παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 12.06.2014 14:03
  arturobenzi, και μόνο για τη φράση "Πιραντελικό σενάριο" αξίζει μια απάντηση!
  Και επειδή δεν έχεις αποθηκευμένο το χάρτη σου, θα κινηθώ τελείως διαισθητικά και θα σου μιλήσω για δύο βασικά θέματα που θεωρώ κομβικά το τελευταίο 7μηνο και σε επηρεάζουν - ένα εξαιτίας του ζωδίου σου, και ένα εξαιτίας του ωροσκόπου σου.
  Το 7μηνο που περιγράφεις ταιριάζει γάντι στο διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Ζυγού που σχηματίζει δυναμικές όψεις με τον Ήλιο σου στο Καρκίνο. Τι παίζει με αυτή τη διέλευση. Από τη μια πλευρά αισθανόμαστε ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε αλλαγές και να πάρουμε αποφάσεις που θα αλλάξουν το ρου της καθημερινότητας και εν γένει της ζωής μας. Από την άλλη όμως πλευρά αισθανόμαστε σα χαμένοι μέσα σε πιθανότητες και ενδεχόμενα που δεν μας ικανοποιούν. Και δεν μας ικανοποιούν γιατί δεν μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε τί μας ταιριάζει. Και όπως είναι λογικό μας κυβερνά μια νευρικότητα που συχνά ξεσπά σε νεύρα. Ήδη εδώ και περίπου ένα μήνα σταδιακά θα κάνεις τη μετάβαση από το "ας έρθει κάτι διαφορετικό επιτέλους" στο "θα κάνω το μπραφ, θα αλλάξω κάτι και όπου βγάλει!". Βέβαια ως Καρκίνος το καθυστερείς και το φτάνεις στα άκρα του με την υπομονή σου, αλλά στην επόμενη ευκαιρία που θα παρουσιαστεί νομίζω πρέπει να είσαι έτοιμη για δράση!
  Το δεύτερο θέμα που αντιμετωπίζεις ως ωροσκόπος Υδροχόος είναι η επιρροή του Κρόνου που σου λέει εδώ και ένα χρόνο "Πρέπει να σοβαρευτείς! Πρέπει να κάνεις κάτι που αξίζει! Πρέπει να βάλεις βάσεις στις σχέσεις σου!". Και προφανώς με αυτή την εσωτερική πίεση που κάνει εκ των προτέρων κάθε απόφαση σου να μοιάζει με απόφαση ζωής, είναι λογικό να καθυστερούν ακόμη περισσότερο οι εξελίξεις. Πάντως με τον Δία να μπαίνει στο Λέοντα από τον Ιούλιο, θα υπάρξει ενδεχομένως μεγάλη εμπιστοσύνη στο ένστικτο σου και ανάγκη να προχωρήσεις. Οπότε νομίζω ότι από τέλη Ιουλίου θα αρχίσει ακόμη πιο έντονα να ξεκουνά το πράγμα.
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stardome* @ 12.06.2014 12:03
  chryssakriarina, πρώτον μια προτροπή: για να απαντάμε σε ερωτήσεις που ανεβάζεις στο forum χρειάζεται να συμπληρώσεις σωστά τα στοιχεία του γενέθλιου χάρτη σου. Πέρα από αυτό λοιπόν, εντελώς γενικά να απαντήσω ότι οι Ταύροι, ειδικά 2ου και 3ου δεκαημέρου τώρα βιώνουν το κύριο κύμα του Κρόνου που τους επηρεάζει από το ζώδιο του Σκορπιού. Είναι λογικό να βρίσκεται εν μέσω πίεσης καθώς πρόκειται για μια περίοδο που πρέπει να πάρει αποφάσεις για τη ζωή του σε όλους τους τομείς. Ο Κρόνος έχει τη τάση να μας υπενθυμίζει όλα όσα δεν έχουμε ακόμη πετύχει, όσο δεν έχουμε εκπληρώσει και κυρίως τα προβλήματα που αφήσαμε άλυτα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης όλα όσα περνάει αισθάνεται μάλλον μια τεράστια ανάγκη να τα περάσει και να τα αντιμετωπίσει μόνος του. Οπότε νομίζω ότι η καλύτερη στάση από μέρους σου είναι η αναμονή και να του αφήσεις χώρο. Είναι γνωστό ότι οι Κριοί θέλετε να τρέξετε και να σώσετε αυτούς που φαίνονται αδύναμοι ή σε ανάγκη, αλλά αυτή είναι μια μάχη που δεν είναι δική σου να δώσεις. Τώρα σε σχέση με τα επαγγελματικά, χωρίς να γνωρίζω τον ωροσκόπο σου και να βλέπω το γενέθλιο χάρτη σου δεν υπάρχουν πολλά που μπορώ να πω. Οπότε, μέχρι την επόμενη ερώτηση σου, σου εύχομαι καλή τύχη σε όλα!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 12.06.2014 11:53
