παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 07.05.2010 15:16
  krikri31, δεν έχω καμία διάθεση να διαπληκτιστώ μαζί σας ακόμη και αν η λέξη "λογοκρισία" που χρησιμοποιείτε θα με οδηγούσε υπό άλλες συνθήκες να το κάνω. Για να σας αποδείξω πως δεν υφίσταται, θα σεβαστώ την άποψη σας στο έπακρο, αν και διαφωνώ κάθετα μαζί της και με ό,τι υπονοεί για εμένα που είμαι επιφορτισμένος (μεταξύ πολλών άλλων) και να απαντάω στα μέλη.
  Ζητάω ανελλιπώς από όλα τα μέλη μόνο υπομονή για να απαντηθεί η ερώτηση τους. Υπομονή για μια υπηρεσία που δεν σας χρεώνω τίποτα, ούτε σας υποχρεώνω να την αναζητήσετε. Αλλά, μάλλον είχα άδικο. Σας χρεώνω με λογοκρισία και σας βάζω να γκρινιάζετε για να σας απαντήσω. Εγώ ο σαδιστής Stardome...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 07.05.2010 15:02
  chili, ακόμη και αν γνώριζα πως μπορεί να υπάρχει πιθανότητα απόλυσης απλά κοιτώντας ένα χάρτη, θα ήμουν απόλυτα ανεύθυνος αν το έλεγα έτσι ωμά. Οπότε μην ζητάτε μαντικές υπηρεσίες από αυτό το site. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να σκιαγραφήσω τα δεδομένα της περιόδου και να σας δώσω το χρονικό πλαίσιο που πιθανόν να έχετε αλλαγές.
  Στο διάστημα 18 Μαϊού - 15 Ιουνίου ο Κρόνος επιστρέφει σε θέση τετραγώνου με την γενέθλια Αφροδίτη σας, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης για θέματα καριέρας. Σε αυτό το χρονικό διάστημα η πίεση στο χώρο εργασίας θα είναι πολύ έντονη και αν προκύψουν σημαντικές αλλαγές, τότε θα πρέπει να τις αναμένετε.
  Ταυτόχρονα όμως βρίσκεστε και σε χρονιά επιστροφής Δία (έχετε Δία στους Ιχθύς). Αυτό είναι καλό νέο διότι αν αναγκαστείτε να βρείτε νέα δουλειά, κινητικότητα και ευκαιρίες θα υπάρξουν, ενώ αν μείνετε στην ίδια εργασία πιθανόν να είναι αποτέλεσμα αυτής της εύνοιας (σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν πολύ πιο σκούρα τα πράγματα)...
  Σας εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν. Για άλλες απορίες στην διάθεση σας!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 07.05.2010 14:39
  forgetgp, ο άξονας 5ου - 11ου οίκου στο χάρτη σας είναι στις 29μοίρες και 50 λεπτά Ζυγού Κριού.. Καθώς απέχουν μόνο δέκα λεπτά της μοίρας (μια μοίρα=εξήντα λεπτά) από την μηδενική μοίρα των επόμενων ζωδίων, η ακμές των οίκων φαίνονται στο μεταίχμιο...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 07.05.2010 14:36
  athianalis, ο Δίας στους Ιχθύς πράγματι σχηματίζει ευνοϊκές γωνίες με τα υπόλοιπα ζώδια του νερού, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ευνοϊκή γωνιά σημαίνει "περιμένω να μου συμβεί κάτι, δεν ξεκουνιέμαι και εγώ λίγο να διεκδικήσω"... Άρα πρέπει να καταλάβουμε ό,τι δεν υπάρχει απόλυτος διαχωρισμός σε καλή και κακή όψη Δία, με την έννοια πως σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να σταματάω να διεκδικώ και να παλεύω.
  Η περίπτωση του χάρτη σας είναι ιδιαίτερη καθώς ο ωροσκόπος σας βρίσκετε στην πρώτη μοίρα του Κριού. Ναι, ο Δίας σας επηρεάζει άμεσα στο επόμενο διάστημα (όλο το καλοκαίρι πρακτικά)... Η διέλευση του Δία πάνω από τον ωροσκόπο είναι μια εποχή που αισθανόμαστε την ανάγκη να θέσουμε καινούργιους/διαφορετικούς/όλοφρεσκους στόχους. Αισιοδοξία (μερικές φορές υπέρμετρη) είναι το κύριο ψυχολογικό χαρακτηριστικό, μια αίσθηση πως όλα μπορούν να λειτουργήσουν καλά για εμάς αρκεί να προσπαθήσουμε. Επίσης γινόμαστε περισσότερο κοινωνικά δραστήριοι, ίσως φανατικοί με τις απόψεις μας, επιθυμούμε να πάρουμε γνώση... Πάντως θα σας επηρεάσει σε δύο χρονικά διαστήματα 1) Ιουνίου / Σεπτεμβρίου 2010 και 2) Τέλη Γενάρη και Φλεβάρη 2011... Όσο για την επιστροφή του στη γενέθλια θέση του, θα συμβεί το Μάιο του 2011 και εκεί πραγματικά θα πρέπει να περιμένετε σημαντικές ευκαιρίες για τη προσωπική σας ζωή... Αλλά όταν έρθει η ώρα του θα το συζητήσουμε, είναι ακόμη πολύ νωρίς.
