
  Αφροδίτη 28° 36’ Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 28° 36’ Αιγόκερω
  3 Μαΐου 2022
  Δίας 28° 36’ Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 28° 36’Αιγόκερω
  4 Μαΐου 2022
  Άρης 14° 45’ Ιχθύων εξάγωνο με Ουρανό 14° 45’ Ταύρου
  5 Μαΐου 2022
  Ήλιος σύνοδο με Ουρανό 14° 47’ Ταύρου
  6 Μαΐου 2022
  Ερμής 4° 05’ Διδύμων εξάγωνο με Αφροδίτη 4° 05’ Κριού
  7 Μαΐου 2022
  Ήλιος 16° 50’ Ταύρου εξάγωνο με Άρη 16° 50’ Ιχθύων
  15 Μαΐου 2022
  Ήλιος 24° 55’ Ταύρου τετράγωνο με Κρόνο 24° 55’ Υδροχόου
  Ήλιος 24° 56’ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 24° 56’ Ιχθύων
  18 Μαΐου 2022
  Άρης σύνοδο με Ποσειδώνα 24°59’ Ιχθύων
  19 Μαΐου 2022
  Ήλιος 28° 30’ Ταύρου τρίγωνο με Πλούτωνα 28° 30’ Αιγόκερω
  Ερμής (ανάδρομος) 1° 42’ Διδύμων εξάγωνο με Δία 1° 42’ Κριού
  21 Μαΐου 2022
  Σύνοδος Ήλιου και Ερμή (ανάδρομου) 00° 43’ Διδύμων
  22 Μαΐου 2022
  Άρης 28° 28’ Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 28° 28’ Αιγόκερω
  23 Μαΐου 2022
  Ήλιος 02° 18’ Διδύμων εξάγωνο με Δία 02° 18’ Κριού
  Ερμής (ανάδρομος) 29° 23’ Ταύρου εξάγωνο με Άρη 29° 23’ Ιχθύων
  24 Μαΐου 2022
  Αφροδίτη 25° 09’ Κριού εξάγωνο με Κρόνο 25° 09’ Υδροχόου
  25 Μαΐου 2022
  Ερμής (ανάδρομος) 28° 26’ Ταύρου τρίγωνο με Πλούτωνα 28° 26’ Αιγόκερω
  27 Μαΐου 2022
  Αφροδίτη 28° 26’ Κριού τετράγωνο με Πλούτωνας 28° 26’ Αιγόκερω
  29 Μαΐου 2022
  Άρης σύνοδο με Δία 03° 20’ Κριού
  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  16/05/2022 07:13 ώρα Ελλάδας, στις 25° 17’ του Σκορπιού (Blood Moon και έκλειψη)
  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  30/05/2022 14:30 ώρα Ελλάδας, στις 09° 03’ των Διδύμων

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2022

  Και αν υπάρχει τελικά ευτυχία;;

   

