παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 05.06.2023 έως 11.06.2023
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να κουβαλά μαζί της αρκετές καθημερινές υποχρεώσεις και ασχολίες, να σε βάζει στη διαδικασία να δοκιμάσεις τις αντοχές σου απέναντι σε ένα ευρύ και παράλληλο πλαίσιο δράσης.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις διάφορα ζητήματα στον τομέα της δουλειάς σου, να έρθεις σε επικοινωνία και επαφή με πρόσωπα που σκέφτονται διαφορετικά σε σχέση με εσένα και να προκύψουν και κάποιες διαφωνίες που δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμες. Ίσως πάλι να πάρεις μέρος σε δύσκολες συζητήσεις, να χρειαστεί να εκφράσεις τις απόψεις σου με τρόπο που μπορεί να ξαφνιάσει τους γύρω σου, να προκαλέσεις λεκτικές εντάσεις που δεν είναι εύκολα κατανοητές από τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Τέλος, είναι χρήσιμο να προσπαθήσεις να βρεις το χρόνο και τον τρόπο να κάνεις ένα διάλειμμα από την εργασιακή σου καθημερινότητα, να αλλάξεις τη ροή των καταστάσεων και να προσπαθήσεις να πάρεις απόσταση από κάποιες περιστάσεις που όσο περισσότερο εμπλέκεσαι, τόσο περισσότερο μπερδεύεται η αντικειμενική σου ματιά απέναντι στο ζήτημα.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 07.06.2023 έως 13.06.2023
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)
Μπορείς να καλωσορίσεις μία ερωτική εβδομάδα φωτιά και λαύρα, Ψαράκι μου όμορφο, μιας και ο κυβερνήτης σου, ο ονειρικός Ποσειδώνας, σχηματίζει υπέροχη επικοινωνιακή και τρυφερή όψη εξαγώνου με τον Ερμή από τον Ταύρο. Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* ...
 • Ιχθύ, πρόσεξε την κυκλοθυμία σου και τις (υπερβολικές ίσως) απαιτήσεις να σου κάνουν τα χατίρια σήμερα. Μια πιο πλάγια και γοητευτική προσέγγιση θα σε βοηθήσει, ενώ η αμεσότητα θα φέρει μόνο μούτρα και καυγάδες!
 • Ιούνιος

  Τόσο οι μεγάλες όσο και οι μικρότερες αστρολογικές αλλαγές του πρώτου μήνα του καλοκαιριού είναι ξεκάθαρα ευνοϊκές, Ιχθύ. Θα λέγαμε με ασφάλεια και παρρησία πως ο Ιούνιος είναι ένας καλός μήνας, που ευνοεί την κίνηση και την εξέλιξη με τον θετικότερο τρόπο.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Το πρώτο μεγάλο αστρολογικό συμβάν που φιλοξενεί δεν είναι άλλο από την υπέροχη όψη εξαγώνου του Δία, παραδοσιακού σου κυβερνήτη, με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Είναι μια όψη που ενισχύει εξαιρετικά και πολύ σταθερά στη ζωή σου την σεξουαλικότητα και την έκφρασή της και φέρνει μεγάλη καλοτυχία αλλά και σταθεροποίηση σε ότι αφορά σε τυχόν χρήματα κοινά με τρίτους, κληρονομικά αλλά και δάνεια. Οποιοδήποτε μπλοκάρισμα ή ολιγωρία στους τομείς αυτούς πλέον σταδιακά παύει να υφίσταται. Η ευνοϊκή ενέργεια του Δία ξεμπλοκάρεται και φέρνει αφθονία, επέκταση και χαρά. Ιδίως στο ιδιωτικό κομμάτι της σεξουαλικής ζωής θα έλεγα πως δεν υπάρχει ίσως ευνοϊκότερη τοποθέτηση από έναν Δία με θετικές όψεις! Παράλληλα οι άνθρωποι μοιάζουν πρόθυμοι να σου ανοίξουν την ψυχή αλλά και το πορτοφόλι τους – μπορείς να βασίζεσαι στην στήριξή τους, αλλά είναι και μία θαυμάσια περίοδος για να βρεις επενδυτές σε κάτι που ετοιμάζεις. Η πανσέληνος στις 4/6 συντελείται στον Τοξότη και ίσως είναι ένα θετικό, φωτεινό ορόσημο για θέματα καριέρας – ίσως τώρα ολοκληρώνεται, παίρνει την τελική του μορφή ή δημοσιεύεται κάτι που ξεκίνησε στο τέλος του προηγούμενου μήνα. Η δε Νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει νέες ερωτικές γνωριμίες με πολύ έντονη ερωτική/σεξουαλική χροιά, αλλά και γενικότερη ένταση και δραστηριότητα σε καινούργια επαγγελματικά projects.  Αυτός ο Ιούνιος είναι η κατάλληλη εποχή  για να γκαζώσεις με ότι έχεις και δεν έχεις, Ψαράκι μας καλό.

