παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 05.03.2010 17:24
  erinya13, προφανώς δεν έχω καμία μαγική σφαίρα ή κληρονομικό χάρισμα για να σας πω αν θα σας τηλεφωνήσει ο εν λόγω κύριος... Δεν εξασκούμε αυτού του είδους την "αστρολογία (ο θεός να την κάνει)" σε αυτό το site. Μπορώ όμως να σας δώσω μερικές πληροφορίες για το τι μέλλει γενέσθαι στο δικό σας χάρτη... τον οποίο όμως δεν μπορώ να δω γιατί έχετε βάλει έναν άλλο χάρτη στο προφίλ σας ο οποίος έχει ωροσκόπο Κριό και όχι Τοξότη...
  Θα σας παρακαλούσα στο μέλλον όταν θέτετε ένα ερώτημα να διατηρείτε τον δικό σας χάρτη στο προφίλ σας...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stardome* @ 05.03.2010 17:07
  trelogko, προφανώς και μας επηρεάζει όλος ο χάρτης μας. Μόνο το ζώδιο και ο ωροσκόπος σκιαγραφούν μια γενική εικόνα της προσωπικότητας. Για παράδειγμα έχετε εκτός από Ήλιο στον Κριό (συνώνυμο του να λέμε πως είστε Κριός) και μια εξαιρετικά κοινωνική και δραστήρια Σελήνη στον Τοξότη. Με άλλα λόγια όταν πιστεύετε σε κάτι, όταν θεωρείτε πως έχετε δίκιο δεν θα το συζήτησε... Είναι μια ένδειξη φανατισμού και έντασης (ειδικά όταν σχηματίζει και σύνοδο με τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της εμμονής, της έντασης και εσωτερική αποθήκη ενέργειας στο χάρτη μας). Σε αυτό μπορεί κανείς να προσθέσει τον κυβερνήτη του ωροσκόπου σας (ο Ερμής στην προκειμένη περίπτωση) που βρίσκεται και αυτός στον Κριό και σε σύνοδο με τον Ήλιο σας. Ισχυρογνωμοσύνη, τεράστια ενεργητικότητα, διάθεση για ανταγωνισμό, ανάγκη να είστε πάντα πρώτος σε κάθε σύγκριση, να βγαίνετε μπροστά για να υπερασπιστείτε τους φίλους σας (η σύνοδος Ήλιου - Ερμή είναι στον 11 οίκο που συμβολίζει τις φιλίες μεταξύ άλλων)...
  Όπως καταλαβαίνεται έχετε ένα αρκετά δυναμικό πακέτο να διαχειριστείτε αλλά και να διαχειριστούν οι άλλοι που είναι δίπλα σας. Καθώς είστε ακόμη σε νεαρή ηλικία θα παρατηρήσετε μεγαλώνοντας πως δεν θα επιθυμείτε να στηρίζεστε σε άλλους, δεν θα μπορείτε να υποχωρείτε εύκολα ή να παραδεχτείτε πως κάνατε και εσείς κάπου λάθος. Σας προτείνω να αρχίσετε από τώρα να δουλεύετε πάνω σε αυτό γιατί όλη αυτή η ενέργεια μπορεί να εκπυρσοκροτήσει προς εσάς στο τέλος... Δεν είναι λίγοι οι Κριοί που φτάνουν να αποξενώνονται και να αδιαφορούν για όσους δεν συμφωνούν μαζί τους.
  Πάντως με τόσο δυναμισμό πάνω σας θα σας πρότεινα να βρείτε τρόπους να το διοχετεύσετε όλο αυτό (αν δεν το κάνετε ήδη)... Ασχολείστε μήπως με αθλητισμό ή σπουδάζετε κάποιο επάγγελμα που σας καλλιεργεί τον ανταγωνισμό ή δημιουργεί συνεχής προκλήσεις (χρηματοοικονομικά, νομική, ιατρική, τουριστικά επαγγέλματα);
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stardome* @ 05.03.2010 16:52
  psmina, οι κύριοι δείκτες σχέσης σε ένα γυναικείο χάρτη είναι η Σελήνη και ο Άρης - και εδώ εννοώ κυρίως το τι είδους σχέσεις επιθυμεί μια γυναικά, ποιοι σύντροφοι την έλκουν και πόσο έτοιμη είναι κάθε φορά για να ξεκινήσει μια σχέση.
