παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Starface @ 28.02.2011 14:00
  @VI1980: ένα παράδειγμα -μια εκδοχή από τις πολλές- θα μπορούσε να είναι ότι η δημιουργικότητά σου δίνει κίνηση σε θέματα επαγγελματικών στόχων και επηρεάζει τη σχέση σου με το σύντροφό σου, τα οικονομικά που μοιράζεστε, πιθανή μετακίνηση, ταξίδι ή επιμόρφωση για επαγγελματικούς λόγους.  
  @aniaania: μπορεί να μην έχεις κανέναν πλανήτη στον 1ο οίκο, αλλά ο διελαύνων Δίας στην πορεία του θα σχηματίσει όψεις με άλλους γενέθλιους πλανήτες (δεν είναι μόνο η σύνοδος που μετράει) και έτσι θα κινητοποιηθεί και ο Δίας σου. Οπότε μην ανησυχείς! 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Starface @ 28.02.2011 13:20
  eve06, είναι όντως πολύ καλή αυτή η θέση καθώς νιώθετε ότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Για περισσότερες λεπτομέρειες δες και το link της βιβλιοθήκης του Stardome που επισύναψε η VI1980. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Starface @ 28.02.2011 12:02
  VI1980, οι οίκοι που θα παίξουν ρόλο σε αυτή τη σύνοδο είναι περισσότεροι απ΄ότι νομίζεις. Ξεκινώντας (ΓΕΝΕΘΛΙΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ) από θέματα του 5ου οίκου (παιδιά, δημιουργικότητα, ελεύθερος χρόνος) θα κινηθούν ορισμένες διαδικασίες ή ψυχολογικές διεργασίες (ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ) στον 5ο και στον 11ο οίκο (φίλοι, κοινωνικός κύκλος, επαγγελματικοί στόχοι, όνειρα για το μέλλον) και θα έχουν αποτέλεσμα (ΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ) σε θέματα του 7ου (σχέσεις, γάμος, συνεργασίες) και 11ου οίκου (κυβερνήτης Δίας) αλλά και σε θέματα του 8ου (οικονομικά, σχέσεις, σεξ), 9ου (ταξίδια, επιμόρφωση, πιστεύω) και 10ου (καριέρα, δημόσιο προφίλ) οίκου (κυβερνήτης Κρόνος). 
   
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Starface @ 28.02.2011 11:44
  amaliakr, τις απαντήσεις σου μπορείς να τις δεις στη στήλη Stardome απαντήσεις αν είναι πρόσφατη, ή στη σελίδα "Φυλές", όπου αναφέρονται όλες οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις τους με χρονολογική σειρά. 
   
  Καλώς μας ήρθες! 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Starface @ 28.02.2011 10:52
  krikri31, ο ένας Δίας που αναφέρεις είναι ο γενέθλιος και κάνει σύνοδο με τη Σελήνη σου στον 8ο οίκο. Ο άλλος Δίας είναι ο διελαύνων και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον Κριό. Άλλη ερμηνεία έχει ο ένας και άλλη ο άλλος. Ο γενέθλιος αφορά τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου και τον τρόπο που προσεγγίζεις κάποιες καταστάσεις στη ζωή, ενώ ο διελαύνων δείχνει μία τάση που αφορά ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Όταν ο διελαύνων Δίας κάνει σύνοδο με κάποιον πλανήτη, ενεργοποιεί μεν τα θέματα του οίκου στον οποίο γίνεται η σύνοδος, αλλά ταυτόχρονα ενεργοποιεί και τα θέματα του οίκου στον οποίο βρίσκεται ως γενέθλιος. Δηλαδή με όποιον πλανήτη κάνει σύνοδο στο χάρτη σου ο διελαύνων Δίας, η ενέργειά του δεν θα είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που εκφράζει ο γενέθλιος Δίας σου, στον οίκο που βρίσκεται και με τον πλανήτη που κάνει σύνοδο. 
   
