παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Starhicker @ 02.04.2012 00:12
  Αγαπητέ/ή abgb532, δεν είμαστε μόνο "Καρκίνος", ή μόνο "Λέοντας". Είμαστε, ο καθένας μας, ένας ολόκληρος αστρολογικός χάρτης. Αυτό, πολύ απλά, σημαίνει πως ακόμα κι αν μεταξύ δύο ζωδίων (δύο 'Ηλιων δηλαδή) δεν υπάρχει καμμία όψη, μπορεί να υπάρχει πληθώρα όψεων μεταξύ των υπολοίπων στοιχείων των δύο χαρτών - και, κατά συνέπεια, έντονη διάδραση. Ή, αντίθετα, όπως αβασάνιστα λένε πολλοί, Καρκίνος με Σκορπιό πχ να είναι και τα δύο ζώδια του νερού που σχηματίζουν όψη τριγώνου, αλλά να μην υπάρχει τίποτε άλλο ουσιαστικό ανάμεσα στους δύο χάρτες τους. Επίσης, θυμόμαστε πως Ήλιος του ενός στον Καρκίνο και του άλλου στο Σκορπιό, δεν σημαίνει απαραίτητα πως οι ήλιοι αυτοί βρίσκονται και σε μεταξύ τους τρίγωνο. Ελπίζω να βοήθησα!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 28.03.2012 20:03
  Να συμπληρώσω κι εγώ ένα δύο πράγματα σ\' αυτά που είπε η Starfemina. Πρώτον, μια συναστρία μοιάζει σαν μια συνεχής ανταλλαγή ενεργειών - δεν μπορούμε να πούμε πως σε μια ενδεχόμενη όψη, μόνο το ένα άτομο δέχεται ενέργεια και το άλλο την παρέχει. Είναι σχέση αμοιβαίας ανταλλαγής κάθε όψη στη συναστρία.
  Τώρα σε σχέση με την όψη Πλούτωνα - Ωροσκόπου σε συναστρία, με βάση τα παραπάνω έχουμε δύο πληροφορίες να διαχειριστούμε.
  1. Το άτομο με τον Πλούτωνα δέχεται την επιρροή του ωροσκόπου του/της συντρόφου του. Αυτό σημαίνει πως το συγκεκριμένο άτομο, που κατά τα άλλα μπορεί να είναι ήπιο, φιλήσυχο και ειρηνικό στη ζωή του, αρχίζει μέσα από την αλληλεπίδραση με το χαρακτήρα του/της συντρόφου του να αντιλαμβάνεται νέες πτυχές του δικού του Πλούτωνα. Αυτό μπορεί να προβάλλεται στη σχέση, όποτε ξαφνικά να έχουμε κάποιον που έχει εμμονές, λειτουργεί χειριστικά, ζηλεύει παθολογικά, παθιάζεται εκστατικά και γενικά βιώνει όλη την Πλουτώνια γκάμα συναισθημάτων. Όμως είναι εξίσου πιθανό αυτή η ενεργοποίηση του Πλούτωνα να οδηγεί σε μια δύσκολη, επίπονη, πλην αναντίστρεπτη προσωπική μεταμόρφωση. Ενδέχεται πχ το συγκεκριμένο άτομο, παρακινούμενο από τη σχέση να μεταμορφωθεί σε εσωτερικό επίπεδο αναδεικνύοντας νέες πτυχές του χαρακτήρα του ή ακόμη και να διαλύσει την προηγούμενη ζωή του και να την χτίσει από την αρχή.
