παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 17.01.2022 έως 23.01.2022
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Κάτι ή κάποιος/α φαίνεται να μπαίνει εμπόδιο στην ομαλή και ταχεία εξέλιξη των πραγμάτων στη ζωή σου, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι στο λάθος περιβάλλον.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αυτό μπορεί να σημαίνει πως όσο παραμένεις μέσα σε ένα πνιγηρό μέρος, τόσο περισσότερο εγκλωβίζεσαι και κινδυνεύεις να ιδρυματοποιηθείς, να αποκτήσεις συνήθειες και πρακτικές που δεν ταιριάζουν με αυτό που πραγματικά είσαι. Έχεις όμως τη δύναμη και την αντοχή να ανατρέψεις τα πράγματα, να προκαλέσεις αναταραχή και να υποστηρίξεις μέχρι τέλους τις σκέψεις και προθέσεις σου; Θα μπορούσες να πάψεις να προσπαθείς να επιδιορθώσεις τα κακώς κείμενα και να αποφασίσεις να παραδοθείς και να ρίξεις όλο σου το βάρος και το ενδιαφέρον προς νέες κατευθύνσεις; Θα κατάφερνες να σταματήσεις να ασχολείσαι με ότι αποτελεί μοτίβο παλιού τρόπου διαβίωσης και να προσπαθήσεις να ζήσεις βασιζόμενος/η στην πεποίθηση πως η ζωή είναι μπροστά και όχι πίσω σου; Αν ναι, είναι καιρός να σταματήσεις να ασχολείσαι με τους γύρω σου και να εστιάσεις στον εαυτό σου.

 

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 12.01.2022 έως 18.01.2022
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)
Ο Ιανουάριος του 2022 είναι ένας μήνας πολύ εσωτερικός, που απαιτεί στοχασμό, ενσυναίσθηση, κριτική ματιά και μεγάλη παρατηρητικότητα. Η Αφροδίτη που σε κυβερνά βρίσκεται ήδη πολύ μεγάλο διάστημα και θα βρίσκεται για τουλάχιστον δύο ακόμα μήνες στον τομέα της Οικίας και της Οικογένειας – μέχρι το τέλος του μήνα, δε, είναι ανάδρομη.   Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα ...
 • Σκέψεις, σκέψεις, σκέψεις… Μοιάζεις να μην κάνεις τίποτα άλλο από το να σκέφτεσαι για την ερωτική σου ζωή «Που κάνω λάθος;», «Τι πηγαίνει στραβά κάθε φορά;», «Μα γιατί δεν επικοινωνούμε όπως παλιά;»… Και μέσα σʼ αυτή την κόλαση ερωτικών ερωτηματικών που συσσωρεύονται πρέπει να δουλέψεις κιόλας. Αδύνατον να το πω;
 • Ιανουάριος

