παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 16.05.2022 έως 22.05.2022
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Η νέα εβδομάδα σε καλεί να κάνεις ένα διάλειμμα από μία έντονη καθημερινότητα και να προσπαθήσεις να βρεις το χρόνο για να ασχοληθείς με ανθρώπους και δραστηριότητες που καταφέρνουν να σε ξεκουράζουν.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αυτό μπορεί να σημαίνει πως επαναφέρεις στο προσκήνιο μία συνήθεια που είχες αφήσει στην άκρη όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα και η οποία σε βοηθά να απομακρύνεις από μπροστά σου τις δύσκολες και άσχημες σκέψεις. Ίσως πάλι να έχεις την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που έχεις ξεχάσει, με άτομα που βρίσκονται σε απόσταση από εσένα, κάτι που σε κάνει να χάνεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να παρασύρεσαι σε μονοπάτια που δεν ταιριάζουν με τις επιθυμίες και διαθέσεις σου. Τέλος, προσπάθησε να κάνεις μία ανασκόπηση των επαγγελματικών ζητημάτων με τα οποία ασχολείσαι και να απομακρύνεις από το οπτικό σου πεδίο ό,τι σε κάνει να χάνεις τον ύπνο σου, ώστε να νιώσεις και πάλι δημιουργικός/η και ανάλαφρος/η.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 18.05.2022 έως 24.05.2022
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)
Θέλω να μαζέψεις όλους όσους πιστεύουν για σένα «το συνεσταλμένο, υπερευαίσθητο Καρκινάκι» - σε κάποια διαθέσιμη, περισσευούμενη ήπειρο ίσως, μιας και σίγουρα θα συναγωνίζονται τους Κινέζους σε αριθμό, μην τους ξεπερνάνε κιόλας. Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και ...
 • Η σχέση σου με το χρήμα είναι ιδιόμορφη. Ξεκινάς πάντα από το δεδομένο πως πρέπει να έχεις φυλαγμένο ένα ποσό για μια δύσκολη στιγμή και καταλήγεις να συσσωρεύεις μπόλικο. Σήμερα σε απασχολεί (δηλαδή σε αγχώνει) το θέμα των εσόδων σου είτε έχεις φυλάξει στο κουμπαρά σου απόθεμα, είτε το προσπαθείς.
 • Μάιος

  Καρκινάκι μας, σε περιμένει ένας πολύ όμορφος κι ενδιαφέρων μήνας – το σημαντικότερο πλανητικό γεγονός δεν είναι άλλο από την παρατεταμένη συνύπαρξη Δία και Ποσειδώνα στους φιλικούς σου Ιχθύς.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Ο πλανήτης της γενναιοδωρίας και της τύχης, της επέκτασης και της αφθονίας, βρίσκεται στον 9ο ηλιακό σου οίκο της προσωπικής σου εξέλιξης, των οριζόντων και του οράματός σου. Θα υπάρξουν λοιπόν ευκαιρίες που πρέπει να αδράξεις από τα μαλλιά, θα υπάρξουν επαφές με το εξωτερικό που θα σου προσφέρουν κάτι σημαντικό. Ίσως έχει έρθει τώρα η ώρα για σημαντικές σπουδές ή να δρομολογηθεί μια σημαντική εξέλιξη. Εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο για να κάνεις το σχεδιασμό σε πράγματα που θα τα πραγματοποιήσεις του χρόνου. Με τον Άρη επίσης στους Ιχθύς έχεις όλη την ενέργεια που χρειάζεσαι για κάτι τέτοιο αλλά μπορεί κάποιες φορές η πραγματικά πολύ μεγάλη υπομονή σου να εξανεμίζεται στην κυριολεξία. Επίσης, σιγά-σιγά προετοιμάζεται ο Ερμής για την ανάδρομη πορεία του κι αυτό ίσως φέρει κάποια εσωστρέφεια και απομόνωση. Ίσως υπάρξει επίσης κάποιο καμπανάκι σε θέματα υγείας και καλό είναι αυτό να προσεχθεί γιατί κάνοντας μια μικρή θυσία σήμερα (με αλλαγή διατροφής για παράδειγμα) σώζεις μια άσχημη κατάσταση αύριο. Αυτό έχει μεγάλες πιθανότητες να συμβεί γύρω στην Πανσέληνο/Έκλειψη του μήνα, οπότε έχε τον νου σου. Τον νου σου επίσης να έχεις για κύκλους που κλείνουν σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σου όπως είναι η ερωτική σου ζωή και οι σημαντικές σου σχέσεις. Η Νέα Σελήνη είναι πολύ ευχάριστη και μιλά για νέους φιλικούς κύκλους και πρόσωπα στη ζωή σου!

