παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 20.07.2014 17:39
  LOOL!!
   
  Τρέμω ήδη!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 20.07.2014 17:38
  Alice16, ειδοποίησα και τη Stargunner που είναι πιο αρμόδια σε θέματα αυτής της κατηγορίας. Ας ελπίσουμε να σου δώσει μια δυο ενδιαφέρουσες κατευθυντήριες σύντομα..
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 20.07.2014 17:34
  Toksotozygos, πες εδώ μόνο τι ώρα που ξέρεις ότι έχεις γεννηθεί και άσε στο χάρτη που έχεις φτιάξει στο Stardome* τα υπόλοιπα στοιχεία (ημερομηνία, τόπο). Αν κάνουμε κάποιο λάθος στον υπολογισμό να δούμε πως μπορεί να διορθωθεί. Σε ευχαριστώ!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 17.07.2014 13:07
  Έκδηλη απουσία Γης στο χάρτη. Εμένα αυτό μου κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση. Ούτε ένας πλανήτης σε αυτό το στοιχείο. Είναι λες και οι περιορισμοί αυτού του κόσμου δεν υπάρχουν στην αντίληψη της. Από τους ανθρώπους που δεν θέλουν να πιστεύουν ότι κάτι είναι ανέφικτο ή αδύνατο. Αυτό με μια γρήγορη ματιά...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 17.07.2014 13:00
  Έχει πολλές φορές αναφερθεί ότι οι διελεύσεις Ποσειδώνα φέρνουν και παράλληλες σχέσεις. Όμως φέρνουν και φαντασιώσεις και μας ωθούν να πλάθουμε σενάρια που δεν έχουν πραγματική υπόσταση. Επιπλέον φέρνουν και την ανάγκη να σώσουμε και να σωθούμε μέσα από τις σχέσεις. Γενικότερα ο Ποσειδώνας φέρνει συχνά στην επιφάνεια τα πιο πρωτόγονα, σχεδόν βρεφικής ποιότητας ένστικτα. Από αυτά που δημιουργούν συναισθηματικές εντυπώσεις που παραλύουν τη λογική θεώρηση των πραγμάτων. Οπότε γενικώς δεν θα βιαζόμουν να βγάλω συμπεράσματα για την εκδήλωση μιας Ποσειδώνιας διέλευσης και θα ήμουν και ιδιαίτερα προσεκτικός στο τι πιστεύω ότι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Τουλάχιστον αυτό θα πρότεινα από προσωπική πείρα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 17.07.2014 12:53
  helios, σε σχέση με το αστρολογικό κομμάτι του ερωτήματος θα μπορούσε κανείς να συνδέσει το αίσθημα μοναξιάς και την εγγενή δυσκολία να πραγματοποιηθεί μια σχέση με πολλά θέματα. Ναι ο Χείρωνας είναι ένα ζήτημα εκεί που βρίσκεται. Η αντίθεση του προοδευμένου σου Ήλιου με το διελαύνοντα Χείρωνα επίσης. Η αντίθεση της προοδευμένης Αφροδίτης σου με το διελαύνοντα Πλούτωνα. Ο προοδευμένος Ποσειδώνας στο 1ο οίκο σου. Η αντίθεση του διελαύνοντα Ποσειδώνα με την Αφροδίτη σου. Η επιστροφή Κρόνου. ΟΚ, αυτά είναι όλα ενδείξεις δύσκολου συναισθηματικού πακέτου που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Μπορεί όμως να αντιμετωπιστεί τόσο εύκολα; Με τη Σελήνη σου να βρίσκεται σε σταθερό ζώδιο αλλά και με το σταθερό στοιχείο στο χάρτη σου να είναι έντονο (Φώτα, Ωροσκόπος, Άρης και Κρόνος σε σταθερά ζώδια) και αισθητή τη πόλωση Γης - Νερού στους προσωπικούς σου πλανήτες (3 πλανήτες σε Γη και 2 σε νερό), η αίσθηση που μου δημιουργεί ο χάρτης σου είναι ενός ανθρώπου που είναι επιλεκτικός, που έχει τη τάση να υποστηρίζει τις επιλογές του και τελικά που προτιμά να επενδύει στις σχέσεις. Εξ ου και ο πόνος της αποτυχίας βιώνεται έντονα, αλλά και το επόμενο βήμα είναι δύσκολο.
  Σημαίνει όμως αυτό ότι δεν πρόκειται ποτέ να προχωρήσεις; Εγώ προσωπικά δε νομίζω ότι είναι έτσι. Ίσως εδώ πρέπει να γίνει μια μετάβαση, όπως το αντιλαμβάνομαι, ειδικά από το γεγονός ότι βίωσες επιστροφή Κρόνου στο 12ο οίκο και ο Κρόνος προχωρά ολοταχώς για τον ωροσκόπο σου. Είναι αναγκαίο σε αυτή τη φάση να αντιμετωπίσεις ευθέως το φόβο που συνοδεύει εκ γενετής ένα γενέθλιο Κρόνο στο 12ο οίκο, ο φόβος της μοναχικότητας. Είναι μια συνεχής μάχη αυτή στη ζωή σου από τη στιγμή που γεννήθηκες με αυτή τη θέση αλλά το σύμπαν σου έδωσε και τα κατάλληλα εφόδια για να το αντιμετωπίσεις. Πρώτα από όλα σου έδωσε έναν Ήλιο σε θέση κυβερνήτη, στο Λέοντα για να αναπτύξεις μια αρκετά δυνατή προσωπικότητα και να σε παρακινήσει να δημιουργήσεις μια σχέση με τον εαυτό σου. Σου έδωσε έναν Ερμή στη Παρθένο για να έχεις τη κριτική ικανότητα να επιλέγεις και κυρίως να αναλύεις πραγματικά τη συμπεριφορά των γύρω σου. Σου έδωσε έναν ωροσκόπο Σκορπιό για να μη φοβάσαι τις εξερευνήσεις των σκοτεινών σου συναισθημάτων και ψυχική αντοχή. Με απλά λόγια Helios σου έδωσε το πακέτο για να είσαι ΟΚ με τον εαυτό σου και να μη νιώθεις τη μοναξιά σαν απειλή αλλά σαν μια πραγματικότητα που αντιμετωπίζεται. Και αν αλλάξεις τη σχέση και την αντίληψη σου ως προς αυτό, όλα τα άλλα θα έρθουν φυσικά.
   
  Ελπίζω να σου έδωσα μια προοπτική στο θέμα! Καλή συνέχεια!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 17.07.2014 11:32
  Πάντως το feed το έχει πάρει από το Street View που χρησιμοποιεί και στο google maps.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 17.07.2014 11:25
  Μόλις το έδειξα στο γραφείο και έχουν αρχίσει όλοι και ψάχνονται. Οι φωτογραφίες κάποιες είναι έως και 2 ετών και κάποιες μερικών μηνών... Σοκ και δέος!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 15.07.2014 21:12
  Κοίτα να δεις που Διδυμίζω τελικά.. Στη μουσική τουλάχιστον... Για να το λέει η ειδικός...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 15.07.2014 20:05
  mini2012, στη περίπτωση σου το να κοιτάζει κανείς το χάρτη σου είναι παγίδα. Γιατί σε προϊδεάζει και ενθουσιάζεσαι και μετά ό, τι κι αν συμβεί λες "Αυτό ήταν μόνο...". Εγώ σ' αυτή τη παγίδα δε πέφτω πλέον. LOL

έχουν γενέθλια 283 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ολυμπία, Άννα, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...