  Η Σελήνη σας στην Παρθένο για σχεδόν ένα χρόνο (Νοέμβριος του 2008 - Σεπτέμβριος 2009) δεχόταν την επιρροή του Κρόνου και μάλιστα στο διάστημα Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2009 είχε πιαστεί στις συμπληγάδες της αντίθεσης Κρόνου - Ουρανού. Αυτή η περίοδος πρέπει να έμοιαζε με ένα εκνευριστικό γκάζι - φρένο: άνθρωποι εξαιρετικά ενδιαφέροντες εκ πρώτης όψης εμφανίζονταν και μετά από λίγο χρονικό διάστημα όλη η έξαψη κατέρρεε σαν χάρτινος πύργος... Όσο για φέτος, για την ώρα με τον Ποσειδώνα σε εξάγωνο με την Αφροδίτη σας και τον κυβερνήτη του ωροσκόπου σας τον Άρη ανάδρομο από την αρχή της χρονιάς, είναι λογικό το ενδιαφέρον σας να έχει ατονίσει ή να έχετε πλέον πολύ χαμηλές προσδοκίες από τις νέες γνωριμίες. Περιμένετε ίσως την έκπληξη ή έναν ενθουσιασμό που δεν τον λαμβάνετε ακόμη.
  Τα ευχάριστα νέα είναι ότι ο Άρης επιτέλους γυρίζει σε ορθή πορεία από 11/3 οπότε αρχίζει (αργά στην αρχή) να αλλάζει λίγο η στάση σας απέναντι στις καταστάσεις. Φυσικά το εξάγωνο του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη σας δεν θα παρέλθει ακόμη, πρακτικά θα σας ταλαιπωρήσει μέχρι και το τέλος του 2010, όποτε καλό θα ήταν να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες εξ αρχής αν κάτι θετικό παρουσιαστεί. Πότε θα παρουσιαστεί αυτό; Αρχικά με την αντίθεση Δία - Κρόνου στα τέλη Μαΐου σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ερμή σας και την ακμή του 5ου οίκου σας δεν αποκλείεται να δείτε έναν άνθρωπο του φιλικού σας/επαγγελματικού σας κύκλου να εκδηλώσει δειλά δειλά ένα ενδιαφέρον. Ταυτόχρονα το καλοκαίρι έχετε επιστροφή Βόρειου Δεσμού που πάντα είναι ένας δείκτης σημαντικών νέων γνωριμιών.
  Για οποιαδήποτε άλλη απορία μπορείτε να επανέλθετε με ποστ. Καλό απόγευμα και καλό ΣΚ!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 04.03.2010 15:28
  Ε όχι και καλή! Κοτζάμ γάιδαρος ρσενικός....

  Take care ROVERANDOM!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 04.03.2010 13:13
  Φαίνεται πως απέκτησα και ψευδώνυμο...

  absolutego, σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για σύνοδο εκτός ζωδίου. Συνεπώς ναι, είναι σύνοδος.
  Επίσης σε μια όψη ανάμεσα σε δύο πλανήτες δεν παίζει κανένα ρόλο η ιδιαίτερη ζωδιακή τους θέση (έξαρση, αδυναμία, πτώση). Μια σύνοδος είναι πάντα μια σύνοδος, άρα μια εξαιρετικά σημαντική όψη.
  Τρίτον και κυριότερο, ποιος διαδίδει ότι οι πλανήτες χάνουν τα χαρακτηριστικά τους αν είναι σε πτώση ή αδυναμία; Τίποτα δε χάνουν, απλά αναγκάζονται να παλέψουν με ιδιαίτερους τρόπους για να εκφραστούν! Ένας Άρης πχ, όπου και να είναι, είναι πάντα ένας Άρης!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 04.03.2010 12:40
  Σχεδόν δεν θέλω να απαντήσω αν οι απορίες και οι αναζητήσεις σας έχουν σαν αποτέλεσμα να γράφετε τόσο σπιρτόζικα κείμενα!
