παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 18.09.2012 17:48
  kokopuff, εγώ μαλλον δεν μπορώ να τη βοηθήσω άμεσα. Συμφωνώ και το έχω αποδεχτεί. Όμως δεν θα τη φιμώσω αν θέλει να εκφραστεί ή να αναζητήσει εδώ ένα διάλογο. Θα ήταν αντίθετο σε όσα πρεσβεύω. Άλλωστε, αργά ή γρήγορα, αν αυτός είναι ο δρόμος της, θα επιστρέψει εκεί. Μπορεί όμως, που ξέρεις, έτσι τυχαία, καθώς περιδιαβαίνει εδώ, να πέσει το μάτι της πάνω σε κάτι που θα της κινήσει το ενδιαφέρον να σκεφτεί διαφορετικά. Ίσως... Άγνωσται αι βουλαί...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 18.09.2012 17:43
  Κι αν ξεφεύγουμε λίγο τι έγινε; Φυσικά και πράττεις με βάση αυτό που πιστεύεις. Κάποιοι πιστεύουν κατόπιν αποδείξης. Άλλοι δεν χρειάζονται αποδείξεις αλλά βιώνουν τα πιστεύω τους. Αυτό που λέω καλοδεχούμενοι όλοι, αρκεί να μην απαιτούν ή εκβιάζουν την συνέναιση.
   
  moisture, όταν το Stardome* είχε μερικές χιλιάδες μόνο μέλη και συστηματικά επικοινωνούσαν οι 100, φυσικά και γινόταν μια μεγάλη παρέα. Βάλε και το ότι δεν ήταν τόσο διαδεδομένα τα social media (δεν υπήρχαν όταν ξεκινήσαμε). Αλλά και η συγκυρία ήταν ιδιαίτερη. Πολλοί ιδιαίτεροι χαρακτήρες όλοι/ες όσοι συμμετείχαν στην αρχή μας. Το επιβεβαιώνω...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 18.09.2012 17:29
  SkeptomenosToksotis δεν νομίζω κανείς να μίλησε για τον θάνατο ως τιμωρία. Βεβαιότητα είναι. Η μόνη ίσως βεβαιότητα.
  Τώρα
  αν η ζωή έχει την προδιάθεση ή την πρόθεση να τιμωρεί, αυτό ας το
  κρίνει ο καθένας/η κάθεμια στη δική του ζωή. Μπορεί να είναι κι έτσι.
  Ποιος είμαι εγώ για να υποστηρίξω ότι κατέχω την γνώση των άγραφων
  κανόνων ενός φαινομένου που συμμετέχω, όποτε προφανώς με υπερβαίνει;
   
