παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardhomme @ 09.03.2010 10:53
  EarthAndWater, όλα όσα αναφέρεις παραπάνω αντικατοπτρίζουν τη διέλευση του Δία από τον Άρη σου και την ενεργοποίηση των όψεων αυτού του πλανήτη στο γενέθλιο χάρτη σου. Ο Άρης κάνει αντίθεση με τον Κρόνο σου, οπότε γνωρίζεις μέχρι που φτάνουν οι δυνατότητές σου. Ο Άρης είναι σε σύνοδο με το Ν. Δεσμό σου στους Ιχθείς και σε αντίθεση με το Β. Δεσμό στην Παρθένο οπότε δεν μπορείς να ξεπεράσεις την πεποίθησή σου πως είσαι καλή σε υποστηρικτικό και όχι αρχηγικό ρόλο. Ο Άρης βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και δεν μπορείς να δεχτείς πως η επαγγελματική πρόκληση που θα αντιμετωπίζεις στη ζωή σου δεν μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό από μία καλλιτεχνική ή γενικότερα υδάτινη πραγματικότητα στην οποία δε χωρούν το αγέρωχο ύφος και το αυστηρό outfit μίας γυναίκας executive.
  Επιπλέον, ο γενέθλιος Δίας σου είναι σε υδάτινο ζώδιο και κάνει τρίγωνα με τα φώτα σου (Ήλιος και Σελήνη) που βρίσκονται και αυτά σε υδάτινα ζώδια. Άρα οποιόδηποτε ξύπνημα του Δία μέσω πύρινων ενεργειών (Δίας=Τοξότης, Άρης=Κριός) σου θυμίζει ένα υποθαλάσσιο ηφαίστειο που προσπαθεί να εκραγεί και να ανακατέψει την ηρεμία της θάλασσας.
  Αντιλαμβάνομαι το δίλημμα σου (αν και μάλλον έχεις αποφασίσει) αλλα αντιλαμβάνομαι επίσης την ανάγκη του Δία (να μην ξεχνάς πως έχεις Τοξότη στο μεσουράνημα) να αποδείξει πως η δημόσια εικόνα σου είναι ανώτερη από άλλα άτομα που βλέπεις συμπαθητικά αλλά ίσως υπερκετιμημένα. Η απάντηση στο ερώτημα σου αν θα έχεις κι άλλη ευκαιρία είναι σαφώς πως θα έχεις. Ο Δίας θα περάσει από τον ωροσκόπο και τον Ήλιο σου αργότερα. Αυτή η ευκαιρία όμως θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματά της απόφασης σου (μάλλον προς την επόμενη εβδομάδα τη βλέπω) στο παραπάνω θέμα. Οτιδήποτε κι αν αποφασίσεις, να θυμάσαι πως η ζωή σου δεν τελειώνει. Απλά να θυμάσαι πως βιώνεις μία χρονιά που θα δώσεις προτεραιότητα στην ανάδειξη της δύναμης της ψυχής σου και όχι απαραίτητα της εικόνας σου.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stargazer @ 09.03.2010 08:33
  Sophier, ναι, θα λάβεις υπόψη σου και την Αφροδίτη που βρίσκεται σε σύνοδο με την ακμή του 7ου οίκου. Επίσης, θα λάβεις υπόψη σου και τον κυβερνήτη του οίκου αυτού. Κυβερνήτης ενός οίκου δεν είναι τίποτα άλλο από τον κυβερνήτη του ζωδίου που βρίσκεται στην ακμή του. Εφόσον ο 7ος οίκος σου βρίσκεται στον Καρκίνο, κυβερνήτης του είναι η Σελήνη.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 06.03.2010 00:26
  iwanna3, ο Ήλιος είναι οριακά στο Σκορπιό... Άρα είστε Σκορπιός στο ζώδιο...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stargazer @ 05.03.2010 19:33
  Πρώτον, οι combust και cazimi πλανήτες, ενώ φαίνεται να λειτουργούν έτσι όπως λένε τα βιβλία στην ωριαία αστρολογία, στην γενέθλια δεν δείχνουν να λειτουργούν με την ίδια δυναμική, είτε από την καλή είτε από την αρνητική πλευρά. Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι, παρόλο που ασφαλώς ο γενέθλιος χάρτης είναι η βάση μας, το ωροσκόπιο προοδεύει και αλλάζουν οι σχέσεις μεταξύ των πλανητών.
