παρακαλώ περιμένετε...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΔΙΔΥΜΟΙ (24.07.2013)
  Stardome* @ 24.07.2013 09:43
  Gemini86 αδυνατώ να κατανοήσω πως η αναφορά στα π@π@ρια (sic) συνάδει με το savoir vivre... Από την άλλη στο μυαλό ενός Δίδυμου όλα παίζουν! 
   

   
  Καλημέρες!!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΡΙΟΣ (24.07.2013)
  Starhicker @ 23.07.2013 23:47
  Έτσι! "Ουδείς ζημιώθηκε "αγοράζοντας" γη"!
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 19.07.2013 13:28
  Κάλλιο αργά παρά ποτέ!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 19.07.2013 12:47
  Manini και mpoumpou255, παρακολουθώ τα σχόλια σας και δράττομαι της ευκαιρίας να επέμβω για λίγο για τον ανάδρομο, έστω και καθυστερημένα. (Μια μέρα που θα υπάρχει περισσότερος χρόνος και πόροι θα σας γράψουμε ένα ωραίο άρθρο για τον ανάδρομο Ερμή, i promise. Ως τότε να δώσω με μεγάλη ταχύτητα μερικά tips).
   
  - Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή έχει μια εκπληκτική κανονικότητα στα στοιχεία του ζωδιακού και μέσα σε ένα διάστημα 13 μηνών καλύπτει και τα τρία ζώδια ενός στοιχείου. Παρατηρήστε για παράδειγμα ότι ο προηγούμενος ανάδρομος ήταν στους Ιχθύες, ο τωρινός στον Καρκίνο και ο αμέσως επόμενος θα είναι στο Σκορπιό. Έτσι θα έχει καλυφθεί το τρίγωνο του Νερού από τον ανάδρομο Ερμή. Όπως καταλαβαίνετε, καθώς ο Ερμής είναι ο πλανήτης της αντίληψης, και καθώς στους περισσότερους χάρτες το τρίγωνο κάθε στοιχείου αντιστοιχεί σε ένα τρίγωνο συμπληρωματικών οίκων μεταξύ τους, η ανάδρομη κίνηση του είναι απολύτως αναγκαία για να αλλάζουμε οπτική γωνία και να συνειδητοποιούμε αλλαγές που γίνονται σε συγκεκριμένες σφαίρες της ζωής μας! Γι' αυτό και το διάστημα των πιο σημαντικών αποφάσεων και συνειδητοποιήσεων είναι αυτό μετά την ανάδρομη πορεία (διαρκεί περίπου 47 μέρες).
   
  - Καθώς το στοιχείο του Νερού αναφέρεται πάντα στις συναισθηματικές μας ανάγκες και σε εκείνα τα πράγματα που μας προσφέρουν πληρότητα, το τρίγωνο του νερού στο χάρτη αντικατοπτρίζει μια θεμελιώδη ερώτηση: "Έχω την ποιότητα ζωής που επιθυμώ;". Το διάστημα που ακολουθεί, έχουμε την ευκαιρία να προσελκύσουμε στη ζωή μας τις σχέσεις και να πάρουμε τις αποφάσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής μας σύμφωνα με τις νέες συνθήκες που στην ανάδρομη πορεία είδαμε ότι έχουν διαμορφωθεί. Αυτές οι νέες συνθήκες μπορεί να μην αναφέρονται μόνο κυριολεκτικά σε συνθήκες και γεγονότα, αλλά θα μπορούσαν να είναι και συναισθήματα που γεννιούνται για κάποιον κοντινό μας άνθρωπο, ή συναισθήματα που ξεπερνούμε για κάποιον/α από το παρελθόν μας ή ακόμη και ιδέες, νέα σχέδια που πρέπει να αξιολογήσουμε...
   