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)

  1 Μαΐου 2022
  Αφροδίτη 28° 36’ Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 28° 36’ Αιγόκερω
  3 Μαΐου 2022
  Δίας 28° 36’ Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 28° 36’Αιγόκερω
  4 Μαΐου 2022
  Άρης 14° 45’ Ιχθύων εξάγωνο με Ουρανό 14° 45’ Ταύρου
  5 Μαΐου 2022
  Ήλιος σύνοδο με Ουρανό 14° 47’ Ταύρου
  6 Μαΐου 2022
  Ερμής 4° 05’ Διδύμων εξάγωνο με Αφροδίτη 4° 05’ Κριού
  7 Μαΐου 2022
  Ήλιος 16° 50’ Ταύρου εξάγωνο με Άρη 16° 50’ Ιχθύων
  15 Μαΐου 2022
  Ήλιος 24° 55’ Ταύρου τετράγωνο με Κρόνο 24° 55’ Υδροχόου
  Ήλιος 24° 56’ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 24° 56’ Ιχθύων
  18 Μαΐου 2022
  Άρης σύνοδο με Ποσειδώνα 24°59’ Ιχθύων
  19 Μαΐου 2022
  Ήλιος 28° 30’ Ταύρου τρίγωνο με Πλούτωνα 28° 30’ Αιγόκερω
  Ερμής (ανάδρομος) 1° 42’ Διδύμων εξάγωνο με Δία 1° 42’ Κριού
  21 Μαΐου 2022
  Σύνοδος Ήλιου και Ερμή (ανάδρομου) 00° 43’ Διδύμων
  22 Μαΐου 2022
  Άρης 28° 28’ Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 28° 28’ Αιγόκερω
  23 Μαΐου 2022
  Ήλιος 02° 18’ Διδύμων εξάγωνο με Δία 02° 18’ Κριού
  Ερμής (ανάδρομος) 29° 23’ Ταύρου εξάγωνο με Άρη 29° 23’ Ιχθύων
  24 Μαΐου 2022
  Αφροδίτη 25° 09’ Κριού εξάγωνο με Κρόνο 25° 09’ Υδροχόου
  25 Μαΐου 2022
  Ερμής (ανάδρομος) 28° 26’ Ταύρου τρίγωνο με Πλούτωνα 28° 26’ Αιγόκερω
  27 Μαΐου 2022
  Αφροδίτη 28° 26’ Κριού τετράγωνο με Πλούτωνας 28° 26’ Αιγόκερω
  29 Μαΐου 2022
  Άρης σύνοδο με Δία 03° 20’ Κριού
  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  16/05/2022 07:13 ώρα Ελλάδας, στις 25° 17’ του Σκορπιού (Blood Moon και έκλειψη)
  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  30/05/2022 14:30 ώρα Ελλάδας, στις 09° 03’ των Διδύμων

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2022

  Δοκιμάζοντας τις αντοχές σου απέναντι σε ρίσκα;

   

