παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 06.02.2023 έως 12.02.2023
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να έρθεις σε επαφή με καταστάσεις του οικογενειακού περιβάλλοντος που σε δυσκολεύουν, που σε κάνουν να χάνεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Είναι πιθανό να αναγκαστείς να ασχοληθείς με πρόσωπα που επιλέγουν να λειτουργήσουν με έναν τρόπο που σε ενοχλεί, χωρίς να δέχονται να σε ακούσουν και να παραδειγματιστούν από εσένα. Ίσως να χρειαστεί να υπομείνεις καταστάσεις που σε περιορίζουν και σε κάνουν να θέλεις να αποδράσεις από το περιβάλλον μέσα στο οποίο βρίσκεσαι, να προτιμάς να διακόψεις κάθε είδους σχέση με τα συγκεκριμένα άτομα. Ίσως πάλι να είναι απαραίτητο να έρθεις σε επαφή με επαγγελματικά ζητήματα τα οποία σου επιβάλλονται, διαμορφώνοντας ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο θεωρείς πως δεν μπορείς να αναλάβεις καμία προσωπική πρωτοβουλία, μέσα στο οποίο καλείσαι να υπακούσεις σε κανόνες και εντολές τρίτων. Προς το τέλος της εβδομάδας όλο το παραπάνω σκηνικό μοιάζει να χαλαρώνει και να είσαι σε θέση να κινηθείς με γνώμονα την προσωπική σου βούληση.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 01.02.2023 έως 07.02.2023
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)
Μαζί με την πανσέληνο του Φλεβάρη που είναι στο κατώφλι μας, ανατέλλει και μια εξαιρετικά σημαντική πανσέληνος, Ζυγέ μου. Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ ...
 • Ζυγέ, σήμερα όσο περισσότερο οι σκέψεις σου παίζουν παιχνίδια με την διάθεση και την ψυχολογία σου, τόσο πιο έντονος θα γίνεται ο εκνευρισμός σου, τόσο πιο άμεσα θα ξεσπάς στους λάθος ανθρώπους, τόσο πιο έντονα θα φαντάζει προκλητική η σκέψη να εκραγείς προς πάσα κατεύθυνση. Λύση; Βρες χρόνο να περάσεις με οικείους σου και όσο το δυνατόν μακρύτερα από βαβούρα!
 • Φεβρουάριος

  Ο Φεβρουάριος, Ζυγέ, σε βρίσκει πολυάσχολο, πολύ προβληματισμένο για επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερα… ετοιμοπόλεμο ερωτικά: έτοιμο για όλα, για νέες ερωτικές περιπέτειες και διψασμένο για ένταση και πάθος επιτέλους στη ζωή σου.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Υπάρχουν πλείστα όσα θέματα που θα χρειαστούν όλη σας την ψυχραιμία και τη διπλωματία, ιδίως στον επαγγελματικό στίβο. Η χρυσή συμβουλή εκεί είναι μία: μην προσπαθείς να χωρέσεις δύο  καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Μην αναλαμβάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα και μην φοβάσαι να αναθέσεις αρμοδιότητες  - η σωστή διαχείριση του χρόνου σου και των προτεραιοτήτων σου είναι ζωτικής σημασίας προκειμένου να μην χτυπήσεις καμία υπερκόπωση. Όσον αφορά στα συναισθηματικά ζητήματα τώρα, ιδίως σε όσα από αυτά άπτονται του σπιτιού, η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου στις 16 σε βοηθά να στηριχτείς στα πόδια σου απέναντι σε έναν συγγενή ή συνεργάτη που μοιάζει να μην καταλαβαίνει από …όρια. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα  επισφραγίζει αυτή την βοήθεια και σε ωθεί σε δύσκολες, ίσως, αλλά σωστές και απαραίτητες αποφάσεις ως προς την πορεία μιας σχέσης ή ενός γάμου που δεν έχει πλέον να δώσει τίποτα εκτός από φασαρίες. Επαγγελματικά τώρα, αν δεν έχεις φροντίσει τον καταμερισμό εργασιών που λέγαμε πιο πάνω ενδέχεται να μην μπορείς να αντιμετωπίσεις έκτακτα που σου φαντάζουν βουνό, ούτε να αποφύγεις λεκτικούς διαπληκτισμούς και ξεσπάσματα που δεν θα σου βγουν σε καλό. Θα χρειαστεί πολύ προσγειωμένος χειρισμός των οικονομικών σας διότι ναι μεν η απογοήτευση και η συναισθηματική στέρηση σε οδηγεί σε καταναλωτικές υπερβολές, δεν είναι όμως καθόλου κατάλληλη περίοδος για τέτοια έξοδα. Παρ’ όλες όμως τις εντάσεις του μήνα, υπάρχουν καθ΄όλη του τη διάρκεια νέες γνωριμίες, επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις που λειτουργούν θετικά, προσφέροντας κάθε τρεις και λίγο ένα πολύ χρήσιμο «αντικλείδι» για τις πόρτες εκείνες που δεν ανοίγουν. Εν κατακλείδι, ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας πολύ διαφωτιστικός ως προς το πώς θέλεις να πορευθείς από εδώ και πέρα στη ζωή σου μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)