  - Άλλο σημαντικό στοιχείο του ανάδρομου κύκλου είναι ότι καλύπτει το ζωδιακό αντίστροφα από τη φορά της κανονικής κίνησης. Παρατηρούμε για παράδειγμα ότι μόλις ολοκληρωθεί η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στα ζώδια του Νερού, ο αμέσως επόμενος ανάδρομος θα ξεκινήσει το Φεβρουάριο του 2014 από τις 3 μοίρες Ιχθύων και θα περάσει στον Υδροχόο, εκκινώντας δηλαδή μια διεργασία 13 μηνών που ο ανάδρομος θα είναι στα ζώδια του Αέρα, δηλαδή στο αμέσως επόμενο στοιχείο από το Νερό στο ζωδιακό. (Επιπλέον ο ανάδρομος κύκλος του 2014 έχει την ιδιαιτερότητα ότι όλες οι ανάδρομες πορείες ξεκινούν από τις πρώτες μοίρες των ζωδίων του νερού και μπαίνουν μετά στα αντίστοιχα ζώδια του αέρα που προηγούνται αυτών). Μ' αυτό το τρόπο ο ανάδρομος Ερμής συνδέει γνώσεις και εμπειρίες που αφορούν διαφορετικά στοιχεία και διαφορετικές πτυχές της ζωής μεταξύ τους, και επιβεβαιώνει την φήμη του ως φορές μηνυμάτων. Αυτή η ιδιότητα του Ερμή τον καθιστά πραγματικά έναν από τους σημαντικότερους πλανήτες του χάρτη. 
   
  - Η ανάδρομη κίνηση επαναλαμβάνεται στο ίδιο στοιχείο κάθε περίπου 6 με 7 χρόνια και έτσι καθορίζεται ακόμη ένας κανόνας 7ετίας μέσα στις κινήσεις του ζωδιακού που προσομοιάζει σημαντικά τις 7ετίας που ο Κρόνος σχηματίζει δυναμικές όψεις με τη γενέθλια θέση του. Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι και οι δύο πλανήτες μιλάνε για συνειδητοποιήση και αντίληψη. Η διαφορά τους; Εκεί που ο Ερμής μιλά για συνειδητοποιήση νέων συνθηκών και καταστάσεων στις οποίες δεν έχουμε έλεγχο, ο Κρόνος μιλά για συνειδητοποιήση της δικής μας θέσης και των δικών μας δυνατοτήτων και επιθυμιών σε κάθε σφαίρα της ζωής.
   
  Αυτά για λίγη τροφή για σκέψη για το ΣΚ που έρχεται.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 19.07.2013 10:08
  Moss istheboss, γι' αυτόν που έχει το Βόρειο Δεσμό είναι σημαντικός ο Άλλος που έχει την Αφροδίτη. Αυτός είναι που έχει και τα ζόρια συνήθως και τρώει κολλήματα. Αν δεν παίζει όμως και καμιά αντίστοιχη όψη από την άλλη πλευρά, αυτός που έχει την Αφροδίτη είναι συνήθως πέρα βρέχει.. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 19.07.2013 10:04
  glifa2008, μεταβαίνετε παρακαλώ στη σελίδα επικοινωνίας με το Stardome*
   
  http://www.stardome.gr/contact.html
   
  και μας αποστέλετε ένα e-mail με την ημερομηνία και το τίτλο της ανάρτησης που επιθυμείτε να διαγραφεί.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 19.07.2013 10:01
  sgouromallousa, συλλυπητήρια για την απώλεια σου πρώτα από όλα και κουράγιο στην οικογένεια του φίλου σου.
   
  Όπως είπε και η billina86 δε νομίζω ότι μπορούμε να εκλογικεύσουμε ή να ερμηνεύσουμε αστρολογικά έστω ένα θάνατο. Είναι πολύ επικίνδυνα νερά αυτά για να κολυμπήσουμε και να δώσουμε οποιαδήποτε απάντηση. Τουλάχιστον όχι τόσο νωρίς και τόσο κοντά στο ίδιο το γεγονός αυτό. Ό, τι και να πούμε είναι πολύ λίγο και σίγουρα δεν υπάρχει κανένας που να σέβεται στο ελάχιστο την ανθρώπινη ζωή που θα έλεγε ότι μπορεί να προβλέψει με τις τάδε ή τις δείνα διελεύσεις και προόδους ότι μπορεί να προβλέψει ένα θάνατο.
   
