παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 10.06.2024 έως 16.06.2024
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Η νέα εβδομάδα θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με επαγγελματικές προκλήσεις, θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως είναι καιρός να κάνεις κάτι για να αποδείξεις την αξία σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα συγκρουστείς με άτομα του εργασιακού σου περιβάλλοντος και θα επιδιώξεις να αναλάβεις πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τις ικανότητες σου. Κάτι τέτοιο βέβαια μπορεί να σε φέρει απέναντι τους, να σε αναγκάσει να κάνεις κριτική ως προς τις δικές σου πράξεις και παραλείψεις και τελικά να βρεθείς στο στόχαστρο τρίτων. Ίσως πάλι να θελήσεις να μιλήσεις για κάποια επαγγελματικά ζητήματα τα οποία είναι εύκολο να αποτελέσουν την αφορμή για να ξεκινήσει μία κουβέντα που θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως έχεις ευθύνες σχετικά με τον τρόπο που έχουν κυλήσει τα πράγματα. Αυτό μπορεί να σε αφυπνίσει, αφού θα καταλάβεις πως έχεις αναλάβει υποχρεώσεις τις οποίες καλείσαι να υπηρετείς με καλύτερο τρόπο, τις οποίες θα πρέπει να φέρεις εις πέρας στην ώρα τους.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 12.06.2024 έως 18.06.2024
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)
Το μήνυμα της LoveWeek είναι διττό, Παρθένε μου, αλλά μην κλαίγεσαι – λίγοι έχουν μυαλό για μαθηματικούς γρίφους σαν το δικό σου, άρα δεν είσαι για τα εύκολα και για τα αυτονόητα.  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* ...
 • Είναι από τις μέρες που θα ήθελες να κατεβάσεις όλα τα τηλέφωνα, να κλειστείς μέσα στο σπίτι, να τρως ότι χαζομάρα υπάρχει στο ντουλάπι και να βλέπεις σε επανάληψη τις αγαπημένες σου ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές. Επειδή όμως πάλι θα βρίσκεσαι στον ίδιο επαγγελματικό χώρο που αγαπάς να μισείς, προσπάθησε να μην ξεσπάσεις την ένταση σου σε ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα για τα νεύρα σου.
 • Ιούνιος

  Η αστρολογική εικόνα του Ιουνίου είναι, για εσάς τους Παρθένους, αυτό που θα λέγαμε «χαρά Θεού». Καιρός ήταν, θα μου πείτε, γιατί μέχρι τώρα ήμασταν στο «λύπηση ανθρώπου». Κι όμως!

