παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 27.05.2024 έως 02.06.2024
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε προσκαλεί να πραγματοποιήσεις μία κοντινή απόδραση, να σε σπρώχνει να δοκιμάσεις να σπάσεις τα όρια μίας καθημερινότητας που σε δυσκολεύει.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως να είναι καιρός να κάνεις πράξη αυτό το ταξίδι που έχεις στο μυαλό σου, να θελήσεις να βρεθείς μακριά από ένα γνώριμο περιβάλλον σου. Ίσως πάλι να αποφασίσεις να μιλήσεις ανοικτά σε ανθρώπους του συγγενικού σου περιβάλλοντος σχετικά με κάτι που σε απασχολεί. Αυτή η κουβέντα μπορεί μάλιστα να οδηγηθεί ακόμα και στα άκρα, να γίνει το όπλο στα χέρια σου ώστε να φέρεις στην επιφάνεια αυτά που έχεις στο μυαλό σου και μπορεί να βαραίνουν στη συνείδηση σου. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να έχεις μπροστά σου μία ιδιαίτερα κουραστική εβδομάδα με αρκετές μετακινήσεις, με συνεννοήσεις που είναι δύσκολο να φτάσουν σε συμπεράσματα, οπότε να δημιουργούνται συνθήκες λεκτικών εντάσεων που δείχνουν πως μιλάς μία διαφορετική γλώσσα σε σχέση με τους γύρω σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 22.05.2024 έως 28.05.2024
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)
Η πανσέληνος με την οποία μας αποχαιρετά η φετινή άνοιξη είναι μία εξαιρετικά ευνοϊκή και θετική αστρολογική συγκυρία που συμβαίνει στον Τοξότη, στην καρδιά του 10ου οίκου σου της κοινωνικής προβολής, της επιτυχίας, της επίτευξης και της καταξίωσης.  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια ...
 • Υπάρχουν μερικές σπάνιες εκλάμψεις εκλογίκευσης στην κατά τα άλλα συναισθηματική ανταπόκριση που έχεις προς τον κόσμο. Αυτές τις μέρες που το μυαλό σου ξεκολλάει από τον βούρκο των συναισθηματικών αναγκών μπορείς να γίνεις πιο πανούργος/α από Σκορπιό και πιο συμφεροντολόγος/α από Ταύρο. Για να σε δούμε λοιπόν! Αποστόμωσέ μας!
 • Μάιος

  Ο Μάιος είναι εδώ και συνοδεύεται από έναν αέρα καλοτυχίας, εύνοιας και ανανέωσης σε πάρα πολλά επίπεδα. Η καθημερινότητά σου είναι γεμάτη, είσαι πολύ απασχολημένος, αλλά υπάρχουν και πάρα πολλές ευκαιρίες καθώς το εξάγωνο μεταξύ του παραδοσιακού κυβερνήτη σου, του Δία, και του σύγχρονου κυβερνήτη σου, του Ποσειδώνα, είναι μια ευνοϊκή όψη διαρκείας που θα σε γεμίσει όνειρα, έμπνευση και πολλή φαντασία.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Ήλιος, Αφροδίτη και Δίας σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα φέρνουν φλερτ, χαρά, ταξίδια κι εκδρομές, αλλά και πολύ ενδιαφέρουσες και χαρούμενες συναντήσεις και νέες γνωριμίες – κάποια από αυτές έχει όλη τη δυναμική να εξελιχθεί σε κάτι πολύ όμορφο και σημαντικό στη ζωή σου. Ίσως το μόνο πράγμα που έχεις να προσέξεις είναι η παρουσία του Άρη αλλά και του Ερμή (μέχρι τις 15 του μήνα αυτός) στον Κριό, διελεύσεις που ενδέχεται να σε κάνουν πολύ απρόσεκτο με τα χρήματα και υπερβολικό σε ψώνια και σπατάλες. Ήλιος, Αφροδίτη και Δίας περνούν προς το τέλος του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων εγκαινιάζοντας μια πολύ όμορφη και ζεστή περίοδο για την οικογενειακή σου ζωή, το σπίτι και τους οικείους σου. Ενδέχεται να ασχοληθείς με μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση ή απλώς να θελήσεις να ανανεώσεις και να διακοσμήσεις τον χώρο σου – είναι επίσης πολύ πιθανή η έλευση ενός απογόνου για όσους Ιχθύες επιθυμούν κάτι τέτοιο. Οι στιγμές είναι γεμάτες τρυφερότητα και θαλπωρή, οι οικείοι σου σε έχουν ανάγκη, σού δείχνουν την αγάπη τους κι οι φίλοι σου μαζεύονται στο σπίτι σου και περνάτε όμορφες στιγμές γεμάτες αισιοδοξία και χαλάρωση. Αν καταφέρεις να αποφύγεις μια φιλική παρεξήγηση γύρω στην πανσέληνο της 23ης Μαΐου, θα είναι ένας εξαιρετικά θετικός μήνας που θα φέρει δώρα, ευκαιρίες αλλά και πάρα πολλή χαρά.

