παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 18.09.2023 έως 24.09.2023
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να έρθεις αντιμέτωπος/η με καταστάσεις που επιδέχονται βελτίωσης και επιδιόρθωσης, να προσπαθήσεις να ασχοληθείς με ζητήματα που σε προβληματίζουν.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Θα χρειαστεί να είσαι πρόθυμος/η να κοιτάξεις τις λεπτομέρειες ενός σχεδίου και να εστιάσεις σε μικρά θέματα που μπορούν να διαμορφώσουν τη μεγάλη εικόνα. Ίσως να είναι καιρός να δώσεις βάση σε θέματα επαγγελματικού περιεχομένου τα οποία θα σε φέρουν αντιμέτωπο/η με ανθρώπους που επιμένεις να διατηρείς σε απόσταση με στόχο να επιλύσετε τις μεταξύ σας διαφορές, να φροντίσεις να εκφράσεις την άποψη σου για να διαχωρίσεις τη θέση σου. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να επιμένεις να εμπιστεύεσαι πρόσωπα που δε γνωρίζεις πολύ καλά, με αποτέλεσμα να πέφτεις σε παγίδες και να επενδύεις σε καταστάσεις που δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 20.09.2023 έως 26.09.2023
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)
Όπως συμβαίνει συχνότατα τον τελευταίο καιρό στο Βασίλειο του Ποτέ – Ποτέ όπου κατοικοεδρεύεις και την περνάς κοτσάνι, το friendzone είναι ένα θέμα. Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη ...
 • Σίγουρα έχουν υπάρξει και καλύτερες μέρες για κοινωνικότητα. Προτίμησε να αφοσιωθείς στην εργασία σου και προειδοποίησε τους/τις οικείους/ες σου πως η σιωπή σου δεν προκλήθηκε απʼ αυτούς (για να μην σε πρήζουν με ερωτήσεις).
 • Σεπτέμβριος

  Αγαπημένο μας Καβούρι, το φθινόπωρο σε βρίσκει να έχεις χωθεί με τη μουσούδα και μάλλον εντατικά σε ενασχολήσεις που αφορούν στο σπίτι και την οικογένειά σου. Ίσως σε απασχολήσουν γενικότερα ζητήματα ακίνητης περιουσίας ενώ ο Άρης, που έχει πλέον περάσει στον Ζυγό, εκτός από ενέργεια σού χαρίζει και περιθώριο ευελιξίας ώστε να διαχειριστείς τις καταστάσεις και να έχεις προσωπικό και οικογενειακό όφελος από αυτές.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Ο ανάδρομος Ερμής εγείρει θέματα επικοινωνίας, φέρνοντας αναποδιές, καθυστερήσεις, αναβολές και πολλή ασυνεννοησία: αν προσθέσουμε σε αυτό και το άγχος και την αποδιοργάνωση που σού έχει φέρει η τελευταία πανσέληνος του Αυγούστου, καταλαβαίνουμε ότι λίγο θέλεις να κλατάρεις. Ευτυχώς όμως, την ψυχολογία σου τη βοηθά πολύ η Αφροδίτη που στρέφεται σε ορθή πορεία στις 4/9 η οποία μεταξύ άλλων φέρνει και μια πολύ σημαντική οικονομική ανάκαμψη. Κατά το δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου είναι ιδανική περίοδος για να ζητήσεις χρήματα που έχεις δανείσει, αν και πιστεύω πως είναι εξαιρετικά πιθανό οι οφειλέτες σου να σε ξεχρεώσουν από μόνοι τους μέσα στον μήνα αυτό. Ο Σεπτέμβριος κλείνει με μεγάλες ευκαιρίες ριζικών και πολυπόθητων αλλαγών στη ζωή σου, αλλά θα χρειαστεί να είσαι πολύ μεθοδικός και να κρατάς τα πόδια σου στο έδαφος μέχρι να απαλλαγείς από όλα τα «γραμμάτια» που κουβαλάς και να μπορέσεις να χαράξεις νέα πορεία.
  Νέα Σελήνη: Μμμμ, πολύ επαναστατικό και ρηξικέλευθο το καινούργιο φεγγαράκι. Ιδανικό για έναρξη άσκησης ή διατροφής – όχι και τόσο καλό για να ξεσπάσεις στα μαλλιά σου στο κομμωτήριο!
  Πανσέληνος: Είναι μια πανσέληνος αρκετά πιεστική που ενδέχεται να σε φέρει προ τετελεσμένου σε κάτι που σε αφορά. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)

