παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 04.02.2014 11:37
  Bloum Bloum αν ενδιαφέρεσαι για την ωριαία αστρολογία ο Frawley είναι κλασικό ανάγνωσμα όπως είπε και η alice16. Για το πρώτο δε μπορώ να εκφέρω γνώμη, δε το ξέρω καθόλου συνεπώς ότι και να σου πω θα είναι άτοπο.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 04.02.2014 11:34
  missrose, οι Δεσμοί είναι σημαντικά σημεία στο χάρτη και ως σημεία
  φαίνεται πως επηρεάζονται από διελεύσεις όπως και οι υπόλοιποι πλανήτες.
  Έτσι η διέλευση ενός γρήγορου πλανήτη (Ήλιος έως Αφροδίτη) δε φαίνεται
  να επηρεάζει σημαντικά. Ειδικά για την Αφροδίτη και τον Ερμή, οι
  ανάδρομες κινήσεις τους ίσως έχουν ένα ενδιαφέρον προς διερεύνηση.
  Πάντως οι πλανήτες από τον Άρη έως και το Πλούτωνα, σε συνδυασμό και με
  άλλους παράγοντες, δείχνουν να σηματοδοτούν σημαντικά διαστήματα. Τέλος,
  ως κανόνας, σημαντικές διελεύσεις θεωρούνται τα τετράγωνα πλανητών προς
  τον άξονα των δεσμών καθώς μας ωθούν σε σημαντικές αποφάσεις και
  καθορίζουν συχνά συναντήσεις που θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη
  πορεία μας.
 • Επιλεκτική Αστρολογία: Κατάλληλες ημερομηνίες για Φεβρουάριο 2014
  Stargunner @ 03.02.2014 11:01
  JennyLon, νομίζω ότι αυτό που περιγράφεις στο σημείο 2 είναι μέσα στα πλαίσια αυτού που συμβαίνει με τον ανάδρομο Ερμή. Σε αυτες τις περιόδους μπορεί να μην παρατηρήσουμε κάτι που υπάρχει, είτε αυτό είναι μέσα σε συμβόλαιο, είτε οπουδήποτε. Κατά αυτή την έννοια μπορεί να μη δω ότι λχ ένας τοίχος δεν έχει σώμα να θερμαίνεται και πιθανότατα θα βγάλει υγρασίες ή να το αγνοήσω. Οι παραλείψεις και οι απροσεξίες είναι πιθανότητες με τον ανάδρομο Ερμή και συχνά συμβαίνει κάτι που γίνεται να πρέπει να ξαναγίνει. Αυτός μέσες-άκρες είναι και ο λόγος που αναφέρθηκα στις επεμβάσεις πχ. 
 • Επιλεκτική Αστρολογία: Κατάλληλες ημερομηνίες για Φεβρουάριο 2014
  Stargunner @ 02.02.2014 10:27
  JennyLon αυτό που ήθελα να ρωτήσω τελικά την AriesLeo και που τώρα παρεμπιπτόντως ρωτώ και εσένα, είναι εαν τυχόν έχετε παρατηρήσει ότι, απο τότε που ο προοδευμένος σας Ερμης γύρισε ανάδρομος, κατά κάποιο τρόπο λειτουργείτε καλύτερα στις περιόδους ανάδρομο Ερμή.
   
  Οταν ο προοδευμένος Ερμης  γυρνά ανάδρομος απο ορθός αυτό που συμβαίνει είναι ότι, ας το πω έτσι ελπίζοντας ότι εκφράζω καλά αυτό που θέλω να πω, προστίθεται εσωτερικότητα. Μπαινουμε δηλαδή σε μια περίοδο μεγαλύτερης εσωτερικής έκφρασης, λιγότερης εξωστρέφειας, αυτό που θέλουμε να εκφράσουμε το φέρνουμε πρώτα προς τα μέσα, το επεξεργαζόμαστε εσωτερικά και μετά βγαίνει. Κάπως έτσι ερμηνεύουμε πάντα και τους ανάδρομους γενέθλιους, προσωπικούς πλανήτες, 'λειτουργούν πιο εσωτερικά', και καμιά φορά ίσως και λίγο 'εκτός νόρμας'.
