παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 27.05.2024 έως 02.06.2024
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να έρθεις αντιμέτωπος/η με ξαφνικές εναλλαγές της διάθεσης του/ης συντρόφου σου, να αναρωτηθείς μήπως είναι καιρός να κάνεις κάτι που να δείχνει τις δικές σου ανάγκες.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως να προκύψει μία αναταραχή στη σχέση σου, να έρθεις αντιμέτωπος/η με μία κατάσταση στην οποία καλείσαι να δώσεις μία γρήγορη απάντηση σε ένα θέμα που έχει προκύψει και θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή μίας μεγαλύτερης σύγκρουσης. Ίσως πάλι να λαμβάνεις σινιάλα από ένα τρίτο πρόσωπο και να αναρωτιέσαι μήπως θα πρέπει να αναρωτηθείς κάτι που αφορά την ερωτική σου ζωή, να εξετάσεις κατά πόσο υπάρχει απέναντι σου ένα πρόσωπο που μπορεί να σε φλερτάρει ανοικτά. Τέλος, στον οικονομικό τομέα, προσπάθησε να συγκρατήσεις την παρόρμηση σου για μία κίνηση που μπορεί να περιλαμβάνει ιδιαίτερο ρίσκο, να αποφύγεις να προχωρήσεις σε κάποια αγορά που είναι πιθανό να σε φορτώσει με αυξημένα βάρη το επόμενο χρονικό διάστημα.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 22.05.2024 έως 28.05.2024
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)
Η πανσέληνος της 23/5  είναι μια θετική, καταπληκτική πανσέληνος που ανατέλλει στον 3ο οίκο της επικοινωνίας σου, στο ζώδιο του Τοξότη. Αρκετά συχνά οι πανσέληνοι είναι στιγμές κλυδωνισμού και ταραχών η συγκεκριμένη, όμως, είναι πολύ θετική αν και έντονη. Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια ...
 • Όσο πιο σοβαρός/η και σιωπηλός/η δείχνεις εξωτερικά, τόσο περισσότερο τα μέσα σου λαχταρούν για περισσότερη προσοχή, μια ένδειξη πως εκεί έξω υπάρχει πράγματι αυτό που λέγεται "τρυφερότητα" και δεν είναι της φαντασίας σου. Ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ Ζυγέ που πιστεύεις ακόμη στις Ανθρώπινες σχέσεις...
 • Μάιος

  Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης αποδεικνύεται και ο πιο σημαντικός. Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι έχεις απέναντί σου έναν πολεμιστή – τον Άρη. Ο Άρης έχει περάσει στον Κριό, ο πλανήτης της ενέργειας, της δράσης και της μάχης βρίσκεται απέναντί σου, στον τομέα των σημαντικών σου συνεργασιών και σχέσεων και όλα θα κριθούν από το εάν θα τον αντιμετωπίσεις ως αντίπαλο κι εχθρό ή ως σύμμαχο.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Αν θα επιτρέψεις στον Άρη από το πεδίο στο οποίο βρίσκεται να μην πολεμήσει εσένα, αλλά να πολεμήσει ΓΙΑ εσένα. Για τις σχέσεις που αξίζουν και για τις σχέσεις που εσύ αξίζεις να έχεις στη ζωή σου. Στο ίδιο ακριβώς πεδίο θα βρίσκεται ως τις 15 του μήνα και ο Ερμής, πράγμα που σημαίνει πως η επικοινωνία (Ερμής) είναι το κλειδί για να δώσει ο Άρης τις σωστές μάχες. Να είσαι άμεσος και λακωνικός στην επικοινωνία σου – να είσαι στοχευμένος, να χρησιμοποιείς λίγα, προσεκτικά διαλεγμένα λόγια, και να εκφράζεις την αλήθεια σου με θάρρος (Άρης). Εάν κινηθείς έτσι τότε θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις τα μαγικά εξάγωνα του Ερμή και του Δία προς τον Ποσειδώνα και να φέρεις στο προσκήνιο το συναίσθημα, πράγμα που αποτελεί τον στόχο κάθε Ζυγού. Θα μπορέσεις να φέρεις το συναίσθημα ξανά στο προσκήνιο και ξανά στη ζωή σου. Θα βρεις τα σωστά αντίβαρα στην επιθετικότητα και την ένταση, ενώ με το ταίρι σου θα ανακαλύψετε νέους τρόπους, πιο συμβιβαστικούς κι ενωτικούς, για να αντιμετωπίζετε ό, τι σας απασχολεί ή και σας διχάζει. Στο τέλος του μήνα, Ήλιος και Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνουν όνειρα για ταξίδια και διακοπές, αλλά φέρνουν και επαφές με αγαπημένους ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, καθώς και ενδιαφέρουσες, αστραφτερές, τυχερές γνωριμίες με ξένους ή με ανθρώπους που έχουν σχέση με άλλες χώρες, θρησκείες ή πολιτισμούς. Γεμίζεις με φιλόδοξα σχέδια και ο Ερμής, περνώντας στον Ταύρο, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ να βάλεις τις ιδέες και τις σκέψεις σου σε τάξη αλλά και σε τροχιά υλοποίησης.