   

   

  1 Μαΐου 2024
  Αφροδίτη 2° 06’ Ταύρου τετράγωνο με Πλούτωνα 2° 06’ Υδροχόου
  3 Μαΐου 2024
  Άρης 2 ° 06’ Κριού εξάγωνο με Πλούτωνα 2° 06’ Υδροχόου
  7 Μαΐου 2024
  Ήλιος 17° 10’ Ταύρου εξάγωνο με Κρόνο 17° 10’ Ιχθύων
  13 Μαΐου 2024
  Σύνοδος Ήλιου και Ουρανού 23° 06΄Ταύρου
  Αφροδίτη 17° 40’ Ταύρου εξάγωνο με Κρόνο 17° 40’ Ιχθύων
  17 Μαΐου 2024
  Ερμής 2° 03’ Ταύρου τετράγωνο με Πλούτωνα 2° 03’ Υδροχόου
  18 Μαΐου 2024
  Σύνοδος Αφροδίτης και Ουρανού 23° 24΄Ταύρου
  Σύνοδος Ήλιου και Δία 28° 18’ Ταύρου
  19 Μαΐου 2024
  Ήλιος 29° 26’ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 29° 26’ Ιχθύων
  23 Μαΐου 2024
  Σύνοδος Αφροδίτης και Δία 29° 23’ Ταύρου
  Αφροδίτη 29° 30’ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνας 29° 30’ Ιχθύων
  25 Μαΐου 2024
  Αφροδίτη 1° 59’ Διδύμων τρίγωνο με Πλούτωνα 1° 59’ Υδροχόου
  27 Μαΐου 2024
  Ερμής 18° 34’ Ταύρου εξάγωνο με Κρόνο 18° 34’ Ιχθύων
  31 Μαΐου 2024
  Σύνοδος Ερμή και Ουρανού 24° 08’ Ταύρου

  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  08/05/2024, ώρα Ελλάδας 06:22, στις 18° 02’ Ταύρου
  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ                                                                 
  23/5/2024 , ώρα Ελλάδας 16:53, στις 02° 57’ Τοξότη (πανσέληνος των λουλουδιών)        

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2024
  Σε κομβικό σημείο
  Το 2024 είναι μία αρκετά σημαντική για εσένα χρονιά, αφού από τη μία πλευρά υπάρχει ο Κρόνος στο ζώδιο σου που επιμένει να σε δυσκολεύει και να σε περιορίζει και από την άλλη πλευρά θα περάσει ο Δίας στους Διδύμους από το τέλος Μαΐου θέλοντας να σου τονίσει την ανάγκη να δημιουργήσεις νέες βάσεις διαβίωσης.
  Από τη μία πλευρά, καλείσαι να λειτουργήσεις ως ενήλικας και να αποδεσμευτείς από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν έχουν σχέση με τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Μπορεί να χρειαστεί να αποδείξεις πως μπορούν να βασιστούν πάνω σου άλλοι άνθρωποι που θέλουν να συνεργαστείτε και να δημιουργήσετε μία δυνατή και αποτελεσματική ομάδα, πως θα αποτελέσεις το παράδειγμα για νέους ανθρώπους που αναζητούν τα πατήματα τους στον εργασιακό τομέα. Από την άλλη πλευρά, δε φαίνεται να έχεις την ευχέρεια να ζήσεις ανέμελα στον ερωτικό τομέα, αφού μπορεί να κάνεις επιλογές συντρόφων που δεν ακολουθούν τις επιθυμίες σου ή βρίσκεσαι σε μία σχέση που περπατά πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί το οποίο είναι αρκετά πιθανό να σπάσει με την πρώτη ευκαιρία απροσεξίας. Την ίδια όμως στιγμή, η παρουσία του Δία στους Διδύμους φέρνει την ευκαιρία να αλλάξεις τόπο κατοικίας ή εργασίας και να βρεθείς σε ένα μέρος που η παρουσία νέων ανθρώπων θα σε βοηθήσει να πάρεις καθαρό αέρα. Ίσως πάλι να κάνεις το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή και να δημιουργείς οικογένεια, κάτι που σημαίνει πως αναλαμβάνεις ευθύνες τις οποίες δεν μπορείς να αγνοήσεις. Ειδικά αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου/ωροσκόπου, καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η στις επιλογές συντρόφου ή δουλειάς, αφού μετά το καλοκαίρι οι σειρήνες του εύκολου και γρήγορου κέρδους μπορεί να σε οδηγούν σε επιλογές που δεν μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για το χτίσιμο μίας ζωής που θα αντέξει στο χρόνο.

