παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 04.12.2023 έως 10.12.2023
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε βάζει στη διαδικασία να αναζητήσεις τον τρόπο ώστε να πραγματοποιήσεις μία εκδρομή που έχεις ανάγκη, να αποδράσεις από ένα καθημερινό περιβάλλον που μοιάζει να σε εγκλωβίζει.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Είναι πιθανό να προκύψει μία τέτοια προοπτική και να αποφασίσεις να κάνεις πράξη αυτό το ταξίδι, αιφνιδιάζοντας κάποια πρόσωπα που κινούνται κοντά σου και δεν περιμένουν από εσένα να λειτουργήσεις τόσο παρορμητικά. Ίσως πάλι να αποφασίσεις να πάρεις μέρος σε μία ομάδα που μοιάζει να κινείται πολύ μακριά σε σχέση με τα ενδιαφέροντα σου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αναζητήσεις νέα μονοπάτια για τη ζωή σου, επιδιώκοντας να σπάσεις μία μονότονη επανάληψη της καθημερινότητας σου. Τέλος, στον προσωπικό τομέα, η επικοινωνία με ένα πρόσωπο που έχεις συναντήσει τον τελευταίο καιρό μπορεί να αποκτήσει και μία νέα διάσταση, δημιουργώντας σου όνειρα και ψευδαισθήσεις που μπλέκονται μεταξύ τους.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 06.12.2023 έως 12.12.2023
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)
Η είσοδος του πλανήτη του έρωτα, της αγάπης, της έλξης, της αρμονίας και της συντροφικότητας, της Αφροδίτης, στον Σκορπιό, είναι πανέμορφο αστρολογικό νέο: ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο πολύ θετικό κι ευνοϊκό για σένα, μιας κι εκφράζει τους ορίζοντές σου και την προσωπική σου εξέλιξη. Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες ...
 • Ιχθύ, σου έχω μια νοητική άσκηση για σήμερα: σκέψου ποιες είναι οι προσωπικές σου ανασφάλειες, που νιώθεις να εξαφανίζονται όταν είσαι ερωτευμένος/η. Στη συνέχεια προσπάθησε να εξηγήσεις γιατί επιστρέφουν δυνατότερες κάθε φορά όταν μια σχέση τελειώνει. Μήπως τελικά αυτή την εποχή δεν χρειάζεσαι ακόμη μια σχέση για να λύσεις ανασφάλειες αλλά για να περάσεις μερικές στιγμές απόλαυσης και ηρεμίας;
 • Δεκέμβριος

  Το τελευταίο μήνυμα του 2023 προς εσένα, Ψαράκι, είναι να βάλεις όλες σου τις δυνάμεις κι όλη σου την ενέργεια στην επαγγελματική σου εξέλιξη γιατί είναι κάτι που και έδαφος πρόσφορο θα βρει, και θα σου χαρίσει την αυτοπεποίθηση (ψυχολογικά) και την κινητήρια δύναμη (οικονομικά) που χρειάζεσαι για να κινηθείς προς τη ζωή που θέλεις.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Η ανάγκη σου να εξελιχτείς επαγγελματικά σε πιέζει εδώ και καιρό. Αν έχεις αξιοποιήσει τις ευκαιρίες και τις συγκυρίες της χρονιάς που φεύγει το σίγουρο είναι ότι τώρα θα μπορείς να ανταπεξέλθεις καλύτερα στις επερχόμενες προκλήσεις και να διαμορφώσεις τη ζωή σου όπως εσύ θέλεις. Η ανάγκη να πετύχεις και να διακριθείς στον επαγγελματικό σου τομέα φαίνεται ιδιαίτερα έντονη και τονισμένη, πολλές φορές όμως η τάση αυτή σε δεσμεύει και σου στερεί τη δυνατότητα να κοντοσταθείς και να νιώσεις ικανοποίηση για όσα έχεις ήδη πετύχει, για να μη μιλήσουμε για το άγχος που επισύρει, πράγμα που κατά καιρούς κυριολεκτικά σε τσακίζει. Με τα επαγγελματικά σου συνδέεται επίσης η Νέα Σελήνη του μήνα, στις 13, και ίσως σου φέρει μια θαυμάσια ευκαιρία που σαφώς και πρέπει να αδράξεις ακόμα κι αν έχουμε, παράλληλα, ανάδρομο Ερμή. Συγχρόνως, η ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση της Αφροδίτης στο Σκορπιό σε εφοδιάζει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα με καλή διάθεση, συντροφικότητα και σου χαρίζει γοητεία και ομορφιά. Μια παρεξήγηση με φίλους μπορεί να οφείλεται σε κακή συνεννόηση και όχι να έγινε απαραίτητα από πρόθεση. Οι ίδιες οι μέρες των γιορτών αποτελούν ένα φωτεινό διάλειμμα καλοπέρασης και χαράς και η καλύτερη λύση είναι να αφήσεις τις άβολες και δύσκολες συζητήσεις και τις προσπάθειες ανεύρεσης κοινού τόπου για το νέο έτος. Δώσε χώρο σε συναντήσεις χαρούμενες με φίλους και παρέες, ενέδωσε σε κάποιο φλερτ που γεννιέται ίσως στον επαγγελματικό σου χώρο και φόρτισε μπαταρίες με χαρά και πολλή ξεκούραση.
  Θα υπάρξει και πολλή χαρά αυτά τα Χριστούγεννα, ένα γεμάτο συγγενείς κι αγαπημένους φίλους σπίτι και προσμονή για καλύτερες μέρες που είναι βέβαιο πως θα έρθουν. Εμείς εδώ, η ομάδα του Stardome,  σού ευχόμαστε το 2024 να σε βρει γεμάτο υγεία και περιστοιχισμένο από ανθρώπους που σε αγαπούν και τους αγαπάς!

