παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 17.07.2013 15:23
  Nova101 καταλαβαίνω πως ότι και να πει κανείς σ' αυτή τη περίοδο ακούγεται λίγο κούφιο. Όμως κράτα γερά. Μόνο αυτό σε παρακινώ... Και για οποιαδήποτε άλλη κουβέντα/απορία, εδώ είμαστε όταν θες.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 17.07.2013 14:33
  Και 8ος Shark? Αουτς... Χωρίζει τη ζωή σε "πριν" και "μετά" τέτοια ένταση φαντάζομαι..
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 17.07.2013 14:07
  Nova101, οι διελεύσεις του Πλούτωνα με τη γενέθλια θέση του δεν είναι και το πιο εύκολο πακέτο για να διαχειριστεί κανείς. Οι λέξεις "μεταμόρφωση", "αλλαγή", "πλούτος" ακούγονται ίσως πολύ ωραία αλλά αποτελούν μάλλον στάχτη στα μάτια αν δεν ταιριάξεις κανείς δίπλα τους και μερικές άλλες λεξούλες που ως άνθρωποι τείνουμε να παραβλέπουμε. Ο Πλούτωνας μιλάει για "μεταμόρφωση μέσα από πόνο", "αλλαγή μέσα από τη καταστροφή" και για "πλούτο μέσα από την απώλεια".
   
  Ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο αυτής της περιόδου (κρατά συνήθως 2 με 3 έτη αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που μπορεί να διαρκέσει και λίγο περισσότερο) είναι ότι αλλάζει η φυσή και η ένταση των επιθυμιών μας. Αυτό, παρά τον πόνο που περιέχει μπορεί να βιώνεται με ένα υγιή τρόπο. Πολλές φορές αυτές είναι περίοδοι που ξυπνά η επιθυμία για μια διαφορετική καριέρα ή ένα διαφορετικό τρόπο ζωής. Κάτω από αυτές τις διελεύσεις υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν πολύ συνειδητά την απόφαση να αλλάξουν τόπο κατοικίας, να παντρευτούν και να φτιάξουν ή να επεκτείνουν την οικογένεια τους. Φυσικά όλος ο προηγούμενος τρόπος ζωής, οι επιθυμίες που κάποτε προξενούσαν έξαψη και πάθος πεθαίνουν. Υπάρχει αρχικά ένα μακρύ διάστημα όπου αισθανόμαστε σαν αποκομμένοι από τις επιλογές ζωής μας, απόμακροι και αποξενονώνμαστε από οικείους μας. Αυτό συμβαίνει γιατί αποκόπτονται πρώτα από όλα οι εσωτερικοί μας δεσμοί με όσα αυτά τα αντικείμενα, επιλογές και πρόσωπα σημαίνουν για εμάς. Είναι σαν ένα διάστημα πένθους και σιωπής. Είναι τρόπον τινά η προετοιμασία για τη νέα ζωή που θέλουμε να ακολουθήσει.
   
  Από την άλλη πλευρά, αν το άτομο έχει εμπλακεί πολύ βαθιά με όσα θεωρεί κεκτημένα του, αν πιστεύει ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο της ζωής του και ότι όλες οι αποφάσεις του είναι απολύτως λειτουργικές και θα παραμείνουν έτσι εις τον αιώνα των αιώνων, τότε η εισβολή του Πλούτωνα είναι βίαιη. Τα γεγονότα που βιώνουμε αισθανόμαστε ότι παραβιάζουν τη ζωή μας, τη διαλύουν και ότι εμείς δεν φταίμε σε τίποτα για όλο αυτό το πόνο απώλειας που βιώνουμε. Σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι που ο Πλούτωνας παίρνει τη μορφή ενός συντρόφου που μας απορρίπτει, μιας οικογενειακής γαλήνης που διαλύεται, μιας επαγγελματικής αποτυχίας που στέλνει πάλι στην αρχή της κούρσας της επιβίωσης... Το μεγάλο μάθημα του Πλούτωνα είναι ότι ο έλεγχος και η εξουσία που θεωρούμε ότι έχουμε στη ζωή είναι μια ψευδαίσθηση και έτσι μας φέρνει ευθέως αντιμέτωπους με τη δύσκολη συνειδητοποίηση ότι η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια που νιώθουμε με τις επιλογές μας και τον εαυτό μας είναι απαραίτητη μεν για να προχωρούμε στη ζωή αλλά δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο.
   