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Εκεί πάνω, ψηλά, κάτι κινείται και φέρνει τα πάνω – κάτω. Για την ακρίβεια πολλά πράγματα, αλλά πάμε να τα πάρουμε ένα – ένα. Για αρχή, ο Δίας, πλανήτης της καλοτυχίας, της επέκτασης, της εξέλιξης και της πίστης τόσο στον εαυτό μας όσο και στο θαύμα, με την είσοδό του στους Διδύμους σχηματίζει στις αρχές του μήνα ένα θαυμάσιο τρίγωνο εξαιρετικά μεγάλης ισχύος και ιδιαίτερης εύνοιας με τον πανίσχυρο Πλούτωνα. Οι τομείς που ενεργοποιούνται είναι αυτός της δημόσιας εικόνας σου (Δίδυμοι) και της καθημερινότητάς σου (Υδροχόος). Εάν εκμεταλλεύτηκες δηλαδή σωστά την μακρά παραμονή του Δία στον φιλικό σου Ταύρο και προσπάθησες φιλότιμα κι εργατικά να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία του για εξέλιξη, μάθηση και βελτίωση, τώρα ήρθε η ώρα να δρέψεις καρπούς όχι μόνο στον θαυμασμό και την καταξίωση των άλλων (Δίδυμοι, 10ος Οίκος σου) αλλά και στην καθημερινότητά σου και στο πόσο αυτή βελτιώνεται και διευκολύνεται (Υδροχόος, 6ος Οίκος σου). Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη βρίσκονται ΚΑΙ αυτοί στον 10ο Οίκο οπότε η αναγνώριση κι η επιβράβευση είναι ένα δεδομένο γεγονός. Αυτό που θέλω να προσέξεις ιδιαίτερα – και αυτό επειδή οι τρεις αυτοί προσωπικοί πλανήτες σχηματίζουν δύσκολη όψη με τον Κρόνο στον τομέα των σχέσεών σου – είναι μήπως η δίκαιη και με κόπο κερδισμένη επιτυχία σου έλκει πλάι σου άτομα που δεν έρχονται επειδή έχουν για σένα συναισθήματα αλλά λόγω ψυχρού υπολογισμού και δικού τους κέρδους (Κρόνος…) Με τόσο ενεργοποιημένο το Μεσουράνημα του ωροσκοπίου σου, τη δημόσια δηλαδή εικόνα σου, είναι αυτονόητο πως αυτό θα πρέπει να σε απασχολήσει πρωτίστως αυτόν τον μήνα και όχι το σε ποιον θα γίνεις αρεστός σε συναισθηματικό και ρομαντικό επίπεδο, θυσιάζοντας ίσως κι ένα κομμάτι επιτυχίας για το τίποτα. Στις 9 του μήνα ο Άρης περνά στον φιλικό σου Ταύρο και… σαρώνεις. Διεκδικείς και κερδίζεις, επεκτείνεσαι κι εξελίσσεσαι, κατακτάς τη μία κορυφή μετά την άλλη και γενικά… ανοίγεις φτερά. Στις 11 θα σχηματιστεί ένα πολύ σκληρό και δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα αλλά δεν σε αναχαιτίζει. Απλά να είσαι προετοιμασμένος να γίνεις, για άλλη μια φορά, αποδέκτης σκληρής και άδικης συμπεριφοράς.  
  Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)
  3 Ιουνίου 2024
  Ερμής 29° 42’ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 29° 42’ Ιχθύων
  4 Ιουνίου 2024
  Ερμής 1° 52’ Διδύμων τρίγωνο με Πλούτωνα 1° 52’ Υδροχόου
  Σύνοδος Ερμή και Δία 2° 13’ Διδύμων
  Σύνοδος Ήλιου και Αφροδίτης 14° 28 Διδύμων
  8 Ιουνίου 2024
  Αφροδίτη 19° 03’ Διδύμων τετράγωνο με Κρόνο 19° 03’ Ιχθύων
  9 Ιουνίου 2024
  Ήλιος 19° 05’ Διδύμων τετράγωνο με Κρόνο 19° 05’ Ιχθύων
  11 Ιουνίου 2024
  Άρης 1° 45’ Ταύρου τετράγωνο με Πλούτωνα 1° 45’ Υδροχόου
  12 Ιουνίου 2024
  Ερμής 19° 11’ Διδύμων τετράγωνο με Κρόνο 19° 11’ Ιχθύων
  14 Ιουνίου 2024
  Σύνοδος Ήλιου και Ερμή 24° 06’ Διδύμων
  16 Ιουνίου 2024
  Αφροδίτη 29° 52’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 29° 52’ Ιχθύων
  17 Ιουνίου 2024
  Ερμής 29° 52’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 29° 52’ Ιχθύων
  Σύνοδος Ερμή και Αφροδίτης 0° 20’ Καρκίνου
  20 Ιουνίου 2024
  Ήλιος 29° 53’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 29° 53’ Ιχθύων
  21 Ιουνίου 2024
  Ερμής 9° 13’ Καρκίνου εξάγωνο με Άρη 9° 13’ Ταύρου
  26 Ιουνίου 2024
  Ερμής 19° 25’ Καρκίνου τρίγωνο με Κρόνο 19° 25’ Ιχθύων
  29 Ιουνίου 2024
  Αφροδίτη 14° 40’ Καρκίνου εξάγωνο με Άρη 14° 40’ Ταύρου
  Ερμής 25° 41’ Καρκίνου εξάγωνο με Ουρανό 25° 41’ Ταύρου
  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ    
  Στις 06/06/2024, στις 15:36 ώρα Ελλάδας, στις 16° 17’ των Διδύμων
  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  Στις 22/06/2024, στις 04:07 ώρα Ελλάδας, στις 01° 06’ του Αιγόκερω (Πανσέληνος της Φράουλας)

