παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 29.05.2023 έως 04.06.2023
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να έχει βάλει ως στόχο να δοκιμάσει τις αντοχές σου στην κοινωνική ζωή, να τεστάρει κατά πόσο είσαι προετοιμασμένος/η ώστε να αναμιχθείς με περισσότερο κόσμο.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί να χρειαστεί να λειτουργήσεις μέσα σε ένα ομαδικό πλαίσιο και να προσφέρεις λύσεις που βοηθούν μία ολόκληρη ομάδα να βρει την πορεία της, αφήνοντας για λίγο τον εαυτό σου στην άκρη. Μπορεί πάλι να συνειδητοποιείς πως μοιράζεσαι σε τρίτους, πως δηλώνεις τη στήριξη σου σε πρόσωπα που έχουν ανάγκη από εσένα, αγνοώντας όμως τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες, δημιουργώντας ένα κλίμα αμφιβολίας σχετικά με το κατά πόσο έχεις λάβει τις κατάλληλες αποφάσεις. Μπορεί λοιπόν να θελήσεις να τεστάρεις κατά πόσο έχεις κοντά σου ανθρώπους που αντιλαμβάνονται και τη δική σου παρουσία, να προχωρήσεις σε μία ανακοίνωση απόφασης που θα ταράξει τους γύρω σου και θα δημιουργήσει μία αμφιβολία σχετικά με το ρόλο σου μέσα στο συγκεκριμένο περιβάλλον που βρίσκεσαι.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 24.05.2023 έως 30.05.2023
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)
Εκλείψεις είχαμε, δύο. Ανάδρομο είχαμε. Αφροδίτη πόσο καιρό στους Διδύμους επίσης είχαμε κι είχαμε και Άρη στο ζώδιό σου μέχρι προχθές, όπου είπαμε όλη η ανθρωπότητα μαζί το «απεταξάμην».  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα ...
 • Πνεύμα αντιλογίας οι Καρκίνοι; Κι όμως! Πολλοί/ες εκεί έξω θα δεχθούν ένα ισχυρότατο πλήγμα προσπαθώντας για ακόμη μια μέρα να σε πείσουν να εκτελέσεις τις υποχρεώσεις σου με τον δικό τους τρόπο ή να σκέφτεσαι όπως εκείνοι θέλουν. Πρώτοι υποψήφιοι μερικοί/ες συνάδελφοι σου αλλά και φίλοι/ες σου.
 • Μάιος

  Καρκίνε μας, ο Μάιος είναι ο μήνας κατά τον οποίο ο Δίας θα αφήσει πίσω του το Μεσουράνημά σου και θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι και το τέλος του έτους, εγκαινιάζοντας μία περίοδο όπου θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο οι φιλίες, η κοινωνική δικτύωση και οι ομάδες μέσα στις οποίες έχεις επιλέξει να δραστηριοποιείσαι.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Ωστόσο, με την είσοδό του στον Ταύρο ο Δίας σχηματίζει μια πάρα πολύ σκληρή και δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο, και δεν σε αφήνει να πάρεις ήρεμες και ώριμες αποφάσεις μιας και δημιουργεί διαρκές κι έντονο αίσθημα αδικίας και καταπίεσης. Δεν είναι όμως ο Μάιος γεμάτος δυσκολίες – έχει και πολλή ομορφιά, καθώς η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου από τις 7 του μήνα χαρίζοντάς σου τα δώρα του μαγνητισμού, της αρμονίας, της αγάπης και της χαράς. Η Αφροδίτη σχηματίζει εξαιρετικές όψεις τόσο με τον Κρόνο όσο και με τον Ουρανό, με αποτέλεσμα να ανθίζει ο φιλικός σου κύκλος κι εκεί, ανάμεσα σε φίλους και παρέες, να υπάρξει και κάποιος που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει διαφορετικά. Τώρα, ο Άρης στο ζώδιό σου φέρνει υπερδιέγερση, υποχρεώσεις, έλλειψη ελεύθερου χρόνου αλλά και εντάσεις, ωστόσο θα δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν και να στέφονται με επιτυχία. Τέλος, μπορεί ο Ερμής να είναι ανάδρομος, ωστόσο από τις 12 μέχρι και τις 20 Μαΐου θα σχηματίσει θαυμάσια όψη με τον Κρόνο: μη φοβηθείς να απαλλαγείς από «βαρίδια» παντός είδους αυτό το διάστημα. Θα σου βγει μόνο σε καλό.

