παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 01.10.2012 16:44
  Ο 1ος οίκος έχει έτσι κι αλλιώς ποιότητα δράσης! Βλέπω στη ζωή ζητήματα που αφορούν το ζώδιο του ωροσκόπου και κινούμαι, συμπεριφερόμαι και παρουασιάζομαι αναλόγως στο περιβάλλον μου. Όταν όμως περνά ένας πλανήτης από τον ωροσκόπο, τότε παρεμβάλει την όραση μου, αλλάζει τη συμπεριφορά και τις επιλογές μου.
  Κάπως έτσι εξηγείται ότι παίρνω και αποφάσεις που είναι κοτσάνες και με χτυπάνε πίσω αλλά και ότι μερικές φορές οδηγούμαι σε παρορμήσεις που ενώ τις θεωρώ εκείνη τη στιγμή βλακείες, τελικά με πάνε μπροστά!
  Δεν είναι αυτή η ζωή φανταστικά κουλή??
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 01.10.2012 16:40
  kokopuff εσύ φοβάσαι? Με τον Κρόνο στον 7ο οίκο σου, τον οίκο του τι προβάλλεις στους άλλους, στις σχέσεις σου κτλ οι κοντινές σου σχέσεις πρέπει να φοβούνται την κριτική σου!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 01.10.2012 16:36
  moisture και manini, πολύ αμφιβάλλω προσωπικά για τις γερές βάσεις. Αν ο ωροσκόπος είναι αυτό που εστιάζουμε στη ζωή, τα γυαλιά που βλέπουμε τον κόσμο δηλαδή, και ο Κρόνος είναι υποχρεώσεις, σοβαρότητα και τα συναφή, μήπως τελικά θέλουμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε, no matter what?? Ή απλά καταπίνουμε κάποια κοινωνικά πρέπει, γιατί έτσι πρέπει?
  Γι' αυτό και η διέλευση στον 2ο οίκο βγάζει στην επιφάνεια κατά πόσο οι αποφάσεις από την περίοδο που ήταν ο Κρόνος στον 1ο μπορούν ρεαλιστικά (Ταύρος έτσι?) να περπατήσουν.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 01.10.2012 16:31
  moisture, για όσους είναι υπέρμαχοι της παραδοσιακής σχολής, ο
  Πλούτωνας δεν θα περιλαμβανόταν σε μια αμοιβαία υποδοχή. Για τους πιο
  μοντέρνους, ως επίσημος κυβερνήτης ζωδίου, περιλαμβάνεται. Προσωπική
  αίσθηση δική μου? Δες τι σημαίνει ο κάθε πλανήτης ξέχωρα, δες τι
  επηρεάζει. Όπου καταλήγεις σε όμοια συμπεράσματα, έχεις ας πούμε διπλή
  επιβεβαίωσης. Αναφέρομαι τώρα σε γενέθλιο χάρτη παντα.
  Παράδειγμα.
  Έχω Πλούτωνα στην Παρθένο? Η ενέργεια του Ερμή και του Πλούτωνα
  μπλέκονται ήδη. Μετά έχω και Ερμή στο Σκορπιό. Δύο φορές το ίδιο μοτίβο,
  σε άλλη αρένα απλώς. Έχω και εξάγωνο Ερμή - Πλούτωνα επιπλέον. Τρεις
  φορές το ίδιο μοτίβο. Δεν χρειάζεσαι την αμοιβαία αποδοχή για να δεις
  ότι αυτό το θέμα Ερμή - Πλούτωνα είναι ΘΕΜΑΤΑΡΑ σε ένα χάρτη.
   
  kokopuff,
  θα ενεργοποιηθούν οι όλες όψεις με τον Κρόνο. Βέβαια δεν ξέρω τι όψεις
  κάνει ο Πλούτωνας με όλα αυτά. Αντίθεση με τον Ήλιο σου σίγουρα. Τρίγωνα
  όμως με Δία και Άρη. Σωστά; Με άλλα λόγια, τώρα ο Κρόνος θα δώσει
  ρεαλιστικό κανάλι έκφρασης στις διεργασίες που έχει ξεκινήσει ο
  Πλούτωνας. Ίσως είναι μια επαγγελματική πρόταση ή ανάληψη μιας ευθύνης
  με δική σου πρωτοβουλία που μελλοντικά θα σε βοηθήσει επαγγελματικά;
  Ίσως... Θα το μάθουμε μέσα στην επόμενη χρόνια.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 01.10.2012 16:22
  manini, just a thought τώρα.
   