  Σου ευχόμαστε μια λαμπερή, μαγική, γόνιμη και υπέροχη χρονιά, Ζυγέ – είθε αυτή να είναι η χρονιά που θα σε βάλει στο μονοπάτι προς τον καλύτερο, πιο ευτυχισμένο και πλήρη σου εαυτό! Σαφέστατα ο Ιανουάριος αποτελεί έναν θαυμάσιο πρόλογο προς την κατεύθυνση αυτή, της πραγμάτωσης και της πληρότητας.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Οι πρώτες του ημέρες λειτουργούν σαν βάλσαμο μετά την ένταση και την κούραση των γιορτινών ημερών – περνάς το χρόνο σου δίπλα στους αγαπημένους σου, σε πλημμυρίζουν συναισθήματα τρυφερότητας, στοργής, έρωτα, ηρεμίας και γαλήνης. Ο μήνας όμως, είναι μήνας δράσης και προσπάθειας, μήνας διεκδίκησης κι εξελίξεων. Τα οικονομικά σου μέχρι και τις 25 του μήνα ενδέχεται να είναι λίγο σαν το τρενάκι του λούνα παρκ: πότε απογειώνονται και πότε δίνουν μια ξαφνική, μεγαλειώδη βουτιά που σου κόβει την ανάσα. Αυτό σταματά στο τέλος του μήνα. Σχεδόν όλο το μήνα η οικογένεια και οι εντός αυτής σχέσεις, τα οικογενειακά χρήματα αλλά και οι χώροι όπως και η ακίνητη περιουσία είναι στο προσκήνιο και αποτελούν επίκεντρο συζητήσεων. Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, ανάδρομη ούσα, βοηθά σημαντικά στο να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις αυτές τις διενέξεις για να δεις κάτω από τη μάσκα που φορά κάποιος ή κάποιοι – τίποτα δεν προδίδεται ταχύτερα από την απληστία στους ανθρώπους. Ξεκινώντας από τα υλικά αγαθά, το ξεκαθάρισμα θα φτάσει ασφαλώς και στο πεδίο των διαπροσωπικών σου σχέσεων, όπου είναι πλέον εμφανές πως θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις ως προς το ποιοι παραμένουν στη ζωή σου και ποιοι όχι. Όσο για τον Ερμή που θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία από τις 13 του μήνα, η χρυσή συμβουλή είναι να μην πασχίζεις να βάλεις μια στείρα και ουτοπική λογική πάνω από όσα σού λέει (και θα σου λέει) το ένστικτο και η καρδιά σου. Ειδικά η καρδιά σου θα δεις πως θα αποδειχθεί ο καλύτερος πλοηγός για το 2022!

   

  Η Νέα Σελήνη στις 2 του μήνα ανατέλλει στο ζώδιο του Αιγόκερω και για μία ακόμα φορά η ημικρανία έχει όνομα: οικογένεια, συγγενείς, σπίτι, ακίνητη περιουσία… Δεν νομίζεις πως η καινούργια χρονιά πρέπει να βρει αυτά τα ζητήματα λυμένα μια για πάντα;

  Η πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου στις 18/1 και οι οικογενειακές συζητήσεις έχουν ένταση, εκνευρισμό και πολύ, πολύ θυμό. Θα χρειαστεί να ακούσεις πραγματικά τα λόγια που εκτοξεύονται, και να αντικρίσεις την αλήθεια που κρύβουν.


  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει...
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)


  1 Ιανουαρίου 2022
  Ήλιος 10° 57' Αιγόκερω τρίγωνο με Ουρανό 10° 57' Ταύρου

   

  5 Ιανουαρίου 2022
  Αφροδίτη (ανάδρομη) 20° 45' Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 20° 45' Ιχθύων

  8 Ιανουαρίου 2022
  Ήλιος σύνοδο με Αφροδίτη (ανάδρομη) 18° 43' Αιγόκερω

  10 Ιανουαρίου 2022
  Ήλιος 20° 52' Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 20° 52' Ιχθύων

  11 Ιανουαρίου 2022
  Άρης 20° 53' Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 20° 53' Ιχθύων

  14 Ιανουαρίου 2022
  Ερμής (στάση) 10° 19' Υδροχόου τετράγωνο με Ουρανό 10° 19' Ταύρου

  16 Ιανουαρίου 2022
  Ήλιος σύνοδο με Πλούτωνα 26° 27' Αιγόκερω

  23 Ιανουαρίου 2022
  Σύνοδος Ήλιου και Ερμή (ανάδρομος) 3° 23' στον Υδροχόο

  28 Ιανουαρίου 2022
  Σύνοδος Ερμή (ανάδρομου) και Πλούτωνα 26° 21' Αιγόκερω

  30 Ιανουαρίου 2022
  Ήλιος 10° 53' Υδροχόου τετράγωνο με Ουρανό 10° 53' Ταύρου

  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  02/01/2022, ώρα Ελλάδας 20:34, στις 12° 20' του Αιγόκερω

