παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Starface @ 07.09.2010 13:54
  Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ Μιχάλη μου! Ήδη νιώθω τη ζεστή αγκαλιά σας... Θα βάλω τα δυνατά μου να απαντώ σε όσο το δυνατό περισσότερες ερωτήσεις! Θα τα πούμε λοιπόν επί τω έργω!  
  Γεια σε όλους! Καλή μας αρχή!!! 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 07.09.2010 12:41
  Καλησπέρα σε όλους... Από σήμερα θα ξεκινήσει πάλι η δημοσίευση απαντήσεων στο Ask the stars. Λογικά θα εμφανίζονται 3 με 4 ανά ημέρα.
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 07.09.2010 00:12
  Ποσειδώνια μέρα, δεν φταίω εγώ...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stargazer @ 06.09.2010 20:14
  Katerina89, διάβασε πρώτα το σχετικό άρθρο στη βιβλιοθήκη (εισαγωγικά) καθώς και τα σχόλια από κάτω κι αν δεν καλυφθείς, ξαναθέτεις σχετικό ερώτημα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stargazer @ 06.09.2010 20:10
  xanoum, μήπως η ζωή δεν είναι έτσι; Σπανίως μας συμβαίνει κάτι που ειναι αμιγώς καλό ή αμιγώς κακό. Συνήθως είναι συνδυασμός και των δύο. Μήπως πάντα δεν υπάρχει κάτι που να μας κρατάει πίσω και κάτι που να μας ωθεί μπροστά; Στη ζωή δεν υπάρχει μόνο άσπρο και μόνο μαύρο κι εφόσον η αστρολογία μεταφράζει την ίδια τη ζωή, δεν θα  μπορούσε παρά να συμπεριλάβει τις ίδιες αντιφάσεις.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 06.09.2010 15:54
  pagona, με τον Πλούτωνα να έχει κατασκηνώσει πάνω από τη σύνοδο Ερμή - Αφροδίτης σου στις πρώτες μοίρες του Αιγόκερω και πάνω στην ακμή του 2ου οίκου σου. Ας ξεκινήσω από το δεύτερο στοιχείο. Ο 2ος οίκος είναι ένας από τους σημαντικότερους οίκους του χάρτη μας καθώς σχετίζεται με το που αναζητούμε εκεί έξω στον κόσμο αίσθηση ασφάλειας και αυτοεκτίμησης - δηλαδή τελικά πόσο πιστεύουμε στις δυνατότητες μας. Με τον Πλούτωνα σ' αυτό σημείο τα τελευταία δύο χρόνια χάνεις αυτή την αίσθηση, κάτι που μπορεί να έχει εκφραστεί με σημαντικά οικονομικά προβλήματα, σημαντική αλλαγή του οικονομικού στάτους και της ποιότητας ζωής σου ακόμη ίσως και με κάποια προβλήματα υγείας. Λογικά θα πρέπει να περιμένεις να ελαττωθεί η ένταση της ψυχολογικής πίεσης που νιώθεις από τον Γενάρη κι έπειτα.
  Σ' αυτό θα βοηθήσει και το γεγονός πως ο Κρόνος, που σχηματίζει τετράγωνο με την ίδια σύνοδο που ανέφερα πιο πριν θα έχει απομακρυνθεί αρκετά ώστε να έχεις το χρόνο να αντιμετωπίσεις τα δεδομένα εμπόδια που αντιμετωπίζεις τόσο στην καριέρα σου όσο και σε σημαντικές συνεργασίες/διαπροσωπικές σχέσεις (διαζύγιο, διάλυση επαγγελματικής συνεργασίας ή σύντροφος/σύζυγος σε κρίση), και να μην προστίθενται συνεχώς καινούργια ή να γίνονται πιο σύνθετα τα υπάρχοντα. Θεωρώ πως από τα τέλη Φλεβάρη και έπειτα θα έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το που βρίσκεσαι και το χρονοδιάγραμμα εξόδου από την προσωπική σου κρίση.
