παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardhomme @ 05.07.2010 09:22
  selcouth, φυσικά και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το πέρασμα του Κρόνου από τη Σελήνη. Ειδικά για τους Καρκίνους η επήρρεια είναι μεγαλύτερη αφού η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης τους και ο Κρόνος ο κυβερνήτης του απέναντι ζωδίου τους (Αιγόκερως), άρα και του ειδώλου τους.... Οι σχέσεις (επαγγελματικές, ερωτικές κτλ) λοιπόν στο προσκήνιο...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 04.07.2010 16:14
  mima23, η κατάσταση αυτή τη στιγμή έχει ως εξής:
  1. Ο Κρόνος έκανε την τρίτη και τελευταία σύνοδο του με το γενέθλιο Άρη σου (μήπως στον τελευταίο 2μηνο υπήρξαν θεματάκια υγείας ή ανέκυψαν οικονομικές δυσχέριες; ) και περνάει άμεσα στον 2ο οίκο σου και προχωράει για τη σύνοδο με την Αφροδίτη σου στο Ζυγό (από τέλη Σεπτεμβρίου και όλο τον Οκτώβρη). Αυτό πρακτικά σημαίνει πως κεντρικό ζήτημα γίνεται η ασφάλεια κυρίως η οικονομική και λογικά θα πρέπει να πέσεις μετά μούτρα στην αναζήτηση δουλειάς (είτε ν' αλλάξεις, είτε να βρεις αν είσαι άνεργη). Αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας σου στο επόμενο διάστημα.
  2. Δίας και Ουρανός πάνω στην ακμή του 8ου οίκου σου μιλάνε μάλλον για έντονη ανάγκη να ζήσω με πάθος, να ερωτευτώ άμεσα/συγκλονιστικά/larger than life. Αυτό οδηγεί φυσικά σε ξαφνικές εξάψεις ή γνωριμίες που σου δημιουργούν μεγάλο ενδιαφέρον αλλά ξεφουσκώνουν γρήγορα ή ακόμη και να έλκεσαι από ανθρώπους που είναι υπερβολικά ανεξάρτητοι/αντισυμβατικοί για να μπουν σε σχέση ή θέλουν πιο ελεύθερες σχέσεις και όχι κάτι σταθερό...
  3. Σε επίπεδο σχέσεων, φαίνεται να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον το διάστημα του Φεβρουαρίου - Μαρτίου με τον Δία να κάνει αντίθεση με την Αφροδίτη σου στο Ζυγό και ταυτόχρονα τον Πλούτωνα σε τετράγωνο μαζί της. Σε προειδοποιώ πάντως, δεν θα είναι εύκολη η όποια σχέση προκύψει εκείνη την περίοδο. Ο Πλούτωνας μιλάει πάντα για βασανιστικά συναισθήματα, ένταση και πάθος αλλά και μεγάλη ανασφάλεια και συναισθηματικές επιπλοκές.
  Για οποιεσδήποτε άλλες απορίες ξανανεβάζεις ποστ και με λίγη υπομονή παίρνεις απάντηση.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 03.07.2010 17:05
  fireworks αν σας είναι εύκολο να μας αναφέρετε ποιον περιηγητή (browser) έχετε και ποια έκδοση... 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stardome* @ 03.07.2010 16:01
  astropeleki, η πιο σημαντική παρατήρηση που έχει να κάνει κάποιος σχετικά με την αυτή την ερώτηση δεν αφορά σε πρώτη φάση την έκλειψη αλλά αφορά τους ίδιους τους δεσμούς. Γίνομαι πιο συγκεκριμένος: Όταν έχουμε εκλείψεις σε έναν άξονα ζωδίων, όπως τώρα που έχουμε στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερω, έχουμε και ταυτόχρονα διέλευση των δεσμών από αυτό τον άξονα - πράγματι όπως θα παρατηρήσεις ο Βόρειος Δεσμός αυτή την εποχή βρίσκεται στον Αιγόκερω και ο Νότιος Δεσμός στον Καρκίνο. Αυτομάτως αυτό μας λέει πως αυτή την εποχή όσοι έχουν Βόρειο Δεσμό στον Καρκίνο έχουν επί τοις ουσίας σύνοδο γενέθλιου Βόρειου Δεσμού με τον διελαύνοντα Νότιο Δεσμό. Αυτό στην αστρολογία το λέμε και αντιστροφή Δεσμών.