  Το 2022 φαίνεται να είναι μία χρονιά που θα μπορούσε να σε βοηθήσει να περάσεις περισσότερο ανάλαφρα σε σχέση με ότι έχει συμβεί την τελευταία τετραετία. Με τον Κρόνο να παραμένει στον Υδροχόο και τις εκλείψεις να μετατοπίζονται στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού, αυτό που χρειάζεται να αναρωτηθείς είναι αν έχει βάθος η προσωπική σου ζωή ή μήπως έχει επιλέξει μία ζωή που βασίζεται στην οικονομική ασφάλεια. Η σκέψη της δημιουργίας οικογένειας είναι μπροστά σου, ειδικά αν βρίσκεσαι σε μία σχέση που έχει δοκιμαστεί απέναντι στις προκλήσεις και τις δυσκολίες, εκτός και αν έχεις οικογένεια και πλέον συνειδητοποιείς πως ο ρόλος σου αλλάζει μέσα σε αυτή. Το οικονομικό σκέλος της κάθε απόφασης που καλείσαι να λάβεις θα παίξει μεγάλο ρόλο, οπότε μη βιάζεσαι να οδηγηθείς σε συμπεράσματα. Από την άλλη πλευρά, η παρουσία του Δία στους Ιχθείς και στον Κριό θα σε βάλει στη διαδικασία να εξετάσεις το ενδεχόμενο της επαγγελματικής εξέλιξης μέσα από την απόκτηση γνώσεων και της πιθανής έναρξης μίας δουλειάς που στηρίζεται σε εσένα. Ίσως να αποκτάς μία θέση ισχύος και εξουσίας, κάτι που σημαίνει πως καλείσαι να αποδείξεις την ικανότητα σου να καθοδηγείς τρίτους στον τρόπο σκέψης και λειτουργίας. Ίσως πάλι να φτάνεις στο σημείο που θέλεις να αλλάξεις την καριέρα σου, να τολμήσεις να ασχοληθείς με κάτι που έχεις καιρό στο νου σου αλλά δεν τολμάς να κάνεις πράξη. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν μπορεί να γίνει βιαστικά, οπότε σχεδίασε προσεκτικά τα επόμενα βήματα και μην ξεχνάς πως η οικονομική ασφάλεια είναι πολύ σημαντική παράμετρος σε όποια απόφαση και αν καταλήξεις.

   

  Κεφάλαιο Δίας

  Η παρουσία του Δία στους Ιχθείς από το ξεκίνημα της χρονιάς και μέχρι τις 10 Μαΐου, αλλά και από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με θέματα εκπαιδευτικού περιεχομένου τα οποία είναι σε θέση να αποτελέσουν τη βάση πάνω στην οποία θα χτίσεις το νέο σου επαγγελματικό προφίλ. Μπορεί να αποφασίζεις να εστιάσεις σε ένα αντικείμενο που είχες πάντα μέσα στο μυαλό σου να αποτελέσει τη διέξοδο σου, να βρίσκεις το χρόνο ώστε να ασχοληθείς με την πραγματική σου κλίση, με αποτέλεσμα να βρίσκεις τη ροή που αναζητούσες για τη ζωή σου. Μπορεί να αφοσιωθείς πλήρως στο συγκεκριμένο αντικείμενο, αφού αισθάνεσαι πως ανήκεις μέσα σε αυτό ή να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που ταιριάζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία σου, με αποτέλεσμα να αφήνεις στην άκρη το γνώριμο κομμάτι της ζωής σου. Ίσως να βρίσκεις διέξοδο από τα υπάρχοντα προβλήματα σου ή να σου γεννιούνται μεγάλες ελπίδες μέσα από τη νέα γνώση που λαμβάνεις, με αποτέλεσμα να στρέφεις εντελώς το ενδιαφέρον σου προς αυτή την κατεύθυνση. Παράλληλα, με το Δία στους Ιχθείς έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που δεν έχει γίνει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, να αποδράσεις από την καθημερινότητα σου και να βρεθείς κοντά σε ανθρώπους που έχεις καιρό να δεις. Μπορείς να δεις ένα τέτοιο ταξίδι σαν το δώρο που δεν έχεις κάνει στον εαυτό σου εδώ και αρκετό καιρό, ένα δώρο που θα μπορούσε να σου προσφέρει το οξυγόνο το οποίο αναζητάς. Σε κάθε περίπτωση όμως να θυμάσαι πως η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ειδικά τον Απρίλιο, μπορεί να γεννήσει τεράστιες φιλοδοξίες οι οποίες είναι σε θέση να αποδειχτούν ουτοπικές με την πάροδο του χρόνου, γι’ αυτό και καλό θα ήταν να προσέχεις σε ποιο ύψος βάζεις τον πήχη. Η δοκιμαστική είσοδος και παραμονή του Δία στον Κριό το χρονικό διάστημα από τις 10 Μαΐου μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου, αλλά και η οριστική του είσοδος του στις 20 Δεκεμβρίου θα επηρεάσει τον τομέα της καριέρας σου. Η εκπαίδευση που έχεις λάβει φτάνει στο τέλος της και είναι καιρός να φροντίσεις να εξαργυρώσεις όσα έμαθες, να τολμήσεις να κάνεις ένα βήμα στον επαγγελματικό τομέα που θα μπορούσε να σου προσφέρει μία διαφορετική θέση από αυτή που έχεις συνηθίσει να έχεις. Ίσως πάλι να είναι καιρός να βγεις μπροστά και να ηγηθείς σε ομάδες που έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους, να τολμήσεις να μιλήσεις για τις ικανότητες σου να πάρεις το τιμόνι στα χέρια σου και να κινήσεις το όχημα προς μία νέα κατεύθυνση. Στον οικογενειακό τομέα, πιθανότατα να χρειαστεί να αναλάβεις ένα διαφορετικό ρόλο από αυτό που σου επιτρέπουν να έχεις, αφού η σκυτάλη περνά στα χέρια σου και καλείσαι να αποδείξεις πως έχεις ωριμάσει ώστε να φέρεις εις πέρας τις ευθύνες που πέφτουν στους ώμους σου.