  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  18/01/2022, ώρα Ελλάδας 01:48, στις 27° 50' του Καρκίνου

   

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2022

  Ένα βήμα πριν την επανέναρξη της ζωής σου

   

  Το 2022 μοιάζει με τη χρονιά που ενώνει το τέλος με τη νέα αρχή, το έτος που καλείσαι να συνειδητοποιήσεις πως έχει υπάρξει κάποια σταθερότητα στη ζωή σου, αλλά αυτή δε σημαίνει πως θα πρέπει να θεωρείται και πανάκεια. Από τη μία πλευρά, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μία χαοτική και πολυεπίπεδη καθημερινότητα, η οποία με την παρουσία του Δία στους Ιχθείς θα μπορούσε να έχει επίδραση στην υγεία σου. Καλείσαι να θέσεις προτεραιότητες και να βάλεις όρια αν δε θέλεις να βιώνεις εβδομάδες που στο τέλος κάθε μίας εξ αυτών θα θεωρείς πως απλά τρέχεις χωρίς να προλαβαίνεις να κατακτήσεις τους στόχους σου, κάτι που θα μπορούσε να έχει επίδραση στην ψυχολογική και σωματική σου υγεία. Από την άλλη πλευρά, με τις εκλείψεις στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού η οικονομική σου ασφάλεια είναι βασική παράμετρος της ζωής σου, οπότε δεν μπορείς έτσι απλά να αποδράσεις από μία εργασιακή καθημερινότητα που μπορεί να σου προκαλεί πονοκέφαλο. Η είσοδος και παραμονή όμως του Δία στον Κριό από το τέλος της Άνοιξης μέχρι και την αρχή του Φθινοπώρου θα αποτελέσει την ευκαιρία για να δεις πιο καθαρά τα πράγματα. Μία επαγγελματική πρόταση αυτή την περίοδο θα μπορούσε να σε βοηθήσει να καθαρίσεις το τοπίο που έχεις μπροστά σου, αφού κάποιος/α φαίνεται πως σε θεωρεί πολύτιμο/η σύμμαχο στην προσπάθεια που κάνει ώστε να στήσει κάτι νέο επαγγελματικά. Από την άλλη πλευρά, μία νέα γνωριμία αυτή την περίοδο θα μπορούσε να βάλει φωτιά στην υπάρχουσα σχέση σου και να δοκιμάσει τις αντοχές της απέναντι στην ερωτική και σεξουαλική πρόκληση. Αν πάλι έχεις μία σχέση που έχει δοκιμάσει τις αντοχές της στη βάση του χρόνου, τότε η επισημοποίηση και η δημιουργία οικογένειας μοιάζουν με το λογικό επόμενο βήμα.

   