  4 Σεπτεμβρίου 2023
  ανάδρομος Ερμής 15° 35’ Παρθένου τρίγωνο με Δία 15° 35’ Ταύρου
  6 Σεπτεμβρίου 2023
  Σύνοδος Ήλιου με Ερμή ανάδρομο 13°37’ Παρθένου
  8 Σεπτεμβρίου 2023
  Ήλιος 15° 34’ Παρθένου τρίγωνο με Δία 15° 34’ Ταύρου
  15 Σεπτεμβρίου 2023
  Ήλιος 22° 57’ Παρθένου τρίγωνο με Ουρανό 22° 57’ Ταύρου
  17 Σεπτεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 15° 18’ Λέοντα τετράγωνο με Δία 15° 18’ Ταύρου
  19 Σεπτεμβρίου 2023
  Ήλιος 26° 16’ Παρθένου αντίθεση με Ποσειδώνα 26° 16’ Ιχθύων
  21 Σεπτεμβρίου 2023
  Ήλιος 27° 59’ Παρθένου τρίγωνο με Πλούτωνα 27° 59’ Αιγόκερω
  25 Σεπτεμβρίου 2023
  Ερμής 14° 51’ Παρθένου τρίγωνο με Δία 14° 51’ Ταύρου
  27 Σεπτεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 20° 57’ Λέοντα εξάγωνο με Άρη 20° 03’ Ζυγού
  29 Σεπτεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 22° 40’ Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό 22° 40’ Ταύρου
  30 Σεπτεμβρίου 2023
  Ερμής 22° 39’ Παρθένου τρίγωνο με Ουρανό 22° 39’ Ταύρου
  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  15/09/2023, 04:38 ώρα Ελλάδας, στις 21° 58’ της Παρθένου
  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  29/09/2023 12:57 ώρα Ελλάδας, στις 06° 00’ του Κριού (Πανσέληνος του Καλαμποκιού)

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2023

  Τολμάς;

  Το 2023 μοιάζει να είναι μία χρονιά που επηρεάζει έντονα τον τομέα της καριέρας και της οικογένειας στη ζωή σου, φέρνοντας προκλήσεις τις οποίες δεν μπορείς να αγνοήσεις. Από τη μία πλευρά, μπορεί να νιώθεις την ανάγκη να δημιουργήσεις οικογένεια ή να στραφείς προς τα παιδιά σου και να βρεις νέα ενδιαφέροντα. Βέβαια, και τα δύο παραπάνω ενδεχόμενα σημαίνουν πως χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η με τη διαχείριση των οικονομικών σου, αφού δεν μπορείς να κάνεις κινήσεις που εμπεριέχουν έντονο ρίσκο. Από την άλλη όμως πλευρά, θα προκληθείς για να κάνεις κάποιες καρμικές και προκλητικές κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα, βλέποντας πως έχεις ευκαιρίες που μπορεί να μην παρουσιαστούν και πάλι μπροστά σου. Η ισορροπία ανάμεσα στην ανάγκη για το χτίσιμο μίας καριέρας που θα σε ανυψώσει στα μάτια ανθρώπων με ισχύ στα χέρια τους και στη διατήρηση μίας υγιούς σχέσης και οικογένειας δεν είναι κάτι το εύκολο και θα βρεθείς πολλές φορές ανάμεσα στο δίλημμα σχετικά με το ποιο δρόμο να ακολουθήσεις. Αυτό όμως που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, βρίσκεσαι μπροστά σε καρμικές προκλήσεις ώστε να αναδείξεις τον εαυτό σου, να τολμήσεις να διεκδικήσεις την ευτυχία και να μην κάνεις συμβιβασμούς που δείχνουν φοβίες και ανασφάλειες.

