παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 23.03.2010 16:56
  farfalinaaa, ομολογώ πως η περίπτωση σας με προβλημάτισε αρκετά. Θα επιχειρήσω εδώ να κάνω μια προσέγγιση πάνω στο χάρτη σας που ελπίζω να σας κάνει να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική. Λοιπόν έχουμε και  λέμε:
  Ζήτημα 1: Για Υδροχόος  με ωροσκόπο Κριό (και τα δύο είναι ζώδια που δεν αγαπά ιδιαίτερα η Αφροδίτη γιατί κρίνουν με κριτήρια εγωισμού - Κριός - ή ιδεολογικά -  Υδροχόος) έχετε μια πολύ ενεργή και έντονη Αφροδίτη στο χάρτη σας...  Αφροδίτη στους Ιχθύες (θέση έξαρσης) και μάλιστα σε τρίγωνο ακριβείας με τη σύνοδο Πλούτωνα - Κρόνου στον 7ο οίκο σας (των διαπροσωπικών  σχέσεων) και τετράγωνο με τη σύνοδο Δία - Ουρανού στον 8ο οίκο σας (της  βαθιάς συναισθηματικής εμπλοκής με τους άλλους). Σε αυτά συνυπολογίστε την Σελήνη σας στον Ζυγό (ζώδιο της Αφροδίτης) που δηλώνει πως αυτό που  έχετε ανάγκη για να νιώσετε συναισθηματική πληρότητα είναι να βρίσκετε  σε ισορροπημένες και απολαυστικές σχέσεις. Είναι λοιπόν σαν συμβαίνουν τα εξής: α) ο κόσμος να σας δείχνει συνεχώς  πως ο μόνος τρόπος για να πορευθείτε είναι με εγωισμό και μοναχικά για  μεγάλα κομμάτια της ζωής σας (ωροσκόπος Κριός) προκειμένου να αναπτύξετε θάρρος και δυναμική και β) για να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας  πρέπει να κρατάτε αποστάσεις από τους συναισθηματισμούς, να κρίνετε  λογικά και να βρίσκεστε μέσα σε παρέες και φίλους (Υδροχόος). Και εδώ  αρχίζει το παράδοξο της υπόθεσης αφού εσείς έχετε την τάση να κάνετε  ακριβώς το αντίθετο αφού: με Σελήνη στο Ζυγό πιθανόν βάζετε τον σύντροφο σε πρώτη θέση και αποφεύγετε τις εντάσεις και τους εγωισμούς και με την Αφροδίτη σε θέση έξαρσης μέσα στις σχέσεις προχωράτε ίσως στο επόμενο  επίπεδο και θυσιάζετε συστηματικά τα προσωπικά σας θέλω προκειμένου να  συντηρήσετε τη σχέση σας, τον σύντροφο σας δίπλα σας. Μην ξεχνάμε εδώ  πως με σύνοδο Πλούτωνα - Κρόνου στον 7ο οίκο η διατήρηση μιας σταθερής  και ασφαλούς (Κρόνος) σχέσης (7ος οίκος) είναι ζήτημα ζωής και θανάτου  (Πλούτωνας).Με αυτό το πακέτο δεν τολμώ να φανταστώ πως αισθάνεστε όταν χωρίζετε.  Μπορώ όμως με βεβαιότητα να πω πως την αποτυχία μια σχέσης θα την φέρετε περισσότερο από συχνά σαν μια συνεχώς ανοιχτή πληγή. Μέσα σε αυτό το  πλαίσιο δεν φαίνεται και τόσο μακρινή η προοπτική του να έλκεται στη ζωή σας άτομα με τα χαρακτηριστικά της συνόδου Δία - Ουρανού στη ζωή σας.  Ανθρώπους που είναι τόσο διαφορετικοί από εσάς που σας εξιτάρουν για  αυτό ακριβώς το λόγο. Έτσι το μοτίβο των σχέσεων που ο σύντροφος ξεκινά  μετά από ένα χρονικό διάστημα να σας καταπιέζει λες και έχει εξουσία  απέναντι σας (Ουρανός - Δίας), να επιβάλλει τις απόψεις του και να είναι απόμακρος (Ουρανός) ή να απαιτεί ελευθερία μέσα στη σχέση ή να  τελειώνει τη σχέση πριν καλά καλά αρχίσει (Δίας) δεν αποκλείεται να  κάνει την εμφάνιση του. Τελικό συμπέρασμα από τα παραπάνω: είναι λογικό αν έχετε περάσει τέτοιου είδους σχέσεις και με αυτές τις απαιτήσεις να είστε πολύ προσεκτική ή  να έχετε δεύτερες σκέψεις κάθε φορά που προκύπτει κάτι ή να φτάνετε στο  σημείο να νιώθετε αδύναμη να προσπαθήσετε άλλο.