   

  1 Μαΐου 2024
  Αφροδίτη 2° 06’ Ταύρου τετράγωνο με Πλούτωνα 2° 06’ Υδροχόου
  3 Μαΐου 2024
  Άρης 2 ° 06’ Κριού εξάγωνο με Πλούτωνα 2° 06’ Υδροχόου
  7 Μαΐου 2024
  Ήλιος 17° 10’ Ταύρου εξάγωνο με Κρόνο 17° 10’ Ιχθύων
  13 Μαΐου 2024
  Σύνοδος Ήλιου και Ουρανού 23° 06΄Ταύρου
  Αφροδίτη 17° 40’ Ταύρου εξάγωνο με Κρόνο 17° 40’ Ιχθύων
  17 Μαΐου 2024
  Ερμής 2° 03’ Ταύρου τετράγωνο με Πλούτωνα 2° 03’ Υδροχόου
  18 Μαΐου 2024
  Σύνοδος Αφροδίτης και Ουρανού 23° 24΄Ταύρου
  Σύνοδος Ήλιου και Δία 28° 18’ Ταύρου
  19 Μαΐου 2024
  Ήλιος 29° 26’ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 29° 26’ Ιχθύων
  23 Μαΐου 2024
  Σύνοδος Αφροδίτης και Δία 29° 23’ Ταύρου
  Αφροδίτη 29° 30’ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνας 29° 30’ Ιχθύων
  25 Μαΐου 2024
  Αφροδίτη 1° 59’ Διδύμων τρίγωνο με Πλούτωνα 1° 59’ Υδροχόου
  27 Μαΐου 2024
  Ερμής 18° 34’ Ταύρου εξάγωνο με Κρόνο 18° 34’ Ιχθύων
  31 Μαΐου 2024
  Σύνοδος Ερμή και Ουρανού 24° 08’ Ταύρου

  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  08/05/2024, ώρα Ελλάδας 06:22, στις 18° 02’ Ταύρου
  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ                                                                 
  23/5/2024 , ώρα Ελλάδας 16:53, στις 02° 57’ Τοξότη (πανσέληνος των λουλουδιών)   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2024
  Ζώντας για το τώρα ή για το αύριο;
  To 2024 μοιάζει να είναι μία ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα και προκλητική χρονιά που θα σε φέρει μπροστά σε επιλογές που θα καθορίσουν τον τρόπο που βλέπεις το μέλλον σου. Με τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό και τις περισσότερες εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου σου, αν ανήκεις στο δεύτερο και πρώτο δεκαημέρου του ζωδίου και ωροσκόπου, θα κληθείς να αποδείξεις πως διαθέτεις την ικανότητα να διαχωρίζεις την ευκαιρία από την παγίδα. Κάποιοι θα θελήσουν να σε βάλουν στη διαδικασία να παθιαστείς με την ευκαιρία που σου προσφέρεται, να ενθουσιαστείς σε υπερβολικό βαθμό και να θελήσεις να ρισκάρεις για να απομακρυνθείς από ένα παρόν που σε καθηλώνει το έδαφος. Την ίδια όμως στιγμή, θα χρειαστεί να αναρωτηθείς μήπως μέσω αυτής της διαδικασίας αφήνεις πίσω σου και κάποιους ανθρώπους ή καταστάσεις που σου παρείχαν ασφάλεια και σιγουριά μέχρι σήμερα στη ζωή σου. Φρόντισε να ανοίξεις τα αυτιά και τα μάτια σου στα σημάδια που είναι μπροστά σου και μπορεί να μην τα βλέπεις, αφού επιμένεις να κοιτάζεις εκεί που υπάρχει το δέλεαρ του εύκολου και γρήγορου κέρδους, της ερωτικής απόλαυσης που δεν προσφέρει εχέγγυα για το μέλλον. Αν όμως έχεις αποφασίσει να λειτουργήσεις με τρόπο που παρέχει βραχυχρόνια οφέλη, τότε οι ευκαιρίες για έντονους έρωτες και γρήγορα κέρδη είναι παρούσες και καλείσαι να τις αρπάξεις από τα μαλλιά χωρίς να όμως να βασίζεσαι για μεγάλο χρονικό διάστημα στην εύνοια της τύχης.