  Κεφάλαιο Δίας
  Ο Δίας θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 16 Μαΐου προσφέροντας την ευκαιρία να προχωρήσεις σε κινήσεις με ρίσκο αλλά και πρόκληση στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να ανοίγεται ένας νέος δρόμος για εσένα, ειδικά αν είσαι αποφασισμένος/η να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και να αναλάβεις ρόλους που δυσκολευόσουν να πάρεις στους ώμους σου μέχρι σήμερα. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως είσαι έτοιμος/η να αποχωρήσεις από ένα εργασιακό σχήμα που σου παρέχει ασφάλεια, αλλά παράλληλα σε δυσκολεύει να εκφράσεις τον εαυτό σου, να φέρεις στην επιφάνεια τις πραγματικές σου δυνατότητες και ικανότητες. Ίσως πάλι να σου προσφερθεί μία επαγγελματική ευκαιρία την οποία δεν υπολόγιζες να φτάσει στα χέρια σου, με αποτέλεσμα να διστάζεις αφού θέλεις καταρχάς να εξετάσεις το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα λειτουργείς. Δεν μπορείς να αποφασίσεις βασιζόμενος/η μόνο στο δικό σου ρόλο και τις προσωπικές σου αποδοχές, αφού θέλεις να λειτουργείς μέσα σε μία ομάδα την οποία επιθυμείς να χτίσεις και να καθοδηγήσεις. Ο Απρίλιος και ο Μάιος είναι δύο μήνας κατά τη διάρκεια των οποίων προσπαθείς να ισορροπήσεις πάνω σε ένα λεπτό σκοινί, που στη μία άκρη έχει τις φοβίες και τις ανασφάλειες σου και στην άλλη άκρη την ευκαιρία να νιώσεις επιτυχημένος/η και γεμάτος/η. Προσπάθησε να περπατήσεις πάνω στο σκοινί χωρίς να σκέφτεσαι πως μπορεί να σπάσει, εφόσον στη μία από τις δύο πλευρές βλέπεις το πρόσωπο ενός ατόμου που σε γεμίζει και σε κάνει να θέλεις να ζήσεις πολλά χρόνια.
  Η είσοδος του Δία στον Ταύρο στις 16 Μαΐου και η παραμονή του μέχρι το τέλος της χρονιάς, αποτελεί την ευκαιρία να πέσουν οι τόνοι στον εργασιακό χώρο και να μπορέσεις να αισθανθείς πως έχεις γύρω σου ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν. Αυτό που έχει πλέον σημασία είναι να αισθανθείς ισότιμο μέλος της ομάδας μέσα στην οποία βρίσκεσαι, να εμπιστευτείς κάποια άτομα και να μοιραστείς μαζί τους κομμάτια της ζωής σου. Θα θελήσεις να προσθέσεις στιγμές απόλαυσης στη ζωή σου, να εντάξεις δράσεις που σε βοηθούν να έρθεις πιο κοντά με τον πυρήνα σου. Μπορείς να δημιουργήσεις νέες φιλίες, να γίνεις μέλος κοινωνικών δράσεων ή να ξεκινήσεις μία νέα επαγγελματική δραστηριότητα που συνεισφέρει θετικά στον οικονομικό σου προϋπολογισμό. Παράλληλα, αν είσαι μόνος/η, θα προκύψουν ερωτικές ευκαιρίες μέσα από τις φιλίες σου ή μέσα από τη συμμετοχή σου σε κοινωνικές δράσεις που σε φέρνουν κοντά με ανθρώπους που ταιριάζετε.