  Και πάλι συλλυπητήρια και δύναμη σε όλους τους δικούς του ανθρώπους.
   
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 18.07.2013 20:00
  Fasten your seatbelt Dorothy, because Kansas is going bye bye.... 
   
  Υπολόγισε μια 2ετία μέσα στο νερό (κυριολεκτικά και μεταφορικά)... Μπορεί και λίγο παραπάνω.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 18.07.2013 16:32
  Κανένα αστρολογικό σχόλιο από εμάς εδώ στο Stardome*. Εμείς θα πούμε βίο ανθόσπαρτο!Άλλωστε μια ζωντανή σχέση θα έχει και δυσκολίες ό, τι ημερομηνία και να επιλέγατε.  Κάθε ευτυχία ευχόμαστε!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 18.07.2013 13:34
  fly2811, δεν μπορώ να γνωρίζω ακριβώς το πλαίσιο των δυσκολιών που αντιμετωπίζεις αλλά θα προσπαθήσω να εξηγήσω τις βασικές συνιστώσες της πλανητικής δράσης στο χάρτη σου τη τελευταία 3ετία. Να τονίσω ότι η απάντηση μου δεν θα δοθεί υπό το πρίσμα του να δεις "μια άσπρη μέρα". Δεν πιστεύω προσωπικά σε καμία μέρα άσπρη, μαύρη, ροζ ή οποιασδήποτε απόχρωσης. Η ζωή έχει όλα τα χρώματα και όλα πρέπει να τα ζήσουμε και να τα μάθουμε εξίσου. Υπό αυτό το πρίσμα ξεκινάμε.
   
  Θέμα 1ο: Ο Χείρωνας από το Φεβρουάριο του 2011 και ο Ποσειδώνας από το Φεβρουάριο του 2012 βρίσκονται στον οίκο των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Από μόνοι τους αυτοί οι δύο θα αρκούσαν για να φέρουν αυτό το διάστημα στις ερωτικές σχέσεις συναισθήματα όπως: απογοήτευση, ανικανοποίητο, συναισθηματική απόσταση. Όμως αυτά τα συναισθήματα δεν είναι ούτε φαταλιστικά, ούτε έρχονται απλά για να σε βασανίσουν. Δεν λειτουργεί έτσι το σύστημα.
   
  Στο χάρτη συναντούμε επιπλέον στον οίκο που αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις τους Ιχθύες και επιπλέον τη Σελήνη εκεί που είναι ο συναισθηματικός σου δείκτης. Αυτός ο σχηματισμός μας δείχνει ότι όταν εμπλέκεσαι συναισθηματικά (α) ίσως αφιερώνεις και επενδύεις το σύνολο της εκπλήρωσης των αναγκών σου και της προσωπικής σου ασφάλειας στη σχέση και (β) οι συναισθηματικές προσδοκίες από τις σχέσεις ενδέχεται να είναι υψηλότατες και (γ) είναι πολύ πιθανό να αναζητάς μέσα από την ερωτική σχέση την απόλυτη συναισθηματική και ψυχική ένωση με τον εκάστοτε σύντροφο σου. Επιπλέον η Σελήνη σε εκείνο το σημείο του χάρτη δείχνει πως έχεις τη τάση να συναντάς συντρόφους που είτε είναι ανασφαλείς (και προσπαθούν να συγκαλύψουν αυτή τη τάση τους με μια υπερβολική δοτικότητα που καταλήγει να γίνεται καταπίεση) ή αντίστοιχα αναλαμβάνεις εσύ το ρόλο της στοργικής συντρόφου και καταλήγεις να νιώθεις σαν θύμα στις σχέσεις με συντρόφους που φαίνονται να μην είναι ικανοποιημένοι με όσα κι αν προσφέρεις.
   
