παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 15.07.2014 19:30
  vikaki88, ας το κάνω ακόμη πιο ξεκάθαρο λοιπόν. 
  Σε ότι αφορά ένα προσωπικό ωροσκόπιο, μας ενδιαφέρει ο οίκος που διελαύνει πρωτίστως. Το αν, ενώ διελάυνει σε έναν οίκο, θα περάσει από ένα ή δύο ή τρία ζώδια είναι πολύ δεύτερη ανάγνωση. Μη σου πω και 34η ανάγνωση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μια διέλευση σε προσωπικό ωροσκόπιο διαφέρει σημαντικά από τη γενέθλια θέση. Στη διέλευση ενεργοποιείται μια περιοχή του ωροσκόπιου (ο οίκος) και αυτή η ενεργοποίηση επηρεάζει άλλες περιοχές του ωροσκόπιου (πλανήτες σε άλλους οίκους που κάνουν όψη με τον εν λόγω πλανήτη και οποίοι ενδεχομένως συμμετέχουν σε σχηματισμούς).
  Αν, αφού έχεις αναλύσει  το παραπάνω σκέλος θέλεις να αναλύσεις και ενεργειακά την όψη, μπορείς να το κάνεις αλλά δεν θα κερδίσει κάτι σε ερμηνεία. Εκτός κι αν σε απασχολεί σε άλλα επίπεδα ενεργειακά και συνδυάζεις την αστρολογία με σωματικές τεχνικές και τα συναφή. Τότε πάσο. Αλλά νομίζω ότι αν αυτό σε απασχολούσε, τότε δε θα με ρώταγες έτσι γενικά, σωστά;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 15.07.2014 11:50
  aquairina, μίλησες για τσέπες οπότε υπέθεσα ότι γι' αυτό ρωτάς. Ένα χιαστί με το Δία είναι ένα αξιόλογο παράδειγμα... Θα μπορούσε ίσως να είναι πχ έλευση πλούτου ή χρημάτων που σου έχουν υποσχεθεί ή από κάποιο νομικό πρόσωπο ή κάποια ωφειλώμενα αλλά λόγω όψης ίσως έρθουν τη στιγμή που δεν τα έχεις τόσο ανάγκη ή να είναι μικρότερο το ποσό (ο Δίας δημιουργεί πάντα προσδοκίες για περισσότερα από όσα τελικά έρχονται)..
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 15.07.2014 11:44
  Καλημέρα AriesLeo!
  Καλημέρα trisdiastati και καλή συνέχεια σε όλα!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 15.07.2014 11:27
  asxeti79, για τις διελέυσεις Δία έχουμε μιλήσει εκτεταμένα σε αυτό το ποστ. Αν διαβάσεις τις απαντήσεις μου θα βρεις ότι χρειάζεται να ξέρεις για τις διελεύσεις Δία. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να διαβάσεις τις δηλώσεις των υπόλοιπων παιδιών του Forum για την εμπειρία τους. Αυτά τα σχόλια ίσως σε βοηθήσουν και περισσότερο από τις απαντήσεις μου. -> http://www.stardome.gr/tribes/cancer/34764.html
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 15.07.2014 11:21
  Gat1979, το τραγουδάκι του Elvis που λέει Summer Kisses, Winter Tears το ξέρεις? Το λέω διότι σ' αυτή τη φάση όλο αυτό που περιγράφεις φαίνεται παραμυθένιο. Όλες αυτές οι συγκυρίες, οι τυχαίες εμφανίσεις, ο αέρας ταινίας που οι πρωταγωνιστές συναντιούνται μοιραία... Αυτό στην αστρολογία το λέμε διέλευση Ποσειδώνα και είναι ύπουλη γιατί σε κάνει να πιστεύεις ότι θα ζήσεις το απόλυτο. Και το ζεις είναι η αλήθεια όσο κρατάει. Όμως όταν έρχεται η πραγματικότητα, συνήθως απογοητεύει...
  Οπότε, άποψη μου είναι ότι το γκάλοπ δε θα σε βοηθήσει σε κάτι. Αν θες να το τολμήσεις, τόλμησε το. Και αν συμβεί δες το σαν μια εμπειρία από την οποία και να θες δε μπορείς να προστατευτείς. Και κράτα την ως τέτοια. Θα είναι σημαντική, ακόμη κι αν περιλαμβάνει συναισθήματα που θα σου είναι δυσάρεστα. Στο λέω εκ πείρας.