  3 Φεβρουαρίου 2023
  Ήλιος 15° 01’ Υδροχόου τετράγωνο με Ουρανό 15° 01’ Ταύρου
  5 Φεβρουαρίου 2023
  Αφροδίτη 11° 14’ Ιχθύων τετράγωνο με Άρη 11° 14’ Διδύμων
  6 Φεβρουαρίου 2023
  Ερμής 23° 47’ Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 23° 47’ Ιχθύων
  8 Φεβρουαρίου 2023
  Αφροδίτη 15°03’ Ιχθύων εξάγωνο με Ουρανό 15°03’ Ταύρου
  10 Φεβρουαρίου 2023
  Σύνοδος Ερμή και Πλούτωνα 28° 58’ Αιγόκερω
  15 Φεβρουαρίου 2023
  Σύνοδος Αφροδίτης με Ποσειδώνα 24° 04΄Ιχθύων
  16 Φεβρουαρίου 2023
  Ήλιος σύνοδο με Κρόνο 27° 44’ Υδροχόου
  17 Φεβρουαρίου 2023
  Ερμής 9° 29’ Υδροχόου εξάγωνο με Δία 9° 29’ Κριού
  19 Φεβρουαρίου 2023
  Αφροδίτη 29° 15’ Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 29° 15’ Αιγόκερω
  21 Φεβρουαρίου 2023
  Ερμής 15° 20’ Υδροχόου τετράγωνο με Ουρανό 15° 20’ Ταύρου
  22 Φεβρουαρίου 2023
  Ερμής 16° 45’ Υδροχόου τρίγωνο με Άρη 16° 45’ Διδύμων

  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  05/02/2023 , στις 20:27 ώρα Ελλάδας, στις 16° 40’ του Λέοντα
  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  20/02/2023, στις 09:04 ώρα Ελλάδας, στην 01° 21’ των Ιχθύων

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2023

  Μία πρόκληση που σε ταρακουνά

  Το 2023 μοιάζει να είναι μία κομβική για εσένα χρονιά, αφού μπορείς να αλλάξεις ταχύτητα στη ζωή σου. Με τον Δία απέναντι σου μέχρι τις 16 Μαΐου, αλλά και το Βόρειο Δεσμό στον αντιδιαμετρικό Κριό από τις 17 Ιουλίου, θα βρεθείς μπροστά σε ευκαιρίες τις οποίες δεν μπορείς να αγνοήσεις. Μία γνωριμία μπορεί πολύ εύκολα να αποκτήσει ταχύτητα και δυναμική και να σε βγάλει από διλήμματα τα οποία αντιμετωπίζεις και σε δυσκολεύουν. Μία ερωτική επαφή θα μπορούσε να κουβαλά μαζί της την ευκαιρία να καλύψεις τις σεξουαλικές σου ανάγκες, οι οποίες έχουν καταπιεστεί τα τελευταία χρόνια, ενώ παράλληλα θα μπορούσε να αποτελέσει και τη βάση για δημιουργία μίας σχέσης που θα μπορούσε να στοχεύει ακόμα και στην απόκτηση οικογένειας. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι καιρός να συνδεθείς και να συνεργαστείς με ένα άτομο που μοιάζει διατεθειμένο να σε παρασύρει σε ένα μονοπάτι που θα ήθελες να βαδίσεις, αλλά μπορεί να τρομάζεις να βρεθείς. Είναι όμως καιρός να αφήσεις στην άκρη την ασφάλεια του γνώριμου και να δοκιμάσεις να απασχοληθείς σε ένα αντικείμενο που μπορεί να μοιάζει ξένο, αλλά παράλληλα σε ενθουσιάζει και σου δημιουργεί ευχάριστη προσμονή. Αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβεις πως μπορείς να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που παρουσιάζεται και να φτιάξεις εκ νέου τη ζωή σου, ακόμα και αν θεωρείς πως είναι πολύ νωρίς για να κάνεις όνειρα, τα οποία δεν μπορείς ακόμα να εμπιστευτείς.

