παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 15.05.2013 14:11
  sunnyfree, ομολογώ πρώτη φορά ρωτάει κάποιος με αγωνία για το γεγονός ότι έχει ακμές οίκων σε όλα τα ζώδια και όχι επειδή υπάρχουν περιεχόμενα!
   
  Λοιπόν, η κατάσταση που περιγράφεις είναι αυτό που λέμε "το φυσιολογικό" για ένα χάρτη. Κάθε σφαίρα της ζωής προσπαθεί να εκφραστεί μέσω ενός διαφορετικού ζωδίου και έτσι δεν υπάρχει περιοχή εμπειρίας που να περιπλέκονται με ακόμη πιο σύνθετο τρόπο δύο ή περισσότερα ζώδια.
   
  Συνεπώς, no worries!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 15.05.2013 14:06
  motaba, ως Τοξότης φαντάζομαι θα σου αρέσουν οι αναζητήσεις. Να σου προτείνω λοιπόν το αντίστοιχο της Βίβλου για την Αστρολογία που είναι η Τετράβιβλος του Πτολεμαίου. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει καλή ελληνική μετάφραση του κειμένου αλλά μπορείς να βρεις φαντάζομαι εύκολα την κλασική αγγλική μετάφραση του F. E. Robbins.
   
  Σ' αυτό το έργο οφείλουμε το μεγαλύτερο μέρος των γνώσεων μας για τις τεχνικές της αστρολογίας. Ίσως χωρίς αυτό να μην υπήρχε η αστρολογία με τη μορφή που τη ξέρουμε σήμερα...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ (15.05.2013)
  Starhicker @ 15.05.2013 13:37
  @moisture666, η χαρά είναι δική μου.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΙΧΘΥΕΣ (15.05.2013)
  Starhicker @ 15.05.2013 10:22
  @Shark είστε σεις ή σολομός, αντίθετα στο "ρεύμα";
  υ.γ.: me likes!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΛΕΩΝ (15.05.2013)
  Starhicker @ 15.05.2013 09:17
  @falbala***, δεν με νοιάζει τόσο αν θα κολλήσετε τελικά με τους Υδρο, αλλά θέλω σοβαρά να προσέξετε κολακείες και ψευδείς δηλώσεις και υποσχέσεις αυτή την εβδομάδα. Υπάρχει πολύ ωραίο περιτύλιγμα κι αέρας κοπανιστός από μέσα.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΔΙΔΥΜΟΙ (15.05.2013)
  Starhicker @ 15.05.2013 09:14
  @didumaki, λέω πως έχετε την ικανότητα να κάνετε σοβαρές κινήσεις προς την κατεύθυνση που θέλετε 9ερωτική, επαγγελματική, οικονομική), ενώ την ίδια στιγμή είστε τόσο "τραλαλά" που κανείς δεν υποψιάζεται τί πραγματικά κάνετε, και για πότε πετύχατε αυτό που θέλατε. Αν το καλοσκεφτείτε, είναι μεγάλο όπλο σας αυτή η ικανότητα, έτσι δεν είναι;
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (15.05.2013)
  Starhicker @ 15.05.2013 09:05
  @CapricOrn, τί έχετε στην Παρθένο; Αυτό με τους μύκητες ήταν όλα τα λεφτά!!!!
   
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ (15.05.2013)
  Starhicker @ 15.05.2013 09:04
  @razielraziel, μου επιτρέπετε μερικές σκέψεις;
  Ασχολούμαι με την αστρολογία από περίπου 9 ετών - αυτό βέβαια δεν με κάνει καλή κατ΄ανάγκην σε αυτό που κάνω.
  Μεγάλωσα όμως, ακούγοντας και διαβάζοντας αστρολόγους με ύφος 1000 καρδιναλίων και τόσο βαρυγδούπ-βαρυγδούπ, και κάποιες φορές καθώς μεγάλωνα και μάθαινα, κάποιους τους εκτιμούσα περισσότερο, κι άλλους τους αναιρούσα και τους αποκαθήλωνα.
  (Βέβαια ποτέ δεν έφτασα να χαρακτηρίσω κάποιον "για τα μπάζα", αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.)
  Εκεί που στεκόμουν πάντοτε, ήταν το "γιατί να μη μπορεί η αστρολογία να είναι έγκυρη και ταυτόχρονα fun, όπως είναι όλες οι επιστήμες;" Έτσι, όταν μου έγινε η πρόταση για αυτή τη στήλη, ήξερα εξ αρχής πως την εκάστοτε οπτική μου για τα αστρολογικά δρώμενα θα τη μοιραζόμουν με ανθρώπινο τρόπο, με χιούμορ, μιλώντας σε ανθρώπους σαν κι εμένα με γνώσεις, ευαισθησίες, ανησυχίες και προβληματισμούς. Μιλώντας τους σα να πίναμε καφέ, χωρίς ποτέ να υποτιμώ ούτε τη νοημοσύνη τους, ούτε τις όποιες γνώσεις τους ή τις δικές μου, ούτε και το πρόβλημά τους. Στη διαδικασία αυτή, το ύφος των καρδιναλίων και οι όροι οι βαρείς κι ασήκωτοι, μου είναι ξένα και δεν τα θέλω.
  Τώρα, αν αυτό κρίνεται ως κάτι που δεν έχει επίπεδο:
  (α) είναι προφανές πως οι αντιλήψεις περί επιπέδου ποικίλουν
  (β) ο καθένας έχει δικαίωμα στη γνώμη του
  (γ) όπως έχει πει ο αγαπημένος μου @Stardome, "τί είμαστε βρε αδερφέ να αρέσουμε σε όλους; πατάτες τηγανητές;"
  Εν κατακλείδι, κάνω κάτι που το λατρεύω, κάτι που δυστυχώς δεν μπορούν να το πουν όλοι οι άνθρωποι. Έχω την απόλυτη ελευθερία να το κάνω με όποιον τρόπο κρίνω, άλλη σπάνια κατάσταση. Η επισκεψιμότητα του site και της στήλης αλλά και τα προσωπικά μηνύματα των παιδιών εδώ μέσα προς εμένα μου λένε ακριβώς το αντίθετο από εσάς, οπότε μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στον τρόπο που προσεγγίζω την αστρολογία και που γράφω τις προβλέψεις.
  Ασφαλώς και μπορείτε να συνεχίζετε να με διαβάζετε, ή και όχι. Και είστε πάντοτε ελεύθερος να κάνετε την κριτική σας, με ή χωρίς επίπεδο.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΙΧΘΥΕΣ (15.05.2013)
  Starhicker @ 14.05.2013 23:35
  Γενικά, αυτή η εβδομάδα σάντουιτς ανάμεσα σε 2 εκλείψεις, εσάς όλως περιέργως σας κάθεται πολύ καλά!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (15.05.2013)
  Starhicker @ 14.05.2013 23:34
  @nescafe (και τώρα που το λέω, ένας καφές καλός θα ήτανε αλλά μη βρυκολακιάσω τέτοια ώρα...), αν προσέξεις θα δεις πως δεν αναφέρω πουθενά επιστροφές - οπότε νιώσε ελεύθερα να πάρεις σκαλπ επιστρεφόντων.

έχουν γενέθλια 186 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...