παρακαλώ περιμένετε...

thema ouranou

  • Stardome* @ 08.03.2011 12:41
    Εγώ θα σου έλεγα να απολαύσεις το ταξίδι. Για την επόμενη επταετία θα δεις γεγονότα να τρέχουν τόσο γρήγορα που δεν θα μπορείς να παρακολουθήσεις την εξέλιξη τους. Απότομες αλλαγές στους στόχους σου, την ταυτότητα σου, τον κοινωνικό σου κύκλο, εξάψεις που έρχονται και φεύγουν από μέρα σε μέρα και μεγάλη διάθεση πειραματισμού. Θα θες να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα, ανθρώπους, σχέσεις, γνώσεις... Αν προσπαθήσεις να αντισταθείς στην ταχύτητα θα υποφέρεις. Γι' αυτό αφέσου να σε πάει η ζωή όπου πιστεύει εκείνη.
     
    Υ.Γ1: Με τον Ουρανό θα πιάσεις τον εαυτό σου να ενδιαφέρεται όλο και λιγότερο με τα συναισθήματα των άλλων (και τα δικά σου ίσως) και να νοιάζεσαι περισσότερο για ότι εξάπτει το μυαλό και την περιέργεια σου. Υπό αυτό το πρίσμα η ικανότητα να πληγώνεις τους κοντινούς σου ανθρώπους γιγαντώνεται. Ελπίζω να είσαι έτοιμη για αυτό.
     
    Υ.Γ2: Η ταυτόχρονη παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σου μέχρι τον Οκτώβρη του 2012 σημαίνει πως μέχρι εκείνο το σημείο η φυσική σου ροπή θα είναι να αμύνεσαι, να αντιστέκεσαι και να προσπαθείς να ελέγξεις τις αλλαγές. Θεωρώ η πλήρης ισχύς του Ουρανού θα αρχίσει να φαίνεται από εκείνη τη χρονική στιγμή και μετά.
  • astrofun @ 10.03.2011 23:43
    δεν θέλω όμως να χάσω τους κοντινούς μου ανθρώπους, αυτό είναι που φοβάμαι...κάτι για αυτό υπάρχει;

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...