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2024
  Τόλμησε να ονειρευτείς την αλλαγή
  Το 2024 φαίνεται να είναι μία αρκετά σημαντική για εσένα χρονιά, αφού υπάρχουν αρκετά γεγονότα που σε επηρεάζουν πλέον άμεσα. Με τον Κρόνο να παραμένει στους Ιχθείς και 7ο Ηλιακό σου οίκο, είναι καιρός να βάλεις σε τάξη το πιθανό χάος της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής. Θα χρειαστεί να βουτήξεις βαθιά σε σχέσεις και συνεργασίες που κινούνται χωρίς συγκεκριμένο πλάνο και πλαίσιο, που καταφέρνουν να σε κάνουν να χάνεις την προσοχή σου στο στόχο. Ίσως να αποφασίσεις να αποδράσεις από μία σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της, ειδικά μετά το καλοκαίρι όταν φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα και κάτι νέο που σε βοηθά να μπορέσεις και πάλι να ονειρευτείς. Η είσοδος του Δία στους Διδύμους στο τέλος Μαΐου μοιάζει να φέρνει εξελίξεις και στον επαγγελματικό τομέα, αφού θα βρεθείς μπροστά στην πρόκληση του να αναλάβεις ένα διπλό ρόλο στον εργασιακό χώρο. Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η με τις αποφάσεις σου, γιατί οι επιφανειακές δράσεις δε δικαιολογούνται, από τη στιγμή που έχεις απέναντι σου ένα άτομο σε θέση εξουσίας και ισχύος που σε παρατηρεί και προσπαθεί να κρίνει τα πεπραγμένα σου. Από την άλλη όμως πλευρά, θα μπορούσες να φέρεις κάτι νέο στον επαγγελματικό χώρο που κινείσαι και να κινητοποιήσεις αλλαγές, τις οποίες θα χρειαστεί να εξηγήσεις λεπτομερώς στους γύρω σου. Σε κάθε περίπτωση, έχεις την ευκαιρία να τολμήσεις να κάνεις κάτι που θα απομακρύνει από μία σχέση ή μία θέση εργασίας που προσπαθούν να σε εγκλωβίσουν σε μία πραγματικότητα που δε σου ταιριάζει.

  Κεφάλαιο Δίας
  Ο Δίας θα παραμείνει στον Ταύρο και 9ο Ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 25 Μαΐου, προσφέροντας σου την ευκαιρία να ανοίξεις το μυαλό σου σε νέα δεδομένα, να έρθεις σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους, να ταξιδέψεις και να μεταφερθείς σε μέρη που σου κάνουν εντύπωση. Ένα μακρινό ταξίδι που έχεις μεγάλη ανάγκη, μπορεί να είναι πλέον μία ευχάριστη προοπτική που λαμβάνει χώρα και σε φέρνει σε επαφή με ανθρώπους που θεωρείς πως είναι πολύ κοντά σου. Ίσως πάλι να σκεφτείς και να σχεδιάσεις τον τρόπο ώστε να μετακομίσεις σε έναν τόπο που είναι πολύ πιο κοντά σου ως προς τον τρόπο που λειτουργείς, που σε βοηθά να κινείσαι με έναν τρόπο που ταιριάζει με τις ανάγκες και τις επιδιώξεις σου. Ίσως τέλος να εμπλακείς σε μία εκπαιδευτική δράση που έχει ως στόχο να αποτελέσει ένα μικρό σκαλοπάτι στην άνοδο της καριέρας σου. Μπορεί να επενδύσεις κάποια χρήματα ή αρκετό χρόνο, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να έχεις μετρήσει το κέρδος αυτής της πράξης, να μπορείς να δεις το αποτέλεσμα μπροστά σου. Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στον Ταύρο τον Απρίλιο μπορεί να κάνει πράξη αυτό το ταξίδι που έχεις ανάγκη και είναι σε θέση να ανοίξει νέους δρόμους στη ζωή σου.
  Η είσοδος και παραμονή του Δία στους Διδύμους και Ηλιακό σου μεσουράνημα από τις 25 Μαΐου και μέχρι το τέλος του έτους σηματοδοτεί μία ευκαιρία για επαγγελματική εξέλιξη. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μία επαγγελματική μετακίνηση, να βρεθείς σε ένα φρέσκο περιβάλλον που μοιάζει να ταιριάζει πολύ περισσότερο με τον τρόπο που σκέφτεσαι. Μπορεί να σου προσφέρεται μία θέση επιρροής που σε βοηθά να φέρεις στην επιφάνεια το ταλέντο σου στην επικοινωνία και στην οργάνωση των καταστάσεων, έχοντας όμως και την υποχρέωση να αναμιχθείς με ανθρώπους που σκέφτονται διαφορετικά από εσένα. Μπορεί να υπάρχει αρκετή κινητικότητα και φασαρία στη ζωή σου, να χρειαστεί να μπορέσεις να ισορροπήσεις πάνω σε δύο βάρκες ταυτόχρονα, αλλά παράλληλα ανοίγονται ενδιαφέροντα μονοπάτια στη ζωή σου. Στον οικογενειακό τομέα, μπορεί να προκύπτει μία αλλαγή που μοιάζει να φέρνει νέο ενδιαφέρον στη ζωή σου, που θα μπορούσε να σε ανανεώσει και να σε κάνει να δεις το μέλλον με πιο αισιόδοξη ματιά.

