παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 27.02.2013 13:30
  queen of hearts, επανέρχομαι στη ερώτηση σου για την Ηλιακή Επιστροφή με τα εξής σχόλια/πληροφορίες για να μπορείς να χειρίζεσαι τις ηλιακές επιστροφές στο εξής και μόνη σου.
   
  1. Ο χάρτης της Ηλιακής Επιστροφής συμβολίζει την αρχή του αστρολογικού έτους για εσένα. Είναι λοιπόν συμβολικός των θεμάτων που σε απασχολούν σε αυτό το ετήσιο σημείο καμπής. Επομένως η προσπάθεια εξαγωγής γεγονότων από αυτόν και μόνο δεν έχει νόημα. Να το καταστήσουμε εξ αρχής σαφές. Η Ηλιακή επιστροφή συνδυάζεται σαν τεχνική αρχικά με τις διελεύσεις στο γενέθλιο χάρτη και σε δεύτερη φάση με τις προόδους. 
   
  2. Οι γενικοί κανόνες λένε ότι τα κύρια ζητήματα που μας απασχολούν στην Ηλιακή επιστροφή είναι οι πλανήτες που βρίσκονται σε γωνιακούς οίκους στο χάρτη και ακολούθως σε ποιους οίκους το γενέθλιου χάρτη θα βρεθούν ο ωροσκόπος και το μεσουράνημα. Ο ωροσκόπος της Ηλιακής επιστροφής συμβολίζει το πως και με ποιο τρόπο θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τη φετινή χρονιά και το μεσουράνημα σε τι στοχεύουμε φέτος. Έτσι πχ αν έχω ωροσκόπο Καρκίνο στην ηλιακή μου επιστροφή, μέσα σε αυτή τη χρονιά καλούμαι να αναπτύξω συναισθηματικούς δεσμούς με τους δικούς μου ανθρώπους και να φανώ υποστηρικτικός προς αυτούς, αν έχω μεσουράνημα στο Ζυγό ίσως ο στόχος μου για τη χρονιά που έρχεται είναι να λαμβάνω ικανοποίηση από τις σχέσεις μου και όχι να εμπλακώ βαθιά συναισθηματικά σ' αυτές κοκ
   
  3. Προφανώς σε μια χρονιά που ο ωροσκόπος της Ηλιακής επιστροφής βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο με τον ωροσκόπο μου τονίζει ότι είναι μια χρονιά που ο στόχος μου είναι να επανατοποθετηθώ στον κόσμο με βάση αυτό που μου είναι γνώριμο, αυτό που με κάνει να νιώθω ότι είμαι δραστήριος/α και ζωντανός. Είναι μια χρονιά για να αναλάβω προσωπική δράση. Ως ωροσκόπος Δίδυμος εσύ, φαντάζομαι ότι αυτή θα είναι σίγουρα μια χρονιά που θα αλλάξεις σημαντικό βαθμό παρέες, θα σε τραβήξουν νέα ενδιαφέροντα γνώσης, θα θελήσεις να γίνεις περισσότερο κοινωνική και να σε απασχολούν λιγότερο οι επιθυμίες των άλλων. Αυτό αν λάβω μόνο τον ωροσκόπο υπόψη. ΟΚ?
   
  4. Δίας, Αφροδίτη και Ερμής βρίσκονται στον 1ο οίκο της Ηλιακής επιστροφής. Πως θέλεις εσύ να βλέπεις φέτος τον εαυτό σου μέσα στο κόσμο λοιπόν; Πρώτον, ως άνθρωπος με στόχους (Δίας), δεύτερον ως άνθρωπος ανοιχτός στο διαφορετικό (Ερμής) και τρίτον ως άνθρωπος που απολαμβάνει τις σχέσεις του (Αφροδίτη) αντί να προβληματίζεται από αυτές. Ποιοι είναι οι υπόλοιποι γωνιακοί πλανήτες; Σελήνη στον 7ο οίκο και Ποσειδώνας στο 10ο οίκο. Η εικόνα της χρονιάς τώρα συμπληρώνεται. Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο, οι άνθρωποι γύρω σου θα έχουν απαιτήσεις, θα προσπαθούν ενδεχομένως να αρπαχτούν από εσένα, θα ζητήσουν τη συναισθηματική σου υποστήριξη για να δουν την πιο αισιόδοξη πλευρά της ζωής ή να ξεπεράσουν κρίσεις (εντάξει, προφανές αυτό από τη Σελήνη στο Τοξότη). Άρα σε μεγάλο βαθμό η χρονιά καθορίζεται από το ποιοι θα είναι αυτοί οι άνθρωποι που θα σεβαστούν και θα αναγνωρίσουν αυτή σου τη διάθεση και θα σου επιτρέψουν να εκφράσεις και τον εαυτό σου (με τον τρόπο που απαιτούν οι πλανήτες στον 1ο οίκο σου). Όπως θα δούμε λίγο παρακάτω αυτό δε θα γίνει με εύκολο τρόπο... Πριν από αυτό, είναι εμφανής η επιρροή του Ποσειδώνα στο Μεσουράνημα σου, που θα είναι όλη τη χρονιά σε σύνοδο με το γενέθλιο Άρη σου. Η επιρροή του Ποσειδώνα στον οίκο των κοινωνικών ρόλων είναι ότι αυτή είναι μια χρονιά αβεβαιότητας και απογοητεύσεων στο κομμάτι αυτό (και ίσως και της καριέρας) αφού ίσως βάζεις τον πήχη πολύ ψηλά και έχεις μη ρεαλιστικές προσδοκίες από τον εαυτό σου. Εδώ ίσως παίζει ρόλο και η πίεση από κάποιο γονέα ή από την οικογένεια γενικά.
   