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…(ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)
  2 Δεκεμβρίου 2023
  Ερμής 1° 13’ Αιγόκερω εξάγωνο με Κρόνο 1° 13’ Ιχθύων
  3 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 28° 34’ Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 28° 34’ Αιγόκερω
  5 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 1° 22’ Σκορπιού τρίγωνο με Κρόνο 1° 22’ Ιχθύων
  7 Δεκεμβρίου 2023
  Ερμής 06° 29’ Αιγόκερω τρίγωνο με Δία 06° 29’ Ταύρου
  9 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 6° 20’ Σκορπιού αντίθεση με Δία 6° 20’ Ταύρου
  11 Δεκεμβρίου 2023
  Ερμής 8° 18’ Αιγόκερω εξάγωνο με Αφροδίτη 8° 18’ Σκορπιού
  16 Δεκεμβρίου 2023
  Ήλιος 24° 55’ Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 24° 55’ Ιχθύων
  18 Δεκεμβρίου 2023
  Ανάδρομος Ερμής 5° 51’ Αιγόκερω τρίγωνο με Δία 5° 51’ Ταύρου
  21 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 19° 40’ Σκορπιού αντίθεση με Ουρανό 19° 40’ Ταύρου
  Ανάδρομος Ερμής 2° 23’ Αιγόκερω εξάγωνο με Κρόνο 2° 23’ Ιχθύων
  22 Δεκεμβρίου 2023
  Σύνοδος Ήλιου και Ερμή ανάδρομου 00° 40’ Αιγόκερω
  24 Δεκεμβρίου 2023
  Ήλιος 2° 38’ Αιγόκερω εξάγωνο με Κρόνο 2° 38’ Ιχθύων
  25 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 25° 00’ Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 25° 00’ Ιχθύων
  27 Δεκεμβρίου 2023
  Ανάδρομος Ερμής 25° 01’ Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 25° 01’ Ιχθύων
  Ήλιος 5° 36’ Αιγόκερω τρίγωνο με Δία 5° 36’ Ταύρου
  28 Δεκεμβρίου 2023
  Άρης 25° 02’ Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 25° 02’ Ιχθύων
  29 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 29° 16’ Σκορπιού εξάγωνο με Πλούτωνα 29° 16’ Αιγόκερω
  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  13/12/2023, στις 13:31 ώρα Ελλάδας στις 20° 40’ του Τοξότη
  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  27/12/2023, στις 02:33 ώρα Ελλάδας στις 04° 58’ του Καρκίνου
   