  Ελπίζω, έστω και εν συντομία, να έδωσα μια προοπτική σχετικά με τη δυναμική του Πλούτωνα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 17.07.2013 13:31
  sofianna71, όποιο κι αν είναι το ζόρι ελπίζουμε να το αντιμετωπίσετε, εκτός από αξιοπρέπεια και με αποτελεσματικότητα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε ξανά μαζί μας ή να μιλήσετε για ό, τι σας πνίγει. Καλή συνέχεια από όλους μας εδώ στο site.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 17.07.2013 13:13
  mpoumpou255, όταν η βασική όψη της Σελήνης σου εκτός από τη σύνοδο με Ερμή και το εξάγωνο με Ουρανό αντιλαμβάνεται κανείς ότι για πιο λόγο όταν επηρεάζεται από δυσαρμονικές διελεύσεις βγάζει στην επιφάνεια όλη τη λανθάνουσα επιθετικότητα και τη καταπιεσμένη οργή.
   
  Ναι, φυσικά μια Σελήνη στο Ζυγό που αισθάνεται πλήρης όταν βρίσκεται σε περιβάλλοντα που οι διαφορές συζητούνται πολιτισμένα και σε σχέσεις που οι άνθρωποι έρχονται σε συμβιβασμούς και αμοιβαίες υποχωρήσεις συσσωρεύει πολύ θυμό. Θα τολμούσε κανείς να πει ότι σε ένα επίπεδο οι άνθρωποι που έχουν Σελήνη στο Ζυγό είναι αποθήκες θυμού και έντασης εξαιτίας αυτής της επιθυμίας να μην εκφράζουν με αρνητικό, δεικτικό ή επιθετικό τρόπο τα ένστικτα και τα πιο δύσκολα συναισθήματα της ανθρώπινης φύσης όπως ο θυμός, η οργή, η φυσική επιθετικότητα. Παράλληλα τόσο η σύνοδος με τον Ερμή όσο και το εξάγωνο με τον Ουρανού, δύο πλανήτες που συμβολίζουν συνήθως νοητικούς μηχανισμούς εκολογίκευσης και ικανότητας επεξήγησης δείχνει συνήθως ανθρώπους που προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις σε κάθε συναισθηματικό περιεχόμενο και να το εντάξουν σε ένα πλαίσιο ερμηνείας. Προφανώς αυτό δημιουργεί μια καθημερινή ζωή με μεγάλη νευρικότητα (αυτό κυρίως του Ερμή) και μια έντονη ανασφάλεια (αυτό γιατί λόγω του Ουρανού υπάρχει τεράστια δυνατότητα επαναπροσεγγίσεων των ίδιων καταστάσεων και συναισθημάτων που μπορεί να φτάσει σε σημείο ψυχικής κόπωσης ανά περιόδους).
   
  Τέλος μη ξεχνάμε ότι τα διελαύνοντα τετράγωνα μιλάνε πάντα για την ανάγκη προσαρμογής μας σε νέες συνθήκες. Ο κόσμος αλλάζει, οι συνθήκες αλλάζουν συνεχώς και τίποτα δε μπορεί να παραμένει σταθερό όπως θα ήθελε το κομμάτι του εαυτού μας που συμβολίζεται από τη Σελήνη. Και παρότι δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη γνώση στα αστρολογικά εγχειρίδια, μια από τις βασικές ανάγκες του Ζυγού που μπορεί να πάρει πολύ σκοτεινές αποχρώσεις είναι η επιθυμία του να παραμένουν όλα σε μια κατάσταση ευλογημένης ηρεμίας, πολιτισμού και ισορροπίας. Εκεί είναι που ξυπνά το τέρας της Σκιάς του Ζυγού, που δεν είναι άλλο από τη δυναμική του απέναντι ζωδίου, του Κριού. Κι όταν ξυπνά αυτή η σκιά, μπορεί να πάρει μέχρι και δολοφονικές τάσεις (μεταφορικά ίσως κάποιες φορές και κυριολεκτικά).
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 17.07.2013 12:54
  UNDERCOVER, αν ο χάρτης που έχεις στο προφιλ σου έχει σωστά στοιχεία τότε η Αφροδίτη σου δεν επηρεάζεται από το συγκεκριμένο σχηματισμό καθώς βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου.
   