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Η παραμονή του Κρόνου στους Ιχθείς και 7ο Ηλιακό σου οίκο για όλο το 2024 θα αποτελέσει μία σημαντική αφορμή για να δεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις μέσα από διαφορετική οπτική γωνία. Καλείσαι να λάβεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τη σχέση σου και να επεξεργαστείς το ενδεχόμενο της δημιουργίας οικογένειας, εφόσον είσαι προετοιμασμένος/η να μοιραστείς τα βάρη με το πρόσωπο που θεωρείς πως μπορεί να παραμείνει στη ζωή σου. Ίσως πάλι να προκύπτουν προβλήματα στην υπάρχουσα σχέση σου και να συνειδητοποιείς πως δε βλέπεις το μέλλον μέσα από την ίδια οπτική γωνία σε σχέση με το/η σύντροφο σου, να αντιλαμβάνεσαι πως δημιουργείται ένα ρήγμα ανάμεσα σας το οποίο θα χρειαστεί αρκετά μεγάλη προσπάθεια για να κλείσει. Ίσως πάλι να κλείνει ένα κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή και να προχωράς παρακάτω, να αποδεσμεύεσαι από μία σχέση που ήταν βάρος για εσένα, και να γνωρίζεις από εδώ και πέρα τον τρόπο που θα πορευτείς, τις παραμέτρους που αναζητάς σε έναν άλλο άνθρωπο για να μπορέσετε να δημιουργήσετε μία υγιή και σταθερή σχέση. Στον επαγγελματικό τομέα, θα αντιληφθείς πως κάποιοι εξετάζουν την πρόοδο σου, πως λειτουργούν ως κριτές της πορείας σου και προσπαθούν να ζυγίσουν το κατά πόσο θα μπορούσαν να σου αναθέσουν μεγαλύτερες ευθύνες και βάρη το επόμενο χρονικό διάστημα. Από την άλλη πλευρά, συνειδητοποιείς και εσύ ο/η ίδιος/α πως είσαι έτοιμος/η να κάνεις το επόμενο βήμα και να βρεθείς σε ένα ρόλο που σε αναβαθμίζει και παράλληλα σου προσφέρει ευθύνες τις οποίες δεν είχες μέχρι σήμερα. Αν είσαι έτοιμος/η για κάτι τέτοιο, τότε φρόντισε να το κάνεις σαφές στους γύρω σου και να εξηγήσεις πως είσαι διατεθειμένος/η να βουτήξεις σε ένα χαοτικό περιβάλλον με στόχο να βρεις την άκρη του νήματος, όχι μόνο για δικό σου όφελος, αλλά για το καλό όλης της ομάδας στην οποία πλέον ανήκεις.

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!