 • 2023
  Η έναρξη της περιόδου των εκκαθαρίσεων

  Το 2023 είναι μία χρονιά που έχει ως στόχο να σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με τα κεκτημένα σου και να λάβεις αποφάσεις που εμπεριέχουν μέσα τους και την έννοια της προσωπικής ικανοποίησης και οφέλους. Μπορεί να βρίσκεσαι σε μία χρονική περίοδο που έχεις αποφασίσει να ασχοληθείς με την εκπαίδευση σου και μάλιστα με ένα αντικείμενο που θα μπορούσε να σε βοηθήσει να ανέβεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτή η προσπάθεια βέβαια μπορεί να περνά μέσα από μία σειρά επενδύσεων που καλείσαι να κάνεις, μέσα από μία ανακατανομή των προτεραιοτήτων σου σε χρηματικό επίπεδο. Ίσως πάλι να θέλεις να ξεφορτωθείς κάποια αντικείμενα που έχουν να κάνουν με όσα σου έχουν κληροδοτήσει οι κοντινοί σου άνθρωποι, να προσπαθείς να αυξήσεις τα έσοδα σου μέσα από τέτοιες κινήσεις.
  Το 2023 είναι μία χρονιά που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις ή να εξελίξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και να βάλεις στη ζωή σου την έννοια της αυτοσυντήρησης. Με τον Κρόνο να περνά στο ζώδιο σου στις 7 Μαρτίου και να παραμένει σε αυτό για περίπου μία τριετία, καλείσαι να διατηρήσεις ότι είναι σημαντικό και απαραίτητο. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα λάβεις αποστάσεις από συγγενικά πρόσωπα που μπορεί να καταναλώνουν μεγάλα ποσά από την ενέργεια σου. Μπορεί να εστιάζεις την προσοχή σου στον οικονομικό τομέα, προστατεύοντας την επαγγελματική σου θέση. Μπορεί τέλος να θέλεις να κλείσεις μία σχέση που σε έχει φθείρει και να πάψεις να σέρνεσαι πίσω από ανθρώπους που σε κάνουν ότι θέλουν.

  Κεφάλαιο Δίας
  Ο Δίας θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 16 Μαΐου προσφέροντας την ευκαιρία να βελτιώσεις τα οικονομικά σου μέσα από επαγγελματικές συμφωνίες που έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις. Μία τέτοια ευκαιρία βέβαια μπορεί να μετατραπεί σε μία κατάσταση στην οποία δεν έχεις τον έλεγχο, στην οποία δυσκολεύεσαι ώστε να βάλεις φρένο, να βρεις το μέτρο που απαιτείται, με αποτέλεσμα να παρασυρθείς σε καταστάσεις που θα σε εκθέσουν. Είναι σαφές πως έχεις την ανάγκη να δημιουργήσεις περισσότερο χώρο στη ζωή σου, να αρπάξεις κάποιες ευκαιρίες από τα μαλλιά, να καταφέρεις να αλλάξεις επίπεδο στον τομέα της καριέρας σου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα παρασυρθείς σε καταστάσεις που θα σε θέσουν σε κινδύνους. Παράλληλα, έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε κάποιες αγορές που θα βελτιώσουν την εικόνα του σπιτιού σου, που θα φροντίσουν να διαμορφώσουν ένα περισσότερο λειτουργικό χώρο μέσα στον οποίο κινείσαι, που θα αποτελέσουν την ευκαιρία να ανανεώσεις το χώρο σου. Τέλος, έχεις την ευκαιρία να πουλήσεις κάτι που δε χρειάζεσαι και θα μπορούσε να σου προσφέρει ένα εισόδημα το οποίο έχεις ανάγκη ώστε να το επενδύσεις σε ότι είναι απαραίτητο για εσένα από εδώ και πέρα.
  Η είσοδος του Δία στον Ταύρο στις 16 Μαΐου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να κάνεις κάτι για το κομμάτι των γνώσεων σου, να εκπαιδευτείς σε κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση της νέας σου επαγγελματικής πραγματικότητας. Μπορεί πάλι να έχεις βρεθεί σε ένα νέο περιβάλλον διαβίωσης και να χρειάζεσαι χρόνο ώστε να συνηθίσεις τα καινούργια δεδομένα, να ομαλοποιηθεί η ένταξη σου μέσα στο συγκεκριμένο χώρο. Καλό θα ήταν να ασχοληθείς με τον τρόπο που επικοινωνείς τις ανάγκες σου, να γίνεις περισσότερο σαφής με τις προθέσεις και διαθέσεις σου, να μάθεις να εξωτερικεύσεις τις ανάγκες σου και να μην τις κρύβεις μέσα σου. Ίσως πάλι να ξεκινήσει μία περίοδος με αρκετές μετακινήσεις και ταξίδια, να χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που θα προωθήσουν θέματα της δουλειάς σου, που θα μπορούσαν να σε αποτελέσουν τη βάση της νέας σου επαγγελματικής ταυτότητας.