  Κεφάλαιο Δίας
  Ο Δίας θα παραμείνει στον Ταύρο και 3ο Ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 25 Μαΐου οπότε και προσφέρει την ευκαιρία για αποδράσεις και εκπαιδεύσεις στη ζωή σου. Μπορεί να προκύπτουν αρκετά ταξίδια που συνδέονται με τον επαγγελματικό τομέα, να χρειαστεί να επισκεφτείς μέρη και ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις σε ζητήματα εργασιακού περιεχομένου τα οποία σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Μπορεί να σου προσφέρεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με άτομα που ζουν με ένα διαφορετικό τρόπο, κάτι που είναι εξαιρετικά χρήσιμο στην προσπάθεια σου να δεις τα πράγματα μέσα από μία διαφορετική οπτική γωνία. Ίσως πάλι να είναι απαραίτητο να ξεκινήσεις κάτι στον εκπαιδευτικό τομέα, να εμπλακείς σε ένα αντικείμενο που θα μπορούσε να αποτελέσει τη διέξοδο σου προς νέα δεδομένα και θα σε βοηθήσει να συναναστραφείς άτομα που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Παράλληλα, θα αποκτήσεις γνώσεις τις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις στον επαγγελματικό τομέα, που ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου και σε ωθούν να σκεφτείς ακόμα και μία στροφή στον τομέα της καριέρας σου. Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στον Ταύρο τον Απρίλιο θα επιταχύνει τις αποφάσεις και τις κινήσεις σου και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ιδέα που είναι σε θέση να αλλάξει τη ροή των πραγμάτων. Ένα ταξίδι αυτή την εποχή θα μπορούσε να αποτελέσει την επανάσταση απέναντι στους κανόνες και τους νόμους της ζωής σου.
  Η είσοδος του Δία στους Διδύμους και 4ο Ηλιακό σου οίκο στις 25 Μαΐου και η παραμονή του μέχρι το τέλος του έτους θα μπορούσε να επηρεάσει το σπίτι σου. Είναι καιρός να κάνεις κάτι για να αλλάξεις το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζεις, να τολμήσεις να μιλήσεις και να προχωρήσεις σε αλλαγές που θα ελαφρύνουν το κλίμα μέσα σε αυτό. Ίσως να αποφασίζεις να αναζητήσεις ένα νέο σπίτι, να επιδιώξεις να μετακομίσεις σε ένα χώρο που έχει περισσότερο καθαρό αέρα και σε βοηθά να είσαι κοντά με πρόσωπο του κύκλου σου. Ίσως να προκύψει η ανάγκη μίας παροδικής μετακόμισης, να επιστρέψεις σε ένα περιβάλλον που βρισκόσουν πριν από αρκετά χρόνια, αφού χρειάζεσαι το χρόνο και την επαφή με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να σταθείς και πάλι στα πόδια σου. Στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να είσαι ανοικτός/η στα καινούργια δεδομένα και να λειτουργήσεις ως μαθητής απέναντι σε ανθρώπους που μπορούν να σου προσφέρουν τις γνώσεις που έχεις ανάγκη.

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!