  ίσως ο γάμος να έγινε στη διάρκεια της διέλευσης του Κρόνου στον 12ο ή τον 1ο οίκο σου? Οπότε ανέλαβες είτε έγινε από αίσθηση κοινωικής ευθύνης αν έγινε με τον Κρόνο στον 12ο (είμαστε μαζί τόσα χρόνια ή έφτασα σε ηλικία που είναι η κοινωνιά αναμένει να παντρευτώ) ή μαζί με το γάμο μια ευθύνη απέναντι στο σύντροφο σου (πχ εγώ θα σε στηρίξω και θα σε βοηθήσω να ορθοποδήσεις κοινωνικά). Πήγες πχ να το παίξεις μαζί και σύζυγος και πάροχος και προστάτης και γονιός? Σ΄αυτή την περίπτωση, όταν ο Κρόνος μπαίνει στον 2ο οίκο σου, που σε φέρνει αντιμέτωπη με τις προσωπικές σου αξίες και την αίσθηση αυτοεκτίμησης (να το τονίσω αυτό λίγο, ε... ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ), κατάλαβες ότι αξίζεις περισσότερα.
   
  Πως σου φαίνεται αυτή η προσέγγιση?
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 01.10.2012 16:11
  kokopuff, σχετικά με τα δικά σου ερωτήματα.
   
  Πρώτον, όχι μια αρμονική όψη του διελαύνοντα Κρόνου δεν έχει αρνητική χροία. Αλλά το ερώτημα είναι, υπάρχει κάποιος πλανήτης που να είναι μόνος του στο χάρτη ώστε η μόνη επιρροή να είναι η ευνοϊκή όψη του Κρόνου; Ας το δούμε με ένα παράδειγμα. Έστω ότι έχω έναν Άρη στους Ιχθύες που σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη στους Διδύμους και χιαστί με Κρόνο στον Λέοντα. Μπαίνει ο Κρόνος στο Σκορπιό και λες "Να τα μας! Κρόνος τριγωνάκι με τον Άρη μου, τώρα θα παγιώσω (Κρόνος) την ισχύ μου (Άρης) στο χώρο εργασίας μου!". Αμ, δε που είναι τόσο απλά... Με το που μπαίνει ο Κρόνος στο Σκορπιό ενεργοποιεί όλες τις όψεις του Άρη. Άρα εκτός από το τρίγωνο με τον Άρη έχω χιαστί κρόνου - Αφροδίτης (ζόρι) και τετράγωνο Κρόνου με Κρόνου (μεγάλο ζόρι). Τι γίνεται λοιπόν; Χάνεται το τρίγωνο του Κρόνου με τον Άρη μου; Όχι, απλά τώρα πρέπει να δώσουμε μια σοβαρή ερμηνεία σε αυτό το σχηματισμό. Πάμε;
   
  Ο σχηματισμός Άρη - Αφροδίτης - Κρόνου μου λέει βασικά τι; Πρώτον, υπάρχει μια έμφυτη σύγκρουση εντός μου ανάμεσα στο πόσο επιθετικός πρέπει να είμαι και πόσο συμβιβαστικός (Άρης τετράγωνο Αφροδίτη). Θα μου πεις τώρα, σιγα τα νέα μεγάλε, αυτό όλοι το έχουν. Ναι, αλλά σ' αυτό το χάρτη είναι ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ! Έχω δημιουργική δύναμη και δραστήρια φαντασία (Άρης στου Ιχθύες) αλλά προσπαθώ να την συμβιβάσω με την επιθυμία μου (Αφροδίτη) να λαμβάνω πληροφορίες για τα πάντα, να παίρνω ερεθίσματα από παντού, να θέλω να πρωταγωνιστώ από λίγο σε όλα (Δίδυμοι). Άρα ξοδεύω την δημιουργική μου ενέργεια (Άρης) σε πολλά ενδιαφέροντα (Αφροδίτη) ή ακόμη χειρότερα θέλω να είμαι πρώτος (Άρης) σε όλα (Αφροδίτη). Παλουκάκι το λες αυτό. Και έρχεται και ο γενέθλιος Κρόνος στο Λέοντα (ένδειξη έτσι κι αλλιώς έντονης ανάγκης για επιβεβαίωση του Εγώ μου), σε χιαστί όψη και σου λέει πως όχι μόνο πρέπει να είσαι καλός σε όλα, αλλά επιπλέον και να το αποδείξεις με το κοινωνικό σου στάτους (Κρόνος) και ρεαλιστικές αποδείξεις (Κρόνος ξανά).
   