  Κεφάλαιο Κρόνος
  Ο Κρόνος θα παραμείνει στον Υδροχόο μέχρι τις 7 Μαρτίου και φαίνεται να παίζει με τα ψυχολογικά σου, να σε ενοχλεί και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως υπάρχουν αγκάθια μέσα σου που επηρεάζουν τη διάθεση σου. Θα υπάρξουν αρκετές αφορμές που θα φέρουν στην επιφάνεια τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις στον επαγγελματικό τομέα, που θα σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο σου και να νιώθεις πως χρειάζεται να δίνεις απαντήσεις σε μία σειρά από ερωτήματα που επιμένουν να παρουσιάζονται μπροστά σου. Μπορεί πάλι να συνειδητοποιήσεις πως η σχέση σου με κάποιους συναδέλφους και συνεργάτες είναι δύσκολη, είναι σχεδόν απίθανο να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα και να γίνεις λειτουργικός/η μέσα σε μία σχέση που δεν είναι ισότιμη. Τέλος, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να πετάξεις από πάνω σου τα εμπόδια που συναντάς και έχουν να κάνουν με τα ψυχολογικά βαρίδια που κουβαλάς μαζί σου και οφείλονται σε κατάλοιπα σχέσεων και προβλημάτων που αντιμετώπισες κατά τη διάρκεια της παιδικής σου ηλικίας.
  Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο σου στις 7 Μαρτίου και η παραμονή του για σχεδόν μία τριετία, ανοίγει μία εποχή που θα κληθείς να βάλεις όρια σε σχέσεις, καταστάσεις και δεδομένα που επιτρέπεις να λειτουργούν χωρίς έλεγχο. Καταρχάς, είναι πιθανό να γίνει φανερό πως ζορίζεσαι να παραμείνεις μέσα σε μία σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της, που δεν εμπεριέχει τη σπιρτάδα που είχε στο ξεκίνημα της, που έχει χάσει τον αυθορμητισμό και τον ερωτισμό της. Ίσως πάλι να θεωρείς πως αρχίζεις να πατάς καλύτερα στα πόδια σου και να μπορείς να υποστηρίξεις το επόμενο βήμα της σχέσης σου, να μοιάζεις έτοιμος/η να δομήσεις με πολύ πιο στέρεο τρόπο τη ζωή σου. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να κληθείς να αναλάβεις υποχρεώσεις που σε δυσκολεύουν, αλλά παράλληλα θα μπορούσαν να αποτελέσουν την ευκαιρία ώστε να αποδείξεις τις ικανότητες σου, να πάρεις στους ώμους ευθύνες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τα παράσημα που θα κρεμάσεις το λαιμό σου και θα αποτελέσουν το εισιτήριο για την είσοδο σου σε μία νέα φάση της καριέρας σου. Τέλος, καλό θα ήταν να αρχίσεις να προσέχεις περισσότερο τον εαυτό σου, να φροντίσεις τη διατροφή και την εικόνα σου, να προσέξεις τον εαυτό σου γιατί μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια θέματα υγείας που τόσο καιρό κυοφορούνται. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως είναι πιθανό να μπεις στη διαδικασία καλύτερης διατροφής και άσκησης, να κόψεις τα περιττά από τη ζωή σου και να φροντίσεις να διατηρήσεις ότι μοιάζει να είναι απαραίτητο.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις
  Το πρώτο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στις 20 Απριλίου στην τελευταία μοίρα του Κριού σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που φαίνεται να επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου. Θα χρειαστεί να αποκρυσταλλώσεις κατά πόσο μπορείς να βασιστείς στις δικές σου δυνάμεις ή θέλεις να παραμείνεις μέλος μίας ομάδας ανθρώπων με τους οποίους δουλεύετε από κοινού σε κάτι. Ίσως πάλι να προκύπτουν έξοδα που δεν μπορείς να αποφύγεις, απλά θα πρέπει να διαχειριστείς με σύνεση τις προτεραιότητες που θέτεις και τον τρόπο που θα τακτοποιήσεις τα θέματα, χωρίς να σπάσει το σκοινί στη σχέση σου με κάποια πρόσωπα γύρω σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 5 Μαΐου στη 14η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Ουρανό από τον Ταύρο θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για να προσπαθήσεις να ενώσεις αυτό που σκέφτεσαι με αυτό που αισθάνεσαι. Μπορεί να χρειαστεί να εκφράσεις τις ανησυχίες σου με τρόπο που δείχνει πως δε μασάς τα λόγια σου, μέσω μίας ασυνήθιστης γλώσσας από την πλευρά σου, αλλά ταυτόχρονα επιδιώκεις να είσαι ξεκάθαρος/η και να μη χάνεσαι στη μετάφραση. Ίσως πάλι να ταρακουνηθεί η σχέση σου με συγγενικά πρόσωπα, να υπάρξουν συζητήσεις που μιλάνε για ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών που καλό θα ήταν να λάβει χώρα ώστε να πάψεις να κινείσαι μέσα σε ένα ασαφές πλαίσιο.
  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου στην 21η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Βρίσκεσαι σε ένα χρονικό σημείο που μπορεί να αναρωτιέσαι αν υπάρχει μέλλον στην ερωτική σου ζωή με το/η σύντροφο που έχεις δίπλα σου. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να χωρέσεις μέσα στη συγκεκριμένη σχέση και να δυσκολεύεσαι να βρεις τα πατήματα σου. Μπορεί πάλι να προσπαθείς να ανακαλύψεις λόγους για να παραμείνεις σε μία επαγγελματική συνεργασία που σε πιέζει και σε αναγκάζει να παραδέχεσαι πως χάνεις την προσωπικότητα σου μέσα σε αυτή. Το οικονομικό όμως σκέλος θα παίξει μεγάλο ρόλο και θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως δεν είναι καιρός να ρισκάρεις. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 28 Οκτωβρίου στην 5η μοίρα του Ταύρου σε αντίθεση με τους Ερμή και Άρη από το Σκορπιό θα σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς αν μιλάς και εκφράζεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου ή παραμένουν στη σφαίρα του αγνώστου για τους γύρω σου. Μπορεί να θελήσεις να ταρακουνήσεις τα λιμνάζοντα ύδατα και να δοκιμάσεις τις αντοχές τρίτων στις προτάσεις που σοκάρουν, να θελήσεις να τεστάρεις κατά πόσο έχεις κοντά σου ανθρώπους που παραμένουν δέσμιοι καταστάσεων που προσφέρουν υλική ασφάλεια. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία εκπαιδευτική διαδικασία, τότε προσπάθησε να παραμείνεις συγκεντρωμένος/η στο στόχο σου και να ολοκληρώσεις αυτό που έχεις ξεκινήσει, χωρίς να παρασύρεσαι από άλλες σκέψεις που θα βγάλουν από το στόχο σου.

