παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 15.09.2010 16:59
  γαρδένια καταλαβαίνεις φυσικά πως δεν πρόκειται να απαντήσω σε μια τέτοια ερώτηση γιατί το θέμα είναι υπερβολικά λεπτό και η αστρολογία δεν είναι τσελεμεντές για να αραδιάζουμε 5 όψεις και να λέμε: "αν έχεις 3 στις 5 τότε δεν θα κάνεις παιδιά".
  Δεν λειτουργεί έτσι το σύστημα. Λυπάμαι.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 15.09.2010 16:55
  leonelen, η ερώτηση που θέτεις μπορεί ν' απαντηθεί μόνο αν σου δώσω το θεωρητικό υπόβαθρο του πως λειτουργεί η ανάδρομη πορεία ενός πλανήτη. Γι' αυτό χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση. Εγώ θα το επιχειρήσω πάντως.
  Η ετήσια (φαινομενική) κίνηση των πλανητών που βρίσκονται πέρα από την τροχιά του Δία, έχει συγκεκριμένες και σαφώς χρονικά καθορισμένες φάσεις που αντιστοιχούν σε φάσεις αλλαγής/μεταστροφής/εξέλιξης της συμπεριφοράς μας. Τα στάδια αυτά είναι:
   
  1) Την ετήσια σύνοδο πλανήτη - Ήλιου που πυροδοτεί την ενέργεια του πλανήτη. Τις ημέρες κατά τις οποίες είναι στενή η σύνοδος έχουμε βιώνουμε έντονα την ενέργεια του πλανήτη στην καθημερινότητα μας και ειδικά στο οίκο όπου βρίσκεται αυτός ο πλανήτης. Αρκετές φορές έχουμε και γεγονότα γύρω από αυτή την ημερομηνία.
   
  2) Το πρώτο τετράγωνο πλανήτη - Ήλιου, όπου έχουμε την πρώτη αμήχανη αντίδραση μας στις αλλαγές που ξεκίνησαν να λαμβάνουν χώρα από τη στιγμή της συνόδου και πέρα. Το τετράγωνο είναι και ο προάγγελος της ανάδρομης πορείας του πλανήτη για τη συγκεκριμένη χρονιά.
   
  3) Στάσιμη προς ανάδρομη κίνηση του πλανήτη. Είναι η περίοδος εκκίνησης της αφομοίωσης της νέας πραγματικότητας, το διάστημα που εσωτερικεύουμε την ένταση των αλλαγών. Ένα νέο στοιχείο συμπεριφοράς/μια νέα γνώση για τη πραγματικότητα μας γεννιέται μέσα μας και η ανάδρομη πορεία θα το βοηθήσει ν' αναπτυχθεί.
   
  4) 1ο ανάδρομο τρίγωνο πλανήτη - Ήλιου: Ακολουθεί συνήθως κάποιες μέρες μετά την ανάδρομη πορεία και κατευνάζει προσωρινά την εσωτερική νευρικότητα που δημιουργήθηκε από την αλλαγή της πορείας του πλανήτη από ορθή σε ανάδρομη.
   
  5) Αντίθεση πλανήτη - Ήλιου: Είμαστε στα μισά της διαδρομής πια. Εδώ συνήθως έχουμε ένα μίνι γεγονός ή μια πιεστική υπενθύμιση του προβλήματος που αντιμετωπίζουμε για να θυμηθούμε πως είμαστε στο μέσο μιας διαδικασίας που έχει πάρει το δρόμο της. Αυτές τις μέρες η ένταση της ανάδρομης πορεία πιάνει το μέγιστό της. Ο πλανήτης έχει τη μέγιστη ανάδρομη ταχύτητα.
   
  6) 2ο τρίγωνο Ήλιου - Πλανήτη: Μετά την αντίθεση πλέον έχει αποτυπωθεί μέσα μας έντονα η γνώση πως η συμπεριφορά μας απέναντι στη σφαίρα της ζωής (οίκο) που συναντάμε αυτή την εποχή των πλανήτη. Αισθανόμαστε πλέον μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό μας και μπαίνουμε στο δρόμο των αποφάσεων.
   