  Κεφάλαιο Κρόνος

  Η παραμονή του Κρόνου στο ζώδιο σου για όλο το 2024 θα αποτελέσει ένα σημαντικό μάθημα για εσένα ειδικά στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Έχεις την ευκαιρία να βάλεις σε τάξη το χάος που μπορεί να επικρατεί στη ζωή σου, να αποφασίσεις αν μπορείς να παραμείνεις σε μία σχέση που δε σε ικανοποιεί ή η οποία δεν έχει όρια και κανόνες. Είναι πλέον δύσκολο να μπορείς να ξεφύγεις από τις υποχρεώσεις σου, να αφήσεις στην άκρη τις ευθύνες σου και να ζήσεις χωρίς να υπάρχουν συνέπειες από τις αποφάσεις και τις πράξεις σου. Είναι καιρός να ενηλικιωθείς και να συνειδητοποιήσεις πως ζεις σε μία κοινωνία που έχει κανόνες και όρια, που δεν μπορείς να τα ξεπεράσεις και να ζήσεις στο περιθώριο, χωρίς αυτή η πράξη να έχει και κάποιες συνέπειες στις προσωπικές σου σχέσεις. Αν επιθυμείς να υπάρχει ασφάλεια στη ζωή σου, τότε θα χρειαστεί να παραμείνεις μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων, να υπομείνεις κάποιες συμπεριφορές τρίτων και να αποδεχτείς τις υποχρεώσεις όπως αυτές πηγάζουν από το ρόλο που έχεις αναλάβει. Αν δεν μπορείς να αποδεχτείς όλα τα παραπάνω, τότε είναι πιθανό να διαλύεται η σχέση σου και να αποφασίζεις να προχωρήσεις παρακάτω μόνος/η, να επιδιώξεις να απομακρυνθείς από ένα περιβάλλον που μοιάζει να σε εγκλωβίζει σε ένα μοτίβο ζωής που δε σου ταιριάζει. Από την άλλη πλευρά, αν δοκίμασες μία σχέση όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, και έχεις συνειδητοποιήσει πως ταιριάζει με τις ανάγκες σου, τότε μπορεί να δεσμεύεσαι και να προχωράς παρακάτω έχοντας πλέον θέσει ισχυρά θεμέλια απέναντι στο χρόνο. Ένας γάμος, η δημιουργία οικογένειας ή μία επαγγελματική μακροχρόνια δέσμευση είναι στοιχεία που είναι πιθανό να λάβουν χώρα και να αποτελέσουν τη βάση πάνω στην οποία θα χτίσεις τη ζωή σου από εδώ και πέρα.