  Το 2022 μοιάζει να είναι μία καλή χρονιά για εσένα, κυρίως λόγω του γεγονότος της παρουσίας του Δία και του Ποσειδώνα στους Ιχθείς, το μεγαλύτερο μέρος του έτους. Έχεις την ευκαιρία να πάψεις να είσαι μόνος/η, να βρεις το ιδανικό έτερο ήμισυ, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να δεις τη ζωή μέσα από μία περισσότερο αισιόδοξη ματιά. Έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις ένα άτομο που θα μπορούσε να καλύπτει αυτά που αναζητάς σε ένα/μία σύντροφο, κάτι που βέβαια θα μπορούσε να σε τρομάξει, αφού δεν πιστεύεις στα θαύματα. Καλείσαι όμως να ζήσεις έχοντας εντάξει και αυτή την παράμετρο στη φιλοσοφία σου, έχοντας την υποχρέωση να μάθεις να δέχεσαι δώρα χωρίς να εξετάζεις αν υπάρχει αντίτιμο. Αν πάλι είσαι σε μία σχέση, τότε το επόμενο βήμα είναι μπροστά στα μάτια σου, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να το υποστηρίξεις, να έχεις συνειδητοποιήσει πως ένας γάμος ή η απόκτηση οικογένειας είναι στοιχεία που φέρνουν μαζί τους και συγκεκριμένες υποχρεώσεις. Το ζήτημα είναι να μπορέσεις να εκτιμήσεις το δώρο που σου φέρνουν, χωρίς όμως να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητες του. Αν οι προσδοκίες σου είναι μεγαλύτερες από τις πραγματικές, τότε με την πάροδο του χρόνου θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις μπροστά σου ένα δώρο που τελικά δεν έχεις και μεγάλη ανάγκη. Αν πάλι επιμένεις να θεωρείς πως υπάρχει και κάτι καλύτερο που θα σου προσφερθεί αργότερα με αποτέλεσμα να μη δέχεσαι να ανοίξεις το δώρο που έχεις μπροστά σου, τότε μπορεί να χάσεις μία ευκαιρία για να νιώσεις πλήρης και γεμάτος/η. Η ουσία είναι πως κάποια στιγμή καλείσαι να δοκιμάσεις να ζήσεις τα όνειρα σου και όχι απλά να συνεχίσεις να τα αποδομείς σε ολοένα και μικρότερα κομμάτια με στόχο να βρεις την ατέλεια που περιλαμβάνουν. Θα τολμούσες να πεις ναι σε μία ευκαιρία χωρίς να την έχεις πλήρη αποδομήσει;

   

  Κεφάλαιο Δίας

  Η παρουσία του Δία στους Ιχθείς από το ξεκίνημα της χρονιάς και μέχρι τις 10 Μαΐου, αλλά και από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις ή να βρεις ένα άτομο που θα αποτελέσει το έτερο ήμισυ που αναζητάς. Αυτό που έχεις ανάγκη είναι να πάψεις να θεωρείς πως βαδίζεις μόνος/η, πως δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που θα μπορούσε να αποτελέσει το ιδανικό έτερο ήμισυ. Η παραμονή του Δία στους Ιχθείς, σε συνδυασμό με την παρουσία του Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο, μοιάζει με το δώρο που φτάνει έξω από την πόρτα σου χωρίς να το έχεις ζητήσει ή να γνωρίζεις πως ήρθε. Μία τυχαία συνάντηση θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία ώστε να εμπιστευτείς και πάλι τις διαπροσωπικές σχέσεις, να πιστέψεις στον έρωτα τον οποίο έχεις διώξει από το οπτικό σου πεδίο, να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν δώρα χωρίς αποστολέα τα οποία μπορείς να απολαύσεις χωρίς να αισθάνεσαι τύψεις και ενοχές. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία σχέση, τότε το επόμενο βήμα μοιάζει με κάτι το φυσιολογικό, με αποτέλεσμα να περνάς στον επόμενο ρόλο που καλείσαι να κρατήσεις μέσα στη σχέση. Αυτό το πέρασμα στην επόμενη φάση μπορεί να γίνει με μαλακό τρόπο, με αποτέλεσμα να μην αγχώνεσαι και να μην τρομάζεις από τις ευθύνες που φέρνει μία τέτοια πράξη. Στον επαγγελματικό τομέα, η παρουσία του Δία στους Ιχθείς θα σου φέρει μία νέα επαγγελματική πρόταση που θα μπορούσε να μοιάζει απρόσμενη, την οποία καλείσαι να απαντήσεις κατά πόσο την εμπιστεύεσαι ή όχι. Η λογική σου δεν μπορεί να δώσει τη συγκεκριμένη απάντηση, αφού το ένστικτο σου γνωρίζει περισσότερα. Η δοκιμαστική είσοδος και παραμονή του Δία στον Κριό το διάστημα από τις 10 Μαΐου μέχρι τις 28 Οκτωβρίου θα αποτελέσει την ευκαιρία ώστε να μοιραστείς μία κατάσταση με ένα άτομο που θα μπορούσε να σου προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά. Μία νέα σχέση που έχει προκύψει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μπορεί να προχωρά γρήγορα παρακάτω και να προκύπτει η ανάγκη της συγκατοίκησης. Ίσως πάλι να επιθυμείς να παραμείνεις αδέσμευτος/η, κάτι που όμως δε σημαίνει πως δεν υπάρχει το σεξ στη ζωή σου, αφού μπορεί να αποτελεί τη βασική σου επιδίωξη για κάθε νέα γνωριμία που επιδιώκεις να κάνεις. Στον επαγγελματικό τομέα, μία συνεργασία θα περάσει και μέσα από το μοίρασμα του οικονομικού οφέλους, οπότε τεστάρισε κατά πόσο η άλλη πλευρά είναι προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο.