  Όταν λοιπόν μπει ο Κρόνος στο Σκορπιό θα παίξει σε τρια επίπεδα μπάλα. (1) Θα με βοηθήσει να συγκεντρώσω τις δυνάμεις μου και να τις κατευθύνω σε ρεαλιστικούς στόχους (τρίγωνο με Άρη), (2) θα μου δημιουργήσει την δυσάρεστη αίσθηση πως πολλά από αυτά που με ενδιαφέρουν θεωρητικά (Αφροδίτη στους Διδυμούς) δεν μου προσφέρουν τίποτα - άρα θα έχω και ένα κομμάτι ενοχών που ξοδεύτηκα άσκοπα και (3) θα μου δώσει περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να πετύχω (τετράγωνο με Κρόνο).
   
  Άρα έχεις όλο το πακέτο του Κρόνου από τις τρεις σκοπιές. Για τον Άρη είναι συγκέντρωση, οριοθέτηση, σοβαρότητα. Για την Αφροδίτη ενοχές, απογοήτευση και ρεαλιστικές επιλογές. Για τον Κρόνο ευθύνες, υποχρεώσεις, προσωπικό στοίχημα επιβεβαιώσης.
   
  Δεύτερον, σχετικά με την αμοιβαία υποδοχή Κρόνου - Πλούτωνα. Οι αμοιβαίες υποδοχές δείχνουν ακόμη πιο έντονη ανάμιξη δύο τάσεων. Ποια λοιπόν τα άκρα στα οποία παίζουν Κρόνος και Πλούτωνας; Ο μεν Κρόνος μιλά για τη δύναμη της συνείδησης, τις ρεαλιστικές συνιστώσες της ζωής, την ατομική ευθύνη των πράξεων αλλά και τις ατομικές ανασφάλειες και το ατομικό αίσθημα κατωτερότητας. Ο δε Πλούτωνας μιλά για την δύναμη του ασυνειδήτου, για τις βαθιές ψυχικές συνιστώσες που οδηγούν σε κατάλυση των υπαρχόντων δομών, τη συλλογική τάση για καταστροφή και ριζική ανανέωση, για την επιβίωση ως βασική αρχή της ζωής που καταλύει οποιοδήποτε φόβο. Με άλλα λόγια παίζουμε πάλι με τα θέματα της διέλευσης του Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτή τη φορά όμως μπαίνει και μια ατομική συνιστώσα. "Ο κόσμος αλλάζει ριζικά, επίπονα, μαρτυρικά, αλλά αυτή η αλλαγή έχει ουσία και νόημα αν εσύ ατομικά δεν συνειδητοποιήσεις τις προσωπικές σου φοβίες και δεν έρθεις αντιμέτωπος με τις δικές σου ψυχικές/συναισθηματικές ανεπάρκειες;". Ο καθένας μας, σε κάποιο επίπεδο θα το αναρωτηθεί αυτό. Και θα δοκιμαστεί στην πορεία αν το έπραξε.
   
  Ελπίζω να κάλυψα τις απορίες σου.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 01.10.2012 15:42
  mona@ ,επιστροφή Κρόνου θεωρείται όλη σχεδόν η περιόδος που ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο που συναντάς το γενέθλιο Κρόνο σου. Υπό αυτή την έννοια, επηρεάζει συνεχώς. Αν και το θέμα ορθής και ανάδρομης πορείας ενός πλανήτη θέλει μεγάλη κουβέντα, να σου πω περιληπτικά πως να το προσεγγίσεις.
   
  Κάθε διέλευση αποτελείται από μικρότερες περιόδους. Κάθε τέτοια περιόδος περιλαμβάνει τρεις κινήσεις:
  (1) Πρώτη φορά που ο πλανήτης περνά από συγκεκριμένες μοίρες.
  (2) Ανάδρομη πορεία σε αυτές τις μοίρες.
  (3) Δεύτερη ορθή πορεία από τις ίδιες μοίρες.
   