  2. Το άτομο με τον ωροσκόπο δέχεται την επιρροή του Πλούτωνα του/της συντρόφου του. Αφού ο ωροσκόπος δείχνει τα στοιχεία της προσωπικότητας μας που κερδίζουμε/μαθαίνουμε από την αλληλεπίδραση μας με την ζωή εκεί έξω, τότε αυτομάτως καταλαβαίνουμε πως το άτομο με τον ωροσκόπο, μέσα από τη σχέση με τον/την σύντροφο με τον Πλούτωνα, θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζει και αλληλεπιδρά με τη ζωή. Αυτό και πάλι θα μπορούσε να γίνει με σκληρό τρόπο, πχ να γίνει δέκτης ψυχολογικής βίας, καταπίεσης ή παθολογικής εμμονής από τον/την σύντροφο, θα μπορούσε όμως να γίνει με ένα βαθύ, ριζοσπαστικό αλλά πάντα σκληρό τρόπο. Άλλωστε δεν είναι ποτέ εύκολο να πετάς στα σκουπίδια τον τρόπο που νόμιζες πως πρέπει να ζεις (ωροσκόπος). Είναι σαν χάνεις ένα κομμάτι από εσένα.
  Φυσικά αυτές οι όψεις δεν εξαντλούνται σε αυτή την ανάλυση, αλλά πιστεύω πως σου έδωσα μια αίσθηση πως πρέπει να χειριζόμαστε τις όψεις της συναστρίας. Για άλλες απορίες, ελπίζω να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε, είτε εγώ, είτε η Starfemina, σε μελλοντικό ποστ!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Starfemina @ 28.03.2012 16:54
  Πράγματι, το άτομο που
  έχει αυτή την όψη στο γενέθλιο χάρτη του είναι εξοικειωμένο με τις έννοιες του
  Πλούτωνα. Δηλαδή έρχεται σε επαφή με τα σκοτεινά κομμάτια του (taboo,
  αυτοκαταστροφική τάση, εμμονές), διαθέτει ισχυρό ένστικτο επιβίωσης, εμπλέκεται
  στη ζωή με ακραίες συμπεριφορές, έχει μεγάλη ιδιωτικότητα όσων αφορά τα
  συναισθηματικό του κόσμο, αντιμετωπίζει δυσκολία στο να εμπιστευτεί εύκολα τους
  γύρω του κλπ. Τώρα σχετικά με τη συναστρία, το άτομο με τον ωροσκόπο θα
  μπορούσαμε να πούμε ότι λειτουργεί σαν δέκτης της ενέργειας του Πλούτωνα του
  άλλου ατόμου. Ο Πλούτωνας πάνω στον ωροσκόπο μπορεί σχεδόν να καταβάλλει τον
  άλλον, θέλει να τον χειρίζεται με διάφορα μέσα και να έχει κτητική διάθεση
  απέναντι του. Το άτομο με τον ωροσκόπο μπορεί ενδεχομένως να αισθάνεται κατά
  καιρούς καταπιεσμένο ή ενοχλημένο από όλο αυτό αλλα μην ξεχνάμε ότι αυτό το
  μοτίβο συμπεριφοράς του είναι γνώριμο και ίσως και να επιδώκει να δημιουργεί
  σχέσεις που κυριαρχούν αυτά τα παιχνίδια εξουσίας και ελέγχου. Γενικά πάντως μια
  τέτοια σχέση μπορεί να χαρακτηρίζεται από ισχυρό πάθος και ένταση και το άτομο
  του Πλούτωνα συνήθως έχει μεταμορφωτική επίδραση στο άτομο του ωροσκόπου.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stargazer @ 24.03.2012 21:20
  Ψέματα, ως προς τι; Αν θέλει τον κυβερνήτη του ωροσκόπου; Όχι. Αλήθεια λέει. Τον θέλει. Απλά, ο Ερμής αυτός δείχνει μια ξαφνική μεταστροφή, μια πρόσφατη αλλαγή. Εκεί που δεν ήθελε δηλαδή και ιδιαίτερα, ξαφνικά άρχισε να θέλει και μάλιστα πολύ. Η κίνηση του Ερμή έχει ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν δεν μιλάμε για καινούρια γνωριμία, γιατί βρισκόταν στους Ιχθύς (άρα ήθελε), πέρασε στον Κριό (άλλαξε στάση), αλλά επέστρεψε στους Ιχθύς και άρχισε πάλι να θέλει. Βέβαια, αυτό δείχνει ένα σκαμπανέβασμα, καθώς θα ξαναγυρίσει στον Κριό.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stargazer @ 24.03.2012 14:40
  Υπάρχει μια ιεραρχία στις θεμελιώδεις δυνάμεις. Η κυριαρχία είναι το πιο δυνατό και το πρόσωπο το πιο αδύναμο. Όσο πιο ψηλά είναι ο σημειοδότης στην ιεραρχία, τόσο το καλύτερο. Σε ερωτήματα σχέσεων, οι θεμελιώδεις δυνάμεις δείχνουν το ενδιαφέρον που έχει το ένα άτομο προς το άλλο. Όσο πιο ισχυρή η θεμελιώδης δύναμη τόσο μεγαλύτερο είναι το ενδιαφέρον. Στο πρώτο διάστημα μιας σχέσης, πολύ συχνή είναι η έξαρση, που εμπεριέχει μια υπερβολή.  Αυτό το "είμαι ερωτευμένος και βλέπω τον άλλον/η σαν Θεό". Που βέβαια δεν είναι.