   

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Η παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο για όλο το 2022 θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να αποφύγεις τις μετωπικές συγκρούσεις και τις έντονες διεκδικήσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Με τον Κρόνο στον Υδροχόο βέβαια καλείσαι να εξετάσεις κατά πόσο μπορείς να νιώσεις πως ανήκεις σε βάθος σε μία επαγγελματική ομάδα στην οποία έχεις βρεθεί, κατά πόσο είναι εφικτό να αισθανθείς ασφάλεια από την αμοιβή σου, αν είναι δυνατό να ανοίξεις το μυαλό και την καρδιά σου σε μία σχέση που δεν είναι βέβαιο πως σε καλύπτει. Μπορεί να βιώσεις οικονομικές δυσκολίες, αφού προκύπτουν έξοδα που δε σχετίζονται με εσένα προσωπικά, αλλά τα οποία καλείσαι να καλύψεις αφού αφορούν δικά σου πρόσωπα. Ίσως να αισθάνεσαι μία χρηματική αιμορραγία όσο συνεχίζεις να διατηρείς στην κατοχή σου κτήσεις που δεν εκμεταλλεύεσαι, με αποτέλεσμα να εξετάζεις το ενδεχόμενο να τις πουλήσεις. Ίσως πάλι να υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σου, τα οποία σχετίζονται με το σεξουαλικό τομέα, καθώς δεν είναι εύκολο να ταυτιστείς με το έτερο ήμισυ ή περνάς μία φάση που η σχέση σου δεν μπορεί να σου παρέχει αυτό που ήταν σε θέση να κάνει παλιότερα. Με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα μάθεις να αποχωρίζεσαι ανθρώπους και αντικείμενα που έχουν πάψει να σου παρέχουν την ασφάλεια που αναζητάς, χωρίς να αισθάνεσαι απαραίτητα τύψεις για τη συγκεκριμένη απόφαση σου. Ίσως να είναι καιρός να ωριμάσεις και να αποδείξεις πως μπορείς να αποστασιοποιείσαι από καταστάσεις που σε φθείρουν, κάτι που σημαίνει πως βάζεις τη λογική πάνω από το συναίσθημα.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Το πρώτο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 20 Απριλίου με την Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό που φαίνεται να ενεργοποιεί τον τομέα των κοινωνικών σου σχέσεων. Έχεις την ευκαιρία να προκαλέσεις ένα θετικό ηλεκτροσόκ στις φιλικές σου σχέσεις, να ανοίξεις τον κύκλο σου ή να αποφασίσεις να μιλήσεις ανοικτά σε κάποια πρόσωπα σχετικά με τα όσα αισθάνεσαι. Θα μπορούσε πάλι να προκύψει μία επαγγελματική πρόταση η οποία σε δελεάζει και σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως δεν πατάς και πολύ σταθερά στα πόδια στο υπάρχον περιβάλλον που κινείσαι. Καλό θα ήταν να προσέξεις τις εξάρσεις εγωισμού σου, να φροντίσεις να συμμαζέψεις την αλαζονεία που μπορεί να βγάλεις και να προστατεύσεις τις φιλικές σου σχέσεις από ταρακουνήματα που δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 16 Μαΐου στο Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε τρίγωνα με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα δοκιμάσει τις αντοχές της ερωτικής σου ζωής. Μπορεί να υπάρξει απογοήτευση από την έκβαση μίας σχέσης ή ενός φλερτ, κυρίως λόγω απουσίας ευχαρίστησης από τη σεξουαλική χημεία. Παρόλα αυτά, έχεις την ευκαιρία να αποδράσεις από την απογοήτευση που μπορεί να νιώσεις, μέσα από ένα ταξίδι που προκύπτει και θα μπορούσε να σε φέρει σε επαφή με ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με το γνώριμο περιβάλλον σου. Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να ακολουθήσεις το όνειρο σου, εφόσον αποφασίσεις να αφήσεις πίσω σου ένα παρόν που σου παρέχει οικονομική ασφάλεια, αλλά παράλληλα σε εγκλωβίζει. Το δεύτερο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου με την Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό σε σύνοδο με την Αφροδίτη και quincunx με τον Δία από τον Κριό, θέλοντας να σου τονίσει την ανάγκη να ρίξεις βάρος στην ερωτική σου ζωή. Ίσως να δυσκολεύεσαι ώστε να χωρέσεις τα πάντα στη ζωή σου, να προσπαθείς να γεφυρώσεις το χάσμα στην προσωπική σου ζωή λόγω του χρόνου που επενδύεις στον επαγγελματικό τομέα. Ίσως πάλι να χρειαστεί να ασχοληθείς με τον οικονομικό τομέα και να ζητήσεις περισσότερα από όσα λαμβάνεις, αφού θεωρείς πως η συνεισφορά σου είναι μεγαλύτερη από αυτή που πιστεύουν τα άτομα που ορίζουν και την αμοιβή σου. Να θυμάσαι πως αν ξεκινάς μία διαδικασία αμφισβήτησης τρίτων, τότε μπαίνεις σε μία περίοδο που θα χρειαστείς αντοχές για να αντιμετωπίσεις τους ανθρώπους που θα βρεις μπροστά σου και μπορεί να κουβαλούν μία δυναμική που δεν είναι καθόλου εύκολο να υπερνικήσεις. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το Σκορπιό θα δοκιμάσει την ικανότητα σου να ξεφύγεις από δύσκολες συζητήσεις και αναμετρήσεις. Μπορεί να αισθάνεσαι πως απειλείσαι οικονομικά, αφού οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα δεν είναι αυτές που είχες στο μυαλό σου, μπορεί να ζορίζεσαι να χωρέσεις στις καινούργιες εργασιακές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί γύρω σου, αλλά την ίδια στιγμή διαθέτεις την ικανότητα να προτείνεις κάτι που θα κάνει αρκετά κεφάλια να γυρίσουν προς το μέρος σου. Αν έχεις κουραστεί να παλεύεις να αποδείξεις πως είσαι ικανός/η για πολλά, τότε προσπάθησε να πάρεις αποστάσεις και να αφήσεις άλλους να πέσουν σε μία αναμέτρηση που δεν μπορείς να υποστηρίξεις.