  5. Η ηλιακή σου επιστροφή έρχεται μια μέρα μετά τη Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων - Τοξότη. Με άλλα λόγια, μερικές πολύ στενές σχέσεις (ίσως και μια ερωτική σχέση αν υπάρχει και είναι μακροχρόνια) κλείνουν τον κύκλο τους μέσα σε αυτή τη χρονιά. Μάλλον με σύγκρουση και φυσικά συναισθηματική ένταση. Όμως αυτό πρέπει να το δει κανείς και σε συνάρτηση με τον προοδευμένο χάρτη κάποια στιγμή.
   
  Ελπίζω να κάλυψα τις περισσότερες από τις απορίες σου...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΙΧΘΥΕΣ (27.02.2013)
  Starhicker @ 27.02.2013 13:03
  @lenapsaraki, h @psarina77 έχει ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο. Ο μόνο ςλάκος στη φάβα είναι το ότι έχετε παραστήσει τους αδιάφορους ή/και τα θύματα πάρα πολύ καιρό, κι ίσως έχετε μάθει σε πατέντες συμπεριφορών που πλέον πρέπει να σπάσετε μία για πάντα. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αλλά το κέρδος θα είναι τεράστιο. Άλλωστε, το θέμα δεν είναι να έχουμε "ευκολάκια" στο δρόμο μας, αλλά να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε αυτό που είμαστε προορισμένοι να γίνουμε. Και κάτι τέτοιο, δεν επιτυγχάνεται με την καλοπέραση...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ (27.02.2013)
  Starhicker @ 27.02.2013 13:00
  @aquarius7, ανεξάρτητα από το ποιό ζώδιο από τα δύο έχει ο άντρας και ποιό η γυναίκα, το Σκορπιός - Υδροχόος είναι από τα πλέον αμφιλεγόμενα και outsider ζευγάρια του Ζωδιακού. Όταν είναι καλά, είναι ουράνια καλά (δεν είναι τυχαίος ο χαρακτηρισμός) - όταν είναι άσχημα, δε θες να ξέρεις.
 • Ναόμι Γουότς – Ήρεμη δύναμη σε βαθιά νερά
  Stardome* @ 27.02.2013 12:59
  Eftix, μπορείτε να φανταστείτε το ζώδιο σας, δηλαδή το ζώδιο του Ήλιου σας, σαν ένα εσωτερικό προβολέα. Ο προβολέας αυτός έχει ένα συγκεκριμένο χρώμα και φωτίζει όλα όσα βιώνετε, είτε είναι εσωτερικές τάσεις και συναισθήματα, είτε είναι εξωτερικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα. Όσο περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο με τον Ήλιο σας, τόσο περισσότερο μεγεθύνεται η ικανότητα και η φωτεινότητα αυτού του προβολέα, σε σημείο που κινδυνεύει κανείς να ξεχάσει ότι είναι ο δικός του προβολέας που τα δίνει στα πάντα το ίδιο χρώμα. Αυτό καθιστά ιδιαίτερα δύσκολο για κάποιον να αντιμετωπίσει το απλό γεγονός ότι η ζωή, οι άνθρωποι, τα συναισθήματα, οι ανάγκες είναι πολύχρωμα (κάτι που προσπαθούν να του δείξουν οι διάφορες διελεύσεις και προόδοι στο χάρτη). Αν εγώ βλέπω τα πάντα μπλε, όταν μου δείξεις ξαφνικά το ροζ, θα αντιδράσω και θα προσπαθήσω να το κάνω μπλε.
   