   

  Στις σχέσεις, βασικά αυτό που θέλουμε είναι μια αμοιβαία υποδοχή. Και οι δύο σημειοδότες δηλαδή να βρίσκονται σε κάποιες θεμελιώδεις δυνάμεις ο ένας του άλλου. Οι κυβερνήτες των οίκων περιγράφουν περισσότερο το άτομο ως προσωπικότητα, η Σελήνη περισσότερο τη συναισθηματική κατάσταση και οι Αφροδίτη/Ήλιος το άλλο άτομο ως γυναίκα/άνδρα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 18.03.2012 21:07
  Πω πω... Δηλαδή με σύνοδο Αφροδίτης - Κρόνου καλύτερα να το γυρίσω στη μοναστική ζωή; Κοίτα να δεις όμως που έχω και άδειους 9ο και 12ο και δεν μου ταιριάζει και πολύ το θέμα της πίστης... Καταραμένος παιδί μου. Κατατρεγμένος από τη μοίρα και τους πλανήτες...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 16.03.2012 17:49
  Προσωπική τοποθέτηση: οι δέκα πλανήτες που έχουμε είναι υπεραρκετοί για μια ανάλυση συναστρίας δεκάδων σελίδων. Το θέμα της Λίλιθ είναι δεύτερη (για να μην πω πέμπτη) ανάγνωση...
  Σε σχέση με το ερώτημα σας: η Σελήνη είναι μια απεικόνιση των συναισθηματικών σας αναγκών και ίσως το σημαντικότερο κομμάτι που πρέπει να κοιτάξει κανείς σε μια συναστρία. Φυσικά και είναι θετική ένδειξη το γεγονός πως η Σελήνη σας και ο Ήλιος του βρίσκονται σε όμοιο ζώδιο αλλά πραγματικά δεν αρκεί από μόνο της αυτή η πληροφορία για να οδηγηθούμε σε ασφαλή συμπεράσματα. Επομένως, θεωρείστε το σαν μια ευνοϊκή τάση αλλά όχι σαν το κλειδί της ευτυχίας.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 16.03.2012 17:41
  Ας ξεκαθαρίσουμε το θέμα των διελεύσεων αρχικά και μετά θα προχωρήσουμε πιο συγκεκριμένα σε αυτό που ζητάς.
  Η ανάλυση μιας διέλευσης ξεκινά από τον οίκο. Ακόμη κι αν τυχαίνει να βρίσκεται γενέθλιος πλανήτης στο δρόμο του διελαύνοντα δεν ξεχνάμε πως βρίσκεται μέσα στον οίκο που γίνεται η διέλευση. Άρα βήμα πρώτο: σε ποιο οίκο γίνεται η διέλευση.
  Έτσι, αν μιλάμε για διέλευση στον 1ο οίκο επηρεαζόμαστε στον τρόπο που εμπλεκόμαστε άμεσα με τη ζωή, Αν μιλάμε για διέλευση στον 6ο οίκο τότε επηρεαζόμαστε στον τρόπο που οργανώνουμε τη ρουτίνα μας κοκ... Αυτό είναι σημαντικότατο αν και φαντάζει απλό γιατί εντοπίζουμε απ\' ευθείας ποια είναι η σφαίρα της ζωής που θα είναι σημαντική όσο διαρκεί η διέλευση.
