παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 11.07.2012 14:29
  Οι Α και Β πλευρές αφορούν άλλα άτομα; Ή είναι δικές σου πτυχές?
  Γιατί στην πρώτη περίπτωση, δεν θα αντέξεις για πολύ να είσαι υπηρέτης της αναγνώρισης κάποιων άλλων, όσο κοντινοί σου κι αν είναι. Στη δεύτερη περίπτωση, υποχρεωτικά θα αναγκαστείς να επιλέξεις κάποια στιγμή ή η ζωή θα σε σπρώξει περισσότερο προς τη μια ή την άλλη κατεύθυνση.
  Πάντως κι εγώ συμφωνώ ότι πρέπει να ηρεμήσεις...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 11.07.2012 14:16
  OK, τότε το φυσικό ερώτημα που έρχεται στο νου είναι τι δεν σου αρέσει να κάνεις, που κάνεις τόσα χρόνια και τι πιθανόν θα σου άρεσε να κάνεις, που δεν έχεις κάνει ακόμη.
  Εντάξει, είναι δύο ερωτήματα αλλά έστω και το ένα να απαντήσεις έχεις κάνει μια αρχή, non?
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 11.07.2012 14:09
  Ο χρόνος περνάει είτε κάνεις κάτι, είτε όχι. Οπότε καλύτερα να κάνεις κάτι που θα ταράξει τη ήρεμη ροή του. Είτε εκπλαγείς ευχάριστα, είτε δυσάρεστα σίγουρα δεν θα προλαβαίνεις να σκέφτεσαι!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 11.07.2012 13:53
  Καμία απόφαση δεν λαμβάνεται με ευκολία. Αν παίρνουμε αποφάσεις σημαίνει ότι παλεύουμε. Αν δεν παίρνουμε αποφάσεις δηλώνουμε παραίτηση και αδιαφορία. Αλλά κι αυτά αποφάσεις δεν είναι τελικά;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 11.07.2012 12:54
  otiNaNai69, διαβάζοντας το ερώτημα σου είπα έτσι από καθαρή περιέργεια να δω το χάρτη σου και για άλλη μια φορά βρίσκομαι να με εκπλήσσει η αστρολογία. Το λοιπόν...
   
  Ο Κρόνος από τον Ζυγό, που τον συναντάμε στον 7ο οίκο σου (οίκος των σχέσεων και της συντροφικότητας) είναι την ίδια στιγμή και επιστροφή Κρόνου για εσένα. Με άλλα λόγια η περίοδος αυτή της ζωής σου που έρχεσαι αντιμέτωπη για πρώτη φορά με την πραγματική διάσταση των ρεαλιστικών προβλημάτων που φέρνει η ζωή και των ευθυνών που συνεπάγονται οι πράξεις μας αλλά και οι σχέσεις (Κρόνος στο Ζυγό και Ζυγός το ζώδιο των σχέσεων και όλο αυτό στον οίκο των σχέσεων... I rest my case!)... Για να γίνει και πιο ενδιαφέρον το ζήτημα, όλη αυτή η διετία του Κρόνου στο Ζυγό επηρεάζει και τις σχέσεις με τη μητέρα σου (Σελήνη στο Ζυγό) και με τον πατέρα σου (Ήλιο στον Καρκίνο που δέχεται τις δυσαρμονικές όψεις του Κρόνου από το Ζυγό). Άρα το πρόβλημα εδώ είναι σύνθετο, με τον Κρόνο να σε ρωτάει: "Είσαι απολύτως βέβαιη πως μπορείς να ανταπεξέλθεις στους ρόλους και της συντρόφου αλλά και της κόρης γονέων που βρίσκονται σε ανάγκη;". Και να λοιπόν, που έστω κι έτσι προέκυψε το Κρόνιο μάθημα σχετικά με τις αντοχές σου και την ωριμότητα σου... Μάλιστα η ερώτηση σου έρχεται αμέσως μετά την επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία (σε τετράγωνο με τον Ήλιο σου στο Καρκίνο)...
   
  Που μπαίνει το κατοικίδιο σου σε όλη αυτή την ιστορία και γιατί είναι αυτό που κινητοποιεί την ιδέα για την μετακόμιση? Hold on tight Alice because there's a long way down the rabbit hole....
   