  Κεφάλαιο Δίας

  Η παρουσία του Δία στους Ιχθείς από το ξεκίνημα της χρονιάς και μέχρι τις 10 Μαΐου, αλλά και από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα προσθέσει αρκετές παραμέτρους στην εργασιακή σου καθημερινότητα και θα σε δυσκολέψει ώστε να βάλεις σε τάξη τις προτεραιότητες σου. Είναι πιθανό να χρειαστεί να ασχολείσαι με πολλά ζητήματα την ίδια χρονική στιγμή, να ζεις σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που καλύπτεται από την έννοια του χάους. Ίσως να μην είσαι σε θέση να θέσεις προτεραιότητες και να δυσκολεύεσαι να ολοκληρώσεις αυτά που ξεκινάς, καθώς στην πορεία προκύπτουν και νέα δεδομένα. Ίσως να δυσκολεύεσαι να συνεννοηθείς με τα άτομα που είναι γύρω σου, καθώς δε λαμβάνεις σαφείς εντολές και χάνεις το στόχο σου. Ίσως πάλι να βιώνεις μία χαοτική καθημερινότητα η οποία σε οδηγεί σε λανθασμένες διατροφικές επιλογές, που έχουν επίδραση στο σωματικό σου βάρος αλλά και στις συναισθηματικές σου αποκρίσεις. Η δοκιμαστική είσοδος του Δία στον Κριό το χρονικό διάστημα από τις 10 Μαΐου μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου θα αποτελέσει το καμπανάκι που θα ηχήσει στα αυτιά σου και θα σε κάνει να ξυπνήσεις από το χάος μέσα στο οποίο ζεις. Προσπάθησε να πετάξεις από το οπτικό σου πεδίο ότι σε μπερδεύει και σε δυσκολεύει, να εστιάσεις σε μία μόνο παράμετρο που θεωρείς πως είναι η πλέον σημαντική ώστε να κάνεις το επόμενο βήμα στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να παρουσιαστεί μία εργασιακή ευκαιρία, ακόμα και σε εποχικό επίπεδο, που θα σε ικανοποιήσει πολύ περισσότερο σε σχέση με ότι έζησες του πρώτους μήνες του 2022, αφού μπορείς πλέον να κινηθείς και να δημιουργήσεις μέσα σε ένα λιγότερο χαοτικό περιβάλλον. Στον προσωπικό τομέα, μία γνωριμία θα μπορούσε να βάλει φωτιά στη ζωή σου και να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις μία σχέση που σε έχει ταλαιπωρήσει, αρκεί βέβαια να μη βιαστείς να ξεκινήσεις κάτι χωρίς να έχεις κλείσει τον προηγούμενο κύκλο. Με την είσοδο του 2023 έχεις την ευκαιρία να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου, γι’ αυτό φρόντισε το 2022 να κάνεις ουσιαστικές εκκαθαρίσεις σε ότι παραμένει ασαφές και αμφίβολο.

   

