παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 26.02.2024 έως 03.03.2024
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Η νέα εβδομάδα είναι πιθανό να σε φέρει αντιμέτωπο/η με τα όρια και τις δυνατότητες σου, να σε βάζει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με τις φιλοδοξίες σου μέσα σε ένα συγκεκριμένο υπάρχον πλαίσιο δράσης.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αυτό μπορεί να σημαίνει πως συνειδητοποιείς μέχρι που μπορείς να φτάσεις στον επαγγελματικό τομέα, μέχρι ποιο σημείο θα μπορούσες να δοκιμάσεις τα όρια και τα στεγανά τρίτων πριν να σπάσουν. Προσπάθησε να λειτουργήσεις με γνώμονα την αυτοπροστασία σου, να αποφύγεις να οδηγηθείς σε εκφράσεις που προκαλούν το θυμό τρίτων οι οποίοι θα μπορούσαν να σε βλάψουν και να σε οδηγήσουν σε κινήσεις που δεν ταιριάζουν με την προσωπικότητα σου. Από την άλλη βέβαια πλευρά, έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις σου που μπορεί να δυσκολεύουν τη ζωή κάποιων, χωρίς όμως να ζητάς να εφαρμοστούν και να αποτελέσουν το χάρτη των επόμενων κινήσεων της ομάδας ή του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο βρίσκεσαι, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να γίνεις μία διαφορετική φωνή.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 28.02.2024 έως 05.03.2024
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)
Ιδιαίτερα ερωτικά ξεκινά η ερωτική μας εβδομάδα, Καρκινάκι, μιας και το τετράγωνο μεταξύ του Άρη και του Δία αναμένεται να ανεβάσει τη λίμπιντο και το σεξ απίλ σου και να φέρει έντονες στιγμές πάθους – αλλά και ζήλιας, κτητικότητας και υπερβολής.  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. ...
 • Σήμερα που νιώθεις με κάθε κύτταρο του κορμιού σου να έχεις εγκλωβιστεί στη σχέση που πέρασε και σου άφησε μόνο τραύματα ή σε ένα νέο ενδιαφέρον που δεν λέει να προχωρήσει επιτέλους, έχεις κάθε δικαίωμα να λες πως δεν είσαι καλά. Μόνο πρόσεχε σε ποιον/α ανοίγεσαι. ΟΚ?
 • Φεβρουάριος

  Στον απόηχο του Ιανουαρίου, οι αρχές του Φεβρουαρίου σε βρίσκουν να απολαμβάνεις ακόμα τη θετική ενέργεια του πολύ όμορφου τριγώνου που σχημάτισαν ο Άρης με τον Ουρανό στις 30/1.

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Είναι ένα τρίγωνο που ενδέχεται να έφερε τα πάνω κάτω στις σχέσεις σου, και πάμε να δούμε τι εννοούμε με αυτό. Ο Άρης της δράσης και ο Ουρανός της ανατροπής ίσως οδήγησαν σε ένα εσπευσμένο τέλος μια σχέση που δεν πήγαινε άλλο και που δοκίμαζε τα όριά σου. Αντίθετα, αν ήσουν μόνος πιθανό να σου έφερε ένα νέο, συναρπαστικό και κάπως κεραυνοβόλο αίσθημα. Ως αντιστάθμισμα στην ένταση των δύο πλανητών, ο Ερμής και η Αφροδίτη επίσης στον Αιγόκερω φέρνουν γλυκύτητα, συνεννόηση και ενωτική διάθεση. Το όμορφο εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα στις 2 του μήνα ευνοεί τις ρομαντικές βόλτες και τις αποδράσεις, όπως και τις τρυφερές συζητήσεις και τις εκφράσεις αγάπης και στοργής. Το κλίμα αυτό το δυναμώνει θετικά ακόμα περισσότερο το εξάγωνο του Ποσειδώνα με τον Άρη αυτή τη φορά ενώ το θαυμάσιο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι εξαιρετικό τόσο για την ανανέωση μιας σχέσης υπάρχουσας όσο και για να φέρει στη ζωή σου έναν καινούργιο έρωτα με τον πλέον κεραυνοβόλο τρόπο. Αυτό που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα όλοι οι Καρκίνοι και κυρίως όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες τρεις ημέρες του ζωδίου σας, είναι η παρουσία του Πλούτωνα στη μηδενική μοίρα του Υδροχόου και οι αλλεπάλληλες σύνοδοι που θα σχηματιστούν από τον Ερμή, τον Άρη και ακολούθως την Αφροδίτη. Οι σύνοδοι αυτή, όπως και η παρουσία του Πλούτωνα, έχουν να κάνουν με τα κοινά σας οικονομικά, αλλά και με δάνεια και συμφωνίες με μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Η λήψη ενός δανείου ή η αναζήτηση οικονομικής βοήθειας από το έτερό σας ήμισυ ή αγαπημένα σας πρόσωπα ενδέχεται να αλλάξει τη μεταξύ σας σχέση για πάντα. Το ίδιο σημείο, αστρολογικά, αφορά και τις αμιγώς σεξουαλικές σας σχέσεις. Ίσως μια κεραυνοβόλα έλξη που θα προκύψει τώρα να έχει αμιγώς σεξουαλικό χαρακτήρα στην αρχή και αυτό δεν είναι καθόλου κακό – θα πρέπει όμως να προσέξεις πάρα πολύ να μην ενδώσεις σε παιχνίδια ελέγχου κι εξουσίας. Η Νέα Σελήνη περιπλέκει πολύ τα οικονομικά ζητήματα ενώ η Πανσέληνος σε προσγειώνει και σε κάνει πρακτικό και ρεαλιστή.

