παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 28.03.2013 21:57
  Safiye σας ευχαριστούμε! Ήταν πρώτη φορά, είχαμε κάποια τεχνικά θεματάκια στην αρχή αλλά ελπίζουμε να σας άρεσε! Θα το επαναλάβουμε σύντομα!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 28.03.2013 14:53
  Hey toxovolos με το λατρεμένο Cave!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 28.03.2013 14:13
  aurio σε ευχαριστούμε!
   
  Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, αλλά εσείς οι Stardomers είναι που κάνετε αληθινά ξεχωριστό ότι επιχειρούμε κάθε φορά!
   
  Σας περιμένουμε σήμερα να παρακολουθήσετε το Live Video Chat μας σήμερα στις 8!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stardome* @ 28.03.2013 13:45
  kriarina, αν και νομίζω ότι η manini σου απάντησε πλήρως. Θα δώσω μια αστρολογική προοπτική στο θέμα. Μια σωστή αστρολογική προοπτική.
   
  Η αστρολογία δεν θα σου πει "κάνε αυτό γιατί είναι το καλύτερο ή απέφυγε αυτό γιατί είναι το χειρότερο!". Μακάρι να ήταν οι αποφάσεις τόσο απλές, και ο εαυτός μας τόσο απλός, όπως όταν είμαστε παιδιά και λέγαμε "αυτό καλό" και "αυτό κακό"... Υπάρχει σε κάθε απόφαση ένα φάσμα πραγμάτων που βελτιώνουν τη ζωή και ένα πακέτο με θυσίες και δυσκολίες που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Συγνώμη που επαναλαμβάνω τα τετριμμένα εδώ, αλλά υπάρχει και ένας λόγος που είναι τετριμμένα αυτά τα πράγματα - γιατί βρίσκουν εφαρμογή.
   
  Αφού ξεκαθαρίσαμε αυτό, πάμε στο φάσμα επιλογών που έχετε θέσει στο τραπέζι. Βρίσκεστε σε περίοδο αντίθεσης Ουρανού με το γενέθλιο Ουρανό σας. Αυτή είναι μια διέλευση που συμβαίνει πάντα σ' αυτή την ηλικία που βρίσκεστε και έρχεται για να σας δείξει ότι υπάρχει ακόμη ενέργεια για να αλλάξετε το μοτίβο και τις παραστάσεις της ζωής σας. Να κάνετε ένα restart όπως συνηθίζουμε να λέμε! Ίσως αυτό είναι που περιγράφετε ότι εσείς τραβάτε σε άλλο δρόμο και ο σύντροφος σας για αλλού. Παράλληλα ο Κρόνος σε σύνοδο με το γενέθλιο Δία σας από τον Οκτώβρη πέρυσι μέχρι και τον Αύγουστο φέτος, δηλώνει πως ένας κύκλος κλείνει στη προσωπική σας ζωή και αρκετές σχέσεις έχουν εξαντλήσει την λειτουργικότητα τους. Φυσικά και με τους Ιχθύες να βρίσκονται στον 7ο οίκο σας έχετε συνηθίσει να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα υποχώρησης και συμβιβασμού στις σχέσεις. Όμως με ποιους όρους; Και για να καλύψετε ποιες συναισθηματικές ανάγκες; Και τελικά όταν έρθει ο συμβιβασμός αυτός, αισθάνεστε την ίδια θέρμη και ικανοποίηση; Και ποιος είναι ο συμβιβασμός στον οποίο το άλλο μέλος κάθε σχέσης καταλήγει για να ικανοποιήσει και εσάς; Ο Κρόνος σας καλεί να αναλογιστείτε όλα τα παραπάνω πριν πάρετε μια τελική απόφαση.
   