  Ο κύκλος των δεσμών της Σελήνης στο χάρτη είναι από μόνος του ένα κύκλο εξέλιξης εντελώς ανεξάρτητος από τον κύκλο των πλανητών. Επί τοις ουσίας μιλάμε για έναν κύκλο 18 ετών (τόσο κάνει ο Βόρειος Δεσμός για να επιστρέψει στην γενέθλια θέση του) που παντρεύει την ψυχολογική/συναισθηματική ωρίμανση (Σελήνη) με την πνευματική υπόσταση (Ήλιος). Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που συμβολίζει από μόνος του σημαντικές μεταβάσεις στη ζωή μας. Στα 18 που έχουμε την πρώτη επιστροφή δεσμών περνά το κατώφλι της πρώιμης εφηβείας και περπατάμε για την ενηλικίωση και 18 χρόνια μετά, στα 36, έρχεται η αφομοίωση των ενήλικων μαθημάτων μας ,όπου αποκτούμε και μια πιο συμπαγή αίσθηση του εαυτού μας. Επιστρέφοντας στην αντιστροφή των δεσμών που ανέφερα προηγουμένως, πρόκειται για το μέσο της διαδρομής ανάμεσα σε δύο επιστροφές δεσμών, είναι σαν τη στάση που κάνεις στα μισά της διαδρομής μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου.
  Η αντιστροφή των δεσμών ορίζει ένα χρονικό διάστημα που καλείται κανείς να κάνει μια ενδοσκόπηση και ένα ξεσκαρτάρισμα των προσώπων και των επιλογών του μέσα στην τελευταία 9ετία (που έχει μεσολαβήσει από την τελευταία επιστροφή Δεσμών). Συναισθηματικά κατάλοιπα πρέπει να αντιμετωπιστούν, τα λάθη που κάναμε πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε ξανά για να γίνουν φάρος και σημείο αναφορά για να μην τα επαναλάβουμε, συνήθως υπάρχει και η αίσθηση πως "κάτι δεν πάει καλά, πρέπει να αλλάξω τη ζωή μου, ο χρόνος που έχω για να εκπληρώσω τους στόχους μου τελειώνει"... Με το πέρας της αντιστροφής των Δεσμών έχουμε συνήθως απαλλαγεί από φίλους/συντρόφους/αναμνήσεις που μας περιόριζαν αντί να μας βοηθούν, ίσως έχουμε αλλάξει σετ στόχων/φιλοδοξιών και μαζί και επάγγελμα ή τρόπο ζωής. Ο τελικό στόχος είναι να καταφέρουμε να έχουμε αφομοιώσει εμπειρία από αυτές τις μάχες ή να έχουμε σπάσει τα δεσμά από ό,τι μας κρατούσε κολλημένους μέχρι την επόμενη επιστροφή δεσμών, 9 χρόνια μετά, όπου και θα ανοίξουμε έναν νέο κύκλο κοινωνικότητας, στόχων και εμπειριών!
  Και η έκλειψη που κολλάει; Η έκλειψη είναι ο καταλύτης για αυτή τη διαδικασία που περιέγραψα. Είναι η σπίθα που ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα βάζει φωτιά στην εσωτερική μας μηχανή και θα μας σπρώχνει σε αλλαγές, εκρήξεις, νέες επιλογές... Εξ ου και καθορίζει και τη χρονική διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Όταν λέμε ότι μια έκλειψη έχει έναν κύκλο μερικών ετών, σ' αυτή την περίπτωση μιλάμε για το βάθος χρόνου που προβαίνουμε στις αλλαγές που ορίζει η αντιστροφή των δεσμών μας. Φυσικά και όταν ενεργοποιείται η έκλειψη - ο Βόρειος Δεσμός, έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους και σχέσεις, όμως επειδή είναι μια έκλειψη αντιστροφής δεσμών και από τη μεριά του διελαύνοντα Νότιου Δεσμού, έχει περισσότερο να κάνει με ξεκαθαρίσματα, απεμπλοκές, εξελίξεις σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις...
