παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 29.05.2023 έως 04.06.2023
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να θέλει να σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς περισσότερο ενεργά με θέματα οικονομικού περιεχομένου, να σε αναγκάσει να έρθεις πιο κοντά σε μία επένδυση ή αγορά που καλείσαι να εκτελέσεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί να δυσκολεύεσαι να βρεις τη λογική πίσω από την όλη πράξη, γι’ αυτό θα χρειαστεί να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να σε βοηθήσει και να σε στηρίξει. Μπορεί λοιπόν να περάσεις αρκετό χρόνο με αυτό το άτομο, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τρίτα πρόσωπα με τα οποία έχεις συνηθίσει να βρίσκεσαι και να συναναστρέφεσαι, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει απορίες ή ακόμα και λεκτικές εντάσεις. Παράλληλα, μπορεί να δοκιμάζεις τα πατήματα μίας νέας σχέσης που έχει προκύψει στη ζωή σου, να τεστάρεις κατά πόσο είναι εφικτό να μοιραστείς περισσότερο χρόνο με το έτερο ήμισυ θέλοντας να ενισχύσεις το ερωτικό στοιχείο ανάμεσα σας. Φρόντισε να απολαύσεις κάποιες στιγμές που είναι μπροστά σου και να μην αναβάλεις αυτό που μπορεί να γίνει σήμερα για το μέλλον.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 31.05.2023 έως 06.06.2023
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)
Μία εξαιρετικά επικοινωνιακή πανσέληνος ανατέλλει προς το τέλος της ερωτικής μας αυτής εβδομάδας, Ζυγάκι – στον 3ο οίκο σου της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας, η πανσέληνος αυτή έρχεται φέρνοντας δώρα. Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα ...
 • Είναι από αυτές τις μέρες που καταλαβαίνεις πόσα κόμπλεξ κουβαλάει ο κόσμος γύρω σου. Φυσικά και είσαι πολύ πιο έξυπνος/η από πολλούς/ες που βρίσκονται σε μεγαλύτερη θέση (επαγγελματικά ή κοινωνικά) από εσένα, όμως αντί να εκμεταλλευθούν την παρουσία σου στη ζωή τους, κάθονται και σε ψέγουν. Ρε δεν πάνε να...
 • Ιούνιος

  Το καλοκαίρι  ανοίγει με τον πιο υπέροχο, ευοίωνο τρόπο και ο πρωταγωνιστής είσαι εσύ για πολλούς και πολύ ενδιαφέροντες λόγους! Ο Ιούνιος εγκαινιάζει μια πολύ όμορφη κι ενδιαφέρουσα κοινωνικά περίοδο: ο Άρης της δράσης και της ενέργειας και η Αφροδίτη της αρμονίας, των σχέσεων και των απολαύσεων βρίσκονται στο Μεσουράνημά σου, στο πιο περίβλεπτο σημείο του ωροσκοπίου σου.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Μάλιστα η Αφροδίτη θα παραμείνει εκεί τέσσερις ολόκληρους μήνες απογειώνοντας την κοινωνικότητά σου και φέρνοντας στον δρόμο σου θετικότητα, ευκαιρίες αλλά και άτομα πρόθυμα να σε βοηθήσουν και να σε στηρίξουν. Ο Ερμής, από τις 11 ως τις 27 του μήνα στους Διδύμους, ζώδιο της κυριαρχίας του, θα φέρει ευνοϊκές συζητήσεις κι επικερδείς συμφωνίες, αλλά και πολλή κινητικότητα, εκδρομές, σχέδια για διακοπές, καθώς και φλερτ και καινούργιες συναρπαστικές γνωριμίες. Το αρμονικό και πολύ θετικό εξάγωνο του Δία με τον Κρόνο χρωματίζει όλο τον μήνα με τύχη και σταθερότητα κι αν ξεκινήσεις τώρα κάτι σε επιχειρηματικό επίπεδο θα έχει σίγουρα μεγάλες δυνατότητες και χρονική διάρκεια. Προς το τέλος του μήνα, μην απογοητευτείς από τυχόν ματαιώσεις ή αναβολές, είναι τα απόνερα της δύσκολης όψης μεταξύ Άρη και Ουρανού: εστίασε στον στόχο σου και χρησιμοποίησε την αναβολή για να ανασυνταχθείς καλύτερα.  Η πανσέληνος της 4/6 στον χαρωπό Τοξότη φέρνει εξόδους, διασκέδαση και πολλές ενδιαφέρουσες και χαρούμενες νέες γνωριμίες – ενώ η Νέα Σελήνη στις 18,  φέρνει νέα ξεκινήματα αλλά και πολλή ενέργεια στα επαγγελματικά.