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 15.07.2014 11:14
  Inferanl η ζωή μου όλη μια αναίρεση. Τι να λέμε τώρα... LOOOL
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 15.07.2014 11:12
  aquairina, επειδή
  είσαι και λίγο πιο διαβασμένο Υδροχόι σε ερωτώ: θα αγγίξει ο Δίας τους κυβερνήτες
  του άξονα 2ου - 8ου? Αν όχι, τότε από τη διέλευση Δία δε περιμένουμε να δούμε
  λεφτά. Δεν αρκεί! Και μεταξύ μας, έτσι για
  tip, να κοιτάς περισσότερο το Πλούτωνα για τέτοια θέματα αν θες ντε και καλά να το βάλεις στο πακέτο των διελεύσεων το θέμα..
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 15.07.2014 11:06
  moisture666, πολυέξοδη η ανόρθωση. Ελπίζω να έχεις κάνει τα κουμάντα σου οικονομικά. Είναι κι αυτός ο Κρόνος στο 2ο ηλιακό σου που δεν σηκώνει πολλά πολλά στα έξοδα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 15.07.2014 11:05
  Hara1977 να είσαι καλά!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 15.07.2014 11:04
  alice16, υπάρχει ένα πράγμα από όλα όσα είπες που εμένα προσωπικά μου χτυπάει άσχημα. Επειδή λόγω προβλημάτων και υποχρεώσεων δεν μπορούσες να αφιερωθείς στη σχέση σου αυτή διαλύθηκε? Μόνο εμένα αυτό μου ακούγεται ενοχικό και λάθος? Δηλαδή ο σύντροφος σου δε μπορούσε να επιλέξει να σε στηρίξει στις δυσκολίες σου? Και αν δεν το επέλεξε, είναι δυνατόν να οικοδομήσεις μια σχέση ουσίας μαζί του? Αυτό με φέρνει στο βασικό ζήτημα περί σχέσεων που ελάχιστη σχέση έχει ο Δίας με αυτό αρχικά. Ο Κρόνος αποχώρησε μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια από τον 7ο οίκο σου φέτος και όταν ένας πλανήτης αποχωρεί από έναν οίκο για να προχωρήσει στον επόμενο, μας αφήνει με ένα γεγονός που πιστοποιεί τη παρουσία του. Ο Κρόνος θέλει ουσία, θέλει ουσιαστική τήρηση της συμφωνίας σε μια σχέση: θα με προσέχεις και θα σε προσέχω εξίσου, θα με στηρίζεις και θα σε στηρίζω εξίσου. Κατά τα φαινόμενο ο πρώην σύντροφος σου δε κάλυπτε τους όρους, με τους οποίους ο Κρόνος δεν αστειεύεται. Από εκεί και πέρα όμως δική σου δουλειά είναι με την γενέθλια Αφροδίτη στο Κριό να βγάζεις και λίγο εγωισμό και αντί να πεις "Διαλύθηκε η σχέση μου γιατί εγώ είχα προβλήματα", να λες "Δεν πήγε παρακάτω γιατί δε μου αξίζει αυτός ο άνθρωπος που δεν έχει δύναμη να με στηρίξει όταν το χρειάζομαι!".
  Σε σχέση με το Δία τώρα, είπα και πιο κάτω πως όταν ο Δίας περνά από κατιόντες οίκους (3ο, 6ο, 9ο, 12ο) μας ωθεί να κάνουμε απολογισμό προσπαθειών, στόχων και φιλοδοξιών. Είναι χρονιές που δεν γίνεται κάτι σημαντικό σε επίπεδο γεγονότων αλλά σίγουρα γίνονται σημαντικές συνειδητοποιήσεις εντός μας και προσαρμογές. Σε επαγγελματικό επίπεδο σίγουρα η επόμενη χρονιά θα είναι σημαντική για εσένα με το Δία στο Μεσουράνημα, αλλά επαναλαμβάνω: πρέπει να πολεμήσεις και να επιδείξεις εγωισμό. Ο Ποσειδώνας βρίσκεται πάνω από τη Σελήνη σου και ως διέλευση αυτή συνοδεύεται από ένα βαθύ αίσθημα απογοήτευσης. Μη το αφήσεις να σε νικήσει! Κάνε κάτι με αυτό, εκφράσου καλλιτεχνικά, γράψε, εκτόνωσε το αλλά μη το αφήσει να υποσκάπτει τη ζωή ειδικά αυτή τη τόσο σημαντική χρονιά που ξεκινά!
  Καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι!

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...