παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 14.03.2013 14:44
  flyflyfly από μόνη της η παρουσία αυτών των δύο πλανητών στον 12ο οίκο σου θα αρκούσε για να είναι απολύτώς εσωτερική, μεταβλητή και μυστική. Άλλωστε ο 12ος οίκος συνδέεται με εκείνη την περιοχή του ασυνειδήτου μας που είναι απολύτως και πλήρως πέρα από τον έλεγχο μας και όποιος πλανήτης βρίσκεται εκεί λειτουργεί μάλλον αυτόνομα και ακατονήτα για εμάς.
   
  Μιλώντας για τη Σελήνη και την Αφροδίτη, μιλάμε για δύο διαφορετικές όψεις των θηλυκών στοιχείων της προσωπικότητας. Από τη μια για την έκφραση των συναισθηματικών αναγκών και την ανάγκη για αποδοχή, στοργή, συναίσθημα από τις σχέσεις (Σελήνη) και από την άλλη πλευρά για τις προσωπικές επιθυμίες και την αρμονία και ισορροπία ανάμεσα σε όσα λαμβάνεις και όσα δίνεις στις σχέσεις. Με τους δύο πλανήτες να βρίσκονται στον 12ο οίκό οι ανάγκες και οι επιθυμίες αλλάζουν μάλλον απροειδοποιήτα και χωρίς δικό σου συνειδητό έλεγχο. Κι αυτό συμβαίνει γιατί μάλλον παρασύρονται/υποκινούνται από συναισθηματικές εμπειρίες και εντυπώσεις.
   
  Έτσι μερικά πιθανά σενάρια είναι: (1) κάτι που σου αρέσει, επιθυμείς ή έχεις ανάγκη σήμερα από μια σχέση, αύριο αισθάνεσαι ότι δεν σου κάνει ή δεν είναι αρκετό ή (2) η ένταση των συναισθήματων και των επιθυμίων είναι κάποιες φορές τόσο έντονη που δεν μπορείς να αντισταθείς και θες να ικανοποιηθούν εκείνη τη στιγμή που τα αισθάνεσαι γιατί σε αντίθετη περίπτωση απογοητεύεσαι ή θλίβεσαι ή εξοργίζεσαι ή ακόμη και (3) αισθάνεσαι απομονωμένη γιατί σου είναι δύσκολο να εκφράσεις πως νιώθεις ή τι επιθυμείς στους ανθρώπους που θες να έρθεις πιο κοντά. Γι' αυτό το λόγο η συγκεκριμένες θέσεις συνδέονται συχνά με ένα έντονο αίσθημα ανικανοποιήτου, που δεν είναι τίποτα άλλο από την αδυναμία να εκφράσουμε ορθά και να κατανοήσουμε τι αισθανόμαστε.
   
  Φτάνουμε τώρα και στην αναχαίτιση. Η αναχαίτιση δηλώνει πως το στοίχημα να φέρεις στην επιφάνεια όλες αυτές τις ασυνείδητες επιθυμίες και να αντιμετωπίσεις ευθέως τα ζητήματα που συνδέονται μ' αυτούς τους πλανήτες είναι μάλλον μια χρονοβόρα διαδικασία. Πόσο διαρκεί ακριβώς, μπορεί κανείς να το πει μόνο αν έχει μπροστά του το χάρτη σου. Όμως μην έχεις αμφιβολία ότι αυτό θα συμβεί (αν δεν συμβαίνει ήδη), ακριβώς γιατί οι αναχαιτισμένες ενέργειες του χάρτη μας έχουν μεγάλη ανάγκη να βγουν στην επιφάνεια και να εκφραστούν, γιατί τις κρατάμε οι ίδιοι στα σκοτάδια για καιρό.
   
  Για οποιαδήποτε άλλη απορία, εδώ είμαστε!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stardome* @ 14.03.2013 13:44
  elenir πρέπει εδώ να διευκρινίσουμε κάτι πολύ σημαντικό για τις "καρμικές σχέσεις".
   
  Στη καθημερινότητα μας έχουμε συνηθίσει να ταυτίζουμε την έννοια "καρμικός" με τους πόθους μας, τις ανάγκες, τις ελπίδες και τις προσδοκίες μας για μια ερωτική σχέση. Θέλουμε να κρατήσει; Θέλουμε να είναι αυτή η μια σχέση που θα μας καθορίσει; Θέλουμε να βρούμε ενδείξεις για να στηριχτούμε και να δικαιολογήσουμε αυτό που αισθανόμαστε; Πάμε και ταυτίζουμε όλες αυτές τις έννοιες με το κάρμα. Και πάμε μετά στο χάρτη να ψάξουμε για "καρμικές ενδείξεις", "καρμικά σημάδια", "καρμικούς πλανήτες"....
   