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)


  2 Ιουνίου 2023    Αφροδίτη 27° 28’ Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 27° 28’ Ιχθύων
  4 Ιουνίου 2023    Σύνοδος Ερμή με Ουρανό 20° 24’ Ταύρου
  5 Ιουνίου 2023    Αφροδίτη 00° 05’ Λέοντα αντίθεση με Πλούτωνα 00° 05’ Υδροχόου
  8 Ιουνίου 2023    Ερμής 27° 34’ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 27° 34’ Ιχθύων
  11 Ιουνίου 2023    Αφροδίτη 05° 38’ Λέοντα τετράγωνο με Δία 05° 38’ Ταύρου
  15 Ιουνίου 2023    Ερμής 7° 13’ Διδύμων τετράγωνο με Κρόνο 7° 13’ Ιχθύων
  17 Ιουνίου 2023    Ερμής 10° 50’ Διδύμων εξάγωνο με Αφροδίτη 10° 50’ Λέοντα
  18 Ιουνίου 2023     Ήλιος 27° 39’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 27° 39’ Ιχθύων
  21 Ιουνίου 2023    Ερμής 18°40’ Διδύμων εξάγωνο με Άρη 18°40’ Λέοντα
  25 Ιουνίου 2023    Ερμής 27° 41’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 27° 41’ Ιχθύων
  26 Ιουνίου 2023    Άρης 21° 30’ Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό 21° 30’’ Ταύρου
  28 Ιουνίου 2023     Ήλιος 7° 07’ Καρκίνου τρίγωνο με Κρόνο 7° 07’ Ιχθύων
  30 Ιουνίου 2023    Ερμής 7° 05’ Καρκίνου τρίγωνο με Κρόνο 7° 05’ Ιχθύων

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2023

  Μία πρόκληση που σε ταρακουνά

  Το 2023 μοιάζει να είναι μία κομβική για εσένα χρονιά, αφού μπορείς να αλλάξεις ταχύτητα στη ζωή σου. Με τον Δία απέναντι σου μέχρι τις 16 Μαΐου, αλλά και το Βόρειο Δεσμό στον αντιδιαμετρικό Κριό από τις 17 Ιουλίου, θα βρεθείς μπροστά σε ευκαιρίες τις οποίες δεν μπορείς να αγνοήσεις. Μία γνωριμία μπορεί πολύ εύκολα να αποκτήσει ταχύτητα και δυναμική και να σε βγάλει από διλήμματα τα οποία αντιμετωπίζεις και σε δυσκολεύουν. Μία ερωτική επαφή θα μπορούσε να κουβαλά μαζί της την ευκαιρία να καλύψεις τις σεξουαλικές σου ανάγκες, οι οποίες έχουν καταπιεστεί τα τελευταία χρόνια, ενώ παράλληλα θα μπορούσε να αποτελέσει και τη βάση για δημιουργία μίας σχέσης που θα μπορούσε να στοχεύει ακόμα και στην απόκτηση οικογένειας. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι καιρός να συνδεθείς και να συνεργαστείς με ένα άτομο που μοιάζει διατεθειμένο να σε παρασύρει σε ένα μονοπάτι που θα ήθελες να βαδίσεις, αλλά μπορεί να τρομάζεις να βρεθείς. Είναι όμως καιρός να αφήσεις στην άκρη την ασφάλεια του γνώριμου και να δοκιμάσεις να απασχοληθείς σε ένα αντικείμενο που μπορεί να μοιάζει ξένο, αλλά παράλληλα σε ενθουσιάζει και σου δημιουργεί ευχάριστη προσμονή. Αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβεις πως μπορείς να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που παρουσιάζεται και να φτιάξεις εκ νέου τη ζωή σου, ακόμα και αν θεωρείς πως είναι πολύ νωρίς για να κάνεις όνειρα, τα οποία δεν μπορείς ακόμα να εμπιστευτείς.

