παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 04.12.2023 έως 10.12.2023
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε φέρνει σε επαφή με αρκετό κόσμο, κάτι που έχει ως συνέπεια να είσαι επιρρεπής σε κριτική και σε συζητήσεις που θα μπορούσαν να σε ταρακουνήσουν από το ασφαλές σου πλαίσιο.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως να συναντάς πρόσωπα που έχουν την τάση να κινούνται με ερωτικές προθέσεις προς την πλευρά σου, κάτι που μπορεί καταρχάς να σε κολακέψει και να σε κάνει επιρρεπή σε ένα φλερτ που δεν είναι ακόμα γνωστό προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί. Μπορεί να βρίσκεσαι σε μία χρονική περίοδο που θέλεις να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως και ο/η σύντροφος σου θεωρεί πως η σχέση σας έχει βαλτώσει και χρειάζεται κάποια στοιχεία ώστε να ξανανιώσει. Στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να διαφημίσεις τις ικανότητες σου και να δηλώσεις την παρουσία σου, αφού βρίσκεσαι σε ένα χρονικό σημείο που θα μπορούσες να βρεις κάτι αρκετά ενδιαφέρον από πλευράς οικονομικών απολαβών.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 06.12.2023 έως 12.12.2023
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)
Εξαιρετικά σημαντικά πράγματα συμβαίνουν αυτόν τον Δεκέμβριο στον τομέα «έρωτας», Ταύρε, και ξεκινούν από αυτή κιόλας την εβδομάδα. Δεν έχει προλάβει καλά – καλά να μπει ο μήνας και ο Ερμής πέρασε στον φιλικό σου Αιγόκερω όπου έχει όλη την ταχύτητα του σαλίγκαρου με την οποία εσύ λειτουργείς καλά. Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις ...
 • Ότι θα υπάρχει μια πληθώρα προτάσεων για εξόδους φαντάζει σχεδόν βέβαιο. Για την διάθεση σου να βγεις έξω υπάρχουν μερικές αμφιβολίες. Εκτός κι αν μάθεις πως στην παρέα θα είναι κάποιος/α που θες απεγνωσμένα να δεις. Ναι, ναι, ο/η ίδιος/α που φαίνεται να σε κρατά σε απόσταση ασφαλείας.
 • Δεκέμβριος

  Το τελευταίο μήνυμα του 2023 είναι να κατανοήσεις ότι μόνο μέσω της ανατροπής και της πλήρους αποκοπής από καταστάσεις και πρόσωπα που δεν σε εξελίσσουν μπορείς να αποκτήσεις την πολυπόθητη εύνοια τόσο στις σχέσεις σου όσο και στις πιο σημαντικές σου συνεργασίες.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Ο Δεκέμβριος, Ταύρε μας, ολοκληρώνει ουσιαστικά μια χρονιά που το σύμπαν έφερε στον δρόμο σου και πολλές ευκαιρίες αλλά και έντονες καταστάσεις. Η χρονιά αυτή που έφερε πολλά ερωτικά αλλά και επαγγελματικά φινάλε αλλά και κάποια νέα ξεκινήματα φτάνει τώρα στο τέλος της κι εσύ βιώνεις ανάμεικτα συναισθήματα. Οπωσδήποτε νιώθεις την κούραση όλης της χρονιάς που έχει πλέον συσσωρευτεί – όμως, δε νιώθεις μόνο κούραση. Νιώθεις και μια ανυπομονησία και μυστική χαρά που δεν ξέρεις ακριβώς από πού πηγάζει αλλά σε γεμίζει αισιοδοξία . Σίγουρα, επίσης, κάνεις πολλά σχέδια και όνειρα για το μέλλον και κινητοποιείσαι, τελικά, ώστε να προσπαθήσεις με μεγαλύτερη ακόμη επιμονή (κάτι για το οποίο το ζώδιό σου άλλωστε φημίζεται). Η Αφροδίτη που σε κυβερνά περνά απέναντί σου από τις 4/12 και για σχεδόν όλο το μήνα σού φέρνει ικανοποίηση και χαρά τόσο σε συντροφικές σχέσεις όσο και σε συνεργασίες, ενώ οι ελεύθεροι του ζωδίου δεν αποκλείεται να γνωρίσουν κάποιον που θα κάνει τα πράγματα πολύ, μα πολύ συναρπαστικά. Με αυτή την Αφροδίτη απέναντί σου, στον Σκορπιό, αλλά και με τον Άρη στον Τοξότη, η σεξουαλική σου ενέργεια είναι ανεβασμένη. Όμως χρειάζεται να προσέξεις ώστε να μην σε σπρώξει σε παρορμητικές κινήσεις και βεβιασμένες επιλογές. Δείξε λίγη παραπάνω προσοχή τις μέρες γύρω από τις 21/12, του Ηλιοστασίου, όπου αρκετές απρόβλεπτες συμπεριφορές φέρνουν αναστάτωση και εκνευρισμό. Η νέα θέση του Ερμή στον Αιγόκερω, παρά την ανάδρομη πορεία του από τις 13/12, μπορεί να λειτουργήσει υποστηρικτικά υπό τον όρο ότι δε θα στρουθοκαμηλίσεις απέναντι σε ένα ζήτημα που καιρό τώρα είτε κάνεις πως δε βλέπεις είτε τρενάρεις την «λήξη» του.
  Άκουσε τις επιταγές του Ουρανού από το ζώδιό σου και επίλεξε τον δρόμο της αυθεντικότητας, της ουσίας και της εσωτερικής σου αλήθειας τολμώντας να τα κάνεις όλα διαφορετικά! Από εμάς εδώ στο Stardome, ευχές για υγεία, αγάπη, πρόοδο σε κάθε τομέα και πολλές, πολλές χαρές!

