παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 08.08.2022 έως 14.08.2022
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Η νέα εβδομάδα είναι σε θέση να προσφέρει την ουσιαστική εκκαθάριση σε ένα ζήτημα προσωπικής φύσεως και να σε βοηθήσει να πορευτείς παρακάτω με καθαρότητα πνεύματος και βούλησης.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Θα χρειαστεί να επιμείνεις για να μπορέσεις να εξηγήσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου στο έτερο ήμισυ, για να μπορέσεις να κάνεις το/η σύντροφο σου να κατανοήσει την οπτική σου γωνία. Ίσως να δυσκολεύεσαι αφού καλείσαι να σκάψεις βαθιά μέσα σου για να μπορέσεις να εξηγήσεις τις σκέψεις σου, λόγω του γεγονότος πως θα χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με δικά σου άλυτα προβλήματα. Ίσως πάλι να δυσκολεύεσαι να αντιμετωπίσεις την άλλη πλευρά και να επιλέγεις να ακολουθήσεις τα γεγονότα, χωρίς να πιέζεις τις καταστάσεις, χωρίς να ζητάς να πάρεις εσύ ο/η ίδιος/α το τιμόνι των εξελίξεων στα χέρια σου. Το θέμα όμως είναι να έχεις συνειδητοποιήσει πως δίνεις το περιθώριο σε ένα άλλο άτομο να ορίσει από εδώ και πέρα τις κινήσεις σας.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 10.08.2022 έως 16.08.2022
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)
Μία πανσέληνος στον Υδροχόο σαν κι αυτή της 12ης Αυγούστου μπορεί να αφήνει σε σένα, το συναισθηματικό παιδί της Σελήνης μία κρύα, επιφανειακή και κάπως επιπόλαιη αίσθηση, μιας και συντελείται στο ομολογουμένως καυτότερο και βαθύτερο σημείο του ωροσκοπίου σου, τον 8ο οίκο του σεξ και της βαθύτερης ένωσης με τον Άλλο, που δεν αρκείται σε ημίμετρα και δεν ησυχάζει αν ...
 • Τις επόμενες μέρες: 1) θα μπορείς να συγκεντρώνεσαι πιο εύκολα, 2) θα μπορείς να διακρίνεις ποιες σχέσεις σού κάνουν και με ποιες μπορείς και χωρίς, 3) δεν θα φοβάσαι να λες την άποψη σου ακόμη και αν προξενεί ξινές φάτσες σε μερικούς φίλους/συγγενείς. (Καλό μου ακούγεται, δεν ξέρω εσύ πως το βλέπεις;)
 • Αύγουστος

  Με την αυγή του νέου μήνα βρίσκεσαι σε πολύ ρομαντική κι ερωτική διάθεση λόγω της παρουσίας της Αφροδίτης στο ζώδιό σου – μάλιστα, ακόμα και το «γεγονός του καλοκαιριού», η σύνοδος του Άρη με τον ανατρεπτικό Ουρανό και τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης για σένα έχει συναισθηματικά μάλλον θετική χροιά μιας και η προαναφερθείσα Αφροδίτη σχηματίζει υπέροχη όψη τριγώνου με την όψη αυτή.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Σου παρέχει έτσι ένα υπέροχο ερωτικό πλαίσιο και δεν είναι διόλου απίθανο (μιας και ο Ουρανός είναι επακριβώς ο πλανήτης του απρόβλεπτου) να δεις να μετατρέπεται μια φιλία σε ερωτική σχέση και μάλιστα με θαυμάσιες προοπτικές. Οι αλλαγές θα είναι ξαφνικές και σαρωτικές αλλά στις 7 του μήνα η Αφροδίτη σχηματίζει ακόμα ένα τρίγωνο με τον ρομαντικό και ονειρικό Ποσειδώνα, οδηγώντας τα πράγματα στην πιο θετική δυνατή έκβαση. Θα λέγαμε μετά βεβαιότητας ότι είσαι ένα από τα πιο ευνοημένα ζώδια αυτής της περιόδου διότι η περιβόητη σύνοδος όχι μόνο δεν ταράζει τη ζωή σου αλλά σού φέρνει και τις καλύτερες δυνατές εξελίξεις συναισθηματικά. Να πούμε επίσης ότι ευνοείται κάθε είδους συλλογικότητα και ομαδική δράση. Η μόνη σαφής δυσκολία του μήνα έγκειται στο γεγονός πως ο Δίας, που μέχρι τώρα βρισκόταν στο Μεσουράνημά σου με πολύ καλές επιρροές για την επαγγελματική σου ζωή και την κοινωνική σου προβολή και διάκριση είναι πλέον ανάδρομος. Αυτό σημαίνει ότι η εύνοια έχει κατά πολύ μετριαστεί ενώ έχει έρθει η ώρα των αποτιμήσεων και της σκέψης. Τόσο η Πανσέληνος όσο και η Νέα Σελήνη του μήνα θα φέρουν οικονομικές σκοτούρες και καλό είναι να ξεκινήσετε να βάζετε μια τάξη, καθώς επίσης και να αποφεύγετε να δανείζεστε και να δανείσετε. Η εξέλιξη ενδέχεται να πυροδοτήσει προβλήματα.