   

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Η παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο για όλο το 2022 θα αποτελέσει την αφορμή για να προσπαθήσεις να βελτιώσεις τις συνθήκες της καθημερινότητας, αποφεύγοντας να προσθέσεις και νέα εμπόδια σε αυτή. Καλείσαι να θέσεις προτεραιότητες και να πάψεις να κατακερματίζεις την ημέρα σου σε μικρές και ποικίλες δράσεις, που τελικά σου αφήνουν το αίσθημα της ατελούς διαχείρισης των καταστάσεων που σε αφορούν. Καλό θα ήταν να ιεραρχήσεις κάπως διαφορετικά τα σημαντικά κομμάτια της ζωής σου και να εστιάσεις σε ότι μπορεί να σου προσφέρει ικανοποίηση. Μπορεί κάτι τέτοιο να σημαίνει πως θα εστιάσεις στον τομέα της καριέρας και θα θελήσεις να κάνεις βήματα προόδου, που θα σε βοηθήσουν να ζητήσεις κάτι περισσότερο στο μέλλον. Ίσως να αλλάζεις δουλειά, να αλλάζεις αντικείμενο και να προσπαθείς να πάρεις στα χέρια σου περισσότερες αρμοδιότητες θέλοντας να αποδείξεις πως μπορείς να είσαι σημαντικό μέλος μίας ομάδας. Ίσως πάλι να θελήσεις να επενδύσεις χρόνο και στην προσωπική σου ζωή, επιδιώκοντας να βάλεις τα θεμέλια μίας σταθεροποίησης την οποία αναζητάς εδώ και καιρό, χωρίς όμως να μπορείς να κατακτήσεις. Αυτό που χρειάζεται να έχεις κατά νου είναι πως καλείσαι να ακούσεις το σώμα σου και να εστιάσεις σε εσένα, αφού δεν είναι πλέον εφικτό να συνεχίζεις να ζεις με τον τρόπο που είχες συνηθίσει παλιότερα. Φρόντισε τη διατροφή σου, πρόσεξε την υγεία σου, ξεκουράσου περισσότερο και χρησιμοποίησε με περισσότερο σοφό τρόπο τη δύναμη και την αντοχή σου αν θέλεις να αλλάξεις την καθημερινότητα σου. Όλα τα παραπάνω είναι σημαντικές παράμετροι στην προσπάθεια που θα κάνεις ώστε να δείξεις πως ωριμάζεις και συμμορφώνεσαι με την ορθή χρήση του χρόνου στη ζωή σου.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Το πρώτο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 20 Απριλίου με την Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό που θα μπορούσε να προκαλέσει μία μετακίνηση η οποία αλλάζει την οπτική σου για τα πράγματα. Ένα ταξίδι είναι σε θέση να ανοίξει νέους ορίζοντες και να σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις το μέγεθος σου απέναντι στα πράγματα. Ίσως να θελήσεις να προθέσεις στη ζωή σου την εκπαίδευση που δεν έχεις κάνει με στόχο να ξεκολλήσεις από μία εργασιακή καθημερινότητα που σε εγκλωβίζει. Ίσως πάλι να υπάρξει μία νέα επαγγελματική πρόκληση που σε καλεί να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου σε ένα νέο αντικείμενο, η οποία εφόσον συνοδεύεται και από ένα καλό οικονομικό πακέτο είναι σε θέση να σε οδηγήσει στην απόφαση μίας αλλαγής της δουλειάς σου. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 16 Μαΐου στο Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε τρίγωνα με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία να κλείσεις πίσω σου μία πόρτα καθώς ανοίγεις πανιά για κάτι νέο. Μπορεί να μετακομίζεις σε μία νέα γειτονιά, ακολουθώντας το άτομο που έχει μπει στη ζωή σου και αποτελεί το/η σύντροφο που αναζητούσες. Ίσως πάλι να τολμάς να κάνεις το επαγγελματικό βήμα που σου έχουν προτείνει και σε προκαλεί να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες από αυτές που σου επέτρεπαν να διατηρείς μέχρι σήμερα. Ίσως πάλι να ξεκαθαρίζεις ένα θέμα με πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος, θέλοντας να αποδείξεις πως διαθέτεις την απαραίτητη προσωπικότητα ώστε να σταθείς στα πόδια σου. Το δεύτερο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου με την Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό σε σύνοδο με την Αφροδίτη και quincunx με τον Δία από τον Κριό, που φαίνεται να σε μπερδεύει σχετικά με τις αποφάσεις που καλείσαι να λάβεις. Ίσως να παρασύρεσαι από το συναισθηματικό φορτίο που κουβαλάς και να δυσκολεύεσαι να σκεφτείς λογικά, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συγκρούσεις με το έτερο ήμισυ ή με το/η συνεργάτη. Ίσως πάλι να δυσκολεύεσαι να χωρέσεις τη λογική και το συναίσθημα σε μία γνωριμία που έχει προκύψει στη ζωή σου, κάτι που σημαίνει πως δε σκέφτεσαι καθόλου καθαρά και μπορεί να καταλήγεις σε λανθασμένες αποφάσεις. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεσαι ψυχραιμία για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις από γύρω σου, οπότε προσπάθησε να κερδίσεις χρόνο αν αυτό είναι εφικτό. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το Σκορπιό σε δυσκολεύει να εκφραστείς, αφού υπάρχουν γύρω σου άτομα που έχουν βαλθεί να μην κάνουν εύκολη την απόφαση σου. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να μιλήσεις ανοικτά σε πρόσωπα του συγγενικού κύκλου, αφού υπάρχει το συναίσθημα που δυσκολεύει τα λόγια σου, κάνοντας την απόφαση σου να αποδράσεις πολύ πιο δύσκολη από όσο πραγματικά είναι. Ίσως πάλι να έχεις πολλά στο μυαλό σου, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να έχεις καλή απόδοση στη δουλειά σου, κάτι που σημαίνει πως δίνεις αφορμές για κριτική από πρόσωπα που δε χρειάζεται να διαμορφώσουν μία κακή εικόνα για εσένα.