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)

  3 Φεβρουαρίου 2024
  Ήλιος 15° 01’ Υδροχόου τετράγωνο με Ουρανό 15° 01’ Ταύρου
  5 Φεβρουαρίου 2024
  Αφροδίτη 11° 14’ Ιχθύων τετράγωνο με Άρη 11° 14’ Διδύμων
  6 Φεβρουαρίου 2024
  Ερμής 23° 47’ Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 23° 47’ Ιχθύων
  8 Φεβρουαρίου 2024
  Αφροδίτη 15°03’ Ιχθύων εξάγωνο με Ουρανό 15°03’ Ταύρου
  10 Φεβρουαρίου 2024
  Σύνοδος Ερμή και Πλούτωνα 28° 58’ Αιγόκερω
  15 Φεβρουαρίου 2024
  Σύνοδος Αφροδίτης με Ποσειδώνα 24° 04΄Ιχθύων
  16 Φεβρουαρίου 2024
  Ήλιος σύνοδο με Κρόνο 27° 44’ Υδροχόου
  17 Φεβρουαρίου 2024
  Ερμής 9° 29’ Υδροχόου εξάγωνο με Δία 9° 29’ Κριού
  19 Φεβρουαρίου 2024
  Αφροδίτη 29° 15’ Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 29° 15’ Αιγόκερω
  21 Φεβρουαρίου 2024
  Ερμής 15° 20’ Υδροχόου τετράγωνο με Ουρανό 15° 20’ Ταύρου
  22 Φεβρουαρίου 2024
  Ερμής 16° 45’ Υδροχόου τρίγωνο με Άρη 16° 45’ Διδύμων

  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  10/02/2024, στις  00:58 ώρα Ελλάδας, στην 20° 40’ του Υδροχόου
  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  24/02/2024, στις 19:52  ώρα Ελλάδας, στις 05° 22΄ της Παρθένου 