  Κεφάλαιο Δίας
  Ο Δίας θα παραμείνει στον Ταύρο και 8ο Ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 25 Μαΐου και φαίνεται να ευνοεί την οικονομική σου αναβάθμιση αλλά και τη δημιουργία οικογένειας. Στην πρώτη περίπτωση, θα μπορούσες να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που σου προσφέρθηκε την προηγούμενη χρονιά και να ζητήσεις περισσότερα χρήματα εφόσον είσαι πλέον σε θέση να πουλήσεις πολύ καλύτερα τον εαυτό σου, να πείσεις σχετικά με τις ικανότητες σου. Θα μπορούσες να προχωρήσεις σε μία ιδιαίτερα συμφέρουσα συμφωνία, να συνεργαστείς με ένα άτομο που φαίνεται να εμπιστεύεται την κρίση σου και να σε στηρίζει στα επόμενα βήματα σου. Ίσως πάλι να σκέφτεσαι μία επένδυση μαζί με το/η σύντροφο σου, να βρίσκεσαι σε διαδικασία ενός κοινού επαγγελματικού βήματος που θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία για να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια στο μέλλον. Αν πάλι υπάρχουν εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, τότε ειδικά τον Απρίλιο είναι πιθανό να προχωράς στο επόμενο βήμα της σχέσης σου, να προχωράς σε μία κίνηση δέσμευσης ή δημιουργίας οικογένειας, κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει έκπληξη για τους γύρω σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε θα υπάρξουν ερωτικές ευκαιρίες γύρω σου που θα μπορούσαν να φουντώσουν και να δημιουργήσουν ένα μπέρδεμα για εσένα, αφού η σεξουαλική έλξη προς ένα πρόσωπα είναι αρκετά έντονη για την αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτη.
  Η είσοδος και παραμονή του Δία στους Διδύμους από τις 25 Μαΐου και μέχρι το τέλος του έτους, φαίνεται να μετατοπίζει το ενδιαφέρον σου προς την πνευματική σου εξέλιξη. Είναι πιθανό να θελήσεις να πάρεις μέρος σε μία εκπαιδευτική δράση που θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο μπροστά σου, που θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία σου για να εξελιχθείς επαγγελματικά. Ίσως να έχεις την ανάγκη να ταξιδέψεις, να έρθεις σε επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους, με πρόσωπα που μιλούν μία διαφορετική γλώσσα και είναι σε θέση να σε βοηθήσουν να δεις το μέλλον μέσα από διαφορετικό πρίσμα. Ίσως πάλι να επενδύσεις στην εξωστρέφεια σου, να θελήσεις να αφήσεις το στίγμα και το αποτύπωμα σου μέσα από τις απόψεις και τις αντιλήψεις σου. Η συγκεκριμένη εξωστρέφεια όμως θα χρειαστεί να έχει και σαφές πλάνο και πλαίσιο, γιατί μπορεί να εμπλακείς σε μία σειρά από δραστηριότητες που τελικά δεν προσφέρουν κάτι ουσιαστικό στη γενικότερη δημόσια εικόνα σου.

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!


  Κεφάλαιο Κρόνος

  Η παραμονή του Κρόνου στους Ιχθείς και 6ο Ηλιακό σου οίκο για όλο το 2024 φαίνεται να είναι μία συνθήκη που δε σε επηρεάζει άμεσα. Ίσως να χρειαστεί να βρεις λύσεις σε μία αυξανόμενη καθημερινή κούραση και μία ρουτίνα που σε βαραίνει, να είναι απαραίτητο να βάλεις προτεραιότητες στη ζωή σου ώστε να μην κινδυνέψεις να φορτώσεις τους ώμους σου με περιττά βάρη. Μπορεί να είναι απαραίτητο να γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού σου κύκλου με στόχο να βρεθεί ένας κοινός τόπος συνεννόησης και συνεργασίας, αφού διαφορετικά οι κόντρες μεταξύ σας μπορεί να σε αποπροσανατολίζουν. Θα χρειαστεί επίσης να έχεις ανοικτά τα μάτια σου απέναντι στις εργασιακές αλλαγές που προκύπτουν και σε φέρνουν αντιμέτωπο/η με πρόσωπα εξουσίας που φαίνεται να έχουν άποψη σχετικά με την επαγγελματική σου εξέλιξη. Τέλος, θα χρειαστεί να ρίξεις ιδιαίτερο βάρος στον τομέα της υγείας σου, να φροντίσεις την ισορροπία ανάμεσα στη σωματική και την πνευματική ευεξία, αφού κάποιες ατασθαλίες στον τομέα της διατροφής είναι σε θέση να προκαλέσουν προβλήματα που θα μεγαλώσουν με την πάροδο του χρόνου.