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)

  1 Αυγούστου 2022
  -Σύνοδος Άρη με Ουρανό 18° 43’ Ταύρου
  -Ήλιος 08° 42’ Λέοντα τρίγωνο με Δία 08° 42’ Κριού
  2 Αυγούστου 2022
  -Αφροδίτη 18° 43’ Καρκίνου εξάγωνο με Ουρανό 18° 43’ Ταύρου
  3 Αυγούστου 2022
  -Αφροδίτη 19° 24’ Καρκίνου εξάγωνο με Άρη 19° 24’ Ταύρου
  7 Αυγούστου 2022
  -Αφροδίτη 25° 01’ Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 25° 01’ Ιχθύων
  -Άρης 22° 25’ Ταύρου τετράγωνο με Κρόνο 22° 25’ Υδροχόου
  9 Αυγούστου 2022
  -Αφροδίτη 26° 53’ Καρκίνου αντίθεση με Πλούτωνα 26° 53’ Αιγόκερω
  11 Αυγούστου 2022
  - Ήλιος 18° 51’ Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό 18° 51’ Ταύρου
  12 Αυγούστου 2022
  -Άρης 24° 57’ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 24° 57’ Ιχθύων
  14 Αυγούστου 2022, Ήλιος 21° 54’ Λέοντα αντίθεση με Κρόνο 21° 54’ Υδροχόου
  15 Αυγούστου 2022
  - Άρης 26° 45’ Ταύρου τρίγωνο με Πλούτωνα 26° 45’ Αιγόκερω
  16 Αυγούστου 2022
  -Ερμής 18° 53’ Παρθένου τρίγωνο με Ουρανό 18° 53’ Ταύρου 18 Αυγούστου 2022
  -Αφροδίτη 8° 02’ Λέοντα τρίγωνο με Δία 8° 02’ Κριού
  21 Αυγούστου 2022
  -Ερμής 24° 44’ Παρθένου αντίθεση με Ποσειδώνα 24° 44’ Ιχθύων
  22 Αυγούστου 2022
  -Ερμής 26° 36’ Παρθένου τρίγωνο με Πλούτωνα 26° 36’ Αιγόκερω
  27 Αυγούστου 2022
  -Αφροδίτη 18° 55’ Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό 18° 55’ Ταύρου
  -Ήλιος 3° 57’ Παρθένου τετράγωνο με Άρη 3° 57’ Διδύμων
  28 Αυγούστου 2022
  -Αφροδίτη 20° 52’ Λέοντα αντίθεση με Κρόνο 20° 52’ Υδροχόου

  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  12/08/2022 και ώρα Ελλάδας 04:35, στις 19° 21’ του Υδροχόου (Supermoon)
  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  27/08/2022 και ώρα Ελλάδας 11:16, στις 04° 03’ της Παρθένου

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!


 • 2022

  Δοκιμάζοντας τις αντοχές σου απέναντι σε ρίσκα;

   

