παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 07.02.2011 13:25
  Δεν τίθεται θέμα πιο όψη υπερισχύει. Οι όψεις δεν κάνουν διαγωνισμό για να βρούμε ποια είναι η πιο δυνατή. Μια όψη δηλώνει μια εσωτερική διεργασία που λαμβάνει χώρα και θα οδηγήσει σε μια αλλαγή στο τρόπο που αντιμετωπίζουμε συγκεκριμένα ζητήματα στη ζωή μας. Περισσότερες από μια όψεις στον ίδιο πλανήτη ταυτόχρονα είναι ένδειξη πως συμβαίνουν παραπάνω από μια διεργασίες ταυτόχρονα στην ίδια σφαίρα εμπειρίας, άρα γίνεται πολύ έντονο θέμα για την ζωή μας τη συγκεκριμένη περίοδο.
  Η Αφροδίτη συμβολίζει την ροπή μας προς/την ανάγκη μας για ευτυχία, ικανοποίηση, απόλαυση, ηδονή, χαρά, αρμονία. Με αυτή συνδέονται όλες οι καταστάσεις τις ζωής μας που μας προξενούν αυτά τα συναισθήματα και όλα τα πρόσωπα που μας παρέχουν αυτά. Η διέλευση του Πλούτωνα δείχνει πως πολλά από αυτά που μας προσφέρουν ικανοποίηση στο παρόν δεν μας κάνουν πια - αν ήταν η δουλειά μας αυτή που στο παρελθόν μας ικανοποιούσε, με τον Πλούτωνα θα πρέπει να την στερηθούμε, αν ήταν μια ερωτική σχέση τώρα θα περάσει κρίση, αν ήταν η οικονομική ευχέρεια τώρα θα βιώσουμε πίεση. Το ζητούμενο είναι να βρεθούν νέα κανάλια για να αντλείς τα συναισθήματα που προανέφερα και για να γίνει αυτό πρέπει να αφήσεις πίσω σου τα παλιά. Η ταυτόχρονη παρουσία του Δία έχει διπλή δράση: 1. Επιταχύνει τη διαδικασία αυτή διογκώνοντας τα όποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν (κάνει πιο πιεστική την ανάγκη να ξαναβρεις τη χαμένη ικανοποίηση σου) και 2. Φέρνει ταυτόχρονα με τις κρίσεις και ευκαιρίες σ' αυτή τη σφαίρα της ζωής σου με νέες γνωριμίες ή ανανεώνοντας τη διάθεση σου να ψάξεις για λύσεις.
  Ελπίζω να κατάλαβες ποια είναι η λειτουργία των ταυτόχρονων διελεύσεων. Λυπάμαι που δεν μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος, αλλά δεν έχεις καταχωρημένα τα στοιχεία σου σωστά στο σύστημα και δεν μπορώ να δω το χάρτη σου για να απαντήσω επακριβώς. Next time maybe... Καλό μεσημέρι
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 07.02.2011 13:08
  Avanya, το γεγονός πως δεν θες να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις μάλλον έχει να κάνει τόσο με τον ωροσκόπο Ταύρο σου, όσο και με τον ανάδρομο Άρη σου: είναι και οι δύο πολύ ισχυρές ενδείξεις πως προτιμάς τα μικρά σίγουρα βήματα σε σχέση με τις παρορμητικές αποφάσεις. Αναρωτιέμαι επίσης μήπως χρειάζεσαι τον παραπάνω χρόνο για να αποφασίσεις αν θες πράγματι να κάνεις αυτό το βήμα τώρα (της συγκατοίκησης με το σύντροφο σου). Βλέπεις με τον Κρόνο στον 7ο οίκο σου χρειάζεσαι χρόνο και χώρο για να προσαρμοστείς στις αλλαγές που συμβαίνουν στη δομή των σχέσεων σου. Αν αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που θες να το καθυστερήσεις, τότε, by all means, καθυστέρησε το. Κανείς δεν μπορεί να σε εξαναγκάσει να κάνεις κάτι που δεν αισθάνεσαι 100% έτοιμη να το κάνεις.
  Στο δια ταύτα τώρα, με το Δία να προχωρά σε θέση συνόδου με τη Σελήνη σου, η αλλαγή ενός σπιτιού σίγουρα ευνοείται, είτε τώρα, είτε μέσα στην άνοιξη (με εξαίρεση το διάστημα του ανάδρομου Ερμή 31/3 με 23/4). Όμως την ίδια στιγμή η αντίθεση του Κρόνου με τη Σελήνη σου αυτομάτως κάνει αυτό το βήμα σύνθετο. Είσαι έτοιμη για σημαντικές αλλαγές στη καθημερινότητα σου; Είσαι έτοιμη να αλλάξεις σημαντικά τις καθημερινές σου συνήθειες και τη ρουτίνα σου; Το πρώτο χρονικό διάστημα της συγκατοίκησης θα είναι αρκετά δύσκολο, αυτό είναι το μόνο βέβαιο (και αυτό ανεξάρτητα του αν θα κάνεις το βήμα τώρα ή τον Μάρτη). Νομίζω πως πλέον μετά το Σεπτέμβρη θα έχεις καταφέρει να ισορροπήσεις στη νέα πραγματικότητα.
  Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο να ταξινομήσεις τη σκέψη σου.
   