  Κεφάλαιο Κρόνος
  Η παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο μέχρι τις 7 Μαρτίου θα δυσκολέψει τα οικονομικά σου, θα σε ζορίσει και θα σε κάνει να πιεστείς ώστε να περιορίσεις τα έξοδα σου στα πλέον βασικά. Μπορεί να συνειδητοποιείς πως καλείσαι να πληρώσεις αρκετά χρήματα στο κράτος ή να κλείσεις ανοικτές υποθέσεις κληρονομιάς. Μπορεί να θυμώσεις γιατί νιώθεις πως σε εκμεταλλεύονται, να θεωρήσεις πως υπάρχει μία έντονη αδικία στον τρόπο που σε αντιμετωπίζει η κοινωνία, να συνειδητοποιήσεις πως δε διαθέτεις τον βαθμό της ελευθερίας που θα ήθελες να έχεις στα χέρια σου. Παράλληλα, καλείσαι να αξιολογήσεις την ερωτική σου ζωή και να δώσεις απαντήσεις σχετικά με την προτεραιότητα που θέτεις μέσα στη σχέση σου. Βρίσκεσαι σε μία σχέση λόγω ασφάλειας που βιώνεις ή επειδή υπάρχει το έντονο ερωτικό και σεξουαλικό στοιχείο που σε ενώνει με την άλλη πλευρά; Αν είσαι σε θέση να δώσεις ειλικρινή απάντηση στο παραπάνω ερώτημα, τότε δε χρειάζεται να περιμένεις συμβουλή σχετικά με τον τρόπο που θα αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που υπάρχουν μέσα στη σχέση σου.
  Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς και η παραμονή του μέχρι το τέλος του έτους μοιάζει να αποτελεί την ευκαιρία σου για να ασχοληθείς με τον τρόπο που σκέφτεσαι. Μπορεί να αποφασίσεις να επενδύσεις σε μία εκπαιδευτική δράση που θα μπορούσε να αλλάξει το επαγγελματικό σου στάτους, εφόσον όμως επενδύσεις χρόνο και κόπο σε αυτή. Μπορεί να ξεκινάς κάτι που έχει μακρύ δρόμο και θα μπορούσε να σε δυσκολέψει, αλλά παράλληλα φαίνεται να σου προσφέρει την ευκαιρία να σκάψεις το μυαλό σου και να φέρεις στην επιφάνεια ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως ζεις σε μία κοινωνία που σκληραίνει, που γίνεται άδικη με τους αδύναμους, που δεν υποστηρίζει τις κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις, που παύει να αποτελεί ένα χαρούμενο τόπο για να ζήσεις και να μεγαλώσεις τα παιδιά σου. Αυτό μπορεί να σε κάνει να χάσεις την εμπιστοσύνη σου στο μέλλον, να δεις μπροστά σου αδιέξοδα και δύσκολα μονοπάτια τα οποία δεν είναι βέβαιο πως θα ήθελες να περπατήσεις. Από την άλλη όμως πλευρά, θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για να αποφασίσεις να ηγηθείς μίας προσπάθειας που θα προσφέρει βοήθεια στους αδύναμους, που θα στηρίξει τους μη έχοντες, που θα προσπαθήσει να επαναφέρει τις έννοιες του αλτρουισμού και τους ανθρωπισμού σε μία ανθρωπότητα που χάνει τον προσανατολισμό της.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις
  Το πρώτο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στις 20 Απριλίου στην τελευταία μοίρα του Κριού σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, επηρεάζοντας κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του τέλους του τρίτου δεκαημέρου. Θα κληθείς να κάνεις σημαντικές κινήσεις στον τομέα της καριέρας, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως φτάνεις ακόμα και να εξετάζεις το ενδεχόμενο της στροφής της καριέρας σου. Μία πρόκληση μπορεί να μοιάζει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και να σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως είναι η ώρα που θα βουτήξεις στα βαθιά και θα αφήσεις την ασφάλεια του περιβάλλοντος που σε γνωρίζει. Ίσως πάλι να προσπαθήσεις να αποκτήσεις έναν πιο ισχυρό ρόλο στην υπάρχουσα δουλειά σου, κάτι που όμως θα συναντήσει αντιστάσεις σε άτομα που δεν είναι διατεθειμένα να αφήσουν το τιμόνι από τα χέρια τους. Στον οικογενειακό τομέα, φρόντισε να καταλάβεις αν θέλεις ή πρέπει να αναλάβεις ένα διαφορετικό ρόλο, γιατί με βάση την απάντηση στο παραπάνω δίλημμα, θα κατανοήσεις με ποιον τρόπο θα δώσεις απάντηση στο ερώτημα που έχει τεθεί. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 5 Μαΐου στη 14η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Ουρανό από τον Ταύρο φαίνεται να ταρακουνά την ερωτική σου ζωή, αφού μπορεί να συνειδητοποιείς πως λειτουργείς με γνώμονα το μυαλό και όχι την καρδιά σου. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και να θελήσεις να τα εκφράσεις, με τρόπο όμως που δείχνει πως μπορεί να στοχεύεις να κατακτήσεις ένα νέο άτομο. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε ένα κοινωνικό περιβάλλον που δε λείπουν οι ερωτικές προκλήσεις, μέσα στο οποίο μπορεί να γεννιούνται διλήμματα τα οποία δεν είναι καθόλου εύκολο να απαντήσεις.
  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου στην 21η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, επηρεάζοντας κυρίως τους/ις εκπροσώπους της αρχής του τρίτου δεκαημέρου. Η συγκεκριμένη έκλειψη μπορεί να σε βάζει στη διαδικασία μετακόμισης ή αλλαγής επαγγελματικής στέγης, να σε αναγκάζει να ισορροπήσεις πάνω στο δίπολο επαγγελματικής και προσωπικής ζωής ώστε να βρεις τη χρυσή τομή. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην ξεχάσει πως έχεις κοντά σου ανθρώπους που δε θέλεις να χάσεις, οπότε δε χρειάζεται να τραβάς το σκοινί στα άκρα. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορείς να σκεφτείς εγωιστικά, καθώς δεν είναι υπεύθυνο να λάβεις αποφάσεις βασιζόμενος/η μόνο στις δικές σου επιθυμίες και διαθέσεις. Εφόσον όμως βρίσκεσαι σε μία σχέση ή συνεργασία που επηρεάζει τις βάσεις της ζωής σου, και έχεις φτάσει στο σημείο να μην μπορείς να ηρεμήσεις, τότε η αποχώρηση σου από το συγκεκριμένο πλαίσιο μοιάζει πλέον αναπόφευκτη. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 28 Οκτωβρίου στην 5η μοίρα του Ταύρου σε αντίθεση με τους Ερμή και Άρη από το Σκορπιό φαίνεται να ρίχνει το βάρος στο κομμάτι της ύλης και των απολαύσεων. Υπάρχουν αποφάσεις τις οποίες δεν μπορείς να υποστηρίξεις, αφού σε οδηγούν σε απώλεια εσόδων που σου παρέχουν ασφάλεια. Υπάρχουν όμως και αποφάσεις τις οποίες μπορείς να λάβεις αφού δεν μπορείς να σκέφτεσαι πάντα το παρελθόν και το πώς έχεις συνηθίσει να ζεις, αλλά είναι καιρός να κοιτάξεις πέρα από το σήμερα. Συνδυάζοντας τα δύο παραπάνω, μπορεί να αποφασίζεις να αλλάξεις τον κοινωνικό σου κύκλο, έχοντας συνειδητοποιήσει πως η ζωή σου έκανε τον κύκλο της και είναι καιρός να εξελιχθείς ως άτομο αλλά και ως ανθρώπινο είδος.