  7) Στάσιμη προς ορθή πορεία του πλανήτη: Η αλλαγή της συμπεριφοράς μας τώρα πρέπει να βγει προς τα έξω. Πρέπει να δει το φως της ημέρας. Όμως είμαστε ακόμη αμήχανοι. Θέλουμε να δράσουμε, ν' αλλάξουμε τις συνθήκες στη σφαίρα ζωής που επηρεάζει ο πλανήτης όμως δεν είμαστε ακόμη βέβαιοι αν είναι σωστό ή όχι. Είμαστε αμήχανοι με αυτό το νέο στοιχείο της προσωπικότητας μας.
   
  8) Ορθή πορεία και δεύτερο ετήσιο τετράγωνο Ήλιου - Πλανήτη: Με την εκκίνηση της ορθής πορείας αναλαμβάνουμε δράση αλλά όπως με κάθε τι νέο, δεν θα δράσουμε με απόλυτη επιτυχία. Οι αλλαγές που θα επιφέρουμε στη ζωή μας θα αφήσουν υπολείμματα και μικροπροβλήματα που θα πρέπει να επιλυθούν γύρω από την περίοδο του τετραγώνου. Στη συνέχεια ο Ήλιος πλησιάζει ξανά τον πλανήτη για να την νέα σύνοδο Ήλιου - Πλανήτη για να αρχίσει πάλι από την αρχή ένας νέος ετήσιος κύκλος.
   
  Σήμερα, για την χρονιά που διανύουμε, βρισκόμαστε στο στάδιο (7). Γι' αυτό και αισθανόμαστε πολλοί από εμάς αυτή τη νευρικότητα και την παγίδευση και την εσωστρέφεια. Ο χρόνος αναμονής αφορά στις μέρες μέχρι ο Πλούτωνας να κερδίσει ταχύτητα σε ορθή πορεία και να βρεθούμε στο στάδιο (8). Κάθε χρόνο συμμετέχουμε σε 5 τέτοιους κύκλους (κύκλοι του Δία, του Κρόνου, του Ουρανού, του Ποσειδώνα και του Πλούτωνα). Πρακτικά είναι αδύνατο να καταφέρεις να τους παρακολουθείς και τους 5. Αλλά σίγουρα είναι μεγάλη πρόκληση και σχεδόν μαγικό με πόση αρμονία λειτουργούν.
   
  ΥΓ: Φυσικά η αφομοίωση από μέρους μας τον μαθημάτων που πρέπει να πάρουμε μπορεί να διαρκέσει πολλά χρόνια. Σκέψου ότι ένας πλανήτης σαν τον Πλούτωνα μπορεί να περάσει και πάνω από μια δεκαετία στον ίδιο οίκο του ωροσκοπίου μας. Αυτό περιπλέκει πολύ περισσότερο τα πράγματα καθώς έχεις πάνω από δέκα φορές επανάληψη κοινών προβλημάτων/μοτίβων συμπεριφοράς/συναντήσεων/γεγονότων...
   