  Το 2022 φαίνεται να είναι μία χρονιά που θα μπορούσε να σε βοηθήσει να περάσεις περισσότερο ανάλαφρα σε σχέση με ότι έχει συμβεί την τελευταία τετραετία. Με τον Κρόνο να παραμένει στον Υδροχόο και τις εκλείψεις να μετατοπίζονται στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού, αυτό που χρειάζεται να αναρωτηθείς είναι αν έχει βάθος η προσωπική σου ζωή ή μήπως έχει επιλέξει μία ζωή που βασίζεται στην οικονομική ασφάλεια. Η σκέψη της δημιουργίας οικογένειας είναι μπροστά σου, ειδικά αν βρίσκεσαι σε μία σχέση που έχει δοκιμαστεί απέναντι στις προκλήσεις και τις δυσκολίες, εκτός και αν έχεις οικογένεια και πλέον συνειδητοποιείς πως ο ρόλος σου αλλάζει μέσα σε αυτή. Το οικονομικό σκέλος της κάθε απόφασης που καλείσαι να λάβεις θα παίξει μεγάλο ρόλο, οπότε μη βιάζεσαι να οδηγηθείς σε συμπεράσματα. Από την άλλη πλευρά, η παρουσία του Δία στους Ιχθείς και στον Κριό θα σε βάλει στη διαδικασία να εξετάσεις το ενδεχόμενο της επαγγελματικής εξέλιξης μέσα από την απόκτηση γνώσεων και της πιθανής έναρξης μίας δουλειάς που στηρίζεται σε εσένα. Ίσως να αποκτάς μία θέση ισχύος και εξουσίας, κάτι που σημαίνει πως καλείσαι να αποδείξεις την ικανότητα σου να καθοδηγείς τρίτους στον τρόπο σκέψης και λειτουργίας. Ίσως πάλι να φτάνεις στο σημείο που θέλεις να αλλάξεις την καριέρα σου, να τολμήσεις να ασχοληθείς με κάτι που έχεις καιρό στο νου σου αλλά δεν τολμάς να κάνεις πράξη. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν μπορεί να γίνει βιαστικά, οπότε σχεδίασε προσεκτικά τα επόμενα βήματα και μην ξεχνάς πως η οικονομική ασφάλεια είναι πολύ σημαντική παράμετρος σε όποια απόφαση και αν καταλήξεις.

   

  Κεφάλαιο Δίας

  Η παρουσία του Δία στους Ιχθείς από το ξεκίνημα της χρονιάς και μέχρι τις 10 Μαΐου, αλλά και από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με θέματα εκπαιδευτικού περιεχομένου τα οποία είναι σε θέση να αποτελέσουν τη βάση πάνω στην οποία θα χτίσεις το νέο σου επαγγελματικό προφίλ. Μπορεί να αποφασίζεις να εστιάσεις σε ένα αντικείμενο που είχες πάντα μέσα στο μυαλό σου να αποτελέσει τη διέξοδο σου, να βρίσκεις το χρόνο ώστε να ασχοληθείς με την πραγματική σου κλίση, με αποτέλεσμα να βρίσκεις τη ροή που αναζητούσες για τη ζωή σου. Μπορεί να αφοσιωθείς πλήρως στο συγκεκριμένο αντικείμενο, αφού αισθάνεσαι πως ανήκεις μέσα σε αυτό ή να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που ταιριάζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία σου, με αποτέλεσμα να αφήνεις στην άκρη το γνώριμο κομμάτι της ζωής σου. Ίσως να βρίσκεις διέξοδο από τα υπάρχοντα προβλήματα σου ή να σου γεννιούνται μεγάλες ελπίδες μέσα από τη νέα γνώση που λαμβάνεις, με αποτέλεσμα να στρέφεις εντελώς το ενδιαφέρον σου προς αυτή την κατεύθυνση. Παράλληλα, με το Δία στους Ιχθείς έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που δεν έχει γίνει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, να αποδράσεις από την καθημερινότητα σου και να βρεθείς κοντά σε ανθρώπους που έχεις καιρό να δεις. Μπορείς να δεις ένα τέτοιο ταξίδι σαν το δώρο που δεν έχεις κάνει στον εαυτό σου εδώ και αρκετό καιρό, ένα δώρο που θα μπορούσε να σου προσφέρει το οξυγόνο το οποίο αναζητάς. Σε κάθε περίπτωση όμως να θυμάσαι πως η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ειδικά τον Απρίλιο, μπορεί να γεννήσει τεράστιες φιλοδοξίες οι οποίες είναι σε θέση να αποδειχτούν ουτοπικές με την πάροδο του χρόνου, γι’ αυτό και καλό θα ήταν να προσέχεις σε ποιο ύψος βάζεις τον πήχη. Η δοκιμαστική είσοδος και παραμονή του Δία στον Κριό το χρονικό διάστημα από τις 10 Μαΐου μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου, αλλά και η οριστική του είσοδος του στις 20 Δεκεμβρίου θα επηρεάσει τον τομέα της καριέρας σου. Η εκπαίδευση που έχεις λάβει φτάνει στο τέλος της και είναι καιρός να φροντίσεις να εξαργυρώσεις όσα έμαθες, να τολμήσεις να κάνεις ένα βήμα στον επαγγελματικό τομέα που θα μπορούσε να σου προσφέρει μία διαφορετική θέση από αυτή που έχεις συνηθίσει να έχεις. Ίσως πάλι να είναι καιρός να βγεις μπροστά και να ηγηθείς σε ομάδες που έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους, να τολμήσεις να μιλήσεις για τις ικανότητες σου να πάρεις το τιμόνι στα χέρια σου και να κινήσεις το όχημα προς μία νέα κατεύθυνση. Στον οικογενειακό τομέα, πιθανότατα να χρειαστεί να αναλάβεις ένα διαφορετικό ρόλο από αυτό που σου επιτρέπουν να έχεις, αφού η σκυτάλη περνά στα χέρια σου και καλείσαι να αποδείξεις πως έχεις ωριμάσει ώστε να φέρεις εις πέρας τις ευθύνες που πέφτουν στους ώμους σου.