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός
  Ο Βόρειος Δεσμός θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τις 17 Ιουλίου, οπότε και αντίστοιχα ο Νότιος Δεσμός στο Σκορπιό, προσφέροντας την ευκαιρία να ανοίξεις το μυαλό σου, να αποκτήσεις νέες γνώσεις, να έρθεις σε επαφή με καινούργια δεδομένα που επηρεάζουν την εικόνα που έχεις για τον κόσμο γύρω σου. Ίσως πάλι να μπαίνεις σε μία εκπαιδευτική διαδικασία που θα επηρεάσει τον τομέα της καριέρας σου, να φροντίσεις να αποκτήσεις το κατάλληλο υπόβαθρο που θα σε βοηθήσει να κάνεις τα επόμενα επαγγελματικά βήματα που θα σου αποφέρουν μία καλύτερη αμοιβή. Τέλος, είναι πιθανό να υπάρχουν εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με κοντινά σου πρόσωπα, να χρειαστεί να έρθεις σε επαφή και επικοινωνία με συγγενείς που μοιράζεστε περιουσιακά στοιχεία. Αν η συγκεκριμένη συζήτηση οδηγήσει σε δικαστικές διαμάχες, να έχεις στο μυαλό σου πως δε χωρούν εγωισμοί οι οποίου θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη λήξη της μεταξύ σας σχέσης, χωρίς να είσαι προετοιμασμένος/η για έναν τέτοιο αποχωρισμό.
  Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Κριό, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Ζυγό, στις 17 Ιουλίου φαίνεται να μεταφέρει το βάρος του ενδιαφέροντος σου στον οικονομικό τομέα. Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείς με αγορές που προκύπτουν και τις οποίες δεν μπορείς να αποφύγεις, να είναι απαραίτητο να γίνουν συνεννοήσεις με το έτερο ήμισυ ή με το/η συνεργάτη ώστε να δείτε πως θα μοιράσετε το κόστος ανάμεσα σας. Ίσως πάλι να χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερο βάρος στις προσωπικές σου ανάγκες και να αφήσεις στην άκρη κάποιους συμβιβασμούς που ενδέχεται να χρειάζεται να γίνουν με πρόσωπα που κινείστε στον ίδιο χώρο, αφού αποφασίζεις να θέσεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα. Στον επαγγελματικό τομέα, θα μπορούσες να σκεφτείς να κάνεις κάτι δικό σου, να πατήσεις στις δικές σου δυνάμεις και ικανότητες και να αφήσεις στο περιθώριο τις συνεργασίες για τις οποίες αρχίζεις να αμφιβάλεις σχετικά με το όφελος σου. Αυτό που μαθαίνεις από εδώ και πέρα είναι να δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα στον εαυτό σου, να αυξήσεις την προσωπική σου αυτοεκτίμηση και να πάψεις να σέρνεσαι πίσω από άλλους που θέλουν να σε κάνουν να εξαρτάσαι από αυτούς.