  Καλή συνέχεια και καλή δύναμη εύχομαι.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 06.09.2010 15:31
  panagiota58, πάμε από τα απλά πρώτα. Έχεις ωροσκόπο Κριό και καλό θα ήταν να ενημερώσεις τα στοιχεία του χάρτη σου γιατί δεν έχεις καταχωρήσει την πόλη γέννησης σου.
  Ακολούθως θα απαντήσω στη πιο σαφώς διατυπωμένη ερώτηση σου σχετικά με το πότε είναι η καταλληλότερη περίοδος για να ξεκινήσεις κάτι δικό σου επαγγελματικά. Την περίοδο αυτή που μιλάμε η Σελήνη σου (τι με κάνει να νιώθω ασφάλεια, πληρότητα, τι με γεμίζει) δέχεται έντονα τη συνδυασμένη δράση Πλούτωνα και Κρόνου - γεγονός που σημαίνει πως ακόμη βρίσκεσαι σε μια μεταβατική περίοδο, σε μια φάση εσωτερικής αναζήτησης και εξωτερικών ξεκαθαρισμάτων με το παρελθόν σου (επαγγελματικό αλλά και προσωπικό). Όσο κρατά αυτή η επιρροή θα σου πρότεινα να μην επιχειρήσεις κάτι, δηλαδή τουλάχιστον μέχρι το διάστημα Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου. Ιδανικά θα μέχρι εκείνη την περίοδο θα κάνεις τον σχεδιασμό των στόχων σου και θα ξεκαθαρίσεις όλες τις λεπτομέρειες ώστε στο διάστημα Μαρτιού - Απριλίου να προχωρήσεις στην εκπλήρωση. Αν πάντως υπάρχει πιο πιεστική ανάγκη, να ξεκινήσεις νωρίτερα, το ξανασυζητάμε αν ανεβάσεις πάλι ποστ.
  Τώρα σχετικά με τις άλλες ερωτήσεις σου, ειδικά το κομμάτι "ti "skata " exw ston xarth mou kai den mou kathetai tipota oti deixnei
  wraio sthn arxh eite metamorfwnetai h to metamorfwnw se kati teleiws
  xalia!!" είναι εξαιρετικά ασαφές. Αν το καταστήσεις πιο σαφές, για πια σφαίρα της ζωής σου αναφέρεσαι, τότε ίσως να βγάλουμε μια άκρη.
  Όσο για το καταστάλαγμα στις σχέσεις, αυτό το αίτημα οφείλεται τόσο στην σύνοδο του Κρόνου  με τη Σελήνη σου αυτή την εποχή (ανάγκη για σοβαρές/ενήλικες σχέσεις, αναζήτηση μιας σχέσης με ρεαλιστικές προοπτικές μέλλοντος), όσο και με την επικείμενη επιστροφή Σελήνης στον προοδευμένο χάρτη σου (συναισθηματική ωριμότητα, περίοδος κατασταλάγματος στο τι ζητάω από τις σχέσεις). Σε πρώτη φάση, νομίζω ότι πρέπει να περιμένεις να ολοκληρωθεί το πέρασμα του Κρόνου από τη Σελήνη σου, και αυτό πρακτικά μεταθέτει το ζήτημα "σημαντική σχέση" από το Γενάρη και έπειτα. Πιο πιθανή περίοδος το διάστημα Γενάρη - Φλεβάρη.