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…(ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)
  2 Δεκεμβρίου 2023
  Ερμής 1° 13’ Αιγόκερω εξάγωνο με Κρόνο 1° 13’ Ιχθύων
  3 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 28° 34’ Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 28° 34’ Αιγόκερω
  5 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 1° 22’ Σκορπιού τρίγωνο με Κρόνο 1° 22’ Ιχθύων
  7 Δεκεμβρίου 2023
  Ερμής 06° 29’ Αιγόκερω τρίγωνο με Δία 06° 29’ Ταύρου
  9 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 6° 20’ Σκορπιού αντίθεση με Δία 6° 20’ Ταύρου
  11 Δεκεμβρίου 2023
  Ερμής 8° 18’ Αιγόκερω εξάγωνο με Αφροδίτη 8° 18’ Σκορπιού
  16 Δεκεμβρίου 2023
  Ήλιος 24° 55’ Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 24° 55’ Ιχθύων
  18 Δεκεμβρίου 2023
  Ανάδρομος Ερμής 5° 51’ Αιγόκερω τρίγωνο με Δία 5° 51’ Ταύρου
  21 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 19° 40’ Σκορπιού αντίθεση με Ουρανό 19° 40’ Ταύρου
  Ανάδρομος Ερμής 2° 23’ Αιγόκερω εξάγωνο με Κρόνο 2° 23’ Ιχθύων
  22 Δεκεμβρίου 2023
  Σύνοδος Ήλιου και Ερμή ανάδρομου 00° 40’ Αιγόκερω
  24 Δεκεμβρίου 2023
  Ήλιος 2° 38’ Αιγόκερω εξάγωνο με Κρόνο 2° 38’ Ιχθύων
  25 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 25° 00’ Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 25° 00’ Ιχθύων
  27 Δεκεμβρίου 2023
  Ανάδρομος Ερμής 25° 01’ Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 25° 01’ Ιχθύων
  Ήλιος 5° 36’ Αιγόκερω τρίγωνο με Δία 5° 36’ Ταύρου
  28 Δεκεμβρίου 2023
  Άρης 25° 02’ Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 25° 02’ Ιχθύων
  29 Δεκεμβρίου 2023
  Αφροδίτη 29° 16’ Σκορπιού εξάγωνο με Πλούτωνα 29° 16’ Αιγόκερω
  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  13/12/2023, στις 13:31 ώρα Ελλάδας στις 20° 40’ του Τοξότη
  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  27/12/2023, στις 02:33 ώρα Ελλάδας στις 04° 58’ του Καρκίνου