   

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Η παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο για όλο το 2022 θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να αποφύγεις τις μετωπικές συγκρούσεις και τις έντονες διεκδικήσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Με τον Κρόνο στον Υδροχόο βέβαια καλείσαι να εξετάσεις κατά πόσο μπορείς να νιώσεις πως ανήκεις σε βάθος σε μία επαγγελματική ομάδα στην οποία έχεις βρεθεί, κατά πόσο είναι εφικτό να αισθανθείς ασφάλεια από την αμοιβή σου, αν είναι δυνατό να ανοίξεις το μυαλό και την καρδιά σου σε μία σχέση που δεν είναι βέβαιο πως σε καλύπτει. Μπορεί να βιώσεις οικονομικές δυσκολίες, αφού προκύπτουν έξοδα που δε σχετίζονται με εσένα προσωπικά, αλλά τα οποία καλείσαι να καλύψεις αφού αφορούν δικά σου πρόσωπα. Ίσως να αισθάνεσαι μία χρηματική αιμορραγία όσο συνεχίζεις να διατηρείς στην κατοχή σου κτήσεις που δεν εκμεταλλεύεσαι, με αποτέλεσμα να εξετάζεις το ενδεχόμενο να τις πουλήσεις. Ίσως πάλι να υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σου, τα οποία σχετίζονται με το σεξουαλικό τομέα, καθώς δεν είναι εύκολο να ταυτιστείς με το έτερο ήμισυ ή περνάς μία φάση που η σχέση σου δεν μπορεί να σου παρέχει αυτό που ήταν σε θέση να κάνει παλιότερα. Με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα μάθεις να αποχωρίζεσαι ανθρώπους και αντικείμενα που έχουν πάψει να σου παρέχουν την ασφάλεια που αναζητάς, χωρίς να αισθάνεσαι απαραίτητα τύψεις για τη συγκεκριμένη απόφαση σου. Ίσως να είναι καιρός να ωριμάσεις και να αποδείξεις πως μπορείς να αποστασιοποιείσαι από καταστάσεις που σε φθείρουν, κάτι που σημαίνει πως βάζεις τη λογική πάνω από το συναίσθημα.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Το πρώτο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 20 Απριλίου με την Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό που φαίνεται να ενεργοποιεί τον τομέα των κοινωνικών σου σχέσεων. Έχεις την ευκαιρία να προκαλέσεις ένα θετικό ηλεκτροσόκ στις φιλικές σου σχέσεις, να ανοίξεις τον κύκλο σου ή να αποφασίσεις να μιλήσεις ανοικτά σε κάποια πρόσωπα σχετικά με τα όσα αισθάνεσαι. Θα μπορούσε πάλι να προκύψει μία επαγγελματική πρόταση η οποία σε δελεάζει και σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως δεν πατάς και πολύ σταθερά στα πόδια στο υπάρχον περιβάλλον που κινείσαι. Καλό θα ήταν να προσέξεις τις εξάρσεις εγωισμού σου, να φροντίσεις να συμμαζέψεις την αλαζονεία που μπορεί να βγάλεις και να προστατεύσεις τις φιλικές σου σχέσεις από