  Κεφάλαιο Δίας
  Ο Δίας θα παραμείνει στο αντιδιαμετρικό σου ζώδιο του Κριού μέχρι τις 16 Μαΐου προσφέροντας ευκαιρίες για νέες σχέσεις και συνεργασίες στη ζωή σου. Θα συναντήσεις ανθρώπους που θα θελήσουν να σχετιστούν μαζί σου, αλλά μπορεί να τρομάξεις από το βαθμό της παρόρμησης που μπορεί να κουβαλούν μαζί τους. Μπορεί πάλι να έχεις την ευκαιρία να μεγαλώσεις τον κύκλο της επιρροής σου, να έχεις την ευκαιρία να αναλάβεις ένα διαφορετικό επαγγελματικό ρόλο, ο οποίος σε τρομάζει και σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως μπορεί να μην έχεις τον έλεγχο της όλης κατάστασης. Παρόλα αυτά, η πρόκληση είναι αρκετά μεγάλη, είναι ικανή να σε βάλει στη διαδικασία να δοκιμάσεις να ακολουθήσεις αυτό που σου προτείνεται, ακόμα και αν θεωρείς πως μπορεί να σε βγάζει έξω από τα νερά σου. Στον προσωπικό τομέα, αν είσαι μόνος/η είναι εύκολο να κάνεις μία νέα ερωτική γνωριμία, να σε προσεγγίσει ένα άτομο που θα σε ιντριγκάρει και θα σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως είναι καιρός να σπάσεις τα δεσμά που σε κρατούν εγκλωβισμένο/η στις αγκυλώσεις σου. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να προκύψει και μία παράλληλη σχέση μέσα στο γάμο σου, η οποία θα δοκιμάσει τις αντοχές αυτού, που θα λειτουργήσει καταλυτικά ώστε να τρέξουν εξελίξεις που μέχρι σήμερα αρνιόσουν πως μπορεί να λάβουν χώρα.
  Η είσοδος και παραμονή του Δία στον Ταύρο από τις 16 Μαΐου θα μπορούσε να σε βοηθήσει ώστε να βρεις συμμάχους στην προσπάθεια σου να αισθανθείς μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια. Μία σχέση μπορεί να προχωρά παρακάτω και να έρχονται στην επιφάνεια και θέματα ουσιαστικής σύνδεσης με αυτό το άτομο, να γίνεται επίσημη η σύνδεση σας. Επίσης, έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου μέσα από την αποδοχή μίας πρότασης που είναι σε θέση να αλλάξει τις ισορροπίες στη ζωή σου, αφού μπορεί να σου προσφέρονται αρκετά χρήματα για να μετακινηθείς σε ένα διαφορετικό επαγγελματικό πόστο. Αν πάλι έχεις ανοικτούς λογαριασμούς με εφορίες, κληρονομιές και διαδικασίες διαχείρισης εξόδων, τότε φρόντισε να εκμεταλλευτείς την περίσταση και να προσπαθήσεις να βρεις λύσεις το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, όταν και μπορείς να πετύχεις ευνοϊκούς όρους για εσένα. Στον ερωτικό τομέα, μία σχέση μπορεί να βελτιωθεί πατώντας πάνω στη σεξουαλική χημεία με την άλλη πλευρά. Παράλληλα, θα μπορούσε να προχωρήσει η διαδικασία απόκτησης παιδιού, αφού μοιάζεις έτοιμος/η να αναλάβεις μία τέτοια ευθύνη, έχοντας πάντα στο νου σου πως χρειάζεται να έχεις δίπλα σου και το/η σύντροφο που θα στηρίξει αυτή τη σκέψη ή απόφαση.