  Πάμε στο θέμα Ουρανός. Το μόνο βέβαιο που μπορεί να πει κανείς για τις διελεύσεις του Ουρανού είναι ότι μας αφυπνίζουν - ξυπνάμε μέσα μας την ανάγκη να αλλάξουμε δραστικά το περιβάλλον της ζωής μας, τις συνθήκες της και τον ίδιο μας τον εαυτό. Είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς με ακρίβεια τι θα λάβει χώρα με μια διέλευση Ουρανού. Να είστε έτοιμη πάντως για μέρες που θα έχετε σχεδόν απεριόριστη ενέργεια, έξαψη για ανατροπές και σχεδόν πολεμική διάθεση για κάθε φιγούρα εξουσία στη ζωή σας (είτε λέγεται γονιός, είτε σύντροφος, είτε εργοδότης)...Προσωπικά πάντως θεωρώ πως η δοκιμαστική διέλευση του Ουρανού απλά θα σας ακουμπήσει και δεν θα σας επηρεάσει τόσο δραστικά. Αντίθετα τον Απρίλιο το 2011 και ξανά τον Οκτώβριο του 2011 θα είναι τα σημαντικότερα περάσματα του.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 07.05.2010 14:12
  Με τόσες ερωτήσεις είναι σαν να αναγορεύεται το συγκεκριμένο ποστ σε ποστ ρητορικών ερωτήσεων!
  Άντε για να το συνεχίσω, έχω και εγώ μια, ρητορική, βεβαίως βεβαίως: Τι προηγείται, ο έρωτας σαν γεγονός ή επιθυμία για έρωτα;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 07.05.2010 14:07
  Στο κάτω μέρος της οθόνης σας έχει μια μπάρα εργαλείων (tool bar)... το τρίτο κουτάκι είναι ο χάρτης σας.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 05.05.2010 00:20
  mourmour μήπως δεν έχετε επιλέξει το κουτάκι της θερινής ώρας?
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 05.05.2010 00:12
  1. Δεν γίνεται να αλλάξετε το ψευδώνυμό σας εκτός και αν μας ζητήσετε να απενεργοποιήσουμε το λογαριασμό σας και μετά να φτιάξετε ένα καινούργιο λογαριασμό.
  2. Αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο ποστ σας που θέλετε να διαγραφεί πείτε μας ποιο (σε ποια φυλή, ποια ημερομηνία) και θα το σβήσουμε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 04.05.2010 20:00
  Θα το εκλάβω ως χιούμορ...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 30.04.2010 13:47
  lyggeas, θα μπορούσαμε να κάνουμε εδώ ποοοολύ μεγάλη κουβέντα αλλά θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατό πιο περιεκτικός και σύντομος.
  Βρίσκεστε σε μια περίοδο που καλείστε να αντιμετωπίσετε ένα εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα, κρίσιμο για την ίδια σας την ταυτότητα. Αυτό το ζήτημα σε αστρολογικούς όρους το λέμε τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου όμως σε όρους ζωής παίρνει πολλές εκφάνσεις. Αλλά η αστρολογία είναι άχρηστη χωρίς να μιλάμε με όρους ζωής. Ένα τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου μιλάει για μια ιδιαίτερη και πιθανόν δύσκολη σχέση με τον πατέρα. Για έναν πατέρα που εργάζεται πολύ και είναι απών από το σπίτι, για έναν πατέρα που απουσιάζει κυριολεκτικά, για ένα παιδί που βιώνει τον πατέρα σκληρό ή υπερβολικά απαιτητικό. Αυτή η εμπειρία μπορεί να μην είναι ούτε καν συνειδητή σε κάποιες περιπτώσεις, το παιδί μεγαλώνοντας να την έχει μετατρέψει σε κάτι αναμενόμενο ή να έχει συμβιβαστεί. Όμως η πρώτη εμπειρία, το πρώτο συναισθηματικό αποτύπωμα μένει εκεί και περιμένει να βγει στην επιφάνεια με κάθε ευκαιρία.