 • 2023

  Ώρα να ξαναγεννηθείς

  Το 2023 είναι μία κομβική για εσένα χρονιά, αφού με τον Δία  (από τις 16 Μαΐου), τον Ουρανό, αλλά και τις εκλείψεις και τον Βόρειο Δεσμό (μέχρι τις 17 Ιουλίου) στο ζώδιο σου, φαίνεται πως βρίσκεσαι μπροστά σε κομβικές αποφάσεις. Αυτό που έχεις ανάγκη είναι να ξεκινήσεις από την αρχή, να τολμήσεις να σπάσεις ένα κατεστημένο που σε καταδυναστεύει, να πετάξεις από πάνω σου συνήθειες και βαρίδια ετών που έχουν σκουριάσει ή έχουν πάψει να σε εξυπηρετούν. Θα τολμήσεις να κάνεις μία νέα σχέση, η οποία μπορεί να σε απομακρύνει από το γνώριμο περιβάλλον σου ή να είναι με ένα άτομο που θα σοκάρει τους γύρω σου, θέλοντας απλά να δηλώσεις την ανάγκη σου να ζήσεις το σήμερα χωρίς να σκέφτεσαι την ασφάλεια ενός παρελθόντος που δεν έχει καμία σχέση με τη ζωή σου. Θα προσπαθήσεις να εκκινήσεις μία διαφορετική επαγγελματική πορεία, τολμώντας να μιλήσεις για μία δουλειά που δεν έχει σχέση με όσα γνώριζες να κάνεις μέχρι σήμερα, κάτι που θα προκαλέσει απορίες σε κοντινά σου πρόσωπα που νομίζουν πως σε γνωρίζουν.
  Οι εκλείψεις του Μαΐου και του Οκτωβρίου στον άξονα του ζωδίου σου, αλλά και η δοκιμαστική είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο από το τέλος Μαρτίου μέχρι τις αρχές Ιουνίου, θέλουν να σου υπενθυμίσουν πως η σήψη και η γέννηση είναι δύο καταστάσεις που περπατούν χέρι-χέρι χωρίς να το γνωρίζουν. Μάθε πότε θα ρίξεις τον προβολέα πάνω σε κάθε μία από τις δύο, ώστε να αποτελέσουν όπλα στα χέρια σου και όχι βαρίδια στα πόδια σου. Κάποιες στιγμές πρέπει να πετάς αυτό που πεθαίνει και κάποιες άλλες να τολμάς να εμπιστεύεσαι αυτό που πάει να γεννηθεί, για να μπορείς να περπατάς στην ίδια ευθεία με τη ζωή που έτσι κι αλλιώς εξελίσσεται χωρίς να ζητά τη γνώμη σου αν θα προχωρήσει παρακάτω ή όχι.

  Κεφάλαιο Δίας

  Ο Δίας θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 16 Μαΐου θέλοντας να τονίσει την ευκαιρία που σου δίνεται ώστε να ασχοληθείς με τον εσωτερικό σου κόσμο. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως αποφασίζεις να κάνεις μία ανασκόπηση σχετικά με μία σχέση που έχεις ή που έχει ολοκληρωθεί και σου έχει αφήσει ανοικτά ερωτήματα, να εξετάσεις κατά πόσο αφέθηκες σε αυτή τη σχέση ή περιόρισες τον εαυτό σου. Ίσως να ανακαλύψεις πως κάνεις επιλογές ερωτικών συντρόφων που τελικά απομακρύνονται από εσένα, έχοντας παλέψει να ενωθείτε, χωρίς όμως αυτό να είναι εφικτό αφού είστε εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι. Ίσως πάλι να θέλεις να εξετάσεις κατά πόσο είσαι έτοιμος/η να κάνεις το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή και να προχωρήσεις στην επισημοποίηση μίας σχέσης ακόμα και μέσα από τη δημιουργία οικογένειας. Παράλληλα, μπορεί να βρίσκεσαι σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που δε σου επιτρέπει να έχεις πολλές ελευθερίες, που σε περιορίζει και σε αναγκάζει να πιέζεσαι και να παλεύεις να διατηρήσεις την προσωπική σου αυτοκυριαρχία.
  Η είσοδος του Δία στο ζώδιο σου στις 16 Μαΐου και η παραμονή του μέχρι το τέλος του έτους σηματοδοτεί την έναρξη μίας περιόδου που έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σημαντικές και τολμηρές ενάρξεις στη ζωή σου. Έχει φτάσει η ώρα που θα αποφασίσεις να δημιουργήσεις κάτι δικό σου στον επαγγελματικό τομέα, που θα τολμήσεις να μπεις μπροστά σε ένα εργασιακό σχήμα με στόχο να επωφεληθείς από τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί. Ίσως πάλι να είσαι έτοιμος/η να δημιουργήσεις μία νέα ερωτική σχέση στη ζωή σου, να δεσμευτείς και να δημιουργήσεις οικογένεια αφού έχεις πλέον συνειδητοποιήσει ποιος/α ακριβώς είσαι και πως μπορείς να λειτουργήσεις μέσα σε μία σχέση. Ο Ιούνιος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για τις παραπάνω αποφάσεις και δράσεις, αφού μοιάζει να αντιλαμβάνεσαι πως βρίσκεσαι μπροστά σε κομβικές και τολμηρές επιλογές που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ροή της ζωής σου. Βέβαια ο κίνδυνος σε όλα τα παραπάνω είναι η υπερβολική αύξηση του βαθμού της αλαζονείας σου, το γεγονός πως δε βλέπεις τους κινδύνους μπροστά σου, με αποτέλεσμα να εμπλέκεσαι σε κάτι που θα σε οδηγήσει σε καταστάσεις που δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς στο άμεσο μέλλον.