  Κεφάλαιο Κρόνος
  Ο Κρόνος θα παραμείνει στον Υδροχόο μέχρι τις 7 Μαρτίου, χωρίς να σε επηρεάζει με δυσμενή τρόπο. Με τον Κρόνο στον Υδροχόο μεγαλώνεις και μαθαίνεις να αποκτάς υπευθυνότητα στις ερωτικές σου σχέσεις, μπορεί να αλλάζουν οι επιλογές που κάνεις στον προσωπικό τομέα, μπορεί να προσπαθείς να θέσεις βάσεις στην υπάρχουσα σχέση. Ίσως να ταλαιπωρείσαι τον τελευταίο καιρό σχετικά με την απόκτηση παιδιού, κάτι που όμως θα βρει διέξοδο, εφόσον δώσεις σοβαρές και ουσιαστικές απαντήσεις σχετικά με τη συγκεκριμένη επιλογή. Μπορεί πάλι να βλέπεις πως περνά ο χρόνος πάνω από τα παιδιά σου, πως μεγαλώνουν και έχουν διαφορετικές ανάγκες σε σχέση με αυτές που συνήθισες να προσφέρεις, κάτι που σε ευχαριστεί αφού μπορείς πλέον να έχεις μία περισσότερο ενήλικη σχέση μαζί τους. Τέλος, είναι πιθανό να αναλαμβάνεις ένα νέο ρόλο μέσα στο κοινωνικό περιβάλλον που κινείσαι, να παίρνεις πάνω σου κάποιες καταστάσεις και να γίνεσαι ηγέτης μίας ομάδας που αναζητά πυξίδα.
  Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς στις 7 Μαρτίου και η παραμονή στη συγκεκριμένη θέση για περίπου τρία χρόνια, θα αποτελέσει την ευκαιρία  να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως η ζωή σου έχει δυσκολέψει, έχει γίνει σχεδόν αδύνατο να φέρεις εις πέρας όλα όσα έχεις στους ώμους σου ως ευθύνες. Θα μπορούσες να επιδιώξεις να κοιτάξεις μόνο τον εαυτό σου και να αφήσεις στην άκρη την παροχή υπηρεσίας και στήριξης για τρίτους, να θέσεις προτεραιότητες ώστε να πάψεις να σκορπίζεσαι σε πολλές κατευθύνσεις. Ίσως πάλι να είναι καιρός να μαθητεύσεις στον εργασιακό χώρο που κινείσαι, να υπακούσεις τις εντολές ανθρώπων που κουβαλούν την απαραίτητη εμπειρία και τις γνώσεις και τους οποίους μπορείς να ακολουθήσεις. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να θελήσεις να βάλεις σε προτεραιότητα τη φυσική ευεξία, να εστιάσεις στην υγεία σου και να πάψεις να κάνεις υποχωρήσεις που βλάπτουν τον εαυτό σου. Να θυμάσαι πως χρειάζεται να προσέξεις τη διατροφή σου, να κόψεις τα περιττά και να διατηρήσεις σε αυτή ότι είναι υγιεινό και σε βοηθά να αποτοξινωθείς, αφού διαφορετικά ο οργανισμός σου θα αντιδράσει και θα φέρει στην επιφάνεια δυσκολίες και εμπόδια που δε θα μπορείς να εξηγήσεις.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   


