παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 10.11.2010 21:21
  safiye, δεν μπορώ να καταλάβω τι ρωτάς! Αλήθεια βασανίζομαι να βγάλω νόημα απ' αυτό το ποστ! Ο Ουρανός σου είναι στον 7ο οίκο; Εγώ γιατί βλέπω ένα χάρτη με Ουρανό στον 3ο; Και ποιο τετράγωνο Ουρανού - ωροσκόπου; Μπορείς μήπως να γράψεις με μικρά και όχι κεφαλαία με μεγαλύτερη ηρεμία την ερώτηση σου; Ευχαριστώ...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 10.11.2010 21:15
  miastar16, μια συμβουλή: μέσα στην ανάδρομη Αφροδίτη μην κάνεις κινήσεις και μην πιέζεις καταστάσεις. Μετά τα μέσα αυτού του μήνα να προχωρήσεις αν το επιθυμείς.
  Και μια παρατήρηση: Δεν έχεις καταχωρήσει την πόλη γέννησης σου στο σύστημα! Αυτό σημαίνει πως μπορεί να είναι λάθος ο ωροσκόπος σου. Σε παρακαλώ καταχώρησε πάλι τα στοιχεία σου και την πόλη γέννησης σου και επέλεξε το κουτάκι "Ενημέρωση των στοιχείων μου".
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 10.11.2010 21:09
  POLINA, ζήτημα 1ο: ο Ουρανός πάνω από τον κυβερνήτη του 7ου οίκου σου (οίκος των σχέσεων) μιλάει για περισταστιακές/ξαφνικές/μικρής καύσης εξάψεις και ιστορίες που ξεκινούν και τελειώνουν με μεγάλη ταχύτητα. Αυτό το μοτίβο λογικά θα πρέπει να συνεχιστεί για τον επόμενο χρόνο τουλάχιστον...
  Ζήτημα 2ο: Για περίπου μια 7ετία (πρακτικά από το 2003) ο Ποσειδώνας βρισκόταν στον 7ο οίκο σου. Αυτό πρακτικά σημαίνει: εξιδανίκευση του έρωτα, τεράστια συναισθηματική πείνα που κανείς άνθρωπος δεν καταφέρνει να ικανοποιήσει ή εμμονή/έξαψη/έλξη από ανθρώπους που δεν είναι διαθέσιμοι συναισθηματικά για εσένα. Έχοντας περάσει και από τη Σελήνη σου τη διετία 2007-2008, πραγματικά πιστεύω πως τα χειρότερα πέρασαν...
  Τώρα με τον Κρόνο σε τετράγωνο με τον Ήλιο σου στον Καρκίνο αναζητάς πλέον ένα σύντροφο που να μπορεί ρεαλιστικά να σε στηρίξει, να λειτουργήσει σαν ίσος απέναντι σου, να είναι σίγουρος για τον εαυτό του και τις επιλογές του. Όπως καταλαβαίνεις αυτό είναι ένα υψηλό στοίχημα που καλείσαι να κερδίσεις. Μέχρι και το Γενάρη θα είναι πάλι έντονη η αίσθηση μοναξιάς. Όμως θεωρώ πως από τα μέσα Ιανουαριου ξεκινά μια περιόδος κοινωνικότητας και φρέσκιας διάθεσης για εσένα... Ως τότε όμως έχουμε καιρό....
  Καλό βράδυ!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 10.11.2010 20:59
  Στις 29 μοίρες και 57 λεπτά του Ταύρου
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Starfemina @ 09.11.2010 20:38
  Sofiahp: είναι γεγονός ότι βρίσκεσαι σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο και αυτό γιατί μόλις βίωσες την επιστροφή Κρόνου. (ο Κρόνος έρχεται πάλι στο ζώδιο που βρισκόταν όταν γεννήθηκες). Ο φόρτος εργασίας όπως αναφέρεις καθώς και η πίεση και η πεσμένη ενέργεια είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της περιόδου. Αυτό που απαιτείται από εσένα τώρα είναι να δείξεις σύνεση, υπομονή και επιμονή.  Πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς και να στραφείς στον εαυτό σου έτσι ώστε να αναθεωρήσεις και να αξιολογήσεις τις καταστάσεις. Ουσιαστικά, για τα επόμενα 2 χρόνια που θα διελαύνει ο Κρόνος από τον 1ο σου οίκο, θα σε αναγκάσει να σταθεροποιήσεις σχέσεις/συνεργασίες που θα σε πάνε ένα βήμα παρακάτω και αντίθετα να δώσεις οριστικό τέλος σε καταστάσεις που γνωρίζεις ότι έχει επέλθει η ημερομηνία λήξης τους και εσύ ?σαν Καρκίνος- συνέχιζες να διατηρείς πιθανόν λόγω του ότι σου πρόσφεραν αίσθημα ασφάλειας. Επιπλέον, ο Πλούτωνας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Ναδίρ του χάρτη σου και μέχρι το τέλος του έτους  θα σχηματίζει αντίθεση με τον Ήλιο σου και τετράγωνο με Ωροσκόπο, Δία και Κρόνο. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μα μεταβατική περίοδο όπου θα υποχρεωθείς να αποδεσμευτείς από το παρελθόν σου και μάλιστα με επίπονο τρόπο. Ο Πλούτωνας συμβολίζει το συμβολικό θάνατο, την αναγκαία ψυχολογική μεταμόρφωση, την αλλαγή που ΠΡΕΠΕΙ να συμβεί  είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο. Επομένως, είναι λογικό με τον ωροσκόπο Ζυγό να θέλεις να τους ικανοποιήσεις όλους αλλά θα βιώσεις τόσο έντονα αυτή την ανάγκη για ριζική αλλαγή και κανένας δεν θα πρέπει ?και ίσως δεν θα μπορέσει- να σε κρατήσει πίσω όπως αναφέρεις. Μετά από αυτές τις διελεύσεις θα διαπιστώσεις ότι έχεις εισέλθει σε μια νέα πραγματικότητα όπου τίποτα δεν θυμίζει το παρελθόν πλέον και θα συνειδητοποιήσεις πόσο μεγάλη δύναμη έκρυβες μέσα σου. Ελπίζω αυτές οι πληροφορίες να σε βοήθησαν λίγο να καταλάβεις τι συμβαίνει αυτή την περίοδο και σε τι οφείλεται αυτή σου η διάθεση. Φυσικά μην ξεχνάς ότι εμείς είμαστε εδώ για οποιαδήποτε άλλη απορία προκύψει και με λίγη υπομονή θα σου απαντήσουμε. Καλή δύναμη!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stargazer @ 09.11.2010 16:22
  Η πιο σωστή ώρα είναι νομίζω όταν σου γεννιέται η επιθυμία να φτιάξεις έναν ωριαίο χάρτη για το ερώτημά σου. Από την άλλη, γιατί ανακατεύεις τον πρώην στον χάρτη; Για άλλον είναι το ερώτημα. Σε αυτόν θα δώσεις ή τον 7ο ή τον 5ο. Διάβασε το άρθρο για περαιτέρω εξηγήσεις.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stargazer @ 09.11.2010 16:18
  Να βοηθήσω λίγο. Αν μας ενδιαφέρει οπωσδήποτε να έχουμε όψη, τότε πρέπει να σιγουρευτούμε ότι ΟΝΤΩΣ θα γίνει η όψη. ΔΕΝ έχουμε όψη αν ένας πλανήτης γυρίσει ανάδρομος, ακόμα κι ένα δευτερόλεπτο πριν η όψη του με κάποιον άλλον γίνει ακριβής. Π.χ. ας πούμε ότι ο ένας δείκτης είναι ο Ερμής και ο άλλος ο Κρόνος. Ο Ερμής βρίσκεται στις 12ο30΄του Καρκίνου και ο Κρόνος στις 15ο49΄του Καρκίνου. Αν ο Ερμής φτάσει στις 15ο48' του Καρκίνου και μετά γυρίσει ανάδρομος, δεν θα έχουμε σύνοδο με τον Κρόνο.
  Αν χρησιμοποιούμε ένα αστρολογικό software που δεν μας δείχνει τις ταχύτητες των πλανητών, τότε το πιο απλό είναι να προχωρήσουμε τον χάρτη μπροστά στον χρόνο (2-3 μέρες, όσο χρειάζεται) και να δούμε αν κάποια στιγμή η σύνοδος αυτή θα γίνει.
  Αυτό που συνήθως μας ενδιαφέρει, είναι να δούμε πόσες μοίρες θα διανύσει ο πιο γρήγορος πλανήτης από τους δύο μέχρι την ακριβή μοίρα της συνόδου. Π.χ. ας πούμε ότι έχουμε Άρη και Αφροδίτη και θέλουμε να δούμε πότε θα γίνει το εξάγωνο. Ας πούμε Άρης στις 5ο της Παρθένου και Αφροδίτη στις 8ο του Σκορπιού. Αν δεν έχουμε τις ταχύτητες των πλανητών, τότε θα προχωρήσουμε μπροστά στον χρόνο όσες μέρες χρειαστεί για να σιγουρευτούμε πρώτον ότι θα γίνει η όψη.  ΑΝ γίνει η όψη, τότε θα σημειώσουμε σε ποια μοίρα ακριβώς θα γίνει αυτή. Αν αυτή γίνει ακριβείας όταν βρεθούν και οι δύο στις 12 μοίρες του ζωδίου τους (Άρης 12ο της Παρθένου και Αφροδίτη 12ο του Σκορπιού), διαπιστώνουμε ότι ο Άρης θα χρειαστεί να διανύσει 7 μοίρες (12-5) μέχρι το ακριβές εξάγωνο. Λέμε τότε ότι το γεγονός θα γίνει σε επτά μονάδες χρόνου.
  Αυτή είναι και η συνήθης πρακτική. Κάποιες φορές επιλέγουμε την ήδη υπάρχουσα απόσταση μεταξύ τους (στο συγκεκριμένο παράδειγμα 3 μοίρες), αλλά να μη σας μπερδέψω παραπάνω.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 08.11.2010 11:37
  star36, μπορεί και να υπάρχει πρόβλημα, μπορεί και να μην υπάρχει. Αλλά αν δεν έχετε καταχωρημένα σωστά τα στοιχεία του χάρτη σας δεν μπορώ να σας απαντήσω.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stargazer @ 06.11.2010 19:40
  lahmacun, γιατί μιλάς με βεβαιότητα; Δηλαδή, επειδή έχεις Άρη στον 10ο, έπρεπε σώνει και καλά να σε πιάσει δημόσια πολυλογία; Α, θα σε μαλώσω, lol!!!!!!!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stargazer @ 06.11.2010 19:37
   Παιδιά, δεν μπορείς να δώσεις πάντα ξεκάθαρη απάντηση, έτσι; Το αναφέρω και στο άρθρο. Όταν ένα πράγμα σου λέει ναι και το άλλο όχι, τι κάνεις; Δεν μιλάει πάντα με βεβαιότητα η ωριαια.

έχουν γενέθλια 270 μέλη.

γιορτάζουν οι: Κυριάκος, Κυριακή

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...