  Ζήτημα 2: Εδώ και δύο χρόνια στον προοδευμένο χάρτη σας η Αφροδίτη έχει  περάσει πάνω από τον ωροσκόπο σας κάνοντας επιτακτικό το θέμα των  σχέσεων. Την ίδια στιγμή ο προοδευμένος ωροσκόπος σας έχει φτάσει στον  Ταύρο (το άλλο ζώδιο της Αφροδίτης) ενώ βιώνετε φέτος και προοδευμένη επιστροφή Σελήνης στο Ζυγό... Πολύ Αφροδίτη μαζεύτηκε πάλι! Εξ ου και η έκκληση σας να αλλάξει επιτέλους κάτι στο κομμάτι των σχέσεων. Το ζήτημα τα προηγούμενα 3 χρόνια ήταν πως η προοδευμένη Σελήνη σας που βρισκόταν στην Παρθένο και 6ο οίκο σας, αφενός σας είχε βάλει σε μια διαδικασία να αυτοτιμωρείτε τον εαυτό σας ή να αισθάνεστε πως δεν είστε άξια για να είστε σε μια φυσιολογική σχέση ενώ ταυτόχρονα ήταν μπλεγμένη στις συμπλιγάδες της αντίθεσης Κρόνου - Ουρανού που πιθανόν να σωματοποίησε αυτή την ένταση (παραμελήσατε τον εαυτό σας και την υγεία σας με πρόσληψη βάρους ή εμφανίστηκαν κάποια προβλήματα υγείας?)... Την ίδια στιγμή ο Κρόνος επηρέαζε από την Παρθένο την Αφροδίτη και τον Άρη  σας (κυβερνήτης χάρτη) και σας είχε πιθανόν τυλίξει σαν σύννεφο απογοήτευσης. Στο μέλλον τώρα και πάντα με τη σκέψη πως αυτή η περίοδος που περάσατε ήταν πραγματικά δύσκολη έχουμε και λέμε: Τον Ιούνιο φέτος βιώνετε την επιστροφή προοδευμένης Σελήνης στον 7ο οίκο σας και επιτέλους η δύσκολες εμπειρίες γίνονται συναισθηματικό περιεχόμενο. Με άλλα λόγια σε συναισθηματικό επίπεδο θα ξεκινήσει μια περίοδος ίασης και αποδοχής... Την ίδια στιγμή ο Δίας πιάνει τον προοδευμένο Άρη σας και αυτό είναι ένδειξη πως επανέρχεται η αισιοδοξία και το χαμόγελο σε συνδυασμό με μια διάθεση να αναλάβετε επιτέλους δράση για να αλλάξετε την εικόνα σας (ο Πλούτωνας στο Μεσουράνημα σε  τετράγωνο με τον ωροσκόπο σας μιλά για μεταμορφωτική αλλαγή της εικόνας σας)... Αναγεννάτε με άλλα λόγια εικόνα που έχετε για τη θέση σας μέσα στον κόσμο. Με αυτό τον συνδυασμό παραγόντων μια σχέση δεν μοιάζει μακρινή  προοπτική, όμως όλος ο χάρτης σας δείχνει πως το πρόβλημα με το να κάνετε μια σχέση είναι προέκταση του προσωπικού ζητήματος να εκφράζετε γνήσια, με θάρρος και χωρίς την ανάγκη αποδοχής από τους άλλους τον  εαυτό σας. Με αυτό τον συνδυασμό παραγόντων μια σχέση δεν μοιάζει μακρινή  προοπτική, όμως όλος ο χάρτης σας δείχνει πως το πρόβλημα με το να  κάνετε μια σχέση είναι προέκταση του προσωπικού ζητήματος να εκφράζετε  γνήσια, με θάρρος και χωρίς την ανάγκη αποδοχής από τους άλλους τον εαυτό σας.