  Έχεις γεννηθεί με σύνοδο Ήλιου - Ερμή. Ο Ερμής στο χάρτη σου κυβερνά τον 4ο οίκο σου (που συμβολίζει την κατοικία, το σπίτι, τον ιδιωτικό χώρο) και ο Ήλιος κυβερνά τον 6ο οίκο σου που συμβολίζει κυρίως την οργάνωση της ρουτίνας μας αλλά και τη σχέση μας με τα κατοικίδια. Γιατί αυτό; Γιατί η ύπαρξη ενός κατοικίδιου (1) απαιτεί την οργάνωση της καθημερινότητας βάζοντας και αυτό σαν προτεραιότητα,  (2) διαμορφώνει τη συμπεριφορά μας σε καταστάσεις που κάποιος άλλος εξαρτάται από εμάς (αυτό είναι και ο εσωτερικός πυρήνας του 6ου οίκου) και επειδή είναι γνωστή η αγχολυτική επίδραση τους (και στον 6ο οίκο θα βρεις το στρες που συνδέεται με την καθημερινότητα). Και θα το κάνω και ακόμη πιο ζουμερό: η Αφροδίτη σου βρίσκεται στον 6ο οίκο σου, άρα η αίσθηση μιας οργανωμένης ρουτίνας και η ύπαρξη ενός κατοικίδιου φίλου σε προσφέρει ικανοποίηση, χαρά, ευτυχία... Με άλλα λόγια η αίσθηση ταυτότητας σου και η προσωπικότητα σου διαμορφώνεται ακριβώς από την ύπαρξη του ιδιωτικού χώρου που επιθυμείς (4ος οίκος) και την οργάνωση μιας ρουτίνας όπου θα καταφέρνεις να αισθάνεσαι υπεύθυνη και θα λειτουργεί αρμονικά.
   
  Ο Κρόνος λοιπόν, σε τετράγωνο με αυτή την σύνοδο Ήλιου - Ερμή σου λέει πως αν θες να τα έχεις όλα πρέπει να πολεμήσεις πολύ σκληρά και ενδεχομένως να προβείς σε θυσίες. Ναι, αυτή την περίοδο πρέπει να πάρεις το μάθημα της απώλειας και να συμβιβαστείς με την ιδέα πως δεν είναι απαραίτητο πως πάντα θα πετυχαίνουμε. Ήδη θυσιάζεται ή αναβάλλεται έστω το θέμα της μετακόμισης (θυμήσου ότι ο Ερμής κυβερνά τον οίκο του ιδιωτικού σου χώρου). Θα πρέπει να θυσιαστεί και ο σκύλος σου; Δεδομένου όλου του ψυχολογικού οικοδομήματος που συνδέεται με την παρουσία του στη ζωή σου, εγώ θα έλεγα όχι (και μιλάω καθαρά αστρολογικά αυτή τη στιγμή, άσχετα από τα φιλοζωικά μου αισθήματα). Μάλιστα αφού το εξοχικό σπίτι φαίνεται να σας διευκολύνει ως τώρα γιατί να παρθεί τώρα μια τέτοια απόφαση. Αν το πραγματικό πρόβλημα πάντως είναι οικονομικό, τότε είμαι σίγουρος, βάση όσων διαβάζω, ότι θα προσπαθήσεις να βρεις μια βιώσιμη λύση για τον σκύλο και δεν θα τον παρατήσεις έτσι απλά. Και το λέω αυτό γιατί αυτή την εποχή βιώνεις την αντίθεση του Ποσειδώνα από την γενέθλια Αφροδίτη σου και πραγματικά μπαίνεις σε μια διετία πολύ σκληρής οικονομικής διαχείρισης που η αίσθηση που κυριαρχεί είναι ότι δουλεύεις για λογαριασμό άλλων και δεν καταφέρνεις να εκμεταλλευτείς για προσωπικό όφελος τα χρήματα που κερδίζεις.
   
  Επομένως, με μια πρόταση: με καθαρά αστρολογικό κριτήριο θα πρότεινα να κρατήσεις τον τετράποδο φίλο σου καθώς τα οφέλη που αποκομίζεις ψυχολογικά είναι τεράστια από την παρουσία του. Παρόλ' αυτά, αν οικονομικά δεν μπορείς να ανταποκριθείς στην φροντίδα του, μόνο τότε θα πρότεινα να οργανώσεις με υπεύθυνο τρόπο που θα τον δώσεις. Έχεις Κρόνο ισχυρό, όλα πρέπει να γίνουν υπεύθυνα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 11.07.2012 12:25
  DEMI040777, θα με ενδιέφερε ένα μικρό feedback σχετικά με αυτό το τετράγωνο χωρίς να θέλω να εκθέσεις λεπτομέρειες (δεν θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση, άσε που μ' αυτό το τετράγωνο αν όντως σε φέρω ρισκάρω το κεφάλι μου... ).
  Περισσότερο με ενδιαφέρει σε ποιους οίκους σου γίνεται και μια μικρή περιγραφή του πως θεωρείς ότι σε έχει επηρεάσει ως τώρα. Έχεις βρει διασυνδέσεις ανάμεσα στους οίκους που λαμβάνει χώρα. Όποτε θες, θα σου είμαι ευγνώμων... Ευχαριστώ και καλημέρα!
 • Ενοχή και ανασφάλεια
  Stardome* @ 10.07.2012 17:16
  ELENI.P αν και δεν είμαι ο συντάκτης του άρθρου, και είμαι σίγουρος
  ότι η Starface θα απαντήσει σύντομα σε όλες τις ερωτήσεις σας, να πω δύο
  λόγια για το θέμα πατέρας και τις όψεις Ήλιου - Κρόνου.
   