   

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)

  1 Μαΐου 2023 Σύνοδος Ήλιου και Ερμή (ανάδρομου) 11° 20’ Ταύρου
  4 Μαΐου 2023 Αφροδίτη 26° 50’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 26° 50’ Ιχθύων
  5 Μαΐου 2023 Αφροδίτη 27° 19’ Διδύμων εξάγωνο με Δία 27° 19’ Κριού
  9 Μαΐου 2023 Ήλιος σύνοδο με Ουρανό 18° 56’ Ταύρου
  12 Μαΐου 2023 ανάδρομος Ερμής 6° 09’ Ταύρου εξάγωνο με Κρόνο 6° 09’ Ιχθύων
  15 Μαΐου 2023 Άρης 27° 07’ Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 27° 07’ Ιχθύων
  17 Μαΐου 2023 Δίας 00ο 18’ Ταύρου τετράγωνο με Πλούτωνα 00ο 18’ Υδροχόου
  18 Μαΐου 2023 Ήλιος 27° 11’ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 27° 11’ Ιχθύων
  19 Μαΐου 2023 Ερμής 6° 30’ Ταύρου εξάγωνο με Κρόνο 6° 30’ Ιχθύων
  20 Μαΐου 2023 Άρης 00° 16’ Λέοντα αντίθεση με Πλούτωνα 00° 16’ Υδροχόου
  21 Μαΐου 2023 Ήλιος 00° 16’ Διδύμων τρίγωνο με Πλούτωνα 00° 16’ Υδροχόου
  22 Μαΐου 2023 Ήλιος 00° 55’ Διδύμων εξάγωνο με Άρη 00° 55’ Λέοντα
  23 Μαΐου 2023 Άρης 01ο 28’ Λέοντα τετράγωνο με Δία 01ο 28’ Ταύρου
  26 Μαΐου 2023 Αφροδίτη 19° 53’ Καρκίνου εξάγωνο με Ουρανό 19° 53’ Ταύρου
  28 Μαΐου 2023 Ήλιος 6° 52’ Διδύμων τετράγωνο με Κρόνο 6° 52’ Ιχθύων

  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  05/05/2023 στις 20:24 ώρα Ελλάδας στις 14° 58’ του Σκορπιού (Πανσέληνος των Λουλουδιών και έκλειψη)
  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  19/05/2023, στις 18:59 ώρα Ελλάδας, στις 28° 25’ Ταύρου

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2023

  Τολμάς;

  Το 2023 μοιάζει να είναι μία χρονιά που επηρεάζει έντονα τον τομέα της καριέρας και της οικογένειας στη ζωή σου, φέρνοντας προκλήσεις τις οποίες δεν μπορείς να αγνοήσεις. Από τη μία πλευρά, μπορεί να νιώθεις την ανάγκη να δημιουργήσεις οικογένεια ή να στραφείς προς τα παιδιά σου και να βρεις νέα ενδιαφέροντα. Βέβαια, και τα δύο παραπάνω ενδεχόμενα σημαίνουν πως χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η με τη διαχείριση των οικονομικών σου, αφού δεν μπορείς να κάνεις κινήσεις που εμπεριέχουν έντονο ρίσκο. Από την άλλη όμως πλευρά, θα προκληθείς για να κάνεις κάποιες καρμικές και προκλητικές κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα, βλέποντας πως έχεις ευκαιρίες που μπορεί να μην παρουσιαστούν και πάλι μπροστά σου. Η ισορροπία ανάμεσα στην ανάγκη για το χτίσιμο μίας καριέρας που θα σε ανυψώσει στα μάτια ανθρώπων με ισχύ στα χέρια τους και στη διατήρηση μίας υγιούς σχέσης και οικογένειας δεν είναι κάτι το εύκολο και θα βρεθείς πολλές φορές ανάμεσα στο δίλημμα σχετικά με το ποιο δρόμο να ακολουθήσεις. Αυτό όμως που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, βρίσκεσαι μπροστά σε καρμικές προκλήσεις ώστε να αναδείξεις τον εαυτό σου, να τολμήσεις να διεκδικήσεις την ευτυχία και να μην κάνεις συμβιβασμούς που δείχνουν φοβίες και ανασφάλειες.