  ΥΓ.: Εγώ δεν χρησιμοποιώ την ωριαία αστρολογία. Καθόλα αρμόδιος είναι ο Stargazer. Ας ελπίσουμε να δει έγκαιρα το ποστ σου.
 • Παραδείγματα χρήσης της Ωριαίας Αστρολογίας
  Stargazer @ 06.02.2011 15:00
  dhmhtroula, δεν το προχωράμε τόσο μακριά, είναι εκτός χρονικών ορίων της ωριαίας. Άσε που πιθανότατα η Σελήνη θα σχηματίσει άλλες όψεις πριν τη σύνοδο αυτή.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 05.02.2011 16:11
  taurus1986 η Starface έχει γράψει ένα πολύ καλό άρθρο για τη θέση του Κρόνου στο γενέθλιο χάρτη μας. Σου δίνω και το link. Είναι μια πολύ καλή αρχή για να καταλάβεις τα χαρακτηριστικά αυτής της θέσης.
   
  Ο Κρόνος στους Οίκους του γενέθλιου χάρτη
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 05.02.2011 16:08
  Αν αυτό που είχες καταπιέσει σχετιζόταν με την Αφροδίτη σου (δηλαδή με θέματα όπως απόλαυση, ικανοποίηση από τη ζωή, αυτοεκτίμηση, γοητεία, έκφραση των θέλω μου μέσα στις προσωπικές μου σχέσεις, εγωισμός) τότε φυσικά και η ανάδρομη Αφροδίτη σε κάνει να αναθεωρείς. Σίγουρα όμως θα συμβαίνουν και άλλα πράγματα στο χάρτη σου εκτός αυτού για να έχει γίνει τόσο σημαντικό θέμα. Σπάνια έχουμε μόνο μια ενεργοποίηση προς δράση.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 05.02.2011 16:02
  valiaadion, εσύ όμως έχεις Σελήνη στον Καρκίνο, αισθάνεσαι οικεία στο να παρέχεις. Αντίστοιχα όμως έχεις και μεγάλο βαθμό εξάρτησης από τους ανθρώπους προς τους οποίους παρέχεις - το συναίσθημα που παρέχεις είναι το όπλο σου για να τους κρατήσεις κοντά σου. Συνεπώς όταν αυτοί απομακρύνονται βιώνεις πολύ έντονο τον πόνο της φυγής τους. Επίσης έχεις Σελήνη - Δία: συνεπώς βρίσκεις το νόημα της ζωής σου (Δίας) στο να παρέχεις συναισθηματικά (Σελήνη).
  Μιλάμε για πολύ διαφορετικές καταστάσεις. Είσαι ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος με έναν τελείως διαφορετικό χάρτη. Δεν έχουμε όλοι να πάρουμε σ' αυτή τη ζωή τα ίδια ακριβώς μαθήματα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 05.02.2011 15:57
  Αυτό που προσπαθούμε να πετύχουμε κάθε φορά είναι μια ισορροπία. Η δυναμική που συμβολίζει ο κάθε πλανήτης (γιατί αυτό είναι που πρέπει να ξεκαθαρίζουμε κάθε φορά, πως μιλάμε για σύμβολα ψυχοδυναμικών που ενυπάρχουν μέσα σε όλους) διεκδικεί το δικό της χώρο και τη δική της επιβολή. Όταν δύο πλανήτες βρίσκονται σε δυσαρμονική όψη αυτές οι δυναμικές δεν συνεργάζονται καλά και στην προσπάθεια μας να βρούμε μια ισορροπία κάνουμε λάθος επιλογές. Είμαστε άνθρωποι, είναι λογικό. Κάθε φορά όμως που ενεργοποιείται μια όψη έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε τα λάθη μας και να δώσουμε χώρο στην δυναμική που έχουμε καταπιέσει. Συνεπώς δεν μιλάμε ούτε για προσταγές, ούτε επιταγές. Μιλάμε για μια διαρκή προσπάθεια έκφρασης αυτού που πραγματικά μπορούμε να γίνουμε. Μπορεί και να πετύχουμε, μπορεί και όχι. Ας έχουμε προσπαθήσει τουλάχιστον...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 05.02.2011 15:43
  Επίσης το να δίνει όσα ο άλλος και ποτέ περισσότερα, έχει να κάνει με τη Σελήνη στο Ζυγό που λειτουργεί με ισορροπίες: μια σου και μια μου. Συναισθηματική ισότητα, αυτή είναι η απαίτηση της σελήνης στο Ζυγό.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 05.02.2011 15:39
  valiaadion, έχει Σελήνη - Ποσειδώνα και 7ος στους Ιχθύες (που είναι πάλι ζώδιο του Ποσειδώνα) και Ήλιο στον 12ο (οίκος του Ποσειδώνα). Χρειάζεται να βρει τρόπους να αμύνεται γιατί η φυσική της τάση θα είναι να αφομοιώνεται/εξαρτάται/εθίζεται στις σχέσεις που κάνει. Αν δεν μάθει να αμύνεται και να κρίνει πότε αυτός που έχει απέναντι της αξίζει τη θυσία, τότε θα καταλήξει να θυσιάζεται χωρίς αναγνώριση και να μην καλλιεργεί τις δικές της δυνατότητες. Και τονίζω πάλι εδώ τη σημασία του Ήλιου - έχει Ήλιο στον Λέοντα, αν δεν μάθει να εκφράζει τα θέλω της και να βάζει τον εαυτό της σε ρόλο πρωταγωνιστή, ισοδυναμεί με ψυχολογικό ακρωτηριασμό.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 05.02.2011 14:52
  It's not a threat. Just inevitability...

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...