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Η παρουσία και παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο για όλο το 2022 σημαίνει πως είναι καιρός να αποφασίσεις να ωριμάσεις, να μεγαλώσεις, να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν. Η πρώτη παράμετρος στην οποία μπορεί να βρει εφαρμογή η παραπάνω γενικόλογη πρόταση είναι η οικογένεια. Μπορεί να μεγαλώνεις και να αφήνεις την οικογένεια σου, να ξεκινάς την επαγγελματική σου πορεία μακριά από τον τόπο που γεννήθηκες και ζούσες μέχρι σήμερα, να μετακομίζεις από το πατρικό σου σπίτι. Ίσως πάλι να προκύπτει στη ζωή σου μία σχέση με ένα άτομο που έχετε διαφορά ηλικίας, κάτι που σημαίνει πως αναζητάς δίπλα σου ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να λειτουργήσει και με την έννοια του/ης μέντορα. Αν πάλι έχεις μία σχέση, τότε η απόκτηση ενός παιδιού θα μπορούσε να είναι το μάθημα σου προς την έννοια της ενηλικίωσης, μία πράξη που κουβαλά αρκετές ευθύνες και σε βαραίνει με υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορείς να αγνοήσεις. Σε κάθε περίπτωση, όλη η παραπάνω διαδικασία δεν είναι κάτι που σε δυσκολεύει απαραίτητα, αφού μπορεί να συμβαίνει στη ζωή σου αβίαστα και ενστικτωδώς, λόγω του γεγονότος πως έχεις αποφασίσει να αφήσεις πίσω σου ένα μοτίβο διαβίωσης που έχει κάνει τον κύκλο του. Από την άλλη πλευρά, η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο θα δοκιμάσει την εσωτερική σου παιδικότητα και θα τεστάρει κατά πόσο συνεχίζεις να κουβαλάς μέσα σου μία οπτική αισιοδοξίας και ανεμελιάς για τη ζωή. Κάτι τέτοιο μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο και να σε γεμίζει με τύψεις και ενοχές, να σε κάνει να θέλεις να αλλάξεις ταχύτητα στη ζωή σου χωρίς όμως να είσαι σε θέση να φορέσεις άμεσα και το νέο κοστούμι που σου έχουν ράψει. Να θυμάσαι πως η συγκεκριμένη διαδικασία δεν είναι εύκολη και πως δεν μπορείς μέσα σε μία νύχτα να κοιμηθείς παιδί και να ξυπνήσεις ενήλικας. Η διαδικασία είναι αργή και περνά μέσα από την εκκαθάριση του κοινωνικού σου κύκλου, μέσα από την αναμέτρηση με τη σχέση σου, μέσα από τη σύγκριση σου με τα παιδιά σου. Και αν κάποια ημέρα ανακαλύψεις πως έχεις πλέον την πρώτη άσπρη τρίχα στα μαλλιά σου, αυτό δεν είναι αφορμή για κατάθλιψη, αλλά ο λόγος για να αρχίσεις να μετράς κάπως διαφορετικά την έννοια του χρόνου στη ζωή σου.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Το πρώτο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 20 Απριλίου με την Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό που θα ταρακουνήσει θέματα ισορροπίας σε μία ερωτική ή επαγγελματική σχέση. Καλείσαι να διαχειριστείς τα νέα της άλλης πλευράς, τα οποία μπορεί να αλλάζουν τα δεδομένα στον οικονομικό τομέα με τρόπο που δε σηκώνει επεμβάσεις από την πλευρά σου. Φρόντισε να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου εφόσον προκύπτουν αναταράξεις στον τομέα της αμοιβής σου, να δεχτείς τα γεγονότα που προκαλούν ηλεκτροσόκ, προχωρώντας σε κάτι αντίστοιχο και στον τομέα των συνηθειών σου. Στον ερωτικό τομέα, ένα τρίτο πρόσωπο μπορεί να βάλει φωτιά στην υπάρχουσα σχέση σου, αλλά αν είσαι μόνος/η τότε μία γνωριμία θα μπορούσε να ανατρέψει τις ισορροπίες στη ζωή σου και να σε οδηγήσει σε αποφάσεις που δεν είναι αναμενόμενες ούτε καν για εσένα τον/ην ίδιο/α. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 16 Μαΐου στο Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε τρίγωνα με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα μπορούσε να σε βοηθήσει να βρεις απαντήσεις σε θέματα εργασιακού περιεχομένου, αρκεί να αποδέχεσαι κάποια δεδομένα όπως έχουν πλέον διαμορφωθεί. Θα χρειαστεί να μάθεις να ζεις με λιγότερα ή να δουλεύεις περισσότερο για να μπορείς να έχεις τα χρήματα που χρειάζεσαι, κάτι που θα μπορούσε να έχει επίδραση στην προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να εξηγήσεις τα νέα δεδομένα στο/η σύντροφο ή/και τα παιδιά σου, φροντίζοντας να ενημερώσεις πως χρειάζεται όλοι να αναλάβουν διαφορετικούς ρόλους σε σχέση με αυτούς που είχαν συνηθίσει να διατηρούν. Το δεύτερο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου με την Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό σε σύνοδο με την Αφροδίτη και quincunx με τον Δία από τον Κριό που θα δοκιμάσει την επιλεκτική σου ικανότητα σε ζητήματα εργασιακού ενδιαφέροντος. Θα χρειαστεί να απαντήσεις κατά πόσο δέχεσαι μία πρόκληση που δεν περιλαμβάνει την απαραίτητη οικονομική ασφάλεια, σε σχέση με την υπάρχουσα αμοιβή σου. Ίσως να δελεάζεσαι από το να ξεκινήσεις κάτι νέο στον επαγγελματικό τομέα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα έχεις μία συγκεκριμένη αμοιβή, αφού θα βρεθείς σε ένα περιβάλλον ανθρώπων που παλεύουν να στήσουν κάτι πρωτοποριακό. Στον προσωπικό τομέα, μία νέα γνωριμία μπορεί να σε ιντριγκάρει, αλλά να θυμάσαι πως ρισκάρεις πολλά για αυτό το άτομο που έχει βρεθεί στο δρόμο σου, χωρίς ακόμα να γνωρίζεις αν μπορείς να το εμπιστευτείς. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το Σκορπιό θα αποτελέσει μία σημαντική χρονική στιγμή για να συνειδητοποιήσεις αν η σχέση σου έχει ζωή ή όχι. Μπορεί να εφαρμόζεις ένα ηλεκτροσόκ σε αυτή, θέλοντας να δοκιμάσεις κατά πόσο μπορεί να αντέξει να τις αναταράξεις, αλλά την ίδια στιγμή βιώνεις και εσύ ο/η ίδιος/α μία δοκιμασία που έχει ως στόχο να δώσει απαντήσεις κατά πόσο έχεις συναισθήματα για το άλλο άτομο. Στον οικονομικό τομέα, απόφυγε τα μεγάλα ρίσκα και προσπάθησε να κερδίσεις χρόνο σχετικά με την έναρξη της νέας σου επαγγελματικής πρόκλησης.