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2024
  Επαγγελματική πρόκληση
  Το 2024 μοιάζει να είναι μία αρκετά καλή χρονιά σχετικά με τα επαγγελματικά σου και την κοινωνική σου θέση. Με τον Δία να παραμένει στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου και το Βόρειο Δεσμό στον Κριό, έχεις την ευκαιρία μέσα σε πέντε μήνες να κάνεις βήματα προόδου σχετικά με τη δημόσια εικόνα σου, να αλλάξεις στάτους και να καταφέρεις να ξεφύγεις από ένα περιβάλλον που σε εγκλωβίζει και ταλαιπωρεί. Ίσως πάλι να τολμήσεις να συνεργαστείς με ένα άτομο που θα μπορούσε να ανοίγει νέους δρόμους στη ζωή σου, να σε βάζει στη διαδικασία να πιστέψεις καλύτερα στον εαυτό σου και να φροντίσεις να πουλήσεις τον εαυτό σου αρκετά πιο ακριβά σε σχέση με αυτό που συνήθως κάνεις. Αυτό βέβαια προϋποθέτει και την αλλαγή του τρόπο που σκέφτεσαι, κάτι που ευνοείται από την παρουσία του Κρόνου στους Ιχθείς που θα σε βοηθήσει να θέσεις ουσιαστικούς στόχους, να βάλεις πλάνο στη ζωή σου, να τολμήσεις να ονειρευτείς πατώντας πάνω στην επιφάνεια της Γης.
  Από τον Ιούνιο και μετά, ο τομέας δουλειά φαίνεται να γίνεται μία πιο κουραστική κατάσταση και θα χρειαστεί να διαθέτεις σωματικές και πνευματικές αντοχές για να τα βγάλεις πέρα. Παράλληλα όμως είναι καιρός να καταλάβεις πως δεν μπορείς να μένεις μόνος/η στη ζωή, πως είναι καιρός να ρίξεις βάρος και στην προσωπική σου ζωή, πως δεν μπορείς να λειτουργείς μονόπλευρα. Προσπάθησε να δεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία, κάτι που θα μπορούσε να γίνει μέσω της συναναστροφής σου με πρόσωπα μικρότερης ηλικίας ή πιο φρέσκου τρόπου σκέψης, ώστε να μπορέσεις να αποφύγεις να έρθεις σε αντιπαράθεση με πρακτικές που σε κουράζουν και εξουθενώνουν.

  Κεφάλαιο Δίας
  Ο Δίας θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τις 25 Μαΐου οπότε και ευνοεί την κοινωνική σου ζωή και την εν δυνάμει εξωστρέφεια σου. Έχεις την ευκαιρία να πάρεις μέρος σε ομαδικές δράσεις, να γίνεις μέλος ομάδων στις οποίες μπορεί να αισθάνεσαι ασφάλεια και σιγουριά, να επανακάμψεις σε φιλικές σχέσεις που έχουν χάση τη σπιρτάδα τους. Αυτό που έχει σημασία είναι να καταφέρεις να νιώσεις ασφάλεια μέσα από τη δουλειά σου, να καταφέρεις να κεφαλαιοποιήσεις τις κινήσεις που έκανες την περασμένη χρονιά και μπορεί να σε έχουν οδηγήσει σε ένα νέο περιβάλλον. Ίσως να είναι καιρός να μεγαλώσεις τον κύκλο της επιρροής σου, να πάρεις μέρος σε συλλόγους και ομάδες που έχουν αντέξει στη διάρκεια του χρόνου και οι οποίοι αποτελούν σημαντικές παραμέτρους της οικονομικής σου σταθερότητας σε βάθος χρόνου. Ίσως πάλι να έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες γνωριμίες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση για φιλίες με σταθερή βάση και με διάρκεια στο χρόνο ή με την προοπτική του να προκύψουν επαγγελματικές συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις το εισόδημα σου. Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στον Ταύρο τον Απρίλιο θα μπορούσε να κηρύξει την έναρξη ενδιαφερουσών συνεργασιών και σχέσεων που θα μπορούσαν να κινηθούν με πολύ γρήγορο τρόπο και να βάλουν φωτιά στο υπάρχον κατεστημένο της ζωής σου. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να προκύψει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία που έχει και ερωτικές προεκτάσεις και είναι σε θέση να αλλάξει τη ροή της ζωής σου. Η απόκτηση ενός παιδιού είναι μία προοπτική που δεν μπορεί να σε αφήνει αδιάφορο/η, ειδικά αν είσαι σε μία κατάσταση της ζωής σου που μοιάζεις έτοιμος/η να αλλάξεις ταχύτητα και να κοιτάξεις μόνο μπροστά.
  Η είσοδος και παραμονή του Δία στους Διδύμους από τις 25 Μαΐου και μέχρι το τέλος του έτους μπορεί να αυξήσει τον όγκο της καθημερινής σου δουλειάς. Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η με το παρασκήνιο και να αποφύγεις να δημιουργήσεις αντιπαλότητες, τις οποίες δεν έχεις καθόλου ανάγκη. Προσπάθησε να μάθεις πράγματα από ανθρώπους που έχουν διαφορετικό τρόπο αντίληψης και δράσης, να πάρεις τα στοιχεία που είναι χρήσιμα για να μπορέσεις να επαναπροσδιορίσεις τη στάση σου απέναντι τα πράγματα και την κοινωνία. Ίσως να θελήσεις να σκάψεις προς τα μέσα σου, για να βρεις απαντήσεις σε ερωτήματα που συνεχίζουν να υπάρχουν στη ζωή σου και τα οποία δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις με τη χρήση της κοινής σου λογικής. Αυτό που είναι όμως σημαντικότερο να θυμάσαι είναι πως χρειάζεται να προετοιμαστείς σωματικά και πνευματικά για τη μεγάλη ευκαιρία που θα παρουσιαστεί το 2025 και θα μπορούσε να επανεκκινήσει τη ζωή σου.