  Κεφάλαιο Δίας
  Ο Δίας θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 16 Μαΐου προσφέροντας την ευκαιρία να προχωρήσεις σε κινήσεις με ρίσκο αλλά και πρόκληση στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να ανοίγεται ένας νέος δρόμος για εσένα, ειδικά αν είσαι αποφασισμένος/η να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και να αναλάβεις ρόλους που δυσκολευόσουν να πάρεις στους ώμους σου μέχρι σήμερα. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως είσαι έτοιμος/η να αποχωρήσεις από ένα εργασιακό σχήμα που σου παρέχει ασφάλεια, αλλά παράλληλα σε δυσκολεύει να εκφράσεις τον εαυτό σου, να φέρεις στην επιφάνεια τις πραγματικές σου δυνατότητες και ικανότητες. Ίσως πάλι να σου προσφερθεί μία επαγγελματική ευκαιρία την οποία δεν υπολόγιζες να φτάσει στα χέρια σου, με αποτέλεσμα να διστάζεις αφού θέλεις καταρχάς να εξετάσεις το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα λειτουργείς. Δεν μπορείς να αποφασίσεις βασιζόμενος/η μόνο στο δικό σου ρόλο και τις προσωπικές σου αποδοχές, αφού θέλεις να λειτουργείς μέσα σε μία ομάδα την οποία επιθυμείς να χτίσεις και να καθοδηγήσεις. Ο Απρίλιος και ο Μάιος είναι δύο μήνας κατά τη διάρκεια των οποίων προσπαθείς να ισορροπήσεις πάνω σε ένα λεπτό σκοινί, που στη μία άκρη έχει τις φοβίες και τις ανασφάλειες σου και στην άλλη άκρη την ευκαιρία να νιώσεις επιτυχημένος/η και γεμάτος/η. Προσπάθησε να περπατήσεις πάνω στο σκοινί χωρίς να σκέφτεσαι πως μπορεί να σπάσει, εφόσον στη μία από τις δύο πλευρές βλέπεις το πρόσωπο ενός ατόμου που σε γεμίζει και σε κάνει να θέλεις να ζήσεις πολλά χρόνια.
  Η είσοδος του Δία στον Ταύρο στις 16 Μαΐου και η παραμονή του μέχρι το τέλος της χρονιάς, αποτελεί την ευκαιρία να πέσουν οι τόνοι στον εργασιακό χώρο και να μπορέσεις να αισθανθείς πως έχεις γύρω σου ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν. Αυτό που έχει πλέον σημασία είναι να αισθανθείς ισότιμο μέλος της ομάδας μέσα στην οποία βρίσκεσαι, να εμπιστευτείς κάποια άτομα και να μοιραστείς μαζί τους κομμάτια της ζωής σου. Θα θελήσεις να προσθέσεις στιγμές απόλαυσης στη ζωή σου, να εντάξεις δράσεις που σε βοηθούν να έρθεις πιο κοντά με τον πυρήνα σου. Μπορείς να δημιουργήσεις νέες φιλίες, να γίνεις μέλος κοινωνικών δράσεων ή να ξεκινήσεις μία νέα επαγγελματική δραστηριότητα που συνεισφέρει θετικά στον οικονομικό σου προϋπολογισμό. Παράλληλα, αν είσαι μόνος/η, θα προκύψουν ερωτικές ευκαιρίες μέσα από τις φιλίες σου ή μέσα από τη συμμετοχή σου σε κοινωνικές δράσεις που σε φέρνουν κοντά με ανθρώπους που ταιριάζετε.