   

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Σκορπιό, στις 18 Ιανουαρίου θα αποτελέσει την αφορμή για να εστιάσεις σε θέματα οικονομικού περιεχομένου το επόμενο ενάμισι έτος. Καλείσαι να διαχειριστείς την ισορροπία της σχέσης σου μέσα από το μοίρασμα των οικονομικών υποχρεώσεων, να δείξεις εμπιστοσύνη στο άλλο άτομο και να στηριχτείς πάνω του. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν είναι και πολύ εύκολο, αφού μπορεί να αντιληφθείς πως έχεις δίπλα σου ένα πρόσωπο που δεν πατά και πολύ καλά στα πόδια του, που αναζητά τρόπους να αποδράσει από μία κατάσταση που τον/ην εγκλωβίζει, με αποτέλεσμα η έννοια της σταθερότητας να υφίσταται μόνο σε θεωρητικό επίπεδο. Ίσως πάλι να βιώνεις χρηματικές αναταράξεις στον τομέα της δουλειάς σου, αφού υπάρχουν εξελίξεις τις οποίες δεν μπορείς να ελέγξεις και καλείσαι να τις διαχειριστείς με γνώμονα τη διατήρηση των κεκτημένων σου. Στον ερωτικό τομέα, θα υπάρξουν ευκαιρίες για σεξουαλική απόλαυση, αλλά αυτό δε σημαίνει πως βρίσκεις και το ιδανικό έτερο ήμισυ. Η ασφάλεια και η απόλαυση είναι δύο έννοιες που δεν ταυτίζονται μεταξύ τους, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να αλλάζεις συχνά ερωτικούς/ες συντρόφους ή να προκύπτουν γρήγορες εξελίξεις σε σχέσεις που δεν έχουν δοκιμαστεί μέσα στο χρόνο, με αποτέλεσμα να μην είσαι σε θέση να λάβεις αποφάσεις. Ο Βόρειος Δεσμός στον Ταύρο θα σε φέρει αντιμέτωπο/η και με την έννοια του τέλους σε σχέσεις και συνεργασίες, θέλοντας να σου υπενθυμίσει πως ο κύκλος της ζωής είναι κάτι που δεν μπορείς να το ελέγξεις όσο και αν το επιθυμείς. Δεν μπορείς παρά να αποδεχτείς κάτι τέτοιο και να προχωρήσεις παρακάτω, αναζητώντας την επόμενη έναρξη που θα αλλάξει τη ζωή σου.