  Κεφάλαιο εκλείψεις
  Η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη του έτους στις 25 Μαρτίου στην 5η μοίρα του Ζυγού φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να συγκρίνεις τα δικά σου έσοδα σε σχέση με αυτά της σχέσης σου και να προσπαθείς να βρεις τις κατάλληλες ισορροπίες. Ίσως να νιώθεις κάπως δεσμευμένος/η σε μία σχέση που καταφέρνει να σε οδηγεί εκεί που θέλει, καθώς η άλλη πλευρά μπορεί να ορίζει τον τρόπο που θα κατανεμηθούν τα έσοδα σας ή κανονίζει τα έξοδα σας. Ίσως πάλι να νιώθεις κάπως ριγμένος/η στον εργασιακό σου χώρο, αφού συνειδητοποιείς πως δεν κερδίζεις αυτά που θα μπορούσες, αφού μπορεί να μην αξιολογείται ορθά ο κόπος σου. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί, στις 8 Απριλίου στη 19η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, τον Χείρωνα και το Βόρειο Δεσμό θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με τις αιτιάσεις της άλλης πλευράς σχετικά με οικονομικά ζητήματα. Μπορεί να λαμβάνεις μία επιθετική ή παρορμητική συμπεριφορά από το πρόσωπο που έχεις απέναντι σου, να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με θάρρος τις αιτιάσεις που φαίνεται να μην έχουν σχέση με τη σημερινή πραγματικότητα, αλλά να στηρίζονται στο παρελθόν. Ίσως πάλι να υπάρχουν συζητήσεις στη δουλειά σου σχετικά με την αμοιβή σου, να προκύπτουν συζητήσεις σχετικά με μία επαγγελματική πρόταση που επανέρχεται στο προσκήνιο και μοιάζει να σε βάζει στη διαδικασία σύγκρισης. Στον ερωτικό τομέα, μία επαναφορά ενός ατόμου από το παρελθόν θα μπορούσε να περιπλέξει τα πράγματα και να σε φέρει αντιμέτωπο/η με τις τύψεις και τις ενοχές σου.
  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη της 18ης Σεπτεμβρίου στην 25η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε τετράγωνο με τον Δία από τους Διδύμους που επηρεάζει έντονα τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Θα βρεθείς απέναντι σε μία ευκαιρία που παρουσιάζεται και η οποία όμως μπορεί να εμπεριέχει κάποιες έννοιες ασάφειας και αμφιβολίας. Δεν είναι καλή στιγμή για να δεσμευτείς ή να υπογράψεις κάτι, αφού μπορεί να τυφλωθείς από δεδομένα που σου παρουσιάζονται και τα οποία δεν έχουν άμεση σχέση με την πραγματικότητα. Ίσως πάλι να παρουσιάζεται μία ευκαιρία για να ξεφύγεις από τα δεδομένα μίας δύσκολης και επίπονης καθημερινότητας, για να αποφύγεις την επαφή με ανθρώπους που στέκονται ως εμπόδια στις βλέψεις και επιθυμίες σου. Αυτό όμως μπορεί να σημαίνει πως θα εμπλακείς σε μία κατάσταση που είναι πιθανό να σε μπερδέψει και να σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως δεν μπορεί να έχει μεγάλη διάρκεια στο χρόνο. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 2 Οκτωβρίου στη 10η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο θα μπορούσε να επηρεάζει τα οικονομικά σου, να δημιουργεί μία μορφή ανάγκης για επένδυση για ένα ζήτημα το οποίο δεν μπορεί να λυθεί χωρίς να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους του κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Προσπάθησε να βγάλεις οριστικά συμπεράσματα σχετικά με τις ευθύνες που αναλαμβάνεις, αφού είναι πιθανό να μην είναι μοιρασμένες με το σωστό τρόπο ανάμεσα σε εσένα και στα υπόλοιπα μέλη της προσπάθειας.

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Η παραμονή του Βόρειου Δεσμού στον Κριό και 8ο Ηλιακό σου οίκο για όλο το 2024 φαίνεται να αποτελεί την αφορμή για να έρθεις σε επαφή με θέματα των άμεσων διαπροσωπικών σου σχέσεων. Μπορεί να αντιμετωπίσεις αιτιάσεις από το/η σύντροφο σχετικά με τον τρόπο που θα μοιραστείτε τα κοινά σας έξοδα και να προκύψουν κάποιες αλλαγές στις προτεραιότητες σας. Ίσως πάλι να αλλάζουν τα δεδομένα στη σεξουαλική σου ζωή και να αναρωτιέσαι ποιες είναι οι προτεραιότητες σου στις σχέσεις σου, αφού μπορεί να υπάρχουν ευκαιρίες και γνωριμίες με άτομα που θα εξάψουν το ερωτικού σου αισθητήριο. Ίσως πάλι να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα σωματικής επαφής, παρά στην πνευματική και ψυχική σύνδεση με το έτερο ήμισυ, αφού μπορεί να αντιλαμβάνεσαι πως η ερωτική σπίθα ανάβει μέσω αυτού του δρόμου. Στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να διασαφηνίσεις τις προθέσεις της άλλης πλευράς και να αξιολογήσεις κατά πόσο έχεις απέναντι σου ένα άτομο που μπορείς να εμπιστευτείς ή μήπως πρόκειται για ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να βάλει σε κίνδυνο τα δικά σου συμφέροντα και κεκτημένα. Τέλος, να έχεις στο μυαλό σου πως μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείς με την υγεία σου, να προσπαθήσεις να λύσεις θέματα που μπορεί να επηρεάζουν την ισορροπία σου και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Μην ξεχνάς πως κάποιες θεραπευτικές μέθοδοι μπορεί να είναι στηρίζονται στην άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχεις μπροστά σου, με τρόπους που φαντάζουν απότομοι, αλλά παράλληλα άκρως αποτελεσματικοί.