  Θα αναζητούσε κανείς σ' αυτό το σημείο κάποιους δείκτες που να βοηθούν στην αντιμετώπιση από μέρους σου αυτή της δυναμικής. Δείκτες δυμαμισμού και έκφρασης της προσωπικότητας σου. Ο ωροσκόπος σου στη Παρθένο είναι μάλλον υπέρ της σκέψης και της αναζήτησης απαντήσεων παρά της άμεσης έκφρασης. Ο Ερμής στο Σκορπιό επίσης θα μπορούσε να δείχνει μια κάποια ένταση στην έκφραση των σκέψεων σου αλλά με το Σκορπιό να είναι χαρακτηριστικά μυστικοπαθές και εσωτερικό ζώδιο, και το τρίγωνο με τη Σελήνη τον καθιστά μάλλον κυκλοθυμικό στην έκφραση. Παράλληλα η Αφροδίτη, ο άλλος δείκτης των σχέσεων σου βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και σε σύνοδο με το Ποσειδώνα. Επιπλέον λοιπόν στο αρχικό σύμπλεγμα των σχέσεων, προσθέτουμε και ένα λιθαράκι που λέει ότι για εσένα οι σχέσεις είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση και απαιτούν προσωπικό κόπο και ο σύντροφος μου είναι ευθύνη μου.
   
  Γυρίζω πίσω στις αρχικές διελεύσεις τώρα: όταν η προδιάθεση σου στις σχέσεις είναι η ρεαλιστική και συναισθηματική αφιέρωση που φτάνει σε σημείο καταπίεσης των δικών σου επιθυμιών και συναισθημάτων ίσως το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζεις να έγκειται σ' αυτή την έντονα δοτική φύση σου. Με το Ποσειδώνα όμως και το Χείρωνα σ' αυτή τη θέση το μάθημα ζωής που πρέπει να πάρεις, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται και όσο πόνο κι αν περιέχει μάλλον είναι ότι η δική μας διάθεση για αφιέρωση, η δική μας επιθυμία για μια σχέση, η δική μας δοτικότητα δεν συνιστά αληθινή σχέση. Οι διελεύσεις δεν αναδεικνύουν τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από τις δυναμικές που ήδη έχουμε. Ναι, λοιπόν είσαι δοτική και συναισθηματικά έτοιμη να στηρίξεις το σύντροφο σου και αυτό είναι ένα δώρο που μπορείς να το φέρεις στην επιφάνεια όταν το απαιτούν οι περιστάσεις. Όμως η αυτοεκτίμηση σου; Οι φιλοδοξίες σου; Οι φιλοδοξίες του συντρόφου σου; Το γεγονός ότι για να γίνει κι εκείνος καλύτερος άνθρώπος και πλήρης προσωπικότητα πρέπει να τον αφήσεις να κάνει και λάθη; Το γεγονός ότι σε μια σχέση ο Άλλος μπορεί να μην έχει την ίδια ικανότητα έκφρασης συναισθημάτων;
   
  Η παγίδα και το μάθημα αυτών των διελεύσεων είναι ότι θα συναντήσεις απέναντι σου ανθρώπους που δεν είναι διαθέσιμοι συναισθηματικά για να δεθούν μαζί σου. Θα καλεστείς να αφήσεις χώρο και απόσταση και να μην αναζητάς μόνο τον έλεγχο και την ασφάλεια στη σχέση (που με ωροσκόπο Παρθένο και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι δύο από τις έμφυτες ανάγκες σου). Το οριστικό μάθημα των Ιχθύων είναι να μάθουμε να αφηνόμαστε απόλυτα στη σοφία των ενστίκτων και τους μηχανισμούς της ζωής και όχι να απαιτούμε την ευτυχία. Όσο ο Ποσειδώνας βρίσκεται σ' αυτή τη θέση (και θα εξακολουθήσει για πολλά χρόνια) θα πρέπει πάντα να έχεις στο μυαλό σου αυτό: όσο δεν αφήνεσαι και δεν αφήνεις τον Άλλο ελεύθερο να έρθει κοντά σου (είτε μιλάμε για ένα σύντροφο που υπάρχει, είτε για κάποιον που σε ενδιαφέρει) τόσο πιο επίπονες συναισθηματικά θα είναι οι εμπειρίες.
   
