παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Starface @ 11.05.2011 22:59
  Undercover, η διέλευση του Κρόνου άρχισε να σε επηρεάζει για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2011, μετά γύρισε ανάδρομος και σε "προκαλεί" για δεύτερη φορά Σεπτέμβριο - Οκτώβριο του 2011. Βέβαια, αφού μπει για τα καλά μέσα στον 1ο οίκο σου η επιρροή του δεν θα σταματήσει τον Οκτώβριο, αλλά θα συνεχιστεί μέχρι να διανύσει όλο τον 1ο οίκο σου. Μην ξεχνάμε ότι ο Κρόνος είναι αργός πλανήτης, προετοιμάζει το έδαφος πολύ πριν φέρει αλλαγές, σε καλεί να φερθείς ώριμα και αντικειμενικά, έχοντας πάντα ως στόχο σου τα επόμενα χρόνια και τις επιλογές που θα κάνεις κατά το πέρασμά του προκειμένου να μην το πληρώσεις αργότερα... Οπότε ετοιμάσου για μία γεμάτη, Κρόνια εμπειρία... 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Starface @ 06.05.2011 13:04
  vicky23, δεδομένου ότι η Σελήνη σου βρίσκεται στις 5 μοίρες του Ζυγού, η επιρροή του τετραγώνου ξεκίνησε από τις 3 μοίρες, δηλαδή τον Μάρτιο του 2009 και θα σταματήσει όταν περάσει για τελευταία φορά (συνολικά περνάει πάνω από την 5η μοίρα 4 φορές) από την 7η μοίρα, όπου και αρχίζει να κλείνει ένα μεγάλος κύκλος το Νοέμβριο του 2012. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Starface @ 06.05.2011 12:01
  manini, ναι μιλάμε για πολύ μικρότερης κλίμακας διέλευση τόσο σε διάρκεια όσο και σε ένταση. 
   
  VI1980, ο Πλούτωνας θα επηρεάζει τον Άρη σου από την 7η μέχρι την 11η μοίρα, διάστημα αρκετά μεγάλο αν βάλεις μέσα και την ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα. Χοντρικά, δηλαδή με κάποια διαστήματα που ο Πλούτωνας απομακρύνεται πριν από την 7 μοίρα και μετά την 11, αυτή η επιρροή κρατάει μέχρι το Νοέμβριο του 2014. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Starface @ 05.05.2011 23:52
  Λοιπόν, ας τα πάρουμε ένα ένα...  
  Ο Πλούτωνας σε αντίθεση με την Αφροδίτη έχει πολύ πιο έντονη επίδραση, καθώς οι απώλειες ή οι αλλαγές που φέρνει είναι κάτι κόντρα στην Αφροδίτη μας, κόντρα στα πράγματα που μας ισορροπούν και νιώθουμε έλξη. Άρα καταλαβαίνουμε ότι είναι κάτι πολύ πιο έντονο και επίπονο. 
  Ο Πλούτωνας σε σύνοδο με γενέθλιο Άρη είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός καθώς φέρνει τόνους ενέργειας μέσα μας και έχουμε ανεξάντλητες δυνάμεις γι' αυτά με τα οποία καταπιανόμαστε. Επίσης, μας δίνει αρκετή ορμή να επιβάλλουμε τα θέλω μας στους άλλους, να διεκδικήσουμε τους στόχους μας, να αποκτήσουμε εξουσία πάνω σε κάποιο πρόσωπο, ομάδα ή τον έλεγχο μίας κατάστασης. Η αντοχή και το θάρρος που μας δίνει μία τέτοια όψη μπορεί να μας φανατίσει με μία ιδέα και να μην είμαστε σε θέση να δούμε την καταστροφή που έρχεται, ή η ισχύς που μας δίνεται μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε άτρωτοι κι έτσι να γίνουμε ανάλγητοι απέναντι στις επιθυμίες ή τα συναισθήματα των άλλων. Πολλή δράση λοιπόν, αλλά προσοχή στις εμμονές... 