  Αστρολογικά οι ευκαιρίες είναι οι διελεύσεις. Λέτε πως πριν 7 χρόνια είχε συμβεί το ίδιο με μια άλλη Παρθένο. Να θυμίσω πως έχετε Κρόνο στην Παρθένο και άνθρωποι που έχουν Ήλιο στην Παρθένο φωτίζουν τον Κρόνο σας, δηλ. το τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου σας και τότε ξεκινά το παιχνίδι της αναβίωσης της αδιαφορίας ή της απόρριψης (κύρια χαρακτηριστικά του Κρόνου σε δύσκολες όψεις). Πριν 7 χρόνια ήταν ο Κρόνος στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων (τετράγωνο με τον γενέθλιο Κρόνο σας και έπειτα αντίθεση με τον Ήλιο σας) και βρεθήκατε φάτσα κάρτα με το πρόβλημα. Τώρα έχετε και επιστροφή Κρόνου (σύνοδο Κρόνου με τον Κρόνο σας) και τον Πλούτωνα σε σύνοδο με τον Ήλιο σας να είναι ανάδρομος και να επιστρέφει πάλι κοντά στις μοίρες σας. Πάλι έχουμε το ίδιο ζήτημα ξανά, με κάποια άλλη εκπρόσωπο του ζωδίου του Κρόνου σας.
  Αυτή τη φορά όμως η ένταση και εμμονή φαίνεται να είναι μεγαλύτερες (έτσι μου δίνετε να καταλάβω) και είναι λογικό αφού ο παράγοντας Πλούτωνας θα σας φέρει στα όρια της αγωνίας ώστε να κατανοήσετε το αληθινό πρόβλημα, όχι για να το λύσετε (δεν λύνονται αυτά) αλλά για να το συνειδητοποιήσετε και να το κάνετε κομμάτι σας. Και μάλιστα ό,τι και να σας πω εγώ, όσο και να το προσεγγίσετε διαλεκτικά τίποτα δεν θα λυθεί, απλούστατα γιατί ο Πλούτωνας είναι πλανήτης της βαθιάς και μεταμορφωτικής εμπειρίας.
  Για την ώρα το καταπιέζετε. Σε λίγο καιρό ούτε αυτό δεν θα είναι αρκετό είναι η άποψη μου. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ταυτόχρονα ο Ποσειδώνας προχωρά σε σύνοδο με την Σελήνη σας, το πιο προσωπικό και ιδιαίτερο κομμάτι του ωροσκοπίου σας, που συμβολίζει τις ενστικτώδεις αντιδράσεις σας. Μια Σελήνη στον Υδροχόο πάντα μπορεί να αποστασιοποιηθεί από τις καταστάσεις και να δει τα γεγονότα από απόσταση. Όχι πια. Για την επόμενη διετία δεν θα μπορείτε να λειτουργήσετε με αυτό τον τρόπο εύκολα. Σαν να έχετε ένα μαγνήτη που δεν μπορείτε να τον γυρίσετε στο οff ό,τι εμπειρία έρχεται στο διάβα σας δεν θα μπορείτε να της αντισταθείτε, θα εμπλέκεστε, θα αισθάνεστε με ένταση και θα πονάτε (ναι, ο Ποσειδώνας είναι ένας βαθύς υπαρξιακός πόνος) με ένταση.
  Όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει προφανής λύση για αυτό το οποίο σας συμβαίνει. Υπάρχει ένα μάθημα εδώ για να πάρετε και ο κόσμος "αν δεν διαβαστεί με την αφή, τίποτα δεν γίνεται" όπως λέει και ο ποιητής. Ο Πλούτωνας έχει ρίξει το σπόρο του. Αν πλέον μείνετε  στη σχέση σας οι εμμονές σας δεν θα σας αφήνουν να την χαρείτε (αφήστε που ο Πλούτωνας θα σας έλεγε πως αν είσαστε τόσο ευτυχισμένος σε αυτή τη σχέση γιατί έχετε εμμονές για ένα άλλο πρόσωπο?). Αν την τερματίσετε κάνετε μια κίνηση υψηλού ρίσκου που μάλλον θα οδηγήσει σε ήττα ή και να οδηγήσει στη νέα σχέση εξ αρχής ξέρετε πως μπαίνετε σε αυτή για τα απωθημένα σας. Αυτό είναι ο Πλούτωνας αγαπητέ, μια μάχη που έχει στα πρώτα της στάδια μόνο ήττα για το Εγώ μας, ό,τι δρόμο και αν πάρουμε.
  Τελειώνοντας, αλήθεια εύχομαι να μπορούσα να σας δώσω διαφορετικές οδηγίες, μιας και ο τρόπος που περιγράψατε την κατάσταση σας δείχνει έναν άνθρωπο που έχει κάνει μια στοιχειώδη δουλειά με τον εαυτό του. Από την άλλη, όντας έξω από το πρόβλημα, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι κρυστάλλινα ειλικρινής μαζί σας.
  Για οποιαδήποτε άλλη απορία είμαι πάντα στη διάθεση σας...

έχουν γενέθλια 184 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...