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός
  Ο Βόρειος Δεσμός θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τις 17 Ιουλίου οπότε και αντίστοιχα ο Νότιος Δεσμός στο Σκορπιό, θέλοντας να σε βοηθήσει ώστε να ενταχθείς ομαλά σε ένα νέο και διαφορετικό κοινωνικό σύνολο. Μπορεί να έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τα κομμάτια του παζλ της νέας σου ζωής, έχοντας αποφασίσει να κάνεις πέρα ανθρώπους που σε δυσκολεύουν. Μπορεί πάλι να εστιάζεις στον οικονομικό τομέα και να αποφασίζεις να αποδεχτείς προτάσεις που ικανοποιούν τις χρηματικές σου αξιώσεις, αδιαφορώντας κατά πόσο αφήνεις πίσω σου μία δουλειά και κάποιες γνωριμίες που συνήθισες να έχεις στη ζωή σου τα προηγούμενα χρόνια. Τέλος, καλό θα ήταν να ασχοληθείς με τη διατροφή σου και να προσέξεις τις κραιπάλες και τις παρασπονδίες, γιατί το πέρασμα του χρόνου θα αφήσει σημάδια τα οποία είναι πολύ δύσκολο να σβήσεις από πάνω σου.
  Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Κριό, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Ζυγό, στις 17 Ιουλίου θα εκκινήσει μία νέα εποχή για την καριέρα σου. Αν ανήκεις στο τρίτο δεκαημέρου του ζωδίου/ωροσκόπου, τότε είναι πιθανό να βρεθείς μπροστά σε επαγγελματικές προκλήσεις, να αναλάβεις ρόλους που θα σε εκθέσουν στα μάτια ανθρώπων που είναι διατεθειμένοι να ασκήσουν κριτική σχετικά με τις πράξεις σου. Ίσως πάλι να αναλαμβάνεις ένα μεγάλο φορτίο εργασίας, με αποτέλεσμα να αφήνεις για λίγο στην άκρη την προσωπική σου ζωή, κάτι που όμως θα δημιουργήσει δύσκολες ισορροπίες στις υπάρχουσες σχέσεις σου. Προσπάθησε να μη ρίξεις όλο το βάρος στη μία πλευρά, γιατί το σκοινί θα τεντωθεί απότομα και μπορεί να σπάσει, εκτός και αν θεωρείς πως είναι καιρός να απογαλακτιστείς από ένα περιβάλλον που σε εγκλωβίζει. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε προσπάθησε να απομακρυνθείς από το πλαίσιο που βρίσκεσαι χωρίς να δημιουργείς ρήξεις που δε διορθώνονται, εκτός και αν είσαι πλέον έτοιμος/η να υποστηρίξεις μέχρι τέλους τη νέα σου ταυτότητα του ανθρώπου που δε φοβάται να συγκρουστεί με όσους/ες βρίσκονται απέναντι του.