   

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο στις 18 Ιανουαρίου, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Σκορπιό, θα αποτελέσει την αφορμή για να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα που έχουν να κάνουν με την κοινωνική σου θέση και την εξέλιξη της προσωπικής σου ζωής την επόμενη διετία. Αυτό που φαίνεται να σε απασχολεί έντονα είναι το όφελος που λαμβάνεις από τον τομέα της καριέρας, και κυρίως μέσα από το οικονομικό σκέλος. Μπορεί να θελήσεις να μεγιστοποιήσεις το κέρδος σου, να επιδιώξεις μία αύξηση στη δουλειά σου, η οποία θα μπορούσε βέβαια να έρθει και μέσω της μετακίνησης σου σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον. Ίσως πάλι να αποφασίσεις να δοκιμάσεις να ηγηθείς μίας εργασιακής ομάδας, κάτι που βέβαια σημαίνει πως μπορεί να γίνεις δυσάρεστος/η απέναντι σε άτομα που έχουν συνηθίσει να βλέπουν το μειλίχιο και συγκαταβατικό σου πρόσωπο. Αν όμως θεωρείς πως το όχημα στο οποίο βρίσκεσαι οδηγείται στα βράχια, δεν έχεις άλλη επιλογή παρά να ταράξεις τα νερά και να προσπαθήσεις να πάρεις στα χέρια σου καταστάσεις που δε θα έπρεπε να αποτελούν αρμοδιότητες κάποιων άλλων. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να αποφασίζεις να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω τη σχέση σου και να αποκτάς ένα παιδί, κάτι που θα αλλάξει εντελώς τις προτεραιότητες σου. Αυτό σημαίνει πως καλείσαι να είσαι προετοιμασμένος/η για τις νέες οικονομικές απαιτήσεις που θα προκύψουν, να μπορείς να διαφυλάξεις το μέλλον του παιδιού σου και να παρέχεις όλα όσα χρειάζονται. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία σχέση που έχει χάσει τη σπιρτάδα της, θα χρειαστεί να αναρωτηθείς μήπως σου προσφέρει άλλα στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα ώστε να αισθάνεσαι ασφαλής. Αν πάλι αισθάνεσαι έτοιμος/η να ρισκάρεις ώστε να βρεις το άτομο που ξυπνά και πάλι τα συναισθήματα που έχουν χαθεί, τότε καλείσαι να είσαι έτοιμος/η να ρισκάρεις και να βγεις από το κουκούλι σου, δοκιμάζοντας να μπεις σε σχέσεις που θα νιώσεις περισσότερο ευάλωτος/η από ότι συνήθως συμβαίνει.