  Εμ είδες ο ανάδρομος τι να κάνει!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 12.06.2014 11:49
  Να προσθέσω στα πιο πάνω ενδιαφέροντα ότι οι όψεις Άρη - Πλούτωνα συχνά συνδέονται με επιδείξεις βίας και δύναμης που επιβεβαιώνουν το νόμο του ισχύρου. Δεν θα μας παραξενέψει λοιπόν αν δούμε διώξεις ή εξάρσεις βίας προς ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα ή ομάδες ατόμων. Επιπλέον δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Άρης βρίσκεται στην ορθή πορεία του μετά από περίοδο ανάδρομης κίνησης. Αυτό σημαίνει ότι τώρα θα αρχίσουν να έρχονται στην επιφάνεα θέματα που είχαν ανακείψει για πρώτη φορά στη προηγούμενη ορθή πορεία του από τις ίδιες μοίρες. Αυτό το διάστημα ήταν η τελευταία εβδομάδα του 2013 και μερικά από τα θέματα που είχαν προκύψει εκείνη την εποχή ήταν το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, οι διώξεις εναντίον του κ. Τσοχατζόπουλου... Ενδιαφέρον έχει επίσης ότι εκείνη τη περιόδο πρωτοσέλιδο γνωστής Κυριακάτικης εφημερίδας εμφανιζόταν ο δυσαρεστημένος κ. Στουρνάρας ο οποίος φερόταν να μαζεύει τα προσωπικά του αντικείμενα από το γραφείο του. Τελικά με την ορθή πορεία του Άρη, πριν λίγες μέρες, όντως τα μάζεψε και έφυγε...
  Ίδωμεν τι θα προκύψει...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΛΕΩΝ (11.06.2014)
  Stardome* @ 11.06.2014 17:29
  falbala*** νομίζω ότι μόνο για ξεπέτα δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει την Ελισσάβετ. Ολόκληρες εκθέσεις ιδεών γράφει συνήθως. Βγαίνουν τα μάτια μας να κάνουμε editing κάθε φορά. Επιπλέον έχει το ελεύθερο από εμάς να γράφει με το γνωστό ελεύθερο στυλ της και δεν τη βάζουμε σε καλούπια. Συνεπώς αν έκρινε αυτά μπορούσαν και έπρεπε να αναφερθούν αυτή την εβδομάδα, είμαστε μαζί της. Ίσως φυλάει κάτι καλό για την επόμενη. Ποτέ δε ξέρεις!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stargunner @ 11.06.2014 17:03
  Shark, στο θέμα του συστήματος οίκων δεν υπάρχει σωστό και λάθος, κι αυτό ισχύει και για την ωριαία ακόμα. Ο αστρολόγος δοκιμάζει και χρησιμοποιεί αυτό που θεωρεί ότι του 'δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα'. Δε νομίζω ότι κανένας μπορεί να πει είναι λάθος το placidus,ή το koch ή το WSH. Εαν το σύστημα δουλεύει για σένα, είναι εντάξει. Είναι όμως αλήθεια ότι οι περισσότεροι αστρολόγοι που κάνουν ωριαίες χρησιμοποιούν regiomontanus (λόγω William Lilly). Απο εκεί και περα ζητήματα τίθενται πολλά. Να βάλω τους μοντέρνους στην ερμηνεία, να μη τους βάλω; Υπάρχουν μάστερ του είδους που τους βάζουν. Δεν είναι εύκολες οι απαντήσεις σε όλα αυτά. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stargunner @ 11.06.2014 15:55
  Shark et al,
   