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)


  2 Ιουνίου 2023    Αφροδίτη 27° 28’ Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 27° 28’ Ιχθύων
  4 Ιουνίου 2023    Σύνοδος Ερμή με Ουρανό 20° 24’ Ταύρου
  5 Ιουνίου 2023    Αφροδίτη 00° 05’ Λέοντα αντίθεση με Πλούτωνα 00° 05’ Υδροχόου
  8 Ιουνίου 2023    Ερμής 27° 34’ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 27° 34’ Ιχθύων
  11 Ιουνίου 2023    Αφροδίτη 05° 38’ Λέοντα τετράγωνο με Δία 05° 38’ Ταύρου
  15 Ιουνίου 2023    Ερμής 7° 13’ Διδύμων τετράγωνο με Κρόνο 7° 13’ Ιχθύων
  17 Ιουνίου 2023    Ερμής 10° 50’ Διδύμων εξάγωνο με Αφροδίτη 10° 50’ Λέοντα
  18 Ιουνίου 2023     Ήλιος 27° 39’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 27° 39’ Ιχθύων
  21 Ιουνίου 2023    Ερμής 18°40’ Διδύμων εξάγωνο με Άρη 18°40’ Λέοντα
  25 Ιουνίου 2023    Ερμής 27° 41’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 27° 41’ Ιχθύων
  26 Ιουνίου 2023    Άρης 21° 30’ Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό 21° 30’’ Ταύρου
  28 Ιουνίου 2023     Ήλιος 7° 07’ Καρκίνου τρίγωνο με Κρόνο 7° 07’ Ιχθύων
  30 Ιουνίου 2023    Ερμής 7° 05’ Καρκίνου τρίγωνο με Κρόνο 7° 05’ Ιχθύων

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2023
  Η έναρξη της περιόδου των εκκαθαρίσεων

  Το 2023 είναι μία χρονιά που έχει ως στόχο να σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με τα κεκτημένα σου και να λάβεις αποφάσεις που εμπεριέχουν μέσα τους και την έννοια της προσωπικής ικανοποίησης και οφέλους. Μπορεί να βρίσκεσαι σε μία χρονική περίοδο που έχεις αποφασίσει να ασχοληθείς με την εκπαίδευση σου και μάλιστα με ένα αντικείμενο που θα μπορούσε να σε βοηθήσει να ανέβεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτή η προσπάθεια βέβαια μπορεί να περνά μέσα από μία σειρά επενδύσεων που καλείσαι να κάνεις, μέσα από μία ανακατανομή των προτεραιοτήτων σου σε χρηματικό επίπεδο. Ίσως πάλι να θέλεις να ξεφορτωθείς κάποια αντικείμενα που έχουν να κάνουν με όσα σου έχουν κληροδοτήσει οι κοντινοί σου άνθρωποι, να προσπαθείς να αυξήσεις τα έσοδα σου μέσα από τέτοιες κινήσεις.
  Το 2023 είναι μία χρονιά που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις ή να εξελίξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και να βάλεις στη ζωή σου την έννοια της αυτοσυντήρησης. Με τον Κρόνο να περνά στο ζώδιο σου στις 7 Μαρτίου και να παραμένει σε αυτό για περίπου μία τριετία, καλείσαι να διατηρήσεις ότι είναι σημαντικό και απαραίτητο. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα λάβεις αποστάσεις από συγγενικά πρόσωπα που μπορεί να καταναλώνουν μεγάλα ποσά από την ενέργεια σου. Μπορεί να εστιάζεις την προσοχή σου στον οικονομικό τομέα, προστατεύοντας την επαγγελματική σου θέση. Μπορεί τέλος να θέλεις να κλείσεις μία σχέση που σε έχει φθείρει και να πάψεις να σέρνεσαι πίσω από ανθρώπους που σε κάνουν ότι θέλουν.

