παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 27.01.2014 14:21
  brddenis, υπήρξε ένα τεχνικό ζήτημα  με τις προβλέψεις του Λέοντα αυτή την εβδομάδα και ζητούμε συγνώμη γι' αυτό. Η πρόβλεψη ανέβηκε κανονικά πλέον στο site. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stargunner @ 27.01.2014 14:18
  trisdiastati επειδή τα μπερδέψαμε λίγο τα πράγματα και καθώς η ουσία είναι να δίνουμε τις πληροφορίες καταννοητά ώστε να επωφελούμαστε όλοι απο αυτό, πάμε λιγάκι απο την αρχή, ένα - ένα 
  Όπως είπε και η maggica, ο χάρτης επιστροφής ενός πλανήτη ή ενός Φωτός, σχεδιάζεται για τη στιγμή που ο πλανήτης ή το Φώς επιστρέφουν στη γενέθλια θέση τους κατά την περίοδο που εξετάζουμε.
   
  Τί σημαίνει αυτό. Εαν εσύ θέλεις να κάνεις ένα χάρτη Ηλιακής Επιστροφής για το 2014, τί κάνεις; Ο γενέθλιος Ήλιος σου είναι στις 14ο28'20'' του Υδροχόου. Φτιάχνεις ένα χάρτη για την ημερομηνία και ώρα εκείνη μεσα στο 2014 που ο Ηλιος θα είναι πάλι στις 14ο28'20'' του Υδροχόου. Αυτή είναι η 3η Φλεβάρη του '14, ώρα 11.34 το πρωί. Ο χάρτης αυτός 'έχει ισχύ' μέχρι τις 3 Φλεβάρη του 2015 οπότε και ο Ηλιος ξαναγυρνά στις στις 14ο28'20'' του Υδροχόου.
   
  Τους χάρτες Ηλιακής επιστροφής σου μπορείς να τους βγάζεις εύκολα μέσα απο το astro.com. Εχοντας περασμένα τα στοιχεία σου απλά επιλέγεις Solar Return Chart στο πεδίο select the type of chart you want.
   
  Απο το astro.com πορείς να παίρνεις και τους χάρτες Σεληνιακών Επιστροφών σου. Ενας χάρτης Σεληνιακής Επιστροφής σχεδιάζεται, όπως είπαμε παραπάνω, για τη στιγμή που η Σελήνη επιστρέφει στη γενέθλια θέση της. Η Σελήνη όμως είναι πολύ γρήγορη κι έτσι έχουμε μια επιστροφή ανά 28 μέρες. Ετσι είχες μία στις 20 Γενάρη και θα έχεις μία άλλη στις 16 Φλεβάρη.
   
  Πάμε τώρα στις επιστροφές των πλανητών. Ερμή, Αφροδίτης, Άρη...Να μιλήσουμε για την Αφροδίτη μιας και αυτή ήταν η αρχική σου απορία. Με την Αφροδίτη σου στις 23ο01'49'' των Ιχθύων για να φτιάξεις ένα χάρτη επιστροφής Αφροδίτης θα διαλέξεις την ημέρα και ώρα που φέρνει την Αφροδίτη και πάλι στη γενέθλια θέση της. Επειδή εγώ δεν έχω κάποιο site να σου προτείνω που να δίνει έτοιμες, δωρεάν επιστροφές Αφροδίτης θα πρέπει αναγκαστικά να κάνεις κάποιες δοκιμές, δεν ξέρω αν το έκανες ήδη, αν τελικά κατάφερες να βγάλεις το χάρτη της Επιστροφής Αφροδίτης σου. Ψάχνοντας μια αστρολογική εφημερίδα (υπάρχουν online) θα δεις ότι η Αφρο θα είναι στις 23ο των Ψαριών κάπου μεταξύ 26 και 27 Απριλίου. Οπότε θα κάνεις κάποιες δοκιμές ως προς την ώρα για να πετύχεις τη θέση της ακριβώς και θα έχεις το χάρτη της επιστροφής της.
   
  Είμαστε εντάξει ως εδώ;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 27.01.2014 14:16
  LOL... Πετυχημένο... Αν και δε βρήκε ανταπόκριση!
  Για περισσότερες απαντήσεις το forum του cosmopolitan (άλλωστε νομίζω το cosmogirls στις αναγνώστριες του συγκεκριμένου brand απευθύνεται) είναι στη διάθεση σας:

  http://forum.cosmopolitan.gr/
 • Επιλεκτική Αστρολογία: Κατάλληλες ημερομηνίες για τον Ιανουάριο
  Stargunner @ 26.01.2014 18:58
  AriesLeo πράγματι οριακά προλάβαμε να βγάλουμε το άρθρο στις 17 του μήνα, μη τον χάσουμε τελείως!
   
