παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stargazer @ 09.04.2012 18:33
  Αν δεν είναι σε σύνοδο με τον ωροσκόπο ή με την ακμή του οίκου που μας ενδιαφέρει, προτιμότερο ίσως είναι να αγνοούνται, Συνήθως η επιρροή τους θεωρείται αρνητική για την έκβαση του ερωτήματος.  Μιλάμε για στενή σύνοδο όμως.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stargazer @ 09.04.2012 17:42
  Αν θέλουμε γεγονός - γιατί διαφορετικά δεν μας χρειάζεται η όψη - θεωρητικά μας εξυπηρετούν όλοι. Θα έδινα προσωπικά όμως ένα προβάδισμα στους κύριους σημειοδότες.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stargazer @ 09.04.2012 16:18
  Άλλο πράγμα λέω. Δεν έχει να κάνει με δείκτη άντρα ή γυναίκας. Ας πούμε ότι έχουμε ωροσκόπο Δίδυμο, είτε γυναίκα ρωτάει είτε άντρας. Ο Ερμής μπορεί να είναι στον 2ο οίκο, να μη σχηματίζει δηλαδή όψη με το σπίτι του (τα διπλανά ζώδια δεν βλέπονται), είναι τέλος πάντων απών από το σπίτι του. Την ίδια στιγμή, έχουμε Κρόνο σε σύνοδο με τον ωροσκόπο. Ποιον θα πάρουμε ως κύριο δείκτη του ερωτώντος; Κατά τον Frawley, θα πάρουμε τον Ερμή, όπου κι αν βρίσκεται, ό,τι και να κάνει, γιατί αυτός είναι ο κυβερνήτης των Διδύμων. Η Dunn, θα ρίξει ματιά και στον Ερμή ασφαλώς, θα θεωρήσει όμως κύριο σημειοδότη του ερωτώντος τον Κρόνο, γιατί ο Κρόνος βρίσκεται μέσα στο σπίτι του ερωτώντος, ενώ ο Ερμής όχι.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stargazer @ 08.04.2012 17:40
  Βλέπω πολλά σχόλια και ίσως έχουν απαντηθεί τα ερωτήματα, αλλά δεν βλάπτει να τα ξαναπούμε.

  Αρκετοί αστρολόγοι της ωριαίας δεν δίνουν εξαρχής τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον άντρα και τη γυναίκα του ερωτήματος. Τουλάχιστον, όχι όπως το κάνει ο Frawley, που διαχωρίζει τον άνθρωπο σε τρία κομμάτια, το πνευματικό, το συναισθηματικό και το ζωώδες.

  Σε ερωτήματα σχέσεων ανάμεσα σε άτομα του ιδίου φύλου, ούτε ο Frawley δίνει τον Ήλιο στον άντρα και την Αφροδίτη στη γυναίκα, γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, λέει, ποιον από τους δύο άντρες συμβολίζει ο Ήλιος και ποιαν από τις δύο γυναίκες συμβολίζει η Αφροδίτη.

  Όσον αφορά πλανήτες που βρίσκονται μέσα στους οίκους που μας ενδιαφέρει, ο Frawley δεν τους χρησιμοποιεί ποτέ ως σημειοδότες. Απλά θεωρεί ότι επηρεάζουν τον οίκο είτε για καλό είτε για κακό. Ή βλέπει ποιους οίκου κυβερνούν και ερμηνεύει αναλόγως. Η Dunn όμως ακολουθεί τη λογική του Morin, που λέει ότι είναι πιο σημαντικός ο πλανήτης μέσα σε οίκο από έναν απόντα κυβερνήτη. Όπότε, στη δική σου περίπτωση, ναι, θα θεωρούσε και τον Άρη σημειοδότη σου, εφόσον βρίσκεται σε σύνοδο με τον ωροσκόπο.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Starhicker @ 04.04.2012 21:59
  @Journey, σίγουρα ισχύει για εμένα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Starhicker @ 03.04.2012 16:35
  Αγαπητή @libra77, η διάθεσή σου να διαβάσεις και να ασχοληθείς μας κάνει πολύ χαρούμενους (γενικά, ό,τι ξεπερνάει το "εμείς τα (πρόσθεσε ζώδιο κατά βούληση) πότε θα δούμε άσπρη μέεεεεραααα;;;", μας κάνει πολύ χαρούμενους). Μη διστάζεις να ρωτάς και μη φοβάσαι μην πεις χαζομάρα, όλοι κάπως έτσι ξεκινάμε. Όσο για τα περί 8ου και σεξ, θα κλέψω ατάκα Θεοπούλας και Παρα5: "κόβεται το σεξ;;;" Καλή συνέχεια!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Starhicker @ 02.04.2012 19:04
  @Journey, αγαπάμε βιαστικά Κριάρια, όμως ευτυχώς για μένα περιλαμβάνεται ΚΑΙ το σεξ στα του 8ου. Η γέννηση ενός sex symbol που θα κάνει τα πλήθη να παραληρούν; χρήματα από το πλασάρισμα ενός τέτοιου προσώπου ή προϊόντος; Εκτός από το ...αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου, στο οποίο ποτέ δεν θα προτρέπαμε κανένα Αστροπαίδι, όλοι/ες ξέρουμε πόσο "πουλά" (ακόμα και αναψυκτικά) το σεξ.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Starhicker @ 02.04.2012 18:44
  Υπάρχει κάτι δικό σου εκεί που να κάνει σύνοδο με κάτι δικό του; ή απλά βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο, αυτό του Ζυγού;
  (κι όσο περιμένω την απάντηση, bonus info: με Πλούτωνα σύνοδο με τον ΒΔ στον 8ο οίκο σου, τα "χρήματα των άλλων", ή/και ο,τιδήποτε γύρω από κληρονομικά, κοινά χρήματα με τον σύντροφο, ασφάλειες ζωής, ασφάλειες περιουσίας, μπορεί να είναι επαγγελματικά / οικονομικά το ...12άρι της Eurovision για σένα. Κι ο Πλούτωνας εκεί διασφαλίζει πως ναι μεν τα θέματα του 8ου οίκου αλλά και της καριέρας μπορεί να περνούν συγκλονιστικές αλλαγές και μεταλλάξεις, αλλά είσαι...απέθαντο είδος!)
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Starhicker @ 02.04.2012 13:23
  @libra77, από όλα αυτά που έχεις και έχει στον Ζυγό, είναι κάποια σε σύνοδο; Κι επίσης, σε ποιόν οίκο δικό σου (και δικό του) πέφτουν;
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Starhicker @ 02.04.2012 00:23
  Αν εγώ σου έλεγα ότι τα τετράγωνα, που "παραδοσιακά" θεωρούνται δύσκολα, "αρνητικά", κακά, ψυχρά κι ανάποδα είναι τεράστια κινητήρια δύναμη για δράση και εξέλιξη; αν σου έλεγα επίσης πως τα τρίγωνα για τα οποία όλοι λυσσάνε τί καλά που είναι (τα αστρολογικά πάντα, όχι τα "Πανοράματος"...) κινδυνεύουν να σε αφήσουν στάσιμο γιατί επαναπαύεσαι;
  Αν σου έλεγα να ασχοληθείς με την αστρολογία αφήνοντας κατά μέρος όλες αυτές τις ταμπελίτσες για όποιον ενδιαφέρεται να βάλει ταμπέλες; ναι, μάλλον αυτό θα σου πω! Και βεβαίως, μιας κι η αστρολογία είναι γνώση, αλλά είναι και fun, θα σου πω και καλή σου διασκέδαση!

έχουν γενέθλια 204 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...