  Η έννοια του Κάρμα δεν είναι τίποτα περισσότερο από το νόμο Αιτίου - Αποτελέσματος και τις συνέπειες του. Κάθε πράξη μου, κάθε απόφαση μου, έχει συνέπειες και υπό μια έννοια όταν αυτές συγκεντρώνονται δημιουργούν το μονοπάτι της ζωής που επέλεξα. Συνεπώς αν θέλουμε να μιλήσουμε με όρους κάρμα, τότε όλος ο γενέθλιος χάρτης μας είναι ένα καρμικό αποτύπωμα και όλη μας η ζωή είναι συνυφασμένη στον ιστό του Κάρμα.
   
  Οπότε και πάλι επιστρέφουμε στο βασικό μας θέμα; Είναι μια σχέση καρμική και πότε; Η απάντηση με βάση το παραπάνω πλαίσιο που θέσαμε είναι: όλες οι σχέσεις είναι τελικά, περισσότερο ή λιγότερο καρμικές. Και όχι μόνο οι ερωτικές. Καρμική είναι η σχέση με τον κολλητό μου, με την μητέρα μου και ενδεχομένως με τον προϊστάμενο μου, την κοπέλα που θα συναντήσω στο μπαρ μια φορά και δεν θα την ξαναδώ κοκ... Το πόσο σημαντική από άποψη κάρμα είναι μια σχέση έχει άμεσα να κάνει με τα μαθήματα και τις εμπειρίες που αντλώ από αυτή και συχνά δεν είναι ούτε εύκολες, ούτε και ευχάριστες. Για παράδειγμα μπορεί να ξέρω κάποιον για όλη μου τη ζωή και από τη σχέση μου μαζί του να μην αντλώ τίποτα και μπορεί να γνωρίσω για 3 μόνο ώρες έναν άλλο άνθρωπο και με αυτά που μου λέει να αλλάξει όλη μου η ζωή σε μια στιγμή.
   
  Όπως σου ανέλυσαν και άλλα παιδιά πιο κάτω και με links που σου έδωσαν, τα σημαντικότερα μαθήματα αντλούνται από ανθρώπους που οι πλανήτες τους αλλά και ο άξονας των δεσμών τους, βρίσκεται σε σύνοδο, αντίθεση ή τετράγωνο με τους δεσμούς μας. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και ο Κρόνος, αλλά και οι εξωκρόνιοι πλανήτες και οι όψεις που σχηματίζουν. Δεν παίζει ρόλο το πλήθος των όψεων. Παίζει ρόλο το μάθημα, η εμπειρίες που θα μοιραστείς και ποια στοιχεία του χαρακτήρα σου θα αναδυθούν μέσα από κάθε σχέση.
   
  Οπότε χρησιμοποίησε το χάρτη της συναστρίας, που υποθέτω πως έχει σχηματίσει ήδη, όχι για να ονοματίσεις μια όψη ως "καρμική" αλλά για να προσπαθήσεις να καταλάβεις (και να αναρωτηθείς) τι είναι αυτό που είναι τόσο σημαντικό να μάθεις από αυτή τη σχέση. Σε κάποιο σχόλιο διάβασα για την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον άξονα των Δεσμών. Μήπως το μάθημα αυτής της σχέσης είναι να μάθεις να μοιράζεσαι με ένα διαφορετικό τρόπο συναισθήματα και εμπειρίες; Μήπως χρειάζεται να έρθεις αντιμέτωπη με μια σχέση που τα θέλω σου συστηματικά παραγκωνίζονται, ώστε να μάθεις να ζητάς από τον σύντροφο σου σε αντάλλαγμα τουλάχιστον τόσα, όσα δίνει κι εσύ;Τροφή για σκέψη και για να μην δημιουργούνται παρανοήσεις με την έννοια του κάρμα.Καλή συνέχεια από εμένα!
  Καλή συνέχεια από εμένα!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 14.03.2013 13:10
  Υδροχοάκι, είμαστε πάντα ο ωροσκόπος μας. Είτε μιας ημέρας, είτε 30 χρονών, είτε 90 χρονών ο ωροσκόπος μας δεν αλλάζει. Οπότε μη σκέφτεστε με αυτή τη λογική. Σίγουρα σας έχει μπερδέψει ο προοδευμένος ωροσκόπος (ή κάποια άλλη νύξη σε προόδους που ίσως έχει πάρει το αυτί σας).
   