  Ελπίζω, παρά το μακροσκελές της απάντησης, να σας έδωσα μια προοπτική στο χάρτη σας. Καλή δύναμη εύχομαι!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stardome* @ 23.03.2010 15:34
  Η απάντηση δίνετε με βάση τον προσωπικό σας χάρτη πάντα...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 23.03.2010 15:17
  manu06, καταρχήν είναι ζαβολιά να μην έχετε τα δικά σας στοιχεία στο χάρτη, αλλά τον χάρτη κάποιου άλλου...
  Ο Κρόνος θα φτάσει ανάδρομος μέχρι την 27η μοίρα της Παρθένου οπότε θα πιθανόν θα επηρεάσει την ακμή του 5ου οίκο σας. Καθώς ο 5ος οίκος είναι με πολύ απλά λόγια ο τρόπος με τον οποίο απολαμβάνω τη ζωή μου και την προσωπικότητα μου, είναι πιθανόν (χωρίς να είναι απαραίτητο) εκείνο το χρονικό διάστημα να υπάρξουν κοντινοί σας άνθρωποι (φίλοι ή ο ερωτικός σύντροφος) που θα σας πιέσουν να υποχωρήσετε μπροστά στα θέλω τους ή θα σας αναγκάσουν να τους ακολουθείτε σε δραστηριότητες (διακοπές, εκδρομές, κοινές αποφάσεις) που δεν σας ικανοποιούν. Αν πήρατε το μάθημα από τον Κρόνο πρέπει να προτάξετε το σεβασμό της άποψης σας απέναντι τους. Αν δεν το πήρατε, τότε δεν έχετε και κανέναν να κατηγορήσετε που δεν περνάτε καλά...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 23.03.2010 15:11
  medtota είστε γεννημένη πολύ κοντά στην αλλαγή του ωροσκόπου από Αιγόκερω σε Υδροχόο. Στην περίπτωση σας θα μπορούσε κανείς να μιλήσει με απόλυτη βεβαιότητα μόνο αν ειστε 100% σίγουρη για την ώρα γέννησης. Αν η ώρα που δίνετε είναι απολύτως σωστή τότε έχετε ωροσκόπο Αιγόκερω στην τελευταία μοίρα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 23.03.2010 15:07
  Ο Πλούτωνας περνάει οριστικά στο 2ο δεκαήμερο του Αιγόκερο μέσα στο 2013 ενώ όσοι έχουν πλανήτες στη 10η και 11η μοίρα επηρεάζονται από το 2012... Είναι λίγο μακριά για να σας αγχώνει από τώρα λοιπόν. Για την ώρα συμπαρασταθείτε στους ομοζώδιους σας του 1ου δεκαημέρου...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 23.03.2010 15:03
  boobooboo, είναι αλήθεια πως ο Κρόνος στην Παρθένο (και 8ο οίκο σας)
  δεν ήταν και η πιο ευτυχισμένη διέλευση για την προσωπική σας ζωή τον
  τελευταίο ενάμισι χρόνο. Ειδικά θα πρέπει κανείς να εστιάσει στη Σελήνη
  σας στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων που είναι και ο σημαντικότερος
  πλανήτης για τον τομέα των σχέσεων καθώς είναι κυβερνήτης του 7ου οίκου
  σας, η οποία δέχεται ακόμη τετράγωνο από τον Κρόνο. Οι διελεύσεις του
  Κρόνου από τον κυβερνήτη του 7ου οίκο μας φέρνουν σταδιακά μια
  απογοήτευση σχετικά με τον έρωτα - περιοριζόμαστε συναισθηματικά,
  αναζητούμε εχέγγυα και ασφάλεια, κόβεται ο ενθουσιασμός μας, μπαίνουμε
  σε σχέσεις που έχουν από την αρχή αντικειμενικές δυσκολίες...