  Κεφάλαιο Δίας
  Ο Δίας θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 16 Μαΐου προσφέροντας την ευκαιρία να βελτιώσεις τα οικονομικά σου μέσα από επαγγελματικές συμφωνίες που έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις. Μία τέτοια ευκαιρία βέβαια μπορεί να μετατραπεί σε μία κατάσταση στην οποία δεν έχεις τον έλεγχο, στην οποία δυσκολεύεσαι ώστε να βάλεις φρένο, να βρεις το μέτρο που απαιτείται, με αποτέλεσμα να παρασυρθείς σε καταστάσεις που θα σε εκθέσουν. Είναι σαφές πως έχεις την ανάγκη να δημιουργήσεις περισσότερο χώρο στη ζωή σου, να αρπάξεις κάποιες ευκαιρίες από τα μαλλιά, να καταφέρεις να αλλάξεις επίπεδο στον τομέα της καριέρας σου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα παρασυρθείς σε καταστάσεις που θα σε θέσουν σε κινδύνους. Παράλληλα, έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε κάποιες αγορές που θα βελτιώσουν την εικόνα του σπιτιού σου, που θα φροντίσουν να διαμορφώσουν ένα περισσότερο λειτουργικό χώρο μέσα στον οποίο κινείσαι, που θα αποτελέσουν την ευκαιρία να ανανεώσεις το χώρο σου. Τέλος, έχεις την ευκαιρία να πουλήσεις κάτι που δε χρειάζεσαι και θα μπορούσε να σου προσφέρει ένα εισόδημα το οποίο έχεις ανάγκη ώστε να το επενδύσεις σε ότι είναι απαραίτητο για εσένα από εδώ και πέρα.
  Η είσοδος του Δία στον Ταύρο στις 16 Μαΐου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να κάνεις κάτι για το κομμάτι των γνώσεων σου, να εκπαιδευτείς σε κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση της νέας σου επαγγελματικής πραγματικότητας. Μπορεί πάλι να έχεις βρεθεί σε ένα νέο περιβάλλον διαβίωσης και να χρειάζεσαι χρόνο ώστε να συνηθίσεις τα καινούργια δεδομένα, να ομαλοποιηθεί η ένταξη σου μέσα στο συγκεκριμένο χώρο. Καλό θα ήταν να ασχοληθείς με τον τρόπο που επικοινωνείς τις ανάγκες σου, να γίνεις περισσότερο σαφής με τις προθέσεις και διαθέσεις σου, να μάθεις να εξωτερικεύσεις τις ανάγκες σου και να μην τις κρύβεις μέσα σου. Ίσως πάλι να ξεκινήσει μία περίοδος με αρκετές μετακινήσεις και ταξίδια, να χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που θα προωθήσουν θέματα της δουλειάς σου, που θα μπορούσαν να σε αποτελέσουν τη βάση της νέας σου επαγγελματικής ταυτότητας.