  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη του έτους στις 25 Μαρτίου στην 5η μοίρα του Ζυγού και 8ο Ηλιακό σου οίκο θα σε βάλει στη διαδικασία να αναλογιστείς αν έχεις μία σχέση μέσα στην οποία υπάρχει σεβασμός για την προσωπικότητα της κάθε πλευράς. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις μία σοβαρή κουβέντα με το έτερο ήμισυ και να λύσετε θέματα που έχουν να κάνουν με τα κοινά οικονομικά σας, να αποφασίσεις αν είσαι διατεθειμένος/η να επιμείνεις να μοιράζεσαι κομμάτια μίας ζωής τα οποία όμως δεν είναι κατάλληλα μοιρασμένα. Μπορεί να χρειαστεί να ισορροπήσεις πάνω σε νέα δεδομένα που σε αναγκάζουν να παραδεχτείς πως δεν είσαι μόνος/η σου, πως έχεις την ανάγκη στήριξης από ένα πρόσωπο που στέκεται δίπλα σου, παρά το γεγονός πως μπορεί να μην καταλαβαίνει τις βαθύτερες συναισθηματικές σου ανάγκες. Στον επαγγελματικό τομέα, ίσως να χρειαστεί να γίνει μία σοβαρή συζήτηση σχετικά με τις αποδοχές σου ώστε να λυθούν κάποιοι προβληματισμοί σου που καταφέρνουν να σε κάνουν να νιώθεις αστάθεια ως προς τις αποφάσεις σου. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί, στις 8 Απριλίου στη 19η μοίρα του Κριού και 2ο Ηλιακό σου οίκο, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, τον Χείρωνα και το Βόρειο Δεσμό θα σε βάλει στη διαδικασία να προχωρήσεις σε συμβιβασμούς που είναι απαραίτητοι για να καταφέρεις να διατηρήσεις μία κάποια οικονομική ασφάλεια στη ζωή σου. Μπορεί να χρειαστεί να πουλήσεις αντικείμενα που δεν έχεις πλέον ανάγκη ή να αποχωριστείς συνήθειες που έχουν κάποιο οικονομικό τίμημα στη ζωή σου. Ίσως πάλι να είναι καιρός να τακτοποιήσεις τις χρηματικές σου οφειλές και να κλείσεις τις εκκρεμότητες που παραμένουν και αποτελούν μία σημαντική απειλή για το μέλλον σου. Μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από κοντινά σου πρόσωπα, γνωρίζοντας όμως πως κάτι τέτοιο δε σε κάνει θύμα των περιστάσεων, αλλά έναν άνθρωπο που έχει αδυναμίες και δημιουργεί υποχρεώσεις απέναντι σε τρίτα πρόσωπα τις οποίες δεν μπορεί να αγνοήσει στο μέλλον.
  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη της 18ης Σεπτεμβρίου στην 25η μοίρα του ζωδίου σου σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε τετράγωνο με τον Δία από τους Διδύμους, που επηρεάζει κυρίως τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου σε ζώδιο/ωροσκόπο. Μπορεί να έρχεσαι σε επαφή με ένα πρόσωπο που μοιάζει να σου προσφέρει τη λύση στα προβλήματα σου, που φαίνεται να φέρνει στην επιφάνεια ένα νέο μοτίβο διαβίωσης που σε βοηθά να ξεγλιστρήσεις από τα εμπόδια που βρίσκονται μπροστά σου. Ίσως πάλι να βρεθείς μπροστά σε μία προοπτική που είναι έντονα αισιόδοξη και εντυπωσιακή, να θαμπωθείς από το αποτέλεσμα που σου υπόσχονται και να μη δώσεις σημασία στα ψιλά γράμματα που θα μπορούσαν να αλλάξουν όλο το αποτέλεσμα. Καλό θα ήταν να μπορεί να πάρεις τη γνώμη ανθρώπων που στέκονται δίπλα σου όλα τα χρόνια και σε στηρίζουν χωρίς να παρέχουν φρούδες ελπίδες και να έχουν προσωπικό όφελος από αυτή την πράξη τους. Αν πάλι όντως προκύπτει μία πολύ μεγάλη ευκαιρία στη ζωή σου, τότε καλό θα ήταν να θυμάσαι πως κάθε απότομη άνοδος μπορεί να συνοδευτεί από μία γρήγορη πτώση στο έδαφος, για την οποία καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος/η. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 2 Οκτωβρίου στη 10η μοίρα του Ζυγού και 8ο Ηλιακό σου οίκο σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο μοιάζει να αποτελεί την ευκαιρία να ακουστεί η φωνή της λογικής στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα μπεις σε μία κουβέντα ώστε να λύσεις τα προβλήματα της οικειότητας με την άλλη πλευρά, να βρείτε τις ισορροπίες στα κοινά σας οικονομικά, να μπουν νέοι στόχοι για τη σχέση σας. Ίσως να λείπει η συντροφικότητα και η οικειότητα, να έχετε πάρει αποστάσεις μεταξύ σας που δε βοηθούν ώστε να ξεπεραστούν οι διαφωνίες ανάμεσα σας, να έχει χαθεί η αρχική έλξη. Ίσως πάλι να χρειαστεί να αναπροσαρμόσεις το οικονομικό σου πλάνο και να συνειδητοποιήσεις πως έχουν αλλάξει τα δεδομένα στη στήριξη που σου παρέχουν οι κοντινοί σου άνθρωποι, με αποτέλεσμα να αναζητάς τον τρόπο ώστε να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας υποχρεώσεις που μέχρι σήμερα μοιράζονταν μεταξύ περισσοτέρων μελών.

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Η παραμονή του Βόρειου Δεσμού στο ζώδιο του Κριού και 2ο Ηλιακό σου οίκο για όλο το 2024 αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για εσένα ώστε να πατήσεις καλύτερα στα πόδια σου και να προσπαθήσεις να διαμορφώσεις την ατομική σου ταυτότητα. Με την ταυτόχρονη παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σου, φαίνεται πως έχεις ανοικτούς λογαριασμούς με τον εαυτό σου, πως είναι καιρός να διαμορφώσεις τις βάσεις σου πάνω στις οποίες θα χτίσεις τη ζωή σου. Μπορεί να απομακρύνεσαι από μία σχέση ή ένα εργασιακό περιβάλλον που σε έβαλε στη διαδικασία να χάσεις τον εαυτό σου και να χρειαστεί να συστηθείς εκ νέου στο περιβάλλον σου. Μπορεί να χρειαστεί να αποκτήσεις τα δικά σου αντικείμενα με τα οποία θα γεμίσεις το νέο τόπο κατοικίας σου, να ζήσεις έχοντας κατά νου πως δεν μπορείς να κρύβεσαι πίσω από τρίτους. Ίσως πάλι να χρειαστεί να ασχοληθείς επισταμένα με τα έσοδα σου, να φροντίσεις να κάνεις σημαντικές κουβέντες στον επαγγελματικό χώρο ώστε να μπορέσεις να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου. Από την άλλη πλευρά, είναι πάντα εύκολο να κρυφτείς από τις παραπάνω ευθύνες και υποχρεώσεις που απορρέουν, παραμένοντας σε μία σχέση που σου προσφέρει κάλυψη και δυνατότητα να μην εκτίθεσαι απέναντι σε μάτια που θεωρείς πως θα μπορούσαν να σε βλάψουν. Παρόλα αυτά, μία τέτοια απόφαση θα μπορούσε να σε βάλει στη διαδικασία να προχωρήσεις σε συγκεκριμένους συμβιβασμούς που δεν ταιριάζουν με τις συναισθηματικές σου ανάγκες, κάτι που φανεί στη διάρκεια του χρόνου και θα δημιουργήσει αναταράξεις.