  Κεφάλαιο Δίας
  Ο Δίας θα παραμείνει στο αντιδιαμετρικό σου ζώδιο του Κριού μέχρι τις 16 Μαΐου προσφέροντας ευκαιρίες για νέες σχέσεις και συνεργασίες στη ζωή σου. Θα συναντήσεις ανθρώπους που θα θελήσουν να σχετιστούν μαζί σου, αλλά μπορεί να τρομάξεις από το βαθμό της παρόρμησης που μπορεί να κουβαλούν μαζί τους. Μπορεί πάλι να έχεις την ευκαιρία να μεγαλώσεις τον κύκλο της επιρροής σου, να έχεις την ευκαιρία να αναλάβεις ένα διαφορετικό επαγγελματικό ρόλο, ο οποίος σε τρομάζει και σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως μπορεί να μην έχεις τον έλεγχο της όλης κατάστασης. Παρόλα αυτά, η πρόκληση είναι αρκετά μεγάλη, είναι ικανή να σε βάλει στη διαδικασία να δοκιμάσεις να ακολουθήσεις αυτό που σου προτείνεται, ακόμα και αν θεωρείς πως μπορεί να σε βγάζει έξω από τα νερά σου. Στον προσωπικό τομέα, αν είσαι μόνος/η είναι εύκολο να κάνεις μία νέα ερωτική γνωριμία, να σε προσεγγίσει ένα άτομο που θα σε ιντριγκάρει και θα σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως είναι καιρός να σπάσεις τα δεσμά που σε κρατούν εγκλωβισμένο/η στις αγκυλώσεις σου. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να προκύψει και μία παράλληλη σχέση μέσα στο γάμο σου, η οποία θα δοκιμάσει τις αντοχές αυτού, που θα λειτουργήσει καταλυτικά ώστε να τρέξουν εξελίξεις που μέχρι σήμερα αρνιόσουν πως μπορεί να λάβουν χώρα.
  Η είσοδος και παραμονή του Δία στον Ταύρο από τις 16 Μαΐου θα μπορούσε να σε βοηθήσει ώστε να βρεις συμμάχους στην προσπάθεια σου να αισθανθείς μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια. Μία σχέση μπορεί να προχωρά παρακάτω και να έρχονται στην επιφάνεια και θέματα ουσιαστικής σύνδεσης με αυτό το άτομο, να γίνεται επίσημη η σύνδεση σας. Επίσης, έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου μέσα από την αποδοχή μίας πρότασης που είναι σε θέση να αλλάξει τις ισορροπίες στη ζωή σου, αφού μπορεί να σου προσφέρονται αρκετά χρήματα για να μετακινηθείς σε ένα διαφορετικό επαγγελματικό πόστο. Αν πάλι έχεις ανοικτούς λογαριασμούς με εφορίες, κληρονομιές και διαδικασίες διαχείρισης εξόδων, τότε φρόντισε να εκμεταλλευτείς την περίσταση και να προσπαθήσεις να βρεις λύσεις το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, όταν και μπορείς να πετύχεις ευνοϊκούς όρους για εσένα. Στον ερωτικό τομέα, μία σχέση μπορεί να βελτιωθεί πατώντας πάνω στη σεξουαλική χημεία με την άλλη πλευρά. Παράλληλα, θα μπορούσε να προχωρήσει η διαδικασία απόκτησης παιδιού, αφού μοιάζεις έτοιμος/η να αναλάβεις μία τέτοια ευθύνη, έχοντας πάντα στο νου σου πως χρειάζεται να έχεις δίπλα σου και το/η σύντροφο που θα στηρίξει αυτή τη σκέψη ή απόφαση.