  Από την άλλη πλευρά, τα γειτονικά από το δικό μας ζώδια είναι πάντα και διαφορετικής ποιότητας (αν πχ είμαι Καρκίνος, δηλαδή παρορμητικό ζώδιο, τα γειτονικά μου είναι οι Δίδυμοι, ένα μεταβλητό, και ο Λέων, ένα σταθερό) και διαφορετικού στοιχείου (ξανά στο ίδιο παράδειγμα, ως Καρκίνος είμαι ζώδιο του Νερού, ενώ τα γειτονικά μου είναι του Αέρα και της Φωτιάς αντίστοιχα). Αυτό σημαινει ότι το φως από τον προβολέα μου διαθλάται και αντικατοπτρίζεται από διαφορετικά φίλτρα. Είναι σαφέστατα δύσκολο να εντάξω όλα αυτά τα διαφορετικά φίλτρα στην αρχή της ζωής μου και μπορεί να αισθάνομαι κατακερματισμένος ή να αντιμετωπίζω συνέχεια διλλήμματα, αλλά τελικά αντιλαμβάνομαι σε βάθος χρόνου ότι όντως υπάρχουν διαφορετικά χρώματα στη ζωή και καταφέρνω να προσαρμοστώ πιο εύκολα ενδεχομένως στις προκλήσεις/αλλαγές που θα αντιμετωπίσω.
   
  Δεν ξέρω αν γίνομαι απόλυτα κατανοητός, αλλά αν υπάρχει απορία, φυσικά και θα τη λύσουμε.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ (27.02.2013)
  Starhicker @ 27.02.2013 12:58
  @xanoum, όπως έχω πει αρκετές φορές, η αγάπη και ο έρωτας δεν είναι κοτόσουπα να την ταϊσεις στον άλλο με το ζόρι - ώρα καλή στη πρύμνη του κι αέρα στα πανιά του, του αγοριού. Ποτέ κανείς δεν κέρδισε Υδροχόο με παρακάλια. Επικεντρώσου σε σένα (by the way, ένα μικρό δείγμα: γιατί δεν είσαι στη δική σου πρόβλεψη; πρώτα αγαπάμε εμάς τους ίδιους και μετά τους άλλους, καλή μου!), ανανεώσου και θα ξαναμιλήσουμε όταν θα γυρίσει σερνάμενος. (Με ανάδρομο Ερμή και ανάδρομο Κρόνο, κι όλους τους πλανήτες στα Ψάρια, πήγε να κάνει σχέση;;;; χαχαχαχαααχαχαχαχαααααα-οκ, εντάξει, σοβαρεύομαι!)
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (27.02.2013)
  Starhicker @ 27.02.2013 12:54
  @moonstruck δε θέλω ηττοπάθειες από τους "παλιούς", άμυνα γρανίτη!!!!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (27.02.2013)
  Starhicker @ 27.02.2013 12:54
  @CapAqi, ΛΑΤΡΕΥΩ το nick σου. Απλώς το ΛΑΤΡΕΥΩ. (σε βοηθάω, αφού το ξέρεις! αν δε σε βοηθούσα θα σου έλεγα "βγες μπροστά και πάρε κεφάλια", και δε θες να ξέρεις την έκβαση ενός τέτοιου σεναρίου...)
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΟΞΟΤΗΣ (27.02.2013)
  Starhicker @ 27.02.2013 12:52
  @toxovolos & @naupoli, εννοείται ότι με εμπνέετε, όλοι σας ο καθένας με τον τρόπο του - και όντως, η κορυφή έχει συνδυαστεί με πολλή μοναξιά, αλλά δεν είναι απαραίτητο να είναι έτσι. Αν μη τι άλλο, οι Τοξότες δεν πατάτε επί πτωμάτων ανεβαίνοντας, οπότε μένει μόνο να διαλέξετε την καλύτερη παρέα για την κορυφή. Με τα μάτια σας ανοιχτά και χρησιμοποιώντας το θαυμάσιο μυαλό σας αυτή τη φορά, παρακαλώ!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΟΞΟΤΗΣ (27.02.2013)
  Starhicker @ 27.02.2013 12:50
  @marilea, ))
   
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ (27.02.2013)
  Starhicker @ 27.02.2013 12:47
  @rainbow! αν δεν ξέρουμε οι Σκορπιοί από αναγέννηση και νέα ξεκινήαμτα, δεν ξέρω ποιπός ξέρει - και, προσωπικά πάντα, αγαπώ Κρόνο. Ξέρω πού πατάω βρε αδερφέ (κάτι που δεν μπορείς ποτέ να πεις σε διελεύσεις Ποσειδώνα, ή σε όψεις με νευραλγικούς γενέθλιους πλανήτες σου, πχ...)

έχουν γενέθλια 206 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...