  Στην περίπτωση που συναντάμε ένα προσωπικό πλανήτη στον οίκο που γίνεται η διέλευση (από Ήλιο μέχρι Κρόνο δηλαδή), τότε το διάστημα που διαρκεί η στενή διέλευση (μπορεί να είναι από μερικές μέρες έως και χρόνια ανάλογα τον διελαύνοντα πλανήτη) καλούμαστε σε μια συνολική εσωτερική αναμόρφωση, να αλλάξουμε προσωπική στάση δηλαδή, όμως πάντα με αφορμή τα γεγονότα που συνδέονται με τον οίκο που γίνεται η διέλευση. Αν ο διελαύνων συναντά ένα συλλογικό πλανήτη (από Ουρανό έως Πλούτωνα) τότε μας ενδιαφέρει (συνήθως) ξανά το συνολικό διάστημα της διέλευσης από τον οίκο και όχι η όψη αυτή καθαυτή...
  Στο δια ταύτα, μια διέλευση από τον 2ο οίκο μας σημαίνει πως η σφαίρα της ζωής που πρόκειται να επηρεαστεί είναι η προσωπική μας σχέση με την υλική σφαίρα. Προσοχή, υλική σφαίρα δεν είναι μόνο τα χρήματα, οι κτήσεις και οι αξίες μας (που ενδέχεται σ\' αυτά όντως να παίζεται το παιχνίδι). Κτήμα μας είναι και το σώμα μας και συνιστώσα της αυτοεκτίμησης μας είναι και η αξία που δίνουμε στις ανάγκες και τα θέλω του. Αυτά στα οποία δίνουμε αξία συνήθως μας προσφέρουν και ευχαρίστηση και επομένως και ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τι μας προσφέρει απόλαυση μπορεί να επηρεαστεί από μια διέλευση σ\' αυτό τον οίκο.
  Την αρένα την γνωρίζουμε. Πάμε στον διελαύνοντα πλανήτη. Είναι ο Κρόνος που συμβολίζει το ρεαλισμό, τη σοβαρότητα, την επιβράβευση των προσπαθειών αλλά και την τιμωρία όπου υπήρξαμε αφελείς ή ασόβαροι. Με άλλα λόγια καλούμαστε να στρέψουμε με σοβαρότητα το βλέμμα σε ορισμένα (αν όχι σε όλα) τα παραπάνω ζητήματα και ενδεχομένως να βιώσουμε πιέσεις, απώλειες ή προβλήματα που θα μας αναγκάσουν όντως να αποκτήσουμε μια σοβαρότερη στάση.
  Ας το κάνουμε ενδιαφέρον τώρα; Με βάση αυτές τις πληροφορίες, ποιος θέλει να προτείνει μερικά σενάρια του τι είδους γεγονότα ή εμπειρίες θα συνδέονται ενδεχομένως με αυτή τη διέλευση; Για να σας δω...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 14.03.2012 18:54
  gyristroula, κανείς δεν μπορεί να πάρει την απόφαση για εσένα και
  προφανώς καμία απόφαση δεν έχει καταληκτικά θετική ή αρνητική έκβαση. Η
  ζωή το διδάσκει αυτό και η αστρολογία δεν θα μπορούσε να αποκλίνει από
  αυτό τον κανόνα. Αυτά που μπορώ εγώ να σου πω με βάση το χάρτη σου είναι
  τα ακόλουθα.
  Ο Κρόνος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον 1ο οίκο σου. Αυτό από μόνο του
  δηλώνει πως βρίσκεσαι σε μια φάση της ζωής σου που αισθάνεσαι την
  ανάγκη να χτίσεις την κοινωνική σου εικόνα, να βάλεις τα θεμέλια της
  ενήλικης ζωής σου και αντιμετωπίζεις τη ζωή με τρομερή σοβαρότητα. Αν
  συγκρίνει κανείς αυτή τη στάση με την κυριολεκτική σου ηλικία, θα
  παρατηρήσει την αναντιστοιχία, αλλά αφού αυτό σου κλήρωσε σ\' αυτή τη
  φάση, οφείλεις να το ακολουθήσεις. Ναι, αυτό σημαίνει πως όποια απόφαση
  πάρεις θα έχεις δεσμευτικό χαρακτήρα για τα επόμενα χρόνια, κι αυτό όχι
  σαν μια στείρα πρόβλεψη, αλλά σαν αποτέλεσμα της συναισθηματικής
  επένδυσης που εσύ είσαι έτοιμη να κάνεις.