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   
  Έάν κάποιος θέλει ένα φίλο που μπορεί να του συμπαρασταθεί, ή ένα σύντροφο ευαίσθητο στις ανάγκες του, τότε μπορεί να απευθυνθεί σε ένα Καρκίνο. Ανήκεις στο κόσμο του συναισθήματος. Στις προσωπικές σου σχέσεις προτάσεις τη καρδιά σου πριν από τη λογική. Όταν για παράδειγμα ερωτευτείς ολόκληρος ο κόσμος σβήνει και ο μοναδικός προβολέας που μένει ανοικτός φωτίζει Αυτόν/ήν. Πολλοί θα πουν ότι ερωτεύετσαι νευρωτικά, ότι είσαι ανυπόμονος, ότι κολάς γρήγορα, ότι αγαπάς με ένα ξεπερασμένο τρόπο, άλλά τίποτα άπό όλα αυτά δεν σε ενδιαφέρει, ούτε σε σταματάει. Εξ άλλου πιστεύεις στις παραδοσιακές αξίες και σε αυτές συμπεριλαμβάνονται ποτάμια αισθήματος και εντυπωσιακές χειρονομίες αφοσίωσης, στοργής, τρυφερότητας. Πιστεύεις στην αγάπη και μπορείς ακόμα και να θυσιαστείς για αυτόν που αγαπάς πραγματικά. Αν δεν υπήρχαν Καρκίνοι για να αντιστέκονται από τις επάλξεις τους στις επιθέσεις, ο γάμος και η οικογένεια θα απαξιωνόντουσαν με ταχύτερους ρυθμούς. Ακόμα κι αν παντρευτείς αργά, ή καθόλου το πιθανότερο σενάριο είναι να διατηρείς μακροχρόνες σχέσεις, ή μία μοναδική και σταθερή σχέση παρά να μπαινοβγαίνεις από σχέση σε σχέση– μια τάση που ένα γνήσιος Καρκίνος θεωρεί ακόμα κι αν αναγκαστεί να το κάνει ως την απόλυτη κατάρα. Χρειάζεσαι τη συναισθηματική ασφάλεια που μπορεί να σου προσφέρει η μακρόχρονη συντροφικότητά, ή η σταθερή σχέση με Έναν/Μία. Για τους Καρκίνους-άντρες και γυναίκες- οι φίλοι και οι αγαπημένοι αποτελούν αυτόματα οικογένειά τους. Και μια προειδοποίηση: Σαν Καρκίνος έχεις την ικανότητα και το ταλέντο να συγκεντρώνεις γύρω σου ανθρώπους διαφορετικούς μεταξύ τους και πολλές φορές τους λάθος ανθρώπους. Σαν δεκτικός, ανοιχτός και εύάλωτος στα συναισθήματα των άλλων θα πρέπει να μάθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τη Μαμά σε κάθε άνθρωπο που σου στραγγίζει την ενέργεια.

 • Tom Cruise

έχουν γενέθλια 241 μέλη.

γιορτάζουν οι: Κωνσταντίνος, Κωσταντίνα, Ελένη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...