   
  Οπότε τελικά, όταν μπαίνουμε σε μια τετοια περίοδο λογω της προοδευμενης αναδρομης κίνησης του Ερμη, αυτό τι αλλάζει για μας σε περιόδους ανάδρομης πορείας του διελαύνοντος Ερμή; Είμαστε πιο 'συγχρονισμένοι';
 • Επιλεκτική Αστρολογία: Κατάλληλες ημερομηνίες για Φεβρουάριο 2014
  Stargunner @ 02.02.2014 09:03
  AriesLeo εαν κάποιος έχει γεννηθεί με Ερμή ορθόδρομο και σε κάποια φάση αυτός γυρίσει ανάδρομος στον προοδευμένο χάρτη, αυτό είναι κάτι που διαρκεί 2 δεκαετίες πάνω - κάτω. Εαν δηλαδή ο προοοδευμένος Ερμής γυρίσει ανάδρομος παραμένει ανάδρομος για 19, 20, 21...χρόνια. Ποιά ήταν η χρονιά που ο Ερμής γύρισε ανάδρομος στον προοδευμένο σου χάρτη;
 • Επιλεκτική Αστρολογία: Κατάλληλες ημερομηνίες για Φεβρουάριο 2014
  Stargunner @ 02.02.2014 07:37
  anastasi προφανώς και η ζωή δε σταματά με τον ανάδρομο Ερμή. Ό,τι χρειάζεται να γίνει, θα γίνει. Το μόνο που τελικά πρέπει να κρατάμε είναι ότι, ό,τι κάνουμε κατά την ανάδρομη πορεία, είναι εξαιρετικά πιθανό να μη μας βγει όπως το σχεδιάζουμε. Αυτό που πάντα λέγεται σα γενική οδηγία είναι να διπλοτσεκάρουμε τι υπογράφουμε, να δίνουμε έξτρα προσοχή στις λεπτομέρειες, να τσεκάρουμε τα προγράμματα μας, να ξεκινάμε λίγο πιο γρήγορα για τα ταξίδια μας, να κάνουμε backup, να έχουμε δηλαδή το μυαλό μας στο ότι πιθανότατα θα υπάρξουν αναποδιές, καθυστερήσεις, απροσεξίες, ασυνεννοησία, προβλήματα με την τεχνολογία κτλ ώστε και να 'σωζόμαστε' όσο γίνεται απο αυτά και να μη μας χαλάει και πολύ τελικά,να είμαστε προετοιμασμένοι 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 31.01.2014 12:31
  tweetygirl, μη το πάρετε ως προστασία μόνο δική σας. Αλλά ως προστασία του χώρου στον οποίο αποφασίσατε να αναρτήσετε τη συγκεκριμένη ερώτηση.
  Επίσης μια ερώτηση και αν θέλετε μου απαντάτε παρακαλώ. Αν ξέρετε πάντα. Τα μέλη naughtyboy7 και ΥpotaktikoLiontaraki σας θυμίζουν κάτι; Είχατε ποτέ παρακολουθήσει κάποια αντίστοιχη συζήτηση;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 31.01.2014 11:46
  stauros m7, όσο τα μηνύματα σας έχουν υβριστικό περιεχόμενο, προσβάλλουν μέλη και συντάκτες/συνεργάτες αυτου εδώ του ιστότοπου, θα συνεχίσουν να διαγράφονται.
  Μην επανερχόμαστε στα ίδια που έχουμε ξαναπεί. Με το να επιστρέφετε συνεχώς σε ένα site που δε σας εκφράζει και δε σας αρέσουν οι απόψεις του και επιπλέον με κάθε ευκαιρία προσβάλετε τα μέλη του και κάνετε ότι περνά από το χέρι σας για να το διαβάλετε, είναι προφανές πως βρίσκεστε εδώ είτε από εμμονή είτε με συγκεκριμένο σκοπό. Ειλικρινά δε μας ενδιαφέρει τι από τα δύο ισχύει.