  Στο ερώτημα περί σχέσης τώρα, ακολουθώ κι εγώ την άποψη που εξέφρασε πρόσφατα η Ελισσάβετ (που γράφει τις ερωτικές μας προβλέψεις): η αστρολογία, κυρίως και πρωτίστως, δείχνει ποια θέματα είναι απαραίτητο να δουλευτούν σε κάθε σχέση και όχι αν μια σχέση έχει ή όχι μέλλον. Δουλεύεις μια σχέση και γουστάρεις τον/την Άλλο/η, θα κάνεις ότι είναι δυνατό για να την κάνεις δουλέψει. Σωστά;
   
  Μια σχέση ανάμεσα σε δύο άτομα που έχουν τόσο έντονη έμφαση σε σταθερά ζώδια (Ταύρος, Σκορπιός και Υδροχόος ανήκουν όλα στην ομάδα των σταθερών ζωδίων) μιλά για μια σχέση που το κύρια θέματα που πρωταγωνιστούν είναι ο έλεγχος και το πείσμα. Κι αυτό γιατί σαν φύση τα σταθερά ζώδια είναι τα πιο δυσκίνητα στην αλλαγή προσωπικών απόψεων. Από την άλλη πλευρά, ο άξονας Ταύρου - Σκορπιού μιλά για σχέσεις με κύριο αίτημα την ασφάλεια και με τον Κρόνο να σας επηρεάζει και τους δύο είναι μάλλον λογικές ο δισταγμός σου αλλά και οι απορίες σου.
   
  Εύχομαι σε κάθε περίπτωση να εξελιχθούν όλα ομαλά. Για οτιδήποτε άλλο, εδώ είμαστε.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 14.03.2013 13:07
  reye το να κάθεσαι στο σπίτι με διέλευση Άρη είναι σαν να λες ότι αν ρίξεις ένα μασούρι δυναμίτη σε κλειστό χώρο θα κάνει λιγότερο θόρυβο ή δεν θα κινδυνεύσει κανείς. Βγες έξω παιδί μου κι όποιου του βαστάει ας σε πλησιάσει!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 14.03.2013 12:59
  reye τα τετράγωνα του Άρη με τον εαυτό του δίνουν φυσικά νευρικότητα, αποσυμπιέζουν ενέργεια, δίνουν ξεσπάσματα ειλικρίνειας αλλά και θυμού. Οπότε θα έλεγε κανείς πως η επόμενη εβδομάδα φαντάζει μάλλον... δυναμική. Όμως κάποιο ιδιαίτερο γεγονός (major event) δεν αρκεί ο Άρης για να το πυροδοτήσει από μόνος του.
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ (??????? 2013)
  Starface @ 14.03.2013 08:21
  @full moon, ήρθε το καινούργιο ΚΑΙ μία ώρα αρχίτερα ΚΑΙ με αμφίπλευρο ενδιαφέρον, κι εσύ σκέφτεσαι τι θα κάνεις με τα παλιά τεφτέρια, μόνο και μόνο επειδή έχεις κάψει τον εγκέφαλό σου και την καρδιά σου μαζί τους;;; Διαβάζω καλά; 
   
  Αρνούμαι να απαντήσω. Α-ΡΝΟΥ-ΜΑΙ! 
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ (13.03.2013)
  Starhicker @ 13.03.2013 20:49
  @aquairina, άλλα θεματάκια 3ου-9ου προς διαφώτισή σου.
  - Θέματα μάθησης, σπουδών, παιδείας.
  - Ταξίδια.
  - Επικοινωνία, στόχοι και νοήματα.
  Μη μασάς, εδώ είμαστε να σε στηρίξουμε, χεχεχε!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ (13.03.2013)
  Starhicker @ 13.03.2013 20:47
  @reye, αυτό να δω, Υδροχόο να φορά ταμπέλα, την ΟΠΟΙΑ ταμπέλα, ακόμα και την "είμαι τρελός άσε με" ταμπέλα, και δε θέλω τίποτα άλλο από τα νιάτα μου. Οκ, από τα -άντα μου!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ (13.03.2013)
  Starhicker @ 13.03.2013 20:45
  @moisture666, πολύ χοντρικά, συνήθως εμείς είμαστε η γενέθλια τοποθέτηση και οι άλλοι, ή ο εξωτερικός παράγοντας η διέλευση!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (13.03.2013)
  Starhicker @ 13.03.2013 20:44
  Χαχαχαχα, δε με παίρνει να έχω κρυστάλλινες σφαίρες, καλά μου πλάσματα! Έχω μία κόρη 18 μηνών και 2 γάτες - τα κρύσταλλα στο σπίτι μας έχουν αδόκιμη χρήση!!!!

έχουν γενέθλια 170 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...