  Σ\' αυτό το παιχνίδι παίζουν μια σειρά από παράγοντες σημαντικό ρόλο.
  Πρώτα από όλα η παρουσία του Πλούτωνα στον 4ο οίκο που συμβολίζει μεταξύ
  άλλων την οικογένεια. Ίσως για πρώτη φορά συνειδητοποιείς απτά και
  ρεαλιστικά πως όσο περισσότερο παραμένεις στο εξωτερικό, τόσο κόβεις
  συναισθηματικούς δεσμούς με την Ελλάδα (πρόσωπα, φίλοι, οικογένεια) που
  είναι απολύτως σημαντικοί για εσένα. Ο Πλούτωνας ντύνει τα πάντα με έναν
  αέρα συναισθηματικής έντασης, ο τρόμος του μη οικείου και της απώλειας
  των προηγούμενων δεσμών κυριαρχεί εσωτερικά, ακόμη κι αν δεν
  εξωτερικεύεται αυτούσιος.
  Ζήτημα δεύτερο, ο Κρόνος έχει στριμώξει στη γωνία τον Άρη σου (επίσης
  στον 4ο οίκο) που είναι κυβερνήτης του οίκου των συνεργασιών. Δεν θα
  προξενούσε έκπληξη αν δέχεσαι πιέσεις από την οικογένεια σου για να
  πάρεις μια απόφαση γρήγορα ή αν προσπαθεί κάποιος γονιός να εκβιάσει την
  απόφαση που εκείνος/η θεωρεί καλύτερη για εσένα. Σ΄αυτό το σημείο
  πρέπει να θυμάσαι πως η απόφαση που θα πάρεις πρέπει να είναι δική σου
  και μόνο.
  Για το τέλος το καλύτερο: Ο Κρόνος βρίσκεται σε σύνοδο με το Νότιο
  Δεσμό σου στον Ζυγό και σε αντίθεση με τη Σελήνη σου στον Κριό. Με απλά
  λόγια, ο Νότιος Δεσμός συμβολίζει τον οικείο, τον γνώριμο τρόπο
  αντίδρασης και λήψης αποφάσεων. Συνεπώς το δίλημμα δεν είναι απλώς,
  επιστροφή στην Ελλάδα ή παραμονή στο εξωτερικό, αλλά αν θα αποφασίσεις
  με βάση τις πιέσεις και τις απόψεις Άλλων (Νότιος Δεσμός στον Ζυγό) ή αν
  θα πάρεις το θάρρος της προσωπικής απόφασης με όλο το ρίσκο που αυτό
  συνεπάγεται (Βόρειος Δεσμός στον Κριό). Η Σελήνη παραδόξως σ\' αυτή την
  περίπτωση δείχνει τι έχεις ανάγκη για να προχωρήσεις μπροστά. Χρειάζεσαι
  κίνητρο, αυτονομία και δράση στη καριέρα σου για να αισθάνεσαι καλά
  ψυχικά και συναισθηματικά με τον εαυτό σου. Ποια επιλογή πιστεύεις σε
  οδηγεί σε μεγαλύτερη αυτονομία και περιέχει περισσότερη δυναμική για
  δράση; Εκεί είναι το κλειδί κατά την προσωπική μου άποψη. Σκέψου το και
  καλές αποφάσεις!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 11.03.2012 22:49
  Πρέπει να σας αφήσω τώρα... Σε λίγες μέρες θα έχουμε καινούργιες προσθήκες στην ομάδα. Να τους/τις υποδεχτείτε καλά. Εντάξει;
  Καλή συνέχεια παίδες και καλές εβδομαδιαίες από τον Γιώργο μας!

έχουν γενέθλια 228 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...