  Δύο είναι οι σημαντικότερες διελεύσεις αυτής της περιόδου για εσένα. Η αντίθεση του Ποσειδώνα στον Ήλιο σου που δημιουργεί μια αίσθηση απογοήτευσης και ανικανοποιήτου από συνολικά από τη παρουσία μας στη ζωή. Είναι βαθιά μεταμορφωτική διέλευση σε συναισθηματικό επίπεδο (κυρίως γιατί μας αναγκάζει να δημιουργούμε προσδοκίες και να αναζητούμε θαύματα και σωτήρες από τις σχέσεις μας) αλλά περιέχει και πολύ συναισθηματική ένταση και πόνο.
   
  Από την άλλη πλευρά βρίσκεσαι (σύμφωνα με τον ίδιο χάρτη) σε χρονιά επιστροφής Δία. Αυτή η διέλευση μπορεί να μην είναι άμεσα προφανής (άλλωστε δεν ισχύει ο αστικός μύθος ότι ο Δίας είναι ο Άγιος Βασίλης και μοιράζει δώρα επειδή είμαστε καλά παιδιά), αλλά μέχρι να ολοκληρωθεί (σε 11 μήνες από τώρα) θα έχει επανέλθει και η διάθεση αλλά και η δύναμη για νέες περιπέτειες (ερωτικές και μη).
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 17.07.2013 12:43
  Χρόνια του πολλά και καλά FARSALAKIA. Να είναι τυχερός και να τον χαίρεσαι.
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΖΥΓΟΣ (??????? 2013)
  Starface @ 04.07.2013 01:18
  @mpoumpou255, και τα ψυχιατρεία να κλείσουν; τόσοι νοσοκόμοι, ψυχίατροι, να βγουν στο δρόμο; ας τους βοηθήσουμε κι αυτούς, ας στηρίξουμε τον κλάδο, λίγη αλληλεγγύη, βρε παιδιά. 
   
  Τώρα, χωρίς πλάκα, το σχόλιό σου ήταν πέρα για πέρα αντι-καλοκαιρινό και απαισιόδοξο. Φυσικά και θα υπάρχουν πάντα δυσκολίες στη ζωή και εμπόδια. Η Neverland είναι ένα παραμύθι, δεν είναι η αλήθεια. 
   
  Γιατί δεν βλέπεις και τα θετικά που συμβαίνουν παράλληλα; Γιατί δε λες "σε λίγες μέρες φεύγει ο ανάδρομος, έρχεται η Αφροδίτη σιγά σιγά, ο Δίας στον οίκο των σχέσεων"; 
  Καλό και κακό είναι μπλεγμένα το ένα μέσα στο άλλο. Κανείς δεν ξεφεύγει από αυτό, ό,τι ζώδιο κι αν είναι. 
   
  Always look on the bright side of life  
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ (??????? 2013)
  Starface @ 04.07.2013 01:03
  Ναι, αγαπητοί Stardomers, η πρόβλεψη του Καρκίνου είναι αυτή, πιστέψτε το. Κοτζάμ Δίας έρχεται για ένα χρόνο στο ζώδιό σας, γιατί να μην πάνε καλύτερα τα πράγματα; Σας καταλαβαίνω που δυσπιστείτε, γιατί 5 χρόνια με τον Πλούτωνα απέναντί σας, έχετε καεί από το χυλό και τώρα φυσάτε και το γιαούρτι. Εγώ λέω, πώς με τόσα που έχετε περάσει σας αξίζει και κάτι καλό -έτσι για την αλλαγή-, οπότε εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες, ενδώστε σε πειρασμούς, απολαύστε το διάστημα αυτό. 
   
  Καλή Ηλιακή Χρονιά να έχετε! 
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΔΙΔΥΜΟΙ (??????? 2013)
  Starface @ 04.07.2013 00:59
  @Roverandom* Και ένα διπλό εισιτήριο για Μαρόκο (όπου Μαρόκο, βάλε προορισμό της επιλογής σου). Να τα συνδυάζουμε όλα. Τι, μισά πράγματα θα κάνουμε;...  

έχουν γενέθλια 184 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...