  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Το πρώτο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στις 20 Απριλίου στην τελευταία μοίρα του Κριού σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, επηρεάζοντας άμεσα τις διαπροσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων των τελευταίων ημέρων του ζωδίου/ωροσκόπο. Μπορεί να έρχεσαι αντιμέτωπος/η με τις επισημάνσεις και τις διαθέσεις του/ης συντρόφου που είναι διαφορετικές σε σχέση με τις δικές σου προθέσεις, που σε αναγκάζουν να παραδεχτείς πως υπάρχει ένα πρόβλημα που έχει αρχίσει να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις το/η σύντροφο και να προσπαθήσεις να αποκρούσεις κάποιες αιτιάσεις που μοιάζουν αρκετά αιχμηρές, να φροντίσεις να έχεις επιχειρήματα και διάθεση να προχωρήσεις σε κινήσεις. Μπορεί πάλι να κλείνει ένας κύκλος μέσα στην οικογένεια σου, να αναλαμβάνεις ένα νέο ρόλο για τον οποίο καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος/η, ώστε να μη σου έρθει ξαφνικά και απότομα στο προσκήνιο. Στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να απεγκλωβιστείς από κάτι που μοιάζει να σου δημιουργεί ένα βάρος το οποίο είναι καιρός να διώξεις από πάνω σου, το οποίο δε χρειάζεται να συνεχίζεις να το κουβαλάς εφόσον έχεις αποφασίσει να προχωρήσεις παρακάτω. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 5 Μαΐου στη 14η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Ουρανό από τον Ταύρο φαίνεται να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως το οικονομικό σκέλος θα παίξει μεγάλη σημασία στην απόφαση που καλείσαι να λάβεις. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να χωρέσεις την πρόκληση που έχεις δεχτεί στα υπάρχοντα δεδομένα της ζωής σου, αφού θα χρειαστεί να ρισκάρεις περισσότερο από όσο αντέχεις. Ίσως πάλι να χρειαστεί να γίνεις περισσότερο διεκδικητικός/η στον επαγγελματικό τομέα, να αποφασίσεις να υψώσεις το ανάστημα σου και να ζητήσεις το μερίδιο που σου αναλογεί, χωρίς να αφήνεις τρίτους να εκμεταλλεύονται τον κόπο σου.
  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου στην 21η μοίρα του ζωδίου σου σε σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που σε κάνει πρωταγωνιστή/ρια των εξελίξεων, ειδικά αν ανήκεις στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου σε ζώδιο/ωροσκόπο. Θα κληθείς να αποφασίσεις αν μπορείς να εμπιστευτείς το άτομο που έχει μπει στη ζωή σου και φαίνεται να φέρνει αέρα ανανέωσης σε προσωπική ή επαγγελματικό επίπεδο. Ίσως να δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς τα γεγονότα όπως είναι, να προσπαθείς να φέρεις μία ισορροπία που λείπει, κάτι που όμως σημαίνει πως μπορεί να μιλήσεις με ειλικρίνεια και να θίξεις καταστάσεις που μέχρι σήμερα έμεναν στο απυρόβλητο. Αν πάλι είσαι έτοιμος/η να ασχοληθείς με την πληγή που κυριαρχεί στις σχέσεις σου, τότε φρόντισε να μπορείς να σκάψεις σε βάθος το όλο θέμα και να μη λειτουργήσεις επιφανειακά. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 28 Οκτωβρίου στην 5η μοίρα του Ταύρου σε αντίθεση με τους Ερμή και Άρη από το Σκορπιό φαίνεται να επηρεάζει τον οικονομικό τομέα της ζωής σου και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως δεν είναι εύκολο να ρισκάρεις. Μπορεί να κάνεις μερικά βήματα προς τα πίσω και να αρνείσαι να αποδεχτείς μία πρόκληση που φαντάζει ενδιαφέρουσα, αλλά παράλληλα σε τρομοκρατεί και μόνο στην ιδέα. Μπορεί πάλι να υπάρχουν ενστάσεις από το άτομο που συνεργάζεσαι, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να αναδιαμορφώσετε το οικονομικό πλάνο που έχετε κάνει, να θέσετε νέους στόχους βασιζόμενοι σε μία περισσότερο γήινη θεώρηση της όλης κατάστασης.

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός
  Ο Βόρειος Δεσμός θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τις 17 Ιουλίου, οπότε και αντίστοιχα ο Νότιος Δεσμός στον αντιδιαμετρικό Σκορπιό, θέλοντας να σε κάνει να εστιάσεις στον οικονομικό τομέα και στην προσπάθεια να νιώσεις πως μοιράζεσαι με την άλλη πλευρά. Μπορεί να προχωρά μία επαγγελματική συνεργασία και να μπαίνουν τα θεμέλια μίας ευκαιρίας να νιώσεις πολύ πιο ασφαλής για το μέλλον, έχοντας δίπλα σου ένα άτομο που μπορεί να σου παρέχει σύνεση και υπομονή. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να παραμείνεις σε ένα εργασιακό περιβάλλον που σε δυσκολεύει, αλλά παράλληλα σου προσφέρει μία καλή αμοιβή, την οποία έχεις ανάγκη για να μπορέσεις να πατήσεις καλύτερα στα πόδια σου. Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Κριό, και του Νότιου Δεσμού στο ζώδιο σου, στις 17 Ιουλίου ανοίγει μία νέα περίοδο στη ζωή σου κατά τη διάρκεια της οποίας θα έρθεις αντιμέτωπος/η με καρμικές προκλήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν ανήκεις στους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου, τότε θα κληθείς να απαντήσεις κατά πόσο συναντάς ένα άτομο που είναι σε θέση να αλλάξει τη ροή της ζωής σου. Θα μπορούσες να παρατήσεις τα πάντα για να ακολουθήσεις αυτό το πρόσωπο εκεί που αποφασίζει ή σου προτείνει να κατευθυνθείτε, να δεις στο πρόσωπο του/ης αυτόν/η που είναι σε θέση να σε βγάλει από τα αδιέξοδα των προσωπικών αποφάσεων που καλείσαι να λάβεις; Ο Σεπτέμβριος και ο Νοέμβριος είναι δύο μήνες που θα μπορούσαν να ανατρέψουν αρκετά δεδομένα, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να εμπιστευτείς και να μην παρασυρθείς από την παρόρμηση της στιγμής.