  Πρώτον, υπάρχει όντως η τάση με τις δύσκολες όψεις Ήλιου - Κρόνου η
  σχέση με τον πατέρα να είναι όντως προβληματική - μιλάμε για μια υψηλή
  πιθανότητα. Όμως δεν παίρνουμε έτσι απλά μια όψη και λέμε "να, έχεις
  αυτό! Άρα ο πατέρας σου ήταν σκληρός, αναίσθητος κτλ!". Όταν γράφουμε
  για τις όψεις του Ήλιου, προφανώς είμαστε υποχρεωμένοι να απομονώσουμε
  την όψη που αναλύουμε και να μιλήσουμε γι' αυτήν αγνοώντας όλες τις
  άλλες. Σαν να αναλύουμε μια σύνθετη ουσία στα επιμέρους. Όμως όταν ο
  Ήλιος στο γενέθλιο χάρτη μας έχει ας πούμε 5 όψεις, μετά την ανάλυση των
  επιμέρους, έρχεται η σύνθεση. Εκεί διαφοροποιούνται πολλά...
   
  Να πάρουμε το χάρτη σου για ένα σύντομο παράδειγμα. Πρώτον έχεις Ήλιο
  στους Ιχθύες. Αυτομάτως μας λέει αυτό ότι είσαι συντονισμένη στην
  ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα του. Ο πατέρας με Ήλιο στους Ιχθύες είναι
  συνήθως υποχωρητικός (στη σχέση του με το παιδί πάντα), δείχνει ένα
  ευαίσθητο πρόσωπο και το παιδί αντιλαμβάνεται πως προβαίνει σε θυσίες
  για χάρη της οικογένειας. Ο Ήλιος βρίσκεται μάλιστα στον 3ο οίκο και σε
  σύνοδο με Αφροδίτη και Ερμή. Τι μας λένε αυτά τα στοιχεία; Ο πατέρας
  (Ήλιος) έχει γοητεία (Αφροδίτη) και είναι επικοινωνιακός (Ερμής).
  Μάλιστα τον παιδί τον βιώνει σαν πολυπράγμων, κοινωνικό και περίεργο για
  τη ζωή (3ος οίκος). Το μαγνητίζουν οι γνώσεις ή τρόπος σκέψης του...
  Που μπαίνει ο Κρόνος; Κάνει αντίθεση με την τριπλή σύνοδο και βρίσκεται
  στον 9ο οίκο. Ο πατέρας λοιπόν, παρότι έχει όλα τα παραπάνω
  χαρακτηριστικά είναι σοβαρός άνθρωπος. Έχεις μάλλον μια παραδοσιακή
  (Κρόνος) φιλοσοφία ζωής (9ος οίκος) και πολύ στιβαρές (Κρόνος) αξίες
  (9ος οίκος). Ενώ θα μπορούσε να είναι εσαεί σε μεταβλητή κατάσταση, να
  αλλάζει γνώμες και να ξεφεύγει από τις ευθύνες με την ευφυΐα και τη
  γοητεία του, εντούτοις έχει ένα πολύ ισχυρό μηχανισμό αυτοελέγχου και
  μια ρεαλιστική (Κρόνος) ηθική (9ος οίκος).
   
  Καταλαβαίνουμε πως πάει; Επίσης, στην περίπτωση σου η αντίθεση Ήλιου -
  Κρόνου είναι αποκλίνουσα (δηλαδή στην εξέλιξη του προοδευμένου γίνεται
  όλο και μεγαλύτερης ανοχής), άρα θα την χαρακτήριζε κανείς πιο χαλαρής
  ισχύος.
   
  Ελπίζω να έλυσα μερικές από τις απορίες σου...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ (04.07.2012)
  Starhicker @ 04.07.2012 18:02
  @aquairina, θα δούμε τί μπορούμε να κάνουμε!!!!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ (04.07.2012)
  Starhicker @ 04.07.2012 18:00
  L.O. @Ritakil25! ούτε τους Κριούς θα ξεφορτωθείτε εντελώς ποτέ (είμαστε ο 8ος οίκος τους, εμείς οι Σκορπιοί, non?) αλλά και οι Αιγόκεροι επανακάμπτουν!!! Χαχαχα - μπορείτε όμως πάντα να με βγάλετε τρελή (έχω τετράγωνο Σελήνης-Άρη / Ουρανού, δεν θα είναι και δύσκολο, πιστέψτε με), να ζήσετε το δικό σας ετερόκλητο love story και να μας γράψετε τα δέοντα για να ζηλεύουμε!!!
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΑΥΡΟΣ (??????? 2012)
  Starface @ 01.07.2012 11:27
  @pame: 8/8

έχουν γενέθλια 206 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...