  Δεύτερον, έχω την αίσθηση (την προσωπική μου άποψη λέω) ότι για να έχουμε πραγματικό cazimi, πρέπει να έχουμε και όψη ιδιομοιρίας, κάτι που δεν συμβαίνει στην περίπτωσή σου. Ήλιος και Ερμής είναι σε διαφορετικές μοίρες. Επίσης, ο Ερμής σου στον Ζυγό είναι αυτό που λέμε peregrine, δηλαδή δεν έχει καθόλου τίτλους, δυνάμεις, που ασφαλώς θα ήταν προτιμότερο και θα ενίσχυε το τυχόν cazimi.
  Τρίτον, ο κυβερνήτης του Μεσουρανήματός σου είναι η Αφροδίτη, που βρίσκεται σε πτώση στην Παρθένο. Αυτό ενδεχομένως μπορεί να έφερε και κάποιες λάθος επιλογές ή κάποια παραπάνω εμπόδια.
  Τέταρτον, μην ξεχνάς ότι το να είναι κανείς ιδιοφυϊα, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι και Κροίσος Άσε που όλοι, ιδιοφυϊες και μη, μπορεί να φτάσουμε να παίρνουμε 700 Ευρώ λίαν συντόμως!
  Σου εύχομαι καλό κουράγιο και μην απελπίζεσαι, ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα μας χαμογελάσει η τύχη!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 05.03.2010 18:35
  tekilitsa κατ' αρχή καλώς ορίσατε στο Stardome* !

  Σαν κάποιος που μελετά αρκετό καιρό την αστρολογία μακάρι να μπορούσα να σας πω πως το να αναλύσετε το χάρτη σας ήταν κάτι που μαθαίνετε ή κατακτάται εύκολα. Δεν είναι όμως... Μπορείτε να ξεκινήσετε να μελετάται μια σειρά από άρθρα που έχουμε στο τμήμα των αστρομαθημάτων. Πιο συγκεκριμένα τα εξής:
  "Τι είναι οι 12 οίκοι" (σελίδα 3 των Αστρομαθήματων)
  "Ο Ήλιος στους 12 οίκους" (σελίδα 3 των Αστρομαθημάτων)
  "Τι συμβολίζει ο κάθε πλανήτης" (σελίδα 3 των Αστρομαθημάτων)
  "Η Σελήνη στα 12 ζώδια" (σελίδα 3 των Αστρομαθημάτων)
  "Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΟΨΕΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ" (σελίδα 3 των Αστρομαθημάτων)
  "Οι όψεις του Ήλιου - Μέρος 1ο" (σελίδα 1 των Αστρομαθημάτων)
  "Οι όψεις του Ήλιου - Μέρος 2ο" (σελίδα 1 των Αστρομαθημάτων)...

  Μόλις καλύψετε αυτά τα βασικά θα αρχίσετε να χτίζετε την αστρολογική γνώση... Αν σας δημιουργηθούν απορίες καθώς μελετάτε μπορείτε να ανεβάσετε ποστ με την λίστα των αποριών σας και με χαρά θα συζητήσουμε τα πάντα...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 05.03.2010 18:25
  ndoll, κατ' αρχήν κάτι διαδικαστικό. Θα ήθελα να σας ζητήσω να ξαναπεράσετε τα στοιχεία γέννησης σας στο σύστημα γιατί δεν έχει καταχωρηθεί η πόλη γέννησης σας. Αυτό θα το κάνετε με μερικά πολύ απλά βήματα:
  1. Από το μενού μέλους θα επιλέξετε την επιλογή "Ο ΧΑΡΤΗΣ ΜΟΥ"
  2. Στη σελίδα που θα βρεθείτε καταχωρήστε ξανά τα στοιχεία της γέννησης σας και με πολύ προσοχή να επιλεγεί η πόλη γέννησης.