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!


  Κεφάλαιο Κρόνος
  Η παραμονή του Κρόνου στους Ιχθείς για όλο το 2024 αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία για να προχωρήσεις σε μία αργή, ίσως και επώδυνη, αλλά ουσιαστική αλλαγή του τρόπου που σκέφτεσαι και επικοινωνείς αυτό που πραγματικά είσαι. Θα μπορούσες να βρίσκεσαι σε ένα εντελώς νέο επαγγελματικό περιβάλλον, στο οποίο καλείσαι να συστηθείς εκ νέου, να μιλήσεις μία διαφορετική γλώσσα, να προσπαθήσεις να προσαρμοστείς και να αισθανθείς πως ανήκεις σε αυτό το σκηνικό που έχει στηθεί γύρω σου. Ίσως να επενδύεις σε μία μακροχρόνια εκπαίδευση που θα σε βοηθήσει να πατήσεις πολύ καλύτερα στα πόδια σου, που θα αποτελέσει τη βάση για να κάνεις το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα και να ξεφύγεις από προκαταλήψεις και εμπόδια που στέκονται μπροστά σου. Ίσως πάλι να βιώνεις μία μεγάλη αλλαγή στον τρόπο σκέψης της κοινωνίας και να προσπαθείς να ενταχθείς μέσα σε αυτό το ολοένα και σκληρότερο περιβάλλον, χωρίς να χάσεις την ανθρωπιά σου και χωρίς να ρίξεις το φταίξιμο σε εξωγενείς παράγοντες. Το πιο εύκολο και βολικό είναι να κατηγορήσεις την κοινωνία, τους ηγέτες, το κατεστημένο και άλλους ανθρώπους ή οργανισμούς που διατηρούν μία πορεία που σε βρίσκει αντίθετο/η σε όσα συμβαίνουν. Το πλέον όμως χρήσιμο για εσένα είναι να ξεχωρίσεις ανάμεσα στο πλήθος, να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου και να παλέψεις για τα ιδεώδη και ιδανικά σου, να αποδείξεις πως μπορείς να παραμείνεις αληθινός/η στις απόψεις σου χωρίς να γίνεσαι έρμαιο της κοινής γνώμης και συντεταγμένης πορείας.