   

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   
  Έάν κάποιος θέλει ένα φίλο που μπορεί να του συμπαρασταθεί, ή ένα σύντροφο ευαίσθητο στις ανάγκες του, τότε μπορεί να απευθυνθεί σε ένα Καρκίνο. Ανήκεις στο κόσμο του συναισθήματος. Στις προσωπικές σου σχέσεις προτάσεις τη καρδιά σου πριν από τη λογική. Όταν για παράδειγμα ερωτευτείς ολόκληρος ο κόσμος σβήνει και ο μοναδικός προβολέας που μένει ανοικτός φωτίζει Αυτόν/ήν. Πολλοί θα πουν ότι ερωτεύετσαι νευρωτικά, ότι είσαι ανυπόμονος, ότι κολάς γρήγορα, ότι αγαπάς με ένα ξεπερασμένο τρόπο, άλλά τίποτα άπό όλα αυτά δεν σε ενδιαφέρει, ούτε σε σταματάει. Εξ άλλου πιστεύεις στις παραδοσιακές αξίες και σε αυτές συμπεριλαμβάνονται ποτάμια αισθήματος και εντυπωσιακές χειρονομίες αφοσίωσης, στοργής, τρυφερότητας. Πιστεύεις στην αγάπη και μπορείς ακόμα και να θυσιαστείς για αυτόν που αγαπάς πραγματικά. Αν δεν υπήρχαν Καρκίνοι για να αντιστέκονται από τις επάλξεις τους στις επιθέσεις, ο γάμος και η οικογένεια θα απαξιωνόντουσαν με ταχύτερους ρυθμούς. Ακόμα κι αν παντρευτείς αργά, ή καθόλου το πιθανότερο σενάριο είναι να διατηρείς μακροχρόνες σχέσεις, ή μία μοναδική και σταθερή σχέση παρά να μπαινοβγαίνεις από σχέση σε σχέση– μια τάση που ένα γνήσιος Καρκίνος θεωρεί ακόμα κι αν αναγκαστεί να το κάνει ως την απόλυτη κατάρα. Χρειάζεσαι τη συναισθηματική ασφάλεια που μπορεί να σου προσφέρει η μακρόχρονη συντροφικότητά, ή η σταθερή σχέση με Έναν/Μία. Για τους Καρκίνους-άντρες και γυναίκες- οι φίλοι και οι αγαπημένοι αποτελούν αυτόματα οικογένειά τους. Και μια προειδοποίηση: Σαν Καρκίνος έχεις την ικανότητα και το ταλέντο να συγκεντρώνεις γύρω σου ανθρώπους διαφορετικούς μεταξύ τους και πολλές φορές τους λάθος ανθρώπους. Σαν δεκτικός, ανοιχτός και εύάλωτος στα συναισθήματα των άλλων θα πρέπει να μάθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τη Μαμά σε κάθε άνθρωπο που σου στραγγίζει την ενέργεια.

 • Δέσποινα Βανδή

έχουν γενέθλια 241 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ξανθίππη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...