  3. Επιλέξτε το κουτάκι "Ενημέρωση των στοιχείων μου" και μετά πατήστε "Εμφάνιση".

  Τώρα σχετικά με την ερώτηση σας μερικά σχόλια. Σαν site δεν πουλάμε συνταγές επιτυχίας και γενικά η αστρολογία δεν δίνει στανταράκια ευτυχίας και επιτυχούς πορείας. Αυτό που μπορεί να κάνει η αστρολογία είναι να σας δώσει μερικές κατευθυντήριες για τις συνθήκες που επικρατούν στην ζωή σας σε μια συγκεκριμένη περίοδο και να ερμηνεύσει τα στοιχεία του χαρακτήρα σας. Επομένως για να έχει μια αξία το όλο εγχείρημα της μελέτης του χάρτη σας παρακαλώ πολύ αν θέλετε αναπροσαρμόστε την ερώτηση σας. Θέλετε να κοιτάξουμε την εξέλιξη των επαγγελματικών και προσωπικών σας θεμάτων; Σκοπεύετε να κάνετε κάποια κίνηση και θέλετε να δείτε την εξέλιξη της και που να εστιάσετε; Σε τέτοιου είδους ερωτήματα μπορούμε να απαντήσουμε και να έχει μια αξία η απάντηση που θα λάβετε. Ευχαριστώ για την κατανόηση σας. Καλό απόγευμα και καλό ΣΚ!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 05.03.2010 18:18
  tauros77, μην φτάσουμε στο σημείο τώρα να είμαστε προκατειλημμένοι απέναντι στους ανθρώπους για τον απλούστατο λόγο ότι δεν αρκεί μόνο το ζώδιο ενός ανθρώπου για να βγάλουμε συμπεράσματα για το πως θα είναι η σχέση μας μαζί του. Παρόλ' αυτά μπορώ να κατανοήσω το γεγονός πως είστε πληγωμένη και σε δύσκολη κατάσταση.
  Το μόνο που μπορώ να πω για την ώρα είναι πως για εσάς πάντα κάποιος που ανήκει στην Υδροχόο θα έχει την αύρα του διαφορετικού και του απαγορευμένου (ως ωροσκόπος Καρκίνος ο Υδροχόος συμβολίζει τον 8ο οίκο, το κομμάτι της προσωπικότητας σας που μένει σκοτεινό, ανέκφραστο, καταπιεσμένο)... Από την άλλη δεν είστε άνθρωπος των ήπιων και των χαλαρών σχέσεων. Μπορεί σαν ωροσκόπος Καρκίνος να σας ενδιαφέρει η συναισθηματική ανταπόκριση όμως με σύνοδο Αφροδίτης - Άρη στον Κριό σε αντίθεση με Πλούτωνα, αυτό που σας γεμίζει σε μια σχέση είναι ακριβώς η ένταση, οι διαφορές με τον άλλο που προξενούν αλυσιδωτές αντιδράσεις, άνθρωποι που έχουν ένταση, μυστικά, που παρασύρονται αγνοώντας τις συνέπειες. Δεν είναι εύκολο να ταιριάξετε την ανάγκη σας να παρέχεται προστασία και συναισθηματική εγγύτητα στους συντρόφους σας (ωροσκόπος Καρκίνος) και την έλξη σας για ανθρώπους που είναι από τη φύση τους ανεξάρτητοι, ασταθείς και με απρόσμενες αντιδράσεις (Άρης αντίθεση Πλούτωνας και Υδροχόος στον 8ο). Από την άλλη ίσως αυτό είναι και το δύσκολο μονοπάτι σας σε αυτό τον κόσμο. Να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στα δύο...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 05.03.2010 18:05
  Athena147, για να τον βρείτε πρέπει να έχει σχολιάσει σε κάποιο ποστ ή πρόβλεψη. Όταν βρεθείτε εκεί θα μπορείτε να τον προσθέσετε. Αλλιώς σχολιάστε εσείς σε κάποιο ποστ και πείτε να πάει στο συγκεκριμένο ποστ να σας προσθέσει εκείνος. Σε λίγο καιρό θα έχουμε μηχανή αναζήτησης στο site αν θέλετε να περιμένετε 2 εβδομάδες ακόμη... (χλωμό... )
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 05.03.2010 18:02
  charach, κατ' αρχήν θα ήθελα να σας ζητήσω να ξαναπεράσετε τα στοιχεία γέννησης σας στο σύστημα γιατί δεν έχει καταχωρηθεί η πόλη γέννησης σας. Αυτό θα το κάνετε με μερικά πολύ απλά βήματα:
  1. Από το μενού μέλους θα επιλέξετε την επιλογή "Ο ΧΑΡΤΗΣ ΜΟΥ"
  2. Στη σελίδα που θα βρεθείτε καταχωρήστε ξανά τα στοιχεία της γέννησης σας και με πολύ προσοχή να επιλεγεί η πόλη γέννησης.