   

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Σκορπιό, στις 18 Ιανουαρίου θα αποτελέσει μία από τις αφορμές για να εστιάσεις στην αλλαγή του τρόπου σκέψης σου, για να αρχίσεις να γίνεσαι περισσότερο πρακτικός/η στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα οφέλη από την επαγγελματική σου πορεία. Ίσως να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεται να εστιάσεις στον τομέα της απόκτησης γνώσης, να θέσεις σε εφαρμογή τα εκπαιδευτικά σου σχέδια που σχετίζονται με γνώση που θα μπορούσες να εξαργυρώσεις οικονομικά στο μέλλον. Ίσως να θελήσεις να κάνεις ένα διάλειμμα από την εργασιακή σου καθημερινότητα και να δοκιμάσεις να ζήσεις κάπου μακριά, εκεί που θα τεστάρεις την ικανότητα σου να εργάζεσαι σε περιβάλλοντα που έχουν διαφορετικό τρόπο λειτουργίας από αυτόν που συνήθισες. Ίσως πάλι να ξεκινά μία περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας θα ταξιδεύεις αρκετά συχνά για επαγγελματικούς λόγους και αυτό θα σε κάνει να δεις τα πράγματα μέσα από μία νέα οπτική γωνία. Ένα άλλο σημαντικό κεφάλαιο που ανοίγει είναι αυτό της σχέσης σου με άτομα του συγγενικού κύκλου και των συζητήσεων που θα πρέπει να λάβουν χώρα μεταξύ σας. Καλό θα ήταν να ξεθάψεις αυτά που δεν έχουν λεχθεί και να τα μετατρέψεις σε έναν ειλικρινή διάλογο που είναι σε θέση να διαλύσει κάθε πιθανή σκιά που έχει υπάρξει ανάμεσα σας. Μπορεί να χρειαστεί να παραδεχτείς δικά σου λάθη και παραλείψεις, να ασχοληθείς εκ νέου με ζητήματα που είχες τοποθετήσει μέσα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας με στόχο να καθαρίσεις και να διώξεις κάθε άρρωστη πτυχή μίας σχέσης που είναι καιρός να περάσει σε διαφορετικό επίπεδο.