  Ζήτημα 2ο: Επειδή σε ένα χάρτη τίποτα δεν είναι τυχαίο, ο Άρης σου, ο πλανήτης της προσωπικής θέλησης και επιθετικότητας βρίσκεται στο Σκορπιό και αυτή τη περίοδο δέχεται όλη την ένταση της επιρροής του Κρόνου και των εκλείψεων. Και επιπλέον ο ίδιος πλανήτης σχηματίζει τρίγωνο με τη Σελήνη σου (που αναλύσαμε την επιρροή της ποιο πάνω). Με πολύ απλά λόγια, ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που φέρνει στη συνείδηση μέσω της δυσκολίας και του κόπου όλες τις δυναμικές μας. Υπό το πρίσμα όλων των παραπάνω, ο Κρόνος επιτάσσει αυτή τη περίοδο να μάθεις πρακτικά και ρεαλιστικά πως να είσαι περισσότερο εγωίστρια και να βάζεις τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου στο επίκεντρο. 
  Και για να κάνω τη σύνδεση τώρα με το πρώτο μέρος. Είπαμε ότι είναι μέρος των ταλέντων σου να είσαι δοτική και να αφιερώνεσαι στις σχέσεις σου. Ο Άλλος δεν πρέπει να αξίζει αυτό το δώρο; Δεν πρέπει έμπρακτα και συναισθηματικά να αποδείξει ότι είναι αρκετά καλός για εσένα για να του αφιερώσεις όλη σου τη δυναμική; Δεν αξίζουν όλοι, όλα και σίγουρα όχι με τη μια. Και αν είσαι σε μια σχέση και, έχοντας δώσει χρόνο και ευκαιρίες, το άλλο μέλος θεωρεί δεδομένη αυτή σου τη στάση τι πρέπει να κάνεις τελικά; Υπομονή ή επίθεση; Δεν πρέπει να κόψεις δεσμούς απέναντι σε ανθρώπους που δε σέβονται; Ναι, το συναισθηματικό κόστος για εσένα θα είναι μεγάλο σ' αυτή τη περίπτωση αλλά παραμένει ένα κόστος που μόνη σου τείνεις να προκαλείς στις σχέσεις. 
   
  Με άλλα λόγια, αυτή είναι μια εποχή που πρέπει να διαμορφώσεις διαφορετικό τρόπο αντίληψης των σχέσεων και σ' αυτό πρέπει υποχρεωτικά να περιληφθεί και η γνώση ότι ο υγιής εγωισμός είναι ο μόνος δρόμος για να οικοδομήσεις συναισθηματικά υγιείς σχέσεις. Η σωτηρία σου και η άσπρη μέρα σου δεν είναι ένας σύντροφος ή μια αγάπη. Αυτά από μόνα τους δεν λένε τίποτα. Η σωτηρία (αν υπάρχει τέτοιος όρος) είναι να αντιληφθείς ότι το σύνορο που χωρίζει την έμφυτη τάση σου για δοτικότητα και τη θυματοποιήση χωρίζεται από μια πολύ λεπτή γραμμή, την οποία όταν περνάς οι απώλειες που βιώνεις σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο είναι τεράστιες.
   
  Ελπίζω να σου έδωσα μια λίγο διαφορετική προοπτική στα πράγματα. 

έχουν γενέθλια 259 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...