  Όσο για τα περί ψευτδημοκρατίας, η δημοκρατία λειτουργεί με κανόνες και νόμους. Και  από τη στιγμή που εγγράφεστε σ' αυτό το site συμφωνείτε όπως όλοι με τους θεσπισμένους κανόνες λειτουργίας του. Δεν σας διαφοροποιεί κάτι ούτε πρόκειται να ισχύσουν διαφορετικοί κανονές για εσάς.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stargunner @ 30.01.2014 10:45
  trisdiastati απο τις επιστροφές αυτή που χρησιμοποιείται συνηθέστερα είναι η ηλιακή, οπότε προτείνω να ξεκινήσεις απο εκεί. πιθανότατα θα χρειαστεί να δεις το χάρτη της ηλιακής επιστροφής και μόνο του και σε σχέση με το γενέθλιο. Πάρακατω απο το solar Return chart στο astro.com υπάρχει η επιλογή Natal+Solar Return Chart (και με οίκους) που κατά κάποιο τρόπο βάζει τον ένα πάνω στον άλλο.
   
  Η 'φιλοσοφία' πίσω απο τις επιστροφές είναι ότι μας δίνουν μια εικόνα της περιόδου στην οποία αναφέρονται (η Ηλιακή επιστροφή δηλαδή του επόμενου χρόνου, η σεληνιακή του επόμενου μήνα κτλ). Ομως έχει σχεση και το σε ποια θεματα αναφερεται ο πλανητης της επιστροφης. Δηλαδή μια επιστροφή Αφροδίτης θα την κάνουμε για να κάνουμε focus στις σχέσεις λχ.
   
  Γυρνώντας τώρα στην Ηλιακή επιστροφή, και τις όψεις. Το 'πολλές όψεις' είναι λίγο σχετικό. Τι ανοχή θα δώσουμε; Εγω (γενικά fan των μικρών ανοχών όπως έχω ξαναπει) χρησιμοποιώ πολύ μικρές ανοχές για τις επιστροφές. Πόσες δηλαδή όψεις έχουμε με μια μοίρα ανοχή πάνω - κάτω; Όπως και να έχει, υπάρχουν πολλά που θα μπορούσαμε να πούμε. Εγώ νομίζω να δεις το χάρτη της ΗΕ και να δεις πρώτα αυτά που "κάνουν μπαμ". Υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση πλανητών σε κάποιον οίκο, κάποια πολυαστρία; Πού είναι ο Ηλιος; Ειναι γωνιακός; Υπάρχει μεγαλύτερη συγκέντρωση πλανητών στις γωνίες του χάρτη; Και ποιες είναι οι γωνίες; Λέγεται (και το πιστεύω, το έχω δει να συμβαίνει) ότι οι χρονιές με ωροσκόπο στον ΗΕ κοντά στο γενέθλιο ωροσκόπο είναι 'σημαντικές' χρονιές. Και άλλα πολλά...
 • Επιλεκτική Αστρολογία: Κατάλληλες ημερομηνίες για τον Ιανουάριο
  Stargunner @ 30.01.2014 10:06
  AriesLeo νομίζω πως λογικά το άρθρο για τον Φεβρουάριο σήμερα - αύριο θα ανέβει (αναλόγως πόση δουλειά χρειάζεται η 'επεξεργασία'), αν ωστόσο δεν προλάβουμε να το έχουμε πάνω εγκαίρως, να σου πω πως η 1η του Φλεβάρη είναι κάπως καλή για θέματα 9ου. Αυτό ίσα - ίσα για να σε καλύψω μήπως και...μακάρι να μπορέσεις να δεις την ανάλυση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...