  Κεφάλαιο Κρόνος
  Ο Κρόνος θα παραμείνει στον Υδροχόο μέχρι τις 7 Μαρτίου, χωρίς να σε επηρεάζει με δυσμενή τρόπο. Με τον Κρόνο στον Υδροχόο μεγαλώνεις και μαθαίνεις να αποκτάς υπευθυνότητα στις ερωτικές σου σχέσεις, μπορεί να αλλάζουν οι επιλογές που κάνεις στον προσωπικό τομέα, μπορεί να προσπαθείς να θέσεις βάσεις στην υπάρχουσα σχέση. Ίσως να ταλαιπωρείσαι τον τελευταίο καιρό σχετικά με την απόκτηση παιδιού, κάτι που όμως θα βρει διέξοδο, εφόσον δώσεις σοβαρές και ουσιαστικές απαντήσεις σχετικά με τη συγκεκριμένη επιλογή. Μπορεί πάλι να βλέπεις πως περνά ο χρόνος πάνω από τα παιδιά σου, πως μεγαλώνουν και έχουν διαφορετικές ανάγκες σε σχέση με αυτές που συνήθισες να προσφέρεις, κάτι που σε ευχαριστεί αφού μπορείς πλέον να έχεις μία περισσότερο ενήλικη σχέση μαζί τους. Τέλος, είναι πιθανό να αναλαμβάνεις ένα νέο ρόλο μέσα στο κοινωνικό περιβάλλον που κινείσαι, να παίρνεις πάνω σου κάποιες καταστάσεις και να γίνεσαι ηγέτης μίας ομάδας που αναζητά πυξίδα.
  Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς στις 7 Μαρτίου και η παραμονή στη συγκεκριμένη θέση για περίπου τρία χρόνια, θα αποτελέσει την ευκαιρία  να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως η ζωή σου έχει δυσκολέψει, έχει γίνει σχεδόν αδύνατο να φέρεις εις πέρας όλα όσα έχεις στους ώμους σου ως ευθύνες. Θα μπορούσες να επιδιώξεις να κοιτάξεις μόνο τον εαυτό σου και να αφήσεις στην άκρη την παροχή υπηρεσίας και στήριξης για τρίτους, να θέσεις προτεραιότητες ώστε να πάψεις να σκορπίζεσαι σε πολλές κατευθύνσεις. Ίσως πάλι να είναι καιρός να μαθητεύσεις στον εργασιακό χώρο που κινείσαι, να υπακούσεις τις εντολές ανθρώπων που κουβαλούν την απαραίτητη εμπειρία και τις γνώσεις και τους οποίους μπορείς να ακολουθήσεις. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να θελήσεις να βάλεις σε προτεραιότητα τη φυσική ευεξία, να εστιάσεις στην υγεία σου και να πάψεις να κάνεις υποχωρήσεις που βλάπτουν τον εαυτό σου. Να θυμάσαι πως χρειάζεται να προσέξεις τη διατροφή σου, να κόψεις τα περιττά και να διατηρήσεις σε αυτή ότι είναι υγιεινό και σε βοηθά να αποτοξινωθείς, αφού διαφορετικά ο οργανισμός σου θα αντιδράσει και θα φέρει στην επιφάνεια δυσκολίες και εμπόδια που δε θα μπορείς να εξηγήσεις.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   