  Κεφάλαιο Κρόνος
  Ο Κρόνος θα παραμείνει στον Υδροχόο μέχρι τις 7 Μαρτίου και φαίνεται να παίζει με τα ψυχολογικά σου, να σε ενοχλεί και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως υπάρχουν αγκάθια μέσα σου που επηρεάζουν τη διάθεση σου. Θα υπάρξουν αρκετές αφορμές που θα φέρουν στην επιφάνεια τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις στον επαγγελματικό τομέα, που θα σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο σου και να νιώθεις πως χρειάζεται να δίνεις απαντήσεις σε μία σειρά από ερωτήματα που επιμένουν να παρουσιάζονται μπροστά σου. Μπορεί πάλι να συνειδητοποιήσεις πως η σχέση σου με κάποιους συναδέλφους και συνεργάτες είναι δύσκολη, είναι σχεδόν απίθανο να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα και να γίνεις λειτουργικός/η μέσα σε μία σχέση που δεν είναι ισότιμη. Τέλος, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να πετάξεις από πάνω σου τα εμπόδια που συναντάς και έχουν να κάνουν με τα ψυχολογικά βαρίδια που κουβαλάς μαζί σου και οφείλονται σε κατάλοιπα σχέσεων και προβλημάτων που αντιμετώπισες κατά τη διάρκεια της παιδικής σου ηλικίας.
  Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο σου στις 7 Μαρτίου και η παραμονή του για σχεδόν μία τριετία, ανοίγει μία εποχή που θα κληθείς να βάλεις όρια σε σχέσεις, καταστάσεις και δεδομένα που επιτρέπεις να λειτουργούν χωρίς έλεγχο. Καταρχάς, είναι πιθανό να γίνει φανερό πως ζορίζεσαι να παραμείνεις μέσα σε μία σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της, που δεν εμπεριέχει τη σπιρτάδα που είχε στο ξεκίνημα της, που έχει χάσει τον αυθορμητισμό και τον ερωτισμό της. Ίσως πάλι να θεωρείς πως αρχίζεις να πατάς καλύτερα στα πόδια σου και να μπορείς να υποστηρίξεις το επόμενο βήμα της σχέσης σου, να μοιάζεις έτοιμος/η να δομήσεις με πολύ πιο στέρεο τρόπο τη ζωή σου. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να κληθείς να αναλάβεις υποχρεώσεις που σε δυσκολεύουν, αλλά παράλληλα θα μπορούσαν να αποτελέσουν την ευκαιρία ώστε να αποδείξεις τις ικανότητες σου, να πάρεις στους ώμους ευθύνες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τα παράσημα που θα κρεμάσεις το λαιμό σου και θα αποτελέσουν το εισιτήριο για την είσοδο σου σε μία νέα φάση της καριέρας σου. Τέλος, καλό θα ήταν να αρχίσεις να προσέχεις περισσότερο τον εαυτό σου, να φροντίσεις τη διατροφή και την εικόνα σου, να προσέξεις τον εαυτό σου γιατί μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια θέματα υγείας που τόσο καιρό κυοφορούνται. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως είναι πιθανό να μπεις στη διαδικασία καλύτερης διατροφής και άσκησης, να κόψεις τα περιττά από τη ζωή σου και να φροντίσεις να διατηρήσεις ότι μοιάζει να είναι απαραίτητο.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις
  Το πρώτο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στις 20 Απριλίου στην τελευταία μοίρα του Κριού σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που φαίνεται να επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου. Θα χρειαστεί να αποκρυσταλλώσεις κατά πόσο μπορείς να βασιστείς στις δικές σου δυνάμεις ή θέλεις να παραμείνεις μέλος μίας ομάδας ανθρώπων με τους οποίους δουλεύετε από κοινού σε κάτι. Ίσως πάλι να προκύπτουν έξοδα που δεν μπορείς να αποφύγεις, απλά θα πρέπει να διαχειριστείς με σύνεση τις προτεραιότητες που θέτεις και τον τρόπο που θα τακτοποιήσεις τα θέματα, χωρίς να σπάσει το σκοινί στη σχέση σου με κάποια πρόσωπα γύρω σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 5 Μαΐου στη 14η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Ουρανό από τον Ταύρο θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για να προσπαθήσεις να ενώσεις αυτό που σκέφτεσαι με αυτό που αισθάνεσαι. Μπορεί να χρειαστεί να εκφράσεις τις ανησυχίες σου με τρόπο που δείχνει πως δε μασάς τα λόγια σου, μέσω μίας ασυνήθιστης γλώσσας από την πλευρά σου, αλλά ταυτόχρονα επιδιώκεις να είσαι ξεκάθαρος/η και να μη χάνεσαι στη μετάφραση. Ίσως πάλι να ταρακουνηθεί η σχέση σου με συγγενικά πρόσωπα, να υπάρξουν συζητήσεις που μιλάνε για ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών που καλό θα ήταν να λάβει χώρα ώστε να πάψεις να κινείσαι μέσα σε ένα ασαφές πλαίσιο.
  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου στην 21η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Βρίσκεσαι σε ένα χρονικό σημείο που μπορεί να αναρωτιέσαι αν υπάρχει μέλλον στην ερωτική σου ζωή με το/η σύντροφο που έχεις δίπλα σου. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να χωρέσεις μέσα στη συγκεκριμένη σχέση και να δυσκολεύεσαι να βρεις τα πατήματα σου. Μπορεί πάλι να προσπαθείς να ανακαλύψεις λόγους για να παραμείνεις σε μία επαγγελματική συνεργασία που σε πιέζει και σε αναγκάζει να παραδέχεσαι πως χάνεις την προσωπικότητα σου μέσα σε αυτή. Το οικονομικό όμως σκέλος θα παίξει μεγάλο ρόλο και θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως δεν είναι καιρός να ρισκάρεις. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 28 Οκτωβρίου στην 5η μοίρα του Ταύρου σε αντίθεση με τους Ερμή και Άρη από το Σκορπιό θα σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς αν μιλάς και εκφράζεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου ή παραμένουν στη σφαίρα του αγνώστου για τους γύρω σου. Μπορεί να θελήσεις να ταρακουνήσεις τα λιμνάζοντα ύδατα και να δοκιμάσεις τις αντοχές τρίτων στις προτάσεις που σοκάρουν, να θελήσεις να τεστάρεις κατά πόσο έχεις κοντά σου ανθρώπους που παραμένουν δέσμιοι καταστάσεων που προσφέρουν υλική ασφάλεια. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία εκπαιδευτική διαδικασία, τότε προσπάθησε να παραμείνεις συγκεντρωμένος/η στο στόχο σου και να ολοκληρώσεις αυτό που έχεις ξεκινήσει, χωρίς να παρασύρεσαι από άλλες σκέψεις που θα βγάλουν από το στόχο σου.

