παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stardome* @ 18.03.2010 14:10
  SMAPAR, αν δείτε στο κάτω μέρος της οθόνης σας υπάρχει μια γκρίζα μπάρα με μικρά τετραγωνάκια, το τρίτο στη σειρά είναι ο χάρτης σας... Υπάρχει και το μενού μέλους το οποίο δεν φαίνεται τώρα και προσπαθούμε να το φτιάξουμε... Σε λίγα λεπτά θα επανέλθει!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 18.03.2010 14:04
  Chris σας ευχαριστούμε!! Η βιβλιοθήκη θα ενημερώνεται τακτικότατα πλέον όποτε stick around!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stardome* @ 18.03.2010 14:03
  Elenieleni ευχαριστούμε για τα καλά λόγια!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 18.03.2010 13:32
  Tsvete, μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση στα χαρακτηριστικά της συναστρίας που επιθυμείτε από την πρώτη σελίδα του site.
  Επιλέξτε λοιπόν "Πρώτη Σελίδα" (πάνω αριστερά στην οθόνη) και μόλις βρεθείτε εκεί κατεβείτε χαμηλά. Εκεί θα δείτε το κουτάκι "Συναστρίες". Επιλέξτε το ζώδιο σας και το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και θα έχετε επί τόπου μια ανάλυση της σχέσης ανάμεσα στα ζώδια που επιλέξατε!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 17.03.2010 02:05
  Argy10, είναι αλήθεια ότι έχει ξεφύγει το ζήτημα με τις ερωτήσεις τύπου "Είμαι Καρκινάκι με ωροσκόπο Λιονταράκι ταιριάζω με Ταυρούκο με ωροσκόπο Υδροχοάκι;", όμως στην νέα πλατφόρμα του Stardome θα έχουμε αρχικά ορισμένες υπηρεσίες που ελπίζουμε πως θα λύσουν το μεγαλύτερο μέρος αυτών των ερωτημάτων.
  Επίσης ζητάμε συγνώμη αν έχουμε αφήσει το site χωρίς προσοχή το τελευταίο δεκαήμερο, όμως έχουμε πέσει όλοι με τα μούτρα στην αναβάθμιση (και πιστέψτε με είναι ένας μικρός αριθμός ανθρώπων που πρέπει να τα κάνει όλα). Ελπίζω να μας κρίνετε θετικά στο τέλος.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 15.03.2010 20:45
  Δεν ήταν θέμα εργασιών oliak... Ήταν καθαρά τεχνικό το ζήτημα που ανέκυψε. Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία από όλους...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 12.03.2010 12:33
  fanioli στο χάρτη σας εγώ βλέπω ωροσκόπο Σκορπιό. Παρόλ' αυτά δεν έχει καταχωρηθεί η πόλη γέννησης σας στα στοιχεία σας και γι' αυτό το λόγο μάλλον δεν βγαίνει ο σωστός ωροσκόπος. Παρακαλώ ακολουθήστε την παρακάτω πολύ απλή διαδικασία για να κατοχυρώσετε ξανά τα στοιχεία σας:

  1. Από το μενού μέλους θα επιλέξετε την επιλογή "Ο ΧΑΡΤΗΣ ΜΟΥ"

  2. Στη σελίδα που θα βρεθείτε καταχωρήστε ξανά τα στοιχεία της γέννησης σας και με πολύ προσοχή να επιλεγεί η πόλη γέννησης.

  3. Επιλέξτε το κουτάκι "Ενημέρωση των στοιχείων μου" και μετά πατήστε "Εμφάνιση".

  nerophgadisio, έχει γίνει θεσμός σε κάθε ποστ που προκύπτει λάθος ωροσκόπος να βλέπω σχόλιο σας. Ήδη σας έχω ζητήσει από απάντηση σε προηγούμενο ποστ (http://www.stardome.gr/tribes/pisces/16226.html) να ακολουθήσετε και εσείς αυτή τη διαδικασία για να καταχωρηθεί στο σύστημα η σωστή πόλη γέννησης σας. Θα σας παρακαλέσω λοιπόν και από εδώ να προβείτε σε αυτή την ενέργεια και θα διορθωθεί το πρόβλημα...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardhomme @ 11.03.2010 19:39
  watershine, αναφέρομαι στο Μαίο που όντως ο Δίας περνά από τον Ήλιο και μετά από λίγο τριγωνίζει και το γενέθλιο Δία σου. Επιπλέον, ο Κρόνος είναι όντως εξαιρετικά σημαντικός πλανήτης για εσένα και να θυμάσαι πως όποτε αλλάζει ζώδιο ή κάνει μία σημαντική transit όψη, θα έχεις κάποια θεματάκια.
  Τέλος, αυτό που αναφέρεις για συντρόφους έχει να κάνει περισσότερο με την όψη Κρόνου/Άρη που έχεις στο χάρτη σου παρά με την όψη Σελήνης/Ερμή.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardhomme @ 10.03.2010 21:51
  watershine, στο δικό σου χάρτη υπάρχει μία βασική διαφορά: η σύνοδος του Κρόνου με τη γενέθλια Σελήνη σου, η οποία βέβαια συνέβη στο τέλος του 2009, αλλά δεν έχει αποδυναμωθεί ως διέλευση. Δε γνωρίζω αν βείσκεσαι σε μία σχέση και ψάχνεσαι σχετικά με τη δέσμευση ή αν βγήκες από μία σχέση και έχεις αρκετές ευκαιρίες για νέες ερωτικές γνωριμίες. Ίσως πάλι όλο το θέμα να έχει να κάνει με τον επαγγελματικό σου προσανατολισμό και κάποιες σπουδές. Άλλωστε πριν λίγο καιρό πέρασε ο Β. Δεσμός από τον ωροσκόπο σου και θα έχεις κάποιες προκλήσεις μπροστά σου. Σε κάθε περίπτωση, ο Κρόνος είναι ο κακός μπαμπούλας (κοινωνία, κάποιο μεγαλύτερο άτομο) που σε πιέζει να ενηλικιωθείς και ο Δίας ο τσαχπίνης νέος που σου λέει να βάλεις κι άλλα εφόδια στη φαρέτρα σου (να στραφείς σε νέα μορφή εκπαίδευσης, να ανοιχτείς στις σχέσεις). Πιθανότατα με τον ορθόδρομο πλέον Άρη στον 7ο οίκο σου και τον ευνοϊκό Δία το Μάιο να μπορέσεις να βάλεις μπροστά κάποια πράγματα που θα σου παρουσιαστούν ως ευκαιρίες που θα πρέπει να αρπάξεις.... Μέχρι τότε προσοχή στις υπερβολές στις ερωτικές γνωριμίες και στα έξοδα!!!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 10.03.2010 13:23
  Silmarwen, μην ανησυχείς επί αυτού του θέματος. Δεν θα είναι μεν έτοιμος αυτός ο χώρος μόλις ανέβει το νέο Stardome, αλλά μέσα στους πρώτους μήνες λειτουργίας του θα το πετύχουμε.

έχουν γενέθλια 228 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...