  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Το πρώτο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στις 20 Απριλίου στην τελευταία μοίρα του Κριού σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, επηρεάζοντας άμεσα τις διαπροσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων των τελευταίων ημέρων του ζωδίου/ωροσκόπο. Μπορεί να έρχεσαι αντιμέτωπος/η με τις επισημάνσεις και τις διαθέσεις του/ης συντρόφου που είναι διαφορετικές σε σχέση με τις δικές σου προθέσεις, που σε αναγκάζουν να παραδεχτείς πως υπάρχει ένα πρόβλημα που έχει αρχίσει να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις το/η σύντροφο και να προσπαθήσεις να αποκρούσεις κάποιες αιτιάσεις που μοιάζουν αρκετά αιχμηρές, να φροντίσεις να έχεις επιχειρήματα και διάθεση να προχωρήσεις σε κινήσεις. Μπορεί πάλι να κλείνει ένας κύκλος μέσα στην οικογένεια σου, να αναλαμβάνεις ένα νέο ρόλο για τον οποίο καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος/η, ώστε να μη σου έρθει ξαφνικά και απότομα στο προσκήνιο. Στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να απεγκλωβιστείς από κάτι που μοιάζει να σου δημιουργεί ένα βάρος το οποίο είναι καιρός να διώξεις από πάνω σου, το οποίο δε χρειάζεται να συνεχίζεις να το κουβαλάς εφόσον έχεις αποφασίσει να προχωρήσεις παρακάτω. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 5 Μαΐου στη 14η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Ουρανό από τον Ταύρο φαίνεται να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως το οικονομικό σκέλος θα παίξει μεγάλη σημασία στην απόφαση που καλείσαι να λάβεις. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να χωρέσεις την πρόκληση που έχεις δεχτεί στα υπάρχοντα δεδομένα της ζωής σου, αφού θα χρειαστεί να ρισκάρεις περισσότερο από όσο αντέχεις. Ίσως πάλι να χρειαστεί να γίνεις περισσότερο διεκδικητικός/η στον επαγγελματικό τομέα, να αποφασίσεις να υψώσεις το ανάστημα σου και να ζητήσεις το μερίδιο που σου αναλογεί, χωρίς να αφήνεις τρίτους να εκμεταλλεύονται τον κόπο σου.
  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου στην 21η μοίρα του ζωδίου σου σε σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που σε κάνει πρωταγωνιστή/ρια των εξελίξεων, ειδικά αν ανήκεις στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου σε ζώδιο/ωροσκόπο. Θα κληθείς να αποφασίσεις αν μπορείς να εμπιστευτείς το άτομο που έχει μπει στη ζωή σου και φαίνεται να φέρνει αέρα ανανέωσης σε προσωπική ή επαγγελματικό επίπεδο. Ίσως να δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς τα γεγονότα όπως είναι, να προσπαθείς να φέρεις μία ισορροπία που λείπει, κάτι που όμως σημαίνει πως μπορεί να μιλήσεις με ειλικρίνεια και να θίξεις καταστάσεις που μέχρι σήμερα έμεναν στο απυρόβλητο. Αν πάλι είσαι έτοιμος/η να ασχοληθείς με την πληγή που κυριαρχεί στις σχέσεις σου, τότε φρόντισε να μπορείς να σκάψεις σε βάθος το όλο θέμα και να μη λειτουργήσεις επιφανειακά. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 28 Οκτωβρίου στην 5η μοίρα του Ταύρου σε αντίθεση με τους Ερμή και Άρη από το Σκορπιό φαίνεται να επηρεάζει τον οικονομικό τομέα της ζωής σου και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως δεν είναι εύκολο να ρισκάρεις. Μπορεί να κάνεις μερικά βήματα προς τα πίσω και να αρνείσαι να αποδεχτείς μία πρόκληση που φαντάζει ενδιαφέρουσα, αλλά παράλληλα σε τρομοκρατεί και μόνο στην ιδέα. Μπορεί πάλι να υπάρχουν ενστάσεις από το άτομο που συνεργάζεσαι, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να αναδιαμορφώσετε το οικονομικό πλάνο που έχετε κάνει, να θέσετε νέους στόχους βασιζόμενοι σε μία περισσότερο γήινη θεώρηση της όλης κατάστασης.

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός
  Ο Βόρειος Δεσμός θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τις 17 Ιουλίου, οπότε και αντίστοιχα ο Νότιος Δεσμός στον αντιδιαμετρικό Σκορπιό, θέλοντας να σε κάνει να εστιάσεις στον οικονομικό τομέα και στην προσπάθεια να νιώσεις πως μοιράζεσαι με την άλλη πλευρά. Μπορεί να προχωρά μία επαγγελματική συνεργασία και να μπαίνουν τα θεμέλια μίας ευκαιρίας να νιώσεις πολύ πιο ασφαλής για το μέλλον, έχοντας δίπλα σου ένα άτομο που μπορεί να σου παρέχει σύνεση και υπομονή. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να παραμείνεις σε ένα εργασιακό περιβάλλον που σε δυσκολεύει, αλλά παράλληλα σου προσφέρει μία καλή αμοιβή, την οποία έχεις ανάγκη για να μπορέσεις να πατήσεις καλύτερα στα πόδια σου. Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Κριό, και του Νότιου Δεσμού στο ζώδιο σου, στις 17 Ιουλίου ανοίγει μία νέα περίοδο στη ζωή σου κατά τη διάρκεια της οποίας θα έρθεις αντιμέτωπος/η με καρμικές προκλήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν ανήκεις στους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου, τότε θα κληθείς να απαντήσεις κατά πόσο συναντάς ένα άτομο που είναι σε θέση να αλλάξει τη ροή της ζωής σου. Θα μπορούσες να παρατήσεις τα πάντα για να ακολουθήσεις αυτό το πρόσωπο εκεί που αποφασίζει ή σου προτείνει να κατευθυνθείτε, να δεις στο πρόσωπο του/ης αυτόν/η που είναι σε θέση να σε βγάλει από τα αδιέξοδα των προσωπικών αποφάσεων που καλείσαι να λάβεις; Ο Σεπτέμβριος και ο Νοέμβριος είναι δύο μήνες που θα μπορούσαν να ανατρέψουν αρκετά δεδομένα, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να εμπιστευτείς και να μην παρασυρθείς από την παρόρμηση της στιγμής.