  Κεφάλαιο Κρόνος
  Η παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο μέχρι τις 7 Μαρτίου θα δυσκολέψει τα οικονομικά σου, θα σε ζορίσει και θα σε κάνει να πιεστείς ώστε να περιορίσεις τα έξοδα σου στα πλέον βασικά. Μπορεί να συνειδητοποιείς πως καλείσαι να πληρώσεις αρκετά χρήματα στο κράτος ή να κλείσεις ανοικτές υποθέσεις κληρονομιάς. Μπορεί να θυμώσεις γιατί νιώθεις πως σε εκμεταλλεύονται, να θεωρήσεις πως υπάρχει μία έντονη αδικία στον τρόπο που σε αντιμετωπίζει η κοινωνία, να συνειδητοποιήσεις πως δε διαθέτεις τον βαθμό της ελευθερίας που θα ήθελες να έχεις στα χέρια σου. Παράλληλα, καλείσαι να αξιολογήσεις την ερωτική σου ζωή και να δώσεις απαντήσεις σχετικά με την προτεραιότητα που θέτεις μέσα στη σχέση σου. Βρίσκεσαι σε μία σχέση λόγω ασφάλειας που βιώνεις ή επειδή υπάρχει το έντονο ερωτικό και σεξουαλικό στοιχείο που σε ενώνει με την άλλη πλευρά; Αν είσαι σε θέση να δώσεις ειλικρινή απάντηση στο παραπάνω ερώτημα, τότε δε χρειάζεται να περιμένεις συμβουλή σχετικά με τον τρόπο που θα αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που υπάρχουν μέσα στη σχέση σου.
  Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς και η παραμονή του μέχρι το τέλος του έτους μοιάζει να αποτελεί την ευκαιρία σου για να ασχοληθείς με τον τρόπο που σκέφτεσαι. Μπορεί να αποφασίσεις να επενδύσεις σε μία εκπαιδευτική δράση που θα μπορούσε να αλλάξει το επαγγελματικό σου στάτους, εφόσον όμως επενδύσεις χρόνο και κόπο σε αυτή. Μπορεί να ξεκινάς κάτι που έχει μακρύ δρόμο και θα μπορούσε να σε δυσκολέψει, αλλά παράλληλα φαίνεται να σου προσφέρει την ευκαιρία να σκάψεις το μυαλό σου και να φέρεις στην επιφάνεια ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως ζεις σε μία κοινωνία που σκληραίνει, που γίνεται άδικη με τους αδύναμους, που δεν υποστηρίζει τις κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις, που παύει να αποτελεί ένα χαρούμενο τόπο για να ζήσεις και να μεγαλώσεις τα παιδιά σου. Αυτό μπορεί να σε κάνει να χάσεις την εμπιστοσύνη σου στο μέλλον, να δεις μπροστά σου αδιέξοδα και δύσκολα μονοπάτια τα οποία δεν είναι βέβαιο πως θα ήθελες να περπατήσεις. Από την άλλη όμως πλευρά, θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για να αποφασίσεις να ηγηθείς μίας προσπάθειας που θα προσφέρει βοήθεια στους αδύναμους, που θα στηρίξει τους μη έχοντες, που θα προσπαθήσει να επαναφέρει τις έννοιες του αλτρουισμού και τους ανθρωπισμού σε μία ανθρωπότητα που χάνει τον προσανατολισμό της.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις
  Το πρώτο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στις 20 Απριλίου στην τελευταία μοίρα του Κριού σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, επηρεάζοντας κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του τέλους του τρίτου δεκαημέρου. Θα κληθείς να κάνεις σημαντικές κινήσεις στον τομέα της καριέρας, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως φτάνεις ακόμα και να εξετάζεις το ενδεχόμενο της στροφής της καριέρας σου. Μία πρόκληση μπορεί να μοιάζει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και να σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως είναι η ώρα που θα βουτήξεις στα βαθιά και θα αφήσεις την ασφάλεια του περιβάλλοντος που σε γνωρίζει. Ίσως πάλι να προσπαθήσεις να αποκτήσεις έναν πιο ισχυρό ρόλο στην υπάρχουσα δουλειά σου, κάτι που όμως θα συναντήσει αντιστάσεις σε άτομα που δεν είναι διατεθειμένα να αφήσουν το τιμόνι από τα χέρια τους. Στον οικογενειακό τομέα, φρόντισε να καταλάβεις αν θέλεις ή πρέπει να αναλάβεις ένα διαφορετικό ρόλο, γιατί με βάση την απάντηση στο παραπάνω δίλημμα, θα κατανοήσεις με ποιον τρόπο θα δώσεις απάντηση στο ερώτημα που έχει τεθεί. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 5 Μαΐου στη 14η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Ουρανό από τον Ταύρο φαίνεται να ταρακουνά την ερωτική σου ζωή, αφού μπορεί να συνειδητοποιείς πως λειτουργείς με γνώμονα το μυαλό και όχι την καρδιά σου. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και να θελήσεις να τα εκφράσεις, με τρόπο όμως που δείχνει πως μπορεί να στοχεύεις να κατακτήσεις ένα νέο άτομο. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε ένα κοινωνικό περιβάλλον που δε λείπουν οι ερωτικές προκλήσεις, μέσα στο οποίο μπορεί να γεννιούνται διλήμματα τα οποία δεν είναι καθόλου εύκολο να απαντήσεις.
  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου στην 21η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, επηρεάζοντας κυρίως τους/ις εκπροσώπους της αρχής του τρίτου δεκαημέρου. Η συγκεκριμένη έκλειψη μπορεί να σε βάζει στη διαδικασία μετακόμισης ή αλλαγής επαγγελματικής στέγης, να σε αναγκάζει να ισορροπήσεις πάνω στο δίπολο επαγγελματικής και προσωπικής ζωής ώστε να βρεις τη χρυσή τομή. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην ξεχάσει πως έχεις κοντά σου ανθρώπους που δε θέλεις να χάσεις, οπότε δε χρειάζεται να τραβάς το σκοινί στα άκρα. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορείς να σκεφτείς εγωιστικά, καθώς δεν είναι υπεύθυνο να λάβεις αποφάσεις βασιζόμενος/η μόνο στις δικές σου επιθυμίες και διαθέσεις. Εφόσον όμως βρίσκεσαι σε μία σχέση ή συνεργασία που επηρεάζει τις βάσεις της ζωής σου, και έχεις φτάσει στο σημείο να μην μπορείς να ηρεμήσεις, τότε η αποχώρηση σου από το συγκεκριμένο πλαίσιο μοιάζει πλέον αναπόφευκτη. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 28 Οκτωβρίου στην 5η μοίρα του Ταύρου σε αντίθεση με τους Ερμή και Άρη από το Σκορπιό φαίνεται να ρίχνει το βάρος στο κομμάτι της ύλης και των απολαύσεων. Υπάρχουν αποφάσεις τις οποίες δεν μπορείς να υποστηρίξεις, αφού σε οδηγούν σε απώλεια εσόδων που σου παρέχουν ασφάλεια. Υπάρχουν όμως και αποφάσεις τις οποίες μπορείς να λάβεις αφού δεν μπορείς να σκέφτεσαι πάντα το παρελθόν και το πώς έχεις συνηθίσει να ζεις, αλλά είναι καιρός να κοιτάξεις πέρα από το σήμερα. Συνδυάζοντας τα δύο παραπάνω, μπορεί να αποφασίζεις να αλλάξεις τον κοινωνικό σου κύκλο, έχοντας συνειδητοποιήσει πως η ζωή σου έκανε τον κύκλο της και είναι καιρός να εξελιχθείς ως άτομο αλλά και ως ανθρώπινο είδος.