  Κεφάλαιο Κρόνος
  Η παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο μέχρι τις 7 Μαρτίου δηλώνει πως αν ανήκεις στους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου, ζορίζεσαι να χωρέσεις μέσα σε περιβάλλοντα που καλείσαι να βρίσκεσαι. Μπορεί να έχεις ένα αφεντικό που δε σου επιτρέπει να πάρεις προσωπικές πρωτοβουλίες, που σε πιέζει και σε αναγκάζει να λειτουργείς με έναν τρόπο που δεν μπορείς να αποδεχτείς. Μπορεί πάλι να χρειάζεσαι να εκπαιδευτείς ώστε να αντέχεις την επαγγελματική πίεση, να ακολουθείς εντολές τις οποίες δεν μπορείς να χωνέψεις, να δίνεις εξετάσεις σε ανθρώπους που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα καριέρα σου. Ίσως πάλι να βιώνεις δυσκολίες σε οικογενειακό πλαίσιο, να προσπαθείς να ισορροπήσεις σε ένα σύστημα που βρίσκεται κάτω από μεγάλες αλλαγές, αφού θα χρειαστεί να αναλάβεις ένα νέο ρόλο που δεν είναι βέβαιο πως μπορείς να φέρεις εις πέρας. Παρόλα αυτά, παίρνεις μαθήματα τα οποία θα σου φανούν πολύ χρήσιμα στο μέλλον, αφού θα σε βοηθήσουν να πατήσεις πολύ καλύτερα στα πόδια σου και να εμπιστευτείς τον εαυτό σου.
  Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς στις 7 Μαρτίου μοιάζει να ελαφραίνει το κλίμα στη ζωή σου, να σε βοηθά ώστε να μπεις σε μία περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας δεν έχεις να αντιμετωπίσεις τις πολύ μεγάλες προσωπικές προκλήσεις που συνήθισες να έχεις μπροστά σου. Με τον Κρόνο στους Ιχθείς θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τη φιλοσοφία σου και αν εξετάσεις κατά πόσο μπορείς να χωρέσεις μέσα στη νέα δομή της κοινωνίας που έχεις μπροστά σου. Ίσως να προσπαθείς να γίνεις χρήσιμος/η για αυτή, να ενταχθείς σε ομάδες κοινωνικής δράσης, χωρίς όμως να επιτρέπεις σε τρίτους να εκμεταλλευτούν τη δράση σου. Μπορεί να γίνεις περισσότερο εγωιστής από όσο συνήθισαν να σε βλέπουν οι γύρω σου, αφού θέλεις να δημιουργήσεις κάτι που θα έχει την προσωπική σου σφραγίδα και όχι απλά να είσαι ένα μέλος μίας ευρύτερης κοινωνίας. Σε προσωπικό επίπεδο, η απόκτηση ή η ανατροφή παιδιών είναι ένα σημαντικό για εσένα θέμα, κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει τη νέα σου αποστολή. Αν είσαι έτοιμος/η για αυτό το βήμα, τότε υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να λάβει σάρκα και οστά.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις
  Το πρώτο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στις 20 Απριλίου στην τελευταία μοίρα του Κριού σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, επηρεάζοντας έντονα τους/ις εκπροσώπους του τέλους του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου, μέσα από εξελίξεις σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων. Είναι πιθανό να θέλεις να προκαλέσεις αλλαγές, οι οποίες όμως δεν είναι ακόμα εύκολο να λάβουν χώρα, αφού η σωματική σου διάθεση να τις ακολουθήσει δεν είναι δεδομένη. Ίσως να χρειαστεί να δώσεις μία εσωτερική μάχη με τις αντιστάσεις που κουβαλάς και να χρειαστεί να κοιτάξεις στον καθρέφτη για να εξετάσεις κατά πόσο είναι ακόμα ορατοί οι δισταγμοί σου, κατά πόσο είσαι κομμένος/η στα δύο μέσα από διλήμματα που σε εγκλωβίζουν ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 5 Μαΐου στη 14η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Ουρανό από το ζώδιο σου, επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του δευτέρου δεκαημέρου, μέσα από τη συνειδητοποίηση πως είναι καιρός να επαναστατήσεις και να αναλάβεις δράση. Μπορεί κάτι τέτοιο να σημαίνει πως θα προκαλέσεις μία μορφή σεισμού γύρω σου, πως θα ξεσηκώσεις θύελλα και αναταραχή, αλλά δεν μπορείς να παραμένεις δέσμιος/α μίας κατάστασης που σε φθείρει ολοκληρωτικά. Μπορεί να ηχεί ένα καμπανάκι στα αυτιά σου και να σου υπενθυμίζει πως ο χρόνος περνά και δεν μπορείς να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να κάνεις κάτι, αφού μπορεί εσύ ο/η ίδιος/α να πρέπει να δημιουργήσεις αυτή την καταλληλόλητα.
  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου στην 21η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, η οποία φαίνεται να αλλάζει κάποια εργασιακά δεδομένα. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με διπλωματία τις αντιδράσεις των γύρω σου, να συνειδητοποιήσεις πως κάποια πράγματα λαμβάνουν χώρα επειδή είναι καιρός να αλλάξει ο ρόλος σου μέσα στο περιβάλλον που κινείσαι, να συνειδητοποιήσεις πως δεν ταιριάζεις με όλους/ες. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως μπορεί να προκύψει μία λεκτική ένταση η οποία έχει όμως ως στόχο να σε βοηθήσει να κατανοήσεις ποια είναι τα όρια που έχουν τεθεί σχετικά με την έκφραση της προσωπικής σου βούλησης. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 28 Οκτωβρίου στην 5η μοίρα του ζωδίου σου σε αντίθεση με τους Ερμή και Άρη από το Σκορπιό, επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου, θέλοντας να φέρει στην επιφάνεια δύσκολες διαπροσωπικές σχέσεις που ζητούν κάθαρση. Κάτι τέτοιο δεν είναι και πολύ εύκολο, αφού καλείσαι να σκαλίσεις καταστάσεις που θα ήθελες να αφήσεις στην άκρη, αλλά κάποιοι σου υπαγορεύουν τον τρόπο που θέλουν να λειτουργήσεις. Είναι πιθανό να προκληθείς για να αντιδράσεις, να κάνεις μία γνωριμία που είναι σε θέση να βάλει φωτιά στην υπάρχουσα ζωή σου, να σου ζητηθεί να κάνεις κάτι περισσότερο στον εργασιακό χώρο που βρίσκεσαι και να αισθανθείς πως πιέζεσαι υπέρμετρα. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να διεκδικήσεις κάτι περισσότερο και αυτό να σε φέρει σε αντιπαράθεση με άτομα που δεν περίμενες να βρεις απέναντι σου.