  kokopuff, η ζωή συνεχίζεται πάντα, τόσο με τα μεγάλα/σοβαρά/υπαρξιακά της ζητήματα, όσο και με τα απλά, τετριμμένα και αν θες, ελαφρά. Κάνε τη διαφορά εστιάζοντας εκεί που σε απασχολεί εσένα. Δεν είναι δική σου δουλειά να αλλάξεις οποιοδήποτε νου. Είναι πρωτίστως ευθύνη του ατόμου που φέρει το δικό του νου να τον διαμορφώνει. Τα ερεθίσματα υπάρχουν εκεί έξω για όλους να τα εξερευνήσουν αν το επιθυμούν.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 18.09.2012 17:04
  elenitca_1990, αυτό που θα σου πω δεν θέλω να το πάρεις σαν κριτική από μέρους μου, αλλά μου βγηκαν τα μάτια να διαβάσω το σχόλιο σου χαρά μου! Πόσο "c" μπορεί να υπάρχουν σε μια περίοδο λόγου??
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 18.09.2012 17:02
  Death is the road to awe υποστηρίζει ο Αρονόφσκι σε μια ταινία του kokopuff. Γιατί να χαρίσεις το δέος και την προσοχή σου σε ανθρώπους δεν το αξίζουν κατά την άποψη σου?
  Με άλλα λόγια, ζήσε αυθεντικά και άσε τους άλλους να ζήσουν όπως θέλουν.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΙΧΘΥΕΣ (12.09.2012)
  Starhicker @ 14.09.2012 14:27
  @maimou80, το σύμπαν (συμπαθέστατο κατά τα άλλα) σταματά να συνεργάζεται μαζί μας ΑΚΡΙΒΩΣ τη στιγμή που αποφασίζουμε να προστατευτούμε. Trust me on that! Χρησιμοποίησε την καρδιά σου και τη λογική σου για ό,τι αναλογεί στο καθένα από τα δύο, και μην ξανακούσω χαζά περί ηλικίας, θα ξεκινήσω να σας γράφω τις πιό χάλια προβλέψεις των Ιχθύων! χα!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΑΥΡΟΣ (12.09.2012)
  Starhicker @ 14.09.2012 00:30
  Αγαπητή @Tavrina 24_04, ας ξεκινήσουμε από το no hard feelings! Αμοιβαίο, δεκτό, και πάμε να δούμε λιγάκι  τα περί ...Ταύρου εν υαλοπωλείο, θέλεις; Λοιπόν α) οι ερωτικές προβλέψεις δίνονται με ένα συγκεκριμένο, ανάλαφρο ύφος, αλλά πέρα από την όποια ψυχαγωγία, είναι προιόν και αντικείμενο σκέψης. β) τόσο εγώ όσο και το Stardome σας αντιμετωπίζω όλους σαν σκεπτόμενα, ελεύθερα πλάσματα. Ουδέποτε θα έλεγα σε κανέναν "διέλυσε το σπίτι σου/τη σχέση σου/παραιτήσου" κλπ, και θεωρώ οποιονδήποτε "αστρολόγο' θα το έκανε απλώς ασόβαρο. γ) η -όποια- πρόβλεψη οφείλει να είναι εργαλείο, παιχνίδι αυτογνωσίας, fun, αιτία προβληματισμού....πολλά πράγματα, εκτός από τυφλοσούρτης. δ) είναι δυνατόν μία πρόβλεψη να αφορά φωτογραφικά στο 1/12 της ανθρωπότητας; τόσοι είστε οι Ταύροι ζωή να 'χετε, καλό μου! λογικό είναι πότε να μοιάζουν λες και μας έχουν βάλει κάμερες στο σπίτι και κάποιες άλλες φορές να μοιάζουν εκτός τόπου και χρόνου.
  Τέλος, πίσω από τις προβλέψεις δεν κρύβεται ασφαλώς ο Αλέξης, ούτε γραφεία συνοικεσίων, ή άθλιοι δικολάβοι που πλουτίζουν από τα διαζύγια. Βρίσκονται άνθρωποι με δουλειές, οικογένεια, δική τους ζωή, που αγαπούν την αστρολογία και της αφιερώνουν χρόνο κλεμμένο από αλλού. Από αυτό τους το χρόνο προκύπτουν πραγματάκια (και) για όλους εσάς. Αυτά από μένα,  κι αληθινά ελπίζω να βοήθησα.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΛΕΩΝ (12.09.2012)
  Starhicker @ 14.09.2012 00:10
  @GwgwOuf, ελάτε τώρα, που δεν περισσεύει στα Λιοντάρια τρυφερότητα!!! μπορεί να μην είναι τύπου "κουμπώσου κάνει κρύο, έφαγες δεν έφαγες κλπ", αλλά η ζεστασιά κι η τρυφερότητα του Λέοντα προς τους αγαπημένους του είναι παροιμιώδης!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ (12.09.2012)
  Starhicker @ 14.09.2012 00:07
  @R21, καμμία ερώτηση δεν είναι άσχετη - ναι, έφυγε κακοχρονονάχει, χεχεχε. Να θυμάστε ότι δεν απευθύνεστε παρά σε ανθρώπους που κάποτε ήταν επίσης άσχετοι πανασχέτου, και να μη νιώθετε άσχημα να ρωτάτε το ο,τιδήποτε. Επίσης ψάξτε, διαβάστε, συγκρίνετε, προβληματιστείτε - η πρόβλεψη πρέπει να είναι εργαλείο και όχι τυφλοσούρτης! Καλό ξεκίνημα και για ό,τι άλλο άσχετο ή σχετικό, εδώ είμαστε!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ (12.09.2012)
  Starhicker @ 13.09.2012 01:43
  @denisco, συνεχίζουμε να στολιζόμαστε σε πείσμα όλων! είμαστε Δαρβίνειο είδος, θα επιβιώσουμε!

έχουν γενέθλια 256 μέλη.

γιορτάζουν οι: Τίχων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...