  Και τέλος, Πλούτωνας τετράγωνο Σελήνη, θα συμφωνήσω με την Siria ως προς την τάση για μελαγχολική διάθεση. Επίσης, είναι η εποχή που μπορεί κάποιος να θελήσει να ψάξει στο βάθος της ψυχής του και να αναζητήσει επαγγελματική βοήθεια με τη μορφή ψυχοθεραπείας. Τα συναισθήματα είναι έντονα και πολύ βαθιά, και κάθε σχέση ανακινεί μέσα μας όλο μας το παρελθόν, τα απωθημένα, τους φόβους μας και τα μυστικά μας. Γι' αυτό και δεν μπορούμε εύκολα να ελέγξουμε τις αντιδράσεις μας και να ξεχάσουμε τα πράγματα που μας έχουν πληγώσει. Ο φόβος ότι όλα αυτά που μας πόνεσαν θα συμβούν ξανά, μας αποτρέπει από το να αφεθούμε στους άλλους και να τους εμπιστευτούμε με ευκολία. Συνεπώς θέλουμε συνεχώς να τους δοκιμάζουμε μέχρι τα όριά τους, και τα δικά μας φυσικά... 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Starface @ 05.05.2011 00:17
  culetchemise, ο Πλούτωνας σε σύνοδο με την Αφροδίτη σηματοδοτεί μία εποχή όπου οι σχέσεις είναι τόσο δυνατές που θεωρούμε πολύ δύσκολο να τις διαχειριστούμε. Θέματα που αφορούν τον έλεγχο και την εμπιστοσύνη, παιχνίδια εξουσίας, πάθη, ζήλιες, κρίσεις είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των σχέσεων, και για το λόγο αυτό αυτή την περίοδο κρίνεται ποιες σχέσεις μπορούν να παραμείνουν πλάι μας και ποιες όχι. Οι άνθρωποι με τους οποίους σχετιζόμαστε μας φτάνουν στα άκρα μας, και για το λόγο αυτό νιώθουμε ότι πεθαίνουμε και ξαναγεννιόμαστε μέσα από αυτές τις σχέσεις. Οι απώλειες που βιώνουμε αφορούν είτε ανθρώπους που χάνουμε από δίπλα μας με τους οποίους είχαμε πολύ στενούς δεσμούς, είτε χάνουμε ένα μέρος του εαυτού μας προκειμένου να μπορέσουμε να συνυπάρξουμε με κάποιο πολύ σημαντικό για μας άτομο. Τίποτα δεν είναι το ίδιο μετά από μία τέτοια περίοδο Πλούτωνα σύνοδο με Αφροδίτη. Φυσικά, ας μην ξεχνάμε ότι παίζει ρόλο και το υπόλοιπο ωροσκόπιο και οι υπόλοιπες όψεις του ατόμου κατά αυτή την περίοδο. 
   
  Ο Κρόνος σε τετράγωνο με τη Σελήνη αφορά όχι μόνο τις σχέσεις μας αλλά και τη συναισθηματική και ψυχολογική μας κατάσταση κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Έτσι, ενδέχεται να βρίσκεσαι σε μία βαριά σχεδόν καταθλιπτική ψυχολογική σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα συναισθήματα σου, πόσα κρατάς μέσα σου, πόσα μοιράζεσαι με τους άλλους... Μέσα από αυτή τη φάση αναλογιζόμαστε σοβαρά τις σχέσεις μας και κρίνουμε με ένα πιο αυστηρό, αντικειμενικό, ψυχρό μάτι τους ανθρώπους με τους οποίους δενόμαστε ψυχολογικά: μου ταιριάζουν; αξίζει να είμαι μαζί τους; τι μέλλον έχει αυτή η σχέση; τι μου έχει προσφέρει μέχρι τώρα; Μία τέτοια εσωτερική διεργασία είναι πιθανόν να εξωτερικευτεί και να μας κάνει πιο σκληρούς με τις σχέσεις μας και να αποφασίσουμε να αποχωριστούμε ανθρώπους και να συνεχίσουμε μόνοι μας ή να εμπλακούμε σε σχέσεις με ανθρώπους που είναι συναισθηματικά μη διαθέσιμοι για μας. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Starface @ 04.05.2011 23:30