  Το άρθρο για το Φεβρουάριο (με τον ανάδρομο Ερμή του) είναι ήδη έτοιμο, καθαρογράφεται κι ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να είναι 'πάνω'.
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stargunner @ 26.01.2014 10:51
  maggica αυτό είναι βεβαίως ένα ζήτημα , γι ' αυτό και προσπαθούσα να 'ξεδιαλύνω' αν η trisdiastati έχει Αφροδίτη στον Αιγόκερω και μάλιστα σε συγκεκριμένες μοίρες διότη σε αυτή την περίπτωση μπορεί να είχαμε και τρεις χάρτες επιστροφής Αφροδίτης για φέτος. Προσωπική άποψη δεν έχω για αυτό, διότι δε δουλεύω τόσο αυτούς τους χάρτες ωστε να πω η εμπειρία μου απο τόσους χάρτες μου έχει δείξει πως αν παίρνω αυτό δουλεύει καλύτερα. Ή έστω απο τους δικούς μου χάρτες. Γι ' αυτό θα σου πώ αυτό που λέει η Bernadette Brady (reference παραπάνω ) η οποία υπογραμμίζει επίσης πως δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση σε αυτό αλλά λέει ότι η ίδια παίρνει την 1η επιστροφή (1η φορά που ο πλανήτης ορθόδρομος περνά απο τη γενέθλια θέση του) όταν στο γενέθλιο χάρτη η Αφροδίτη είναι ορθόδρομη και τη 2η (ο πλανήτης ανάδρομος περνά πάνω απο τη γενέθλια θέση του) όταν η γενέθλια Αφροδίτη είναι ανάδρομη. Αλλά αυτό είναι κάτι πάνω στο οποίο θα ακούσουμε / δούμε διάφορες απόψεις προφανώς ως προς το ποιά αλλά και γιατί.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stargunner @ 25.01.2014 12:32
  *maggica
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stargunner @ 25.01.2014 12:30
  Magical γιατι είναι ανάγκη να βγει ο χάρτης προσεγγιστικά; Με δοκιμές μπορούμε να βγάλουμε το χάρτη ακριβώς που θέλουμε, λίγο μπελαλίδικο αν δεν εχεις πρόγραμμα αλλα όχι εξαιρετικά. Ας πούμε οτι η γενέθλια Αφροδίτη κάποιου είναι στις 23ο 23' 6''. Για να φέρει την Αφροδίτη στην ίδια ακριβώς θέση το 2013 πρέπει να σχεδιάσει ένα χάρτη για τις 4 Δεκέμβρη στις 6.16 το πρωί. Και θα είχε ωροσκόπο στις 6ο23' του Τοξότη (εγώ σχεδιάζω για Λευκωσία, αν κανεις ζει στην Κέρκυρα και σχεδίαζει για εκεί, αλλάζει ο ωροσκόπος).
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stargunner @ 25.01.2014 09:52
  Κάτσε, μπερδεύτηκα..Η Αφροδίτη σου είναι στα Ψάρια; Πως είχα καταλάβει ότι είναι στις 23 και 23' του Αιγόκερω;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stargunner @ 24.01.2014 10:18
   
  Για να φτιάχνεις τους χάρτες σου χρησιμοποιείς κάποιο software, μπαίνεις σε κάποιο site;
   
  Αυτό που βρίσκω ενδιαφέρον είναι ότι λόγω της φετινής ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, έχεις τρείς "επιστροφές", δηλαδή η Αφροδίτη γυρνα στη γενέθλια θέση της μια φορά αρχες Δεκέμβρη του '13, μια αρχές Γενάρη (ανάδρομη) και τελευταία, ορθόδρομη πάλι, τέλη Φλεβάρη. Ωστόσο, προφανώς ο χάρτης που παίρνεις είανι για την τελευταία ημερομηνία. Αυτό είναι κατι που εσύ αποφάσισες, σου φαινόταν πιο λογικό, ή το "σύστημα το έβγαλε απο μόνο του"; 
   
  Μια απο τις αστρολόγους απο τις οποίες προσπαθώ να μάθω είναι η εξαιρετική (σε όλα) Diane Ronngren. H Diane έχει τη δική της μεθοδολογία μέσα στην οποία έχω δει να ενσωματώνει επιστροφές Άρη (ισως σε άλλες περιπτώσεις και Αφροδίτης, δε το ξέρω). Παρότι μου είχε φανεί τότε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα (και ακριβής αν μπορώ να το πω) η προσέγγιση, δεν έχω τολμήσει ούτε καν να πειραματιστώ και πολύ με αυτούς τους χάρτες. Αυτό τον καιρό έχω επικεντρώσει το διάβασμά μου στις ηλιακές επιστροφές προσπαθώντας να βελτιώσω τις γνώσεις μου. Γενικά χρησιμοποιώ αυτές, δευτερεύουσες προοδους, solar arc directions και διελεύσεις. Και πειραματιζόμαστε και βλέπουμε, εξελισσόμαστε...Ελπίζω σύντομα οι άλλες υποχρεώσεις να μου επιτρέψουν να συνεχίσω με το diploma μου της Kepler με courses που αφορούν περισσότερο τις προβλέψεις
   
  Το βιβλίο που οπωσδήποτε συστήνω σε όποιον ενδιαφέρεται για τις μεθόδους πρόβλεψης είναι το Predictive Astrology: The Eagle and the Lark της Bernadette Brady.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stargunner @ 23.01.2014 11:42
  Δεν είναι πάρα πολύ συνηθισμένο να χρησιμοποιούνται αυτοί οι χάρτες, σπάνια δηλαδή θα πας σε έναν αστρολόγο, θα τον ρωτήσεις για τα ερωτικά σου και θα κανει και μια επιστροφή Αφροδίτης για να εξετάσει το θέμα. Για να είμαι απολύτως ειλικρινής ούτε κι εγώ τη χρησιμοποιώ σαν εργαλείο γενικά . Κάποια γενικά πράγματα μπορώ να σου πω αλλά δυσκολεύομαι λίγο (χωρίς την εικόνα) να καταλάβω ακριβώς τι γίνεται. Καταρχάς αντιλαμβάνομαι χρησιμοποιείς σύστημα ίσων οίκων. Η Αφροδίτη σου είναι στον Αιγόκερω ή στον Υδροχόο;

έχουν γενέθλια 206 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...