παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Starface @ 23.03.2011 19:18
  maria33, στις διελεύσεις πλανητών από γενέθλιους πλανήτες μας, και ειδικά όταν μιλάμε για εξωκρόνιους πλανήτες, δίνουμε μία ανοχή 1-2 μοίρες πριν και μετά τον γενέθλιο πλανήτη. Όσο μεγαλώνει η απόσταση, τόσο πιο αχνή και αδύναμη είναι η επίδραση του πλανήτη. Όταν όμως πρόκειται για τον Ουρανό, τότε αυτός εμφανίζεται με ξαφνικά γεγονότα με μηδενική ανοχή, δηλαδή στην ίδια μοίρα με το γενέθλιο. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Starface @ 23.03.2011 19:13
  vafiadoud, ο γενέθλιος χάρτης σου περιλαμβάνει πληροφορίες που καταγράφηκαν μία δεδομένη στιγμή, σε έναν συγκεκριμένο τόπο κι έτσι σχηματίστηκε το προσωπικό σου προφίλ. Αυτές οι πληροφορίες αφορούν εσένα και σε ακολουθούν για όλη σου τη ζωή, σε όποιο μέρος κι αν πας. Άρα, και οι προβλέψεις που διαβάζεις ισχύουν. 
  Το θέμα όμως της αλλαγής τοποθεσίας και τόπου διαμονής δεν είναι ασήμαντο, και για το λόγο αυτό οι χάρτες της Ηλιακής Επιστροφής λαμβάνουν υπόψη τον τρέχοντα τόπο κατοικίας προκειμένου να σχηματιστεί ένας καινούργιος ορίζοντας για τη νέα χρονιά. Ακόμα κι αν κάνουμε επανατοποθέτηση του χάρτη σου, οι πληροφορίες που προκύπτουν είναι επιπρόσθετες του γενέθλιου χάρτη σου, χωρίς να τις ακυρώνουν. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Starface @ 23.03.2011 19:04
  popitsa292, ανάμεσα στον Αιγόκερω και στον Κριό υπάρχουν άλλα δύο ζώδια: ο υδροχόος και οι ιχθύες. Άρα είναι λιγάκι δύσκολο να εμπεριέχονται μέσα σε έναν οίκο 2 ολόκληρα ζώδια και άλλα δύο μισά. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχεις δώσει, βλέπω ότι η ακμή του 1ου οίκου σου είναι στον Ταύρο, άρα αυτός είναι και ο ωροσκόπος σου. Πριν πούμε περισσότερα, θα ήθελα να ξέρω αν τα στοιχεία που έχεις περάσει είναι τα πραγματικά, έτσι ώστε να μιλάμε πάνω στην ίδια βάση. 
   
  Όπως και να' χει, ένα αναχαιτισμένο ζώδιο του οποίου μάλιστα ο κυβερνήτης δεν κυβερνάει άλλο ζώδιο (π.χ. αν έχεις αναχαιτισμένο Ταύρο, η Αφροδίτη θα εκφραστεί από την ακμή του Ζυγού, καθώς η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης Ταύρου και Ζυγού, όμως π.χ. ο Καρκίνος κυβερνάται μόνο από τη Σελήνη), τότε αυτό σημαίνει ότι η ενέργεια αυτού του πλανήτη θα εκφράζεται με έναν περισσότερο εσωτερικό τρόπο, θα υπολειτουργεί ή θα βιώνεται σαν κάτι δύσκολο και ξένο να το χειριστούμε. Επίσης, όσον αφορά τους οίκους, αν έχεις αναχαιτισμένο ζώδιο μέσα σε κάποιον οίκο, τότε θα νιώθεις ότι η εμπειρία σου στα θέματα του οίκου σε βάθος χρόνου, αλλά και η οπτική σου θα αλλάξει τουλάχιστον 2-3 φορές σε μεγάλο βαθμό. 
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stargazer @ 21.03.2011 20:10
  Όχι, δεν είναι σπάνιο αυτό και έτσι πρέπει να συμβαίνει. Αλλά, από ένα σημείο και μετά οι χάρτες αρχίζουν να δείχνουν αλλοπρόσαλλα πράγματα, σαν να σου λένε σταμάτα, το παράκανες.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stargazer @ 21.03.2011 18:57
  Κανείς δεν απαγορεύει σε κανέναν να θέσει πολλές φορές το ίδιο ερώτημα, αλλά τι νόημα έχει αυτό; Ας είμαστε ειλικρινείς, τις περισσότερες φορές ξαναθέτουμε το ερώτημα, γιατί δεν μας άρεσε η απάντηση του πρώτου. Αν έχουμε ένα γεγονός που ανατρέπει τα δεδομένα όπως τα ξέραμε, ναι, μπορούμε να ξαναφτιάξουμε χάρτη, αλλά κανονικά θα πρέπει ο αρχικός χάρτης να δείχνει αυτές τις εξελίξεις, αν είναι άμεσες.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 20.03.2011 03:24
  Από τον Ιούνιο του 2003 μέχρι τον Ιούλιο του 2005.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stargazer @ 19.03.2011 20:32
  Μιλάμε για γενέθλιο, αλλά η ωριαία δεν είναι ΑΛΛΗ αστρολογία, οι κανόνες είναι ίδιοι, άσχετα αν κάποιοι συμφωνούν με αυτούς ή όχι. Απλά, αλλάζει το είδος του χάρτη που εξετάζεις και προσαρμόζεις ανάλογα την ερμηνεία. Σε έναν γενέθλιο χάρτη, ο 7ος οίκος αφορά γενικά τις σχέσεις και συνεργασίες σου, για όλη σου τη ζωή, ενώ στην ωριαία αφορά μόνο στο πρόσωπο για το οποίο θέτεις το ερώτημα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stargazer @ 19.03.2011 17:26
  Ερμής και Δίας μπορεί να μισούνται εκ φύσεως, γιατί εκπροσωπούν διαφορετικά πράγματα, την αντικειμενική και την υποκειμενική σκέψη. Σε έναν χάρτη όμως η σχέση τους δεν είναι απαραίτητα εχθρική.  Εφόσον μιλάμε για σύνοδο, αν βρίσκονται σε ένα ζώδιο στο οποίο κανείς τους δεν έχει πρόβλημα, μπορούν να συνεργαστούν για τον κοινό στόχο, που αυτό είναι η σύνοδος.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stargazer @ 19.03.2011 16:54
  H σύνοδος καταρχάς δεν είναι όψη. Τη συμπεριλαμβάνουμε στις όψεις χάριν ευκολίας. Σε καμία όμως περίπτωση δεν σημαίνει ότι είναι θετική από μόνη της, απλά δεν  κουβαλάει εξ ορισμού το "αρνητικό φορτίο" που συνοδεύουν την αντίθεση και το τετράγωνο. Το αν είναι "θετική" ή "αρνητική" ή όπως αλλιώς θέλει κανείς να τη χαρακτηρίσει, θα κριθεί από τους πλανήτες που βρίσκονται σε αυτή τη σχέση.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stargazer @ 19.03.2011 13:31
  Γιατί το βλέπεις αντιφατικό; Ο Κρόνος "πιάνει" και τον ωροσκόπο και τον κυβερνήτη του.
   
  Εγκυκλοπαιδικά ρωτάς ή σε απασχολεί κάτι;

έχουν γενέθλια 259 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...