  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη του έτους στις 25 Μαρτίου στην 5η μοίρα του ζωδίου σου φαίνεται να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σου μέσα από την ανάγκη αναζήτησης της ισορροπίας στη ζωή σου. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως έχεις εστιάσει κατά κύριο λόγο στον επαγγελματικό τομέα, αφού υπάρχουν προκλήσεις τις οποίες δεν μπορείς να αγνοήσεις, αφού είναι καιρός να εργαστείς σκληρά για να αποδείξεις πως μπορείς να ανοίξεις νέα μονοπάτια για το χώρο στον οποίο βρίσκεσαι. Την ίδια όμως στιγμή, καλείσαι να κοιτάξεις και την προσωπική σου ζωή, να εξετάσεις κατά πόσο είσαι δίπλα στο/η σύντροφο ή μήπως δημιουργείται απόσταση ανάμεσα σας με αποτέλεσμα να χάνεται η αρμονία στη ζωή σου. Ίσως πάλι να προκύπτει μία νέα και ενδιαφέρουσα γνωριμία η οποία θα αποσταθεροποιήσει τις προτεραιότητες που είχες θέσει στη ζωή σου, που θα ταρακουνήσει τις επιλογές που έχεις κάνει και σε έχουν οδηγήσει εκεί που βρίσκεσαι τη δεδομένη χρονική στιγμή. Καλό θα ήταν να μη στέκεσαι απέναντι στις αιτιάσεις των προσώπων που γνωρίζεις πως ενδιαφέρονται για εσένα και δεν πρόκειται να μιλήσουν με τρόπο που θα μπορούσε να σε βλάψει, αλλά να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τα λεγόμενα τους ακόμα και αν αυτά ακούγονται κάπως δυσάρεστα. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί, στις 8 Απριλίου στη 19η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, τον Χείρωνα και το Βόρειο Δεσμό φαίνεται να επηρεάζει κυρίως τους/ις εκπροσώπους του τέλους του δευτέρου και των αρχών του τρίτου δεκαημέρου. Θα βρεθείς σε μία κομβική στιγμή σχετικά με την προσωπική σου ζωή, αφού θα χρειαστεί να έρθεις αντιμέτωπος/η με όσα δεν ασχολήθηκες το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς θα χρειαστεί να κλείσουν οι ανοικτές εκκρεμότητες. Ίσως πάλι να δυσκολευτείς να επικοινωνήσεις με το έτερο ήμισυ, αφού μπορεί να προκύπτουν ανοικτές πληγές στη σχέση σας που δε σας επιτρέπουν να βρείτε από κοινού επιτρεπτές λύσεις, αφού σας δυσκολεύουν ώστε να κινηθείτε προς την ίδια κατεύθυνση χωρίς να νιώθετε πως προσπαθεί η μία πλευρά να επιβάλει κανόνες στο μυαλό της άλλης. Στον επαγγελματικό τομέα είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβεις δράση ώστε να γεφυρώσεις το χάσμα που έχει δημιουργηθεί σε περιστάσεις που χάνεται ο αρχικός στόχος που είχε τεθεί.
  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη της 18ης Σεπτεμβρίου στην 25η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε τετράγωνο με τον Δία από τους Διδύμους που θα μπορούσε να σε αποπροσανατολίσει και να σε κάνει να χάσεις το στόχο που έχεις θέσει. Κάποιοι έχουν βαλθεί να σε βάλουν στη διαδικασία να ασχοληθείς με μικρές λεπτομέρειες μίας κατάστασης που έχει τα προβλήματα της. Μπορεί να χάσεις πολύτιμο χρόνο προσπαθώντας να δώσεις λύσεις που θα έπρεπε να μπορούν να δίνουν κάποιοι άλλοι, παλεύοντας να τα βάλεις με ένα σύστημα που δεν έχει την πρόθεση να αλλάξει τον τρόπο που κινείται. Ίσως πάλι να σου προσφέρεται η ευκαιρία να αναδείξεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες, να πάρεις μέρος σε μία δράση ενημέρωσης που θα σε βοηθήσει να φανείς και να κάνεις εντύπωση σε άτομα που θα μπορούσαν να έχουν λόγο στην καριέρα σου. Τέλος, φρόντισε να έχεις σχεδιάσει καλά ένα ταξίδι που είναι προ των πυλών, αφού μπορεί να ξεχάσεις κάποιες παραμέτρους που είναι σημαντικές για να μην προκύψουν προβλήματα που θα το χαλάσουν και θα δημιουργήσουν ένα κλίμα που δε θα ήθελες να ζήσεις. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 2 Οκτωβρίου στη 10η μοίρα του ζωδίου σου σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του τέλους του πρώτου και της αρχής του δευτέρου δεκαημέρου μέσα από προκλήσεις στον επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα. Θα αλλάξουν τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή και θα κληθείς να αποφασίσεις αν θα συνεχίσεις να λειτουργείς συμπληρωματικά ή θα αναλάβεις το τιμόνι του οχήματος στα χέρια σου. Θα κληθείς να προχωρήσεις σε κινήσεις που μοιάζουν κάπως περίεργες για άτομα που έχουν συνηθίσει να έχουν μία συγκεκριμένη εικόνα για εσένα, αλλά είναι καιρός να αποδείξεις πως έχεις στόχο και πλάνο μπροστά σου. Μπορεί να φεύγεις από μία δουλειά που σε απογοήτευσε και να κατευθύνεσαι προς ένα περιβάλλον που θεωρείς πως θα σου προσφέρει τον απαραίτητο χώρο για να αναπτύξεις τις ικανότητες σου. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι μία πράξη που εμπεριέχει την έννοια του ρίσκου, αλλά παράλληλα δεν μπορείς να συνεχίσεις να βρίσκεσαι σε μία στασιμότητα που σε εγκλωβίζει σε ένα πατρόν ζωής που δεν ταιριάζει με το νέο σου εαυτό.