  Προς το παρόν, ο Δίας σου δεν κάνει σύνοδο με κανέναν πλανήτη στο γενέθλιο χάρτη σου, θα πρέπει να περιμένεις λιγάκι (γύρω στον Απρίλιο του 2012) όπου θα έχεις και σύνοδο με τη Σελήνη σου και επιστροφή Δία στην γενέθλια θέση του. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Starface @ 28.02.2011 10:37
  eve06, όντως αυτό σημαίνει. Ο Ήλιος ρίχνει φως στο σε ένα βασικό στόχο στη ζωή μας, μας κινητοποιεί, μας δίνει ενέργεια και νόημα προκειμένου να έρθουμε πιο κοντά στα θέματα του οίκου που βρίσκεται. Έτσι και στη συναστρία, ο Ήλιος του άλλου φωτίζει κατατάσεις που αφορούν τον οίκο στον οποίο πέφτει και μας δίνει δύναμη να ασχοληθούμε με αυτά. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 27.02.2011 18:48
  Χρησιμοποιείς λάθος χρόνο. Δεν ισχύει το "θα έπρεπε να είμαι". Το ζώδιο μας δηλώνει τι μοχθούμε και προσπαθούμε να γίνουμε, όχι το τι είμαστε. Επίσης κανείς δεν μας εγγυάται ότι θα το πετύχουμε. Σαν Αιγόκερως θα ανακαλύψεις ότι όλα στη ζωή κερδίζονται με ιδρώτα.. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 27.02.2011 18:44
  kokopuff, με βάση το σχόλιο σου μου δίνεις την αφορμή να ξεκαθαρίσω κάτι για τις διελεύσεις των εξωκρόνιων πλανητών γενικά. Μια διέλευση Ποσειδώνα ή Πλούτωνα πάνω από ένα προσωπικό μας πλανήτη δηλώνει μια συνολική διεργασία όπου ο ρόλος και η λειτουργία του συγκεκριμένου πλανήτη αλλάζουν, διαμορφώνονται, παρεκτρέπονται. Μια τέτοια διεργασία προφανώς και λειτουργεί σε ορίζοντα που μετριέται σε έτη (η διέλευση είναι ενεργή συνήθως +/- 3 μοίρες από την ακριβή θέση του πλανήτη μας, οπότε μιλάμε για 3ετια περίπου σε κάθε περίπτωση) όμως δεν σημαίνει πως και συνεχόμενα για όλο αυτό το διάστημα θα χτυπιόμαστε αλύπητα ή θα αισθανόμαστε αφόρητη πίεση. Η λογική των διελεύσεων είναι πως λειτουργούν σε στάδια. 
   
  1ο στάδιο: ορθή πορεία του πλανήτη
  2ο στάδιο: στάση και ανάδρομη πορεία
  3ο στάδιο: στάση και ορθή πορεία από τις μοίρες που ήταν ανάδρομος
  4ο στάδιο: πέρασμα σε ορθή πορεία από την μοίρα που ξεκίνησε η ανάδρομη πορεία και συνέχεια της ορθής πορείας
   