   

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

   

  Έχοντας συνείδηση ότι ανήκεις στους Ανθρώπους η κοινωνικότητά σου αποτελεί μια πολύ σοβαρή πλευρά του εαυτού σου. Είσαι ευτυχισμένος/η όταν κάνεις παρέα με ευχάριστους ανθρώπους που αισθάνεσαι ότι επηρεάζουν θετικά και δική σου ζωή. Συχνά βγαίνεις μόνο και μόνο για να είσαι ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους και για να αποφύγεις την αίσθηση της μοναξιάς που μερικές φορές σε φοβίζει. Εννοείται ότι είσαι ανοιχτός και ευαίσθητος στα συναισθήματα και στις ψυχολογικές διακυμάνσεις  των άλλων αφού οι άλλοι αποτελούν το βαρόμετρο και  της δικής σου συναισθηματικής κατάστασης. Άρα πρέπει να επιιλέγεις με το τσιμπιδάκι των φρυδιών τον κύκλο των ανθρώπων  που απαρτίζουν  τις γνωριμίες σου, όπως  και τους φίλους σου. Είναι πολύ καλύτερα να συναναστρέφεσαι χαρούμενους, αισιόδοξους, εξωστρεφείς ανθρώπους παρά καταθλιπτικούς, διανοητικά ανισόρροπους και προβληματικούς τύπους που έχεις την τάση να αναλαμβάνεις ως κοινωνικός λειτουργός τη λύση των προβλημάτων τους, ή τη προσαρμογή τους στην κοινωνία.

   

  Σε ικανοποιούν απόλυτα οι κοινές εξόδοί σου με κάποιον που αγαπάς σε ταινίες, σε μουσεία, στη θάλασσα, σε συναυλίες. Μπορείς για ώρες να ακούς τα προβλήματα των άλλων, να τους συμπαραστέκεσαι, ή να είσαι δίπλα τους όταν σε χρειάζονται. Αλλά όταν κάποιος γκρινιάζει υπερβολικά, είναι μεμψίμοιρος και κατ΄ εξακολούθηση μίζερος θυμήσου ότι σου παίρνει όλη την ενέργεια και ότι χρειάζεται να απομακρυνθείς απο αυτόν/ήν  για ένα μεγάλο διάστημα.

   

  Έχεις μια απόλυτη και τέλεια  εικόνα για την Αγάπη , που πρέπει να έχει στοιχεία εξιδανίκευσης για να σε γεμίζει. Για σένα .δεν υπάρχει άλλη αγάπη, εκτός από τη Ιδανική Αγάπη. Το μειονέκτημά σου είναι ότι δεν είσαι αρκετά κριτικός  απέναντι σε αυτούς που σε πλησιάζουν, όπως και ότι δεν επιλέγεις με αυστηρά κριτήρια με αποτέλεσμα όποιος σε πλησιάζει να του δίνεις την ευκαιρία για μια σχέση, ακόμα και όταν η διαίσθησή σου σε προειδοποιεί ότι δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι. Όταν όμως βρεις το σύντροφο που σου ταιριάζει  αισθάνεσαι να εκπληρώνεται η προσευχή  σου για το κομμάτι που σου έλειπε.

   

  Εάν ο Ένας/Μία  δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στη ζωή σου είσαι πάντα έτοιμος να αποκλίνεις από το δρόμο σου και να αρχίσεις να βγαίνεις ραντεβού με πολλούς/ές  για να επιλέξεις. Το παράξενο είναι ότι βρίσκεις ότι πολλοί από αυτούς είναι δυνάμει καλοί άνθρωποι και έχουν τα προσόντα να κερδίσουν την καρδιά σου και αυτή η διαπίστωση σε αποσυντονίζει. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι φτερά στους ώμους.

 • Rihana

έχουν γενέθλια 206 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...