  Νομίζω το "To Whom It May Concern" πιάνει και εμένα μέσα όμως, οπότε σε ξετυλίξουμε το κουβάρι του χάους....

  Χάος είπα, ε; Και ποιος πλανητής δημιουργεί χάος.... Ναι, είναι ο Ποσειδώνας. Ο άρχων της ψευδαίσθησης πολύ πρόσφατα έκανε αντίθεση με τον Κρόνο σας και μια πνοή παγωμένου αέρα κοκκάλωσε τον έρμο τον Κρόνο σας στον Λέοντα. "Που πάμε; Τι κάνω; Μήπως αυτό που κάνω δεν είναι σωστό; Και τι αξία έχει να προσπαθείς στην τελική αφού όλοι είναι παρτάκιδες;" και άλλες τέτοιες απορίες. Για να μην αναφέρω εδώ πως ο Ποσειδώνας φέρνει στην επιφάνεια κάθε είδους φοβία για το μέλλον (και αν ως Δίδυμος εξωτερικά δείχνετε να το διακωμωδείτε, μέσα σας βράζει η χύτρα όπως σε κάθε άλλο άνθρωπο).
  "Και αν ήταν μόνο αυτό γιατί δεν το έχω ρίξει στο ποτό και τα ντραγκς να τελειώνουμε;" ίσως αναρωτηθείτε... Αμ δε που θα σας το επιτρέψει ο Πλούτωνας που έχει μαγκώσει την σύνοδο Αφροδίτης - Δία σας στο Καρκίνο και της αστράφτει χαστούκια σαν εκείνο που έδωσε ο Φαίδων Γεωργίτσης στην Ζωούλα που τον κορόιδεψε όταν τον είδε ξουρισμένο... Με απλά λόγια μια όψη Δία - Αφροδίτης είναι πάνω από όλα μια όψη αυτοεκτίμησης. Με αγαπάω για αυτό που είμαι, για αυτά που μπορώ να προσφέρω, για το γεγονός πως μπορώ να δίνω απλόχερα (Δίας σε έξαρση να σας θυμίσω) και μάλιστα να το κάνω και με στυλ (Αφροδίτη)... Εδώ τώρα ο Πλούτωνας βάζει το χεράκι του και ανανεώνει αυτό το αίσθημα αυτοεκτίμησης και υγιούς (ελπίζω...) εγωισμού.
  Πρώτα από όλα σε θέμα εικόνας και σώματος (μιλάμε για σύνοδο στο 10ο και με Αφροδίτη να κυβερνά το 2ο οίκο, που και οι δύο έχουν να κάνουν με το σώμα) ο Πλούτωνας σας έσπρωξε να κόψετε κακές συνήθειες και φαντάζομαι δεν ήταν μόνο το κάπνισμα αλλά και άλλες εξαρτήσεις και απολαύσεις (μην ξεχνάμε και τον Κρόνο στον 1ο οίκο που βοήθησε σε αυτό)... Όμως σε ένα βαθύτερο επίπεδο ο Πλούτωνας σας σπρώχνει να δείτε πως όλη η δύναμη που χρειάζεστε για να αλλάξετε είναι εντός. Κανένας δεν θα κάνει τη δουλειά για εσάς τόσο καλά όσο εσείς. Δώρο αυτή η διέλευση αν σκεφτούμε τον Ποσειδώνα που προανέφερα. Ορθώνει ανάστημα κάτι μέσα σας και δεν σας αφήνει να αφομοιωθείτε από την ρευστότητα που επικρατεί στη ζωή σας κατά τα άλλα...