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Αφού ο Ζυγός συμβολίζει το γάμο και την συντροφικότητα εννοείται ότι οι σχέσεις είναι ο θεμέλιος λίθος της ζωής σου και ότι  είσαι έτοιμος να δώσεις όλο σου το δυναμικό και  όλη την ενέργεια για να τις προστατεύσεις. Η Χάρη, η Διπλωματικότητα και η Κοινωνικότητα είναι από τα εμφανή στοιχεία της προσωπηκότητάς σου. Σε αντίθεση με τους Ταύρους με τους οποίους  έχεις κοινό κυβερνήτη την Αφροδίτη και είναι γήινοι, εσύ διαθέτεις το επικοινωνιακό και διανοητικό κομμάτι της. Ένας Ζυγός μπορεί να έχει απογοητευτεί, να έχει χωρίσει, να έχει πονέσει στον έρωτα , αλλά συνεχίζει να πιστεύει πάντα στην αληθινή αγάπη που θα συναντήσεις στη επόμενη γωνία . Ζυγός σημαίνει ανάγκη για αλληλοεπίδραση  και είναι αλήθεια ότι ανθίζεις κάθε φορά που ο σύντροφός σού δίνει αυτά που έχεις ανάγκη.Δεν έχει σημασία πόση αυτοπεποίθηση διαθέτεις, πόσο καλά τα πηγαίνεις με τον εαυτό σου, πόσο μοναδικός  νοιώθεις ,αυτό που σε κάνει να νοιώθεις  αληθινά εξαιρετικό απογειώνεται μόνο όταν υπάρχει κάποιος δίπλα σου για να κάνει baby sitting στα όνειρα και τις ελπίδες σου.Φυσικά και ξέρεις ότι αγάπη δεν είναι μόνο η αρχική  ρομαντικη περιπέτεια γι’  αυτό και  είσαι έτοιμος να καταθέσεις τεράστια ενέργεια  για να πετύχει μιά σχέση..Χωρίς αγάπη είσαι σαν να βρίσκεσαι σε μία τραμπάλα μόνος σου,ξεκρέμαστος και χωρίς ρίζες. Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς κάποιος να αποτελεί σημείο αναφοράς σου. Χρειάζεσαι τον Άλλο για να είσαι ο εαυτός σου.Κι εδώ ανακύπτουν κάποια σοβαρά προβλήματα. Πολλές φορές είσαι διατεθειμένος να κάνεις υποχωρήσεις, να συμβιβάσεις τις επιθυμίες σου και να προσαρμοστείς στο σύντροφό σου, ενώ δεν θέλεις, μόνο και μόνο για να μην μείνεις μόνος σου.Μια Ζυγός συμπυκνώνει όλη τη ψυχολογία του ζωδίου λέγοντας: «Είμαι έτοιμη να παραβλέψω πολλά πράγματα για να διατηρήσω την ηρεμία της σχέσης. Είμαι διατεθειμένη να θυσιάσω πράγματα που με ευχαριστούν αρκεί να υπάρχει κάποιος για να μοιραστώ μαζί του κάποια άλλα.Θα κάνω τα πάντα για να μη διαλυθεί η σχέση, τουλάχιστον μέχρι να εμφανιστεί κάποιος άλλος. Ακόμα και στο εργασιακό περιβάλλον δεν μπορώ να αντιμετωπίσω σκηνές, ή ζήλειες. Απλά δεν μπορώ να λειτουργήσω σε καταστάσεις έντασης. Φυσικά και μπορώ να αντέξω την ένταση, αλλά δεν μπορώ να την ανεχθώ από  τους άλλους. Εάν υπάρχουν προβλήματα συνενόησης δεν μπορώ να τα αντιμετωπίσω,  και προτιμώ να φύγω...».Είναι εντυπωσιακό τι μπορείς να κάνεις για να αποφύγεις τη σύγκρουση  με τους άλλους αφού έχεις μάθει λανθασμένα  να την ταυτίζεις με την κατάρρευση μιας  σχέσης..

 • Monica Bellucci

έχουν γενέθλια 210 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ξένια, Αθανάσιος, Αθανασία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...