  eve06, τι σημαίνει "είναι δύσκολο να ενεργοποιηθεί ομαλά"; ο 7ος οίκος ενεργοποιείται σύμφωνα με την ακμή του, που στην συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρεις είναι ο Καρκίνος, δηλαδή με ένα εσωτερικό, αλλά δυνατό συναίσθημα. Το ότι εμπεριέχει το ζώδιο του Λέοντα σημαίνει ότι ο κυβερνήτης του Λέοντα, ο Ήλιος δεν αντιπροσωπεύεται από κάποιον οίκο στο γενέθλιο χάρτη του, έτσι το άτομο αυτό μπορεί να νιώθει ότι η ταυτότητά, η προσωπική του πορεία, ο στόχος του ως άτομο (δηλ. ο Ήλιος του), είναι κάτι στο οποίο δείχνει μεγάλη αυτοσυγκράτηση, καθυστερεί στην κατανόηση και εκδήλωσή του και νιώθει αβέβαιος ως προς την έκφρασή του. Όσον αφορά τον οίκο, ο οποίος ξεκινάει από το ζώδιο του καρκίνου και τελειώνει στο ζώδιο του παρθένου, χαρακτηρίζει πολλές φορές μία πολυπλοκότητα στη φύση αυτού του ατόμου σχετικά με το πώς σχετίζεται με άλλους, πώς εκφράζεται μέσα σε σχέσεις, γάμο και συνεργασίες και πώς προβάλλει τον εαυτό του στους άλλους. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να είμαστε αφοριστικοί λέγοντας ότι αυτό σημαίνει δεύτερο γάμο, όπως συνηθίζεται να λέγεται και για διαζύγιο λόγω Ουρανού στον 7ο. 
   
  Τέλος, το γεγονός ότι ο ωροσκόπος σου πέφτει μέσα στον 7ο οίκο του σημαίνει ότι η δική σου αντίληψη για τον κόσμο, ο τρόπος που προσεγγίζεις τη ζωή και γενικά η προσωπική σου ματιά πάνω στα πράγματα είναι αυτή που ξυπνάει στον άλλο την ανάγκη για συντροφικότητα, σχέση, οικειότητα, γιατί όχι και γάμο μαζί σου. Για να μιλάμε όμως για αμφίπλευρη σχέση, θα πρέπει να εξετάσεις και τις δικές του όψεις με το δικό σου χάρτη. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Starfemina @ 29.04.2011 00:19
  Καλησπέρα evangellia.
  Όπως πολύ σωστά λες, η επιρροή των εξωκρόνιων/αργών πλανητών έχει μεγάλη ισχύ και μας επηρεάζει μακροπρόθεσμα. 
  Τα θέματα που ανακινούνται όταν οι διελαύνοντες εξωκρόνιοι πλανήτες σχηματίζουν όψεις με τους γενέθλιους εξωκρόνιους (πχ. ο διελαυνων Πλούτωνας σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα), αφορούν και επηρεάζουν ολόκληρες γενιές.  Αντίθετα, οι όψεις που σε επηρεάζουν σε πιο προσωπικό επίπεδο, είναι εκείνες που σχηματίζουν οι εξωκρόνιοι πλανήτες με τους προσωπικούς σου.
  Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης εκείνος που έρχεται για να σου αλλάξει κάποια δεδομένα της ζωής σου και μάλιστα με ξαφνικό, απροσδόκητο, σοκαριστικό τρόπο. Το ακριβές τρίγωνο που σχηματίζει με τον γενέθλιο Κρόνο σου, θα μπορούσε να δηλώνει μια αναπάντεχη κατάρρευση των μέχρι τώρα δομών και ορίων σου ή μια ανατρεπτική αλλαγή των φιλοδοξιών σου, με αποτέλεσμα να οδηγηθείς ίσως σε μια πιο ασυνήθιστη πορεία από αυτήν που ακολουθείς μέχρι τώρα, ή σε πιο αντισυμβατικούς κοινωνικούς ρόλους.