  (Ελπίζω μετά από αυτό το κατεβατό να μην έχετε χαωθεί σε σημείο εγκατάλειψης της μελέτης της αστρολογίας...)
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 15.09.2010 15:47
  Anteros, δεν μπορείς να κρίνεις μόνο από μια όψη την στειρότητα. Είναι αφοριστική υπεραπλούστευση. Έχω δει πολλους χάρτες με όψεις Σελήνης - Κρόνου και σε πληροφορώ μια χαρά υγιείς μαμάδες έγιναν οι περισσότερες.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 15.09.2010 13:11
  monika24, μια ερώτηση σου έχω για αρχή: ΜΑΣΑΝΕ ΡΕ ΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ????
  Και απαντώ μόνος μου, φυσικά και όχι. Όπως είπες και μόνη σου θα επιβιώσεις ο κόσμος να χαλάσει. Όμως καλό είναι να έχεις και μερικά πραγματάκια σαν γνώση.
  1. Με τον Άρη ήδη να έχει εισβάλει στο ζώδιο σου ο τσαμπουκάς και ο δυναμισμός θα ανέβουν μια σκάλα (και δύο να μην σου πω). Εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο για να ξαναστείλεις βιογραφικά, να ψάξεις με μεγαλύτερη διάθεση, γενικά ν' αποδείξεις στον εαυτό σου ότι είσαι alive and kickin' εκεί έξω!
  2. Η απογοήτευση στο συναισθηματικό κομμάτι έχει να κάνει με την εντονότατη επιρροή του Ποσειδώνα που τετραγωνίζει την Σελήνη σου επίσης στο Σκορπιό. Θυσία, απογοήτευση, αίσθηση πως τα χέρια σου είναι δεμένα και δεν μπορείς να επέμβεις για ν' αλλάξει το ρου των γεγονότων. Για την επόμενη χρονιά θα το έχεις αυτό το θεματάκι στις διαπροσωπικές σχέσεις οπότε πρόσεχε: μην πιστεύεις τίποτα απ' ότι ακούς - εμπιστέψου μόνο τις πράξεις.
  3. Ο Κρόνος ξεκουνάει επιτέλους από τον 10ο οίκο σου μέσα στο Δεκέμβρη, οπότε λογικά λίγο νωρίτερα από εκείνη την περίοδο (ας πούμε τέλη Νοέμβρη) είναι πιθανό να έχεις θετικές εξελίξεις στο κομμάτι της καριέρας.
  Καλή δύναμη εύχομαι.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 15.09.2010 12:56
  Θα μπορούσε να σημαίνει πως θα γίνεις μητέρα σε μεγαλύτερη ηλικία. Γενικά με τις όψεις Σελήνης - Κρόνου σε γυναικείο χάρτη η μητρότητα θεωρείται τόσο σημαντική που η γυναίκα χρειάζεται να νιώθει αρκετά ώριμη για να πραγματοποιήσει αυτό το βήμα. Αστρολογικά το σύνορο της ωριμότητας είναι η πρώτη επιστροφή Κρόνου (29 -31 χρόνια) οπότε οποιαδήποτε στιγμή από αυτή την ηλικία και έπειτα θεωρείται κατάλληλη.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardhomme @ 14.09.2010 20:23
  hermitage, καταρχάς να σου πω πως το stellium είναι μεταξύ των Ήλιου, Αφροδίτης και Β. Δεσμού ενώ οι Δίας και Κρόνος δε συμμετέχουν σε αυτό αφού έχουν αρκετή απόσταση από τους άλλους πλανήτες. Ερμηνείες αυτού του stellium θα μπορούσαν να είναι πολλές: είμαι οι σχέσεις μου, βρίσκω τον εαυτό μου μέσα από κάθε σχέση μου, έχω το πάνω χέρι στις σχέσεις μου, υπάρχει ευκολία στο να συναναστρέφομαι με κόσμο, ασχολούμαι με ένα επάγγελμα που σχετίζεται με ομορφιά ή τέχνες ή έχω έναν πατέρα με στοιχεία Ήλιου και Αφροδίτης (Λέοντα και Ταύρου/Ζυγού). Ίσως να δείχνει μία έντονη σχέση με τον πατέρα (ή πατρική φιγούρα) που σου δείχνει το δρόμο για να βρεις τον εαυτό σου. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που προσπαθεί να σου δείξει ο Β. Δεσμός είναι πως εκεί που πρέπει να εστιάσεις ως τομέας που σε βοηθά να ανακαλύψεις τμήματα του εαυτού σου είναι στις σχέσεις σου οι οποίες θα πρέπει να είναι καθορισμένες, δίκαιες και με το αίσθημα της ισονομίας. Στις σχέσεις σου μαθαίνεις πολλά περισσότερα όταν καθορίζεις το ρόλο σου και όχι όταν αφήνεσαι έρμαιο του άλλου ατόμου. Έχω την εντύπωση, πως υπάρχει σημαντική διαφορά στον τρόπο που έχεις βιώσει ή βιώνεις τους γονείς σου και ένας από τους δύο έχει στοιχεία που σε βοηθούν να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και να σταθείς στα πόδια σου. 
   