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός
  Η παραμονή του Βόρειου Δεσμού στον Κριό και 7ο Ηλιακό σου οίκο για όλο το 2024, που φαίνεται να επηρεάζει κυρίως τους/ις εκπροσώπους του δευτέρου και πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου ή ωροσκόπου σου, θα αποτελέσει την ευκαιρία για να βρεις λύσεις σε ζητήματα που αφορούν τις άμεσες διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι αρκετά πιθανό να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που θα σου ανοίξουν νέους δρόμους σκέψης και δράσης, να σκεφτείς να αλλάξεις πορεία στην ερωτική σου ζωή. Μία νέα γνωριμία θα μπορούσε να σε βάλει στη διαδικασία να αφήσεις πίσω σου το γνώριμο σκηνικό της ζωής σου και να τολμήσεις να ακολουθήσεις ένα διαφορετικό μονοπάτι. Θα κληθείς να ακολουθήσεις το/η σύντροφο σου σε μία προσπάθεια που κάνει ώστε να απελευθερωθεί από τα δεσμά που έχει στη ζωή του/ης, κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει πως μπορεί να τολμήσεις να εργαστείτε πάνω σε ένα νέο επαγγελματικό πλάνο. Ίσως πάλι να προκύψει μία ενδιαφέρουσα επαγγελματική προοπτική, ειδικά προς την Άνοιξη, η οποία θα μπορούσε να σε βάλει στη διαδικασία να ρισκάρεις αρκετά από τα υπάρχοντα και τα κεκτημένα σου. Ίσως πάλι να σου προσφερθεί η ευκαιρία να αναλάβεις έναν ιδιαιτέρως φιλόδοξο ρόλο στον εργασιακό σου χώρο και να χρειαστεί να βάλεις την προσωπική σου ζωή σε δεύτερη μοίρα, αφού αποφασίζεις να ακολουθήσεις μία αποστολή που δεν είναι εύκολο να σου προσφερθεί και πάλι. Τέλος, να θυμάσαι πως μπορείς να παρασυρθείς σε σχέσεις, συνεργασίες ή δράσεις που μοιάζουν ιδιαίτερα φιλόδοξες και παρορμητικές, ξεχνώντας να διατηρήσεις την ισορροπία σε υπάρχουσες καταστάσεις της ζωής σου. Αντέχεις να αναλάβεις τέτοιου είδους ρίσκα και να ακολουθήσεις την παρόρμηση της στιγμής ή μήπως θα κάνεις πίσω και θα θελήσεις να παραμείνεις σταθερός/η στους κανόνες της υπάρχουσας ζωής σου;