  Και πάμε τώρα και στον αγαπητό μας Κρόνο... πέρασε λοιπόν για λίγο στο 2ο οίκο σας και τώρα επιστρέφει πάλι στον πρώτο. Όλο αυτό το διάστημα της μετάβασης (και με τη βοήθεια της ανάδρομης κίνησης του Άρη) έβαλε φρένο στα ρολόγια... Περνά μια ώρα στην αληθινή ζωή και τη βιώνετε σαν ένα 8ώρο. Και ακούτε μετά ότι ο σεισμός στη Χιλή μετακίνησε τον άξονα της Γης και οι μέρες μεγαλώσαν και απαντάτε με ύφος "Ναι, καλά! Τώρα; Εδώ και 6 μήνες τι γίνετε χρυσέ μου;"...
  Ένας Δίδυμος δεν μπορεί την αργοπορία. Γεγονότο! Όμως για την ώρα δεν βοηθάει και κάτι για να ξεκολλήσει το σύμπαν. Ο Ουρανός είναι για την ώρα πλήρως κοιμισμένος στο χάρτη σας (δεν κάνει καμία όψη μέχρι να φτάσει στον Κριό) ενώ για τον Άρη να μην τα ξαναλέμε... Τουλάχιστον οι μέρες περνούν (όσο και αν σας φαίνονται αιώνες) και ο Άρης θα κινητοποιηθεί επιτέλους.
  Ελπίζω να έδωσα ένα περσπέκτιβ στο χάρτη σας... Είθε ο Άρης να είναι μαζί μας λίαν συντόμως!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stardome* @ 04.03.2010 12:08
  O GPano δεν είναι Δίδυμος... Αλλά είναι ταλέντο..!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 03.03.2010 11:38
  ginakar, ο Κρόνος θα επιστρέψει στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου για τους επόμενους μήνες. Πιο συγκεκριμένα από 7/4 έως 21/7. Και κάποιες επισημάνσεις:
  1. Προφανώς όταν ένας πλανήτης αλλάζει ζώδιο δεν ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω του. Ειδικά όσοι έχουν πλανήτες στις τελευταίες 5 μοίρες της Παρθένο επηρεάζονται πρακτικά ακόμη με τον Κρόνο στις πρώτες μοίρες του Ζυγού...
  Το ζήτημα ξεκαθαρίζει (το τονίζω ξανά) για τις τελευταίες μοίρες του ζωδίου μετά και την ολοκλήρωση της ανάδρομης κίνησης.
  2. Επίσης κανένας πλανήτης (εκτός ίσως από τον Ουρανό) δεν μεταστρέφει το κλίμα άμεσα. Έτσι ακόμη και με τον Κρόνο να έχει απομακρυνθεί απαιτούνται μήνες για να ξεπεράσει κάποιος τον σκόπελο. Δεν είναι η ψυχολογία των ανθρώπων κουμπί. Το πατάς μια και αλλάζει...
  3. Αυτό που τονίζουμε συνεχώς στις προβλέψεις είναι η παρουσία του ανάδρομου Άρη στον Λέοντα που για τους Παρθένους συμβολίζει τον 12ο οίκο τους και ειδικά για τους ωροσκόπους Παρθένους ότι στερεί δυναμισμό, ενέργεια, διάθεση... Μην τα ρίχνουμε και όλα στον Κρόνο λοιπόν...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 03.03.2010 11:29
  1. Ναι και στις συναστρίες οι ανοχές Ήλιου και Σελήνη είναι 10 μοίρες. Άρα ο Δίας σας κάνει όψη με την Σελήνη του.
  2. Ναι και ο Ουρανός σας κάνει όψη με τη Σελήνη του (προφανώς για να έχετε τόσο κοντά τον Ουρανό είστε πρακτικά συνομήλικοι).
  3. Καμία όψη δεν υποσκελίζει μια άλλη όψη. Και οι δύο είναι εξίσου σημαντικές όταν μιλάμε για τη Σελήνη.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 02.03.2010 16:02
  pufibar, σας ορκίζομαι πως δεν γίνετε επίτηδες... Αν ρίξετε μια ματιά στα πόσα ποστ ανεβαίνουν κάθε μέρα και πόσες απορίες υπάρχουν θα κατανοήσετε για ποιο λόγο είναι αδύνατο να απαντηθούν άμεσα όλα... Υπομονή χρειάζεται.

έχουν γενέθλια 206 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...