  Ελπίζω να μην σε κούρασα με την απάντηση. Για οποιαδήποτε απορία επανέρχεσαι!
 • Σελήνη και Μητέρα
  Stargazer @ 03.07.2010 11:31
  toxovolos, αυτό σημαίνει ότι η Σελήνη και ο,τιδήποτε συμβολίζει αυτή
  παίζουν πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σου. Μητέρα, συναισθηματική ασφάλεια, θέματα του 11ου οίκου (που κυβερνά η Σελήνη), αλλά και 10ου (πάλι μητέρα, επαγγελματικά).
  Το γεγονός ότι η Σελήνη αυτή είναι σε σύνοδο με τον Δία μεγεθύνει ακόμη περισσότερο τις απαιτήσεις της Σελήνης. Ο Δίας αλλά και το γεγονός ότι η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσής της μας λέει ότι πιθανότατα είχες αρκετή τύχη σε αυτόν τον τομέα. Επειδή όμως ο Δίας είναι και ο πλανήτης της υπερβολής και εδώ κυβερνάει τον 7ο οίκο των σχέσεων, σε συνδυασμό με τον ωροσκόπο Παρθένο και τον κυβερνήτη Ερμή στον Αιγόκερω (δύο ζώδια κάπως "τσιγκούνικα") θα πρέπει να προσέξεις μήπως μερικές φορές έχεις τεράστιες συναισθηματικές απαιτήσεις από τους άλλους, ενώ εσύ δεν είσαι διατεθειμένη για αντίστοιχες προσφορές.
 • Σελήνη και Μητέρα
  Stargazer @ 03.07.2010 11:13
  bitopin, κατά γενική παραδοχή, η σύνοδος είναι πιο ισχυρή όψη από το
  τετράγωνο.
   
  Στο ωροσκόπιο ενός άνδρα, το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα (ΑΝ είναι πολύ μικρή η ανοχή) μπορεί να υποδηλώνει έναν πολύ μεγάλο, σχεδόν παρανοϊκό, φόβο να εκφραστεί συναισθηματικά, πιθανότατα γιατί όταν το έκανε πληγώθηκε ανεπανόρθωτα. Ένα άτομο με ισχυρές όψεις Σελήνης-Πλούτωνα αισθάνεται ότι ο κόσμος είναι γεμάτος από άγρια θηρία, που αντί να σου απλώνουν ένα χέρι βοηθείας τη στιγμή της κρίσης, είναι έτοιμα να σε κατασπαράξουν ακριβώς τη στιγμή που είσαι πιο ευάλωτος. Αυτό τα κάνει πολύ επιφυλακτικά και καχύποπτα και δεν εμπιστεύονται εύκολα τους άλλους ανθρώπους. Η μητέρα πιθανότατα έχει παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτή τη συμπεριφορά.
   
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 02.07.2010 16:37
  vikaki88, αυτό το ζήτημα ίσως έχει να κάνει με τον flash player του περιηγήτη σου... Κάνε download την τελευταία έκδοση και ίσως λυθεί το θέμα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 02.07.2010 16:34
  dimitraaaaaaa, αν έχετε μια συγκεκριμένη ερώτηση θα την απαντήσω. Μόνο έτσι μπορεί να λειτουργήσει το σύστημα. Μια ανάλυση χάρτη "γενικά" μπορεί να πιάσει και 50 - 60 σελίδες... Δεν είμαστε για να γράφουμε βιβλία τώρα... 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 02.07.2010 16:31
  nanouli, μπορούν πολλοί να σου πουν επιχειρήματα και για τις δύο απόψεις... Προσωπική στάση: εγώ θα την υπολόγιζα στον 8ο
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 02.07.2010 16:29
  nanouli, μπορούν πολύ να σου πουν επιχειρήματα και για τις δύο απόψεις... Προσωπική στάση: εγώ θα την υπολόγιζα στον 8ο.

έχουν γενέθλια 256 μέλη.

γιορτάζουν οι: Τίχων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...