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός
  Ο Βόρειος Δεσμός θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τις 17 Ιουλίου, οπότε και αντίστοιχα ο Νότιος Δεσμός στο Σκορπιό, προσφέροντας την ευκαιρία να ανοίξεις το μυαλό σου, να αποκτήσεις νέες γνώσεις, να έρθεις σε επαφή με καινούργια δεδομένα που επηρεάζουν την εικόνα που έχεις για τον κόσμο γύρω σου. Ίσως πάλι να μπαίνεις σε μία εκπαιδευτική διαδικασία που θα επηρεάσει τον τομέα της καριέρας σου, να φροντίσεις να αποκτήσεις το κατάλληλο υπόβαθρο που θα σε βοηθήσει να κάνεις τα επόμενα επαγγελματικά βήματα που θα σου αποφέρουν μία καλύτερη αμοιβή. Τέλος, είναι πιθανό να υπάρχουν εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με κοντινά σου πρόσωπα, να χρειαστεί να έρθεις σε επαφή και επικοινωνία με συγγενείς που μοιράζεστε περιουσιακά στοιχεία. Αν η συγκεκριμένη συζήτηση οδηγήσει σε δικαστικές διαμάχες, να έχεις στο μυαλό σου πως δε χωρούν εγωισμοί οι οποίου θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη λήξη της μεταξύ σας σχέσης, χωρίς να είσαι προετοιμασμένος/η για έναν τέτοιο αποχωρισμό.
  Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Κριό, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Ζυγό, στις 17 Ιουλίου φαίνεται να μεταφέρει το βάρος του ενδιαφέροντος σου στον οικονομικό τομέα. Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείς με αγορές που προκύπτουν και τις οποίες δεν μπορείς να αποφύγεις, να είναι απαραίτητο να γίνουν συνεννοήσεις με το έτερο ήμισυ ή με το/η συνεργάτη ώστε να δείτε πως θα μοιράσετε το κόστος ανάμεσα σας. Ίσως πάλι να χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερο βάρος στις προσωπικές σου ανάγκες και να αφήσεις στην άκρη κάποιους συμβιβασμούς που ενδέχεται να χρειάζεται να γίνουν με πρόσωπα που κινείστε στον ίδιο χώρο, αφού αποφασίζεις να θέσεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα. Στον επαγγελματικό τομέα, θα μπορούσες να σκεφτείς να κάνεις κάτι δικό σου, να πατήσεις στις δικές σου δυνάμεις και ικανότητες και να αφήσεις στο περιθώριο τις συνεργασίες για τις οποίες αρχίζεις να αμφιβάλεις σχετικά με το όφελος σου. Αυτό που μαθαίνεις από εδώ και πέρα είναι να δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα στον εαυτό σου, να αυξήσεις την προσωπική σου αυτοεκτίμηση και να πάψεις να σέρνεσαι πίσω από άλλους που θέλουν να σε κάνουν να εξαρτάσαι από αυτούς.