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός
  Ο Βόρειος Δεσμός θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τις 17 Ιουλίου οπότε και αντίστοιχα ο Νότιος Δεσμός στο Σκορπιό, θέλοντας να σε βοηθήσει ώστε να ενταχθείς ομαλά σε ένα νέο και διαφορετικό κοινωνικό σύνολο. Μπορεί να έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τα κομμάτια του παζλ της νέας σου ζωής, έχοντας αποφασίσει να κάνεις πέρα ανθρώπους που σε δυσκολεύουν. Μπορεί πάλι να εστιάζεις στον οικονομικό τομέα και να αποφασίζεις να αποδεχτείς προτάσεις που ικανοποιούν τις χρηματικές σου αξιώσεις, αδιαφορώντας κατά πόσο αφήνεις πίσω σου μία δουλειά και κάποιες γνωριμίες που συνήθισες να έχεις στη ζωή σου τα προηγούμενα χρόνια. Τέλος, καλό θα ήταν να ασχοληθείς με τη διατροφή σου και να προσέξεις τις κραιπάλες και τις παρασπονδίες, γιατί το πέρασμα του χρόνου θα αφήσει σημάδια τα οποία είναι πολύ δύσκολο να σβήσεις από πάνω σου.
  Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Κριό, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Ζυγό, στις 17 Ιουλίου θα εκκινήσει μία νέα εποχή για την καριέρα σου. Αν ανήκεις στο τρίτο δεκαημέρου του ζωδίου/ωροσκόπου, τότε είναι πιθανό να βρεθείς μπροστά σε επαγγελματικές προκλήσεις, να αναλάβεις ρόλους που θα σε εκθέσουν στα μάτια ανθρώπων που είναι διατεθειμένοι να ασκήσουν κριτική σχετικά με τις πράξεις σου. Ίσως πάλι να αναλαμβάνεις ένα μεγάλο φορτίο εργασίας, με αποτέλεσμα να αφήνεις για λίγο στην άκρη την προσωπική σου ζωή, κάτι που όμως θα δημιουργήσει δύσκολες ισορροπίες στις υπάρχουσες σχέσεις σου. Προσπάθησε να μη ρίξεις όλο το βάρος στη μία πλευρά, γιατί το σκοινί θα τεντωθεί απότομα και μπορεί να σπάσει, εκτός και αν θεωρείς πως είναι καιρός να απογαλακτιστείς από ένα περιβάλλον που σε εγκλωβίζει. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε προσπάθησε να απομακρυνθείς από το πλαίσιο που βρίσκεσαι χωρίς να δημιουργείς ρήξεις που δε διορθώνονται, εκτός και αν είσαι πλέον έτοιμος/η να υποστηρίξεις μέχρι τέλους τη νέα σου ταυτότητα του ανθρώπου που δε φοβάται να συγκρουστεί με όσους/ες βρίσκονται απέναντι του.