ταρακουνήματα που δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 16 Μαΐου στο Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε τρίγωνα με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα δοκιμάσει τις αντοχές της ερωτικής σου ζωής. Μπορεί να υπάρξει απογοήτευση από την έκβαση μίας σχέσης ή ενός φλερτ, κυρίως λόγω απουσίας ευχαρίστησης από τη σεξουαλική χημεία. Παρόλα αυτά, έχεις την ευκαιρία να αποδράσεις από την απογοήτευση που μπορεί να νιώσεις, μέσα από ένα ταξίδι που προκύπτει και θα μπορούσε να σε φέρει σε επαφή με ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με το γνώριμο περιβάλλον σου. Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να ακολουθήσεις το όνειρο σου, εφόσον αποφασίσεις να αφήσεις πίσω σου ένα παρόν που σου παρέχει οικονομική ασφάλεια, αλλά παράλληλα σε εγκλωβίζει. Το δεύτερο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου με την Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό σε σύνοδο με την Αφροδίτη και quincunx με τον Δία από τον Κριό, θέλοντας να σου τονίσει την ανάγκη να ρίξεις βάρος στην ερωτική σου ζωή. Ίσως να δυσκολεύεσαι ώστε να χωρέσεις τα πάντα στη ζωή σου, να προσπαθείς να γεφυρώσεις το χάσμα στην προσωπική σου ζωή λόγω του χρόνου που επενδύεις στον επαγγελματικό τομέα. Ίσως πάλι να χρειαστεί να ασχοληθείς με τον οικονομικό τομέα και να ζητήσεις περισσότερα από όσα λαμβάνεις, αφού θεωρείς πως η συνεισφορά σου είναι μεγαλύτερη από αυτή που πιστεύουν τα άτομα που ορίζουν και την αμοιβή σου. Να θυμάσαι πως αν ξεκινάς μία διαδικασία αμφισβήτησης τρίτων, τότε μπαίνεις σε μία περίοδο που θα χρειαστείς αντοχές για να αντιμετωπίσεις τους ανθρώπους που θα βρεις μπροστά σου και μπορεί να κουβαλούν μία δυναμική που δεν είναι καθόλου εύκολο να υπερνικήσεις. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το Σκορπιό θα δοκιμάσει την ικανότητα σου να ξεφύγεις από δύσκολες συζητήσεις και αναμετρήσεις. Μπορεί να αισθάνεσαι πως απειλείσαι οικονομικά, αφού οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα δεν είναι αυτές που είχες στο μυαλό σου, μπορεί να ζορίζεσαι να χωρέσεις στις καινούργιες εργασιακές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί γύρω σου, αλλά την ίδια στιγμή διαθέτεις την ικανότητα να προτείνεις κάτι που θα κάνει αρκετά κεφάλια να γυρίσουν προς το μέρος σου. Αν έχεις κουραστεί να παλεύεις να αποδείξεις πως είσαι ικανός/η για πολλά, τότε προσπάθησε να πάρεις αποστάσεις και να αφήσεις άλλους να πέσουν σε μία αναμέτρηση που δεν μπορείς να υποστηρίξεις.