  Δε χρειάζεται πάντως να φρικάρεις και να προβληματίζεσαι για τις όψεις των εξωκρόνιων με τους γενέθλιους πλανήτες. Να έχεις στο μυαλό σου ότι είναι κάτι που δε μπορεί κανένας μας να αποφύγει και επιπλέον είναι απαραίτητες δοκιμασίες προκειμένου να μάθουμε να οριοθετούμε καλύτερα τη ζωή μας.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Starface @ 25.04.2011 20:46
  gemi, οι προβληματισμοί σου είναι πολύ σωστοί και χρήζουν μεγάααααλης συζήτησης... Ήθελα όμως να σου πω ότι είσαι σε καλό δρόμο, καθώς έχεις αντιληφθεί λίγο καλύτερα το νόημα της αστρολογίας, όχι ως τυφλοσούρτη και κρυστάλλινη σφαίρα που προβλέπει τα μελλούμενα, αλλά ως ένα πατρόν που πάνω του μπορείς να σχεδιάσεις μεν το ρούχο αλλά η ποιότητα του υφάσματος εξαρτάται από σένα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν υπάρχουν καλά ή κακά ζώδια, αρνητικές ή θετικές όψεις, αλλά είναι κυρίως θέμα σωστής "αξιοποίησης" των εκάστοτε ενεργειών. Έτσι υπάρχουν άνθρωποι με τρίγωνα και εξάγωνα στο γενέθλιο χάρτη τους κι όμως είναι εντελώς ακατέργαστοι και επιφανειακοί (όχι όλοι, για να μην παρεξηγηθώ...), υπάρχουν διελεύσεις που σχηματίζουν τετράγωνα ή αντιθέσεις με εξωκρόνιους που τρέμουμε τη στιγμή που θα μας επηρεάσουν, κι όμως μας αλλάζουν τη ζωή με τρόπο που δεν θέλουμε να ξαναγίνουμε όπως παλιά, υπάρχουν "δύσκολες" όψεις στο γενέθλιο που μας ωθούν τελικά να γίνουμε σπουδαίοι και καλύτεροι... 
   
  Άρα η απάντηση στην ερώτησή σου, σύμφωνα πάντα με την προσωπική μου γνώμη, είναι ότι ναι. μπορεί κάποιος να έχει γεννηθεί με προδιαγραφές μερσεντες, αλλά να μην φτάσει ποτέ εκεί. Βέβαια θα υπάρξουν ευκαιρίες στη ζωή του μέσα από τις διελεύσεις και τις όψεις με το γενέθλιο χάρτη, και είναι στο χέρι του να τις αξιοποιήσει... Γι' αυτό πέρα από την ελευθερία βούλησης χρειάζεται και λίγο ανοιχτό μυαλό! 
  Χάρηκα πάντως για τον προβληματισμό σου... 
 • Παραδείγματα χρήσης της Ωριαίας Αστρολογίας
  Stargazer @ 16.04.2011 19:18
  rose 1988, εφόσον λες πως η ανοχή Ήλιου-Κρόνου είναι -2 μοίρες, άρα η αντίθεση έχει ήδη γίνει και επίσης η Σελήνη  δεν κάνει καμία όψη με Ήλιο και Κρόνο. Από αυτούς τους δείκτες, τα πράγματα δεν φαίνονται καλά. Εντούτοις, μου κάνει εντύπωση αν πράγματι θέλεις αυτή την επικοινωνία που ζητάς, γιατί οι βασικοί σας δείκτες δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους.
 • Μέθοδοι Πρόγνωσης - Μέρος 2ο: Πρόοδοι και Ηλιακό Τόξο
  Stargazer @ 16.04.2011 16:10
  Siria, να το θέσω απλά: Ο ανάδρομος πλανήτης είναι σαν τον ποδοσφαιριστή που βάζει αυτογκόλ. Τρέχει στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που τρέχουν οι συμπαίκτες του. Όταν ορθοδρομεί, αρχίζει και συνειδητοποιεί πού ακριβώς πρέπει να σκοράρει.

έχουν γενέθλια 256 μέλη.

γιορτάζουν οι: Τίχων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...