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός
  Ο Βόρειος Δεσμός θα παραμείνει στο ζώδιο σου μέχρι τις 17 Ιουλίου, οπότε και αντίστοιχα ο Νότιος Δεσμός στον αντιδιαμετρικό Σκορπιό, επηρεάζονται κατά κύριο λόγο τις ζωές των εκπροσώπων του πρώτου δεκαημέρου μέσα από καρμικές ευκαιρίες και προκλήσεις. Θα μπορούσαν να ανοίγονται νέες πόρτες στη ζωή σου, να είσαι μπροστά σε μία πρόταση που θα αλλάξει το στάτους σου, αρκεί να τολμήσεις να ρισκάρεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως διώχνεις από τη ζωή σου ότι παραμένει τόσο καιρό χωρίς να σου προσφέρει το όφελος που θα ήθελες να έχεις, να πετάς από πάνω σου συνήθειες και σχέσεις ετών που παραμένουν καθαρά από θέμα ασφάλειας. Το θέμα όμως είναι πως η έννοια της υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας έχει πάψει να υφίσταται, αφού έχεις απέναντι σου ένα άτομο το οποίο δεν μπορείς να εμπιστευτείς, το οποίο δεν μπορεί να αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία θα στηριχτείς και θα καταφέρεις να χτίσεις το οικοδόμημα που έχεις στο μυαλό σου. Γι’ αυτό, είναι πιθανό να τολμήσεις να κάνεις κάποιες κινήσεις που μέσα στο Μάρτιο και τον Απρίλιο θα μπορούσαν να προκαλέσουν αναστάτωση στο περιβάλλον γύρω σου, αφού μοιάζουν απρόσμενες και έντονα τολμηρές.
  Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Κριό, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Ζυγό, στις 17 Ιουλίου θα σηματοδοτήσει την έναρξη μίας νέας περιόδου κατά τη διάρκεια της οποίας θα κληθείς να διώξεις από πάνω σου ότι περιττό έχεις φορτωθεί. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως έχεις πάρει στους ώμους σου αρκετά βάρη τα οποία θέλεις να πετάξεις μακριά από εσένα, να αποχωριστείς καταστάσεις που σέρνεις από πίσω σου χωρίς να είναι δικές σου. Μπορεί να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα, να χρειαστεί να τα βάλεις με άτομα που κουβαλούν ένα έντονο στοιχείο εγωισμού και αλαζονείας και να είναι καιρός να θέσεις τα προσωπικά σου όρια. Τέλος, ξεκινά μία περίοδος που θα μπορούσες να προχωρήσεις στη δική σου ψυχανάλυση, που θα τολμήσεις να τα βάλεις με τις φοβίες και τις ανασφάλειες σου και να επιλύσεις θέματα που κουβαλάς και σέρνουν μαζί τους μία περίοδο αρκετών ετών.