  Σε κάθε περίπτωση, ο άξονας Εγώ και οι Σχέσεις μου είναι κομβικής σημασίας για τη ζωή σου. Όσο αρνείσαι να εκφράσεις τον εαυτό σου μέσα σε αυτές, θα καταπιέζεις την έντονη προσωπικοτήτα σου...
   
  Προσπάθησε να διαβάσεις τα παραπάνω στηριζόμενη στα προσωπικά σου βιώματα και θα φτάσεις σε κάποιο συμπέρασμα....
   
  Να είσαι καλά!!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stargazer @ 14.09.2010 17:53
  mary1985, ο κλήρος της τύχης σου βρίσκεται στις 9ο και 28΄ του Ταύρου στον 12ο οίκο.
   
  Είχα γράψει κάποια πράγματα για τον Κλήρο της Τύχης παλαιότερα, οπότε μπορείς να ψάξεις στις σελίδες 26 και 41 στο μενού "Απαντήσεις"
   
  Για τη Λίλιθ υπάρχει σχετικό άρθρο στη βιβλιοθήκη.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Starface @ 14.09.2010 14:57
  Εγώ πάντως με ωροσκόπο Αιγόκερω βλέπω το χάρτη σου... 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Starface @ 14.09.2010 13:48
  Η εύνοια δεν είναι μόνο όταν μας πέφτει το "λαχείο" σε κάποιον ή κάποιους τομείς της ζωής μας και αλλάζουν τα πάντα. Αφορά και το γεγονός ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν πάει πολύ πολύ χειρότερα, αλλά την γλιτώσαμε με μερικές γρατζουνιές! Κάτι είναι κι αυτό, πίστεψέ με!  
  Από την άλλη, σε κάθε χάρτη δεν υπάρχει μία επιρροή κάθε φορά έτσι ώστε να μπορούμε να τη διακρίνουμε και τα πράγματα να πηγαίνουν είτε καλά είτε άσχημα. Τις περισσότερες φορές συμβαίνουν και τα δύο ταυτόχρονα! Έτσι και στο δικό σου χάρτη αυτή την περίοδο (αλλά και από την αρχή του 2009) υπάρχει σύνοδος του διελαύνοντα Πλούτωνα με τον Ήλιο σου, πολύ δυνατή όψη με περιόδους κρίσης μέσα από τις οποίες αναθεωρείς τα πάντα. Δες και το άρθρο για τον Πλούτωνα από τη Βιβλιοθήκη του Stardome* για περισσότερες λεπτομέρειες!  
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Starface @ 14.09.2010 13:08
  Ο χάρτης σου είναι σωστός.  
   
  Δεν ξέρω τι εννοείς με τον όρο "γκαντεμιά" αλλά σε ενημερώνω ότι ο Κρόνος διελαύνει μέσα από τον 1ο οίκο σου και για τα επόμενα 2 χρόνια θα περάσει πάνω από τον Κρονο (επιστροφή Κρόνου), το Δία και τον Πλούτωνά σου. Επομένως τα πράγματα θα ζορίσουν λίγο, αλλά θα είναι για καλό. Αυτό που θα μείνει μετά στη ζωή σου είναι ό,τι αξίζει και όχι ότι σε ταλαιπωρούσε μέχρι τώρα. Νέες βάσεις μπαίνουν, οπότε υπομονή... 

έχουν γενέθλια 228 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...