   

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Αφού ο Ζυγός συμβολίζει το γάμο και την συντροφικότητα εννοείται ότι οι σχέσεις είναι ο θεμέλιος λίθος της ζωής σου και ότι  είσαι έτοιμος να δώσεις όλο σου το δυναμικό και  όλη την ενέργεια για να τις προστατεύσεις. Η Χάρη, η Διπλωματικότητα και η Κοινωνικότητα είναι από τα εμφανή στοιχεία της προσωπηκότητάς σου. Σε αντίθεση με τους Ταύρους με τους οποίους  έχεις κοινό κυβερνήτη την Αφροδίτη και είναι γήινοι, εσύ διαθέτεις το επικοινωνιακό και διανοητικό κομμάτι της. Ένας Ζυγός μπορεί να έχει απογοητευτεί, να έχει χωρίσει, να έχει πονέσει στον έρωτα , αλλά συνεχίζει να πιστεύει πάντα στην αληθινή αγάπη που θα συναντήσεις στη επόμενη γωνία . Ζυγός σημαίνει ανάγκη για αλληλοεπίδραση  και είναι αλήθεια ότι ανθίζεις κάθε φορά που ο σύντροφός σού δίνει αυτά που έχεις ανάγκη.Δεν έχει σημασία πόση αυτοπεποίθηση διαθέτεις, πόσο καλά τα πηγαίνεις με τον εαυτό σου, πόσο μοναδικός  νοιώθεις ,αυτό που σε κάνει να νοιώθεις  αληθινά εξαιρετικό απογειώνεται μόνο όταν υπάρχει κάποιος δίπλα σου για να κάνει baby sitting στα όνειρα και τις ελπίδες σου.Φυσικά και ξέρεις ότι αγάπη δεν είναι μόνο η αρχική  ρομαντικη περιπέτεια γι’  αυτό και  είσαι έτοιμος να καταθέσεις τεράστια ενέργεια  για να πετύχει μιά σχέση..Χωρίς αγάπη είσαι σαν να βρίσκεσαι σε μία τραμπάλα μόνος σου,ξεκρέμαστος και χωρίς ρίζες. Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς κάποιος να αποτελεί σημείο αναφοράς σου. Χρειάζεσαι τον Άλλο για να είσαι ο εαυτός σου.Κι εδώ ανακύπτουν κάποια σοβαρά προβλήματα. Πολλές φορές είσαι διατεθειμένος να κάνεις υποχωρήσεις, να συμβιβάσεις τις επιθυμίες σου και να προσαρμοστείς στο σύντροφό σου, ενώ δεν θέλεις, μόνο και μόνο για να μην μείνεις μόνος σου.Μια Ζυγός συμπυκνώνει όλη τη ψυχολογία του ζωδίου λέγοντας: «Είμαι έτοιμη να παραβλέψω πολλά πράγματα για να διατηρήσω την ηρεμία της σχέσης. Είμαι διατεθειμένη να θυσιάσω πράγματα που με ευχαριστούν αρκεί να υπάρχει κάποιος για να μοιραστώ μαζί του κάποια άλλα.Θα κάνω τα πάντα για να μη διαλυθεί η σχέση, τουλάχιστον μέχρι να εμφανιστεί κάποιος άλλος. Ακόμα και στο εργασιακό περιβάλλον δεν μπορώ να αντιμετωπίσω σκηνές, ή ζήλειες. Απλά δεν μπορώ να λειτουργήσω σε καταστάσεις έντασης. Φυσικά και μπορώ να αντέξω την ένταση, αλλά δεν μπορώ να την ανεχθώ από  τους άλλους. Εάν υπάρχουν προβλήματα συνενόησης δεν μπορώ να τα αντιμετωπίσω,  και προτιμώ να φύγω...».Είναι εντυπωσιακό τι μπορείς να κάνεις για να αποφύγεις τη σύγκρουση  με τους άλλους αφού έχεις μάθει λανθασμένα  να την ταυτίζεις με την κατάρρευση μιας  σχέσης..

 • Matthew Damon

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

γιορτάζουν οι: Παρθένιος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...