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Αφού ο Ζυγός συμβολίζει το γάμο και την συντροφικότητα εννοείται ότι οι σχέσεις είναι ο θεμέλιος λίθος της ζωής σου και ότι  είσαι έτοιμος να δώσεις όλο σου το δυναμικό και  όλη την ενέργεια για να τις προστατεύσεις. Η Χάρη, η Διπλωματικότητα και η Κοινωνικότητα είναι από τα εμφανή στοιχεία της προσωπηκότητάς σου. Σε αντίθεση με τους Ταύρους με τους οποίους  έχεις κοινό κυβερνήτη την Αφροδίτη και είναι γήινοι, εσύ διαθέτεις το επικοινωνιακό και διανοητικό κομμάτι της. Ένας Ζυγός μπορεί να έχει απογοητευτεί, να έχει χωρίσει, να έχει πονέσει στον έρωτα , αλλά συνεχίζει να πιστεύει πάντα στην αληθινή αγάπη που θα συναντήσεις στη επόμενη γωνία . Ζυγός σημαίνει ανάγκη για αλληλοεπίδραση  και είναι αλήθεια ότι ανθίζεις κάθε φορά που ο σύντροφός σού δίνει αυτά που έχεις ανάγκη.Δεν έχει σημασία πόση αυτοπεποίθηση διαθέτεις, πόσο καλά τα πηγαίνεις με τον εαυτό σου, πόσο μοναδικός  νοιώθεις ,αυτό που σε κάνει να νοιώθεις  αληθινά εξαιρετικό απογειώνεται μόνο όταν υπάρχει κάποιος δίπλα σου για να κάνει baby sitting στα όνειρα και τις ελπίδες σου.Φυσικά και ξέρεις ότι αγάπη δεν είναι μόνο η αρχική  ρομαντικη περιπέτεια γι’  αυτό και  είσαι έτοιμος να καταθέσεις τεράστια ενέργεια  για να πετύχει μιά σχέση..Χωρίς αγάπη είσαι σαν να βρίσκεσαι σε μία τραμπάλα μόνος σου,ξεκρέμαστος και χωρίς ρίζες. Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς κάποιος να αποτελεί σημείο αναφοράς σου. Χρειάζεσαι τον Άλλο για να είσαι ο εαυτός σου.Κι εδώ ανακύπτουν κάποια σοβαρά προβλήματα. Πολλές φορές είσαι διατεθειμένος να κάνεις υποχωρήσεις, να συμβιβάσεις τις επιθυμίες σου και να προσαρμοστείς στο σύντροφό σου, ενώ δεν θέλεις, μόνο και μόνο για να μην μείνεις μόνος σου.Μια Ζυγός συμπυκνώνει όλη τη ψυχολογία του ζωδίου λέγοντας: «Είμαι έτοιμη να παραβλέψω πολλά πράγματα για να διατηρήσω την ηρεμία της σχέσης. Είμαι διατεθειμένη να θυσιάσω πράγματα που με ευχαριστούν αρκεί να υπάρχει κάποιος για να μοιραστώ μαζί του κάποια άλλα.Θα κάνω τα πάντα για να μη διαλυθεί η σχέση, τουλάχιστον μέχρι να εμφανιστεί κάποιος άλλος. Ακόμα και στο εργασιακό περιβάλλον δεν μπορώ να αντιμετωπίσω σκηνές, ή ζήλειες. Απλά δεν μπορώ να λειτουργήσω σε καταστάσεις έντασης. Φυσικά και μπορώ να αντέξω την ένταση, αλλά δεν μπορώ να την ανεχθώ από  τους άλλους. Εάν υπάρχουν προβλήματα συνενόησης δεν μπορώ να τα αντιμετωπίσω,  και προτιμώ να φύγω...».Είναι εντυπωσιακό τι μπορείς να κάνεις για να αποφύγεις τη σύγκρουση  με τους άλλους αφού έχεις μάθει λανθασμένα  να την ταυτίζεις με την κατάρρευση μιας  σχέσης..

 • Brigitte Bardot

έχουν γενέθλια 184 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...