  Κεφάλαιο εκλείψεις
  Η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη του έτους στις 25 Μαρτίου στην 5η μοίρα του Ζυγού φαίνεται να δημιουργεί κάποιες δυσκολίες στον τομέα της οικογένειας, να σε κάνει να συνειδητοποιείς πως έχεις ρίξει πολύ βάρος στη δουλειά σου και αγνοείς την προσωπική σου ζωή, ειδικά αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου/ωροσκόπο. Μπορεί να υπάρξουν παράπονα από το έτερο ήμισυ σχετικά με το χρόνο που επενδύεις στη σχέση σας, να θεωρηθείς πως απουσιάζεις από το σπίτι και δεν αναλαμβάνεις κάποιες από τις ευθύνες αυτού. Ίσως πάλι να υπάρχουν συζητήσεις σχετικά με τη δημιουργία οικογένειας, να εξετάζεις το ενδεχόμενο να προχωρήσει η σχέση σου παρακάτω, χωρίς όμως να είσαι βέβαιος/η πως μπορείς να διαχειριστείς τις προκλήσεις που θα προκύψουν από εδώ και πέρα. Τέλος, ίσως να αντιμετωπίζεις ζητήματα υγείας που αφορούν τους γονείς σου, με αποτέλεσμα να συνειδητοποιείς το πέρασμα του χρόνου από πάνω τους και από εσένα αντίστοιχα και να δίνεις μεγαλύτερη αξία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί, στις 8 Απριλίου στη 19η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, τον Χείρωνα και το Βόρειο Δεσμό μοιάζει να ενεργοποιεί τον επαγγελματικό τομέα και να σε κάνει να αναρωτιέσαι αν έχεις μπει στο σωστό όχημα ή όχι. Μπορεί να προκύπτουν εμπόδια στη δουλειά σου και να πιστεύεις πως δεν ακολουθείς το μονοπάτι που πιστεύεις πως θα σε βοηθήσει να εκφράσεις αυτό που πραγματικά είσαι. Μπορεί πάλι να βρίσκεσαι μπροστά σε μία πρόκληση που φαντάζει εξαιρετική για την εξέλιξη σου, αλλά παράλληλα σε καλεί να έρθεις αντιμέτωπος/η με τις φοβίες και τις ανασφάλειες σου. Ίσως πάλι να θεωρήσεις πως χρειάζεται να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου, λόγω της οικονομικής πρόκλησης που έχεις μπροστά σου, αλλά παράλληλα να αναλογιστείς μήπως αυτή η πράξη θα βάλει σε κίνδυνο την προσωπική σου ζωή.
  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη της 18ης Σεπτεμβρίου στην 25η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε τετράγωνο με τον Δία από τους Διδύμους που μοιάζει να τεστάρει το μυαλό σου. Θα κληθείς να ακούσεις το ένστικτο σου, να ακολουθήσεις τη διαίσθηση σου, έχοντας όμως και την υποχρέωση να λάβεις μέρος σε συζητήσεις λογικής. Θα συγκρουστείς και μπορεί να φανείς μπερδεμένος/η στα μάτια τρίτων, αλλά η φωνή από μέσα σου μοιάζει να είναι ξεκάθαρη και να σε οδηγεί προς μία κατεύθυνση που έχεις την ανάγκη να βρεθείς. Ίσως να αποφασίζεις να μείνεις μόνος/η για κάποιο χρονικό διάστημα, θέλοντας να βρεις την ψυχική σου ηρεμία μακριά από φωνές και ήχους που σε αποσπούν από την αποστολή που θεωρείς πως είναι καιρός να αναλάβεις. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 2 Οκτωβρίου στη 10η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Άρη από το ζώδιο σου, και επηρεάζει κυρίως τους/ις γεννημένους/ες στο τέλος του πρώτου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, και σε βάζει στη διαδικασία επιλογών που είναι όμως δύσκολο να γίνουν. Μπορεί να χρειάζεται να αποφασίσεις αν θα επενδύσεις χρόνο στην προσωπική ή την επαγγελματική σου ζωή, να είναι απαραίτητο να αποδείξεις πως μπορείς να διαχειριστείς όλες τις προκλήσεις που έχεις μπροστά σου χωρίς να λυγίζεις κάτω από το βάρος αυτών. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι μπροστά σε μία σημαντική απόφαση σχετικά με την ερωτική σου ζωή και να είναι απαραίτητο να αποδράσεις από μία καθημερινότητα που σε στενεύει και έχει πάψει να σου ταιριάζει. Ένας χωρισμός μπορεί να είναι δύσκολος και στενόχωρος, αλλά παράλληλα θα μπορούσε να αποτελέσει και την ευκαιρία σου να γίνεις και πάλι ο εαυτός σου, αφού τον έχασες μέσα από μία σχέση που λειτούργησε και ως φυλακή στη ζωή σου.

