παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 20.05.2014 17:57
  margotte, κατ' αρχήν καλησπέρα και καλή επιστροφή μιας και πάνω από ένα χρόνο δε μας είχες γράψει κάποιο ποστ. Παρακάτω σου γράφω κάποιες σκέψεις με βάση το χάρτη που έχεις στο προφίλ σου.
   
  Σε σχέση με τις ερωτήσεις σου λοιπόν, ναι, προφανώς ο ανάδρομος Άρη στο ζώδιο σου είναι μια ένδειξη χαμηλής διάθεσης, πεσμένης ενέργειας και απουσίας αυτοπεποίθησης. Όμως αυτή δεν είναι η μόνη δυσκολία του τελευταίου χρόνου καθώς σε επηρεάζει και ο Κρόνος στον Σκορπιό, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν σχέσεις αλλά και ο Πλούτωνας στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σου που σε φέρνει αντιμέτωπη με ποικίλα προβλήματα μέσα στην οικογένεια (με επίκεντρο ένα γονέα, το πατέρα ίσως?). Το κομβικό θέμα της περιόδου είναι μάλλον να μάθετε πως είναι να στέκεστε απολύτως μόνη απέναντι στα προβλήματα και να κερδίσετε μέσα απο αυτό την αυτοπεποίθηση σας. Δύσκολο στοίχημα σίγουρα αλλά όχι ακατόρθωτο...
   
  Στο διάστημα Ιουλίου - Αυγούστου έχεις και επιστροφή Δία οπότε ακολουθεί μια χρόνια που όσες καταστάσεις, εύκολες ή δύσκολες, εκκρεμούν, θα πάρουν το δρόμο τους. Ως τότε μπορείτε να αισθάνεστε λίγο καλύτερα γνωρίζοντας ότι από σήμερα ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία, οπότε αυξάνει και η δική σας ικανότητα να δράσετε και να πάρετε
  πρωτοβουλίες. Ό, τι άλλο θέλετε να ρωτήσετε, εδώ είμαστε!
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΑΥΡΟΣ (19.05.2014)
  Stardome* @ 19.05.2014 16:46
  mairyblue, όλη η διετία του Κρόνου στο Σκορπιό τώρα πλέον έχει αρχίσει και αποδίδει αποτελέσματα. Επίσης μη ξεχνάτε ότι έχουν ενεργοποιηθεί αυτό το μήνα και όλες οι εκλείψεις σχεδόν της τελευταίας διετίας. Οπότε ναι, είναι λογικό να αλλάζουν, εύκολα ή δύσκολα, τα περισσότερα σημαντικά της ζωής σας που αφορούν σε σχέσεις και συνεργασίες.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 19.05.2014 16:43
  Gemini86, μόλις διορθωθεί θα ενημερώσουμε.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 19.05.2014 14:08
  ΟΚ checking again...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 19.05.2014 13:51
  Σε τεστ που κανάμε εδώ ανταλλάσουμε κανονικά pm. Μπορείτε μήπως να δείτε μήπως η διαγραφή μερικών εισερχομένων σας βοηθήσει gemini86 και manini.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 19.05.2014 13:15
  Στα εξερχόμενα σου φαίνονται καθόλου τα pm που έχεις στείλει?
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 19.05.2014 13:14
  krikri29, καλησπέρα και με συγχωρείς για τη καθυστερημένη απάντηση. Μου ξέφυγε και είναι ίσως μια από τις πιο ενδιαφέρουσες...
   
  Ο χάρτης σχέσης Davison είναι ένα γενέθλιος χάρτης, οπότε ως γενέθλιος χάρτης έχεις όψεις και προφανώς αυτές οι όψεις πρέπει να μας ενδιαφέρουν. Το κύριο ερώτημα είναι τι είδους απαντήσεις μπορεί να μας δώσει ο χάρτης αυτός και σε τι διαφέρει από ένα composite χάρτη. Και αυτό είναι υπό διερεύνηση. Ας πούμε εγώ προσωπικά δεν έχω δουλέψει τέτοιους χάρτες άρε δε μπορώ να εκφέρω άποψη. Αλλά θα αναφέρω αυτά που έχω ως τώρα διαβάσει για το θέμα.
   
  Όπως θα ξέρεις ίσως, αλλά το επαναλαμβάνω και εδώ για να μπορούν να μας παρακολουθήσουν και οι υπόλοιποι Stardomers, ο χάρτης Davison σχεδιάζεται για την ημερομηνία και ώρα που είναι ακριβώς στη μέση ανάμεσα στις ημερομηνίες γέννησης των δύο ατόμων. Έτσι, αν το μέλος Α έχει γεννηθεί σαν σήμερα, 19/5/1987 στις 12 το μεσημέρι και το μέλος Β ας πούμε ένα μήνα μετά, στις 19/6/1987 και ώρα στις 6 το απόγευμα (για ευκολία θεωρώ ότι έχουν γεννηθεί και οι δύο στον ίδιο τόπο) τότε η διαφορά τους είναι στις 31 μέρες και 6 ώρες άρα ο χάρτης Davison θα σχεδιαστεί για 15 μέρες και 15 ώρες μετά τη γέννηση του πρώτου χρονικά, δηλαδή 3 Ιουνίου 1987 και ώρα 3 το μεσημέρι. Αυτός είναι ο χάρτης Davison της σχέσης και είναι προφανώς διαφορετικός από τον composite χάρτη στα περισσότερα σημεία του.
   
  Όσοι χρησιμοποιούν τους χάρτες Davison αναφέρουν ότι μάλλον παρουσιάζουν μια πιο ψυχολογική χροιά και αποτυπώνουν συναισθήματα και καταστάσεις που αναδύονται εξαιτίας της σχέσης και πρέπει να αντιμετωπιστούν από κοινού από το ζευγάρι. Αυτό μπορεί να υποστηριχθεί και θεωρητικά καθώς ένας χάρτης Davison είναι ένας πραγματικός γενέθλιος χάρτης, σχεδιάζεται για μια πραγματική στιγμή στο χώρο και το χρόνο οπότε οι πλανήτες του υπόκεινται σε ανάδρομες κινήσεις, σε Πανσελήνους και εκλείψεις όπως ένας γενέθλιος χάρτης. Αντίθετα ένας composite χάρτης είναι θεωρητικό κατασκεύασμα, αφού σχεδιάζεται από τα μεσοδιαστήματα των πλανητών των δύο ατόμων της σχέσης. 
   
  Ελπίζω να μελετήσεις εσύ ή άλλοι Stardomers παρόμοιους χάρτες και να μας δώσετε ένα feedback από ευρήματα. Θα τα περιμένουμε με ενδιαφέρον!
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 19.05.2014 12:46
  Gemini για έλεγξε λίγο τώρα αν είμαστε ΟΚ.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 19.05.2014 12:13
  Stellaki13, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει προϊόν γενέθλιας ανάλυσης από το Stardome* αλλά είναι ένα από τα αμέσως επόμενα που προγραμματίζουμε. Ως τότε, να έχετε κάποια συγκεκριμένη ερώτηση που σας απασχολεί μπορείτε να ανεβάσετε ένα ποστ εδώ στο Forum και να σας απαντήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 19.05.2014 12:10
  rukia καλησπέρα. Δεν μπορώ να καταλάβω την ερώτηση. Ο Ποσειδώνας αυτή τη στιγμή διελαύνει πάνω από τον Ήλιο του ενός μέλους ή και των δύο; Ή αναφέρεστε σε composite χάρτη; 

έχουν γενέθλια 228 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...