  Ο Κρόνος σας επηρεάζει για τελευταία φορά στο διάστημα Απριλίου -
  Ιουνίου και από τον Ιούλιο πλέον θα νιώσετε το βάρος και το άγχος να
  φεύγει από πάνω σας. Τον Ιούλιο δε περιμένετε και την ετήσια ηλιακή
  έκλειψη στο Καρκίνο και 7ο οίκο σας (11/8), που ανοίγει ένα κύκλο στις
  διαπροσωπικές σχέσεις με μια νέα γνωριμία που έχει τα φόντα να εξελιχθεί
  σε σχέση. Ειδικά από τον Σεπτέμβριο φέτος, με τη συνδυασμένη δράση
  Ουρανού και Δία στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων σας σπρώχνουν ακόμη
  πιο έντονα να δραστηριοποιηθείτε σε αυτό τον τομέα, έστω και μόνο για τη
  διασκέδαση και την πρόκληση του θέματος..

  Σας εύχομαι καλή συνέχεια και υπομονή.. φάγατε το γάιδαρο και έμεινε η
  ουρά που λένε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 23.03.2010 13:51
  divinity, παρακαλώ πηγαίνετε στην πρώτη σελίδα, κάντε scroll down και θα δείτε ένα κουτάκι που λέει συναστρίες. Τοποθετείτε το ζώδιο σας και το ζώδιο του συντρόφου σας, πατάτε αποστολή, και βγαίνει ένα report που σας δίνει χρήσιμες πληροφορίες για το συνδυασμό που σας ενδιαφέρει...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 23.03.2010 13:48
  psaraki89 ας την κάνω την ερώτηση και ας είναι ρητορική... Τι ακριβώς περιμένετε να έχετε επιτύχει στα 21 σας και λέτε πως δεν βλέπετε προκοπή;
  Μήπως να το διασκεδάσετε λίγο περισσότερο που είστε σε αυτή την ηλικία γιατί μελλοντικά όταν θα έρθουν οι προκοπές θα παρακαλάτε να επιστρέψουν αυτά τα χρόνια... Cheer up! 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 23.03.2010 13:43
  icebee τι σας κάνει να πιστεύετε πως το τετράγωνο Ήλιου - Δία είναι αυτό που σας καταστρέφει... Ειδικά από τη στιγμή που ο Δίας βρίσκεται και σε σύνοδο με το Κρόνο που είναι κυβερνήτης του ζωδίου σας. Εγώ θα έβρισκα πολύ πιο (αυτο)καταστροφικό το τετράγωνο Ήλιου - Πλούτωνα που έχετε και είναι και πολύ πιο στενό σε σχέση με το πρώτο... Αν μου εξηγήσετε για ποιο λόγο σας προβληματίζει ο Ήλιος - Δίας ευχαρίστως να κάνουμε μια κουβέντα πάνω σε αυτό.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 23.03.2010 13:16
  eleni123456, όταν ένας πλανήτης βρίσκετε σε ζώδιο του παρορμητικού Σταυρού επηρεάζει τον καθένα μας προσωπικά αν έχει πλανήτες στο παρορμητικό Σταυρό... Στην περίπτωση για παράδειγμα που είστε Καρκίνος και έχετε και Ερμή και Δία στον Καρκίνο και Σελήνη στην τελευταία μοίρα του Κριού θα σας επηρεάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα (όχι συνεχόμενα) η διέλευση του από τον Ζυγό.
  Όσο για την επιστροφή του Κρόνου στην Παρθένο δεν σας επηρεάζει άμεσα με γεγονός, καθώς δεν θα πιάσει τις μοίρες του ωροσκόπου σας, όμως ακόμη και όταν πέρασε στο Ζυγό δεν έφυγε από τον πρώτο οίκο σας. Συνεπώς είστε ακόμη σε διαδικασία που δομείτε το χαρακτήρα σας και πετάτε από το παράθυρο στοιχεία του εαυτού σας που δεν σας καλύπτουν πια. Καλό σκούπισμα λοιπόν!

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...