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

   

  Έχοντας συνείδηση ότι ανήκεις στους Ανθρώπους η κοινωνικότητά σου αποτελεί μια πολύ σοβαρή πλευρά του εαυτού σου. Είσαι ευτυχισμένος/η όταν κάνεις παρέα με ευχάριστους ανθρώπους που αισθάνεσαι ότι επηρεάζουν θετικά και δική σου ζωή. Συχνά βγαίνεις μόνο και μόνο για να είσαι ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους και για να αποφύγεις την αίσθηση της μοναξιάς που μερικές φορές σε φοβίζει. Εννοείται ότι είσαι ανοιχτός και ευαίσθητος στα συναισθήματα και στις ψυχολογικές διακυμάνσεις  των άλλων αφού οι άλλοι αποτελούν το βαρόμετρο και  της δικής σου συναισθηματικής κατάστασης. Άρα πρέπει να επιιλέγεις με το τσιμπιδάκι των φρυδιών τον κύκλο των ανθρώπων  που απαρτίζουν  τις γνωριμίες σου, όπως  και τους φίλους σου. Είναι πολύ καλύτερα να συναναστρέφεσαι χαρούμενους, αισιόδοξους, εξωστρεφείς ανθρώπους παρά καταθλιπτικούς, διανοητικά ανισόρροπους και προβληματικούς τύπους που έχεις την τάση να αναλαμβάνεις ως κοινωνικός λειτουργός τη λύση των προβλημάτων τους, ή τη προσαρμογή τους στην κοινωνία.

   

  Σε ικανοποιούν απόλυτα οι κοινές εξόδοί σου με κάποιον που αγαπάς σε ταινίες, σε μουσεία, στη θάλασσα, σε συναυλίες. Μπορείς για ώρες να ακούς τα προβλήματα των άλλων, να τους συμπαραστέκεσαι, ή να είσαι δίπλα τους όταν σε χρειάζονται. Αλλά όταν κάποιος γκρινιάζει υπερβολικά, είναι μεμψίμοιρος και κατ΄ εξακολούθηση μίζερος θυμήσου ότι σου παίρνει όλη την ενέργεια και ότι χρειάζεται να απομακρυνθείς απο αυτόν/ήν  για ένα μεγάλο διάστημα.

   

  Έχεις μια απόλυτη και τέλεια  εικόνα για την Αγάπη , που πρέπει να έχει στοιχεία εξιδανίκευσης για να σε γεμίζει. Για σένα .δεν υπάρχει άλλη αγάπη, εκτός από τη Ιδανική Αγάπη. Το μειονέκτημά σου είναι ότι δεν είσαι αρκετά κριτικός  απέναντι σε αυτούς που σε πλησιάζουν, όπως και ότι δεν επιλέγεις με αυστηρά κριτήρια με αποτέλεσμα όποιος σε πλησιάζει να του δίνεις την ευκαιρία για μια σχέση, ακόμα και όταν η διαίσθησή σου σε προειδοποιεί ότι δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι. Όταν όμως βρεις το σύντροφο που σου ταιριάζει  αισθάνεσαι να εκπληρώνεται η προσευχή  σου για το κομμάτι που σου έλειπε.

   

  Εάν ο Ένας/Μία  δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στη ζωή σου είσαι πάντα έτοιμος να αποκλίνεις από το δρόμο σου και να αρχίσεις να βγαίνεις ραντεβού με πολλούς/ές  για να επιλέξεις. Το παράξενο είναι ότι βρίσκεις ότι πολλοί από αυτούς είναι δυνάμει καλοί άνθρωποι και έχουν τα προσόντα να κερδίσουν την καρδιά σου και αυτή η διαπίστωση σε αποσυντονίζει. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι φτερά στους ώμους.

 • Eva Mendes

έχουν γενέθλια 184 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...