  πράγματι οι χάρτες ωριαίας συνήθως γίνονται με regiomontanus. Αυτό per se δε σημαίνει πάρα πολλά θεωρώ, και ο Chris Brennan για παράδειγμα, χρησιμοποιεί whole sign houses.
   
  Το θέμα για μένα είναι άλλο. Εχεις ένα ερώτημα στο οποίο θεωρείς ότι η ωριαία μπορεί να σε βοηθήσει και είναι τόσο σημαντικό για σένα ώστε να ζητήσεις τη βοήθεια ενός αστρολόγου. Πας στον αστρολόγο (ή του στέλνεις, και εξ αποστάσεως γίνεται) με το χάρτη που έχεις φτιάξει εσύ αλλά δεν ήξερες να το ερμηνεύσεις; Όχι. Το χάρτη τον φτιάχνει εκείνος/η. Και τι ώρα βάζει σαν ώρα γέννησης του ερωτήματος; Τη στιγμή που αντιλαμβάνεται το ερώτημα. Κι επειδή η ώρα είναι το κρισιμότερο στοιχείο για να φτιάξουμε ένα χάρτη που έχει κάτι να μας πει, γι'αυτό και νομίζω ότι εδώ έχουμε το πρόβλημα. Νομίζω, και πάλι λέγοντας όπως έχω πει χίλιες φορές ότι δεν είμαι μάστερ της ωριαίας, ότι ο σωστός χάρτης είναι εκείνος με ώρα την ώρα που αυτός που τον ερμηνεύει έχει αντιληφθεί το ερώτημα. Εαν κάποιος φτιάχνει μόνος του ένα χάρτη την ώρα που θέτει το ερώτημα πρέπει και να κάτσει να τον ερμηνεύσει. Και άλλο το να ζητήσει μια δεύτερη γνώμη μετά. Νομίζω δηλαδή. Και η εμεπιρία μου δουλεύοντας με ανθρώπους που θεωρώ πολύ καλούς στην ωριαία αυτό έχει δείξει. 
   
  Τώρα όμως εαν τα μέλη που ερμηνεύουν χάρτες κατα αυτό τον τρόπο εδώ στο φόρουμ 'πέφτουν μέσα' και παίρνουν feedback κι έχουν ενδείξεις ότι έτσι πάει καλά, εγώ το δέχομαι.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stargunner @ 10.06.2014 15:30
  Εγώ πάλι έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτού του τύπου τις ωριαίες....
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stargunner @ 10.06.2014 15:16
  fiili, μάλλον την έκανες τη διόρθωση, επειδή όμως δεν είναι πολύ σαφές, να ξεκαθαρίσουμε:
   
  Κανένας απο τους προσωπικούς πλανήτες, ούτε καν ο Ερμής, δεν είναι σε καζίμι. Προσωπικούς λέγοντας βεβαίως εννοούμε Αφροδίτη και Αρη.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΛΕΩΝ (04.06.2014)
  Starhicker @ 08.06.2014 00:01
  @AriesLeo, όταν θα τους κάνετε χώρο στη ζωή σας. Με το Δία στο ζώδιο του Λέοντα τον Ιούλιο, δεν το βλέπω να αργεί πολύ!

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...