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Είσαι αυτός που όταν οι φίλοι σου έχουν πρόβλημα τρέχουν σε σένα για να τους βγάλεις από το αδιέξοδο, ή για να τους βοηθήσεις πρακτικά. Είσαι καλός ακροάτής και εξαιρετικός  στο να δίνεις συμβουλές. Αφού έχεις τη τάση να συμπαραστέκεσαι και να γιατρεύεις τις πληγές των άλλων είσαι και εξαιρετικά προσεκτικός στην επιλογή των φίλων και των συντρόφων σου. Αν δεν το κάνεις καταλήγεις να ακούς όλη τη μέρα τις ατυχίες και τα βάσανα των άλλων. Προτιμάς να μοιράζεσαι την ζωή σου με επιλεγμένους φίλους που οι ευαισθησίες τους ταιριάζουν με την δική σου άποψη για τη ζωή.Η Παρθένος  θεωρείται ότι είναι ένα από τα ζώδια που συμβολίζουν την εργένικη ζωή, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη που πολλοί από τους εξαδέλφους σου Παρθένους προτιμάνε τη μοναχική ζωή.Αν ένας Παρθένος επιλέγει να ζήσει μόνος του το κάνει γιατί πιστεύει ακράδαντα ότι μόνο όταν  δεν έχεις υποχρεώσεις και δεσμεύσεις μπορείς αδιατάρακτα να ακολουθήσεις το δρόμο σου. Αισθάνεται τέτοια ευθύνη για τις ανάγκες του Άλλου, που προτιμάει να μη μπει σε σχέση από το να μπει και να τις αγνοήσει. Αυτό σημαίνει ότι σαν Παρθένος δεν έχεις επιθυμίες και ανάγκες για συντροφικότητά; Ή ότι σου λείπει το σεξ απίλ με το οποίο μπορείς να κατακτήσεις κάποιον/α; Το αντίθετο! Μερικά από τα μεγαλύτερα σεξ σύμβολα του κινηματογράφου ανήκουν στο ζώδιό σου. Διαθέτεις ένα πολύ φυσικό και γήινο τρόπο που αντιμετωπίζεις το σεξ . Για σένα το σεξ είναι απλό, χωρίς επιπλοκές, αισθησιακό. Έχεις στο μυαλό σου την τέλεια, αληθινή αγάπη κατά την οποία στη συγχώνευσή σου  με τον άλλο κανείς  να μη μπορεί να διακρίνει τις ραφές της ένωσής σας.Σε απορυθμίζουν οι σκηνές ζήλειας, οι αναίτιες συγκρούσεις και οι υπερβολικές απαιτήσεις- ο Αλλος/η έτσι κι αλλιώς προηγείται πάντα.Φυσικά μια τέτοια αγάπη είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προτιμάς να μένεις μόνος  για μεγάλα χρονικά διαστήματα από το να ζεις σε μια σχέση που δεν καλύπτει τα υψηλά στάνταρνς σου. Μπορείς να περιμένεις όσο χρειαστεί, η στέρηση δεν σε ενοχλεί αν η μοναδική σου επιλογή είναι  να ριχτείς σε αδιάφορες σχέσεις  μόνο και μόνο για να μη μένεις μόνος .Δεν υπολογίζεις  καθόλου το χρόνο , όταν η αναμονή έχει σαν αποτέλεσμα τον Έναν/Μία που περιμένεις..

 • Νένα Χρονοπούλου

έχουν γενέθλια 256 μέλη.

γιορτάζουν οι: Τίχων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...