  Καλό απόγευμα και για οτιδήποτε άλλο, ανεβάζεις ποστ και με λίγη υπομονή λαμβάνεις απάντηση.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 06.09.2010 14:56
  nnsydr44, η Αφροδίτη σε πρώτη ανάγνωση δείχνει τι σε κάνει να αισθάνεσαι ικανοποίηση, σε τι δίνεις αξία έτσι κι αλλιώς οπότε το αποζητάς και μέσα από τις σχέσεις. Μια Αφροδίτη στο Υδροχόο επιθυμεί ανεξαρτησία, σεβασμό των απόψεων της, επικοινωνιακή έξαψη, να προσλαμβάνει γνώσεις συνεχώς, να προκαλεί με τις επιλογές της ότι αποτελεί σύμβαση μέσα σε μια ερωτική σχέση. Συνεπώς καταλαβαίνεις πως σε πρώτη ανάγνωση σύντροφοι που έχουν μεγάλο βαθμό συναισθηματικής εξάρτησης από εσένα, που προσπαθούν να σου ασκήσουν έλεγχο ή να σε περιορίσουν είναι ότι πιο αντί - SOS κυκλοφορεί εκεί έξω. Παρ' όλα αυτά κάτι μου λέει πως δεν είναι και πολύ εύκολο να μείνεις πιστή σ' αυτά τα αιτήματα... Γιατί όχι;
  Δύο λόγοι υπάρχουν γι' αυτό: 1) Από τη μια είναι η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που λέει πως το κύριο όχημα για κρίσεις και βίαιες μεταμορφώσεις (Πλούτωνας) είναι οι διαπροσωπικές σου σχέσεις (Αφροδίτη). Με τον Πλούτωνα παραδίνεσαι απόλυτα στα ένστικτα του άλλου, αποκτάς εμμονές ακόμη κι αν δεν εκπληρώνονται ποτέ σε σχέσεις, δεν μπορείς να θέσεις όρια για να προστατεύσεις την ιδιωτική σου ζωή - με απλά λόγια προσπαθείς να συνδεθείς τόσο άμεσα και βαθιά με αυτούς που ερωτεύεσαι που μοιραία όλο το εγχείρημα καταλήγει σε συγκρούσεις, χειραγώγηση, συναισθηματικές κρίσεις.
  2) Με την Σελήνη σου στην πρώτη μοίρα του Καρκίνου, υπάρχουν τεράστιες απαιτήσεις για συναισθηματική ανταπόκριση από τους γύρω σου. Συχνά θα έλκεις ανθρώπους που εμφανίζονται πληγωμένοι, παρατημένοι, σε αναζήτηση ενός στηρίγματος και θα αναλαμβάνεις ένα ρόλο δεύτερης μαμάς - για τη Σελήνη στον Καρκίνο αγαπώ σημαίνει προστατεύω. Το ζήτημα είναι τι γίνεται αφού καταφέρεις να γιατρέψεις τις πληγές του άλλου και είναι πλέον απαλλαγμένος και υγιής. Τότε μπορείς να αντέξεις σε μια σχέση απαλλαγμένη από συναισθηματικές εξαρτήσεις; Θυμήσου πως αυτό είναι αίτημα για την Αφροδίτη σου όμως ανάθεμα για τη Σελήνη σου. Εδώ είναι που χρειάζεται ν' ανακαλύψεις μια δική σου ισορροπία.
  Ελπίζω να έλυσα μερικές από τις απορίες. Για οτιδήποτε άλλο στη διάθεση σου.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 06.09.2010 13:55
  Silvermoon, στο χάρτη που βλέπω εγώ να έχετε φτιάξει εδώ, σας εμφανίζει με ωροσκόπο Παρθένο. Τις περισσότερες φορές τα λάθη γίνονται γιατί δεν γίνεται σωστή χρήση της θερινής ώρας. Βάλτε την ώρα που έχετε γεννηθεί και ΜΗΝ επιλέξετε το κουτάκι της θερινής ώρας. Ο ωροσκόπος που θα βγει θα είναι σωστός έτσι.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 06.09.2010 13:50
  Δεν ξέρω τι διαβάζετε σε άλλους αστρολογικούς χώρους, όμως σε καμία περίπτωση ένας ή δύο βαριοί πλανήτες δεν αρκούν από μόνοι τους να καταδικάσουν κάποιον να μείνει χωρίς παιδιά. Ίσα ίσα που ειδικά ο Πλούτωνας στον 5ο οίκο είναι κατεξοχήν γόνιμη θέση... Όσο για τον Ουρανό, ναι, είναι αλήθεια πως σε αρκετές περιπτώσεις δηλώνει σύλληψη με τη βοήθεια ιατρικής τεχνολογίας.... Παρακαλώ μην πανικοβάλλεστε με όσα διαβάζετε αριστερά και δεξιά. Ο πανικός είναι η καλύτερη τακτική για να σας χειραγωγούν και να σας εκμεταλλεύονται...

έχουν γενέθλια 301 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...