  3. Επιλέξτε το κουτάκι "Ενημέρωση των στοιχείων μου" και μετά πατήστε "Εμφάνιση".
  Μόλις το κάνετε αυτό αφήστε εδώ ένα μήνυμα για να επιβεβαιώσετε και θα κοιτάξω τα επαγγελματικά σας ζητήματα.
  Για το ζήτημα της σχέσης σας να σας πληροφορήσω πως σαν site αποφεύγουμε να απαντάμε συναστρίες για τον απλούστατο λόγο πως η αστρολογία δεν μπορεί να προκαθορίσει την επιτυχία μιας σχέσης. Παρ' όλα αυτά αν επιθυμείτε να ρωτήσετε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα σε αυτό τον τομέα με βάση το δικό σας χάρτη, εκεί μπορούμε να πούμε μερικά πράγματα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 05.03.2010 17:42
  thumhsh, αυτό που βιώνεται είναι μια Πλουτώνια εμπειρία... εξηγούμαι: Πρώτον ο διελαύνων Πλούτωνας πηγαινοέρχεται εδώ και ένα χρόνο πάνω από την ακμή του 9ου οίκου σας. Πολύ θεωρούν τον 9ο οίκο σχεδόν ανάξιο λόγου και τον περιορίζουν σε τσιτάτα του στυλ "μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, πίστη"... Ο 9ος οίκος είναι το πεδίο που οριοθετούμε οριστικά και αμετάκλητα για ποια πράγματα θα πολεμήσουμε σε αυτή τη ζωή, ποιοι είναι οι στόχοι μας, τι μας κάνει να νιώθουμε πως αυτή την ζωή αξίζει να την ζούμε.
  Επομένως δεν είναι παράξενη η αντίδραση σας γιατί ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης των ταμπού και των καταπιεσμένων πόθων μας και όταν ενεργοποιεί τον 9ο οίκο όλα όσα πάντα θέλατε αλλά καταπιέζατε, όλες οι απόψεις και οι ενστάσεις που καταπίνατε αμάσητες για να μην προσβληθούν οι γύρω σας τώρα εκρήγνυνται σαν την Αίτνα σε περίοδο έξαρσης. Σε αυτή τη διαδικασία βοηθάει και το τρίγωνο του Προοδευμένου Ήλιου σας με τον Πλούτωνα που μόλις φέτος τέθηκε σε ισχύ και θα σας μεταμορφώσει πλήρως μέσα στην επόμενη τριετία. Δείτε αυτή την τριετία σαν την περίοδο που ο αληθινό σας εαυτό σας ανθίσει σαν δέντρο που δεν αντέχει άλλο να στριμώχνεται ανάμεσα σε άλλα δέντρα. Έχετε δικαίωμα σε ένα δικός σας κομμάτι Ήλιου και καθαρού ουρανού και τώρα θα το πάρετε ο κόσμος να χαλάσει.
  Καλή δύναμη και καλές μάχες σας εύχομαι. Για οποιαδήποτε απορία επανέρχεστε με ποστ... Καλό απόγευμα και καλό ΣΚ!

έχουν γενέθλια 282 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πολύκαρπος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...