   

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου


  Με την Αφροδίτη κυβερνήτη του ζωδίου σου ο έρωτας και η σωματική επαφή αποτελούν τη δεύτερη φύση σου.Αφοσιωμένος και αξιόπιστος .Έχεις το ταλέντο να αντέχεις σε οποιεσδήποτε συνθήκες.Το θέμα της ασφάλειας είναι κομβικό για σένα και στο πυρήνα κάθε σχέσης. Οι Ταύροι στατιστικά έχουν το μικρότερο ποσοστό διαζυγίων ανάμεσα στα 12 ζώδια..Η κοινή περιουσία όπως και η εξάρτησή σου από τη σχέση σε κάνουν εξαιρετικό κτητικό.Έχε πάντα υπ΄ οψιν σου τη παρόρμησή σου να πνίγεις αυτούς που αγαπάς, ή αυτούς που τους προσφέρεις τη φιλία σου.

  Οι σχέσεις μπορούν να είναι περισσότερο εποικοδομητικές και ευχάριστες αν επιτρέπεις στους ανθρώπους που είσαι μαζί τους περισσότερη αυτονομία και ελευθερία.Η Σελήνη βρίσκεται στη καλύτερη θέση της στον Ταύρο και αφού η Σελήνη συμβολίζει το σπίτι και την οικογένεια στο ωροσκόπιο μας, σημαίνει ότι είσαι λάτρης του σπιτιού και της οικογένειας. Σαν Ταύρος πολλές φορές δείχνεις την αγάπη σου αναλαμβάοντας τις οικονομικές δοσοληψίες του ζευγαριού.Τα ακριβά δώρα και η οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση του συντρόφου σου αποτελούν το γνήσιο βαρόμετρο της συμπάθειάς σου γι’ αυτόν .Σπάνια κάποιος δίπλα σου θα παραπονθεί ότι τον αμελείς.

  Σαν Ταύρος μπορείς να ενθαρύνεις απεριόριστα το σύντροφό σου στη πραγματοποίηση των στόχων του.Πίσω από την εικόνα του ήρεμου, συγκρατημένου , πειθαρχημένου ανθρώπου σιγοβράζει ένα ηφαίστειο πάθους και απληστίας..Οι Ταύροι πολύ συχνά δημιουργούν μακροχρόνια σχέδια γι’ αυτούς που αγαπάνε και σιγουρεύονται με την δική τους επέμβαση ότι θα πραγματοποιηθούν.Φυσικά οι Ταύροι είναι εξαιρετικοί μάγειροι Το φαγητό , ακόμα κι ένας καφές , ή ένα γλυκό που προσφέρουν δεν ειναι απλά μια τυπιική φιλοφρόνηση,ή ευγένεια ,αλλά σαφέστατη απόδειξη γνήσιου ενδιαφέροντος για τον άλλο.

 • Stephen Colbert

έχουν γενέθλια 170 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...