  Έτσι τους 5 μήνες που ο πλανήτης είναι σε ορθή πορεία (στάδιο 1), διαμορφώνονται οι συνθήκες στο περιβάλλον και τις σχέσεις γύρω μας ώστε να αλλάξει η λειτουργία του πλανήτη. Σ' αυτό το στάδιο πιθανόν δεν συμβαίνει καμία εξωτερική αλλαγή στη ζωή μας, απλά θέτονται σε κίνηση οι μηχανισμοί της αλλαγής. Τον περίπου ένα μήνα που ο πλανήτης μένει στάσιμος προς ανάδρομος (στάδιο 2) έχουμε τα περισσότερα σημαντικά γεγονότα που σηματοδοτούν την εκκίνηση της αλλαγής. Εδώ έχουμε το αρχικό σοκ πως οι σχέσεις μας ή ρουτίνα μας αλλάζει απροσδόκητα ή τέλος πάντων πως δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να συμπεριφερόμαστε όπως πριν. Στην ανάδρομη πορεία του πλανήτη, έχουμε την δυνατότητα να ρυθμίσουμε τη συμπεριφορά μας, να σκεφτούμε τη δράση μας, να προσαρμοστούμε. Εδώ είναι που αν αναλάβουμε δράση και πραγματικά αλλάξουμε στάση ως προς την ενέργεια που συμβολίζει ο πλανήτης, η συνέχεια θα είναι πολύ πιο εύκολη. Αν όμως προσποιηθούμε πως περάσαμε μια δυσκολία απλώς και μπορούμε να συνεχίσουμε να λειτουργούμε όπως πριν (και σαν πλάσματα της συνήθειας αυτό θα κάνουμε στην αρχή), τότε στη συνέχεια έρχονται τα μπαστούνια. Τον περίπου ένα μήνα που ο πλανήτης είναι στάσιμος για να γυρίσει σε ορθή πορεία (στάδιο 3) θα περάσουμε από εξετάσεις και αν δεν έχουμε μπει σε τροχιά αλλαγής, τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στο στάδιο 1 θα επιστρέψουν δριμύτερα μέχρι ο πλανήτης να περάσει την μοίρα που γύρισε ανάδρομος (στάδιο 4). Σε μια διέλευση εξωκρόνιου αυτή η αλληλουχία σταδίων θα επαναληφθεί μέχρι και 3 φορές, ώσπου να πιστοποιηθεί η αλλαγή στη στάση μας.
  Επειδή με τους εξωκρόνιους καλούμαστε να αφομοιώσουμε γνώση για την συμπεριφορά μας που είναι ασυνείδητη μέχρι εκείνη τη στιγμή, γι' αυτό και η διεργασία διαρκεί σε βάθος χρόνου. Όπως όμως εξήγησα παραπάνω τα διαστήματα πίεσης και προσαρμογής στην πίεση είναι μοιρασμένα ισόποσα και πάντα έχουμε την δυνατότητα ανασύνταξης δυνάμεων.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stardome* @ 27.02.2011 12:58
  Η όψεις δεν κάνουν διαγωνισμό για το πια είναι η καλύτερη. Και οι δύο είναι εξίσου σημαντικές.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 27.02.2011 12:56
  Ναι, φυσικά και θεωρείται στέλιουμ αυτή η συστοιχία πλανητών. Τι σημαίνει πρακτικά συστοιχία: ότι οι ενέργειες των πλανητών που εμπλέκονται λειτουργούν σαν μια αδιατάρακτη και αδιάσπαστη μονάδα. Κάθε Στέλιουμ ερμηνεύεται ξεχωριστά και δεν υπάρχουν συνταγολόγια. Σε κάθε περίπτωση, εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να συζητήσω με τον άνθρωπο που έχω μπροστά μου σχετικά με αυτό το σχηματισμό αντί να προβώ σε ερμηνείες που θα ήταν μάλλον άστοχες.
  Το μόνο που μπορώ να σιγουριά να πω είναι πως, εφόσον ο Ήλιος περιλαμβάνεται στη συστοιχία και κάνει σύνοδο με τους Κρόνο, Ουρανό και Ποσειδώνα, η σχέση με τον πατέρα (ή το οποιοδήποτε υποκατάστατο του και με τους άντρες γενικότερα) είναι πολύ έντονη και φέρει μεγάλο ψυχολογικό φορτίο. Καθώς το στέλιουμ γίνεται πάνω στην ακμή του 5ου οίκου, ανακινεί ζητήματα αυτοέκφραση και δημιουργικότητας: το να εκφράζεται το άτομο και να αναπτύξει μια δημιουργική ταυτότητα (είτε μέσω επαγγέλματος, είτε με το να γίνει γονιός) είναι αποστολή ζωής. Και μάλιστα διόλου στρωμένη με ροδοπέταλα αλλά με μεγάλες δυσκολίες κυρίως λόγω εσωτερικών συγκρούσεων/αντιφάσεων...
   
  Θα προτιμούσα να μην επεκταθώ άλλο. Ελπίζω να σου έδωσα τροφή για σκέψη...
   

έχουν γενέθλια 301 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...