   

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   
  Έάν κάποιος θέλει ένα φίλο που μπορεί να του συμπαρασταθεί, ή ένα σύντροφο ευαίσθητο στις ανάγκες του, τότε μπορεί να απευθυνθεί σε ένα Καρκίνο. Ανήκεις στο κόσμο του συναισθήματος. Στις προσωπικές σου σχέσεις προτάσεις τη καρδιά σου πριν από τη λογική. Όταν για παράδειγμα ερωτευτείς ολόκληρος ο κόσμος σβήνει και ο μοναδικός προβολέας που μένει ανοικτός φωτίζει Αυτόν/ήν. Πολλοί θα πουν ότι ερωτεύετσαι νευρωτικά, ότι είσαι ανυπόμονος, ότι κολάς γρήγορα, ότι αγαπάς με ένα ξεπερασμένο τρόπο, άλλά τίποτα άπό όλα αυτά δεν σε ενδιαφέρει, ούτε σε σταματάει. Εξ άλλου πιστεύεις στις παραδοσιακές αξίες και σε αυτές συμπεριλαμβάνονται ποτάμια αισθήματος και εντυπωσιακές χειρονομίες αφοσίωσης, στοργής, τρυφερότητας. Πιστεύεις στην αγάπη και μπορείς ακόμα και να θυσιαστείς για αυτόν που αγαπάς πραγματικά. Αν δεν υπήρχαν Καρκίνοι για να αντιστέκονται από τις επάλξεις τους στις επιθέσεις, ο γάμος και η οικογένεια θα απαξιωνόντουσαν με ταχύτερους ρυθμούς. Ακόμα κι αν παντρευτείς αργά, ή καθόλου το πιθανότερο σενάριο είναι να διατηρείς μακροχρόνες σχέσεις, ή μία μοναδική και σταθερή σχέση παρά να μπαινοβγαίνεις από σχέση σε σχέση– μια τάση που ένα γνήσιος Καρκίνος θεωρεί ακόμα κι αν αναγκαστεί να το κάνει ως την απόλυτη κατάρα. Χρειάζεσαι τη συναισθηματική ασφάλεια που μπορεί να σου προσφέρει η μακρόχρονη συντροφικότητά, ή η σταθερή σχέση με Έναν/Μία. Για τους Καρκίνους-άντρες και γυναίκες- οι φίλοι και οι αγαπημένοι αποτελούν αυτόματα οικογένειά τους. Και μια προειδοποίηση: Σαν Καρκίνος έχεις την ικανότητα και το ταλέντο να συγκεντρώνεις γύρω σου ανθρώπους διαφορετικούς μεταξύ τους και πολλές φορές τους λάθος ανθρώπους. Σαν δεκτικός, ανοιχτός και εύάλωτος στα συναισθήματα των άλλων θα πρέπει να μάθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τη Μαμά σε κάθε άνθρωπο που σου στραγγίζει την ενέργεια.

 • Δέσποινα Βανδή

έχουν γενέθλια 220 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θεοδόσης, Θεοδοσία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...