  Καλή συνέχεια ευχόμαστε και για οτιδήποτε άλλο, θα μας βρείτε κάπου εδώ τριγύρω!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 28.03.2013 13:21
  IOKASTH1980, από τη στιγμή που οι εμπλεκόμενοι οίκοι στο γενέθλιο χάρτη σου είναι ο 6ος και ο 12ος, είναι προφανές ότι από αυτούς θα ξεκινήσεις την ανάλυση. Μια Πανσέληνος είναι μια αντίθεση Ήλιου - Σελήνης και η προφανής ερμηνεία της είναι ότι χρειάζεται να δημιουργηθεί μια νέα ισορροπία ανάμεσα στα θέματα αυτών των περιοχών δράσης για τη ζωή μας. Ο οίκος που βρίσκεται η Σελήνη (η Πανσέληνος στη προκειμένη περίπτωση) είναι ο οίκος που θα εκφραστούν πιο έντονα οι συναισθηματικές μας ανάγκες, εκεί που αισθανόμαστε ότι μας έχουν ή έχουμε παραμελήσει, εκεί που βρίσκεται η προσοχή του συναισθήματος, εκεί που πρέπει να πάρουμε αποφάσεις ή να κλείσουμε κύκλους. Προφανώς αυτές έρχονται με ένα κόστος. Ο Οίκος που βρίσκεται ο Ήλιος σε αυτή την αντίθεση (το ζώδιο απέναντι από την Πανσέληνο) είναι η περιοχή που πέφτει το συνειδητό μας ενδιαφέρον και εκεί που εντοπίζουμε συνήθως ότι πρέπει να θυσιάσουμε πράγματα.
   
  Όταν μιλάμε για την ισορροπία 6ου - 12ου οίκου, μιλάμε για την ψυχική/σωματική ισορροπία. Η ανάγκη να αισθανθώ περισσότερη συναισθηματική αποδοχή, να βρω ένα πρόσωπο που θα λειτουργήσει ως στήριγμα ψυχικό και συναισθηματικό ή απλά η ανάγκη για ένα διάλειμμα ή τάσεις φυγής (12ος οίκος) και από την άλλη πλευρά, η ανάγκη να είμαι αυτόνομος, να βελτιώνομαι σαν προσωπικότητα και σαν χαρακτήρας, να ανταπεξέρχομαι στις ρεαλιστικές απαιτήσεις της ζωής χωρίς να γίνομαι βάρος σε κάποιον, να αισθάνομαι χρήσιμος, να αισθάνομαι υγιής. Αυτά είναι τα άκρα που πρέπει να συμβιβαστούν με την Πανσέληνο στην περίπτωση σου.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 28.03.2013 12:56
  aurio, ευχαριστούμε που διαχρονικά μοιράζεσαι με το Stardome* τόσο υπέροχες εικόνες!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 28.03.2013 12:55
  Αν και βραδινό κομμάτι, καλημέρα!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 28.03.2013 12:54
  lucrecia δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου σήμερα. Παρότι δεν είμαι Αιγόκερως... Αυτή η αίσθηση ότι είμαστε έρμαια συλλογικών τάσεων και επιρροών και πολεμάμε να αλλάξουμε, άραγε τι; Και πως; Και με τι αποτέλεσμα; Ουφ...
   
  Συνεχίζουμε όμως. Τι άλλο μας μένει να κάνουμε; Εσύ ως Αιγόκερως, εγώ ως... ότι είμαι τέλος πάντων... Συνεχίζουμε στο δρόμο που εμείς επιλέγουμε, αυτό της προσπάθειας και όχι της παραίτησης.
   
  Εύχομαι πάντα τα καλύτερα...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ (27.03.2013)
  Starhicker @ 27.03.2013 21:52
  @R21, αύριο βγαίνουμε εγώ και ο Stardome σε live chat, πληροφορίες στην αρχική μας σελίδα!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΙΧΘΥΕΣ (27.03.2013)
  Starhicker @ 27.03.2013 21:21
  Και μπάνιο να κάνετε, και αλλαγή dessous, και την καρδιά σας να ακολουθήσετε, και στο live αύριο να συντονιστείτε, και όχι δεν σας παρακολουθούμε καλέ, απλώς μας έχει πάει η μυωπία 16 να διαβάζουμε αστρολογία, χεχεχεε. Γι΄αυτό και κάθε φορά που μας ρωτάτε αν σας παρακολουθούμε, νιώθουμε πολύ περήφανοι όλοι εμείς εδώ στο Stardome! <3

έχουν γενέθλια 259 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...