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός
  Η παραμονή του Βόρειου Δεσμού στον Κριό και Ηλιακό σου μεσουράνημα για όλο το 2024 σηματοδοτεί μία χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετές σημαντικές και καρμικές προκλήσεις σχετικά με τη δημόσια εικόνα σου. Καταρχάς, μπορούν να υπάρξουν επαγγελματικές εξελίξεις, να συνειδητοποιήσεις πως μπορείς να κάνεις ένα βήμα που μπορεί να μοιάζει παράτολμο και επικίνδυνο, αλλά παράλληλα θα μπορούσε να αποτελέσει το άλμα που σε αλλάζει. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να αλλάξεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τους ανθρώπους που αποτελούν την ομάδα σου, να πάρεις ένα ρόλο που μοιάζει περισσότερο εξουσιαστικός και δυναμικός με στόχο να αποδείξεις πως μπορείς να πάρεις στους ώμους σου τις ευθύνες που κάποιοι άλλοι δεν τολμούν να ακολουθήσουν. Ίσως πάλι να χρειαστεί να στήσεις κάτι δικό σου στον επαγγελματικό τομέα, να τολμήσεις να κάνεις μία κίνηση την οποία σκέφτεσαι για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά κάπου την Άνοιξη μοιάζει με την κατάλληλη ευκαιρία για να το τολμήσεις. Από την άλλη πλευρά, θα χρειαστεί να μην ξεχνάς πως μπορεί να χρειάζεται να ισορροπήσεις πάνω στο δίπολο καριέρα/οικογένεια με μεγάλη προσοχή και προσπάθεια, αφού είναι εύκολο να χάσεις τον προσανατολισμό σου και να βρεθείς κάποια στιγμή στο κενό. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να λειτουργήσεις με έντονα εγωιστικές τάσεις και να φροντίσεις να ακούσεις την άλλη πλευρά όταν υπάρχει λόγος, όταν συνειδητοποιείς πως έχεις κοντά σου ένα άτομο που καταφέρνει να σε κάνει να βρίσκεις τα πατήματα που χάνεις. Η αποστολή σου μπορεί να είναι να στηριχτείς στα πόδια σου, να αποδείξεις πως αξίζεις σε ανθρώπους που μπορεί να θεωρείς πως δεν μπορείς να τους αγγίξεις, αλλά την ίδια στιγμή δεν μπορείς να ξεχνάς πως είσαι ένας άνθρωπος που έχει μεγάλη ανάγκη από τη συντροφιά και τη σχέση.

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   
  Έάν κάποιος θέλει ένα φίλο που μπορεί να του συμπαρασταθεί, ή ένα σύντροφο ευαίσθητο στις ανάγκες του, τότε μπορεί να απευθυνθεί σε ένα Καρκίνο. Ανήκεις στο κόσμο του συναισθήματος. Στις προσωπικές σου σχέσεις προτάσεις τη καρδιά σου πριν από τη λογική. Όταν για παράδειγμα ερωτευτείς ολόκληρος ο κόσμος σβήνει και ο μοναδικός προβολέας που μένει ανοικτός φωτίζει Αυτόν/ήν. Πολλοί θα πουν ότι ερωτεύετσαι νευρωτικά, ότι είσαι ανυπόμονος, ότι κολάς γρήγορα, ότι αγαπάς με ένα ξεπερασμένο τρόπο, άλλά τίποτα άπό όλα αυτά δεν σε ενδιαφέρει, ούτε σε σταματάει. Εξ άλλου πιστεύεις στις παραδοσιακές αξίες και σε αυτές συμπεριλαμβάνονται ποτάμια αισθήματος και εντυπωσιακές χειρονομίες αφοσίωσης, στοργής, τρυφερότητας. Πιστεύεις στην αγάπη και μπορείς ακόμα και να θυσιαστείς για αυτόν που αγαπάς πραγματικά. Αν δεν υπήρχαν Καρκίνοι για να αντιστέκονται από τις επάλξεις τους στις επιθέσεις, ο γάμος και η οικογένεια θα απαξιωνόντουσαν με ταχύτερους ρυθμούς. Ακόμα κι αν παντρευτείς αργά, ή καθόλου το πιθανότερο σενάριο είναι να διατηρείς μακροχρόνες σχέσεις, ή μία μοναδική και σταθερή σχέση παρά να μπαινοβγαίνεις από σχέση σε σχέση– μια τάση που ένα γνήσιος Καρκίνος θεωρεί ακόμα κι αν αναγκαστεί να το κάνει ως την απόλυτη κατάρα. Χρειάζεσαι τη συναισθηματική ασφάλεια που μπορεί να σου προσφέρει η μακρόχρονη συντροφικότητά, ή η σταθερή σχέση με Έναν/Μία. Για τους Καρκίνους-άντρες και γυναίκες- οι φίλοι και οι αγαπημένοι αποτελούν αυτόματα οικογένειά τους. Και μια προειδοποίηση: Σαν Καρκίνος έχεις την ικανότητα και το ταλέντο να συγκεντρώνεις γύρω σου ανθρώπους διαφορετικούς μεταξύ τους και πολλές φορές τους λάθος ανθρώπους. Σαν δεκτικός, ανοιχτός και εύάλωτος στα συναισθήματα των άλλων θα πρέπει να μάθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τη Μαμά σε κάθε άνθρωπο που σου στραγγίζει την ενέργεια.

 • Tom Cruise

έχουν γενέθλια 68 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...