   

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Αφού ο Ζυγός συμβολίζει το γάμο και την συντροφικότητα εννοείται ότι οι σχέσεις είναι ο θεμέλιος λίθος της ζωής σου και ότι  είσαι έτοιμος να δώσεις όλο σου το δυναμικό και  όλη την ενέργεια για να τις προστατεύσεις. Η Χάρη, η Διπλωματικότητα και η Κοινωνικότητα είναι από τα εμφανή στοιχεία της προσωπηκότητάς σου. Σε αντίθεση με τους Ταύρους με τους οποίους  έχεις κοινό κυβερνήτη την Αφροδίτη και είναι γήινοι, εσύ διαθέτεις το επικοινωνιακό και διανοητικό κομμάτι της. Ένας Ζυγός μπορεί να έχει απογοητευτεί, να έχει χωρίσει, να έχει πονέσει στον έρωτα , αλλά συνεχίζει να πιστεύει πάντα στην αληθινή αγάπη που θα συναντήσεις στη επόμενη γωνία . Ζυγός σημαίνει ανάγκη για αλληλοεπίδραση  και είναι αλήθεια ότι ανθίζεις κάθε φορά που ο σύντροφός σού δίνει αυτά που έχεις ανάγκη.Δεν έχει σημασία πόση αυτοπεποίθηση διαθέτεις, πόσο καλά τα πηγαίνεις με τον εαυτό σου, πόσο μοναδικός  νοιώθεις ,αυτό που σε κάνει να νοιώθεις  αληθινά εξαιρετικό απογειώνεται μόνο όταν υπάρχει κάποιος δίπλα σου για να κάνει baby sitting στα όνειρα και τις ελπίδες σου.Φυσικά και ξέρεις ότι αγάπη δεν είναι μόνο η αρχική  ρομαντικη περιπέτεια γι’  αυτό και  είσαι έτοιμος να καταθέσεις τεράστια ενέργεια  για να πετύχει μιά σχέση..Χωρίς αγάπη είσαι σαν να βρίσκεσαι σε μία τραμπάλα μόνος σου,ξεκρέμαστος και χωρίς ρίζες. Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς κάποιος να αποτελεί σημείο αναφοράς σου. Χρειάζεσαι τον Άλλο για να είσαι ο εαυτός σου.Κι εδώ ανακύπτουν κάποια σοβαρά προβλήματα. Πολλές φορές είσαι διατεθειμένος να κάνεις υποχωρήσεις, να συμβιβάσεις τις επιθυμίες σου και να προσαρμοστείς στο σύντροφό σου, ενώ δεν θέλεις, μόνο και μόνο για να μην μείνεις μόνος σου.Μια Ζυγός συμπυκνώνει όλη τη ψυχολογία του ζωδίου λέγοντας: «Είμαι έτοιμη να παραβλέψω πολλά πράγματα για να διατηρήσω την ηρεμία της σχέσης. Είμαι διατεθειμένη να θυσιάσω πράγματα που με ευχαριστούν αρκεί να υπάρχει κάποιος για να μοιραστώ μαζί του κάποια άλλα.Θα κάνω τα πάντα για να μη διαλυθεί η σχέση, τουλάχιστον μέχρι να εμφανιστεί κάποιος άλλος. Ακόμα και στο εργασιακό περιβάλλον δεν μπορώ να αντιμετωπίσω σκηνές, ή ζήλειες. Απλά δεν μπορώ να λειτουργήσω σε καταστάσεις έντασης. Φυσικά και μπορώ να αντέξω την ένταση, αλλά δεν μπορώ να την ανεχθώ από  τους άλλους. Εάν υπάρχουν προβλήματα συνενόησης δεν μπορώ να τα αντιμετωπίσω,  και προτιμώ να φύγω...».Είναι εντυπωσιακό τι μπορείς να κάνεις για να αποφύγεις τη σύγκρουση  με τους άλλους αφού έχεις μάθει λανθασμένα  να την ταυτίζεις με την κατάρρευση μιας  σχέσης..

 • Matthew Damon

έχουν γενέθλια 227 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρθα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...