   

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

   

  Έχοντας συνείδηση ότι ανήκεις στους Ανθρώπους η κοινωνικότητά σου αποτελεί μια πολύ σοβαρή πλευρά του εαυτού σου. Είσαι ευτυχισμένος/η όταν κάνεις παρέα με ευχάριστους ανθρώπους που αισθάνεσαι ότι επηρεάζουν θετικά και δική σου ζωή. Συχνά βγαίνεις μόνο και μόνο για να είσαι ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους και για να αποφύγεις την αίσθηση της μοναξιάς που μερικές φορές σε φοβίζει. Εννοείται ότι είσαι ανοιχτός και ευαίσθητος στα συναισθήματα και στις ψυχολογικές διακυμάνσεις  των άλλων αφού οι άλλοι αποτελούν το βαρόμετρο και  της δικής σου συναισθηματικής κατάστασης. Άρα πρέπει να επιιλέγεις με το τσιμπιδάκι των φρυδιών τον κύκλο των ανθρώπων  που απαρτίζουν  τις γνωριμίες σου, όπως  και τους φίλους σου. Είναι πολύ καλύτερα να συναναστρέφεσαι χαρούμενους, αισιόδοξους, εξωστρεφείς ανθρώπους παρά καταθλιπτικούς, διανοητικά ανισόρροπους και προβληματικούς τύπους που έχεις την τάση να αναλαμβάνεις ως κοινωνικός λειτουργός τη λύση των προβλημάτων τους, ή τη προσαρμογή τους στην κοινωνία.

   

  Σε ικανοποιούν απόλυτα οι κοινές εξόδοί σου με κάποιον που αγαπάς σε ταινίες, σε μουσεία, στη θάλασσα, σε συναυλίες. Μπορείς για ώρες να ακούς τα προβλήματα των άλλων, να τους συμπαραστέκεσαι, ή να είσαι δίπλα τους όταν σε χρειάζονται. Αλλά όταν κάποιος γκρινιάζει υπερβολικά, είναι μεμψίμοιρος και κατ΄ εξακολούθηση μίζερος θυμήσου ότι σου παίρνει όλη την ενέργεια και ότι χρειάζεται να απομακρυνθείς απο αυτόν/ήν  για ένα μεγάλο διάστημα.

   

  Έχεις μια απόλυτη και τέλεια  εικόνα για την Αγάπη , που πρέπει να έχει στοιχεία εξιδανίκευσης για να σε γεμίζει. Για σένα .δεν υπάρχει άλλη αγάπη, εκτός από τη Ιδανική Αγάπη. Το μειονέκτημά σου είναι ότι δεν είσαι αρκετά κριτικός  απέναντι σε αυτούς που σε πλησιάζουν, όπως και ότι δεν επιλέγεις με αυστηρά κριτήρια με αποτέλεσμα όποιος σε πλησιάζει να του δίνεις την ευκαιρία για μια σχέση, ακόμα και όταν η διαίσθησή σου σε προειδοποιεί ότι δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι. Όταν όμως βρεις το σύντροφο που σου ταιριάζει  αισθάνεσαι να εκπληρώνεται η προσευχή  σου για το κομμάτι που σου έλειπε.

   

  Εάν ο Ένας/Μία  δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στη ζωή σου είσαι πάντα έτοιμος να αποκλίνεις από το δρόμο σου και να αρχίσεις να βγαίνεις ραντεβού με πολλούς/ές  για να επιλέξεις. Το παράξενο είναι ότι βρίσκεις ότι πολλοί από αυτούς είναι δυνάμει καλοί άνθρωποι και έχουν τα προσόντα να κερδίσουν την καρδιά σου και αυτή η διαπίστωση σε αποσυντονίζει. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι φτερά στους ώμους.

 • Peter Andre

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...