   

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο στις 18 Ιανουαρίου, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Σκορπιό, θα αποτελέσει την αφορμή για να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα που έχουν να κάνουν με την κοινωνική σου θέση και την εξέλιξη της προσωπικής σου ζωής την επόμενη διετία. Αυτό που φαίνεται να σε απασχολεί έντονα είναι το όφελος που λαμβάνεις από τον τομέα της καριέρας, και κυρίως μέσα από το οικονομικό σκέλος. Μπορεί να θελήσεις να μεγιστοποιήσεις το κέρδος σου, να επιδιώξεις μία αύξηση στη δουλειά σου, η οποία θα μπορούσε βέβαια να έρθει και μέσω της μετακίνησης σου σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον. Ίσως πάλι να αποφασίσεις να δοκιμάσεις να ηγηθείς μίας εργασιακής ομάδας, κάτι που βέβαια σημαίνει πως μπορεί να γίνεις δυσάρεστος/η απέναντι σε άτομα που έχουν συνηθίσει να βλέπουν το μειλίχιο και συγκαταβατικό σου πρόσωπο. Αν όμως θεωρείς πως το όχημα στο οποίο βρίσκεσαι οδηγείται στα βράχια, δεν έχεις άλλη επιλογή παρά να ταράξεις τα νερά και να προσπαθήσεις να πάρεις στα χέρια σου καταστάσεις που δε θα έπρεπε να αποτελούν αρμοδιότητες κάποιων άλλων. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να αποφασίζεις να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω τη σχέση σου και να αποκτάς ένα παιδί, κάτι που θα αλλάξει εντελώς τις προτεραιότητες σου. Αυτό σημαίνει πως καλείσαι να είσαι προετοιμασμένος/η για τις νέες οικονομικές απαιτήσεις που θα προκύψουν, να μπορείς να διαφυλάξεις το μέλλον του παιδιού σου και να παρέχεις όλα όσα χρειάζονται. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία σχέση που έχει χάσει τη σπιρτάδα της, θα χρειαστεί να αναρωτηθείς μήπως σου προσφέρει άλλα στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα ώστε να αισθάνεσαι ασφαλής. Αν πάλι αισθάνεσαι έτοιμος/η να ρισκάρεις ώστε να βρεις το άτομο που ξυπνά και πάλι τα συναισθήματα που έχουν χαθεί, τότε καλείσαι να είσαι έτοιμος/η να ρισκάρεις και να βγεις από το κουκούλι σου, δοκιμάζοντας να μπεις σε σχέσεις που θα νιώσεις περισσότερο ευάλωτος/η από ότι συνήθως συμβαίνει.

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   
  Έάν κάποιος θέλει ένα φίλο που μπορεί να του συμπαρασταθεί, ή ένα σύντροφο ευαίσθητο στις ανάγκες του, τότε μπορεί να απευθυνθεί σε ένα Καρκίνο. Ανήκεις στο κόσμο του συναισθήματος. Στις προσωπικές σου σχέσεις προτάσεις τη καρδιά σου πριν από τη λογική. Όταν για παράδειγμα ερωτευτείς ολόκληρος ο κόσμος σβήνει και ο μοναδικός προβολέας που μένει ανοικτός φωτίζει Αυτόν/ήν. Πολλοί θα πουν ότι ερωτεύετσαι νευρωτικά, ότι είσαι ανυπόμονος, ότι κολάς γρήγορα, ότι αγαπάς με ένα ξεπερασμένο τρόπο, άλλά τίποτα άπό όλα αυτά δεν σε ενδιαφέρει, ούτε σε σταματάει. Εξ άλλου πιστεύεις στις παραδοσιακές αξίες και σε αυτές συμπεριλαμβάνονται ποτάμια αισθήματος και εντυπωσιακές χειρονομίες αφοσίωσης, στοργής, τρυφερότητας. Πιστεύεις στην αγάπη και μπορείς ακόμα και να θυσιαστείς για αυτόν που αγαπάς πραγματικά. Αν δεν υπήρχαν Καρκίνοι για να αντιστέκονται από τις επάλξεις τους στις επιθέσεις, ο γάμος και η οικογένεια θα απαξιωνόντουσαν με ταχύτερους ρυθμούς. Ακόμα κι αν παντρευτείς αργά, ή καθόλου το πιθανότερο σενάριο είναι να διατηρείς μακροχρόνες σχέσεις, ή μία μοναδική και σταθερή σχέση παρά να μπαινοβγαίνεις από σχέση σε σχέση– μια τάση που ένα γνήσιος Καρκίνος θεωρεί ακόμα κι αν αναγκαστεί να το κάνει ως την απόλυτη κατάρα. Χρειάζεσαι τη συναισθηματική ασφάλεια που μπορεί να σου προσφέρει η μακρόχρονη συντροφικότητά, ή η σταθερή σχέση με Έναν/Μία. Για τους Καρκίνους-άντρες και γυναίκες- οι φίλοι και οι αγαπημένοι αποτελούν αυτόματα οικογένειά τους. Και μια προειδοποίηση: Σαν Καρκίνος έχεις την ικανότητα και το ταλέντο να συγκεντρώνεις γύρω σου ανθρώπους διαφορετικούς μεταξύ τους και πολλές φορές τους λάθος ανθρώπους. Σαν δεκτικός, ανοιχτός και εύάλωτος στα συναισθήματα των άλλων θα πρέπει να μάθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τη Μαμά σε κάθε άνθρωπο που σου στραγγίζει την ενέργεια.

 • Tom Cruise

έχουν γενέθλια 281 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...