  Στη πρώτη κίνηση είμαστε δέκτες αλλαγών που γίνονται και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Στη δεύτερη αλλάζουμε στάση και συμπεριφορά - είναι το μεταβατικό στάδιο. Στη τρίτη εμφανίζονται εκ νέου γεγονότα και περιστάσεις για να δοκιμάσουμε την συμπεριφορά αυτή. Ας δώσω και ένα παράδειγμα.
   
  Ας πούμε ότι ο Α. έχει Ήλιο στον 6ο οίκο και ο Κρόνος περνά για πρώτη φορά από τις μοίρες του Ήλιου του. Τι είναι ο Ήλιος? Προσανατολισμός ζωής, η αίσθηση της μοναδικότητας και το Εγώ που επιθυμεί να διακριθεί. Ο Κρόνος τι είναι? Από τη μια υποχρεώσεις και από την άλλη η αρχή της δικαιοσύνης (ότι σπείρεις θα θερίσεις). Αν ο Α. βρίσκεται σε μια εργασία (6ος οίκος) που δεν μπορεί να διακριθεί με τον τρόπο που θέλει και συνεχεία συμβιβάζεται και υποσκελίζεται, ο Κρόνος θα έρθει να τον ζορίσει να αλλάξει στάση. Πιθανά σενάρια (στην τύχη λέω κάποια συνηθισμένα): χάνει τη δουλειά του, χάνει μια προαγωγή που θεωρούσε βέβαιη, βιώνει ψυχοσωματικό στρες (6ος οίκος - υγεία) και πρέπει να απουσιάσει από τη δουλειά ή και να παραιτηθεί. Στην ανάδρομη πορεία στη συνέχεια πρέπει να προσαρμοστεί. Εδώ είναι τα ζόρια. Γιατί έχει δύο επιλογές. Ή παίρνει πρωτοβουλία και αναζητά μια νέα εργασία που δεν υποσκελίζεται, ή συμβιβάζεται με την ίδια συμπεριφορά που είχε ως τώρα, που δεν λειτουργεί μεν, του παρέχει μια αίσθηση ασφάλειας δε. Όταν ο Κρόνος γυρίσει ξανά σε ορθή θα τον δοκιμάσει ακόμη πιο σκληρά. Γιατί το νόημα σε μια περίοδο Κρόνου είναι να έρθεις σε επαφή με τις συνέπειες των αποφάσεων σου.
   
  Το παράδειγμα είναι σύντομο και περιληπτικό αλλά ήθελα απλά να δωσω μια αίσθηση πως λειτουργεί το σύστημα. Δεν θέλει πανικό, αλλά θάρρος ο Κρόνος.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 01.10.2012 12:57
  ERMITSA στο εύχομαι. Έχε το νου σου και περιμένουμε feedback όποτε έχεις!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 01.10.2012 11:39
  Καλήμερα! Καλή εβδομάδα και καλό μήνα σε όλους/ες!
   
  Μεγάλη ανάσα για τους παρορμητικούς με τον Κρόνο να ξεκουμπίζεται από το Ζυγό ε??
  Όσο για τους σταθερούς για να φέρνετε σιγά σιγά στη μνήμη σας τις περιόδους Μαρτίου 1999 -  Απριλίου 2001 και Ιουλίου 2005- Σεπτεμβρίου 2007 όταν ο Κρόνος ξαναπερνούσε από τα σταθερά ζώδια. Είναι ενδεικτικές για την επόμενη τριετια με τον Κρόνο στο Σκορπίο!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ (26.09.2012)
  Starhicker @ 27.09.2012 00:21
  @KOSTANCE, οι Παρθένοι είστε το κατ΄εξοχήν ζώδιο του σώματος. Είστε το ζώδιο της φύσης, επίσης, περισσότερο από κάθε άλλο (και την αγαπάτε γιατί μόνον η φύση είναι Τέλεια...ουπς, να μια λέξη πολύ σημαντική για τους Παρθένους, η Τελειότητα). Ως τέτοιο ζώδιο λοιπόν, σου λέω πως αν ένας Γήινος (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) δεν ικανοποιεί σε μία σχέση το σώμα του και τις ανάγκες του, θα μείνει στη σχέση αυτή περίπου όσο κι ένας ...πορτοφολάς! Ελπίζω να βοήθησα...

έχουν γενέθλια 186 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...