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Είσαι αυτός που όταν οι φίλοι σου έχουν πρόβλημα τρέχουν σε σένα για να τους βγάλεις από το αδιέξοδο, ή για να τους βοηθήσεις πρακτικά. Είσαι καλός ακροάτής και εξαιρετικός  στο να δίνεις συμβουλές. Αφού έχεις τη τάση να συμπαραστέκεσαι και να γιατρεύεις τις πληγές των άλλων είσαι και εξαιρετικά προσεκτικός στην επιλογή των φίλων και των συντρόφων σου. Αν δεν το κάνεις καταλήγεις να ακούς όλη τη μέρα τις ατυχίες και τα βάσανα των άλλων. Προτιμάς να μοιράζεσαι την ζωή σου με επιλεγμένους φίλους που οι ευαισθησίες τους ταιριάζουν με την δική σου άποψη για τη ζωή.Η Παρθένος  θεωρείται ότι είναι ένα από τα ζώδια που συμβολίζουν την εργένικη ζωή, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη που πολλοί από τους εξαδέλφους σου Παρθένους προτιμάνε τη μοναχική ζωή.Αν ένας Παρθένος επιλέγει να ζήσει μόνος του το κάνει γιατί πιστεύει ακράδαντα ότι μόνο όταν  δεν έχεις υποχρεώσεις και δεσμεύσεις μπορείς αδιατάρακτα να ακολουθήσεις το δρόμο σου. Αισθάνεται τέτοια ευθύνη για τις ανάγκες του Άλλου, που προτιμάει να μη μπει σε σχέση από το να μπει και να τις αγνοήσει. Αυτό σημαίνει ότι σαν Παρθένος δεν έχεις επιθυμίες και ανάγκες για συντροφικότητά; Ή ότι σου λείπει το σεξ απίλ με το οποίο μπορείς να κατακτήσεις κάποιον/α; Το αντίθετο! Μερικά από τα μεγαλύτερα σεξ σύμβολα του κινηματογράφου ανήκουν στο ζώδιό σου. Διαθέτεις ένα πολύ φυσικό και γήινο τρόπο που αντιμετωπίζεις το σεξ . Για σένα το σεξ είναι απλό, χωρίς επιπλοκές, αισθησιακό. Έχεις στο μυαλό σου την τέλεια, αληθινή αγάπη κατά την οποία στη συγχώνευσή σου  με τον άλλο κανείς  να μη μπορεί να διακρίνει τις ραφές της ένωσής σας.Σε απορυθμίζουν οι σκηνές ζήλειας, οι αναίτιες συγκρούσεις και οι υπερβολικές απαιτήσεις- ο Αλλος/η έτσι κι αλλιώς προηγείται πάντα.Φυσικά μια τέτοια αγάπη είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προτιμάς να μένεις μόνος  για μεγάλα χρονικά διαστήματα από το να ζεις σε μια σχέση που δεν καλύπτει τα υψηλά στάνταρνς σου. Μπορείς να περιμένεις όσο χρειαστεί, η στέρηση δεν σε ενοχλεί αν η μοναδική σου επιλογή είναι  να ριχτείς σε αδιάφορες σχέσεις  μόνο και μόνο για να μη μένεις μόνος .Δεν υπολογίζεις  καθόλου το χρόνο , όταν η αναμονή έχει σαν αποτέλεσμα τον Έναν/Μία που περιμένεις..

 • Sean Connery

έχουν γενέθλια 241 μέλη.

γιορτάζουν οι: Κωνσταντίνος, Κωσταντίνα, Ελένη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...